|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Kurde!!! Faceci o czasem upierdliwe france sa!! Musiałam sobie ugotować oddzielny obiad bo od tego tajskiego Tz rzygalam, wiec ugotowałam sobie ziemniaki z paluszkami rybnymi i fasolka szparagowa, gotowałam sobie spokojnie i przyłazi Tz i sie mądrzyć zaczyna "ile Ty tych paluszków wkładasz na porcje wiesz ile to ma kalorii?" "A te ziemniaki to niedogotowane sa, masła do nich włóż (przed chwila pierdzielil o kaloriach a teraz mam masło do ziemniaków wkładać?) "nie masz siły zeby ubić te ziemniaki daj ja to zrobię a w ogole to w złym garnku je ugotowałaś bo dno ubijarka porysujesz!!!!" ja pierdziele!!!! SOBIE gotuje jak mam ochotę to sobie nawet naszczam do tych niedogotowanych ziemniaków i jemu nic do tego!! I humor mi popsuł i jestem zła!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- A tak btw posłałam zdjęcie brzuchola na maila ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz wejdę przez tel na maila o ile pamiętam hasło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Pierozek rośnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo ppffff co temu? Nie dobry Tż ![]() Mój też się wczoraj nie popisał.. Zrobił jakąś krzywą akcję, wyskoczył z jakimiś pretensjami i tesktami (przez tel) więc ja że dziękuje za miłe życzenia urodzinowe. Na co on (chyba sobie tak naprawdę przypomniał ![]() ![]() Nie odzywam się dziś do niego wogóle!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj też byłabym zła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Zawsze jak mamy jakies nasze małe święto, czy są urodziny jego moje, nasza rocznica - to my jesteśmy pokłóceni
![]() nie zostawiłam mu obiadu. Tzn zostało, bo cały gar carbonary mi wyszedł tak że i na dzis będzie, ale schowalam specjalnie do lodówki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
i dobrze mu tak...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Bardzo.. Nawet nie zadzwoniłam ani razu wczoraj wieczorem.. Zamknęłam dom, sypialnie i poszłam sobie spać.. Spał na kanapie.
Dziś tez nie dzwoniłam, a zawsze dzwonie albo puszczam smsa jak jestem już w pracy. NIC nie dam mu znaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze kicia zaczęła świrować.. Wczoraj wieczorem nakopczyła do Mani legowiska, potem firanke obkopczyła a rano nasikała na podłogę
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- No w sumie to jemu o coś chodzi.. Ogólnie to ja mam problem z nim jeśli chodzi o kasę.. Normalnie wyrywam mu kasę bo gdyby nie to on by wszystko wydał na batony, żelki itd. Ale przez to co było rok temu bardzo zraziłam się na nim jeśli chodzi o jego kity. wymyślał że ciagle na coś mu potrzebne i brał ode mnei kasę kiedy dostawał i swoją i tak ciągle.. I wczoraj też sobie wymyślił że na coś mu tam potrzebne, wiec powiedziałam NIE. No to się oburzył i obraził i wgl śmiertelny foch. A ja na niego focha że zapomniał o moich urodzinach itd że brzydko się zachowuje i nie mam zamiaru mu ustępować.. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Ejjj co to ma byćcććć 10 dochodzi a Wy gdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kaja i bardzo dobrze zrobiłaś! Dorosły facet i nie potrafi kontrolować budżetu? Zwłaszcza przy dziecku na utrzymaniu? ![]() Wieta co, ja to się czasem cieszę że sobie wzięłam tego mojego 30-latka bo Ci młodsi to jak czasem coś wymyślą, faceci naprawdę później dojrzewają ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie pierwszy raz kiedy zapomniał o urodzinach, imieninach, jedynie o czym to nie zapomina o rocznicy. No on nie potrafi.. ![]() ![]() ![]() ojj ja bym czasem chciała mieć starszego, spokojnego faceta.. ![]() ![]() Hm.. wybieram brudki codziennie z kuwety i codziennie dosypuje świeżego żwirku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Wtajemniczenie
|
Pierozkowa to na pewno Twoje hormony na tz tak dzialaja
![]() Kaja ![]() Hej ![]() Ja dzis mam smutny dzien, bo to termin porodu mojego Piotrusia ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
To co Ty myslisz ze po 30 to juz tylko cieple kapcie i telewizor? Wiek nie ma tu znaczenia, niejeden nastolatek jest o wiele bardziej nudny niz 40-latek.
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wiem że nie są ciepłe kluchy ![]() Jednak to już nie ta sama młodość, spontan itd ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ja akurat sobie znalazłam taki prawie złoty środek ![]() ![]() ![]() ![]() To co mnie najmocniej w Pierożku wkurza to to że on jest upośledzony emocjonalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kaja no to tż sobie nagrabił ![]() ![]() ![]() Pierożku coś mnie natchnęło jak przeczytałam Twoją akcję z tż, już wiem czemu mam porysowany garnek ![]() ![]() Jak się dzisiaj czujesz? U mnie od rana leje....a taka piękna pogoda miała ponoć być ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj się czuję lepiej - chyba znalazłam sposób na mdłości, kawa na zimno z syropem waniliowym ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A no własnie, a chyba takich złotych środków jest mało. Miałam kiedyś takiego, 5 lat starszego.. to miał w głowie tylko balety i dupy ![]() ![]() No i żeby nie było, ja tez nie jestem jakoś mega oszczędna.. też pójdę do sklepu i wydam kasę, ile bym nie miała to ciągle mi za mało ![]() ![]() Ale mój też nie potrafi rozmawiać i okazywać uczuć ![]() Cytat:
![]() Spodziewałam się tego, jednak nie zmienia faktu że jedyny nie złożył mi życzeń.. Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-16 o 09:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To świetnie, że masz patent ![]() ![]() Mój mi odpowiada w 100% , ja jestem bardziej imprezowa, ale wychodzę głównie ze swoimi babami na nasze sabaty czarownic ![]() A poza tym o jakim spontanie mowa jak się ma dziecko ![]() Więcej zależy od charakteru niż samego wieku. My z tż więcej i częściej gdzieś wychodzimy niż jak byliśmy młodsi, bo teraz mamy wreszcie za co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spontan z dzieckiem tez może byc.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas też tak jest z sukienkami ale ja sie nie przejmuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Weź też to czytałam ![]() Mój TŻ też litrami kawę pije ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bluzka też ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Już zaglądam ![]() Cytat:
![]() To jest zachowanie dorosłego faceta?! ![]() I dobrze, że go olałaś ![]() Cytat:
Cóż to za typ człowieka ![]() Ja sobie nie wyobrażam mojemu kasy zabierać. To są jego pieniądze i on też na coś potrzebuje i mu nie wyliczam. Biorę od niego tyle co wiem, że będzie mi potrzeba a reszta mu zostaje. Chociaż czasem też sie dziwię jak jakaś tam kwota mu nie wystracza na tydzień śniadań w pracy ![]() Cytat:
![]() Sokojnie... Najchętniej to teraz kieliszek wina ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to nie umiem oszczędzić bo ciagle jakieś wydatki ![]() ![]() A z tą wylewnością uczuć to pocieszę Cię że większość facetów tak ma ![]() ![]()
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy wspólny dom, rodzine, dziecko, na wspólnym utrzymaniu. a ze to ja zajmuje się wszelkimi opłatami, zakupami to dal mnie logiczne że trzymam jego kasę :p On zarabia dużo więcej ode mnie więc ja mu nie pozwoliłabym trzymac całej kasy ![]() ![]() On tez ma jakąś swoja kasę, na fajki, na jakieś tam przyjemności itd. Ale nie wyobrażam sobie że ja robię np zakupy ze swojej wyplaty wszystkie, a on trzyma swoją dla siebie i jeszcze wyżera mi wszystko z lodówki ![]() Przy dziecku tez inaczej idą wydatki niż jak jest się we dwoje ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-16 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nie wiem, ja nie lubię jak sobie coś robię po swojemu i robię to dla siebie i mi ktoś przyłazi i się zaczyna mądrzyć, zwłaszcza że gotowanie ziemniaków to nie jest zbyt skomplikowana czynność ![]() Ale i tak się później przymilał i był ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
