|
|
#1561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Cytat:
![]() taką mi dała farmaceutka Katerina ale to tym aspiratorem codziennie? bo mi chodzi o codzienną pielęgnację, nie znam się na tym w ogóle... wiem, że dziecko trzeba umyć, ale co dokładnie robi się z buzią, oczkami, noskiem, uszkami... to nie wiem... ![]() AsiaW to ja mam bombę dla Was... sąsiedzi mojego byłego mają 3 dzieci i każde urodziło się W TEN SAM DZIEŃ. Nie są trojaczkami... każde w innym roku JAK?!!!!!!! Montanka Eirene dzięki Wam za odpowiedź! już trochę mi w mózgu rozjaśniało ![]() olena super, że wszystko ok z Waszą przyszłą modelką straszą tylko niepotrzebnie,echSzczeperka nigdy nie słyszałam, by kogoś uczulił Hipp... dość niezłe te kosmetyki mi się wydają, nie mają różnych dziwnych, niepotrzebnych świństw. Ja uwielbiam Hippa i moje dziecię też będzie musiało się zakolegować chyba jednak Bepanthen wygrywa, dzięki swym 2 zastosowaniom ![]() Ja chodziłam do podstawówki z różnymi dziećmi, niektóre to były niezła patologia i niestety dorobiłam się wesz (zaraziłam brata, a tata byl wysyłany do apteki i było mu wstyd ) mama przepisała mnie do innej klasy, dzięki Bogu
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
bajlaga póki kataru nie bylo to ja z nosem nic nie robiłam, bo i po co.
|
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1565 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mam i zero pomaga ;P ooo już jest? chciałam na to iść ale mam uraz do kina po ostatnim wylądowaniu na ip z mężem haha ![]() u nas pomagał jakiś krem ale nie pamiętam jak sie nazywał... Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny kupię sobie ten blistex i alterrę ![]() Cytat:
chodzi mi o to http://beta.skandprojekt.pl//images/spray-zestaw.jpgcodziennie zapsikałam na noc a fridą tą do odciągania kóz to tylko jak coś było w nosie
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga narobiłas mi ochoty na lody czekoladowe !!
|
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Rozeznanie
|
Ja zaraziłam się wszami w gimnazjum
i to nie od jakiejś patologii, ale od dziewczyny z dobrego domu ![]() A na suche usta polecam masło shea
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene a Sproboj zeobic sobie peeling z cukru na usta a potem wysmarować je miodem
|
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
Tak mnie to dzisiejsze usg nastroiło, że przed chwilą wyciągnęłam wszystko co mam dla małego i sobie układałam i rozkładałam i znowu układałam
Ja też myślę, że z racji okresu przedświątecznego i całego zamieszania to czas nam zleci niesamowicie szybko. Zresztą jak sobie wyobrażę jaką bombką będę na Wigilię to czuję, że zaraz poród Biorę się na Przyjaciółki, bo wczoraj już padłam i nie obejrzałam nowego odcinka na ipli
|
#1572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obecnie używam masełka z Nivei i nie wiem kiedy je zużyję, bo jest okropnie wydajne, choć aplikacja niezbyt higieniczna dodatkowo ma super zapach (wanilia i makadamia), slyszalam, że malinowe pachnie cudownie, ale nie chcę kupować kolejnego opakowania, bo te chyba wykończę w 2020 roku a po co mi dwa
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-17 o 18:38 |
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
#1574 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Musze teraz sobie trochę podogadzać, bo jak się młody urodzi, to nie będzie ani chęci,m ani siły, ani pewnie czasu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miceralny mam teraz mixę do suchej skóry. Ma niwelować suche powieki, co u mnie niestety jest częste, jak sie zimno zaczyna. Cytat:
![]() Cytat:
Ja codziennie używałam aspiratora po kąpieli. A i buziulki nie myłam w wodzie wanienkowej. Tzn, nie obeszło się bez pomoczenia, ale potem jeszcze wacikiem z wodą twarz przecierałam. Cytat:
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka pisalam do faceta jakos w poniedzialek to pisal,ze beda w srode maxymalnie
ale nie sprawdzalam i dzisiaj przysiadlam do kupna na ebayu. I nie ma jeszcze raz napisalam Bo tylko ten rozek mi sie podoba, reszta w ogóle mi nie przypada do gustu uparlam sie. Juz sobie wyobrazilam malutkiego w nim
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Do fryzjera stwierdziłam ze pójdę pod koniec listopada
bo w grudniu pewnie za bardzo czasu nie bedzie a tez juz gorzej bedzie z turlaniem sie ;p
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 20.10 o 7 rano, bo później mam seminarkę dyplomową
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
A do kosmetyczki na hennę brwi i rzęs pójdę zaraz przed świetami. Normalnie nie lubie henny bo sole sobie moja paletka do brwi je podkreślać ale z okazji porodu sobie zrobie:p
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- I napewno nie mozna miec pomalowanych paznokci u rak lub stop?;p |
|
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem na 90% zdecydowana na bank krwi pepowinowej…
Montanka co do kosmetykow to jednym z niewielu kosmetykow jakim jestem wierna jest plyn micelarny Bioderma (rozowy) a tak poza tym to mam 3 kremy: clinique moisture surge, clinique moisture surge intense (te 2 to fajne zele, od razu sie wchlaniaja, nie znosze sie lepic i swiecic), poza tym estee lauder daywear i clinique uzywam tez na noc. Ale ogolnie na noc mam taki ciezszy krem z Sephory (firmy Sephora) mocno nawilzajacy w ciemnorozowym sloiczku. Bardzo wydajny. a reszta kosmetykow w stylu peelingi, toniki to co mi w rece wpadnie i mam tego na kilogramy - nie mieszcza mi sie te kosmetyki i postanowilam ze wszystko wykoncze a potem bede kupowac. Ja do rozkow i becikow jestem mega zle nastawiona, nie zamierzam tego stosowac. Wlasnie ze wzgledow ortopedycznych, poza tym jednak brzuch matki o brzuch matki a na swiecie juz sa inne warunki wiec nie ma co stwarzac dziecku jakichs pozorow bo i tak nie beda udane a moga tylko zaszkodzic. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- w ogole to dzisiaj bylam na manicure i taka mloda fajna babka przyszla na zastepstwo, matka dwojki dzieci opowiadala mi o swoich porodach, rodzila dwoch synkow, jeden mial chyba 3900 a drugi 4800 (!) i mowila zeby sie niczym nie stresowac. Po prostu trzeba miec pozytywne nastawienie w stylu ze "dzisiaj chce urodzic" i da rade.. A ten bol i to wszytsko, ze to sie szybko zapomina. Mowila mi za to, ze jeszcze na sale porodowa jak nie byla pozaszywana wparowali jej tesciowie i szwagier ![]() i lekarze musieli ich wypraszac, a ona taka rozkraczona. A rodzinka ogolnie bez krepacji…
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie nie lubie firmy clinique..nie wiem ..kiedyś kupiłam te 3kroki clinique i nie sprawdzało sie to i mnie..
Podoba mi sie olejek do twarzy z clarins głownie na noc w okresie zimowym moze byc super miałam próbkę i naprawdę był świetny. Z nawilżających Lubie tez pharmaceris krem ratunek i z lrp ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Oglądam top chefa;p ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Ogólnie wczoraj tz mnie rozwalił:d poperfumowalam sie "Angel" thierry Mugler bo mieliśmy gdzieś wyjsć. Przy wyjściu maz sie pyta czy myłam moze toaletę bo smierdzi mu takim środkiem a ja w śmiech i powiedziałam ze sie poperfumowalam;d hahaha a on tez jak zaczął sie śmiać to skończyć nie mógł;p tylko powiedział zebym wiecej sie nik nie perfumowala;d |
|
|
|
#1581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko musialam kupowac nr 1, ten najdelikatniejszy bo 3 czy 4 to prawie sam spiryt byl.moj tz nie lubi zapachu szamponu aussie. Tez ma toaletowe skojarzenia z nim. |
|
|
|
|
#1582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kocham no i zawsze go zlize
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka, co do pomalowanych pazurów na pewno nie można mieć
haha dobry dobry ten Twój mąż teja, myślę że jeszcze nie przegapiłas albo masz dziś albo jutro ![]() jak tam wysiedziałas na uczelni? kinqa, może Ci gość odpisze i bedziesz miała owieczkowy rożek ![]() kurcze dziewczyny dzięki za rady odnośnie higieny dzidziusia! super że jesteście ![]() dobrze że bajlaga zaczęła ten temat
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Charliss a ja uwielbiam zapach szamponu z aussie dla mnie to guma balonowa;p tz tez sie do niego przykolegowal;p
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykończę je, jak moje dziecko pójdzie do szkoły ale pachną obłędnie! Bardzo je lubię
gonię kreski po ekranie... Edytowane przez teja1 Czas edycji: 2014-10-17 o 19:31 |
|
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Dusiolka u mnie jak jedno to nie drugie (tzn jak ręce to nie nogi
)4 koleżanki juz rodziły z żelem na pazurach ja tez zamierzam :p wiec u stop nie maluje
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maluch szalał przez 40minut, a potem zasnął z nudów bo wykład był koszmarny! Nie wiem, jak można tak ciekawy przedmiot tak zmarnować...
gonię kreski po ekranie... Edytowane przez teja1 Czas edycji: 2014-10-17 o 19:33 |
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
teja no to możliwe że miałaś wczoraj
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

bo mi chodzi o codzienną pielęgnację, nie znam się na tym w ogóle... wiem, że dziecko trzeba umyć, ale co dokładnie robi się z buzią, oczkami, noskiem, uszkami...
to nie wiem... 

i to nie od jakiejś patologii, ale od dziewczyny z dobrego domu

za wizytę 
jeszcze raz napisalam 
haha dobry dobry ten Twój mąż