Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-16, 18:05   #4171
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Nouvelle- my z tż przez 1/3 ciązu do dziecka mówiliśmy Zosia a jak przyszło rodzić to wyszła Oliwia. A mi się jeszcze Michalina/Michasia/Misia podobało i Hania.
Teraz córka do brzucha mówi Karolek a tż Andrzejek ale ostatecznie jeszcze nie wybrano imienia
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:15   #4172
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2
Twojego przyrostu wagi to nie ma co porównywać do nas, bo w końcu jest Was troje!
Póki lekarz nie ma zastrzeżeń to nie mam się chyba co martwić. Wydawało mi się, że jem normalnie , jak wcześniej... a waga idzie w górę nieubłaganie. Przy bliźniakach mam nadzieję, że po porodzie będzie to wszystko super leciało w dół.

Uliczkaz Dokładnie ufajmy swoim lekarzom, każda z nas jest w końcu inna i ma inne predyspozycje, budowę ciała itd. Ważne tylko, by nasze dzieciaczki były zdrowe.

Cytat:
Napisane przez Tepsa
gratuluję udanej wizyty super, że dzieci się rozwijają ksiązkowo
u mnie coś dziś boląco-kłująco, brzuch twardy cały dzien, dlatego teraz po pracy leże:/
u mnie to samo... dlatego współczuję i odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez Magiusa
Mamy polowkowe tego samego dnia
ooo super, bede trzymac kciuki za Twoja wizytę podczas swojej

niunia_ona nie ma co zazdrościć, tylko jedynie się cieszyć z tej jednej dzidzi co została

Cytat:
Napisane przez ewka5891
Myślalam dzisiaj o Tobie, super ze wszystko jest w porządku
dziękuję za pamięć ;-))
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:20   #4173
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej Kochane :-*
ja juz po wizycie. od poczatku ciazy mam juz 8 kg na plusie... strasznie duzo, ale lekarz powiedzial, ze nie mam sie czym martwic... wiec sie nie martwie Dzieci waza jedno 340g a drugie 320g, rozwijaja sie jakby byly w ciazy pojedynczej. Moze dlatego mam juz taki spory brzuszek Plci nie poznalam, bo na tym sprzecie co ma moj gin slabo widac. W koncu stwierdzil ze ptaszkow nie widzi, ale musze poczekac do usg genetycznego, ktore mam 28.10 i wtedy prawdopodobnie sie wszystkiego dowiem :-D

a propo wczoraj zaczelo mi sie "ulewac" z piersi, czytalam ze ktores z Was tez tak maja...
super, że wszystko u Was ok

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u mnie też znowu gorzej... We wtorek gin znów chciała położyć mnie do szpitala, ale mam nadzieję, że lekami, które zaleciła uda się w końcu zmniejszyć skurcze Od wtorku mam już 3 zastrzyki dziennie, do tego Duphaston, Luteinę, Nospę i Magnez...

Colds Ehhh, ściskam Cię mocno! Ja wstaję tylko do lekarza i łazienki oczywiście, ale nawet wtedy czuję mocniejsze skurcze Ale damy radę- dla Maluszków!

Rona O widzisz, a ja się martwię, bo od początku przytyłam tylko 1,3 kg... Ale gin. też mnie pocieszała i uspokajała, także widocznie i u Ciebie i u mnie tak ma być

Ściskam Was mocno, gratuluję poznania płci i pięknych zakupów
Kochana uważaj na siebie i jak tylko będzie trzeba to nie opieraj się i idź do szpitala, zawsze masz tam opiekę. Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ojej to faktycznie musisz teraz szczególnie zadbać o siebie. A nie chciałaś skorzystać z propozycji lekarki i pójść jednak do szpitala?

