![]() |
#4411 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Melonade - chyba trochê marnie - szczególnie to ¶niadanie :P zupa jarzynowa, kurczak z ry¿em i warzywami, bu³ka - chyba spoko. I gratulujê pierwszego dnia bez s³odyczy ![]() ![]() Moje menu: ¦: wie¶niak na s³odko (z d¿emem niskoslodzonym) ze slonecznikiem. II ¶: znowu pop³ynêlam, tym razem przez wizytê u dietetyka (nie przygotowa³am sobie posi³ku przed wizyt± bo nie zd±¿y³am). Zjad³am kapusniaczek czyli bu³kê z kapusta i grzybami. O: kurczak w marynarze miodowo-pomaranczowej pieczony w rêkawie, kasza kuskus i surówka. P: jogurt naturalny i kilka suszonych ¶liwek. K: dwie kromki razowca z wêdlin± drobiow± i sa³ata. Kawa³ek papryki i marchewki z dipem czosnkowo-ziolowym. Do tego zjad³am jedna kamerkê z wêdlin±. Patrzy³a i mówi³a "zjedz mnie", naprawdê tak by³o :P
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-15 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Ja tam jestem z siebie dumna ![]() Aaa, oczywi¶cie ¶niadanie wo³a o pomstê do nieba, ale mia³am dos³ownie 3s na wziêcie czego¶ albo spêdzi³abym 8h bez jedzenia ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-15 o 22:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dip: jogurt naturalny + czosnek + zio³a (zwykle dajê bazyliê i oregano ale mo¿na kombinowaæ z innymi zio³ami). Proporcje s± zale¿ne od porcji jak± chcesz otrzymaæ. Dzisiaj robi³am tak: 75g jogurtu, pó³ du¿ego z±bka czosnku, ³y¿eczka bazylii suszonej bo ¶wie¿ej niestety nie mia³am. I sporo mi tego sosu zosta³o. Wcze¶niej ten sos robi³am niedietyczny, dodawa³am trochê majonezu. Ale bez majonezu te¿ jest pyszny ![]()
![]() |
#4414 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Muszê sobie kupiæ jakie¶ naczynie, które by siê nadawa³o na takie dipy, bo mo¿na zrobiæ raz i je¶æ przez parê dni, zawsze to urozmaicenie do posi³ku, czêsto mi czego¶ takiego brakuje ![]()
![]() |
#4415 |
Wtajemniczenie
|
Ja robiê w szklance i chowam do lodówki, zakrywam talerzykiem ¿eby ca³a lodówka nie pachnia³a czosnkiem
![]()
#4416 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dzi¶ jajka na twardo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Ja do wczorajszego jad³ospisu dorzuci³am dwie kawy z mlekiem i 120 g szyneczki konserwowej plus pier¶ z kurczaka, tak ¿e my¶lê i¿ w sumie na 1700 kcal siê dzieñ zakoñczy³. Poza tym m±¿ dosiad³ siê do kalafiora i skoñczy³o siê na tym ¿e by³ z mas³em i opieczon± bu³k± tart± czyli g±bk± z t³uszczem.
Menu na dzi¶: 7:00 ¶niadanie - otrêby, p³atki owsiane, jogurt naturalny, gruszka 9:00 kawa z mlekiem 10:00 dwa jab³ka 12:30 obiad - kasza pêczak, udko wêdzone, buraczki 15:30 gruszka 18:00 omlet z 2 jaj z d¿emem
#4418 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Witajcie towarzyszki niedoli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zadomowienie
|
Przyzwyczaisz siê.
Jutro wa¿enie, a¿ siê bojê. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Moj± dietê na kilka dni diabli wziêli na wakacje, zastanawia³am siê dlaczego tak siê sta³o. Dosz³am do wniosku, ¿e przyczyn± by³a minimalna aktywno¶æ w naszym w±tku. Brak Waszego wsparcia i opierdantusów = tycie. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Dzisiaj w radio by³a audycja na temat diet i æwiczeñ. Ekspert powiedzia³ tak: masa æwiczeñ plus ma³o jedzenia = tycie i nabieranie wagi. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Aktualnie nie æwiczê w ogóle, skoñczy³ mi siê karnet na fitness i ¿al mi zainwestowaæ w nowy kiedy muszê kupiæ dzieciakom kurtki zimowe i sobie te¿. Ta z zesz³ego roku wygl±da na mnie jak za du¿y worek : Hurra !!! Jedyna wada, muszê zakupiæ now±.
#4420 |
Wtajemniczenie
|
Ja w zesz³ym roku kupi³am kurtkê zaraz po ci±¿y. Kupowa³am na szybko bo zima siê zbli¿a³a a nie chcia³am kupowaæ w ci±¿y ¿eby nie by³a pó¼niej za du¿a. Mam cich± nadziejê ¿e w tym roku bêdê musia³a kupiæ now±
![]()
#4421 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Cytat:
Sama gruszka, jab³ko, czy kawa to naprawdê NIE posi³ek. Wychodzi na to, ¿e od 12:30 do 18:00 nie jesz nic. Chodzisz spaæ o 20-21? My¶lê, ¿e powinna¶ siê bardziej skupiæ na zbilansowanych posi³kach, a nie wrzucaniu w siebie byle czego, czyli np. samej gruszki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4422 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A o miejsce zamieszkania pyta³am z ciekawo¶ci :P Cytat:
![]() Ja za to wczoraj mia³am wieczorne ob¿arstwo po piwie, czipsy, do tego delicje i po¼niej s³odki jogurt ![]() ![]() Pod pogrubionym zdaniem podpisujê siê obiema rêkoma, te¿ mam takie my¶li do¶æ czêsto, tzn ¿e jestem taaka biedna ¿e s³odyczy nie mogê, a czemu, a po co siê tak mêczyæ, a ¿e nie ma sensu bo i tak nie uda mi siê schudn±æ, czas to definitywnie zmieniæ bo nigdy nie bêdê zadowolona ze swojego wygl±du ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dzisiejsze menu: I. Dwie kromki razowego chleba z szynk± drobiow±, serem i pomidorem, kawa z mlekiem i ³y¿eczk± cukru II. Dwie kromki chleba jak wy¿ej plus jogurt naturalny III. Fasolka po bretoñsku IV. Serek wiejski z pomidorkami cherry V. Pewnie bêd± dwa jajka gotowane plus sa³atka z sa³aty i pomidorów No i mam zamiar nie daæ siê dzi¶ s³odyczom, tak¿e trzymajcie kciuki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zadomowienie
|
W³a¶nie, te¿ tak my¶la³am ale na kuchennych inspiracjach owoc traktuje siê jako przek±skê. My¶licie, ¿e tam ¼le jest napisane?
#4424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My¶lê ¿e jako przek±skê jak najbardziej, ale nie jako posi³ek... Wystarczy dodaæ jogurt z ³y¿k± s³onecznika i suszonej ¿urawiny, albo kromkê chleba z wêdlin± i ju¿ jest lepiej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Jak zaczê³am chodziæ z moim ch³opakiem i kiedy¶ mnie obj±³ i dotkn±³ mojego brzucha to mu powiedzia³am, ¿e nigdy wiêcej ma tego nie robiæ.... I nie robi³ :-D a wczoraj mia³am z³y humor i on mnie chcia³ przytuliæ a ja ci±gle ucieka³am i nie pochodzi³am jak mnie wo³a³.
Pó¼niej jak byli¶my u mnie w pokoju i rozmawiali¶my na ³ó¿ku to on po³o¿y³ rêkê na moim brzuchu. A ja jednocze¶nie podskoczylam i zesztywnialam bo siê w ogóle nie spodziewa³am... Nigdy tego nie robi³. A on powiedzia³, ¿e skoro ja siê go nie s³ucham to on mnie te¿ nie. Potem jeszcze poci±gn±³ mi bluzkê, przytrzyma³ ¿ebym siê nie wyrwa³a i poca³owa³ mój spasiony brzuch :O Powiem wam ¿e ze stresu by³am ca³a sztywna, ale potem mu podziêkowa³am, bo mi pokaza³ ¿e kocha mnie bez wzglêdu na kilogramy i ¿e dla niego jestem piêkna . Normalnie terapia szokowa!!!!! Potem kaza³ mi napisaæ na forum, ¿e jak która¶ z nas mówi ¼le o jakiejkolwiek czê¶æ swojego cia³a to siê myli. I ¿e wszystkie jeste¶my piêkne ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Dok³adnie to powiedzia³ ¿e gadamy g³upoty (tylko bardziej dosadnie), ale nie chcia³am cytowaæ ma publicznym forum :-P koniec mówienia ¼le o sobie :-*
