Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-17, 13:21   #3151
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Jak żyć?

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:21   #3152
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e. "Już nie lubię tych torebek bo mogą je nosić zwykli (czyt. gorsi) ludzie" smuteczek.

Edytowane przez Kalini
Czas edycji: 2014-10-17 o 13:23
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:28   #3153
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Czytam sobie dyskusję na kwejku pod zdjęciem MM i tam hejt na jej "prowadzenie się", na to "jaka była łatwa", "ile dzieci zabiła", "jaką to ma twarz ☠☠☠☠y itd". Argumenty przeciw: "żałowała tego co robiła" (w sensie sypiania z wieloma facetami) Ja się zastanawiam co z tym społeczeństwem, kiedy zrobiło się takie konserwatywne i świętoszkowate. No i oczywiście, gdyby to był facet, nikt do łóżka by mu nie zaglądał.
http://kwejk.pl/obrazek/2137381/marylin-monroe.html

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Dzisiaj gadałam z dwoma dziewczynami o równouprawnieniu i feministkach.
Otóż one nie chcą równouprawnienia,bo wtedy będą musiały pracować w kopalni (!) I według nich równouprawnienie=połowa kobiet,połowa facetów w tejże kopalni.

Stary 2014-10-17, 13:34   #3154
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Otóż one nie chcą równouprawnienia,bo wtedy będą musiały pracować w kopalni (!) I według nich równouprawnienie=połowa kobiet,połowa facetów w tejże kopalni.
Tak, tak a feministki to wyłącznie lesbijki, które nienawidzą mężczyzn i nie golą nóg.
Swoja drogą argumenty za kopalnią i wnoszeniem lodówki zawsze na czasie
Stary 2014-10-17, 13:39   #3155
coffee
and cigarettes

Cytat:
Ale przecież niektórym ludziom o to właśnie chodzi, gdy mówią o "równouprawnieniu". Zwie się to: parytet. Póki co, chodzi o listy wyborcze, ale kto wie, czy kiedyś ktoś nie wpadnie na pomysł, by w innych zawodach też wprowadzać podobne "nakazy".
Już teraz na chama szukają byle jakich kobiet do wyborów samorządowych, by tylko były, bo inaczej listy nie będą zarejestrowane.
http://serwisy.gazetaprawna.pl/samor...amorzadow.html

Skoro teraz kobiety są namawiane do polityki, na zasadzie "no chodź, co ci szkodzi, musimy mieć kobiety na liście, bo inaczej nic z tego", to cholera wie, na co inni "mondrzy" wpadną za 10 lat.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 13:43   #3156
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Tak, tak a feministki to wyłącznie lesbijki, które nienawidzą mężczyzn i nie golą nóg.
Swoja drogą argumenty za kopalnią i wnoszeniem lodówki zawsze na czasie
Dla tych to były brzydkie kobiety,których żaden facet nie chce.
I szafa

Potem zeszło na aborcję. I było jak to można zabić płód,który ma już serce. Ale kurczak/świnka na obiad to smaczna była. I nie ważne,że w momencie opuszczenia naszego świata miała już mózg i czuła.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Ale przecież niektórym ludziom o to właśnie chodzi, gdy mówią o "równouprawnieniu". Zwie się to: parytet. Póki co, chodzi o listy wyborcze, ale kto wie, czy kiedyś ktoś nie wpadnie na pomysł, by w innych zawodach też wprowadzać podobne "nakazy".
Już teraz na chama szukają byle jakich kobiet do wyborów samorządowych, by tylko były, bo inaczej listy nie będą zarejestrowane.
http://serwisy.gazetaprawna.pl/samor...amorzadow.html

Skoro teraz kobiety są namawiane do polityki, na zasadzie "no chodź, co ci szkodzi, musimy mieć kobiety na liście, bo inaczej nic z tego", to cholera wie, na co inni "mondrzy" wpadną za 10 lat.
O polityce wiem,ale chyba nie jest tak,że musi być 50% tych kobiet w partii. No i z tymi kopalniami nie będzie tak,że wbiją ci do domu i nakażą iść do kopalni.