chyba będzie Zosia, chociaż teściom się bardzo nie podoba. Stwierdzili, że w pracy będą na nią wołać Zocha- wg mnie owszem, jak będzie pracować na budowie na przykład Ja mam na imię Asia i nikt nigdy do mnie Acha nie mówił.... Wkurzyli mnie tylko, ale oczywiście ich zdania nie bierzemy pod uwagę
u nas teście też kręcą nosem, jak mówimy o naszej Helence. I też wiecznie mi powtarzają, że będą na nią wołać Hela... Ale ja mam w nosie ich zdanie, nawet czasem na przekór jak opowiadam o Małej, to mówię przy nich Helenka to, Helenka tamto i widzę ten wzrok

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
U nas sytuacja wyglada następująco :
Plamienia wczoraj ustąpily - jutro wychodzimy do domu - mam nadzieje ze jutro przy wypisie ( badaniu) ta szyjka nie zacznie znów krwawic.

W domu czeka mnie jednak inny tryb życia niz dotychczas ... Ale wszystko dla mojej perełki która właśnie spaceruje po całym brzuszku )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No to super, że już możecie wracać do domku

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
No właśnie starałam się, ale mimo wszystko coś tam wdychałam...zwłaszcza, że w łazience nie mam okna, ale nawiew był okulary i maseczka:P Tak to jest zostawić czyszczenie mężowi i teraz nie mogę domyć Octu nie próbowałam, bo ponoć sprawdza się przy niewielkich osadach.
ja jeszcze raz polecam Ace. U mnie poskutkowało rewelacyjnie i osad poschodził. Polałam ace w tych miejscach, zostawiłam na jakieś 10 minut i potem zaczęłam mycie. Zeszło ładnie
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:24   #4174
meganka18
Rozeznanie

Czarne oczy masz komu je dasz ImageUploadedByWizaz Forum1413480266.676066.jpg

meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:27   #4175
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Nouvelle- my z tż przez 1/3 ciązu do dziecka mówiliśmy Zosia a jak przyszło rodzić to wyszła Oliwia. A mi się jeszcze Michalina/Michasia/Misia podobało i Hania.
Teraz córka do brzucha mówi Karolek a tż Andrzejek ale ostatecznie jeszcze nie wybrano imienia
my też się nad Hanią zastanawialiśmy, ale Zosia jakoś tak ładniej

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:27   #4176
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Czarne oczy masz komu je dasz Załącznik 5817126

hehhhe, fajna koszula

Dziewczyny zabijcie mnie: zajadam własnie z wielkim smakiem chipsy o smaku cebulki.... nie jadłam ich już taaaaak dawno i postanowiłam dziś zgrzeszyć. Ale smakują
Stary 2014-10-16, 18:29   #4177
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
rona1906- super że wszystko ok z dzieciaczkami,

Meganka18- świetne wiadomości

Uliczkaz- odpoczywaj i trzymaj się kochana na pewno bedzie dobrze

nouvelle2- Zosia sliczne imię babcia mojego męża ma tak na imię też tak chciałam nazwać moja córeczkę, ale okazało się że bedzie Kubuś

A ja jestem zła własnie moja siostra mi powiedziała że w przedszkolu panuje jakiś wirus który zaczyna sie od bólu głowy i wysokiej temperatury a później wymioty i chyba małej nie puszczę jutro do przedszkola bo kolejnej choroby nie zniosę, a myślałam że narazie mamy spokój z choróbskami
Troche mi sie to kojaezy ze szkarlatyna. U nas w zlobku panowala i wlasnie sporo dzieckakow zaczynalo wysoka temp.i wymiotami. Ja przez to zabralam dziecko az na 3 tyg.do domku bo chcialam uniknac zarazenia. Liczs jednak ze u Was to falszywy alarm.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 18:29   #4178
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

ale suuuuper!!! to moja ulubiona postać z Muminków

Ediths jako naczelny chipsożerca, rozgrzeszam Cię

Stary 2014-10-16, 18:36   #4179
rona1906
Raczkowanie

Cytat:

