Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-17, 15:52   #4471
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez MissTerrible Poka¿ wiadomo¶æ
Taraz wysz³o na to ¿e mam mê¿a chama bo mi powiedzia³ ¿e chcialby ¿ebym schud³a Ja tam mu siê nie dziwiê wcale... Bo wiem jaka kiedy¶ by³am nie tylko fizycznie ale przede wszystkim wewnêtrznie. Zmieni³am siê na pewno, zosta³am mam± i mam inne priorytety ale s± rzeczy które zmieni³y siê tylko przez dodatkowe kilogramy. I my¶lê sobie, ¿e on bardzo têskni za tamt± osob± Tego jednak nie ma odwagi ni powiedzieæ
Wcale nie masz mê¿a chama tym bardziej, ¿e wcale nie powiedzia³ Ci "we¼ schudnij". Sama napisa³a¶, ¿e narzeka³a¶ ma swój wygl±d a on zapyta³ czy z tym co¶ zrobisz czy bêdziesz tylko narzekaæ. Takie s³owa powinny otworzyæ oczy i nie wa¿ne czy powiedzia³ je m±¿, ch³opak czy kole¿anka.
Po prostu :co¶ Ci siê nie podoba to to zmieñ. Marudzeniem ¶wiata nie zmienisz
Takie by³o przes³anie tych s³ów, a nie schudnij bo jeste¶ spasiona :-D i te¿ mu siê nie dziwiê ¿e têskni za swoj± radosn±, u¶miechniêt± i zadowolon± z siebie kobietk± :-* ale spoko, ona wróci
Stary 2014-10-17, 15:52   #4472
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Nie no spoko dobra dyskusja nie jest z³a Dobrze jest poznaæ inne spojrzenia, poniek±d po to tu jeste¶my
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:54   #4473
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ
Ej,MissTerrible, bez przesady! Cham by³ w innym podpunkcie!
Gdyby Ci powiedzia³: "spas³a¶ siê, wygl±dasz jak gruba ¶winia", "wstydzê siê ciebie", "co powiedz± moi kumple" (moja przyjació³ka takie w³a¶nie teksty s³ysza³a w czasie studiów...), to tak, wtedy by³by chamem. A tak Ci nie powiedzia³ przecie¿

A ja naprawdê uwa¿am, ¿e w s³owach "kocham Ciê tak±, jaka jeste¶" nie czai siê ¿adne z³o
Mê¿czy¼ni nie postrzegaj± nas tak restrykcyjnie, jak my same to robimy. Wielu z nich naprawdê lubi wiêksze kobiety, a my tego nie potrafimy zrozumieæ...

Dlatego odchudzajmy siê, ale DLA SIEBIE! Dla zdrowia, dla samopoczucia, lepszych ciuchów. Ale nie dla kogo¶
Moja kole¿anka (bardzo ³adna, nie jaka¶ chuda, ale gruba to Ona te¿ nie jest), us³ysza³a, ze jakby przyty³a 10kg to by Jej ju¿ facet nie kocha³ . Mo¿na siê domy¶liæ, ¿e zwi±zek d³ugo nie przetrwa³, mimo ¿e nie przyty³a .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:54   #4474
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem o co chodzi, ale wiêkszo¶æ kobiet (w tym ja, niestety), zawsze siê doszukuje czego¶ z³ego w ka¿dej wypowiedzi innej osoby na nasz temat. Zauwa¿y³y¶cie to? W ¿yciu nie s³ysza³am od faceta "ojej, powiedzia³a mi , ¿e mam piêkne oczy, to na pewno znaczy, ¿e strasznie nie podoba jej siê mój nos
Melonade, trafi³a¶ w samo sedno!
W³a¶nie to usi³ujê wyt³umaczyæ MissTerrible!

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:56   #4475
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem o co chodzi, ale wiêkszo¶æ kobiet (w tym ja, niestety), zawsze siê doszukuje czego¶ z³ego w ka¿dej wypowiedzi innej osoby na nasz temat. Zauwa¿y³y¶cie to? W ¿yciu nie s³ysza³am od faceta "ojej, powiedzia³a mi , ¿e mam piêkne oczy, to na pewno znaczy, ¿e strasznie nie podoba jej siê mój nos, na pewno mnie przez to rzuci", a w¶ród kobiet to bardzo czêste podej¶cie .

U mnie to siê pojawi³o jak przyty³am... Ka¿dy komplement czy pozytywne s³owo odbieram teraz inaczej... Przez warstwê t³uszczu trudno siê wch³aniaj±
Stary 2014-10-17, 15:59   #4476
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Nie no spoko dobra dyskusja nie jest z³a Dobrze jest poznaæ inne spojrzenia, poniek±d po to tu jeste¶my
Dyskusja tak, ale ¿e to tylko s³owo pisane na forum, a nie znamy siê w rzeczywisto¶ci i ciê¿ko jest czasem zrozumieæ ton wypowiedzi, po prostu obawiam siê jakiej¶ walki, obra¿ania itd .
Tak¿e jestem jak najbardziej za dyskusj±, ka¿dy swoj± opiniê ma, ale pamiêtajcie, ¿e same naprawdê wiemy czego nam najbardziej potrzeba .

W sumie czujê siê osamotniona, bo wszyscy tutaj s± po jednej albo po drugiej stronie, a ja, jak mówi³am, czasem potrzebujê, ¿eby mnie kto¶ wspiera³ i by³ kochany, a czasem, ¿eby mi da³ kopniaka.
Tylko ja tu mam taki skomplikowany charakter?

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
U mnie to siê pojawi³o jak przyty³am... Ka¿dy komplement czy pozytywne s³owo odbieram teraz inaczej... Przez warstwê t³uszczu trudno siê wch³aniaj±
Doskonale Ciê rozumiem, bo u mnie jest tak samo.
Ale trzeba z tym walczyæ!

Stary 2014-10-17, 15:59   #4477
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

Cytat:
I w³a¶nie dlatego chcemy Ci u¶wiadomiæ, ¿e Twój ch³op Ciê kocha, i to nie mimo wszystko, tylko tak w ogóle - pogód¼ siê z tym

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 16:02   #4478
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ
Melonade, trafi³a¶ w samo sedno!
W³a¶nie to usi³ujê wyt³umaczyæ MissTerrible!

Ale to nie jest takie ³atwe do zaakceptowania, bo jak mam kompleksy na punkcie danej rzeczy, a kto¶ j± pochwali, to ciê¿ko mi uwierzyæ, ¿e naprawdê mo¿e tak pozytywnie o tym my¶leæ. Nie wiem, czy rozumiesz, co mam na my¶li. I my¶lê, ¿e dla MissTerrible to jest podobny problem.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

MISS_TIQ , rawita

mix0005000, widzê, ¿e czêsto nas czytasz, mo¿e siê odezwiesz ? Nie gryziemy, obiecujê!

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-10-17 o 16:03
Stary 2014-10-17, 16:08   #4479
Bella2212
Zadomowienie

A ja ju¿ w sumie nie wiem co mój ch³op my¶li o mnie i mojej tuszy i w ogóle. Z jednej strony bardzo go ciesz± moje starania, motywuje mnie i wspiera, z drugiej mówi ¿e wcale nie jestem gruba czy jak mówiê ¿e jestem spasiona to zaprzecza, dotyka³ mnie po brzuchu, mówi ¿e jestem piêkna i mu siê podobam, ale wczoraj ¿e¶my rozmawiali i siê go zapyta³am co by by³o gdyby mi siê nie uda³o schudn±æ (bo póki co idzie baaaardzo marnie), albo bym powiedzia³a, ¿e ju¿ nie mam si³y i poddaje siê z odchudzaniem. Powiedzia³ ¿e by³oby mu ¼le (nie pamiêtam jakiego dok³adnie s³owa u¿y³) ale nic by mi nie powiedzia³ ¿eby mi nie by³o przykro, ale ¿e potem by mi dawa³ jakie¶ sugestie ¿ebym jednak pracowa³a nad sob±