Stary 2014-10-17, 13:49   #3157
coffee
and cigarettes

Cytat:
O polityce wiem,ale chyba nie jest tak,że musi być 50% tych kobiet w partii. No i z tymi kopalniami nie będzie tak,że wbiją ci do domu i nakażą iść do kopalni.
Jak se czasem słucham niektórych polityków i ich pomysłów z innych dziedzin życia - nie byłabym taka pewna.
Na pewno nie będzie tak, że wbiją do domu i każą gdzieś pracować, ale nie daj buk, zaczną dawać kary kopalniom za małą liczbę kobiet, a przedszkolom za małą liczbę mężczyzn.
Ja tam parytety uważam za poroniony pomysł, w każdej kwestii, w każdej dziedzinie.
Stary 2014-10-17, 13:51   #3158
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Od kiedy wittchen to luksusowa marka?
O jejku, teraz sie biedne zrownaja z plebsem?

Moze jeszcze przestaly uzywac szmat z mikrofibry jak sie pojawily w biedronce? Bo nie beda sprzatac(czy raczej ich sluzba) tym co plebs!111 one one

A co z torebkami kupionymi zagranico? One sa potem w outletach za np 1/4 ceny Czy zagraniczne blogerki tez wtedy wrzucaja do nich ziemniaki?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-10-17 o 13:55
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 14:41   #3159
aer
O RLY?

Cytat:
O lol, ja nie mogę

Chciałabym napisać jakiś mądry komentarz, ale nie mogę przestać się śmiać

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:29   #3160
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Chłopaki stamtąd wyglądają jakoś normalniej
To dlatego, że wszyscy nastoletni chłopcy chodzą ubrani jak losowe simsy, niezależnie od szkoły/profilu, więc żaden się nie wyróżnia *licealne flashbacki* brrrr...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Parytety to tak beznadziejny pomysł na tak wielu poziomach, ze moje feministyczne serce wysiada po prostu.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:39   #3161
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Dla tych to były brzydkie kobiety,których żaden facet nie chce.
I szafa

Potem zeszło na aborcję. I było jak to można zabić płód,który ma już serce. Ale kurczak/świnka na obiad to smaczna była. I nie ważne,że w momencie opuszczenia naszego świata miała już mózg i czuła.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Porownujesz aborcje do jedzenia miesa?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:43   #3162
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Dla wielu zabicie kurczaka, który żyje i czuje, jest gorsze, niż zabicie płodu, który jeszcze nie czuje i jest zależy od matki.
Stary 2014-10-17, 15:44   #3163
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
raczej do zabijania :d dla wielu katolików ludzie poddający się aborcji są mordercami, tak samo jak dla wielu wegetarian mięsożercy to mordercy albo przynajmniej ''kanibale'' :d
Stary 2014-10-17, 15:54   #3164
aer
O RLY?

Zdziwiło mnie dzisiaj parę przedstawicieli gimbazjum.

Jadę sobie kulturalnie autobusem na szoping po bułki i mleko - obok grupka gimbów. W pewnym momencie jeden z nich mówi, że za autobusem jedzie jego ojciec no to się przesiądzie. Wyskoczył na przystanku, przesiadł się do samochodu. Reszta gimbów patrzy i zaczyna się.
Chłopak wsiadł do Citroena Berlingo tego nowszego już. Gimby zaczęły się wyśmiewać, że Citroen Berlingo etc. że myślały, że jego ojciec wozi się czymś lepszym jak nowsze Audi, że tą wersję pewnie kupił zaraz po wyjściu na rynek (2008 rok) i jak można takim starym rzęchem jeździć. Jedna laska powiedziała, że nie wie czy będzie się teraz do tego chłopaka odzywać Oo.

Także drogie Panie - już nie ajfony już nie air maxy - teraz liczy się to czym jeździ rodzic, a więc jeśli macie syna, córkę, brata, siostrę, psa, kota czy chomika w gimbazjum lepiej nie pokazujcie się tam Citroenem.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:01   #3165
201604130936
Konto usunięte

Moj tata jezdzi peugotem. Nie dość, że bjeda to jeszcze pewnie kryptogej.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:06   #3166
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
To dlatego, że wszyscy nastoletni chłopcy chodzą ubrani jak losowe simsy, niezależnie od szkoły/profilu, więc żaden się nie wyróżnia *licealne flashbacki* brrrr...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Parytety to tak beznadziejny pomysł na tak wielu poziomach, ze moje feministyczne serce wysiada po prostu.
Nie wszyscy, nie wszyscy! Ale fakt, faceci inne rzeczy mają w głowach. To że chodzą ubrani przeciętnie nie świadczy od razu o ich inteligencji czy głupocie.