łaaaaał super koszulka ;D i jak fajnie brzuszek widać
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:37   #4180
Uliczkaz
Raczkowanie

Zielone_oko, Colds, Mamuśka, Ewka, Magiusa, Nouvelle Dziękuję, dziewczyny

Jeśli nie będzie wyjścia, a po tej ilości leków nie będzie poprawy lub się pogorszy, to nawet w tej chwili jestem gotowa, żeby jechać do szpitala. Ale pobyt w zeszłym tygodniu bardzo mnie zdołował... Mimo, że zgłaszałam większy ból, a do tego doszła bardzo twarda przez cały czas macica (co wcześniej nie miało miejsca) lekarz na obchodzie nawet mnie nie zbadał... Stwierdził: "proszę się nie denerwować"
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:37   #4181
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ediths jako naczelny chipsożerca, rozgrzeszam Cię
dzięki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 18:50   #4182
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Hej Kochane :-*
ja juz po wizycie. od poczatku ciazy mam juz 8 kg na plusie... strasznie duzo, ale lekarz powiedzial, ze nie mam sie czym martwic... wiec sie nie martwie Dzieci waza jedno 340g a drugie 320g, rozwijaja sie jakby byly w ciazy pojedynczej..
ostatnio myślałam o Tobie, coś się długo nie odzywałaś, a ciekawa byłam jak tam. Dobrze wiedzieć, że wszystko ok a o kg się nie martw

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u mnie też znowu gorzej... We wtorek gin znów chciała położyć mnie do szpitala, ale mam nadzieję, że lekami, które zaleciła uda się w końcu zmniejszyć skurcze Od wtorku mam już 3 zastrzyki dziennie, do tego Duphaston, Luteinę, Nospę i Magnez...
o jacie niech wreszcie, skurcze miną w razie wu zasuwaj do szpitala. Czasami trafi sie jakis gbór na obchodzie ze zlekceważy sprawę, ale zawsze to pod opieką szpitala jesteś. pomoc jest w ciągu kilku chwil. i nie przejmuj się jakimś imbecylem, który stwierdza, ze masz się nie denerwować, jak masz większe skurcze i nie raczy Cię zbadać, frajer jeden
mimo to, szpital to szpital. jak trzeba to trzeba w nim leżeć trzymam kciuki, by było OK

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

Dziewczyny zabijcie mnie: zajadam własnie z wielkim smakiem chipsy o smaku cebulki.... nie jadłam ich już taaaaak dawno i postanowiłam dziś zgrzeszyć. Ale smakują
Smacznego ważne że smakowały

dzieczyny a ja mam pytanie, kto decyduje o cesarskim cieciu? wiem, ze okólista jak sn poród jest niewskazany. ale czy ginelokog podejmuje tez takie decyzje?? na jakiej zasadzie, wypisuje skierowanie do szpitala o określonym terminie czy pisze oświadczenie, ze wskazania do CC, a w szpitalu ustala się już termin cesarki ?
Stary 2014-10-16, 18:52   #4183
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
wlasnie zastanawiam sie nad zakupem tosteru chetnie bym je zjadla.

Mi wygodnie jest spac na brzuchu ale ponoc nie wolno

nie wiedzialam, bylam przekonana ze maluszki fikaja ale sa spokojne jeszcze teraz

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

To ja w takim razie biore sie za poszukiwanie filmikow na youtube, musze to zobaczyc dziekuje za podsuniecie pomyslu

Polskie prawo jest do d.... w wielu krajach jest tak, ze w urzedzie rejestrujesz siebie i partnera ze zyjecie jako para ale bez slubu, i to jest na papierze, mozna brac kredyt na mieszkanie, itd. tutaj to jest traktowane jak malzenstwo. Nawet jakies problemy w szpitalu itd.