my też tak robimy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jest tak, że mój sam daje mi jakąś tam kasę, czy tam siedzi ona na jego czy moim koncie i jak potrzeba to bierzemy. A jakąś tam cześć zostawia sobie- ale chyba nigdy się nie dowiem jaką ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie lubie ![]() ![]() Nooooo i widzisz ![]() ![]() Ja wczoraj też TŻ zgwałciłam ![]() A Twój brzunio jest cudownyyyyy ![]() ![]() Tylko czemu sie ręcznikiem przysłoniłaś? ![]() ![]()
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojemu wydzielam stówkę tygodniowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak on coś tam sobie pichci to ja nie łażę i się nie wymądrzam, a on zawsze mi musi dać do zrozumienia że coś źle robię, ze sprzątaniem jest to samo ![]() Ja swojego Tż to podziwiam on z każdej pensji odkłada tysiaka, kiedyś coś tam grzebał u siebie na koncie spojrzałam na saldo a tam jakaś kosmiczna kwota - pytam się go - "Czemu Ty masz tyle pieniędzy i ja o tym nie wiem" to się zaczął ukrywać z logowaniem na konto jakby się bał że mu wydrę te pieniądze czy co ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Hehe przysłoniłam się ręcznikiem bo to akurat po kąpieli było i byłam z gołym dupalem ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bał się że przelejesz połowę sobie ![]() Mnie wkurza jak mój gotuje.. bo zawsze nasmrodzi.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee to mój tyle raczej nie dostaje ![]() Cytat:
![]() ![]() To prawie moja była miesięczna cała wypłata ![]() Pozazdrościć ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Aaaaaa ![]() ![]() No to sie waż ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3510 |
Konto usunięte
|
hej Wam
![]() widzę, że te chłopy wszystkie na raz zawsze robią nam jazdy.. wczoraj wieczorem się zaczęło, krzyk, bo uprałam nie tą koszulę co trzeba. to mówię, że myślałam, że to ta, i że skąd mam wiedziec jak on raz na rok zakłada. a on, czy jestem ślepa i nie widzę, że to koszula brata i że na niego za duża. ja mówię, że ciężko aż tak się skapnąć jak wisi na wieszaku. to on juz fochy oczywiście, bo jak zwykle nic nie wiem. potem, że nie sprawdziłam mu spodni od garnituru [ zrobił się ślad mały po wieszaku ] i tez ze przeciez mogłam wcześniej. to mówię, że jak zwykle na mnie a on sam sobie nigdy nie moze czegoś zrobić. to on, że myślał, że może na mnie liczyć i że jak dla mnie to taki problem to sam sobie to zrobi. mówię, ze nie problem tylko zawsze mi mówi z wielkim wyrzutem, że coś źle i zero wdzięczności... no i potem jakoś mu przeszło, zgasiliśmy światło, coś zaczął się dobierać, to powiedziałam mu, że nie chcę, boli mnie brzuch. to też , ze jakoś ostatnio też mnie bolał i jakoś mu nie odmawiałam. i tez wielce sfochany. potem dopiero przez sen chyba zaczął się cos przytulac. no ale rano znów wielce urażony wielce wkurzony wstał, rzuca wszystkim sypie k....ami na prawo i lewo, nic mu nie pasuje. a bo chleb spalony, bo mało wędliny, bo komputer się muli i że to ja wchodze na nie wiadomo jakie strony, bo przeciez on nie... ![]() wychodził i mówi do mnie, jadę. i czaicie , mówi NARA . ![]() normalnie zachowuje się jak rozkapryszony bachor, juz nie mam nerwów na niego, tak mnie serce boli, ciągle mi łzy leciały, tylko się wycierałam ukradkiem bo zaraz by pewnie poleciał tekst " i nie wiem czemu ryczysz " tak mi podnosi Ciśnienie, że masakra.... cieszę się, że wolne sobie na dziś załatwiłam, bo bym tam chyba zajoba dostała ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.