Parytety to głupota, złe rozumienie równouprawnienia. Gdzie tu sens, gdzie tu wolność, jeśli coś być MUSI?

Cytat:
Przez takie posty boję się czasem wchodzić na ten wątek, bo wiem że zaraz będzie gunwoburza i wszystkich racja najwłaściwsza.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:10   #3167
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
raczej do zabijania :d dla wielu katolików ludzie poddający się aborcji są mordercami, tak samo jak dla wielu wegetarian mięsożercy to mordercy albo przynajmniej ''kanibale'' :d
No dobra, ale zwierze sie zabija, zeby miec co jesc. Nie jestem tym zachwycona chociaz sama mieso jem(i czesto jest mi z tym zle) ale tak bylo od zawsze, tak ten swiat jest stworzony. A aborcja to w sumie takie widzimisie czesto, bo wpadlam, ale dziecka nie chce to sie go pozbede.. i nie mowie to oczywiscie o ciazach z gwaltu czy takich, z ktorych dziecko urodzi sie ciezko chore.
Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Zdziwiło mnie dzisiaj parę przedstawicieli gimbazjum.

Jadę sobie kulturalnie autobusem na szoping po bułki i mleko - obok grupka gimbów. W pewnym momencie jeden z nich mówi, że za autobusem jedzie jego ojciec no to się przesiądzie. Wyskoczył na przystanku, przesiadł się do samochodu. Reszta gimbów patrzy i zaczyna się.
Chłopak wsiadł do Citroena Berlingo tego nowszego już. Gimby zaczęły się wyśmiewać, że Citroen Berlingo etc. że myślały, że jego ojciec wozi się czymś lepszym jak nowsze Audi, że tą wersję pewnie kupił zaraz po wyjściu na rynek (2008 rok) i jak można takim starym rzęchem jeździć. Jedna laska powiedziała, że nie wie czy będzie się teraz do tego chłopaka odzywać Oo.

Także drogie Panie - już nie ajfony już nie air maxy - teraz liczy się to czym jeździ rodzic, a więc jeśli macie syna, córkę, brata, siostrę, psa, kota czy chomika w gimbazjum lepiej nie pokazujcie się tam Citroenem.
Czasami to mi sie nie chce wierzyc, ze te dzieciaki moga byc tak puste..
Stary 2014-10-17, 16:14   #3168
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Nie wszyscy, nie wszyscy! Ale fakt, faceci inne rzeczy mają w głowach. To że chodzą ubrani przeciętnie nie świadczy od razu o ich inteligencji czy głupocie.

Parytety to głupota, złe rozumienie równouprawnienia. Gdzie tu sens, gdzie tu wolność, jeśli coś być MUSI?
No nie wszyscy, tylko 90% I nie wypowiadałam się o ich inteligencji, tylko o ubraniach.

To też złe zrozumienie rozważań nad tym skąd biorą się duże dysproporcje w ilosci kobiet i mężczyzn w wielu dziedzinach i jak/czy można im zapobiec oraz pójście po linii najmniejszego oporu - zamiast eliminować seksizm w tych środowiskach i zachęcać kobiety, które chcą tam pracować zmuśmy jakieś totalne randomy z waginami yay seksizm wyeleminowany :/
Stary 2014-10-17, 16:15   #3169
coffee
and cigarettes

Cytat:
A aborcja to w sumie takie widzimisie czesto, bo wpadlam, ale dziecka nie chce to sie go pozbede..
Zabijanie zwierząt to też w sumie widzimisię. Zachciało mi się kotlecika, to sobie zabiłam krówkę.
Śmieszne podejście. W taki sposób to wszystko można określić jako widzimisię. Absolutnie wszystko.
Stary 2014-10-17, 16:17   #3170
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Zabijanie zwierząt to też w sumie widzimisię. Zachciało mi się kotlecika, to sobie zabiłam krówkę.
Śmieszne podejście. W taki sposób to wszystko można określić jako widzimisię. Absolutnie wszystko.
Nie wiem czy takie smieszne, bo chyba jednak jest roznica miedzy zabiciem zwierzecia, a zabiciem czlowieka.. zwlaszcza kiedy dziecko po prostu mozna urodzic i oddac do adopcji. Ale po co skoro figura po ciazy juz nie taka..
Stary 2014-10-17, 16:17   #3171
201607231707
Konto usunięte

Wiele gatunków zwierząt także czasem zabija swoje młode żeby przetrwać (właściciele chomików pewnie wiedzą o czym mówię XD), więc metafora się broni :P

Ja pitolę, zaczęło się XD Nie wiem skąd bierze się przekonanie, że zmuszenie kogoś do porodu jest ok, jeśli nie zmuszamy go do zajmowania się tym dzieckiem. No i to nie tak, że Domy Dziecka są oazą spokoju i radości, w której wesołe dzieciaczki tylko wypatrują swych rodzin.

Edytowane przez 201607231707
Czas edycji: 2014-10-17 o 16:19
Stary 2014-10-17, 16:20   #3172
coffee
and cigarettes

Cytat:
To też złe zrozumienie rozważań nad tym skąd biorą się duże dysproporcje w ilosci kobiet i mężczyzn w wielu dziedzinach i jak/czy można im zapobiec oraz pójście po linii najmniejszego oporu - zamiast eliminować seksizm w tych środowiskach i zachęcać kobiety, które chcą tam pracować zmuśmy jakieś totalne randomy z waginami yay seksizm wyeleminowany :/
Parytety są wg mnie dokładnym zaprzeczeniem równouprawnienia i walki z seksizmem.
Jest pani A i pan B. Chcą w pracować w przedszkolu.
Pani A ma dwa doktoraty z pedagogiki i angielskiego, 5 lat doświadczenia jako niania i 2 lata w innym przedszkolu.
Pan B ma licencjat z pedagogiki i żadnego doświadczenia z dziećmi.
Ta da. Pracę dostaję pan B, bo ma penisa, żadne kompetencje nie są ważne, jedynie to, co ma w majtach.
Pani została skreślona wyłącznie dlatego, że jest panią, pan został wybrany wyłącznie dlatego, że jest panem. Ehe, równouprawnienie, walka z seksizmem, ehe.
Oby nie doszło do wprowadzenia parytetów wszędzie. Oby.
Stary 2014-10-17, 16:30   #3173
201604130936
Konto usunięte

Jezu jak mnie parytety denerwujo. Jezu słodki. Mnie interesuja czyjes kwalifikacje i kompetencje i chce byc obslugiwana przez jak najlepszego specjalistę a nie takiego wybranego/zatrudnionego na podstawie kryterium co nosi w majtach.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:33   #3174
maryanna3
Zakorzenienie

Dziwi mnie, że mój chłop ze mną wytrzymuje, skoro podniecam się takimi programami jak 'chłopaki do wzięcia' albo 'szkoła' Ale dziś przegięłam pałę, oplułam mojego TŻ ze śmiechu kiedy leciała szkoła.

Usprawiedliwia mnie tylko temat odcinka-dziewczynka z 1 kl. gimnazjum przykleja sobie odstające uszy na klej modelarski żeby przypodobać się policjantowi, który przychodzi do szkoły na pogadankę o narkotykach. Policjant natomiast wymienia skutki uboczne palenia marihuany-halucynacje, trądzik, matowe włosy.....
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:42   #3175
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Jestem bardzo daleka od tego porównania.
Porównuję sam argument z sercem. To nie był argument,że one są przeciw z powodów ogólnoświatopoglądowych,b o to bym zrozumiała i skończyła dyskusję,ale powiedziały,że chodzi o to,że ten płód już ma serce.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Już raczej tak.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Wiele gatunków zwierząt także czasem zabija swoje młode żeby przetrwać (właściciele chomików pewnie wiedzą o czym mówię XD), więc metafora się broni :P

Ja pitolę, zaczęło się XD Nie wiem skąd bierze się przekonanie, że zmuszenie kogoś do porodu jest ok, jeśli nie zmuszamy go do zajmowania się tym dzieckiem. No i to nie tak, że Domy Dziecka są oazą spokoju i radości, w której wesołe dzieciaczki tylko wypatrują swych rodzin.
Nie mówi mi o tym Kiedyś chomiczka zaczęła jeść swoje dziecko od głowy zaczynając,te dźwięki.

Co do drugiego się zgadzam.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Parytety są wg mnie dokładnym zaprzeczeniem równouprawnienia i walki z seksizmem.
Pani A ma dwa doktoraty z pedagogiki i angielskiego, 5 lat doświadczenia jako niania i 2 lata w innym przedszkolu.
Ta da. Pracę dostaję pan B, bo ma penisa, żadne kompetencje nie są ważne, jedynie to, co ma w majtach.
Pani została skreślona wyłącznie dlatego, że jest panią, pan został wybrany wyłącznie dlatego, że jest panem. Ehe, równouprawnienie, walka z seksizmem, ehe.
Właśnie ja też postrzegam równouprawnienie jako zatrudnienie kogoś z większymi kwalifikacjami,a nie ze względu na płeć.