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
A nie wolno spać na prawym? Ja często leże/śpię na prawym boku. Staram się jak najmniej leżeć/spać na wznak, ale nie zawsze mi to wychodzi

lesyeux jak się dowiem o co chodzi z tym to dam znać Oby coś mądrego wymyślił

Odnośnie wagi to ja od początku ciąży przytyłam 4.4 kg Nie wiem czy to dobrze czy nie, ale jakoś mało się przejmuje przyrostem wagi Po porodzie będę się martwić jak to zrzucić :P

A jeśli chodzi o łazienkę to tak jak napisała tu jakaś dziewczyna bardzo dobre środki są w castoramie (bodajże firma Starwax- drogie, ale na prawdę skuteczne, koszt coś ok. 40 zł). Ja miałam z tej firmy środek pleśniobójczy i wystarczyło popsikać a po 15 minutach spłukać i efekt murowany. Ja zawsze musiałam to szorować, a i tak nie było widać, że w ogóle coś robiłam w tej łazience:P A po tym środku bez szorowania efekt się utrzymywał przez miesiąc Jedyny minus, że strasznie śmierdzi ten środek i jest na prawdę bardzo żrący, więc odradzałabym stosowanie go w ciąży. Chyba, że Wasi partnerzy wyręczą Was w myciu łazienki

Ok ja uciekam do fryzjera, podciąć trochę włosy

Na brzuchu to nie jest tak ze nie wolno. Wolno póki nie powoduje to dyskomfortu, ja juz np nie wyobrażam sobie leżę ia na brzuchu, za bardzo mi wystaje

Zalecane jest leżenie na bokach, zwłaszcza na lewym ale nikt nie mowi ze nie mozna na prawym jedynie nie należy spac na plecach juz tak od około 20 tygodnia bo wtedy jest ucisk na żyłe i mniej tlenu dociera do maluszka.

Ja czuje ruchy tylko wieczorem, rano szybko wstaje i cały dzien w pracy to tylko czasami cos poczuje jak siedzę spokojnie przed kompem, jak sie ruszam to maluszek jest spokojny
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:53   #4184
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
hehhhe, fajna koszula

u mnie big mac plus fryty=1100 kaloriitakze rozgrzeszam Cię
Stary 2014-10-16, 18:57   #4185
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Boli mnie brzuch jak wiecej chodze, a jak mniej to codziennie wieczorem czuje, ze twardnieje i boli.. I mam wiecej sluzu, ale czy akurat to ma znaczenie to nie wiem

Mi tez twardnieje i pobolewa ale tompo cały, dniu pracy jak wracam do domu wiec pierwsza rzecz jak robie po powrocie to łóżeczko

Wlasnie weszłam na wagę 6kg na pliusie aaaaaa a powiem szczerze ze jem tak samo kiedys, tak mi sie przynajmniej wydaje

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny, czy mogę dołączyć do marcowych Mam?
Termin porodu wg okresu mam na 03.03.2015, a z usg na 06.03.2015. Podczytuje Was od jakiegoś czasu i pomyślałam, że miło by było wymienić się swoimi doświadczeniami
To jest moja druga ciąża, niestety pierwszą poroniłam. Teraz spodziewam się chłopca
Witaj tez mam termin wg OM na 3.03

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Expresowe co nie
Ja dzisiaj ziemiaczki mielone i buraczki.

O jaaa zjadłabym musze zrobić w tygodniu
Cytat:
Ja też czasami miewam bóle żeber, szczególnie wieczorami jak leżę, nie mogę na boku znaleźć pozycji, bo mam wrażenie, że żebra się wciąż ocierają.

Może synek Ci tam po żebrach daje czadu?

Do żeber to on jeszcze na pewno nie sięga
Stary 2014-10-16, 19:00   #4186
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Mi tez twardnieje i pobolewa ale tompo cały, dniu pracy jak wracam do domu wiec pierwsza rzecz jak robie po powrocie to łóżeczko

Wlasnie weszłam na wagę 6kg na pliusie aaaaaa a powiem szczerze ze jem tak samo kiedys, tak mi sie przynajmniej wydaje
ja też nie lubię wagi
aż boję się wejść znowu zobaczyć plusy;/
już czuję się nabita;p

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:

ale chudzina
zajefajny brzusiooo

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Póki lekarz nie ma zastrzeżeń to nie mam się chyba co martwić. Wydawało mi się, że jem normalnie , jak wcześniej... a waga idzie w górę nieubłaganie. Przy bliźniakach mam nadzieję, że po porodzie będzie to wszystko super leciało w dół.

Uliczkaz Dokładnie ufajmy swoim lekarzom, każda z nas jest w końcu inna i ma inne predyspozycje, budowę ciała itd. Ważne tylko, by nasze dzieciaczki były zdrowe.

u mnie to samo... dlatego współczuję i odpoczywaj

ooo super, bede trzymac kciuki za Twoja wizytę podczas swojej

niunia_ona nie ma co zazdrościć, tylko jedynie się cieszyć z tej jednej dzidzi co została

dziękuję za pamięć ;-))
no cieszę się z tej jednej dzidzi choć ten strach o drugą został niestety

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:09   #4187
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
u mnie big mac plus fryty=1100 kaloriitakze rozgrzeszam Cię
po takich rozgrzeszeniach od Was przestanę niedługo mieć wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Do żeber to on jeszcze na pewno nie sięga
No nie, ale może coś tam na żebra wewnątrz ciśnie jak mnie coś boli, zawsze staram się sobie to tłumaczyć, wtedy nie panikuję
Stary 2014-10-16, 19:10   #4188
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
super, że wszystko u Was ok

Kochana uważaj na siebie i jak tylko będzie trzeba to nie opieraj się i idź do szpitala, zawsze masz tam opiekę. Trzymam mocno kciuki

u nas teście też kręcą nosem, jak mówimy o naszej Helence. I też wiecznie mi powtarzają, że będą na nią wołać Hela... Ale ja mam w nosie ich zdanie, nawet czasem na przekór jak opowiadam o Małej, to mówię przy nich Helenka to, Helenka tamto i widzę ten wzrok

No to super, że już możecie wracać do domku

ja jeszcze raz polecam Ace. U mnie poskutkowało rewelacyjnie i osad poschodził. Polałam ace w tych miejscach, zostawiłam na jakieś 10 minut i potem zaczęłam mycie. Zeszło ładnie
O widzisz zapomniałam, że jeszcze o Ace była mowa, dziękuję i na pewno zastosuję, po kolei te wszystkie specyfiki
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:11   #4189
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
dzieczyny a ja mam pytanie, kto decyduje o cesarskim cieciu? wiem, ze okólista jak sn poród jest niewskazany. ale czy ginelokog podejmuje tez takie decyzje?? na jakiej zasadzie, wypisuje skierowanie do szpitala o określonym terminie czy pisze oświadczenie, ze wskazania do CC, a w szpitalu ustala się już termin cesarki ?
no właśnie sama nie wiem, jak to jest. Koleżanka mi mówiła, że ona się tak umówiła i zażyczyła sobie cc i jeśli zajdzie 2 raz w ciążę, to zrobi to samo. Ale nie wiem jak i czy tak można. Szczegółów nie znam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 19:12   #4190
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

ale czad i brzuchol i koszula
Stary 2014-10-16, 19:14   #4191
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja też nie lubię wagi
już czuję się nabita;p[COLOR="Silver"]
ja nie mam w domu wagi, więc przed każdą wizytą, jak mnie położna waży, to serce przestaje mi bić a teraz to chyba przed nami największy wzrost, bo dzieciątko będzie rosło coraz szybciej.
Stary 2014-10-16, 19:18   #4192
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja też nie lubię wagi
już czuję się nabita;p

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

ale chudzina
zajefajny brzusiooo

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

no cieszę się z tej jednej dzidzi choć ten strach o drugą został niestety

Nie taka chudzina prawie 64 kg juz

meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:21   #4193
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

ja to ciekawe czy już 67 ;// hehe

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
ja nie mam w domu wagi, więc przed każdą wizytą, jak mnie położna waży, to serce przestaje mi bić a teraz to chyba przed nami największy wzrost, bo dzieciątko będzie rosło coraz szybciej.
dzieciątko i my będziemy rosnąć
boże przeraża mnie too

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 19:22   #4194
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:

Ale fajne foto Piękna piłeczka
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:32   #4195
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
hehhhe, fajna koszula

ja dzisiaj dojadłam moje laysy z biedronki
a co tam będę sobie odmawiać, na gorsze wyjdzie uważam
zawsze coś małe co nie co zjem
nie ma co się katować :P

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-16, 19:33   #4196
Alunia79
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny. Udało mi się was dogonić, ale nie dam rady cytować.
Gratuluję dziewczynki
Ja miałam dziś okropną noc, pół nieprzespana, to ból zębów(ćwierć szczęki mie bolało),zgaga mnie męczyła i jeszcze niewygodnie. Zdaża mi się jeszcze spać na wznak.
W dzień nadrabiałam nieprzespaną noc. Jajo znoszę przed jutrzejszą wizytą. A jeszcze oglądam PORODÓWKĘ. Jest babka, która urodziła bliźniaki w 23 tc. Ja jutro kończę 21 tc.. szok jakie to maleństwa.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:37   #4197
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez 64

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 19:37   #4198
crystal25
Zakorzenienie

nie moglam sie oprzec poszlismy po prezent dla corki TZ na urodziny, ale znalazlam przy okazji fajny dzial, fajny to znaczy maluszkowy zniklam TZ , a on sie pozniej ze mnie smial
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3192.jpg (94,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3196.jpg (86,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3188.jpg (102,4 KB, 24 załadowań)
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:39   #4199
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witam się i ja w dniu dzisiejszym pospałam do 11 w szoku byłam, jak popatrzyłam na zegarek

Fajna historia

tez wizytuję na za miesiac dokładnie 18 listopada !
wcześniej jednak mam połówkowe, będzie to 19 t 4 dzień ( 21 październik) mam nadzieje ze akurat na takie badanie ? czy lekarz mnie okrzyczy, ze za wcześnie :P ?????

MI ginka teraz powiedziała, o ho ho p. Paulinko, teraz po 20 tc to waga będzie leciałaaaaa jak szalona teraz najwięcej można utyć
ale co tam :p wiosną rodzimy nasze skarby, piękna pogoda, spacerki pomogą Nam w zrzucaniu zbędnego balastu a Jak będziemy karmić piersią maleństwo nas wspomoże

Ja słucham głośno i śpiewam . słucham hitów z radia i takiej tanecznej trance/techno

Super, że na 100% wiesz, ze to dziewczynka ja też chcę potwierdzenia chociaż II lekarza. i będę miała okazaję już we wtorek
I dobrze, widzieć, że przysługuje Ci darmowe echo serca.
Z zakupami nie zaszaleje, siostra ma dla mnie cały strych ciuszków w kartonach

rewelacyjne ciuszki ma next! dużo tez ich widać w lumpeksach jakościowo są super.
mnie urzekła ta czapka, własnie z tej strony ! jest zabójczo słodka i na pewno ją kupię
zazdroszcze, ja nie bede miec polowkowego badania. Kurcze nawet nie wiem o co chodzi z tym ''polowkowym''
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:42   #4200
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
nie moglam sie oprzec poszlismy po prezent dla corki TZ na urodziny, ale znalazlam przy okazji fajny dzial, fajny to znaczy maluszkowy zniklam TZ , a on sie pozniej ze mnie smial
Oooo kupiłaś żyrafe Sophie! Też zamierzam zamówić, tylko w tym klasycznym ksztalcie piękne rzeczy, takie właśnie lubie!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości