|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Lola myślałam, że rodzisz
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak właśnie sobie to wymyśliłam, zeby wzbudzić odrobine grozy
ale nieeee póki co ja nie chociaż byliśmy dzis u znajomych na kolacyjne i tak sie śmiałam ze było blisko
|
#2043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie milo z jego strony, zmiana na plus. I co najfajniejsze to kwiaty nie były jednorazowe, bo i dziś dal ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- U mnie bezsenność trwa póki co... Chyba władze sobie Gotowe. aha! Miałam wczesniej napisać - obie Lilki będą miały śliczne kąciki czyżby Rosalie rodziła... Nic się dziś nie odzywala a juz jej czas chyba ![]() Zjadlabym sobie kinder bueno...
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Spalam! Godzine! Hahah! Telefon dzwoniacy mnie obudzil i mysle,ze to koniec moich snow
|
|
#2045 |
|
Rozeznanie
|
Ja dlatego telefon wlacxam w tryb offline aby mnie nie budzil, ja sie wierce dalej....
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Przespalam 4 godzinki!
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za laktacjeNo to dzisiaj i ja juz nie spie.... My u rodzicow i poszlismy spac o 22 a ja z jakims stresem, ze urodze w nocy ![]() A i snila mi sie zanet z coreczka Ciekawe jak tam futbolowa po imprezie malza... |
|
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu samodzielność samodzielnością ale jednak wiele się słyszy o pedofilach i nie tylko, mnie nawet przerażają ci starsi koledzy którym nie wiadomo co odbije bo non stop się tłuką na placu zabaw. O tyle dobrze, że mój syn sam nigdzie nie pójdzie bez pytania.
Ja już nie wiem czy moje dziecko jest duże czy małe, ja nie mam za dużego brzucha więc jakby było duże to nie wiem jak by się tam zmieściło, ale znowu na usg wyszło 2900 więc już pewnie ma z 3200 agatus84 śliczne maleństwo Przedwczoraj miałam wizytę teściów i dostałam reprymendę od teściowej że nie zapraszamy szwagra z przyszłą szwagierką i że jak ich nie zaproszę to oni nie przyjadą. Nie wiem w ogóle skąd te jazdy bo nikt ich nigdy od nas nie wyganiał no ale ogólnie może ja jakaś dziwna jestem ale ja zupełnie nie mam ochoty na gości w 9 m-cu ciąży. Krępuje mnie ten brzuch, czuję się niezdarna i ogólnie lubię sobie posiedzieć w dresiku w domu. Nie mam ochoty się stroić, szykować bo będę mieć gości. Zresztą nie wygodnie mi się tak siedzi w jednym miejscu przez jakiś czas i już teściowie na mnie dziwnie patrzyli że tak chodzę a nie siedzę dyskutuję z nimi. Nie znoszę tez tego zaglądania na mój brzuch |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wy się martwicie duża waga maluszkow,a co ja mam powiedzieć......:rolleyes : Fiorella daj znać jak odbierzesz te wyniki ![]() Agatu ale slodziak Lola hehe rozwarcie w gaciach
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Kostka
Tiera co to za pretensje ze kogos nie zapraszacie? A sami wpasc nie moga? Nie macie przeciez zamknietych drzwi i nie bedziecie udawac,ze nikogo w domu nie ma jak juz przyjda...!?! Powiem tak ja tez nie lubie przygladania mi sie, na brzuch, komentarzy, ze nisko, ze bardziej na chlopaka wyglada, ze to, ze tamto, wczoraj uslyszalam od tesciowej,ze widac bardzo moje podkrazone oczy heee jakie mile powitanie. Ale zlalam sprawe. O szykowaniu czegos dla gosci mysle podobnie. To nie 3 mc, a 8-9 i sa inne sprawy a nie zastawiony stol dla gosci!
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Tiera nie przejmuj się gadaniem tesciowej, to wasza sprawa czy chcesz mieć gości,czy się czujesz na siłach ,chyba nikt nie zrozumie baby w 9 mcu
|
#2052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten patent z mailem też super, może wykorzystam przy drugiej, żeby też miała jakąś pamiątkę, bo pisanie dwóch zeszytów to chyba by było ponad moje siły i czas ;-) Ja dziś tylko raz na siku wstawałam, przed piątą. I spałam do 7:30 od 22! Szaleństwo ;-) no i koldrę zmieniłam na cieńszą- nagle przestałam się pocić i budzić z duchoty ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam juz za bardzo ochoty na spotkania. Jeszcze tesciowa zapowiedziala, ze w przyszlym tyg chce wpasc zobaczyc jak pokik urzadzony, a mi sie nie chce...maz ma popoludniowki teraz i to ja bede musiala latac...
Ja w sumie tez pospalam od polnocy do 8 bez pobudki poce sie jak swinka przez ta chorobe, no ale moze ja wypoce
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
zostało mi 14 dni do tp.....
Coś mi się zdaje ze małej podoba się w brzuszku
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
Lola mnie też lekarz zapisał na wizytę akurat w terminie porodu, ale twierdzi że do tego czasu urodzę. Ja,tam w to wątpie i od dazu,do,szpitala napewno mnke nie wyśle.
Dzisiaj obudziłam się zapuchnięta. Dam mężowi jezcze trochę pospać a poźniej zrobię śniadanko żebyśmy zjedli razem. I nie urodziła wczoraj żadna? Może jakaś co się nie chce się przyznać albo wyłamała się wcześniej z forum? A może intuicja mnie zawiodła?
|
#2056 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leniwe to- nie chce wyłazić na świat, w siostrę się wdała, no w matkę też ja sie urodziłam 2 tyg po terminieCytat:
jak ona to zrobiła???Cytat:
Jaka kruszynka, szczególnie w tym łóżeczku Uznanie dla męża Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas zapowiada się piękna pogoda ale ja z małą siedzimy w domu, zastanawiam się czy nie posłać jej jutro z mężem do lekarza. A. właśnie wyciąga wszystkie swoje książki z półek, a wczoraj tak się męczyłam, żeby poukładać to wszystko i zabawki, bosh... ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- U mnie 20 dni do tp... |
||||||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Begie ja mam tp na 2.11 a jak byłam na wizycie w poniedziałek to był 37t1d to mala ważyła 3460g.....
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
A mi się śniła Begie że urodziła !!
![]() Nocka przespana, z 3 razy poszłam siku w nocy... Jak wstaje to brzuch twardnieje Mama napisała że podrzuci mi obiad A pogoda piękna w sam raz na mycie okien! przydało by się ... może jutro namówię TŻ Agatus śliczne maleństwo
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
Te wszystkie komentarze na temat na co się wygląda i gdzie ma się brzuch są na prawdę irytujące. Moja teściowa stwierdziła że ja to już niedługo urodzę bo brzuch mam na prawdę nisko, tylko że ja ten brzuch tak mam od miesiąca, do tego gin. stwierdziła że wcale nie jest tak nisko więc pewnie jak urodzę to dlatego że termin się zbliża a nie że niby brzuch mi opadł
Jakos wolno u nas idą te porody, ale może to i dobrze- dzieci donoszone
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez te komentarze draznia. Szczegolnie jak ciagle slysze, ze mam wysoko brzuch
A tesciowa to do dzis mowi, ze brzuch mam na dziewczynke!!!
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja dziś pospałam długo,do 8.30, ale z przerwami, sąsiedzi wyprowadzali psy o 3, potem po 4 TZ wstawał na ryby, ale jest OK. Esti mi się śniła, spotkałam ją na dworcu kolejowym. Ja mam jutro wizytę o 16 u gin i zdejmie mi pessar, już się nie mogę doczekać, mała powinna mieć koło 3kg.
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2063 |
|
Rozeznanie
|
Indra:-* i poszłyśmy na kawkę i pyszny serniczek?heh..cos . Tymi snami musi byc
mi się sniło sloneczko,byłysy na warsztatach technicznych,miała plastkowe nożyczki i jej pękly,zaoferowałam swoje![]() Martha tz chyba się wziąĺ w garść ![]() Moj tz robi dzis sniadnko a ja leniuchuje.chciał isc na 10 do kosciola ale ublagałam bysmy pojechal n 11 do innej miejscowosci.tutaj juz mnie meczą te komentrze-jak dluo jeszcze?a ty dalej sie kulasz?ndo pały idzie dostać!dzis nie gotuje,jedziemy na obid do tesciowej..eh..fajna pogoda a ja mam jakis kiepsawy dzień:-(
|
#2064 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze w niedzielę... no przykre to jest...Cytat:
![]() Cytat:
nauczy się! mój jakby mi wymalował, to bym musiała szybko zmywać pewnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do gości to ja też nie mam teraz ochoty, wczoraj kumpela przyszła i mnie szczerze mówiąc irytowała... i właśnie te teksty typu, ale masz nisko/wysoko/szpiczasto/szeroko brzuch.... ona wypindrowana, ubrana, pachnąca, a ja w dresie, koszulce męża, z kokiem rozczochranych na czubku głowy, bez makijażu ![]() dobrze, że moi teście daleko mieszkają, bo teściu teraz na l4 przebywa, to bym go miała dzień dnia na głowie... Idę jeść śniadanie... Miłej niedzieli!
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
rodze chyba. Odeszły mi wody nad ranem, skurczy brak, tylko cholerne bóle brzucha. Rozwarcie 2 cm. Niedługo mam dostać kroplowke z oksy. Trochę mu ułożyło ze juz, ale boję się coraz bardziej. Trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
#2067 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie :p nie rodzilam wczoraj ;p dzis tez nie bede ;p
po imprezie stwierdzam ze nie nadaje sie do siedzenia z osobami nietrzezwimi i dziecmi, maz sie upil i robil mi wyrzuty ze nie chcialam zmywarki ;p i sie po mnie darl ale potem go pokaralo i zygal ;p takze jest super ;p wspolczuje tutaj sytuacji z tz i rzeczmi do prania .... jakis stres przedporodowy czy o co kaman... agatus no kochana kruszynka taka malusia i slodka i oddam Ci brzuch za dziecia
|
#2068 |
|
Raczkowanie
|
Lola miałaś rację z tymi wodami źr są złośliwe. Zaczęły w łóżku odchodzić, na szczęście dobiegłam do WC ;-)
|
|
|
|
#2069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znać jak po oksy, czy skurcze idą, jak będziesz mogła oczywiscie
|
|
#2070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekamy na rozwoj sytuacji
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

23.06.2011
01.06.2013

ale nieeee póki co ja nie
chociaż byliśmy dzis u znajomych na kolacyjne i tak sie śmiałam ze było blisko
nie wiem, koniec z koncow kupil fajne relingi do powieszenia w kuchni z odpowiednimi bajerami i w odpowiedniej cenie (ok. 50zl )

za laktacje

jak ona to zrobiła???
jeszcze w niedzielę... no przykre to jest...