Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-17, 13:49   #571
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Pytanie do dziewczyn z prost± grzywk±
Jak uk³adacie grzywkê? Dzisiaj pierwszy raz u¿y³am dyfuzora, odk±d zrobi³am sobie grzywkê no i wychodzi ma³a tragedia. Po takim suszeniu grzywka jest ca³a powywijana i we wszystkie strony. Zmoczy³am j± raz jeszcze i wysuszy³am osobno, ale przy okazji rozwia³a mi siê reszta w³osów u nasady.
Jaki macie sposób, ¿eby to mia³o rêce i nogi?
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 14:24   #572
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 246

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Pytanie do dziewczyn z prost± grzywk±
Jak uk³adacie grzywkê? Dzisiaj pierwszy raz u¿y³am dyfuzora, odk±d zrobi³am sobie grzywkê no i wychodzi ma³a tragedia. Po takim suszeniu grzywka jest ca³a powywijana i we wszystkie strony. Zmoczy³am j± raz jeszcze i wysuszy³am osobno, ale przy okazji rozwia³a mi siê reszta w³osów u nasady.
Jaki macie sposób, ¿eby to mia³o rêce i nogi?
Ja po prostu zaczelam suszyc grzywke i nasade normalnie a pozniej reszta dyfuzorem i mam takie po prostu pofalowane na dole a gore normalna. I tak jest mi najwygodniej je stylizowc i chyba jednak najlepiej wygladam jak mam ta grzywke prosta i u nasady gladko
Wizazanka5000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 14:49   #573
Karen15
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 436

Ja ju¿ nie mog± z moimi w³osami. Myjê je wieczorem i wygl±daj± potem super, rano po przebudzeniu ³adnie b³yszcz± i s± g³adkie w dotyku, ale po wyj¶ciu z domu (nawet gdy je spinam) zaczynaj± siê strasznie pl±taæ, znika blask, a pojawia sie jedno wielkie popl±tane sianko, suche w dotyku. I tak niezale¿nie od pogody. Ju¿ nie wiem, jak temu zaradziæ i czego u¿ywaæ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg lis.jpg (60,6 KB, 26 za³adowañ)

Edytowane przez Karen15
Czas edycji: 2014-10-18 o 13:55
Karen15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 15:41   #574
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Dzwoni³am po moje wyniki i to badanie krwi pokaza³o, ¿e wszystko norma, ale poziom bia³ka jest trochê za niski. Czyli znowu jelita, a miêcho jem codziennie. To mo¿e dlatego w³osy nie s± za fajne no bo bia³ko jest wa¿ne w budowie w³osów i w ogóle przecie¿. Moja mama te¿ mia³a takie badanie i przez stres mia³a problemy, ale nie z jelitami i wszystko mia³a w normie. Chyba powinnam du¿o rybek je¶æ

Dzi¶ fajne mam w³osy, spróbujê olej palmowy daæ przed kolejnym myciem *,*
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:08   #575
Nieszka__
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 020

Mam ci±gle okropne w³osy. Mimo olejowania (chocia¿ raz w tyg), stosowania masek, od¿ywek... Ju¿ naprawdê d³ugo. K³aki nie chc± te¿ za bardzo reagowaæ na stylizatory, szybko trac± jakikolwiek skrêt i siê pusz±. Ca³a pielêgnacja straci³a jakikolwiek sens :<
Nieszka__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:24   #576
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Dzwoni³am po moje wyniki i to badanie krwi pokaza³o, ¿e wszystko norma, ale poziom bia³ka jest trochê za niski. Czyli znowu jelita, a miêcho jem codziennie. To mo¿e dlatego w³osy nie s± za fajne no bo bia³ko jest wa¿ne w budowie w³osów i w ogóle przecie¿. Moja mama te¿ mia³a takie badanie i przez stres mia³a problemy, ale nie z jelitami i wszystko mia³a w normie. Chyba powinnam du¿o rybek je¶æ

Dzi¶ fajne mam w³osy, spróbujê olej palmowy daæ przed kolejnym myciem *,*
O a jak sie poziom bialka bada?

Nieszka: moje tez sa obecnie na tym etapie; ale przypisuje to jesieni bo wczesniej bylo okay, wlasciwie posypalo sie z przyjsciem zimna. Swoja droga ciekawe czy noszenie kapelusza by im zaszkodzilo.

Maartakow: ja susze najpierw grzywke, raz ja czesze grzebykiem, a potem roztrzepuje palcami suszac. Jak wysusze jade dyfuzor na reszte

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2014-10-17 o 17:27
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-17, 17:36   #577
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
O a jak sie poziom bialka bada?
Mi krew pobierali i z tego robili
Stary 2014-10-17, 18:15   #578
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja po prostu zaczelam suszyc grzywke i nasade normalnie a pozniej reszta dyfuzorem i mam takie po prostu pofalowane na dole a gore normalna. I tak jest mi najwygodniej je stylizowc i chyba jednak najlepiej wygladam jak mam ta grzywke prosta i u nasady gladko
Cytat:
Maartakow: ja susze najpierw grzywke, raz ja czesze grzebykiem, a potem roztrzepuje palcami suszac. Jak wysusze jade dyfuzor na reszte
Dziêki dziewczyny. Spróbujê nastêpnym razem najpierw grzywkê, pó¼niej resztê.
Stary 2014-10-17, 18:30   #579
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Mi krew pobierali i z tego robili
A jak sie to badanko nazywa ?
Stary 2014-10-17, 18:46   #580
Klaudenc
Moderator

Cytat:
A jak sie to badanko nazywa ?
Tutaj to siê nazywa po prostu blood test. I to pokazuje ró¿ne rzeczy, nie tylko bia³ko, ogólnie co siê z organizmie dzieje i czy nie ma jakiego¶ problemu. Zwyk³e badanie krwi chocia¿ nie znam siê co i jak bo ja pierwszy raz u lekarza by³am od x lat
Stary 2014-10-17, 18:48   #581
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Tutaj to siê nazywa po prostu blood test. I to pokazuje ró¿ne rzeczy, nie tylko bia³ko, ogólnie co siê z organizmie dzieje i czy nie ma jakiego¶ problemu. Zwyk³e badanie krwi chocia¿ nie znam siê co i jak bo ja pierwszy raz u lekarza by³am od x lat
A bo ja jak robilam morfologie to nic o bialkach nie bylo.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 11:52   #582
Klaudenc
Moderator

Cytat:
A bo ja jak robilam morfologie to nic o bialkach nie bylo.
Nie wiem jak w Polsce ale tutaj to nawet papierka z badania nie dostajesz tylko dzwonisz i ci mówi± je¶li jest co¶ nie tak. Jak spyta³am o papierek to mówi±, ¿e nie daj± a ja wolê sama widzieæ

Da³am olej palmowy na noc, tragedii nie ma ani siañska.

Uda³o mi siê uchwyciæ dzisiaj t± ma³± tragediê co siê dzieje na mojej g³owie od paru miesiêcy, czyli te przezroczyste w³osy. Mam nadziejê, ¿e Wam siê co¶ takiego nie przytrafi. Niestety nigdzie siê z czym¶ takim nie spotka³am i nie wiem do koñca od czego to.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08611.jpg (52,3 KB, 60 za³adowañ)

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-10-18 o 12:33
Stary 2014-10-18, 12:41   #583
201605161428
Konto usuniête

Zastanawiam sie czy jest sens nakladania maski na 5-7 minut. Ostatnio nie mam czasu na wiecej i martwie sie, ze tak krotkie trzymanie nic nie daje.
Stary 2014-10-18, 14:20   #584
201708250935
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 570

Cytat:
Zastanawiam sie czy jest sens nakladania maski na 5-7 minut. Ostatnio nie mam czasu na wiecej i martwie sie, ze tak krotkie trzymanie nic nie daje.
u mnie nie ma, minimum godzina zeby te wlosy cos wziely dla siebie i jakos wygladaly ;/
201708250935 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 14:24   #585
Nieszka__
Zadomowienie

Znacie jak±¶ godn± polecenia wcierkê, która sprawia, ¿e w³osy rosn± mocne i grube?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 14:27   #586
201708250935
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 570

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Poka¿ wiadomo¶æ
Znacie jak±¶ godn± polecenia wcierkê, która sprawia, ¿e w³osy rosn± mocne i grube?
z mojej strony jantar
znaczy grube to nie rosna, bo urosna takie jak masz w genach zapisane, a jesli masz cienkie to tego nie zmienisz, ale rosna mocne to napewno ^^
201708250935 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 16:59   #587
wikaa24
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 645

Cytat:
Napisane przez Karen15 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ju¿ nie mog± z moimi w³osami. Myjê je wieczorem i wygl±daj± potem super, rano po przebudzeniu ³adnie b³yszcz± i s± g³adkie w dotyku, ale po wyj¶ciu z domu (nawet gdy je spinam) zaczynaj± siê strasznie pl±taæ, znika blask, a pojawia sie jedno wielkie popl±tane sianko, suche w dotyku. I tak niezale¿nie od pogody. Ju¿ nie wiem, jak temu zaradziæ i czego u¿ywaæ.
Cytat:
Mam ci±gle okropne w³osy. Mimo olejowania (chocia¿ raz w tyg), stosowania masek, od¿ywek... Ju¿ naprawdê d³ugo. K³aki nie chc± te¿ za bardzo reagowaæ na stylizatory, szybko trac± jakikolwiek skrêt i siê pusz±. Ca³a pielêgnacja straci³a jakikolwiek sens :<
dziewczyny, chyba po prostu jesieñ? bo u mnie te¿ takie bhd non stop... mo¿e za ma³o silikonowych zabezpieczeñ?

Cytat:
kozieradka?
wikaa24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 19:05   #588
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny, chyba po prostu jesieñ? bo u mnie te¿ takie bhd non stop... mo¿e za ma³o silikonowych zabezpieczeñ?
no w³a¶nie nawet silikony nie pomagaj±:/ W ogóle tak dzisiaj natknê³am siê na artyku³ o w³osach dysplastycznych i to chyba to jest u mnie problemem. Je¶³i tak faktycznie jest to o piênych w³osach mogê tylko pomarzyæ
Stary 2014-10-18, 19:39   #589
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Poka¿ wiadomo¶æ
z mojej strony jantar
znaczy grube to nie rosna, bo urosna takie jak masz w genach zapisane, a jesli masz cienkie to tego nie zmienisz, ale rosna mocne to napewno ^^
U¿ywam od ponad miesi±ca i chcê zmieniæ w³a¶nie tak od, chocia¿ jestem w miarê zadowolona. Zauwa¿y³am porost w³osów, pojawia³y siê bejbiki. Czy mocne to nie wiem, bo potrafi³y wypadaæ ;/

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Poka¿ wiadomo¶æ

kozieradka?
Mo¿e co¶ w tym jest, z t± pogod±. Bo puch, puch i jeszcze raz puch Ogólnie zabezpieczam koñcówki, obecnie Argan Oil, kupi³am ju¿ trzeci± buteleczkê.
Po kozieradce wypada³y mi w nadmiernej ilo¶ci w³osy :<

Cytat:
Napisane przez Karen15 Poka¿ wiadomo¶æ
no w³a¶nie nawet silikony nie pomagaj±:/ W ogóle tak dzisiaj natknê³am siê na artyku³ o w³osach dysplastycznych i to chyba to jest u mnie problemem. Je¶³i tak faktycznie jest to o piênych w³osach mogê tylko pomarzyæ
D³ugo¶ci w³osów nie traktujê silikonami - o, dobry pomys³, muszê spróbowaæ. Co polecacie? Maskê Oleo Repair mo¿e?

W³osy dysplastyczne - o kurde, to ciekawe...

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 19:45   #590
Klaudenc
Moderator

Ja mam takich dystroficznych obecnie bardzo du¿o, s± dodatkowo zakoñczone takim cienkim szpicem i maj± bardzo chropowat± strukturê jak siê po nich palcem przejedzie, bardzo ³atwo te¿ pêkaj± i wypadaj±. Dysplastyczne siê czym¶ ró¿ni±, czyta³am kiedy¶ fajny post na ten temat i nie wiem gdzie. Potem w³osy wyrastaj± s³absze, cieñsze i znikaj± i efekt macie na zdjêciu które Wam wrzuci³am. U mnie to jest przez intensywny i wieloletni stres i wieczny brak odpoczynku, w³osy po prostu nie maj± szans rosn±æ normalne i zdrowe. Od odrostu po koñcówki jest bida, a baby hair s± cieniutkie i przezroczyste, te¿ takie krêcone i zakoñczone szpicem : (

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-10-18 o 19:54
Stary 2014-10-18, 21:38   #591
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Klaudenc, ja mam dokladnie tak samo. U mnie sa to pojedyncze bardzo jasne wlosy, czasem zlotawe. Obawiam sie, ze u mnie to wstep do siwienia...
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:14   #592
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
U mnie jest zawsze minimium pó³ godziny, w±tpiê by w 5 minut co¶ wniknê³o, szkoda kosmetyku.

Cytat:
Anwen poleca³a Joanne Rzepe.* Ja obecnie jadê na kozieradce, Jantar by³ chyba ogólnie pierwszym kosmetykiem, który nie zadzia³a³ na mnie absolutnie, jakbym wciera³a wodê we w³osy.

* - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acniajaca.html

Cytat:
Mo¿e co¶ w tym jest, z t± pogod±. Bo puch, puch i jeszcze raz puch Ogólnie zabezpieczam koñcówki, obecnie Argan Oil, kupi³am ju¿ trzeci± buteleczkê.
Po kozieradce wypada³y mi w nadmiernej ilo¶ci w³osy :<

D³ugo¶ci w³osów nie traktujê silikonami - o, dobry pomys³, muszê spróbowaæ. Co polecacie? Maskê Oleo Repair mo¿e?

W³osy dysplastyczne - o kurde, to ciekawe...
Ja mia³am kupiæ jak±¶ od¿ywkê now± bo mokra jesieñ przysz³a wiêc chcê w³a¶nie co¶ z silikonem. Prawdopodobnie padnie na Garnier Goodbye Damage lub Oleo Repair. Masz jeszcze jakie¶ typy na silikonowe od¿ywki? Bo te niby maj± amodiethicone ale niezbyt wysoko w sk³adzie. Sama nie wiem.

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ
Klaudenc, ja mam dokladnie tak samo. U mnie sa to pojedyncze bardzo jasne wlosy, czasem zlotawe. Obawiam sie, ze u mnie to wstep do siwienia...
A jeste¶cie pewne, ¿e to nie s± po prostu zwyk³e w³osy pozbawione pigmentu? Czasem siê takie zdarzaj± i to mo¿e byæ wstêp do siwienia w³a¶nie.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-19, 06:24   #593
Karen15
Zakorzenienie

Ja mam na g³owie i takie czarne, grube, ale zarazem bardzo ³amliwe w³osy, i takie prze¼roczyste, równie¿ ³amliwe.
Stary 2014-10-19, 07:47   #594
wicherek1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 177

Cytat:
Napisane przez Doe Poka¿ wiadomo¶æ
- Ja mam odwrotnie. Pracujê po 12h i udaje mi siê byæ w miarê na bie¿±co z czytaniem: zwykle czytam wieczorem, jak jem kolacjê, albo rano, kiedy pijê herbatê. Kiedy w koñcu mam czas, by co¶ komu¶ odpisaæ, to zwykle jest to ju¿ nieaktualne :P
A to ja te¿ tak samo odpisujê z opó¼nieniem po paru dniach udzielaniem siê mam na my¶li wstawienie postu na temat swoich w³osów bez czytania paru stron do ty³u, dzi¶ 1,5 strony to mi siê uda³o przy porannej kawie nadrobiæ

Cytat:
Napisane przez migotkaq Poka¿ wiadomo¶æ
Czy która¶ z Was u¿ywa pianek do krêconych w³osów (wellaflex, nivea, taft...)? Bo z tego co czytam, to albo ¿ele, albo kremy. Ja zawsze piankê u¿ywam, ale tak Was czytam i siê zastanawiam czy nie spróbowaæ czego¶ innego.
Ja u¿ywam syoss heat protect od dawna i sobie j± chwalê
Stary 2014-10-19, 08:40   #595
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie tez s± z³otawe i takie gumowe ale mam ich sporo teraz. No nic, najwy¿ej w wieku 18 lat osiwiejê o ile to mo¿liwe chocia¿ ju¿ nic mnie nie zdziwi tyle ¿e u mnie wszystkie w³osy s³abe, a te ¿ó³te i tak wypadaj± a zaczê³y rosnaæ jak stresy siê zaczê³y. Szczególnie ¿e rosn± mi teraz nowe w³oski i s± normalne czarne i grube bez tego szpicu.
Wiecie mo¿e co robiæ gdy z w³osów taka kaczuszka mi siê zrobi³a? wszystko mi fruwa, no masakra jak nic. po tym palmowym chyba, podobnie robi mi siê po proteinach z pszenicy

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-10-19 o 09:14
Stary 2014-10-19, 10:06   #596
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u¿ywam syoss heat protect od dawna i sobie j± chwalê
Byla gdzies analizowana? ciekawam skladu.
Szukam ostatnio nowego stylizatora, bo ostatecznie stwierdzilam ze zele nie dla mnie - dalam szanse kilku i zawsze jest do bani, szorstkie i sztywne wlosy musze sie przerzucic na pianke albo znalezc jakis krem do lokow.
U mnie jak na razie wlosowo coraz lepiej zadnego kryzysu wlosowego nie przezywam. Silikony rulez. Troche puchu jest - typowa aureolka, ale to wina pogody, ciagle pada, wiec o spuszenie nietrudno, zreszta jest go niewiele i zazwyczaj znika po nocy.
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-19, 10:14   #597
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mia³am kupiæ jak±¶ od¿ywkê now± bo mokra jesieñ przysz³a wiêc chcê w³a¶nie co¶ z silikonem. Prawdopodobnie padnie na Garnier Goodbye Damage lub Oleo Repair. Masz jeszcze jakie¶ typy na silikonowe od¿ywki? Bo te niby maj± amodiethicone ale niezbyt wysoko w sk³adzie. Sama nie wiem.
Je¶li chodzi o Goodbye Damage, to polecam wy³±cznie kuracjê ekspresow±, zwyk³a od¿ywka to paskudny badziew moim zdaniem. Oleo Repair polecam z czystym sumieniem, sama w³a¶nie zu¿ywam 3 opakowanie pod rz±d.

Cytat:
U mnie tez s± z³otawe i takie gumowe ale mam ich sporo teraz. No nic, najwy¿ej w wieku 18 lat osiwiejê o ile to mo¿liwe chocia¿ ju¿ nic mnie nie zdziwi
Oj, mo¿liwe.
Mój znajomy zacz±³ siwieæ w wieku ok. 14-15 lat, w wieku 18-19 by³ ju¿ ca³kowicie siwy.

Cytat:
Wiecie mo¿e co robiæ gdy z w³osów taka kaczuszka mi siê zrobi³a? wszystko mi fruwa, no masakra jak nic. po tym palmowym chyba, podobnie robi mi siê po proteinach z pszenicy
U mnie pomaga psikacz - woda z jak±¶ do¶æ tre¶ciw± od¿ywk±, któr± lubi± moje w³osy, ale raczej jaka¶ b/s. Zwykle u¿ywam Ziai z parafin±, czasem Ziai oliwkowej albo Hegrona b/s (tej nowej gêstszej wersji).
Stary 2014-10-19, 10:31   #598
201605161428
Konto usuniête

http://dlalejdis.pl/artykuly/odzywki..._wlosow_biovax - dziewczyny testowa³a ju¿ która¶ te nowe ekspressowe od biovaxa? Strasznie mnie korc±.
Stary 2014-10-19, 10:43   #599
Klaudenc
Moderator

martakoow - a to ciekawe, nigdy nie s³ysza³am o takim przypadku. chocia¿ u mnie to od stresu na pewno bo parê innych rzeczy te¿ nie za dobrze wygl±da i nawet by siê zgadza³o wiêc chyba siwizna mi nie grozi hehe

przegl±da³am sk³ady tych od¿ywek biovaxu na kwc, fajnie wygl±daj±. mnie kusi maseczka z biovax z olejami bo wreszcie na tym sklepiku s± 250 ml opakowania.
Stary 2014-10-19, 11:05   #600
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Cytat:
U mnie tez s± z³otawe i takie gumowe ale mam ich sporo teraz. No nic, najwy¿ej w wieku 18 lat osiwiejê o ile to mo¿liwe chocia¿ ju¿ nic mnie nie zdziwi tyle ¿e u mnie wszystkie w³osy s³abe, a te ¿ó³te i tak wypadaj± a zaczê³y rosnaæ jak stresy siê zaczê³y. Szczególnie ¿e rosn± mi teraz nowe w³oski i s± normalne czarne i grube bez tego szpicu.
Mo¿liwe, mo¿liwe moja ciotka osiwia³a w wieku 16 lat. Od tej pory ca³y czas musi malowaæ bo ma siwiusieñkie.

Ale mam dzisiaj loka na grzywce. Szkoda tylko, ¿e sterczy do góry, a nie jak powinno byæ do do³u

TheUnlike- ooo zaciekawi³a¶ mnie tymi od¿ywkami! Szczególnie zakupi³abym do w³osów suchych i zniszczonych

Edytowane przez Cukiiereczek
Czas edycji: 2014-10-19 o 11:07
Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.