No nic, trzeba braæ siê do roboty....
Stary 2014-10-17, 16:11   #4480
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Gratulujê wszystkim spadków
Fajnie tak wej¶æ na w±tek i zobaczyæ tyle danych do tabelki .
Pierwsza wersja dzisiejszej tabelki jest ju¿ tutaj
Melonade jak mo¿esz to przepisz proszê wagê z poprzedniego tygodnia u mnie, czyli 72,4 kg bo nie mam jak siê w tym tyg zwa¿yæ
Wczoraj siê uda³o bez s³odyczy na szczê¶cie, dzi¶ póki co te¿ ale dopiero 17 godzina

A jak z posi³kami dzi¶ u Was?
Bo chyba nie by³o ¿adnego jad³ospisu jeszcze
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:24   #4481
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja ju¿ w sumie nie wiem co mój ch³op my¶li o mnie i mojej tuszy i w ogóle. Z jednej strony bardzo go ciesz± moje starania, motywuje mnie i wspiera, z drugiej mówi ¿e wcale nie jestem gruba czy jak mówiê ¿e jestem spasiona to zaprzecza, dotyka³ mnie po brzuchu, mówi ¿e jestem piêkna i mu siê podobam, ale wczoraj ¿e¶my rozmawiali i siê go zapyta³am co by by³o gdyby mi siê nie uda³o schudn±æ (bo póki co idzie baaaardzo marnie), albo bym powiedzia³a, ¿e ju¿ nie mam si³y i poddaje siê z odchudzaniem. Powiedzia³ ¿e by³oby mu ¼le (nie pamiêtam jakiego dok³adnie s³owa u¿y³) ale nic by mi nie powiedzia³ ¿eby mi nie by³o przykro, ale ¿e potem by mi dawa³ jakie¶ sugestie ¿ebym jednak pracowa³a nad sob±

No nic, trzeba braæ siê do roboty....

Bo tak w gruncie rzeczy to wydaje mi siê, ¿e im nie chodzi o to ¿eby¶my by³y szczup³e ale o to ¿eby¶my przesta³y jêczeæ Przynajmniej u mnie tak to wygl±da... Widzê ¿e jak mam dobry dzieñ, dobrze siê ze sob± czujê to inaczej jest miêdzy nami te¿ I wszystko mu jedno jak wygl±dam bylebym siê u¶miecha³a i zachowywa³a 'normalnie'. Dla mnie wa¿niejsza jest utrata kilogramów i wygl±d a dla niego bardziej to ¿ebym by³a szczê¶liwa i ¿ebym by³a sob±... Nareszcie...

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 16:48   #4482
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Bo tak w gruncie rzeczy to wydaje mi siê, ¿e im nie chodzi o to ¿eby¶my by³y szczup³e ale o to ¿eby¶my przesta³y jêczeæ Przynajmniej u mnie tak to wygl±da... Widzê ¿e jak mam dobry dzieñ, dobrze siê ze sob± czujê to inaczej jest miêdzy nami te¿ I wszystko mu jedno jak wygl±dam bylebym siê u¶miecha³a i zachowywa³a 'normalnie'. Dla mnie wa¿niejsza jest utrata kilogramów i wygl±d a dla niego bardziej to ¿ebym by³a szczê¶liwa i ¿ebym by³a sob±... Nareszcie...
Ja mam wra¿enie, ¿e to bardziej chodzi w³a¶nie o psychikê.
Bo jak my siê ze sob± dobrze czujemy to to widaæ, s³ychaæ i czuæ .

Stary 2014-10-17, 17:13   #4483
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam wra¿enie, ¿e to bardziej chodzi w³a¶nie o psychikê.
Bo jak my siê ze sob± dobrze czujemy to to widaæ, s³ychaæ i czuæ .

To mia³am na my¶li
Stary 2014-10-17, 19:29   #4484
Ralfioza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 290

Cze¶æ dziewczyny

Przeczyta³am kilka powy¿szych postów, i normalnie pozazdro¶ci³am Ja ja chcia³abym ¿eby T¯ chcial mnie wspieraæ... w³a¶nie takim mówieniem "zacznij æwiczyæ" "zrób cos dla siebie i schudnij, je¶li chcesz" itd. Ja to czasem mam wra¿enie, ¿e mój to wcale nie chce abym by³a szczuplejsza, bo teraz to mniej facetów sie za mn± ogl±da a wiadomo, faceci to zazdro¶nicy. On to raczej wy¶mia³by moje próby, lub wrêcz oskarzy³ o niecne zamiary pt, ¿e chcê dla innego schudn±æ

A propos, waga do tabelki 76,2
Stary 2014-10-17, 21:17   #4485
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Hej hej. có¿ za dyskusja no w³a¶nie, nie zapominajcie o swoich jadlospisach. bo bêdzie

moje dzisiejsze menu:

¶: jajecznica z jednego jajka, kromka chleba graham, sa³ata, pomidor. brzoskwinia.
II ¶: jogurt naturalny, s³onecznik i ¶liwki suszone.
O: makaron pelnoziarnisty, sos z piersi± kurczaka, cebul±, pomidorem, papryk± i przecierem pomidorowym.
P: z braku laku (zakupy a pó¼niej wizyta u te¶ciów) ciemna bu³ka z ziarnem, jogurt naturalny, jab³ko.
K: jogurt naturalny, musli, otrêby pszenne.

no. z przykro¶ci± jednak meldujê, ¿e wczoraj pokusi³am siê na tego pieprzo... snickersa. no ¿ycie a dzisiaj juz idê pod prysznic i SPAÆ bo padam na twarz. bol± mnie plecy i marzê tylko o tym by ju¿ le¿eæ. Dobranoc
Stary 2014-10-17, 22:19   #4486
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja po wakacjach mia³am du¿y przestój, pod³ama³am siê trochê ale ju¿ jest ok. my¶lê, ¿e i Twoje cia³o lada moment ruszy
Dzi¶ po³ kg, tydzieñ temu i dwa te¿ i robi siê pó³tora kilo

Wiesz moja te¶ciowa 14kg w miesi±c schud³a a teraz jest dwa razy wiêksza. Tylko miêdzy ni± a Tob± jest jedna podstawowa ró¿nica - Ty ju¿ wiesz, ¿e efekt jo-jo by³ nieunikniony a te¶ciowa nadal chwali siê swoim wyczynem i nie uwa¿a, ¿eby to by³ b³±d.

Nudzê siê
No. Polak m±dry po szkodzie. teraz ciê¿ko mi siê chudnie

Cytat:
mix0005000, widzê, ¿e czêsto nas czytasz, mo¿e siê odezwiesz ? Nie gryziemy, obiecujê!
...chyba ¿e jeste¶my g³odne na diecie

Ja dzi¶ nie mia³am idealnej diety:
1. p³atki owsiane, otrêby, siemiê, ¿urawina, rodzinyki, jab³ko jogurt, cynamon (wiem ¿e to wygl±da na gar owsianki, ale to po ³y¿ce by³o )
2. bu³ka z szynk±
3. zupa pulpetowa (¶rednio dietetyczna, ale nasz³a mnie ochota), potem parê kostek gorzkiej.
4. jajka, rzodkiewki, ogórek
5. æwieræ kurczka, pomidor, rzodkiewka, bu³ka

Nie wiem ile kcal. Przez t± zupê ciê¿ko mi zmierzyæ.

