Scent Bar LIV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-15, 11:43   #961
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Kurcze spróbuję z sodą, ale nie zamierzam im żadnej pożywki wystawiać JA chcę kill'ym a nie feed them .
No ale ich chyba same wyziewy mają zabijać?
Stary 2014-10-15, 11:51   #962
golden_eye
Wtajemniczenie

machneu snad kolejnych zakupów spodniowych jednak można mieć mój rozmiar w sprzedaży ) i marynarowych ale foci niet bo niesieciowe a za faszynwiktyma nie chcę robić . oras snad wypłaty za robo

za butki, ja się w nich zakochałam od pierwszego spojrzenia, już daaawno tak szybko butów nie kupiłam, zwłaszcza że ostatnią parę w moim rozmiarze mieli na żywo som o niebo ładniejsze i zgrabniejsze niż na foci

Stazjowe kozaczki kozackie noooo prosto do użka przemyśluję nad takimiż też

i spadam albowiem pogoda jeszcze jest to wykorzystam

-------
podejrzana cisza u dida bo zakamuflował się był w pokoju. ideu sprawdzić cojest. młode wcina suszonou lawendeu we wiązce zostawioną, którą to jakimś cudem ściągnął z półki . nic mu nie będzie?

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-10-15 o 12:07
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 12:49   #963
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
2. No ale co ja mam począć? Nie mam już mąki. Ale nawet jeśli kiedyś zanabędę to tylko do słojów po miodzie lub pojemników plast wsadzę, także NIC już nie będę trzymać w torebkach, więc nie rozumiem zalecenia
mnie zadziwia jedno - w szafce z garnkami mamy dużą miskę do której przesypujemy mąkę. stary babciny sposób, dla wygody. tam nigdy przy największej pladze najmniejszego śladu mola nie znaleźliśmy, żaden z szafki nie wyleciał, mąka przesiewana, żadnej pajęczynki po kokonie ani larw. najczęściej atakują kasze, ryże, przyprawy (nawet te opisywane jako odstraszające mole ) chyba zmutowały i zmieniły preferencje, żeby utrudnić wybicie.
ostatnio w sklepie na półce z kaszami wypatrzyłam całkiem dorodną hodowlę w gryczanej w folii i to opakowanie było wyeksponowane w pierwszym rzędzie może ktoś złośliwie podrzucił...
moim zdaniem najskuteczniejsze zwykłe słoiki z metalowymi zakrętkami, żadne fancy z ikei, tylko szczelne do pasteryzacji i nie robienie większych zapasów i trzymanie na wierzchu
mole upodobują sobie spokojne zaciemnione szafki. mogę trzymać otwarte opakowania na blacie i nic tam nie wlezie.

Rejcz, te przecinki to raczej nie mole w żadnym stadium. nie masz jak zdjęcia zrobić? albo jakiś dokładniejszy opis. na forach by Ci to rozpoznali i podpowiedzieli jak wytępić.

Parabelko znasz stronę? od samego rana nie mogę sie oderwać
Angina - genetyczne czyszczenie DNA
kto pisze te teksty i skąd sie biorą ludzie, którzy w to wierzą

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-10-15 o 12:52
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 13:06   #964
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
-------
podejrzana cisza u dida bo zakamuflował się był w pokoju. ideu sprawdzić cojest. młode wcina suszonou lawendeu we wiązce zostawioną, którą to jakimś cudem ściągnął z półki . nic mu nie będzie?

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
mnie zadziwia jedno - w szafce z garnkami mamy dużą miskę do której przesypujemy mąkę. stary babciny sposób, dla wygody. tam nigdy przy największej pladze najmniejszego śladu mola nie znaleźliśmy, żaden z szafki nie wyleciał, mąka przesiewana, żadnej pajęczynki po kokonie ani larw. najczęściej atakują kasze, ryże, przyprawy (nawet te opisywane jako odstraszające mole ) chyba zmutowały i zmieniły preferencje, żeby utrudnić wybicie.
ostatnio w sklepie na półce z kaszami wypatrzyłam całkiem dorodną hodowlę w gryczanej w folii i to opakowanie było wyeksponowane w pierwszym rzędzie może ktoś złośliwie podrzucił...

moim zdaniem najskuteczniejsze zwykłe słoiki z metalowymi zakrętkami, żadne fancy z ikei, tylko szczelne do pasteryzacji i nie robienie większych zapasów i trzymanie na wierzchu

mole upodobują sobie spokojne zaciemnione szafki. mogę trzymać otwarte opakowania na blacie i nic tam nie wlezie.

