Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-16, 13:14   #4111
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Domar, jeśli sukienki nie będę sprzedawać to nie mam zamiaru jej oddawać do czyszczenia, bo żal mi na to kasy Zarówno po weselu, jak i po plenerze dół sukienki uprałam samodzielnie i nie wygląda na brudną, jedynie po plenerze zostały małe ślady na dole.

Corn, też tak sądzę, że moja suknia to ponadczasowy model, ale nie zmienia to faktu, że widziałam ją kilkakrotnie na serwisach ogłoszeniowych i niestety nikt nie kupował Może i by mi się udało, ale szczerze, to żal mi teraz wydawać pieniądze i szukać pralni i krawcowej, która naprawi rozdarcie, a potem nie mieć gwarancji, że i tak ją ktoś kupi... A z kolei sprzedawanie brudnej i potarganej mija się z celem, więc po prostu nie chce sobie dodawać kosztów, jeśli w kościach czuję, że na 85% nikt jej nie kupi za 700zł, które chciałabym odzyskać

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-10-16 o 13:16
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 13:35   #4112
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
mojakaren To miałaś suknię za dla mnie rozsądną cenę Jeśli chodzi o podróże to my byliśmy na Krecie i było super. Pierwsza podróż za granicę i tak nam się spodobało że chcemy jeszcze! No i teraz jak oglądam oferty to się najarałam na Egipt! Teraz są super ceny, hotele wypas! Pomyślcie o tym
Co do Egiptu to radzę sprawdzić opinię o hotelach przed zakupem ( holidaycheck lub tripadvisor) bo to co na zdjęciach piękne nie zawsze ma odzwierciedlenie w realu
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 15:40   #4113
mimi_77
Zakorzenienie

Mysle ze alaba sprzedaz wynika z zastoju. Sezon slubny sie konczy, ludzie rezerwuja sale i zespoly a sukni beda szukac po nowym roku. Ja tez wystawilam nowiutkie, nieuzywane buty z rylko i cisza... zero zainteresowania. Poczekam do wiosny i znow wystawie

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 15:53   #4114
201803090921
Konto usunięte

Odebrałam dziś papiery z urzędy stanu cywilnego A to znaczy, że na dniach złożę wniosek o dowód, zastanawiam się też nad paszportem.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 16:07   #4115
monidot
Zadomowienie

ewelinka16169 świernie zdjęcia, pięknie wyglądaliście

domar123 i cornflower_girl dziękuję za odpowiedzi w sprawie prawka

Odebrałam dzis dowod osobisty
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 16:13   #4116
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewelinka16169 Pokaż wiadomość
Wstawiam na chwilę 2 fotki

Ps. życie w małżeństwie jest świetne !
Super zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Corn, też tak sądzę, że moja suknia to ponadczasowy model, ale nie zmienia to faktu, że widziałam ją kilkakrotnie na serwisach ogłoszeniowych i niestety nikt nie kupował Może i by mi się udało, ale szczerze, to żal mi teraz wydawać pieniądze i szukać pralni i krawcowej, która naprawi rozdarcie, a potem nie mieć gwarancji, że i tak ją ktoś kupi... A z kolei sprzedawanie brudnej i potarganej mija się z celem, więc po prostu nie chce sobie dodawać kosztów, jeśli w kościach czuję, że na 85% nikt jej nie kupi za 700zł, które chciałabym odzyskać
A ja swojej ani nie prałam ani nic i wystawiłam.
Napisałam w ogłoszeniu że jeśli będzie ktoś chętny kupić to zobowiązuje się ją oddać do pralni, do czyszczenia i wtedy ta osoba dostaje czystą.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:26   #4117
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Ja też miałam swoją suknię z super tiulu, gorset idealnie uszyty, pełno zakładek, dokładnie i do tego ozdoby na gorsecie naszyte a kosztowała 450zł. Zależy jaki salon szyje. Jeśli salon sobie liczy 800% marży to będzie droga a jak salon liczy 50% marży to będzie tania a z tego samego (równie dobrego) materiału. Dlatego lubię sklepy (również salony sukien) niemarkowe, które stawiają na dobry gatunek ubrań, ale nie dodają ceny za metkę.
grunt, że ty jesteś zadowolona
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:27   #4118
Konkardia
Wtajemniczenie

ewelinka16169 Ale z Ciebie śliczna kobieta! Pięknie wyglądałaś!

domar123 Ja Cię doskonale rozumiem w sprawie sukni! Też jestem oszczędna i jak szukałam niecały rok temu sukni, to z przekonaniem że kupię używaną. Niestety - jestem niska i drobna, więc zadanie okazało się prawie niewykonalne... Poszłam więc do salonu i tam zrobili mi na wymiar - rozmiar 32 Zapłaciłam za swoją w sumie 2500 i mimo, że czułam się w niej super i raz jeszcze bym taką wybrała, to do teraz uważam, że lekko przesadziłam Bardzo chciałabym swoją sprzedać, no ale zobaczymy jak to będzie. Liczę na to, że jakaś drobinka się znajdzie i ją odkupi!

Dodaję na chwilkę dwa nasze zdjęcia - jedno ze ślubu i drugie z sesji. Jak już kiedyś wspomniałam, jesteśmy mega zadowoleni z fotografa! Ale zapłaciliśmy za niego więcej, niż tutaj niektóre z Was wspomniały Wstawiłabym więcej zdjęć, ale się nieco wstydzę
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-10-17 o 09:57
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:28   #4119
say-hello
Zakorzenienie

Mysza, z jednej strony to dobra opcja, bo nie zapłacisz niepotrzebnie za pralnię jeśli nikt nie kupi sukni. ale z drugiej strony plamy się utrwalają i później może być ciężko doczyścić suknię

dziś w końcu zmieniłam nazwisko na uczelni i już legalnie mogę się nim podpisywać na listach wniosek o stypendium też złożyłam na nowe nazwisko
i dziś już kolejna osoba mi powiedziała, że nowe nazwisko mam o wiele łatwiejsze

Konkardia sliczne zdjęcia!! nie ma się czego wstydzić, wyglądałaś bardzo kobieco
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:34   #4120
Konkardia
Wtajemniczenie

say-hello Dzięki wielkie!

Czyli Tobie "opłacało" się wybrać nazwisko męża!

A u mnie: obrona za jakieś 2 tygodnie, a ja mam stare nazwisko w aktach. Wprowadzać zamęt, czy nie? Chcę, żeby mi wydali jednak z nowym, ale co jeśli im się pomyli i stwierdzą, że takiej studentki nigdy nie było?

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-10-16 o 17:57
Stary 2014-10-16, 18:01   #4121
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ja z niecierpliwością czekam na film z wesela, bo szczerze mówiąc mało co pamiętam z tego dnia.
A ja zdecydowaną większość pamiętam
Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, śliczne zdjęcia!

Kupiłam kiedyś (dawno temu), zaproszenia na ślub. Zaproszenia są śliczne, ale mam ich więcej niż zapraszam gości na ślub i obiad. I teraz mam problem czy mogę takie zaproszenie dać komuś kogo zapraszam tylko na sam ślub, a w miejscu o przyjęciu weselnym zostawić puste miejsce lub postawić kreskę? Czy to wypada dać takie zaproszenie? Czy muszę kupić inne zaproszenia, gdzie nie ma nic napisanego o weselu?
Ja bym kupiła inne, to nietakt...
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
czy którejś z Was udało się już sprzedać suknię? moja wciąż wisi na olx ... zastanawiam się, czy jest jeszcze mały ruch, czy po prostu muszę zejść z ceny ?
Ja jeszcze nie wystawialam. Kupiłam swoją w salonie, jest bardzo oryginalna. Jej cena salonowa to ponad 4 tys i nie wyobrażam sobie wystawić ją za mniej niż 2 tys. Jeśli nadal nie będzie kupca to obnize cenę
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
koszt wymiany to 100zł. nie wiem jak to wygląda od strony prawnej, ale skoro zmieniłaś nazwisko to powinnaś wymienić prawo jazdy. jeśli nie jeździłaś od dawna, to masz w ogóle w planach prowadzenie auta? bo jeśli nie, to chyba nie masz po co wymieniać.
Ja jeżdżę kilka razy w roku i nie będę póki co wymieniać.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:21   #4122
monidot
Zadomowienie

Konkardia nie masz sie czego wstydzić, pięknie wyglądaliście, rzeczywiście jesteś drobniutka

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja jeżdżę kilka razy w roku i nie będę póki co wymieniać.
Ja też na razie nie będę wymieniać chyba, bo na razie nie jeżdżę, jak zacznę dużo jeździć to wtedy wymienię
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:10   #4123
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mojakaren Ale fajnie Z kim lecicie?

Swojej sukienki jeszcze nie wystawiałam (musze znaleźć czas, żeby zanieść ją do krawcowej), ale jakbym za nią dostała 1200-1500 zł to naprawdę dobra cena. Żal by mi było żądać za nią 800 zł - już wolę ją zatrzymać albo przefarbować na szaro/czarno.

Myślę, że też w cenie nie chodzi o metkę, ale o jakość materiałów (bardzo miękki tiul, idealnie szyty gorset), aplikacje. To czasami widać. Zerknij sobie - tutaj sukienka używana za 800 zł - widać, że kiepsko odszyta, materiał raczej niezbyt odświętny na suknię. Tu z kolei inna w tej samej cenie - jak dla mnie cena mocno okazyjna, widać że materiały delikatne, piękne.

A propos sukienek - uwielbiam markę Rosa Clara, byłam ciekawa, jak suknie prezentują się w realu. Tutaj zdjęcie jednej z sukien - oszałamiająca na modelce, a na PM jakoś tak zwyczajnie...
lecimy z siostrą TZ i jej mężem czekają na nas z podróżą poślubną od lipca

świetne porównanie zrobiłaś, kurka Pronavias za 800zł ??? !! mega szał! bez urazy dla nikogo ale tej drugiej w takiej samej cenie nawet szkoda komentować ...

co do rosy clary tez miałam na nie straszną zajawkę, dopóki nie zobacyłam cen - i masz rację ta używana na modelce super, na PM- ce cóż raczej zwyczajnie (choć tył - tren jest absolutnie zjawiskowy to przód nie powala). Trzeba zauwazyć, że modelki Rosa Clara sa szczupłe i raczej filigranowe i chyba na takich dziewczynach najlepiej wyglądają

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Dodaję na chwilkę dwa nasze zdjęcia - jedno ze ślubu i drugie z sesji. Jak już kiedyś wspomniałam, jesteśmy mega zadowoleni z fotografa! Ale zapłaciliśmy za niego więcej, niż tutaj niektóre z Was wspomniały Wstawiłabym więcej zdjęć, ale się nieco wstydzę
piękne!!!
gdzie mieliście plener?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:34   #4124
cude
Zadomowienie

ewelinka

corn, opisywałam to już chyba kiedyś Wystawiłam na sprzedaż halkę (jeszcze przed ślubem, dostałam w zestawie z suknią, ale mi nie pasowała) i pewien Pan zadzwonił, że chce kupić suknię (bo skoro wystawiam halkę, to suknię też na pewno mam). Ale chcieliśmy zrobić jeszcze sesję, no i nie doszło do transakcji. Swoją drogą ślub miał być za 2 miesiące od tamtej pory, czyli jakoś w październiku

kroooliczek89, wracaj do zdrowia!

monidot, ja mam tak teraz z prawkiem. Na razie nie wymieniam, bo od 2015 roku nie trzeba wpisywać zameldowania (chyba), więc poczekam do nowego roku.

Poprzednia właścicielka mojej sukni (nowej, nie używanej) sprzedawała ją 4 lata... A też wygląda ładnie Ciekawe ile czasu mi to zajmie. Muszę naprawić niewielkie rozdarcie i ją wyprać.
Co do prania, to Panie (niektóre) z salonów moczą je po prostu w wannie.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:40   #4125
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie wyglądałaś i faktycznie, drobina z Ciebie, uroczo wyglądacie na drugim zdjęciu
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 20:01   #4126
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne zdjęcia, jeśli reszta też taka jest to nie żałuj ani złotówki.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 20:34   #4127
cornflower_girl
Zakorzenienie

domar Zgadzam się, że salony i firmy produkujące suknie mają swoje marże, niestety. Dobrze, że udało Ci się trafić na suknię, z której jesteś zadowolona

Konkardia Piękne zdjęcia, wg mnie naprawdę warte swoich pieniędzy Love: Trzymam kciuki za znalezienie nowej włascicielki

say Gratki

mojakaren Ale fajnie Obyście trafili na fajną promocję

Cude Coś mi umknęło... Ciekawa historia, chyba po ptokach, skoro się pan nie odezwał. Zresztą - ciekawe, że dzownił mężczyzna

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 07:23   #4128
domar123
Raczkowanie

21klaudyna No ale np. na itace są opinie o hotelach

mimi_77 Też myślę, że wiosna to lepszy czas, chociaż PMki często szukają zimą sukienek licząc na wyprzedaże starych kolekcji. Ja kupiłam w listopadzie chyba swoją na sierpień

mysza93 A masz pewność że wszystko się spierze po zakupie przez kogoś?

Konkardia Ale jesteś malutka No jak ktoś ma taką sytuację jak Ty to nie ma za bardzo szans na używaną. Ja to mam 167cm i rozmiar 36 więc raczej standard

Od kilku dni próbujemy zrobić fotoksiążkę z naszych zdjęć, ale jest tyle ładnych że się nie mieścimy Jeśli robicie fotoksiążki lub macie w ofercie to jedna z całości czy plener np. osobno?

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 10:10   #4129
Konkardia
Wtajemniczenie

monidot Nie wstydzę się zdjęć, ale jakoś tak nie lubię za dużo ujawniać na forum Mam rozdwojenie

mojakaren Życzę udanej wyprawy Super, że tak w 4 osoby jedziecie Zawsze ma Wam kto zdjęcia robić i nie trzeba cykać selfie, a pamiątka zostaje

Plener mieliśmy w tym parku koło zamku, ale właściwe nie da się tego miejsca rozpoznać z żadnego zdjęcia Fotograf wykorzystywał (jak było na zdjęciu) przede wszystkim korony drzew, tak by nas pokazać

moooniaaaa Dzięki za miłe słowa!

Glodomorek Reszta zdjęć jest nawet lepsza Więc nie żałuję!

cornflower_girl Dziękuję! Mam nadzieję, że jakaś "drobinka" się znajdzie

domar123 My robimy jedną fotoksiążkę, bo nie mieliśmy jej w pakiecie, a jest trochę droga i raczej nie podwoimy wydatku. A pro po! Za ile są Wasze?

Co do prawa jazdy. Ja zmieniłam hurtem wszystkie dokumenty - dowód, paszport i prawo jady. Mam z głowy Nie wiem kiedy będę potrzebna, by gdzieś dojechać więc wolę być zabezpieczona. Bez prawka chyba bym się nie zdecydowała nigdzie jechać. Za duży stres
Stary 2014-10-17, 14:20   #4130
niulka_1985
Zadomowienie

Madziara super, że wszystko się udało. Moje gratulacje
Byłam tego dnia w Kłóbce, ale totalnie zapomniałam, kiedy masz ślub
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:08   #4131
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ja też próbuję sprzedać swoją kieckę. Mam wielki rozmiar niestety, dlatego ciężko byłoby na mnie znaleźć używaną. Kupiłam nową w salonie, szytą dla mnie, Płaciłam za nią 1850. Próbuję ją sprzedać za 1000zł. Wydaje mi się że to cena okej. Sukienka jest w stanie idealnym, nie ma ani jednego uszkodzenia

W sumie na forum nie pokazywałam żadnych zdjęć. Fotograf wysłał nam kilka jako "zapowiedź". Reszty nie moge się doczekać

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2014-10-19 o 16:16
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 16:42   #4132
drazetkaa
Czerwcowa PM

Warszawskie PM po ślubach Chętnie odkupię koronkowe bolerko w stylu jak poniżej (nie musi być dokładnie takie, chodzi o dekolt łódkę )

PM 2015

drazetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 18:41   #4133
madziara889
Zakorzenienie

Chciałam Wam wrzucić kilka zdjęć ale nie chcą się wczytać

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2014-10-17 o 18:42
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 22:51   #4134
Sunset89
Rozeznanie

To i ja pokażę swoje fotki
************************* ********- proszę nie cytować, bo najdalej w niedzielę usunę link :P

Co do sprzedaży sukni - swoją kupiłam za 3.000 zł, trochę szkoda mi ją sprzedawać, poza tym za mniej niż 1.800 jej nie puszczę, już wolę sobie na pamiątkę zostawić.

Edytowane przez Sunset89
Czas edycji: 2014-10-20 o 17:21
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 07:20   #4135
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
piękne
Stary 2014-10-18, 13:18   #4136
mojakaren
Zakorzenienie

A ja będę chciała sprzedać suknie o ile laskawca fotograf raczy umówić sie z nami na sesje. Suknia jest troszkę uszkodzona ale mam dobra krawcowa, wypiore i bedzie jak nowa. Kupilam za 1900 i za 1000 bede sprzedawać + dwa welony. Czytałam że sukienki w moim stylu z koronkowa góra i koronkowymi plecami mają być modne w sezonie 2015 wiec liczę że uda sie opchnac. W domu trzymać nie chcę bo po prostu mało miejsca

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 15:20   #4137
Konkardia
Wtajemniczenie

kroooliczek89 Pierwsze zdjęcie super! Mam wrażenie, że tak zadziornie na siebie patrzycie Fajne buty!

Sunset89 Super zdjęcia! Koleżanka też miała od tego fotografa zdjęcia, ale była niezadowolona że baaardzo długo kazał im czekać na efekty końcowe. Jak było u Was?

madziara889 Kochana, pewnie są za duże... Spróbuj pomniejszyć i ponownie wykonaj te same czynności

mojakaren Przyznasz się który fotograf?
Stary 2014-10-18, 19:36   #4138
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne zdjęcia
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:11   #4139
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Sunset89 Super zdjęcia! Koleżanka też miała od tego fotografa zdjęcia, ale była niezadowolona że baaardzo długo kazał im czekać na efekty końcowe. Jak było u Was?
Pierwsze pojedyncze zdjęcia dostaliśmy ok. środy po ślubie. Wpis na blogu był w piątek po ślubie, czyli czekaliśmy 6 dni. Wszystkie zdjęcia do ściągnięcia z serwera dostaliśmy w poniedziałek czyli 9 dni po imprezie - nie uważam, że to długo
Teraz czekamy na sesję plenerową, ale nie wiem, kiedy będzie okazja ją zrobić, bo jak jest pogoda, to albo nie mamy czasu, albo któreś z nas jest chore albo inne zdarzenia losowe
W każdym bądź razie bardzo polecam Andrzeja i Słodko-gorzko, pełen profesjonalizm, przekochany człowiek i fantastyczny fotograf z mega talentem i serduchem, które wkłada w pracę
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:50   #4140
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pierwsze pojedyncze zdjęcia dostaliśmy ok. środy po ślubie. Wpis na blogu był w piątek po ślubie, czyli czekaliśmy 6 dni. Wszystkie zdjęcia do ściągnięcia z serwera dostaliśmy w poniedziałek czyli 9 dni po imprezie - nie uważam, że to długo
Teraz czekamy na sesję plenerową, ale nie wiem, kiedy będzie okazja ją zrobić, bo jak jest pogoda, to albo nie mamy czasu, albo któreś z nas jest chore albo inne zdarzenia losowe
W każdym bądź razie bardzo polecam Andrzeja i Słodko-gorzko, pełen profesjonalizm, przekochany człowiek i fantastyczny fotograf z mega talentem i serduchem, które wkłada w pracę

Świetne zdjęcia
Od Króliczka też, ale to juz wie bo gadałyśmy na prv
A ja wczoraj zakochałam się w obrączkach, pięknie leżały na palcu o dziwo Tżtowi tez sie spodobały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (52,8 KB, 57 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości