|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Ewulka, GRATULUJĘ!!!!!!!!
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka no to dziś Twoje święto
gratulujęMala- u mnie jeszcze jest tekst : bo cie babcia nie bedzie kochać |
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle ze mojej t. nikt nie przebije... "to nie mama, to jakas pani".
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja tylko przyszłam pogratulować Ewulka![]() i uciekam pa
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
O K...wa poważnie? A taka ci się równa babka wydawała kiedyś
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to raczej drozsza impreza... ![]() Cytat:
to ja mam chyba szczescie, bo poza durnymi radami nie uslyszalam zadnego z tekstow, o ktorych piszecie... LADY, pytalas czy z TZ lepiej. Wczoraj wydawalo mi sie, ze tak, ale widze, ze nadal nic nie zrozumial. Wczoraj bylo "nie skoncze malowania, bo jestem zmeczony" a dzis zmienilo sie w "nie skoncze, bo mnie obrazilas". Nooo to teraz nastal czas fochow z nadal nieskonczonym pokojem :/ To chyba jakis sen, nie wierze, ze to sie faktycznie dzieje. |
||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
ewulka-gratulacje!!!!!!!!!!!!
BURZA, aaaaaaaa ![]() ![]()
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
No była w porządku swego czasu, ale się skończyło. Dlatego Amelke dałam do żłobka, bo żadne babsko nie bedzie takich farmazonów opowiadać
no i mandat dostałam;] 50zl 2 punkty;\
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-10-15 o 20:14 |
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie teksty :/ u nas tak jak u nawijki, oprócz rad z d..upy żaden podobny tekst nie padł... Cytat:
Jaka ja jestem dziś wściekła :/ z siłki nici, za to poszłam biegać, machłam jeszcze brzuch i poślady z mel b, jutro rezygnuje z multisportu. |
||
|
|
|
#1031 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawijko, współczuję, ale że tak powiem, takie zachowania nie są mi obce
może rzadko, może nie w stosunku do remontu tylko w innych sprawach, ale jest to okropne, frustrujące i dołujące btw. mój tż na wieść o przyjęciu między innymi powiedział: no, nareszcie zobaczysz jak to fajnie się wstaje tak jakbym przez ostatnie dwa lata bez pracy leżała do góry dupą i spała do 12 :/Yellow, a wy nie mieliście się wyprowadzić do końca września? niemniej jednak - masz anielską cierpliwość dziewczyno! i do tż, i do teściów. Bo na ich zachowanie ręce i wszystko co może opada ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- aaa, i teksty masakra a t. od deli to bym chyba wystrzeliła w kosmos za taki tekst
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez wczorajsza nocka masakra Julo wczoraj na zsjeciach nagle dostal goraczki ok 38 wiec zabralam go do domu distal przecigoraczkowe i bylo ok nawet jadł ladnie w nocy pobudki i tez gorączka rano jak ręką odjol i nawet cwiczyl calkiem ok innych objawów brak obstawiam zeby popoludniu pojechalisny do Dr pediatri homeopaty anty szczepionkowej i tu sie zaczelo wizyta godzinę Julo ma z uszkiem problem pierwszy raz wiec nie dala antybiotyku zrobila wywiad dokladny i mamy ewidentnego nopa po ksztuscu i polio dala lekki i ziola na oddtrucie organixmu zalecenia żywieniowe po tygodniu mam widziec różnicę jak nie jest w pteka we Wrocławiu ktora ztobi oddtrutke dla Julka ze szczepionki kt o ra dostal
Sama nie wiem co mam myslec wlasciwie to usłyszałam to co chcialamb wykupil a m lekki za oonad 300 zl plus wizyta z ziołami 200 zl i czekamy na efekt tonacy brzyt wy sie chwyta ale wiecie tu w ośrodku jak odpowiedziałam co i jak z Julem to wiele pidobnych historii jest moze nie identycznych i ona dzis tez mi nagadala , wcale sie nie ciesze bobwyc mi sie chcę czekam na cud, przepraszam ze tak haotycznie ale jestem padnieta po nocy i wizycie jak wyszlismy pdzed 15 tsk wrocilismy o 18,30 zeiedzajac pol warszaey tramwajem ale Julo mial radoche tylko wracajac padł i nawet kolacji nie zjadl ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Nancy czrmu silka nie wyszla?
|
#1033 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, ale daje czadu
mogę go wyśmiać? łeh łeh łehEwulka, gratulacje najszczersze ![]() Little, znajdziesz, znajdziesz. Naprawdę dzisiaj fuks odgrywa znaczącą rolę. |
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z ta silka? Nie akceptuja tam karty? Cytat:
U nas niestety fochy TZ sie zbyt czesto zdarzaja. Zdecydowanie w naszym zwiazku od obrazania sie jest TZ. Tekst Twojego TZ tez niezly :/ |
||
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
mika nawijka akceptują, tylko moja jest nieważna od maja... oczywiście nikt z mojej zarąbistej pracy mnie o tym nie poinformował, żadnego maila, nic totalnie nic :/także płaciłam cały czas za nieważną kartę...
|
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jednak
![]() Cytat:
Kurna, spora różnica, baaaardzo Ja największą znam 16 (między najstarszą a najmłodszą siostrą). To o ile najstarszy brat jest od Ciebie starszy?? I, że tak z mostu zapytam, bardzo za młodu Twoi rodzice mieli peirwsze dziecko, czy Ty była już baaaardzo późno?Nie musisz odpowiadać, jeśli nie chcesz ![]() Cytat:
To weź go zostaw z Kubą na 2 godziny i powiedz, żeby w tym czasie wymalował pokój, i idz w pisdu ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48542986]Nawijko, ale daje czadu mogę go wyśmiać? łeh łeh łeh[/QUOTE] Powinno być z "!!!" Głośno go wyśmiać! ![]() Cytat:
Ej, wiecie co mi się dzisiaj przydarzyło Pierwszy raz w życiu tak miałam. Przy smarkaniu oprócz smarków z nosa, wyleciała mi też....... ropa z kanalika w oku Chyba mi go musieli dobrze przetkać, jak byłam mała
|
|||
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę może w sobotę byśmy się zobaczyly? Co Ty na to?
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Hje- różnica między mną a najstarszym to właśnie 16 lat
Moja mama pierwsze dziecko urodziła mając 18 lat więc młodo zaczęli :p ,ja zostałam stworzona po 11letniej przerwie i wtedy mama miała już 34 lata Przede mną oprócz najstarszego jest jeszcze dwójka rodzeństwa,brat i siostra. Co tu kryć...ja byłam ostatnia,wyczekana i podobno ja jako jedyna miałam na wszystko pozwalane i nigdy (podobno ) nie zostałam uderzona,bynajmniej tata tak zawsze powtarzał że od niego się "nie załapałam" ,a od mamy...kto wie ona zawsze milczy w tym temacie
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja rzucisz pomysłem? prezent dla Leosia od siostry, jak tylko wyjdziemy ze szpitala, nie mam przedziału cenowego, to raczej nie ma znaczenia, chodzi mi o samą koncepcje
Nafijqa- o shit! ale masz egzemplarz |
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Szajka ja mam prośbę o podrzucenie kilku pomysłów na zajęcie dwóch małych gagatkow
cztero i pięcio latka. .. nic bardzo wymyślnego ani angazujacego wiele akcesoriów bo nie mam na przygotowanie dużo czasu. Ale coś kreatywnego co ich zainteresuje.
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy a powinni dac znac bo byla obowiazkowa wymiana wszystkich kart na chipowe, ale gnojki:/
Nawijko Dokladnie tak bym zrobila, zostaw go na pol dnia z Kuba niech sobie maluje a Ty idz wpisdu na miastoPiotrus zasnal o 22.30 Ciekawe, jak jutro do zlobka wstanie.... A musi, bo mam papierzyska zalegle:/do konca tyg musze skonczycEwulka, jakas kawa moze? Zanim zaczniesz prace? bo potem juz nie do zrobienia bedzieNo i ladne gratulacje od meza:/ ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwie sie, ze sie wscieklas. Cytat:
Teraz jest inaczej niz na poczatku, kiedy duuuuzo plakal, bo byl senny, a nie mogl zasnac. Chyba oboje przywyklismy do nowej sytuacji ![]() Miedzy mna a siostra jest 18 lat ![]() Smarki i ropa mnie powalily ![]() Widze, ze moj TZ aktualnie kosi konkurencje ![]() ![]() Komu o tym nie mowie to reaguje podobnie, a najlepsze jest to, ze on nie widzi zadnego problemu w swoim zachowaniu. Aktualnie stoi na stanowisku "nakrzyczalas na mnie/obrazilas mnie to sama sobie maluj". Nie wytrzymam i pizne nim kiedy!!!!!!! |
||
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałaś prezent ![]() A teraz mi się jeszcze przypomniało, że mój tata miał siostrę, podobno młodszą o równe 20 lat ![]() My pomożemy ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Mała, no to faktycznie niezły rozrzut I siódemkę Ale rodzina mojego tż, to już w ogóle hardkor. Teściu ma 9 rodzeństwa, teściowa 10 I największa różnica to 18 lat... Dawniej to kobity miały zdrowie |
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokolenie wstecz: moja babcia miala 13rodzenstwa, roznica 18 lat. Oj prabcia miala, oj miala |
|
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Co do rodzenstwa ja mam tylko siostre prawie 19 lat roznicy
Moj maz ma 4 rodzenstwa Na kursie maglowanie gramatyki i praktycznie zero gadania ![]() Jutro Nat nie posylam znowu do przedszkola i chodzii w kratke Dzis jadac na Kurs przegapilam zjazd i bladzilam po miescie ale dojechalam Obok mnie siedzi babka ktors mieszkala na Majorce ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- U nas malo dzieciate starsze pokolenie babcia öd mamy strony 3 corki babcia öd ojca strony 2 synow Moje prababcie öd strony mamy ktore pamietam Babci mama miala 3 dzieci Diadka mama miala 4 dzieci ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- A dziadek z babcia öd mamy strony 3 corki, 5 wnuczek i 1 prawnuczka, ktorej dziadek niestety nie poznal Takte same baby |
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Tańce i śpiewy
![]() (Młoda trzyma mikrofon)Sorry za bałagan, ale zdjęcie zrobione w trakcie porządków
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
I takiego mamy kucusia
|
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Pola ma kitajcaaaaa! W ogole jak ona sie zmienila! 13 dzieci
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Chholercia nie widze fotek a o tej porze tu i teraz wlasnie chce widziec Polcie!!!
Godzinna histeria zakonczona przenosinami do salonu na spanie. Dziekuje sobie w tym momencie za 4metrowa kanape bo inaczej na podlodze bym spala. Nie wiem o co kaman mojemu dzieciu ale co za roznica, sypialnia/salon? Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

gratuluję
Ewulka

może rzadko, może nie w stosunku do remontu tylko w innych sprawach, ale jest to okropne, frustrujące i dołujące
niemniej jednak - masz anielską cierpliwość dziewczyno! i do tż, i do teściów. Bo na ich zachowanie ręce i wszystko co może opada 

I, że tak z mostu zapytam, bardzo za młodu Twoi rodzice mieli peirwsze dziecko, czy Ty była już baaaardzo późno?