Bella Edytowane przez Bella2212 Czas edycji: 2014-10-16 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie ¿e kocha nawet z dodatkowymi kg, bo przecie¿ kocha Ciebie jako osobe a nie worek na miêcho i ko¶ci ![]() ![]() Jednak ja nienawidzê tych frazesów typu 'kocham Ciê tak± jaka jeste¶' to tak jakby powiedzieæ 'no trudno taka jeste¶, co zrobiæ' albo 'spoko, jeste¶ gruba ale jako¶ to prze¿yje' Mój m±¿ wie jak± mam alergiê na takie teksty... Du¿o lepiej siê czu³am jak wprost zapyta³ czy mam zamiar co¶ ze sob± zrobiæ czy tylko bêdê jêczeæ, bo on te¿ chcia³by ¿ebym by³a jak kiedy¶ i fizycznie i wewnêtrznie. To mi da³o wielkiego kopa! Takie g³askanie i mówienie ¿e i tak jestem piêkna na mnie dzia³a jak p³achta na byka... Takie 'no trudno b±dz sobie grubasem i tak ciê kocham' :P Oczywi¶cie mówimy tu o piêknie fizycznym. Facet ma kochaæ Ciebie i nie tak± jaka jeste¶ tylko bezwarunkowo - Ciebie! Tak± jaka jeste¶ mo¿e po¿±daæ, pragn±æ ![]() Takie moje zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak na moje oko to Twoje menu jest w porz±dku bardzo ![]() ![]() Cytat:
z opinii mojej dietetyk wynika, ¿e organizm nie traktuje owoca jako posi³ek. Wiêc je¿eli masz przerwê miêdzy ¶niadaniem a obiadem np. 6 h a w miedzy czasie tylko jab³ko, to organizm zostawia sobie na wszelki wypadek ten obiad na zapas. Cytat:
![]()
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
@pretty_girl: ja mam zamiar braæ jaki¶ stary rêcznik, szczególnie ¿e czêsto nocami pada. no i nieciekawie usi±¶æ ty³kiem na zimne
![]() nie wiem czy taka si³ownia mi odpowie, ale chcê ruchu na ¶wie¿ym powietrzu. Rower mam, ale chcê jakiego¶ urozmaicenia i choæby minimalnego wzmocnienia miê¶ni ![]() To nie mo¿e byæ z³e, bo natrafi³am na p³atne si³ownie zewnêtrzne z instruktorem Ps. apropo brzucha, to Mój twierdzi, ¿e go tam wcale nie mam.
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2014-10-16 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A je¶li chodzi o dalsz± czê¶æ twojej wypowiedzi to mój ch³op jest taki sam :-D mo¿e jeszcze nie zapyta³ czy mam zamiar co¶ ze sob± zrobiæ, ale czasami mi mówi, ¿e podoba³o mu siê jak kiedy¶ biega³am i ¿e mo¿e do tego wrócê, ¿e on mo¿e nawet biegaæ ze mn±. Biega³am pó³tora roku temu i nawet dosz³am do fajnej formy ale przesta³am jak zmar³ mój dziadek i przyty³am od tamtego czasu ju¿ prawie 20 kg :O wtedy jeszcze nie byli¶my par± z £. Ale siê znali¶my (przyja¼nimy siê od koñca podstawówki). Zawsze jak poæwiczê to mnie mega dopinguje i mówi ¿e jestem dzielna :-D Ja te¿ o wiele bardziej wolê takie podej¶cie partnera ni¿ "nie nie, wcale nie przyty³a¶, masz tu czekoladê". Moja kuzynka mia³a takiego, ¿e zaczê³a tyæ a on jeszcze j± zabiera³ na ¶mieciowe jedzenie i wciskal nawet jak nie chcia³a. Nie wiem, dziewczyna ma siê od tego czuæ lepiej? Efekt jest taki, ¿e siê rozstali a jej dodatkowe 8 kg zosta³o z ni±... Dobrze ze tylko 8...
![]() |
#4430 |
Wtajemniczenie
|
Na studiach uczono mnie ¿e pó³ godziny ruchu na ¶wie¿ym powietrzu jest lepsze ni¿ godzina æwiczeñ na sali. Chodzi tu raczej o korzy¶ci zdrowotne ni¿ sukcesy w gubieniu kilogramów ale w koñcu w ¿yciu nie chodzi tylko o to by schudn±æ. Moim zdaniem te urz±dzenia na dworze nie s± gorsze od tych w si³owni. No mo¿e poza rowerkiem. Minusem jest brak licznika który móg³by liczyæ ile kcal posz³o w sin± dal
![]() Miss - wracaj±c do tematu T¯ów, na mnie bardziej dzia³a klimat "s³odkopierdz±cy" i pe³na akceptacja mojego wygl±du przez mê¿a z ka¿dym dodatkowym kilogramem. Wiem ¿e gdybym us³ysza³a od niego ¿e chcia³by ¿ebym schud³a to by³abym trochê zdo³owana i pewnie mieliby¶my ciche dni. Piêkne jest to, ¿e ka¿dy jest inny i na ró¿nych ludzi dzia³aj± ró¿ne metody. Wa¿ne ¿eby odpowiednio siê dobraæ ![]() Bella - mój M±¿ mnie nie tuczy, nie przynosi czekoladek itd. I nie chodzi³o mi o to, ¿e on mówi "nie przyty³a¶, jeste¶ chudzinka" ¿eby by³o mi mi³o. Raczej wspiera i dopinguje w odchudzaniu, trzyma kciuki. Prosi tylko bym zachowa³a umiar bo nie chce wieszaka za ¿onê. ![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-16 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ze swoim siê przyja¼niê od 10 lat (poznali¶my siê miêdzy podstawówk± a gimnazjum) a dalej mnie pozytywnie zaskakuje <3
![]() |
#4432 | |
Raczkowanie
|
Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Wszystko jest ok do momentu kiedy on na prawdê tak uwa¿a, bo je¶li s³odzi bo nie chce Ciê uraziæ a tak w g³êbi duszy my¶li co innego... Ale to akurat ³atwo rozszyfrowaæ ![]() Ja stawiam na szczero¶æ, sama siebie te¿ nie oszukujê i nie chcê byæ oszukiwana przez innych. Gdybym dobrze siê ze sob± czu³a 30kg na plusie to jego zdanie by mnie specjalnie nie interesowa³o, bo uwa¿am ¿e mo¿na wygl±daæ super nawet ze spor± nadwag± pod warunkiem ¿e siê to w pe³ni akceptuje ![]() Edytowane przez MissTerrible Czas edycji: 2014-10-16 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej jest chyba jak t¿ Ciê uwielbia bez wzglêdu na kg, ale te¿ wspiera i dopinguje w staraniach. No i oczywi¶cie kategorycznie nie podtucza! Bo niestety tak czêsto siê te¿ zdarza. Jak kiedy¶ ze swoim rozmawia³am o tym, ¿e kobiety po ci±¿y maj± wiêcej kg to on mi powiedzia³, ¿e wie i bêdê mu siê i tak podobaæ, ale nie chcia³by ¿eby mi tak zosta³o. Ale ¿e nie powiedzia³by mi wprost "kiedy schudniesz?" ale na przyk³ad ¿e chodzili¶my an d³ugie spacery, ¿e by mnie dopingowa³ itp ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- To te¿ jest prawda... Ja jestem przera¿ona tym ile rzeczy sprawia mi trudno¶æ... Nawet kucniêcie czy chodzenie ju¿ nawet jest o wiele bardziej mêcz±ce ni¿ kiedy¶. Bojê siê ¿e nie bêdê mog³a zaj¶æ w ci±¿ê, albo jak znajdê to ¿e bêd± komplikacje.... Albo ¿e zwyczajnie nie bêdê mog³a byæ fajn± mam± biegaj±c± za dzieæmi po placu zabaw bo zwyczajnie nie dam rady
![]() |
#4434 |
Wtajemniczenie
|
Dok³adnie, da siê rozpoznaæ kiedy s³owa od T¯ "jeste¶ piêkna" s± szczere a kiedy mówi tak ¿eby kobieta dobrze siê czu³a. Wystarczy zaobserwowaæ zachowanie. Mój na ka¿dym kroku pokazuje mi ¿e mnie po¿±da, ¿e w jego oczach jestem seksowna. Te¿ potrafiê byæ wstrêtna w³a¶nie przez to ¿e ¼le siê czujê w swoim ciele. Kiedy¶ która¶ z Was pisa³a, ¿e czuje ¿e ¿ycie jej ucieka przez nadwagê bo wszystko zrobi jak schudnie. Mam dok³adnie to samo. Przez rok nie kupi³am nic nowego (chyba ¿e ju¿ co¶ siê zniszczy³o i nie nadawa³o siê do chodzenia w tym), bo sobie my¶la³am "schudnê to pójdê na takie zakupy ¿e hohoh", ale w gruncie rzeczy nic z tym nie robi³am. Na zakupy nie sz³am a pó¼niej jecza³am ¿e nie mam siê w co ubraæ. Trochê my¶lenie mi siê zmieni³o dziêki mê¿owi. Nie jest idealny, czasami mamy ci±g trudnych dni, mogliby¶my utopiæ siê w ³y¿ce wody wzajemnie ale w gruncie rzeczy nie zamieni³abym go na nikogo innego. Te¿ potrafi powiedzieæ ¿ebym co¶ z sob± zrobi³a ale w³a¶nie wtedy gdy jeczê ¿e jestem gruba i brzydka. Wtedy mówi co¶ w stylu "je¿eli ¼le siê czujesz z tym jak wygl±dasz to dzia³aj, dasz radê". Nie ma w tym s³owa o tym ¿e jemu przeszkadzaj± moje kilogramy, wiem ze mam jego pe³n± akceptacjê a przy okazji daje mi kopa do dzia³ania.