Stary 2014-10-17, 17:02   #3176
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy takie smieszne, bo chyba jednak jest roznica miedzy zabiciem zwierzecia, a zabiciem czlowieka.. zwlaszcza kiedy dziecko po prostu mozna urodzic i oddac do adopcji. Ale po co skoro figura po ciazy juz nie taka..
Nie radziłabym zaczynać tego tutaj
Cytat:
Nie mówi mi o tym Kiedyś chomiczka zaczęła jeść swoje dziecko od głowy zaczynając,te dźwięki.
Boże, jakie szczęście, że ja swoje chomiki trzymałam osobno i się nie rozmnożyły
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:06   #3177
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Najgorszy problem jest, jak wege/nie wege staje się religią/lekiem na wszystko/sposobem uratowania świata. Ja jestem bardzo mięsożerna i normalnie czuję, jak mi mięsa potrzeba a ktoś mnie próbuje przekonać że bez mięsa da się żyć. Może ten ktoś potrafi, ja nie. Wyższy level jest wtedy gdy zaczyna się dyskusja "jesz martwe stworzenia, jak możesz!" i wtedy dyskusja przypomina tą z katolikiem o aborcji.
Dla mnie w ogóle czyjś sposób jedzenie nie jest tematem do dyskusji, chyba że ten ktoś szkodzi sobie.

candycotton - a w ogóle jak odwiedzałaś babcię i ona chciała Ci dawać mięso to rodzice też zakazywali, czy Ty po prostu nie miałaś ochoty? Według mnie to normalne, że karmili Cię tak, jak sami jedli, no chyba że miałaś jakiś zakaz na mięso zawsze i wszędzie.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-10-17 o 17:10
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:09   #3178
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
No nie wszyscy, tylko 90% I nie wypowiadałam się o ich inteligencji, tylko o ubraniach.
Tam miała być roześmiana buźka, to nie była uwaga tylko takie moje luźne spostrzeżenie, bo z liceum pamiętam kilka ciekawych elementów co do inteligencji, to chodziło o post o ubranych tak a nie inaczej dziewczynach. Słabo oceniać je po tym, jak się ubierają, i twierdzić, że "faceci są normalniejsi".

Cytat:
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:12   #3179
Luba
Zakorzenienie

Ostatnio wyjsc ze zdziwienia nie moge jak widze nowych moderatorow.
Zamykaja oczy i je losuja, czy jak?

Owszem, rozumiem, ze wybiera je administracja, bo wybory powszechne skonczylyby sie krwawo
Ale chcialbym, by wybor byl jawny i poparty argumentami (i to nie takimi, ktore by wypisywali kazdej na zasadzie "kopiuj wklej"

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2014-10-17 o 17:14
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:15   #3180
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
A w temacie: dziwi mnie niezadowolenie niektórych ludzi, że muszą wykonać swoją pracę. Podjechałam na stację bo fajna cena była, tankuję, obok mnie facet czyta instrukcję samodzielnej obsługi LPG. No i nie rozumie, albo boi się, nie wiem. W każdym razie zgodnie z instrukcją, która mówi "jeśli nadal masz problemy zadzwoń dzwonkiem a pomożemy pleple" dzwoni dzwonkiem i czeka na obsługę. I czeka. Dzwoni. I czeka dalej. Zdążyłam się zatankować ja, pójść do kasy, zapłacić, a on nadal czeka. Ogólnie była 23 więc stacja pusta, dwie osoby z obsługi. Cofnęłam się żeby zwrócić im uwagę, że tam człowiek sterczy i takiego "OMFG nie chce mi się" jaki miał wypisany na twarzy pan z obsługi to w życiu nie widziałam, nawet u siebie. Z wielką łaską poszedł do klienta i jeszcze zaczął go obrażać, że to proste jak konstrukcja cepa i czego tu nie rozumieć.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48559755]
Może dla niej ta praca jest "wstydliwa"?

"Cześć, gdzie pracujesz?"
"Sprząta groby!".[/QUOTE]
Takie to trochę mrrrrooczne.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości