![]() |
#4471 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Po prostu :co¶ Ci siê nie podoba to to zmieñ. Marudzeniem ¶wiata nie zmienisz ![]() Takie by³o przes³anie tych s³ów, a nie schudnij bo jeste¶ spasiona :-D i te¿ mu siê nie dziwiê ¿e têskni za swoj± radosn±, u¶miechniêt± i zadowolon± z siebie kobietk± :-* ale spoko, ona wróci ![]()
![]() |
#4472 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Nie no spoko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4474 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Cytat:
![]() W³a¶nie to usi³ujê wyt³umaczyæ MissTerrible! ![]()
![]() |
#4475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie to siê pojawi³o jak przyty³am... Ka¿dy komplement czy pozytywne s³owo odbieram teraz inaczej... Przez warstwê t³uszczu trudno siê wch³aniaj± ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak¿e jestem jak najbardziej za dyskusj±, ka¿dy swoj± opiniê ma, ale pamiêtajcie, ¿e same naprawdê wiemy czego nam najbardziej potrzeba ![]() W sumie czujê siê osamotniona, bo wszyscy tutaj s± po jednej albo po drugiej stronie, a ja, jak mówi³am, czasem potrzebujê, ¿eby mnie kto¶ wspiera³ i by³ kochany, a czasem, ¿eby mi da³ kopniaka. Tylko ja tu mam taki skomplikowany charakter? ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Ale trzeba z tym walczyæ!
![]() |
#4477 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale to nie jest takie ³atwe do zaakceptowania, bo jak mam kompleksy na punkcie danej rzeczy, a kto¶ j± pochwali, to ciê¿ko mi uwierzyæ, ¿e naprawdê mo¿e tak pozytywnie o tym my¶leæ. Nie wiem, czy rozumiesz, co mam na my¶li. I my¶lê, ¿e dla MissTerrible to jest podobny problem. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- MISS_TIQ , rawita ![]() mix0005000, widzê, ¿e czêsto nas czytasz, mo¿e siê odezwiesz ? ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-17 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
A ja ju¿ w sumie nie wiem co mój ch³op my¶li o mnie i mojej tuszy i w ogóle. Z jednej strony bardzo go ciesz± moje starania, motywuje mnie i wspiera, z drugiej mówi ¿e wcale nie jestem gruba czy jak mówiê ¿e jestem spasiona to zaprzecza, dotyka³ mnie po brzuchu, mówi ¿e jestem piêkna i mu siê podobam, ale wczoraj ¿e¶my rozmawiali i siê go zapyta³am co by by³o gdyby mi siê nie uda³o schudn±æ (bo póki co idzie baaaardzo marnie), albo bym powiedzia³a, ¿e ju¿ nie mam si³y i poddaje siê z odchudzaniem. Powiedzia³ ¿e by³oby mu ¼le (nie pamiêtam jakiego dok³adnie s³owa u¿y³) ale nic by mi nie powiedzia³ ¿eby mi nie by³o przykro, ale ¿e potem by mi dawa³ jakie¶ sugestie ¿ebym jednak pracowa³a nad sob±
No nic, trzeba braæ siê do roboty....
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj siê uda³o bez s³odyczy na szczê¶cie, dzi¶ póki co te¿ ale dopiero 17 godzina ![]() A jak z posi³kami dzi¶ u Was? Bo chyba nie by³o ¿adnego jad³ospisu jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo tak w gruncie rzeczy to wydaje mi siê, ¿e im nie chodzi o to ¿eby¶my by³y szczup³e ale o to ¿eby¶my przesta³y jêczeæ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jak my siê ze sob± dobrze czujemy to to widaæ, s³ychaæ i czuæ ![]()
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 290
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Przeczyta³am kilka powy¿szych postów, i normalnie pozazdro¶ci³am ![]() ![]() ![]() A propos, waga do tabelki 76,2
#4485 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Hej hej. có¿ za dyskusja
![]() ![]() moje dzisiejsze menu: ¶: jajecznica z jednego jajka, kromka chleba graham, sa³ata, pomidor. brzoskwinia. II ¶: jogurt naturalny, s³onecznik i ¶liwki suszone. O: makaron pelnoziarnisty, sos z piersi± kurczaka, cebul±, pomidorem, papryk± i przecierem pomidorowym. P: z braku laku (zakupy a pó¼niej wizyta u te¶ciów) ciemna bu³ka z ziarnem, jogurt naturalny, jab³ko. K: jogurt naturalny, musli, otrêby pszenne. no. z przykro¶ci± jednak meldujê, ¿e wczoraj pokusi³am siê na tego pieprzo... snickersa. no ¿ycie ![]() ![]()
#4486 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzi¶ nie mia³am idealnej diety: 1. p³atki owsiane, otrêby, siemiê, ¿urawina, rodzinyki, jab³ko jogurt, cynamon (wiem ¿e to wygl±da na gar owsianki, ale to po ³y¿ce by³o ![]() 2. bu³ka z szynk± 3. zupa pulpetowa (¶rednio dietetyczna, ale nasz³a mnie ochota), potem parê kostek gorzkiej. 4. jajka, rzodkiewki, ogórek 5. æwieræ kurczka, pomidor, rzodkiewka, bu³ka Nie wiem ile kcal. Przez t± zupê ciê¿ko mi zmierzyæ. By³am dzi¶ na si³owni. Dupy nie urywa. Wio¶larz za wielki. Najwiêcej si³y u¿ywam aby siêgn±æ r±czek, z orbiterka ¶lizga³y mi siê buty. reszta spoko. Za miesi±c bêdê w Lublinie i mam blisko siebie a¿ dwa centra fitness. Zastanawiam sie, czy nie zapisaæ siê na konsultacje indywidualne, aby zapisaæ mi trening na si³owniê i sobie pochodziæ ze dwa razy w tygodniu. Co o tym my¶licie? Oczywi¶cie si³owniê widzia³am ostatni raz w liceum, wiêc sama wolê nie dotykaæ bo popsujê. Siebie, albo sprzêt :d
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Melonade wpisz prosze do tabelki96kg.
Nie zagl±da³am do Was ponad tydzieñ ![]()
#4488 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Cytat:
Ale juz sama mam do¶æ swoich narzekañ i obietnic jak to sie nie biorê za siebie. On juz chyba pogodzi³ sie z tym, ze jestem jak± jestem. Mieszkam juz w UK od ponad 2 tyg. Schudlam tu 1.5 kg. Jem normalnie. Ale mam du¿o ruchu. Codziennie robie 10 km na rowerze. Je¿d¿ê na nim i wracam z pracy. Plus 8.5 h pracy w ci±g³ym ruchu. To duzo daje. Jak ogarne sie tutaj w 100%. Spróbuje wróciæ do zdrowego od¿ywiania ![]() Póki co najzdrowsze nie jest tylko regularne. Zawsze to jakis pozytyw ![]() A tak w ogóle witam Was ponownie ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() Gratulujê spadku! I zazdroszczê rowerowego transportu ![]() I jak Ci siê podoba w UK póki co? ![]() Aaa no i podaj wagê to Ciê☠wrzucê do tabelki ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Mój jad³ospis wygl±da³ dzi¶ nastêpuj±co:
¦: banan, serek wiejski z pestkami dyni i suszon± ¿urawin± II ¦: banan, jab³ko, kromka razowego z wêdlin±, bia³a kawa O: pomidorowa z kuskusem Tutaj by³a kawa i kinder bueno ![]() K: tost pe³noziarnisty z serem, szynk± i keczupem... Po drodze 100g orzechów laskowych Taki ¶redni raczej, ale jak na to ¿e ca³y dzieñ sprz±ta³am to i tak nie¼le ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Cytat:
![]() Na rowerze je¿d¿ê bo za autobus placilabym 4 funty w obie strony w skali tygodnia to drogo. Lepiej oszczêdziæ a poprawiæ sobie kondycjê ![]() Choæ ciê¿ko wraca sie pod te wszystkie górki gdy cz³owiek zmêczony po pracy. No i gdy... Czesto pada. Ale Tz kupil mi spodnie nieprzemakalne. To zak³adam na swoje i jakis daje radê ![]() Podoba mi sie tutaj. Wszystko jest inne. Ale ten klimat. Ta architektura. Widoki. Super. Londyn pieeekny ![]() ¯ycie dro¿sze. Ale zarobki wiêksze. Na wszystko mo¿na sobie pozwoliæ i jeszcze od³o¿yæ ![]() Mam teraz nowy rower. Ostatnio kupili¶my. Szarpnal po kieszeni prawie ca³± tygodniowke. Ale to dobra inwestycja ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze siê zastanawia³am co to znaczy, ¿e odchudzanie zaczyna siê w g³owie.... kiedy¶ jak kto¶ tak powiedzia³ i siê zapyta³am co to w³a¶ciwie znaczy to us³ysza³am odpowied¼ "chyba dla ka¿dego co¶ innego" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale to tak samo jak kiedy¶ zobaczyli¶my w necie taki tekst, ¿e jak kobieta mówi "zostaw mnie" to mo¿e znaczyæ albo ¿e chce ¿eby przy niej byæ albo ¿eby j± zostawiæ sam± ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() proszê mi zapisaæ 102 kg ![]()
![]() |
#4493 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno mo¿na to interpretowaæ na wiele sposobów. Tu mia³am akurat na my¶li to, ¿e dopóki gdzie¶ w g³owie mi siê nie przestawi to, ze faktycznie chcê schudn±æ, ¿e chcê siê od¿ywiaæ zdrowo, dlaczego chcê to robiæ, jak itd. i ¿e to nie jest kara i koniec ¶wiata, tylko co¶, co faktycznie chcê i mogê zrobiæ, to nic z tego odchudzania nie wynika. Zreszt± ja siê przekonujê, ¿e w ka¿dej dziedzinie to siê sprawdza. Dopóki psychicznie nie jeste¶ w odpowiednim miejscu to nic nie zrobisz. A jak na co¶ siê nastawisz odpowiednio to mo¿esz wszystko, niezale¿nie od tego co inni mówi± i jak bardzo jest to niemo¿liwe ![]() Cytat:
![]() Irytuje mnie te¿ to, ¿e mam ochotê inwestowaæ w dobre rzeczy, zamiast mieæ co¶ bylejakiego w wiêkszej ilo¶ci, ale nic mi z tego nie wychodzi. No bo jak tu inwestowaæ kilka stówek z porz±dn± kurtkê skórzan±, skoro teraz jestem t³usta i wygl±dam strasznie, a przecie¿ za kilka miesiêcy bêdzie na mnie za du¿a to szkoda kasy ... Cytat:
![]() Z tym ¿e mam wra¿enie, ¿e jednak ze mn± w zwi±zku jest ³atwo, bo ceniê sobie szczero¶æ, w pewnym sensie bezpo¶rednio¶æ i rozmowy, wiêc nie jestem typem "obra¿ê siê i niech siê domy¶li", tylko w ka¿dej kwestii jestem siê w stanie jako¶ dogadaæ. I wolê zarówno sama powiedzieæ wprost co mi nie pasuje, przedyskutowaæ i zakoñczyæ temat, jak i w drug± stronê - ¿eby kto¶ mi powiedzia³. Tak¿e wbrew pozorom nie jest tak ciê¿ko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To naprawdê wiele zmienia. I w wygl±dzie i w zachowaniu. ![]() ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Tabelka ![]()
![]() |
#4494 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie o poranku, dzi¶ jak zwykle co sobotê gotujê roso³ek - a potem rybka.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
dzien dobry,
oficjalnie wczoraj wrocilam do dietkowania bo ostatnio poplynalam:/ waga: 75,7kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
mamdwaoka nam uciek³a z tabelki, mam nadziejê, ¿e szybko wróci
![]() MonnieB Ty jeszcze nie poda³a¶ w tym tygodniu wagi, co jest z Tob±? Aktualna tabelka
#4497 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
ale tu cicho w weekendy. tylko nie grzeszcie za bardzo :P
#4498 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
A ja zabieram siê za robienie rybki, a do niej brokul z kalafiorem i ziemniaczki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Powinnyscie mnie wywaliæ z w±tku - nigdy nie schudnê. Mam plan, tak dobrze mi szlo, no rewelacja, juz by³o 96.5 a wiecie ile teraz?!
99!!!!!! Wstyd po prostu wstyd... W domu nie jem ale jak tylko gdzie¶ wyjdê to od razu zamawiam jakie¶ niezdrowe ¿arcie a znowu jak nie wychodzê to mi smutno i nudno... nie znoszê swojego ¿ycia ![]() Wyrzuccie mnie serio bo tylko wstyd przynosze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.