#4435 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie popadajmy w skrajno¶æ, jasne ¿e gdyby mi powiedzia³ 'sluchaj spas³a¶ siê mo¿e co¶ z tym zrobisz' to by dosta³ po g³owie, bo to ju¿ jest chamstwo ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
U nas jest podobnie, czêsto siê ¶miejemy ¿e kochamy siê 'na zabój' Wsparcie jest wa¿ne, ja je wykorzystujê do granic, tylko bojê siê ¿e jak nie zmieniê siê w ¶rodku to bêdzie ¼le... A nie zmieniê siê dopuki wygl±dam jak wygl±dam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zadomowienie
|
Najwa¿niejsza jest mi³o¶æ i wyczucie partnera... ¯eby nie powiedzia³ s³ów które zamiast motywowaæ bêd± zwyczajnie przykre.
Jedno jest pewne trzeba trzymaæ siê z daleka od faceta który mówi "przyty³a¶ 10 kg!? Dla mnie jeste¶ piêkna! A ¿eby Ci to udowodniæ kupiê Ci mak zestaw potrójnie powiêkszony"... Bo to chyba jest opcja tylko dla s³abeuszy którzy siê boj±, ¿e ura¿± partnerkê, ¿e nie bêd± umieæ jej wspieraæ... U mojej znajomej jeszcze by³a taka sytuacja ¿e ch³opak by³ mocno zakompleksiony (by³ kilka razy zdradzony przez dziewczynê plus trudne dzieciñstwo, problemy z rodzicami) i wiezi³ moj± znajom±, wiêc podejrzewam ¿e móg³ stwierdziæ ¿e jak j± trochê podtuczy to go nie zostawi dla innego a to chore. Ten zwi±zek w ogóle by³ do¶æ chory i toksyczny, dobrze ¿e siê skoñczy³ ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Sama jestem teraz ze swoj± bratni± dusz± i cieszê siê, ¿e takich fajnych zwi±zków jest wiêcej. Wszystkim tego ¿yczê :-*
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
Amen.
![]()
#4438 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Mój Facet pozna³ mnie przy du¿ej nadwadze (ale nie oty³o¶ci). Jak przyty³am to twierdzi³, ¿e nic nie widzi i nie musze siê odchudzac a jak jego Mama zwróci³a mi uwagê ¿e uty³am to siê na ni± obrazi³. Pierwszy facet mi powiedzia³ "mog³aby¶ trochê schudn±æ" (ju¿ wtedy mia³am nadwagê spor±). Zamiast zrozumieæ intencjê zrobi³o mi siê smutno. Nie docenia³am tego. Teraz mam faceta, który ma wadê wzroku i nie widzi mojego t³uszczu. Na pocz±tku mi przeszkadza³ podsuwaj±c s³odycze. Obecnie odchudza siê ze mn± (te¿ mu siê przyty³o do¶æ). Czasem wola³abym jakiego¶ kopa a nie: jeste¶ najpiêkniejsza na ¶wiecie i nie musisz z sob± nic robiæ. D³ugo w to wierzy³am a¿ kiedy¶ stanê³am na wadze i oczy wysz³y mi z orbit. Na pocz±tku by³o mi przykro ¿e odci±ga mnie od diety teraz siê ciesze ¿e jeste¶my z tym oboje
![]()
![]() |
#4440 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Witam Was Dziewczyny
![]() U mnie mega zalatanie... Ma¿ wyje¿d¿a do Austrii ![]() A ja prze¿ywam to strasznie...eh czy która¶ z Was mia³a podobnie?i mo¿e mi co¶ doradziæ jak postaraæ siê nie têskniæ...za bardzo ![]() Moje menu na dzi¶ : 1. owsianka z bananem i sok z pomarañczy 2.sa³atka owocowa 3. roladka z kurczaka z papryk± czerwon± w piekarniku z 1ziemniakiem gotowanym i sa³atka z mix sa³at 4. kromka razowego z past± z kurczaka i ogórkiem kiszonym (uwilbiam) 5. jogurt z ¿urawin± i rodzynkami ZUMBA 60 min i BUP 60 min jutro wa¿enie..zobaczymy jak bêdzie ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.