Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-17, 19:02   #661
olimpia2009
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Hej laski. Witam sie dosyc wczesnie przy sniadanku i zaraz do pracy.

Czytam wasze relacje z wizyt i az mi siemordka cieszy ze wzzystko jest ok! Dzidziole zdrowo rosna juz sie nie moge doczekac az zobacze swojego w pon. I jednoczesnie troche sie boje.... ale bedzie ok

Swietne wasze historie milosne, lubie takie czytac my znamy sie 15 lat - ze szkoly i on jest bratem mojej kolezanki. Zawszenas do siebie ciagneli ale wiecie jak to dzieciaki. Potem gim jeszce bardziej. Ale w lo drogi sie rozeszly tylko jakies spotkania na domowkach u jego siostry i kurcze nadal dziwne uczucie w brzuchu na jego widok - co jest?! no ale studia, kompletnie sie rozeszlismy. Ja inny facet, on rozkrecal biznes. Po 3 latach w toksycznym zwiazku (bicie mnie itp) znow spotkanie po latach u siostry tz i wybuchlo. Ja postawilam wszystko na jedna karte- uczucie ktore trwalo i wrocilo czy zwiazek ze strachu i przyzwyczajenia. Wybralam to pierwzze. poswiecilam duzo-odwrocili sie ode mnie prawie wszyscy. Trudno, poznalam przyjaciol. Teraz jestem szczesliwa od 2 i pol roku, zareczyny po pol roku od naszego zejscia sie. 2 mieaiace temu slub i powuem wam ze niczego nie zaluje bo czekalismy na siebie tyle lat a lazilismy jak czapla i zuraw. Ale jestesmy szczesliwi i czekamy traz na owoc naszej milosci

Ale sie rozpisalam ze spoznie sie do roboty :p

Czarnulka nie martw sie kluciem, to moze flaczki. Tez mnie czasem tam pobolewa. Rozrastamy sie niestety i teraz tak bedzie.
skad ja to znam 7 lat bylam w zwiazku ze strachu...juz nie wspomne ile razy pobita I polamana....

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja mam chyba jakiegoś tasiemca...

dosłownie godzinę temu zjadłam makaron posypany parmezanem (uwielbiam) a już znowu jestem głodna
ciekawe co ta za tasiemiec
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Wszystko fajnie, ale ja nie chcę być w klubie.

Poszło. Dzięki.
a czemu?

Cytat:
Złamałam się i dołączyłam do klubu.

a jednak? welcome
Stary 2014-10-17, 19:14   #662
aural
Raczkowanie

Cytat:
Złamałam się i dołączyłam do klubu.
heheheh ja też

a tymczasem, borem, lasem zmykam, bo obaj moje chłopięcia są w domu i trzeba się trochę poprzytulać
paaaa do jutra
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 19:27   #663
Czarnulka7891
Zakorzenienie

ech ja też żyłam w toksycznym związku przez ładnych 7 lat...zdrady, bicie...normalka Po dziś dzień boje sie gwałtownych ruchów TŻ, bo wpadam w panike i płacz...mimo, że wiem ze nawet kwiatem mnie nie palnie

Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 21:52   #664
TienShan
Zakorzenienie

Co do ciuszków dla noworodka to dla mnie najlepsze pajac do spania a na dzień body i jakieś spodenki, śpiochów i kaftaników nie kupowałam nawet kopertowych body miałam mało i całe szczęście bo mnie wkurzały

Jeśli chodzi o becikowe i zaświadczenie to lekarz je daje pod koniec ciąży albo już po porodzie, muszą tam być wpisane 3 wizyty, po jednej na każdy trymestr.
Żeby nie dostać becikowego to dochód musi przekraczać jakieś 1900zł na osobę i wlicza się już dziecko, więc przy pierwszym prawie 6k, przy drugim prawie 8k miesięcznie by trzeba mieć, aj chciałabym, aby nam się nie należało

Ruska dobrze kombinujesz z tym fotelikiem, warto spojrzeć na besafe. A te z zestawów z tako też niestety kiepskie.

Czarnulka co Ty ciągle twarz zmieniasz?

Witam wieczorową porą. Nadrobiłam i zaraz idę spać
Od kilku dni brzuch mnie pobolewa
Dziś byliśmy na basenie, ale relaks uwielbiam, musimy znów zacząć jeździć regularnie

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 21:55   #665
olimpia2009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
ech ja też żyłam w toksycznym związku przez ładnych 7 lat...zdrady, bicie...normalka Po dziś dzień boje sie gwałtownych ruchów TŻ, bo wpadam w panike i płacz...mimo, że wiem ze nawet kwiatem mnie nie palnie
Czarnulka dokladnie...jakbym czytala o sobie
Stary 2014-10-17, 21:58   #666
Czarnulka7891
Zakorzenienie

TienShan, A tak jakoś mnie naszło nie mogę się przyzwyczaić do żadnego

Stary 2014-10-17, 22:03   #667
olimpia2009
Zadomowienie

Cytat:
TienShan, A tak jakoś mnie naszło nie mogę się przyzwyczaić do żadnego
kobieta zmienna lubi byc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 22:09   #668
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
Czarnulka dokladnie...jakbym czytala o sobie
Smutne, że coś takiego spotka kobietę i cały czas sie zastanawiam jak wielkim facet musi byc sku***synem , żeby uderzyć kobiete

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
kobieta zmienna lubi byc
Zwłaszcza w ciąży

Stary 2014-10-17, 22:22   #669
olimpia2009
Zadomowienie

Cytat:
Smutne, że coś takiego spotka kobietę i cały czas sie zastanawiam jak wielkim facet musi byc sku***synem , żeby uderzyć kobiete

a no musi ale szcezescie to juz za nami.....(teraz ktos inny sie z nim meczy....)
Stary 2014-10-17, 22:45   #670
07_Pati_07
Raczkowanie

no to nadrobiłam, a nie było mnie tylko od rana... i teraz już oczy mi się zamykają i nie pamiętam co i jak komu miałam odp ale jak my mamy takie tępo, to ja nie chcę nawet myśleć co działo się na forach 2miesięcznych tam to chyba nie było szans na nadrobienie wątku po dniu spędzonym w pracy np

widziałam, że poruszałyście temat wyprawek i wózków, ja jako laik bardzo dziękuję doświadczonym mamom za cenne rady, podoba mi się wizualnie ten wózek tako - laret, tylko musiałabym zobaczyć ile waży no i jaka cena... ale tak całkiem szczerze, to jakoś boję się zapeszać i planować zakupów... myślę że poszaleję na wyprzedażach dopiero

a i o ciasto ktoś pytał, ja generalnie to noga w pieczeniu ciast, ale ostatnio wypróbowałam ten przepis PRZEPIS tylko właśnie ze śliwkami i był meeeega pyszny i wyrósł pięknie i w ogóle cud miód malyna :P

dobrze, przepraszam jeszcze raz że się nie odnoszę, ale zasypiam... dobranoc

========

dziewczyny współczuję, przeżyć związanych z byłymi partnerami sadystami... to straszne, że tyle kobiet trafia na takich sk****eli, ja zawsze powtarzałam, że tylko spróbował by mnie ktoś tknąć to zdziwiłby się szczerze jakbym mu oddała ale tak tylko się mówi, jak się czegoś podobnego nie przeżyło... dobrze że wydostałyście się z tych toksycznych związków i znalazłyście wspaniałych prawdziwych mężczyzn którzy was szanują kochają i dbają o was

25.09.2010

II kreseczki - 16.09.2014
29.05.2015 Pola 3290g i 56cm

Edytowane przez 07_Pati_07
Czas edycji: 2014-10-17 o 22:52
07_Pati_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 23:32   #671
ruskaa
Wtajemniczenie

łóżeczko z szufladą fajne U mnie sa tam papmki. Co do gibania to zobaczysz jak wyjdzie po porodzie. U mnie nie było mowy mały ulewa.
[/QUOTE]

dziękuję, cenna rada jest blokada więc można gibać i nie gibać

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
O to mój wózek zalinkowałaś Tyle, że ja wzięłam 2 w1, nie przekonują mnie te foteliki od zestawów A fotelik maxi cosi, pasuje do adapterów
o dobrze wiedzieć właśnie szukam wózka bardziej 2w1 + maxi cosi lub ten recaro

Ruska dobrze kombinujesz z tym fotelikiem, warto spojrzeć na besafe. A te z zestawów z tako też niestety kiepskie.
[/QUOTE]
dobrze? haha a ja taka ciemna w tych sprawach :P

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 06:40   #672
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Dzień dobry, ale ten mój TZ jest wredny... Marudzi mi od pół godziny, żebym wstała co by mu raźniej było. No i mnie rozbudził, a sam zaraz wychodzi do pracy . Ja się poddaje, jak młode będzie też takie marudne to wskocze pod pociąg

Stary 2014-10-18, 07:20   #673
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o becikowe i zaświadczenie to lekarz je daje pod koniec ciąży albo już po porodzie, muszą tam być wpisane 3 wizyty, po jednej na każdy trymestr.
Żeby nie dostać becikowego to dochód musi przekraczać jakieś 1900zł na osobę i wlicza się już dziecko, więc przy pierwszym prawie 6k, przy drugim prawie 8k miesięcznie by trzeba mieć, aj chciałabym, aby nam się nie należało
Dzięki
Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07 Pokaż wiadomość
widziałam, że poruszałyście temat wyprawek i wózków, ja jako laik bardzo dziękuję doświadczonym mamom za cenne rady, podoba mi się wizualnie ten wózek tako - laret, tylko musiałabym zobaczyć ile waży no i jaka cena... ale tak całkiem szczerze, to jakoś boję się zapeszać i planować zakupów... myślę że poszaleję na wyprzedażach dopiero

Co do wagi lareta.. Cały wózek jest dość ciężki, choć ma aluminiowe ramy. Aczkolwiek porównując do innych to nie zauważyłam jakiejś wielkiej różnicy z tą wagą. Mi to w sumie było wszystko jedno, bo mieszkam na 3 pietrze, bez windy, więc i tak bym musiała go na dole zostawiać. Wnosiłam na górę samą gondolę z synkiem Chociaż spacerówkę zdarzało mi się targać w całości, ze stelażem, jak mi młody usnął na spacerze A tera sobie naszych spacerów nie wyobrażam. Takie maleństwo + dwulatek Jak to ogarnąć? Pewnie nosidło będę nosić, albo chustę.

Cytat:
Dzień dobry, ale ten mój TZ jest wredny... Marudzi mi od pół godziny, żebym wstała co by mu raźniej było. No i mnie rozbudził, a sam zaraz wychodzi do pracy . Ja się poddaje, jak młode będzie też takie marudne to wskocze pod pociąg
Hehe nie chcę straszyć, ale większość dzieci ma takie etapy, że wstaje ok 5 przez jakiś czas To dopiero jest próba naszej cierpliwości

Dzień dobry
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 07:57   #674
weron1
Rozeznanie

Hej dziewczyny Ja to jeszcze nie ogarniam dzieciowych rzeczy. W ogóle mylą mi się kaftaniki z pajacykami, śpioszkami i body...:-P Do pokoiku podoba mi się połączenie kolorów miętowego z szarym i jakiś jeden lub dwa żywe.

Brawo dziewczyny, że pozbyłyście się toksycznych związków To znaczy, że jesteście silnymi kobietami. Sama na szczęście nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego, ale mam kuzynkę, którą bije mąż i już miała się z nim rozwodzić po pierwszym dziecku i jakoś nagle zmajstrowali drugie dziecko i są razem...Ech...No ale aż tak się nie mogę wtrącać. Podobno te bijatyki się uspokoiły ale na jak długo?

Wczoraj już nie miałam sił pisać po mojej wizycie u ginekologa. Generalnie dziecko bardzo duże-urosło od szpitala i strasznie się rusza tylko niestety zdjęcia nie dostałam, bo badanie było krótkie- tylko serducho i czy dzieciak się rusza, bo znów mi sie plamienia zaczynają i lekarz nie chciał drażnić. Poza tym w poniedziałek mój gin umówi mnie na przyspieszone badanie genetyczne-możliwe, że będzie nawet w przyszłym tygodniu. To ze względu na wcześniejsze poronienie i niedawną wizytę w szpitalu. Poza tym mam znów dodatnie przeciwciała IgM i IgG Toksoplazmozy i mam skierowanie na zrobienie awidności. Bardzo się zdziwiłam, że przeciwciała IgM wyszły dodatnie bo w marcu b.r. były już ujemne...Tokso już wcześniej się zaraziłam więc teoretycznie teraz nic nie powinno zagrażać dziecku, ale dla pewności, że nie trzeba będzie wdrożyć antybiotykoterapii lekarz zalecił awidność. Na chwilę obecna się tym nie stresuję, ale z moimi ciążowymi humorami nie wiem jak to będzie jutro itp. :-P
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 08:04   #675
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Co do ciuszków dla noworodka to dla mnie najlepsze pajac do spania a na dzień body i jakieś spodenki, śpiochów i kaftaników nie kupowałam nawet kopertowych body miałam mało i całe szczęście bo mnie wkurzały

Dzięki! To ufffff.... aż tyle nie mamy, jeszcze jak na 3 osoby - czyli będzie becikowe w sumie fajnie byłoby jak by się nie należało ale niestety polska szara rzeczywistość

A co do ciasta ze śliwkami - ja ostatnio robiłam po raz PIERWSZY ciasto drożdżowe ze śliwkami z tego przepisu http://www.happyblueberry.pl/placek-...y-ze-sliwkami/ wyszło i było pyszne!
Stary 2014-10-18, 09:13   #676
TienShan
Zakorzenienie

Dzień dobry
Leniwa sobota Mąż w pracy, dziecko się bawi a ja leżę

Stary 2014-10-18, 09:45   #677
201606011622
Konto usunięte

hej Wam
ja dziś przez to weselisko zalatana, więc wpadłam się zameldować
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 10:38   #678
grubaRyba
Raczkowanie

hej ale naskrobałyście ja tak na szybko, spadam sprzątać i gotować nie wiem czy się nie przedźwigałam rano czy od tego może się coś stać?
grubaRyba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 10:57   #679
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do wagi lareta.. Cały wózek jest dość ciężki, choć ma aluminiowe ramy. Aczkolwiek porównując do innych to nie zauważyłam jakiejś wielkiej różnicy z tą wagą. Mi to w sumie było wszystko jedno, bo mieszkam na 3 pietrze, bez windy, więc i tak bym musiała go na dole zostawiać. Wnosiłam na górę samą gondolę z synkiem Chociaż spacerówkę zdarzało mi się targać w całości, ze stelażem, jak mi młody usnął na spacerze A tera sobie naszych spacerów nie wyobrażam. Takie maleństwo + dwulatek Jak to ogarnąć? Pewnie nosidło będę nosić, albo chustę.

Hehe nie chcę straszyć, ale większość dzieci ma takie etapy, że wstaje ok 5 przez jakiś czas To dopiero jest próba naszej cierpliwości

Dzień dobry
Sama sie zastanawiam bo syn będzie miał 16 miesiecy i maleństwo więc chyba syn do nosidła a małe do wózka albo małe do chusty a starszak do wózka. Moja połozna prowadzi kurs wiązania chustą a ja sama umiem 1 sposobem bo mały woli nosidło - i chciala bym nauczyć sie więcej

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 11:56   #680
TienShan
Zakorzenienie

mój będzie miał 2 lata jak pojawi się maluch, więc planuję nosić sporo w chuście (polecam serdecznie), ewentualnie na plac zabaw starszak dojdzie pieszo teraz fajnie trzyma się wózka i idzie ze mną, oby mu się nie odmieniło

Stary 2014-10-18, 12:09   #681
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Scotasia, wstawanie do dziecka przynajmniej ma sens a jak najedzone i przewinięte to powinno raczej przestać marudzić, przynajmniej na początku no, a TŻ jest już dużym dzieckiem

Ola,
baw sie dobrze

Kurcze, weron skąd sie to plamienie bierze i jeszcze toksoplazmoza...jak na złość

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

a ja pospałam jak przegoniłam TŻ do pracy, zasnęłam jak niemowlę

Stary 2014-10-18, 12:12   #682
TienShan
Zakorzenienie

nie wiem czy sobie nie nagrabię ale moje dziecko nigdy mi o 5 nie zafundowało początku dnia zazwyczaj do tej 8 przekimamy, kiedyś to w ogóle raj - 10-11 była na porządku dziennym

Stary 2014-10-18, 12:15   #683
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy sobie nie nagrabię ale moje dziecko nigdy mi o 5 nie zafundowało początku dnia zazwyczaj do tej 8 przekimamy, kiedyś to w ogóle raj - 10-11 była na porządku dziennym
łaa, no marzenie

Stary 2014-10-18, 12:43   #684
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Sama sie zastanawiam bo syn będzie miał 16 miesiecy i maleństwo więc chyba syn do nosidła a małe do wózka albo małe do chusty a starszak do wózka. Moja połozna prowadzi kurs wiązania chustą a ja sama umiem 1 sposobem bo mały woli nosidło - i chciala bym nauczyć sie więcej
Eh i ja bym chciała pójść na jakiś kurs chustonoszenia. Jak się urodził Dominik to odpuściłam chustę i kupiłam nosidło. Teraz się pewnie tez przyda. Ale chustę też bym chciała sobie kupić

Cytat:
mój będzie miał 2 lata jak pojawi się maluch, więc planuję nosić sporo w chuście (polecam serdecznie), ewentualnie na plac zabaw starszak dojdzie pieszo teraz fajnie trzyma się wózka i idzie ze mną, oby mu się nie odmieniło
Hehe u nas też teraz grzecznie pcha wózek albo idzie obok i się trzyma wózka. Miejmy nadzieję, że tak im zostanie

Cytat:
To ja może nie będę opowiadać jak to u nas było ze spaniem. Widać są dwa typy: śpiochy i nieśpiochy Mi się trafił ten drugi Po cichu liczę, że to moje maleństwo w brzuchu będzie przeciwieństwem

A dziś zjeżdzają teściowie na weekend.. trzymajcie kciuki, żeby mi obiad wyszedł Robię schab po cygańsku. Mąż wczoraj pyszny krem cebulowy ugotował, to chociaż zupę mam z głowy
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 13:06   #685
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Crumble u mnie przezierność karkowa wyniosła 0,97 i powiedział,że to bardzo ładnie. A jak u Was?

Irenka na pewno Ci się termin wg usg przesunął do przodu..ja w pon miałam 11t4d i termin na 3 kwietnia wyskoczył..więc Ty powinnaś z moich obliczeń ..hmmm.. skoro ja mam dzisiaj 11t7d,czyli chyba 12t0d, to chyba mamy podobnie kochana
.
U nas bylo 1.1

Cytat:
no nas tak samo bierze czasem na wspominki

najśmieszniejsze było chyba to jak sie obudziłam na plaży...bo dojechaliśmy około 7.00 do Władka, ja TŻ, jego kuzyn i moja przyjaciółka, wzięliśmy śpiwory i walneliśmy sie na ostrym kacu prawie nad samym morzem w tych śpiworach i zasnęliśmy... W pewnym momencie budze sie i słysze dialog:

"Tyyyy, a może ich obudzić?"
"A daj spokój, niech śpią widać dobra impreza była"

po czym otwieram oczy patrze...pełne słońce, na niebie żadnej chmury, rozglądam sie dookoła plaża pełniuteńka zero miejsc leżących momentalnie było baczność okazało sie że była godzina 11.30
Ostro!!!:d

Kurde nie mam czasu was nadrobic a wy tu takie historie milosne z checia opowiem o naszej bylo ciekawie...
Stary 2014-10-18, 13:13   #686
angelika8818
Raczkowanie

Piszecie i piszecie a ja ledwo nadazam z czytaniem ja podobnie jak weron tez nic sie nie orientuje w tych rzeczach dla maluszka a o wozkach to nawet nie wspomne bo nie wim co i jak ale musze powoli szukac jakiegos sklepu w ldz lub pt bo pewnie dlugo sie nie powstrzymam i zakupy beda szly pelna para

Milego dnia wszystkim zycze
30.04.2015r. godz.9:44
angelika8818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 13:18   #687
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Crumble, opowiadaj

scotasia, 3mam kciuki za obiadek

Jezu, TŻ wrócił z pracy i po 10 minutach mam ochote go tam odesłać normalnie zaraz rzuce mu sie do aorty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 13:33   #688
TienShan
Zakorzenienie

scotasia też mamy nosidło, ergobaby ale nosiliśmy jak synuś już potrafił sam usiąść, wcześniej są niezalecane zupełnie, najlepsza chusta, zorientuj się, pewnie w okolicy jest jakiś doradca ewentualnie grupa na fb o chustach, ja skorzystałam z pomocy doradcy, zapłaciłam 100zł i to były bardzo dobrze wydane pieniądze

Stary 2014-10-18, 15:28   #689
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Chuste mam i nosiłam w nim straszego synka i nauczyłam sie sama wiązać. Ale mój maz nie umiał to kupilismy nosidło Tula z wkładką dla nowordków i tak go nosimy. Tzn teraz juz bez wkładki.

Cytat:
OOOO Mój 6 rano to wstajemy

Cytat:
Eh i ja bym chciała pójść na jakiś kurs chustonoszenia. Jak się urodził Dominik to odpuściłam chustę i kupiłam nosidło. Teraz się pewnie tez przyda. Ale chustę też bym chciała sobie kupić
Polecam fajna sprawa chusta. No ja będę męczyć polożną bo może sie bardzo przydać. Chusta jest więc trzeba wykorzystać.

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 15:29   #690
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

od razu widać że weekend tak tu cichutko

co do oglądania wózków itp. to ja jakaś dziwna jestem ale na razie w ogóle o tym nie myślę żeby nie zapeszyć

mój hasbend też dziś poszedł do pracy i ja się wyleguje w łóżku a tu nagle sms "wracam" !! łoż ciup i szybko się zbierałam żeby mnie w łóżku jeszcze nie zastał a teraz idziemy na miasto

udanego wieczorku

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości