|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48587087]Dla mnie słodycze wszelkiej maści jawią się jako Bomba Kaloryczna Po Zjedzeniu Której Na Pewno Pójdzie W Brzuch Albo W Inne Niechciane Miejsce. Jak zjem kawałek ciasta to potem przez dwa dni mam wyrzuty sumienia i wizje większej ilości kilosów na wadze
[/QUOTE]Mnie idzie w brzuchol i to bardzo
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś to podrzuć potem linka Bardzo lubię herbatki Dilmaha ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48587087]Dla mnie słodycze wszelkiej maści jawią się jako Bomba Kaloryczna Po Zjedzeniu Której Na Pewno Pójdzie W Brzuch Albo W Inne Niechciane Miejsce. Jak zjem kawałek ciasta to potem przez dwa dni mam wyrzuty sumienia i wizje większej ilości kilosów na wadze ![]() Egzamin mam o 11.15 ![]() Poszukam, wydaje mi się idealna na chłodne wieczory Gdzie ją kupujesz? [/QUOTE]Wydaje Ci się kochana... My właśnie wróciliśmy z TŻ, byliśmy na mieście i zaliczyliśmy pyszne lody oraz kolację Weekendowe nie tuczy! ![]() Już dawno, ale widzę, że dziewczyny się tutaj naprodukowały już Dzięki [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48588142] Ktoś nam podrzucił rudą kotkę. Nie całkiem malutką, troszkę podrośniętą. Jest urocza i śliczna Ciekawe czy u nas zostanie? Mam nadzieję, że tak [/QUOTE]Ale fajnie! ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() Chipsy z biedronki- mniam! Wpierniczam ptysia Ja dzisiaj pęknę!!!
|
|
#2253 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(oczywi ście to taki mały joke)Z bitą śmietaną? Ja zaliczam kaszę mannę na mleku jako kolacja i już nie jem nic do końca dnia-dzisiaj zjadłam chyba trzy kawałki karpatki
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48588900]Wątek Wielkich Brzucholi
(oczywi ście to taki mały joke)Z bitą śmietaną? Ja zaliczam kaszę mannę na mleku jako kolacja i już nie jem nic do końca dnia-dzisiaj zjadłam chyba trzy kawałki karpatki [/QUOTE]Noo, z bitą śmietaną ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- A jakie wcinasz?
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam!
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48589367]Grube grubaski my, niech idzie w cycki Dokładnie, niech idzie w cycki Chociaż ja już mam D i chyba nie chcę większych ![]() Uciekam kochane na TV z TŻ oglądać Masterchefa i Rolnika ![]() Do jutra! ![]() Miłego wieczorku
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmotywujcie mnie do nauki, leń ze mnie
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zaraz idę pod prysznic i będę majstrowała przy masce do włosów-dodam kakao, od dłuższego czasu chodzi mi po głowie, aby walnąć je na włosy ![]() Masterchefa nie oglądam(ogląda moja siostra), bo mnie nie interesują tego typu programy, ale Rolnika już chyba sobie oglądnę, bo mnie zaciekawił w sumie(ciekawe którą wybierze ten gruby, nie wiem jak się nazywa, nie mam pamięci. Pasuje mu ta gruba w blond loczkach, ale ja lubię tą okularnicę, taka miła dosyć mi się wydaje) Poza tym muszę dokończyć biologię-dwa proste zadania, zaczęłam wczoraj, a do teraz nie mogę skończyć![]() Motywuję Cię do nauki, Ty leniu ![]() Miałam się tak przez weekend chemii uczyć, we wtorek sprawdzian i co? Witowski nietknięty, zadania z kartki czekają na mą (nie)wiedzę i długopis, notatki nie oglądnięte, po prostu chemiczne dno. Zamiast tego zakochuję się w piosence Ikimono Gakari Hotaru no Hikari |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48589610]Ja mam małe C, ale strasznie szeroko rozstawione, może i je lubię, ale jakieś takie...nnnoooo...małe kobiece dla mnie są
Cytat:
Yhhh, a ja mam cholerne, małokobiece, małe A
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48589610]Ja mam małe C, ale strasznie szeroko rozstawione, może i je lubię, ale jakieś takie...nnnoooo...małe kobiece dla mnie są Ja zaraz idę pod prysznic i będę majstrowała przy masce do włosów-dodam kakao, od dłuższego czasu chodzi mi po głowie, aby walnąć je na włosy ![]() Masterchefa nie oglądam(ogląda moja siostra), bo mnie nie interesują tego typu programy, ale Rolnika już chyba sobie oglądnę, bo mnie zaciekawił w sumie(ciekawe którą wybierze ten gruby, nie wiem jak się nazywa, nie mam pamięci. Pasuje mu ta gruba w blond loczkach, ale ja lubię tą okularnicę, taka miła dosyć mi się wydaje) Poza tym muszę dokończyć biologię-dwa proste zadania, zaczęłam wczoraj, a do teraz nie mogę skończyć![]() Motywuję Cię do nauki, Ty leniu ![]() Miałam się tak przez weekend chemii uczyć, we wtorek sprawdzian i co? Witowski nietknięty, zadania z kartki czekają na mą (nie)wiedzę i długopis, notatki nie oglądnięte, po prostu chemiczne dno. Zamiast tego zakochuję się w piosence Ikimono Gakari Hotaru no Hikari I jak wrażenia po rolniku? ![]() Jak to mój TŻ skomentował: Nooo... Kasia i Zbyszek... Pasują do siebie... Nosami.... Ogólnie szkoda Sylwii że odpadła, Adam to chyba taki maminsynek i sam nie wie czego chce ![]() Jak tam maseczka i nauka? Mi tak urosły od tabletek antykoncepcyjnych. Zanim zaczęłam brać miałam B, potem urosły do C i do D Myślałam, że zmaleją po tym jak odstawię hormony, ale nie zmalały Czasem mnie wkurza moje D, jak TŻ mi non stop mówi: "Jakie Ty masz duże cycuszki" A jak mnie poznał to miałam B i też się zachwycał. Zrozum facetów
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dobry!
Cytat:
![]() To mnie już po tabsach nie urosną jak biorę je ponad dwa lata i nic Ogólnie w życiu mi to jakoś bardzo nie przeszkadza, ale chyba czułabym się bardziej eksowana, gdybym miała np. B/C Mężczyźni...mówią Ci, że jeseś idealna, właśnie taka, nie trzeba wiekszych cycków, mniejszej pupy, ale jak się zmienisz, to i tak Ci powiedzą, że właśnie tak jak wyglądasz to ich prawdziwy ideał. I jesteś nim czy masz piersi B, czy potem D....Haha męska logika chyba nie funkcjonuje
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt faktem, pasują do siebie ze Zbyszkiem, ale ona taka bez wyrazu... Mogłaby bardziej o siebie zadbać, ale Zbyszkowi się chyba podoba taka jaka jest. Zresztą "ładna lalka" do niego nie pasuje Dziwne, że Ci się piersi po hormonach nie powiększyły! Może jakbyś zmieniła na inne to by coś ruszyło. Ale jak Ci służą to lepiej nie zmieniać No właśnie, masz całkowitą rację co do facetów! I dobrze że tak jest! Ale oni tak mają, suma sumarum wszystko im się podoba A jaki kiedyś miałaś kolor wlosów? Bo teraz masz chyba blond? Mój też nie lubił mocnego makijażu, ale jak czasem zrobię sobie naprawdę mocno oczy (ciemny cień i eyeliner + rzęsy wytuszowane mocno) do tego mocna intensywna różowa szminka to jest zachwycony (szczególnie jak idziemy do łóżka
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ważne, że jemu się podoba ![]() Wcześniej brałam inne i też nic widocznie w moim manym ciele tylko tyłek ma zdolności do przyrostu ![]() :hahaha :Kiedyś zanim się jeszcze poznaliśmy miałam rude mówił, żebym nigdy już sobie tego nie robiła, dopóki nie pokazałam mu zdjęciaxD nagle było, że bardzo fajnie Potem jak już byliśmy razem, zrobiłam sobie pasemka blond, dość dużo one zmieniały bo mam długie włosy no i są w kolorze ciemnego blondu, a pasema były bardzo jasne, długo to przeżywał póki znów nie zobaczył. Tak samo było z dużo nie zmieniającym w moim wyglądzie ombre. On zawsze tak przeżywa, a potem się zachwyca, Panikarz ![]() Hooho patrz jaki Zboczuch ![]() ![]() Ja to bym się bała ze swoim tak zrobić, czuję, że potem w szmince byłaby cała moja twarz
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko wyobrazić mi sobie Ciebie w rudych włosach! Faceci tak mają, że przeżywają strasznieeeeee zmianę koloru! Nasze twarze są w szmince, ale jakoś mi to w tym momencie nie przeszkadza A jak tam Twój jorkuś? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- W ogóle theverki już dawno nie było! Ostatni post z zeszłego poniedziałku! Odezwij się do nas
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja brzucha nie mam, małą fałdkę, której nie widać w spodniach, małe cycki i wystające obojczki, a schodząc w dół...maluje się to mniej wiecej tak: spore biodra i odstający tyłek i dość masywne biodra tragedia ![]() Powiem Ci, że źle nie było. To był taki kasztanowy odcień, ładniusi ![]() A, że moja mama cały czas się farbuje na rudo, wyglądało to dość naturalnie ![]() Hahaa muszę kiedś spróbowac Żyje sobie maluszek ![]() Ostatnio był chory...wtedy co ja niedobra pańcia zaraziła, ale dwa zastrzyki w pupę i mu przeszło, a ja nadal chora
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę Cię..... Na zdjęciu na blogu jesteś śliczna A co mu było, że aż 2 zastrzyki? Biedny piesek
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Możesz mi wierzyć, jak siedzę nie jest źle bo tego najgorszego punktu sylwetki nie widać, ale jak stoję to mocno widać o co chodzi Mogę Ci wrzucić zdjecie i pokazać ;P Jemu zawsze jak jest podziębiony przechodzi na krtań i strasznie się dusi kaszląc. To taka "wada fabryczna" yorków, problemy z tchawicą i sercem i oba te problemy ma. Do tego ma padaczkę
Nowe posty: -Instagram Mix (wrzesień) + informacje o promocji w Rossmannie Edytowane przez florence244 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:16 |
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartujesz?? To że yorki mają problemy z tchawicą i sercem to wiem. Ale padaczka? Od czego??
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wet przypusza, że to od problemów z kręgosłupem które miał właśnie te 3 lata temuJuż całkiem sporo czasu ją ma, nawet nie wiem ile już lat ją ma, chyba ze 3. Troszkę się od tamtego czasu pozmieniał zachowuje się trochę dziwnie, boi się własnego cienia, jak mu się coś ubzdura to nie wejdzie sam do pokoju tylko trzeba z nim wejść
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no to nie jest taka głupia myśl!
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie nic z pielęgnacji jak na razie
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale z chęcią bym coś nowego, ziajowego kupiła
|
#2277 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj oberwałam dwie oceny z matmy-pałę i tróję, obie z plusem. Średnia-1.80, czyli jestem na granicy życia i śmierci, jutro kartkówka, oczywiście znowu nie czaję tematu, super, po prostu bomba matematyczna. Atomowa
Cytat:
Wymieszałam kakao z żółtą odżywką Garniera(tak mówię na odżywkę Awokado i Masło Karite) oraz odrobiną ciepłej wody i czułam się jakbym nakładała krem czekoladowy na włosy-pachniało i wyglądało obłędnie A włoski po tym bardzo miękkie, gładkie i jeszcze w szkole czułam na nich zapach czekolady, ale smród mojej szkoły oczywiście musiał go zagłuszyć-.- Podobno kakao stosowane regularnie na włosy przyciemnia je, tak więc wiecie![]() Sprawdzian przełożyła na środę, więc mam+jeden dzień opierdalania się i narzekania, że nic nie umiem ![]() Mój rozstaw piersi sprawia, że moje kochane małe C wygląda jak małe B, nawet to ładnie nie wygląda, z moją figurą(czyt.bebechol, biedra, amerykański tyłek(on powinien mieć obywatelstwo amerykańskie i tyle), udziska), no po prostu super. Piszę to pogryzając kawałek chałki z budyniem, czekając na obiad. Zjadłam dzisiaj jogurt truskawkowy Activii z owsianką i te kultury bakterii zrobiły mi małą rewolucję żołądkową Cytat:
Mi Menda mówił, że jestem ładna i co? Same widzicie![]() Czasami sobie myślę, że chciałabym rozumieć matematykę i facetów. Choć czasami obie te rzeczy są dla mnie tym samym-i tu pała, i tam pała Cytat:
![]() Ty rudzielcem? ![]() Cytat:
Ginger(ten rudy kotek) na razie zostaje u nas. Dzisiaj stoczył pojedynek z naszym Cezarem(wielki, czarny kocur) o pozycję w stadzie oraz względy państwa Rodzina Która Nas Karmi. Na prawej dłoni mi jakaś dziwna wysypka wyskoczyła-taka drobniutka kaszka pod skórą. Nie swędzi, nie jest czerwona. Skąd ja to mam
|
||||
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48599846]Dzisiaj oberwałam dwie oceny z matmy-pałę i tróję, obie z plusem. Średnia-1.80, czyli jestem na granicy życia i śmierci, jutro kartkówka, oczywiście znowu nie czaję tematu, super, po prostu bomba matematyczna. Atomowa
Męska logika przekracza granice logiki, nigdy jej nie zrozumiesz Mi Menda mówił, że jestem ładna i co? Same widzicie![]() Czasami sobie myślę, że chciałabym rozumieć matematykę i facetów. Choć czasami obie te rzeczy są dla mnie tym samym-i tu pała, i tam pała Ja kiedyś wyczytałam, że piersi rosną do 16 roku życia i do moich 16 urodzin często w myślach powtarzałam, że jeszcze mi urosną. Nie urosły ![]() Ty rudzielcem? ![]() [/QUOTE] Ja też nigdy nie bylam dobra z matmy, 64% z matury zdobyłam tylko dlatego, że dzień wcześniej rozwiązywałam zadania z jednej z zeszłych matur i trafiło mi się dużo podbnych zadań (a ja matmy zawsze uczyłam się na pamięć - wiem, wiem to nie zrozumiałe nawet dla mnie jak można nauczyć się matematyki na pamieć, ale dzięki temu mimo, że na lekcjach nic nie ogarniałam, przy tablicy stałam jak debil, to na sprawdzianach miałam 4-5 )To juz nie ma dla mnie ratunku! Chyba, ze po ciążky (moja mama miała A, a po ciąży zostało jej C) ![]() Ja! Tak właśnie ja byłam ruda
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Głowa mnie boli od czasu kiedy przyczłapałam z uczelni i jakoś nie mam sił, żeby się wziąć za naukę Pochwalę się, że dotarła do mnie dzisiaj moja nagroda z Essence. Dostałam paletkę cieni, dwa zestawy do brwi, pędzelek, dwa matowe błyszczyki (jeśli błyszczyk może być matowy ) i trzy lakiery termiczne z limitki Hello Autumn. Co prawda bardzo liczyłam na puder zamiast na zestawy do brwi, ale to też się przyda ![]() Dobrze by było ale co teraz miało to by być to nie wiem.
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

[/QUOTE]

Polecam, jest pycha
Jak coś to podrzuć potem linka 
Gdzie ją kupujesz?
Ja zaliczam kaszę mannę na mleku jako kolacja i już nie jem nic do końca dnia-dzisiaj zjadłam chyba trzy kawałki karpatki