![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
To u mnie bêdzie dzis kalafior
![]() A potem Tz - owi sernik upieke ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Nawet je¶li teraz waga wzros³a to zrzuci³a¶ ju¿ 7kg. To ja mam powiedzieæ, przez 24 tygodnie schud³am 0.9kg, to mo¿e ja siê powinnam nie wypowiadaæ, rzuciæ to wszystko i siê poddaæ? Nie! Walczymy dalej! To nie jest prosta droga, potrzeba czasu i cierpliwo¶ci. success-graph-demetri-martin-squiggly-line.jpg
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
![]() Dzi¶ moje menu: 1. p³atki owsiane, otrêby, ¿urawina, rodzynki, starte jab³ko, mleko 2. kanapka z szynk± 3. potrawka z kurczaka (mieszkanka warzyw: marchew, groszek, kukurydza, fasola oraz pier¶) z ry¿em i surówk± porow± dalej nie wiem, ale narzeczony wynalaz³ jakie¶ nale¶niki bia³kowe. kolacja jajka i warzywka. Z t± si³owni± my¶lê, ¿e dobry pomys³. Trening z trenerem to oko³o 30 z³ a karnet na si³ownie 95. Nie wiem czy jest mo¿liwo¶æ rozpisania treningu, ale mo¿e ten trener osobisty mi rozpisze na dwa tyg a potem znów spotkanie i tak dalej. Zobaczymy ![]() Znalaz³am! u³o¿enie planu to 30 z³ ![]()
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2014-10-18 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wersja ostateczna tabelki
![]() |
#4505 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
monnieB - nie gadaj g³upot!! razem damy radê. tylko nie poddawaj siê!!!
pannaatopowa - ciekawie brzmi ten pomys³ z trenerem ![]()
#4506 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie poci±ga³a mnie si³ownia, do tego tam same super lasencje a ja z takimi s³abymi serdelkami. Ale mam s³abe rêce, ¿adnej si³y, wiêc chce to zmieniæ
![]() |
#4507 |
Wtajemniczenie
|
ooo, sk±d to znam. sama nie pójdê na si³owniê bo siê wstydzê. jakby sz³a ze mn± kole¿anka to posz³abym ale ¿adna nie chce/nie ma czasu. ale od listopada mój m±¿ ma mieæ rozpisan± dietê sportow± i treningi z trenerem, to mo¿e bêdê chodziæ z nim na si³owniê ale ja na rowerek raczej.
#4508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale my¶lê nad zakupem wiêkszego obci±¿enia i æwiczenia jednak w domu ...
![]() |
#4509 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
Ja mia³am 81 a mam 84 ![]() tez siê za³ama³am ale nie o to chodzi bym sie podda³a bed±c na dobrej drodze! nigdy! nie za³amuj sie tym tylko sama widzisz do czego prowadzi takie ¿ar³o z MC czy kfc ![]() Ja akurat nie pokusze sie o fasfood nie lubie poprostu tego shitu ale w domku z mê¿usiem sie dojada³am ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
¦wiêtujê dzi¶ zwyciêztwo nad pokus± czekoladow±
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zadomowienie
|
#4512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ¿esz gratulacje! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
No to mi bardzo przykro
![]()
![]() |
#4515 |
Wtajemniczenie
|
ja mam niedaleko do Lublina jak jestem na wakacjach u rodziny. a tak dok³adnie jakie¶ 100 km ale to najbli¿sze du¿e miasto od mojej babci i moich ciotek
![]() ![]()
#4516 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam Tz sernik a sama nawet pó³ kawa³ka nie zjadam
![]() Grzecznie ca³a forma czeka, a¿ wróci z pracy ![]() Za jakies pó³ godz ma byc... To chyba sie ucieszy, ze mimo choroby zrobi³am mu taka ma³a niespodziankê ![]() A co do si³owni... Mam taki tryb pracy, ze silownia jest ostatnia rzecz± o jakiej my¶lê... No chyba, ze chcia³abym ducha wyzionac ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! Edytowane przez BlankaSz Czas edycji: 2014-10-18 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
dzien dobry,
wstawiam swoje wczorajsze menu, chociaz do idealu mu bardzo daleko ale w ten sposob sie mobilizuje: sniadanie: serek homo, p³atki owsiane, kilka orzechow w³oskich i pol granatu sniadanie II?: ziemniaczki pieczone obiad I: zupa krem z dyni +2 male kromeczki pieczywa ciemnego podwieczorek: zupa krem z pomidorow+ 2 male kromeczki pieczywa ciemnego + kawa z mlekiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witam was dziewczyny, mam nadziejê ¿e niedziela mija wam spokojnie. U mnie zimno i mgli¶cie, ale w domku ciepe³ko. W³a¶nie siadam do kompa aby poszukaæ jaki¶ nowych inspiracji do chudniêcia wiêcej ni¿ to pó³ kilo na tydzieñ. A tak poza tym MoonieB - ja po wakacjach te¿ przyty³am, i teraz ju¿ tak ³adnie nie chudnê, mam ze wszystkim pod górkê, ale nie poddajê siê - cel mam jeden i nie wa¿ne w jakim czasie go osi±gnê
![]() Michalova - a sk±d jeste¶ bo ja do Lublina mam 120km. ![]() Moje wczorajsze menu: ¦niadanie -obiad - rosó³ z makaronem (nie chcia³o mi siê je¶æ wcze¶niej) Przek±ska - bu³ka z plastrem szynki i sera zapiekana w piekarniku Obiad - ryba z dwoma ziemniakami i du¿a ilo¶æ broku³u z kalafiorem Potem jeszcze kawa³ek rybki zjad³am, popilam czerwon± herbat± i .... dwie ³y¿ki lodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Arcymonku, nie szukaj inspi jak chudn±æ szybciej, ciesz siê, ¿e spada wci±¿ te 0.5kg/tydzieñ
![]() I jedz ¶niadanie ![]() ![]() I generalnie menu okej, ale po obiedzie ju¿ s³abo, w sumie nie zjad³a¶ nic konkretnego. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-10-19 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem ze ¦l±ska, a moja rodzina mieszka w okolicach Zamo¶cia.
![]()
#4521 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
Nawet taki prosty przyk³ad jak poranne ¶niadanie. Kiedy¶ sobie my¶la³am jakie to jest straszne, ¿e muszê wcze¶niej wstaæ i przygotowaæ sobie jedzenie... A przecie¿ mog³abym pospaæ d³u¿ej i kupiæ bu³kê s³odk± po drodze. Teraz my¶lê, ¿e kurczê zas³uguje na to, ¿eby zamiast spêdzaæ poranku w biegu to mieæ mo¿liwo¶æ ¿eby sobie usi±¶æ, wypiæ ciep³± herbatê, pomy¶leæ o tym co mi siê ¶ni³o, co mi³ego czeka mnie danego dnia. Zas³uguje na to ¿eby byæ dla siebie dobra ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Ale tak ¿eby dobrze siê czuæ tak ogólnie ¿e sob±, z tym kim jestem itp to nie. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Uwierzcie mi, ¿e jak wam jest ciê¿ko i nie idzie to chyba najgorsz± decyzj± jest odej¶cie z w±tku :-* nie jeste¶my tu aby oceniaæ ale po to ¿eby wspieraæ, rozumieæ siê nawzajem, podnosiæ na duchu <3 Odzywaj siê czê¶ciej :-* Mi te¿ ci±gle idzie bardzo s³abo, ale Uwierzcie mi ¿e nigdzie siê nie spotka³am z takim zrozumieniem jak na forum ![]() Wokó³ mnie wiêkszo¶æ ludzi jest szczup³ych albo z tylko kilkoma kilogramami wiêcej i nikt by nie zrozumia³ podjadania, jedzenia po kryjomu, mojego uzale¿nienia od maka, kompulsywnego objadania... Przez to czu³am siê jak wybrakowana. Dziêki forum zrozumia³am, ¿e nie jestem wybrakowana, po prostu zmagam siê z pewnymi rzeczami które nie ka¿dy zrozumie i nie musi. Wa¿ne ¿eby mieæ jakie¶ wsparcie i brn±æ do przodu ![]()
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj kac wygrywa z diet±. wsta³am pó¼niej ni¿ zwykle wiêc i ¶niadanie zjad³am pó¼niej. pó¼niej przek±ska w ogóle nie z rozpiski, obiad lepiej bo nie chcia³o mi siê gotowaæ, bo maz wraca pó¼no z pracy i zjad³am to co zosta³o z wczoraj. i dzisiaj znalaz³am mi³± niespodziankê na mailu, a mianowicie nowy jad³ospis.
![]() ![]() ![]() Dzio³szki, nie przejmujcie siê gorszymi dniami. Ka¿dy ma raz wzloty a raz upadki. wa¿ne ¿eby ogólny bilans by³ na plus (ale na minus je¿eli chodzi o wy¶wietlacz wagi :P). uszy do góry, ty³ki w ruch i z dobrym nastawieniem kilogramy bêd± lecia³y i lecia³y, i lecia³y... ![]() ![]()
#4523 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chocia¿ ja to mam problem z my¶leniem, ¿e na co¶ zas³ugujê. ![]() Cytat:
![]() I nie wiem, czy tylko u mnie tak by³o, ale najbli¿sze mi osoby to widz± i tego im brakuje... Cytat:
Chocia¿ ja czasem mam ochotê siê za³amaæ jak wszyscy pisz± jak im ¶wietnie idzie, a ja akurat mam fatalny dzieñ, zjad³am jaki¶ syf i a¿ g³upio siê przyznaæ ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie tylko przera¿a, jak szybko czas mi ucieka, szczególnie je¶li nie trzymam siê diety i nie æwiczê. Cholera no, ju¿ 19.10 jest, do 19.12 dwa miesi±ce, co ja osi±gnê w tym czasie ![]() Jeszcze mam zapieprz straszny i stres niesamowity, nie wiem w co mam rêce w³o¿yæ, bo tyle roboty ![]() Bardzo mi siê marzy -10kg do tego grudnia. A tymczasem robiê dzisiaj cheat day ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() To ju¿ trzy tygodnie? Kurcze, faktycznie, a mi siê wydaje, ¿e dopiero co mówi³a¶, ¿e zaczynasz ![]() ![]()
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 miesiace to sporo czasu i nawet jak 10kg nie schudniesz ruszysz do przodu ![]() ja za miesiac ide do pracy w nowej firmie i wolalabym sie pokazac jako szczuplejsza osoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Wtajemniczenie
|
Melonade - jestem z siebie dumna tak w 70%. nigdy tyle na diecie nie wytrzyma³am, ale te¿ nie jest jako¶ idealnie. Plus jest taki ¿e kiedy¶ po jednym czy dwóch grzechach rzuci³abym dietê w diab³y, a teraz mimo potkniêæ siê nie poddajê. chyba w koñcu psychicznie jestem w dobrym miejscu. i mam tak jak piszesz. kiedy¶ wa¿y³am 51 kg i uwa¿a³am ¿e jestem gruba, a teraz d±¿ê do takiej wagi i jestem pewna ¿e bêdê czuæ siê i wygl±daæ ¶wietnie gdy osi±gnê cel.
![]()
#4526 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, ¿e bior±c pod uwagê moje 0,9kg w 5 miesiêcy 10kg w 2 miesi±ce wydaje siê szaleñstwem ![]() ![]() ![]() I oczywi¶cie zdajê sobie sprawê, ¿e mo¿e siê nie udaæ, ale jak schudnê 7 to te¿ p³akaæ nie bêdê ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak wa¿y³am 57 to mi siê wydawa³o, ¿e taki ze mnie s³oñ ![]() ![]() A propos wp³ywu psychiki, postanowi³am sobie robiæ tego cheat daya narazie po prostu raz w tygodniu, za³o¿ylam, ¿e gdzie¶ miêdzy czwartkiem, a niedziel±, w zale¿no¶ci od okoliczno¶ci. W tym tygodniu jeszcze nie wykorzysta³am, wiêc robiê dzisiaj. No i có¿ siê okazuje. Jak powiedzia³am sobie, ¿e mogê je¶æ s³odycze w dowolnej ilo¶ci bez ¿adnych wyrzutów sumienia to nagle jako¶ tak strasznie mnie do nich nie ci±gnie. Zjad³am sobie 3 ciastka i mia³am do¶æ, chocia¿ zazwyczaj spokojnie jem ca³e opakowanie i mam ochotê na wiêcej. Napi³am siê te¿ coli, ale te¿ ju¿ a¿ tak nie smakuje. Bardzo mnie to cieszy ![]() Poza tym, nie wiem jak to jest tak szybko mo¿liwe, ale po tych kilku dniach czystego jedzenia, moja skóra wygl±da o niebo lepiej ![]() ![]() Ale zdrowe jedzenie mi ewidentnie s³u¿y ![]() Jeszcze jedna rzecz - kiedy¶ potrafi³am wyj¶æ do sklepu tylko po to, ¿eby sobie kupiæ masê s³odyczy, któr± w trakcie kompulsywnego napadu wci±ga³am na raz. Dzisiaj wysz³am i owszem, ale kupi³am sobie warzywa i pestki i pomarañcze, z których ju¿ zrobi³am sok.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-19 o 16:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, te które s± mamusiami albo maj± jakies obserwacje w tej materii... Jak d³ugo trwa³y u Was starania o dzidziusia? Czy to by³y starania czy po prostu niespodziewane?
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Jeste¶cie najlepsze wiecie prawda?
Nie udziela³am sie bo mi bylo wstyd, juz tak schud³am a pó¼niej zaczê³y sie wyj¶cia, co dziennie prawie i obzarstwo. I alkohol. Ale mam motywacjê. 19 listopada lece do Polski. Chcia³abym zrzuciæ 5kg do tego czasu wiec jak mam 99kg obecnie (az mnie boli ¿o³±dek jak sobie my¶lê ze znowu sie zapuscilam) to chcia³abym te 94, a idealnie to 92. Jutro wstanê z lepszym nastawieniem, nowym planem. Dziêkujê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Witajcie w poniedzia³ek
![]() ![]() Wczoraj sobie pozwoli³am trochê, w granicach rozs±dku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
Ja akurat mam to szczê¶cie, ¿e w zasadzie zasz³am 'od strza³u' jak siê to mówi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Ja te¿ mam pytanie do mamusiek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.