By³am dzi¶ na si³owni. Dupy nie urywa. Wio¶larz za wielki. Najwiêcej si³y u¿ywam aby siêgn±æ r±czek, z orbiterka ¶lizga³y mi siê buty. reszta spoko. Za miesi±c bêdê w Lublinie i mam blisko siebie a¿ dwa centra fitness. Zastanawiam sie, czy nie zapisaæ siê na konsultacje indywidualne, aby zapisaæ mi trening na si³owniê i sobie pochodziæ ze dwa razy w tygodniu. Co o tym my¶licie? Oczywi¶cie si³owniê widzia³am ostatni raz w liceum, wiêc sama wolê nie dotykaæ bo popsujê. Siebie, albo sprzêt :d

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 23:07   #4487
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Melonade wpisz prosze do tabelki96kg.
Nie zagl±da³am do Was ponad tydzieñ Jutro bêdê nadrabia³a zaleg³o¶ci. A tymczasem mi³ej nocy ¿yczê: )
Stary 2014-10-17, 23:42   #4488
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Cytat:
Mój na pewno chcia³by, ¿ebym by³a szczuplejsza ale akceptuje to jak± jestem. Podobam mu sie. To fajne.
Ale juz sama mam do¶æ swoich narzekañ i obietnic jak to sie nie biorê za siebie. On juz chyba pogodzi³ sie z tym, ze jestem jak± jestem.

Mieszkam juz w UK od ponad 2 tyg. Schudlam tu 1.5 kg.
Jem normalnie. Ale mam du¿o ruchu. Codziennie robie 10 km na rowerze. Je¿d¿ê na nim i wracam z pracy. Plus 8.5 h pracy w ci±g³ym ruchu. To duzo daje.

Jak ogarne sie tutaj w 100%. Spróbuje wróciæ do zdrowego od¿ywiania
Póki co najzdrowsze nie jest tylko regularne. Zawsze to jakis pozytyw

A tak w ogóle witam Was ponownie

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 23:49   #4489
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
No. Polak m±dry po szkodzie. teraz ciê¿ko mi siê chudnie

...chyba ¿e jeste¶my g³odne na diecie

Ja dzi¶ nie mia³am idealnej diety:
1. p³atki owsiane, otrêby, siemiê, ¿urawina, rodzinyki, jab³ko jogurt, cynamon (wiem ¿e to wygl±da na gar owsianki, ale to po ³y¿ce by³o )
2. bu³ka z szynk±
3. zupa pulpetowa (¶rednio dietetyczna, ale nasz³a mnie ochota), potem parê kostek gorzkiej.
4. jajka, rzodkiewki, ogórek
5. æwieræ kurczka, pomidor, rzodkiewka, bu³ka

Nie wiem ile kcal. Przez t± zupê ciê¿ko mi zmierzyæ.

By³am dzi¶ na si³owni. Dupy nie urywa. Wio¶larz za wielki. Najwiêcej si³y u¿ywam aby siêgn±æ r±czek, z orbiterka ¶lizga³y mi siê buty. reszta spoko. Za miesi±c bêdê w Lublinie i mam blisko siebie a¿ dwa centra fitness. Zastanawiam sie, czy nie zapisaæ siê na konsultacje indywidualne, aby zapisaæ mi trening na si³owniê i sobie pochodziæ ze dwa razy w tygodniu. Co o tym my¶licie? Oczywi¶cie si³owniê widzia³am ostatni raz w liceum, wiêc sama wolê nie dotykaæ bo popsujê. Siebie, albo sprzêt :d
Jak masz mo¿liwo¶æ i¶æ na taki trening to jest to najlepsza opcja, jak± tylko mo¿na wymy¶liæ . Podejrzewam, ¿e Ci polec± przynajmniej 3 razy w tygodniu. Ale chod¼ ile mo¿esz, to Ci da znacznie wiêcej ni¿ jakiekolwiek æwiczenia grupowe czy samodzielne w domu .

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
Mój na pewno chcia³by, ¿ebym by³a szczuplejsza ale akceptuje to jak± jestem. Podobam mu sie. To fajne.
Ale juz sama mam do¶æ swoich narzekañ i obietnic jak to sie nie biorê za siebie. On juz chyba pogodzi³ sie z tym, ze jestem jak± jestem.

Mieszkam juz w UK od ponad 2 tyg. Schudlam tu 1.5 kg.
Jem normalnie. Ale mam du¿o ruchu. Codziennie robie 10 km na rowerze. Je¿d¿ê na nim i wracam z pracy. Plus 8.5 h pracy w ci±g³ym ruchu. To duzo daje.

Jak ogarne sie tutaj w 100%. Spróbuje wróciæ do zdrowego od¿ywiania
Póki co najzdrowsze nie jest tylko regularne. Zawsze to jakis pozytyw

A tak w ogóle witam Was ponownie

No czeee¶æ, dawno Ciê nie by³o .
Gratulujê spadku!
I zazdroszczê rowerowego transportu .
I jak Ci siê podoba w UK póki co?

Aaa no i podaj wagê to Ciê☠wrzucê do tabelki .

Stary 2014-10-17, 23:52   #4490
MissTerrible
Raczkowanie

Mój jad³ospis wygl±da³ dzi¶ nastêpuj±co:

¦: banan, serek wiejski z pestkami dyni i suszon± ¿urawin±

II ¦: banan, jab³ko, kromka razowego z wêdlin±, bia³a kawa

O: pomidorowa z kuskusem

Tutaj by³a kawa i kinder bueno

K: tost pe³noziarnisty z serem, szynk± i keczupem...

Po drodze 100g orzechów laskowych

Taki ¶redni raczej, ale jak na to ¿e ca³y dzieñ sprz±ta³am to i tak nie¼le zazwyczaj jak wpadam w wir porz±dków to zapominam je¶æ.
Stary 2014-10-17, 23:55   #4491
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Cytat:
Jak masz mo¿liwo¶æ i¶æ na taki trening to jest to najlepsza opcja, jak± tylko mo¿na wymy¶liæ . Podejrzewam, ¿e Ci polec± przynajmniej 3 razy w tygodniu. Ale chod¼ ile mo¿esz, to Ci da znacznie wiêcej ni¿ jakiekolwiek æwiczenia grupowe czy samodzielne w domu .

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

No czeee¶æ, dawno Ciê nie by³o .
Gratulujê spadku!
I zazdroszczê rowerowego transportu .
I jak Ci siê podoba w UK póki co?

Aaa no i podaj wagê to Ciê☠wrzucê do tabelki .
97 aktualnie

Na rowerze je¿d¿ê bo za autobus placilabym 4 funty w obie strony w skali tygodnia to drogo. Lepiej oszczêdziæ a poprawiæ sobie kondycjê
Choæ ciê¿ko wraca sie pod te wszystkie górki gdy cz³owiek zmêczony po pracy. No i gdy... Czesto pada. Ale Tz kupil mi spodnie nieprzemakalne. To zak³adam na swoje i jakis daje radê

Podoba mi sie tutaj. Wszystko jest inne. Ale ten klimat. Ta architektura. Widoki. Super. Londyn pieeekny

¯ycie dro¿sze. Ale zarobki wiêksze. Na wszystko mo¿na sobie pozwoliæ i jeszcze od³o¿yæ

Mam teraz nowy rower. Ostatnio kupili¶my. Szarpnal po kieszeni prawie ca³± tygodniowke. Ale to dobra inwestycja

cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 00:27   #4492
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Prawd± jest, ¿e odchudzanie zaczyna siê w g³owie.
A takie my¶lenie jest bardzo wyzwalaj±ce.

Uroczo .
Pozdrów Go ode mnie!
pozdrowienia przeka¿ê na pewno

zawsze siê zastanawia³am co to znaczy, ¿e odchudzanie zaczyna siê w g³owie.... kiedy¶ jak kto¶ tak powiedzia³ i siê zapyta³am co to w³a¶ciwie znaczy to us³ysza³am odpowied¼ "chyba dla ka¿dego co¶ innego"

Cytat:
I wyobra¼ sobie, ¿e te¿ od dawna nic nie kupujê. I teraz mam problem, bo prawie nie mam w czym chodziæ .
ja mam to samo! ci±gle odk³adam zakupy na "jak schudnê" i nie mam w czym chodziæ..... bo albo kupujê mniejsze "bo schudnê" i siê w nie nie mieszczê, albo nie kupujê i mam ciuchy jakie¶ stare i sfatygowane... nawet dzisiaj zauwa¿y³am ze mi siê przetar³a kurtka przeciwdeszczowa, ale stwierdzi³am, ze do wiosny bêdê szczuplejsza to wtedy kupiê now±

Cytat:
Ze mn± to w ogóle ciê¿ko, bo czasem potrzebujê "kopa", a czasem "g³askania" i lepiej, ¿eby kto¶ do mnie nie podchodzi³ z jednym, kiedy potrzebujê drugiego .
przeczyta³am Twój post lubemu i powiedzia³ "i nie podchod¼ do mnie z pierwszym jak potrzebuje drugiego? ale wy jeste¶cie skomplikowane "

ale to tak samo jak kiedy¶ zobaczyli¶my w necie taki tekst, ¿e jak kobieta mówi "zostaw mnie" to mo¿e znaczyæ albo ¿e chce ¿eby przy niej byæ albo ¿eby j± zostawiæ sam± i mój £ na to "i we¼ tu wyczuj "

Cytat:
U mnie 104,6 bez zmian... My¶lê ¿e trochê czasu minie zanim moje cia³o zrozumie ¿e ju¿ go nie bêdê g³odziæ i przestanie odk³adaæ
nie poddawaj siê a waga na pewno ruszy jeste¶ tu chyba jedyna z podobnymi wymiarami i budow± cia³a do mnie, wiêc ³ap mnie za rêkê i brniemy w to
Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
mój ma tak samo na pewno chcia³by ¿ebym by³a szczuplejsza i dobrze siê czu³a ze sob±, ale podobam mu siê te¿ teraz i nie chce wywieraæ na mnie presji
proszê mi zapisaæ 102 kg
Stary 2014-10-18, 01:11   #4493
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
pozdrowienia przeka¿ê na pewno

zawsze siê zastanawia³am co to znaczy, ¿e odchudzanie zaczyna siê w g³owie.... kiedy¶ jak kto¶ tak powiedzia³ i siê zapyta³am co to w³a¶ciwie znaczy to us³ysza³am odpowied¼ "chyba dla ka¿dego co¶ innego"
G³ównie chodzi o to, ¿e najwa¿niejsza jest psychika .
Na pewno mo¿na to interpretowaæ na wiele sposobów. Tu mia³am akurat na my¶li to, ¿e dopóki gdzie¶ w g³owie mi siê nie przestawi to, ze faktycznie chcê schudn±æ, ¿e chcê siê od¿ywiaæ zdrowo, dlaczego chcê to robiæ, jak itd. i ¿e to nie jest kara i koniec ¶wiata, tylko co¶, co faktycznie chcê i mogê zrobiæ, to nic z tego odchudzania nie wynika.
Zreszt± ja siê przekonujê, ¿e w ka¿dej dziedzinie to siê sprawdza. Dopóki psychicznie nie jeste¶ w odpowiednim miejscu to nic nie zrobisz. A jak na co¶ siê nastawisz odpowiednio to mo¿esz wszystko, niezale¿nie od tego co inni mówi± i jak bardzo jest to niemo¿liwe .

Cytat:
ja mam to samo! ci±gle odk³adam zakupy na "jak schudnê" i nie mam w czym chodziæ..... bo albo kupujê mniejsze "bo schudnê" i siê w nie nie mieszczê, albo nie kupujê i mam ciuchy jakie¶ stare i sfatygowane... nawet dzisiaj zauwa¿y³am ze mi siê przetar³a kurtka przeciwdeszczowa, ale stwierdzi³am, ze do wiosny bêdê szczuplejsza to wtedy kupiê now±
Sk±d ja to znam .
Irytuje mnie te¿ to, ¿e mam ochotê inwestowaæ w dobre rzeczy, zamiast mieæ co¶ bylejakiego w wiêkszej ilo¶ci, ale nic mi z tego nie wychodzi. No bo jak tu inwestowaæ kilka stówek z porz±dn± kurtkê skórzan±, skoro teraz jestem t³usta i wygl±dam strasznie, a przecie¿ za kilka miesiêcy bêdzie na mnie za du¿a to szkoda kasy ...
Cytat:
przeczyta³am Twój post lubemu i powiedzia³ "i nie podchod¼ do mnie z pierwszym jak potrzebuje drugiego? ale wy jeste¶cie skomplikowane "
To prawda, ja jestem bardzo skomplikowana .
Z tym ¿e mam wra¿enie, ¿e jednak ze mn± w zwi±zku jest ³atwo, bo ceniê sobie szczero¶æ, w pewnym sensie bezpo¶rednio¶æ i rozmowy, wiêc nie jestem typem "obra¿ê siê i niech siê domy¶li", tylko w ka¿dej kwestii jestem siê w stanie jako¶ dogadaæ. I wolê zarówno sama powiedzieæ wprost co mi nie pasuje, przedyskutowaæ i zakoñczyæ temat, jak i w drug± stronê - ¿eby kto¶ mi powiedzia³.
Tak¿e wbrew pozorom nie jest tak ciê¿ko . Chyba, ¿e kto¶ lubi gierki, podchody itd.
Cytat:
ale to tak samo jak kiedy¶ zobaczyli¶my w necie taki tekst, ¿e jak kobieta mówi "zostaw mnie" to mo¿e znaczyæ albo ¿e chce ¿eby przy niej byæ albo ¿eby j± zostawiæ sam± i mój £ na to "i we¼ tu wyczuj "
Mnie dra¿ni takie zachowanie .

Cytat:
nie poddawaj siê a waga na pewno ruszy jeste¶ tu chyba jedyna z podobnymi wymiarami i budow± cia³a do mnie, wiêc ³ap mnie za rêkê i brniemy w to

mój ma tak samo na pewno chcia³by ¿ebym by³a szczuplejsza i dobrze siê czu³a ze sob±, ale podobam mu siê te¿ teraz i nie chce wywieraæ na mnie presji
proszê mi zapisaæ 102 kg
Co¶ mi mówi, ¿e bardziej, ¿eby¶ siê dobrze czu³a ze sob± .
To naprawdê wiele zmienia. I w wygl±dzie i w zachowaniu.

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

Tabelka

Stary 2014-10-18, 08:15   #4494
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie o poranku, dzi¶ jak zwykle co sobotê gotujê roso³ek - a potem rybka. przeczyta³am pobie¿nie wasz± dyskusjê, ale nie mam si³ odpisywaæ po wczorajszej imprezie ehhhh

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 08:21   #4495
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

dzien dobry,
oficjalnie wczoraj wrocilam do dietkowania bo ostatnio poplynalam:/
waga: 75,7kg
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 13:47   #4496
Melonade
Zadomowienie

mamdwaoka nam uciek³a z tabelki, mam nadziejê, ¿e szybko wróci .
MonnieB Ty jeszcze nie poda³a¶ w tym tygodniu wagi, co jest z Tob±? Aktualna tabelka

Stary 2014-10-18, 14:19   #4497
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

ale tu cicho w weekendy. tylko nie grzeszcie za bardzo :P
Stary 2014-10-18, 14:22   #4498
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
ale tu cicho w weekendy. tylko nie grzeszcie za bardzo :P
ja wlasnie siedze we w³oskiej knajpie i zjad³am pyszna zupe krem z pomidorow i mysle co jeszcze i powstrzymuje sie przed pizza/makaronem:p
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 14:26   #4499
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

A ja zabieram siê za robienie rybki, a do niej brokul z kalafiorem i ziemniaczki.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 15:17   #4500
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960

Powinnyscie mnie wywaliæ z w±tku - nigdy nie schudnê. Mam plan, tak dobrze mi szlo, no rewelacja, juz by³o 96.5 a wiecie ile teraz?!

99!!!!!!

Wstyd po prostu wstyd...

W domu nie jem ale jak tylko gdzie¶ wyjdê to od razu zamawiam jakie¶ niezdrowe ¿arcie a znowu jak nie wychodzê to mi smutno i nudno... nie znoszê swojego ¿ycia

Wyrzuccie mnie serio bo tylko wstyd przynosze
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.