Rejcz, te przecinki to raczej nie mole w żadnym stadium. nie masz jak zdjęcia zrobić? albo jakiś dokładniejszy opis. na forach by Ci to rozpoznali i podpowiedzieli jak wytępić.

Jak to w przyprawy ?????????? Przypraw nie sprawdzałam, bo nijak nie dałoby się odróżnić Czyli sru do pieca

NA blacie nie trzymam nic poza solą morską, bo nie lubię produktów, pojemników na blacie, kurzozbieraczy etc. Nie przemogę się, wolę żreć robaki

Na razie nie obfocę bo się teoretycznie, wizualnie pozbyłam, a jak przeglądałam fora, to tam była taka zgroza, głównie glizdy, i inne pokraki, że niestety nei znalałam w całej sieciuni "moich" robaków

Co do Ikea, to był tylko przykład przechowywania, nie kupuję u nich joł Mam 200 słoików na chacie jak nie kur dwa tysiąc więc dam radę, ale jak się pokażą dziady ponownie to chyba będę musiała wywalić WSZYSTKO

W sumie dużo nie zostało

Wypucowałąm wszystko octem Śmierdziało co cut.

a propos zapachów, lete oblukać Jil Sander Simply. Brzmi po mojemu, a będzie pewnie jak zawsze
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 13:28   #965
tricolor
Wtajemniczenie

Dzień dobry całemu Baru

Czy jest coś takiego jak zmęczenie jesienne? Bo zdycham...

Kozaczki te bakłażanowe super!

I nie wiem czyje, ale te zgredowe: bardzo maj stajl

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Rejczelku, jakie robaki? Mole?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Spróbuję ponadrabiać wieczorkiem.
Zapobiegawczo kiedyś babcie wkładały do szaf lawendę, mydło i stare gazety, nigdy nie było żyjątek.
Ale Ty chyba o czymś spożywczym?

Stary 2014-10-15, 13:29   #966
Betty83
Zakorzenienie

a też nie lubię trzymać na wierzchu, ale nie było innego sposobu, poukładałam w plastikowym koszyku i dopóki nie zrobi się zimno to tak będzie stało

na razie to nic nie wskazuje, że to mole i były tylko w ryżu?

jak maleńkie pchełki to może roztocza?
Stary 2014-10-15, 13:34   #967
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Rejczelku, jakie robaki? Mole?
Nie wiem włąśnie, niezidentyfikowane, wcześniej wszytsko opisałąm.

Cytat:

na razie to nic nie wskazuje, że to mole i były tylko w ryżu?

jak maleńkie pchełki to może roztocza?
Też je wietrze

Nie, były też w kaszach, mące, cukrze, płątkach wszelakich. Potem już wywalałam jak wlezie wszystko co miałąm otwarte, ale spięte takimi plasticzanymi spinaczami na zatrzask.

Kurcze roztocza to są chyba niedostrzegalne wzrokiem? Nie wiem, niiiic nie wiem
Nie mam porównania
Stary 2014-10-15, 15:01   #968
neska951
Zakorzenienie

Joł baru !!!
Dziś dokonała się kolejna psychiczna przemiana w moim życiu przekroczony został próg mojej tolerancji iiiii odwrotu nie ma koniec

Cytat:

Zgadzam się w 100000% te cholerne dziady przełażą przez zakrętki ....
Ja polecam pojemniki z ciasno dopasowanymi zamknięciami....Nawet tam próbowały ale nie przebiły się i zdechły z w męczarniach mam nadzieję bo walka trwała 2 lata.
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 15:03   #969
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Dziś dokonała się kolejna psychiczna przemiana w moim życiu przekroczony został próg mojej tolerancji iiiii odwrotu nie ma koniec
Tzn? Rzucasz Negatywa?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 15:17   #970
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Mam CHYBA sampel z psiurkaczem an zbyciu - mowa o tym ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...opium-edp.html Nie o jakiejś fefnastej speszial edycji?

2. No ale co ja mam począć? Nie mam już mąki. Ale nawet jeśli kiedyś zanabędę to tylko do słojów po miodzie lub pojemników plast wsadzę, także NIC już nie będę trzymać w torebkach, więc nie rozumiem zalecenia
1 Nie podoba Ci się?
2 No właśnie tak jak mówię nowe torby zaklejać szeroką taqśmą malarską na wszystkich zagnieceniach papieru na dole torebki i na górze to zapas. A jak otwierasz torbę z mąką to wtedy do słoika . I tak jak przyniesiesz z mąką mole to nie rozlezą Ci się po mieszkaniu, a jak mąka czysta nie wlezą z mieszkania do mąki. A jak wlezą Ci do słoja z 1 kg mąki do użytku na bieżąco to tracisz tylko 1 kg ...Próbowałam wszystkiego jak trzymałam w większych słojach i dziad się dostał to cała zawartość do śmietnika... No a u mnie jeszcze pieczenie chleba więc wszystkie dodatki.... Ok 4 razy musiałam wywalać zawartość szafek , WSZYSTKO do śmietnika zanim opracowałam wyżej wymienioną metodę ...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tzn? Rzucasz Negatywa?
Nie
Najgorsze jest to że jeśli chodzi o niego to niestety nie mam się do czego przyczepić ....

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy trzeba, ja mam od lat, ale chyba wystarczy podać ten kod i oni go też chyba na stronie podają ja bym jeszcze chciała odkryć krople do oczu, które niwelowałyby zmęczenie, zaczerwienienie i łzawienie, bo wyglądam jak królik na kacu
Dziś drugi dzień z tym korektorem CC specjalnie rano poleciałam do S i poprosiłam o zadanie.... Kurde za☠☠☠iaszczy jest.....
Stary 2014-10-15, 15:19   #971
gryx82
BAN stały

Znad kawy i śniadania
Cytat:
Joł baru !!!
Cytat:
Tzn? Rzucasz Negatywa?
Reeed, jesteś okropna

Tak ładnie słońce rano świeciło, ale się wszystko wnet spier... niczyło! Co do Belle d'Opium jeszcze - na mnie są wyczuwalne (bliskoskórnie, ale zawsze) po ponad 12 godzinach, bez problemu
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 15:22   #972
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham kocham kocham

https://www.youtube.com/watch?v=AZXN...=RDJSWe5SuqJKo

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

jak dla mnie bardzo niszowo
E tam Ramsztajnem też nie pogardzę A właśnie kto idzie na KULT?
Stary 2014-10-15, 15:24   #973
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Dziś drugi dzień z tym korektorem CC specjalnie rano poleciałam do S i poprosiłam o zadanie.... Kurde za☠☠☠iaszczy jest.....
Tzn?

Kurdeee, przestańcie mnie kusić pudrami i korektorami! Jeszcze mam fazę na cienie do powiek

Did zażyczył sobie piosenkę o "tiupatilu". Dałabym Wam zagadkę co to było ale chyba nikt nie zgadnie - otóż "two potatos"

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Ad sinupret piosenek znalazłam swój signature song: https://www.youtube.com/watch?v=2kz1t1LqI-M

Stary 2014-10-15, 15:26   #974
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.aa no tak .
2.jak masz skrupuły to oznacza że nie możesz tej sumy wydać
1 A no właśnie jak wyceniacie swoje zbiory przy wymiankach?
2 Nie do końca a może i tak

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Tzn?

Kurdeee, przestańcie mnie kusić pudrami i korektorami! Jeszcze mam fazę na cienie do powiek

Did zażyczył sobie piosenkę o "tiupatilu". Dałabym Wam zagadkę co to było ale chyba nikt nie zgadnie - otóż "two potatos"

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Ad sinupret piosenek znalazłam swój signature song: https://www.youtube.com/watch?v=2kz1t1LqI-M
1 A ja mam fazę na kredki do oczu tzn na cienie w kredce bo mam kryzys w malowaniu cieniami ....
Był kilka stron wcześniej ...

2 A mój signature song na dziś

https://www.youtube.com/watch?v=ALP2ZFypnHY
Stary 2014-10-15, 15:29   #975
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Korektor widziałam ale nie zrozumiałam o co chodzi z proszeniem o zadanie. Znaczy żeby wymalowała?

Stary 2014-10-15, 15:33   #976
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Korektor widziałam ale nie zrozumiałam o co chodzi z proszeniem o zadanie. Znaczy żeby wymalowała?
Aaaaa tak poprosiłam żeby Pani S zadała mi na twarz
Czyli wymalowała ...
Stary 2014-10-15, 15:51   #977
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 Nie podoba Ci się?
2 No właśnie tak jak mówię nowe torby zaklejać szeroką taqśmą malarską na wszystkich zagnieceniach papieru na dole torebki i na górze to zapas. A jak otwierasz torbę z mąką to wtedy do słoika . I tak jak przyniesiesz z mąką mole to nie rozlezą Ci się po mieszkaniu, a jak mąka czysta nie wlezą z mieszkania do mąki. A jak wlezą Ci do słoja z 1 kg mąki do użytku na bieżąco to tracisz tylko 1 kg ...Próbowałam wszystkiego jak trzymałam w większych słojach i dziad się dostał to cała zawartość do śmietnika... No a u mnie jeszcze pieczenie chleba więc wszystkie dodatki.... Ok 4 razy musiałam wywalać zawartość szafek , WSZYSTKO do śmietnika zanim opracowałam wyżej wymienioną metodę ...
1. Nie umiem naszać Nie jest, zły, na kimś mi się podoba.

Tera lete do liści ale potem odpiszę co i jak, i czy mis ie znów nei zdaje

2. Hmmm No ale ja kupuję mąkę Lubella w takiej follii więc sorry no chyba zbędne?

Coś czuję, że to dopiero pcozątek mojej walki W sumie maki mieć nie muszę.

Znaaam, muza mojego Dediego

Cytat:

Cytat:

1 A ja mam fazę na kredki do oczu tzn na cienie w kredce bo mam kryzys w malowaniu cieniami ....
Ad kredki jakich szukasz, obczaj NYX Jumbo pencil odcień Jogurt - nówka mam do oddania. Ale coś mi mówi, że to nie Twoj odcień
Stary 2014-10-15, 16:03   #978
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Nie no latających nie znalazłam. Nic poza przecinkami

Ale co stosować profilaktycznie?
Jak sie chronić

AAAAAAAnd?

No!

Opowiesz coś więcej o zapachach?

No w kogo się wdał, w kogo?

co do moli to nie wiem, one sa czesto w zarciu ze sklepu juz zalęgniete...

w sumie byłam ciekawa czy ktos zapyta .
fienc.

Drone-rozpylany w sali nardzo mi sie spodobał, taki zielony, soczysty, ale niszowo zielony. poszłam go potem potesypwac i na bloterze długo utrzymijąsie pierwsze nuty ktore sa dokladnie jako podają-aldehydowo-powietrzne-nie moja bajka zupełnie, potem faktycznie wyłazi to co było czucw sali czyli leśne zieloności, natomiast opisanej paczulowej bazy nie dane mi było poczuc.

Noise- na bloterze wg mnie smierdzi dymnym wetiwerem i prawie sie nie rozwija, tzn cos tam sie rozwija ale i tak wszystko jest zdominowane tym wetiwerem ktorego nie ma podanego w nutach .
edit-jednak nie pamietam jak on pachnial w sali

Bass-początek ma faktycznie smolisty, potem troche skóry, potem robi sie bardziej subtelny. w sali pachniał skórzascie

i nie wiem ktory-albo noise albo bass w ktoryms momencie pachł mi podobnie do Bois d/ombrie

drone i bass na blotku maja raczej srednia trwałosc, za to noise ma moc i trwałosc potężną

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-15 o 16:07
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 16:04   #979
golden_eye
Wtajemniczenie

aaaaaaaa jest w końcu czytnik naprawili uaktualnili softa nic tylko się cieszyć i czytać czytać czytać

lete powyżywać się tfurczo na maszynie
Stary 2014-10-15, 16:15   #980
Polly_
grozi wypollizowaniem

no i co wam powiem-ze dla mnie połaczenie obraz+dźwięk+zapach jest jakos nie do ogarniecia. wszystko razem nie robiło na mnie wrzenia-tzn wrazenie było bezsensownosci . będąc tam robiłam eksperymenty np zamykalam oczy-i jak zamknęłam to noremalnie odlatywałam od tych dzieków i zapachu , jak zatkałam noc to tez obraz _dzwiek robiły wieksze wrazenei niz wszystko na raz, ale mniejsze niz zapach+dxwiek.

niewiem w sumie o czym to swiadczy-moze o tym ze jestem ograniczona

w sali NOise nie dosnalam zasnych "uczuc wyzszysch", jakos spłynbeło po mnie,mialam wrazenie niedopasowania zapachu do muzyki i mi sie to nieskladało w całość.

co jesczze stwierdziłam-ze da mnie osobiście łatwiej byłoby namalować dzwięk niz zapach
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 16:32   #981
gryx82
BAN stały

Cytat:
no i co wam powiem-ze dla mnie połaczenie obraz+dźwięk+zapach jest jakos nie do ogarniecia

...

niewiem w sumie o czym to swiadczy-moze o tym ze jestem ograniczona
Stary 2014-10-15, 16:38   #982
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
co jesczze stwierdziłam-ze da mnie osobiście łatwiej byłoby namalować dzwięk niz zapach
Zrobisz Justynie konkurencję?
Stary 2014-10-15, 16:40   #983
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
no i co wam powiem-ze dla mnie połaczenie obraz+dźwięk+zapach jest jakos nie do ogarniecia. wszystko razem nie robiło na mnie wrzenia-tzn wrazenie było bezsensownosci . będąc tam robiłam eksperymenty np zamykalam oczy-i jak zamknęłam to noremalnie odlatywałam od tych dzieków i zapachu , jak zatkałam noc to tez obraz _dzwiek robiły wieksze wrazenei niz wszystko na raz, ale mniejsze niz zapach+dxwiek.
a to interesujące spostrzeżenie
że trzy to już nadmiar wrażeń
i faktycznie, ciekawe, czy tylko dla Ciebie/niektórych/większości
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 17:12   #984
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1 Nie podoba Ci się?

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Nie
Najgorsze jest to że jeśli chodzi o niego to niestety nie mam się do czego przyczepić ....
1. ja się papierowych toreb i opakowań pozbywam od razu, bo w celulozie tez się potrafią rozsmakować. w zgięciach foliowych opakowań też składają jaja boję się że ze sklepu tak przyniosę

2. to chyba dobrze

Rejcz roztocza mają od 0,1 do 1mm (niektóre gatunki nawet do 3 cm)
zdecydowanie da się im zrobić zdjęcie bez użycia mikroskopu
Stary 2014-10-15, 18:00   #985
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Nie umiem naszać Nie jest, zły, na kimś mi się podoba.

Tera lete do liści ale potem odpiszę co i jak, i czy mis ie znów nei zdaje

2. Hmmm No ale ja kupuję mąkę Lubella w takiej follii więc sorry no chyba zbędne?

Coś czuję, że to dopiero pcozątek mojej walki W sumie maki mieć nie muszę.

Znaaam, muza mojego Dediego

Ad kredki jakich szukasz, obczaj NYX Jumbo pencil odcień Jogurt - nówka mam do oddania. Ale coś mi mówi, że to nie Twoj odcień
1 Yyyy to chyba tak jak ja bo jak na kimś czuję to mam pociąg ... No ale sama nie mia łam okazji dokładnie przetestować czy i jak podczas bólu głowy... Sprawdź i odezwij się koniecznie.

2 Mąka tak ale np płatki owsiane w filii mają dziurki fabrycznie robione o czym przekonałam się podczas inwazii

3 Ciekawe dlaczego dla mnie jest to bardzo erotyczny kawałek zabijcie mnie nie wiem dlaczego... Kojarzy mi się z bardzo powolnym leniwym seksem ....

Lecę obadać nyksa a ja mam na zbyciu raz maźnięty Essie sand tropez kupiony w zeszłym tygodniu , może się skusisz? ?? A raczej uwolnisz mnie od niego

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-10-15 o 18:04
Stary 2014-10-15, 18:19   #986
Redhaired Witch
Nindżopesz

Skoro już jesteśmy w temacie kredek i cieni do oczu to może ktoś kojarzy skąd można wytrzasną taki odcień? http://www.aloesforever.pl/files/cie...%20forever.jpg czyli ciemny śliwkowo-brązowo-grafitowo-bógwiejaki ale chłodny? Ten to mieszany a mi zależy na pojedyńczym odcieniu żeby się nie bawić w mieszanie.

Stary 2014-10-15, 18:36   #987
gryx82
BAN stały

Machnę znad wyalienowania toczącą się dyskusją mejkapową
Stary 2014-10-15, 18:45   #988
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Machnę znad wyalienowania toczącą się dyskusją mejkapową
Coooooo?
Stary 2014-10-15, 18:49   #989
gryx82
BAN stały

No się na malowidłach nie znam, tyle
Stary 2014-10-15, 19:00   #990
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No się na malowidłach nie znam, tyle
A co byś chciał wiedzieć?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości