Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 14:04   #2071
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez Palinqa Pokaż wiadomość
Ja właśnie nałożyłam na włosy oliwkę BD i Sericala Keratin, skróciłam paznokcie, a wcześniej się depilowałam. Mam na nodze placek o dł. 8cm, gdzie nie mam w ogóle włosków. Kascysko, jakaś teoria dlaczego od paru miesięcy mam w tym miejscu gładką skórę?
Depilator + oparzenia
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 14:07   #2072
dilula
Rozeznanie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Pokaż
Taka.
Kiepskie zdjęcia zrobili, niewiele widać. Na żywo jest taka rockowo-seksowna
Stary 2014-10-18, 14:17   #2073
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
U mnie na łydkach włoski rosną tylko w niektórych miejscach - efekt depilacji depilatorem I skóra w "gołych" miejscach jest tak gładka miesiącami właśnie.

Ja zrobiłam zamówienie na lawendowej szafie. Wzięłam dwa balsamy, które strasznie mnie kusiły

A wczoraj kupiłam sobie skórzaną sukienkę

Jest dramat Dzisiaj tyle włosów mi poleciało przy myciu, że szok. A już się uspokoiło.
ja muszę kupić sobie nowy depilator, ten stary urywa mi włoski
a jakie?

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Ach, Sosnowiec
Też tak miałam kiedyś. Spoko, nie umrzesz, tak się robi jak się nosi zbyt wąskie spodnie/legginsy
Zabawnie to wygląda u faceta

Od dziesiątej zapierniczam z robotą i zaraz mi głowa pęknie. Ale na 16. jadę na urodziny dziadka
udanej zabawy

Cytat:
Chyba okres by się zgadzał, bo używam depilatora od marca.

Pokaż

Odpada, to jest tuż nad kostką, a tam nawet rurki mam luźne

Najesz się dobrego jedzenia, a ja dalej gerberki wpierniczam...

Niezły system
a może skarpetki stopki?

każdy system jest dobry

Cytat:
Taka.
właśnie taka mi się wydaje

musiałam związać włosy, bo nie dosyć, że nie domyłam oleju ( ) to jeszcze postanowiłam, żeby moje pseudo fale trochę pokazały się światu to wyglądałam jakby mnie piorun trzasnął
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 14:49   #2074
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:

.
chce taką ale z rękawkami!

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 15:32   #2075
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Nooo, nowa strona doruchana! Brawo
Ogarnęłam cały dom, jestem 1.5h w plecy bo, oczywiście, nikt nie raczył mi pomóc. Na głowie ląduje zaraz Kallos czekoladowy a moja mama yntelygendzko ładuje maseczkę z Ejwonu - takie cudo, że aż mi sucho
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 16:04   #2076
dilula
Rozeznanie

Patka, takie balsamy kupiłam:
1 i 2
Podobno ten balsam cedrowy daje efekt niesamowitej śliskości. Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
chce taką ale z rękawkami!
Ja szukałam specjalnie bez rękawków. Ale mam zamiar nosić pod nią czarną bluzkę z obcisłymi długimi rękawami - na zimę

Marzy mi się jeszcze taka obcisła skórzana bez rękawów, ale w wycięciami na plecach

Edytowane przez dilula
Czas edycji: 2014-10-18 o 16:05
dilula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 19:12   #2077
Palinqa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Depilator + oparzenia
Po tylu latach?

P.S. Miałaś rację, dostałam cholernego zakażenia, a chirurg aż był w szoku, że po jednej dobie może taka masakra wyjść. Jeszcze student podrywał mnie na ósemkę - i to tak perfidnie, że zdobył mój numer z kartoteki i wypisywał wczoraj do mnie. Myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy
Cytat:
Taka.
Aleeeee seksi! Jak dostanę u siebie, to chyba sobie kupię, za 4 kg
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48576712]ja muszę kupić sobie nowy depilator, ten stary urywa mi włoski

a może skarpetki stopki? [/QUOTE]
Masz jakiś na oku?

Nie noszę. Chodzę jak najdłużej boso, a na zimne pory roku zakładam zakolanówki.

Widziałyście nowości Michalak? Ja chcę to Poza tym dostałam bon na 100 zł przy zakupach za min. 250 zł do Esotiq.
Stary 2014-10-18, 19:53   #2078
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
a moja mama yntelygendzko ładuje maseczkę z Ejwonu - takie cudo, że aż mi sucho
Nie są jakieś tragiczne
Cytat:
Po tylu latach?

P.S. Miałaś rację, dostałam cholernego zakażenia, a chirurg aż był w szoku, że po jednej dobie może taka masakra wyjść. Jeszcze student podrywał mnie na ósemkę - i to tak perfidnie, że zdobył mój numer z kartoteki i wypisywał wczoraj do mnie. Myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy
No

Kurdę, minęłam się z powołaniem
Stary 2014-10-18, 20:27   #2079
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Nie straszę, ale ponoć u większej ilości osób tak działa, na KWC czytałam .

Co do hydrolatu - zjadło mi cytat - też miałam chrapkę na Fitomed i też nie mogę znaleźć, ale może zadowolisz się wodą różaną? Taką zwykłą, spożywczą, jest świetna do odświeżania twarzy!

Łoo, co się stało?
używam od niedawna wody różnej, mam wrażenie,że mniej mnie suszy po niej

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
No, jestem , opowiadam

Odkąd ją zobaczyłam, mój bicz radar wył jak oszalały, ale znajomi faceci, stwierdzili, że laski tak zawsze gadają o innych i zlekceważyli moje osądy W środę była impreza dla pierwszaków, ja miałam 1 dzień @, więc sobie spokojnie prawie cały dzień spałam i byłam jak worek młoda się wybrała na imprezę, super, przecież była dedykowana dla niej śpię sobie smacznie i słyszę jak wraca do pokoju, z jakimś jeszcze facetem (pomyślałam: ok, może wrzucił sobie portfel/telefon do jej torebki, moi znajomi też tak robią a szła tam m. in. z kolegami z piętra, więc spoko), ale ten gość ściąga kurtkę wyszedł z pokoju i się jej pytam "kto to jest , bo mi się nie chce otwierać oczu". Powiedziała, że jej kuzyn, bo za długo został na imprezie i nie ma czym wrócić do domu pomyślałam sobie, czy pół Gl to jej kuzyni? xD no ale ok, idę spać dalej. Wrócił, napił się wody z MOJEJ butelki, która stała na MOIM biurku (no młoda, czeka Cię kurs do sklepu po nową wodę dla mnie) i włazi na górę (ja bym kuzynowi kazała spać na fotelu a sama weszła do swojego łóżka ), ona poszła do łazienki, wraca i też na górę hop (osz kurde, no ale ok, ja po prostu nie mam kuzynów w swoim wieku, a z kuzynkami też śpimy czasem w 1 łóżku, może to tak działa? xD) no nic, próbuję spać dalej. I słyszę szelesty (no, układają się, łóżko wąskie, ciężko z chłopakiem a co dopiero z kuzynem, żeby zachować przyzwoitą odległość). I słyszę "hihihi ale to głupie, że będę mieć swój pierwszy raz z chłopakiem z roku, którego poznałam na imprezie" ooo, bardziej się skupiam, żeby sprawdzić, czy to na pewno nie idiotyczny sen "a masz gumki?" no i wtedy zaczęłam im z dołu ku*wować już się więcej nie odezwali i nawet się nie ruszali (ze strachu chyba, ładnie fuknęłam, jestem z siebie dumna ) , a dość długo nie mogłam zasnąć, byłam w takim szoku co za głupia tępa ci*a
Niech się pie*rzy z kim chce, ile chce, nie obchodzi mnie to, ale nie kuźwa jak jestem w pokoju . Rano nie poszli na zajęcia pierwsze, więc wstałam przed nimi i otworzyłam na oścież okna w pokoju i na korytarzu i trzaskałam z całej siły tymi drzwiami co chwilę, trzaskałam talerzami, szafą, wszystkim , czym się dało po południu wróciła z wodą dla mnie, ale nie odzywam się do s*ki . Tylko: tak/nie/nie wiem . Albo ona tego nie wytrzyma i się wyprowadzi , albo odpadnie po semestrze, albo ja na 2 semestr mam już zaklepaną jedynkę po znajomym z takimi ścierami się nie zadaję Ale już cały akademik chyba wie

Amen .

Cytat:
To jest taki kolor mniej więcej, tylko troszkę bardziej połyskujący.

Właśnie zauważyłam że na sukience jest malutkie rozdarcie, a ani ja ani współlokatorka nie dość, że nie mamy igły i nitki, to nawet nie umiałybyśmy nic z tym zrobić. A mama mówiła...
ja bym brała czerwony na rozweselenie, ale wiem, że już za późno

kup jakiś zestawik mini od razu,to jednak przydatna rzecz
Cytat:
Widziałyście nowości Michalak? Ja chcę to Poza tym dostałam bon na 100 zł przy zakupach za min. 250 zł do Esotiq.
podoba mi się, ale panache jednak są bardziej nie do zdarcia.
Na razie u Ewy nie kupię nic, chyba,że mnie coś totalnie na kolana rzuci
Stary 2014-10-18, 21:32   #2080
Konto usunięte

Cytat:
Patka, takie balsamy kupiłam:
1 i 2
Podobno ten balsam cedrowy daje efekt niesamowitej śliskości. Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie

Ja szukałam specjalnie bez rękawków. Ale mam zamiar nosić pod nią czarną bluzkę z obcisłymi długimi rękawami - na zimę

Marzy mi się jeszcze taka obcisła skórzana bez rękawów, ale w wycięciami na plecach
dziękować

Cytat:
Masz jakiś na oku?

Nie noszę. Chodzę jak najdłużej boso, a na zimne pory roku zakładam zakolanówki.

właśnie nie mam, ale muszę jakiegoś poszukać, a Ty?

ładne

My Secret odprysnął mi na lewym kciuku
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:43   #2081
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48581054]właśnie nie mam, ale muszę jakiegoś poszukać, a Ty?
[/QUOTE]
ja chciałabym z latarką wbudowaną jakiś
Stary 2014-10-18, 21:54   #2082
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
wiem chyba o jakim mówisz

ja mam taki najzwyklejszy z Braun, ma jakąś nakładkę masującą, ale już takich bajerów nie potrzebuję
Stary 2014-10-18, 22:07   #2083
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Edit: Od miesiąca nie czułam żadnego podniecenia, a tu takie nowości szykują się, że chyba poczuję parcie na zakupy!
Dwa pierwsze są świetne!

Cytat:
No, jestem , opowiadam

Odkąd ją zobaczyłam, mój bicz radar wył jak oszalały, ale znajomi faceci, stwierdzili, że laski tak zawsze gadają o innych i zlekceważyli moje osądy W środę była impreza dla pierwszaków, ja miałam 1 dzień @, więc sobie spokojnie prawie cały dzień spałam i byłam jak worek młoda się wybrała na imprezę, super, przecież była dedykowana dla niej śpię sobie smacznie i słyszę jak wraca do pokoju, z jakimś jeszcze facetem (pomyślałam: ok, może wrzucił sobie portfel/telefon do jej torebki, moi znajomi też tak robią a szła tam m. in. z kolegami z piętra, więc spoko), ale ten gość ściąga kurtkę wyszedł z pokoju i się jej pytam "kto to jest , bo mi się nie chce otwierać oczu". Powiedziała, że jej kuzyn, bo za długo został na imprezie i nie ma czym wrócić do domu pomyślałam sobie, czy pół Gl to jej kuzyni? xD no ale ok, idę spać dalej. Wrócił, napił się wody z MOJEJ butelki, która stała na MOIM biurku (no młoda, czeka Cię kurs do sklepu po nową wodę dla mnie) i włazi na górę (ja bym kuzynowi kazała spać na fotelu a sama weszła do swojego łóżka ), ona poszła do łazienki, wraca i też na górę hop (osz kurde, no ale ok, ja po prostu nie mam kuzynów w swoim wieku, a z kuzynkami też śpimy czasem w 1 łóżku, może to tak działa? xD) no nic, próbuję spać dalej. I słyszę szelesty (no, układają się, łóżko wąskie, ciężko z chłopakiem a co dopiero z kuzynem, żeby zachować przyzwoitą odległość). I słyszę "hihihi ale to głupie, że będę mieć swój pierwszy raz z chłopakiem z roku, którego poznałam na imprezie" ooo, bardziej się skupiam, żeby sprawdzić, czy to na pewno nie idiotyczny sen "a masz gumki?" no i wtedy zaczęłam im z dołu ku*wować już się więcej nie odezwali i nawet się nie ruszali (ze strachu chyba, ładnie fuknęłam, jestem z siebie dumna ) , a dość długo nie mogłam zasnąć, byłam w takim szoku co za głupia tępa ci*a
Niech się pie*rzy z kim chce, ile chce, nie obchodzi mnie to, ale nie kuźwa jak jestem w pokoju . Rano nie poszli na zajęcia pierwsze, więc wstałam przed nimi i otworzyłam na oścież okna w pokoju i na korytarzu i trzaskałam z całej siły tymi drzwiami co chwilę, trzaskałam talerzami, szafą, wszystkim , czym się dało po południu wróciła z wodą dla mnie, ale nie odzywam się do s*ki . Tylko: tak/nie/nie wiem . Albo ona tego nie wytrzyma i się wyprowadzi , albo odpadnie po semestrze, albo ja na 2 semestr mam już zaklepaną jedynkę po znajomym z takimi ścierami się nie zadaję Ale już cały akademik chyba wie

Amen .

Cytat:
Ja mam i jest fajny, choć wolę wosk na ciepło.
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:23   #2084
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Nic mi się nie podoba. Na szczęście
Tak jak postanowiłam (i mam zamiar się tego trzymać) kolejne staniki kupię po zdaniu czwartej w życiu sesji

Idę sobie dzisiaj jakimś ciemnym zaułkiem i widzę sklep... który się nazywa tak jak chłopak, który mi się mega podoba. Wszystko ok, ale czy imię Niko jest aż tak popularne, żeby tak sklepy nazywać? A może przeznaczenie jednak? ;D

Już mi się nawet śni po nocach, że chodzę i szukam czarnych, płaskich botków Trzeba się za to zabrać.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 00:33   #2085
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, Sosnowiec
To w sumie bylo "na granicy" Sosnowca
Dostaliśmy się do finału
Stary 2014-10-19, 06:44   #2086
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mahila Pokaż wiadomość
to, co już wsadziłam do koszyka..
Bierz jeszcze hydrolaty z kwiatu lipy i kwiatu chabru. Baaardzo dobre. Co prawda - dla mnie najlepszy jest ten z zielonej herbaty, ale jego nigdy na ZSK nie widziałam. Na kwasach nie znam się.

Cytat:
Na głowie ląduje zaraz Kallos czekoladowy
No i jak ? Warto szukać ? Bo te : bananowy i algowy żadna rewelacja. Oczywiście : subiektywnie

Cytat:
Napisane przez edytah10
moja mama yntelygendzko ładuje maseczkę z Ejwonu - takie cudo, że aż mi sucho
E tam, e tam ! Co komu pasuje. Moja Psiapsiółka używa na okrągło dobroci z Pantene i ma takie włosy, że ja, widząc je, sapki sercowej z zazdrości dostaję.

Cytat:
ja bym brała czerwony na rozweselenie
To samo chciałam napisać, bo ten brąz taki saai (nudny), kopa nie daje.

XminorXlosX, to wy śpicie na piętrowych łóżkach ?
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 08:14   #2087
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Zaraz będzie, że się oburzyłam, bo.młodsza jestem, ale nie można tak mówić. Wiek tu nie ma nic do tego. To zależy tylko i wyłącznie od ludzi.
Dokładnie tak .

Cytat:
To ja sprzed pięciu minut, tylko gabaryt już nie ten
Hahaha Tak, mnie też można do niej porównać

Cytat:
[B]
PS, wiecie, że jest appka "Bitch detector" ? Zgadnijcie kto ją już zainstalował na telefonie
Czego ludzie nie wymyślą

Cytat:
Aleeee mi się nie chce na to weseeeele jechać...
Ja mam tak, że im bardziej nie mam ochoty iść, tym lepiej się bawię
Baw się dobrze !

Cytat:

Wątek olały, nie kochajo go
Kochajo !
Cytat:
Teraz czekam na -40%/-49% w Rossmannie, bo kolorówkę mam na wykończeniu, a Wibo kusi nowościami
Kiedy mniej- więcej będzie ? Kończy mi się tusz i nie wiem, czy kupować, czy jeszcze wytrzymam
Cytat:
Taka.
!

Cytat:

No uroczy student
Cytat:
Dostaliśmy się do finału
To było do przewidzenia, nie mogło być inaczej !
Gratulacje !
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 10:02   #2088
Mahila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Bierz jeszcze hydrolaty z kwiatu lipy i kwiatu chabru. Baaardzo dobre. Co prawda - dla mnie najlepszy jest ten z zielonej herbaty, ale jego nigdy na ZSK nie widziałam. Na kwasach nie znam się.
Zaraz na nie spojrzę, dzięki za informację.

65-60-55-50-45
Mahila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 11:28   #2089
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
No i jak ? Warto szukać ? Bo te : bananowy i algowy żadna rewelacja. Oczywiście : subiektywnie
Kupiłam litr na spółę z koleżanką, którą wprowadzam w dbanie o włosy Zapach genialny, nie chemiczno-mdlący, zostaje nawet na włosach, konsystencja w sam raz, działanie też świetne. Wygładza Masz gdzieś niedaleko Wispol? Tam kupiłam, na promocji za 9.99zł, normalnie cena będzie oscylować w granicy 15zł/litr. I różni się w zależności od rodzaju.

Cytat:
E tam, e tam ! Co komu pasuje. Moja Psiapsiółka używa na okrągło dobroci z Pantene i ma takie włosy, że ja, widząc je, sapki sercowej z zazdrości dostaję.
Efekty gorsze niż lepsze. Włosy klapnięte i bez życia. Ale nie wytłumaczysz...
Stary 2014-10-19, 11:31   #2090
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
XminorXlosX, to wy śpicie na piętrowych łóżkach ?
No tak, kazdy sposob na oszczedzenie powierzchni jest dobry :-P Nie ma jak tam ustawic 2 zwykłych ;-)

Ver , kurde nasluchalam sie, ale nikt nie byl tak bezczelny, zeby przy kims innym to robic sama raz przylapalam niechcący znajomych pod prysznicem, ale to wg mnie mniejsze zło :-P

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 12:27   #2091
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Idę sobie dzisiaj jakimś ciemnym zaułkiem i widzę sklep... który się nazywa tak jak chłopak, który mi się mega podoba. Wszystko ok, ale czy imię Niko jest aż tak popularne, żeby tak sklepy nazywać? A może przeznaczenie jednak? ;D
Nie przesadzaj, żodyn ewenement, nawet pies mojej koleżanki się tak zowie.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 18:02   #2092
moooniek
Zakorzenienie

Patka, nie chcesz moze czegos z ZSK?
Stary 2014-10-19, 18:39   #2093
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Blisko 6 godzin ciszy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-19, 18:41   #2094
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Blisko 6 godzin ciszy
Ludzie pracują/odpoczywają
Stary 2014-10-19, 20:17   #2095
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48575402]

ja bym dała ten spokojny beż

a co do włosów to może coś podobnego KLIK? a jak nie to rozpuszczone, piękne Twe loki też będą bardzo w porządku

[/QUOTE]

W końcu była czerwień . Włosy super, ale sama bym tak nie upięła, ostatecznie w rozpuszczonych poszłam .

Cytat:
Też wybrałabym beż.

Jeśli nie wiesz jak pomalować paznokcie - maluj na czerwono
I tak też zrobiłam .

Cytat:

Pokaż!

Tańczyliśmy do 6 rano... Generalnie nadal umieram, chyba zaraz spać pójdę.

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 20:41   #2096
Konto usunięte

Cytat:
Patka, nie chcesz moze czegos z ZSK?
A jeszcze aktualne?
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ludzie pracują/odpoczywają
Doklladnie, dzisiaj pół Wrocławia na nogach przeszłam

Cytat:
W końcu była czerwień . Włosy super, ale sama bym tak nie upięła, ostatecznie w rozpuszczonych poszłam .

Tańczyliśmy do 6 rano... Generalnie nadal umieram, chyba zaraz spać pójdę.
Wydaje mi się to upiecie całkiem łatwe, tzn ja bym je zrobiła, jak coś to zapraszam na czesanie do mnie wspollokatorka stwierdziła, że pomyliłam się z powołaniem
Ale Twoje rozpuszczone

Czyli zabawa się udała

Przechodziłam pół Wrocławia na nogach, ale taka piekna pogoda, że aż szkoda nie wykorzystać
I będę częściej nosiła szorty z zakolanowkami, bo dzisiaj dużo facetów się oglądało

Popijam herbatkę marcepanową jest przepyszna, dziękuję za skuszenie (nie pamiętam czy Piesek, czy inna z Was mnie kusila, ale bardzo dziękuję!)

Wysłane przez gołębia

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2014-10-19 o 20:55
Stary 2014-10-19, 21:24   #2097
moooniek
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48589999]A jeszcze aktualne?

Przechodziłam pół Wrocławia na nogach, ale taka piekna pogoda, że aż szkoda nie wykorzystać
I będę częściej nosiła szorty z zakolanowkami, bo dzisiaj dużo facetów się oglądało

[/QUOTE]
Taak, czekałam na Ciebie

Ja pieszo z dworca do mieszkania wracałam, bo taka ładna pogoda
Stary 2014-10-19, 21:25   #2098
Konto usunięte

Cytat:
Taak, czekałam na Ciebie

Ja pieszo z dworca do mieszkania wracałam, bo taka ładna pogoda

A do kiedy mam Ci dać znać, bo właśnie zmierzalam do łazienki, ale już włączam lapka i zaraz wyślę Ci na pw co mnie interesuje

Wysłane przez gołębia
Stary 2014-10-19, 22:08   #2099
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Dostaliśmy się do finału
Też sobie tłumaczę, że studiuję na Pogoni, a nie w Sosnowcu

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Nie przesadzaj, żodyn ewenement, nawet pies mojej koleżanki się tak zowie.
Jak można nazwać psa Nikodem?

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 22:10   #2100
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48589999]

Wydaje mi się to upiecie całkiem łatwe, tzn ja bym je zrobiła, jak coś to zapraszam na czesanie do mnie wspollokatorka stwierdziła, że pomyliłam się z powołaniem
Ale Twoje rozpuszczone

Czyli zabawa się udała

Popijam herbatkę marcepanową jest przepyszna, dziękuję za skuszenie (nie pamiętam czy Piesek, czy inna z Was mnie kusila, ale bardzo dziękuję!)

Wysłane przez gołębia [/QUOTE]

Może i łatwe, ale ja jestem kompletnym beztalenciem pod tym względem (ledwo brzydki warkocz umiem zapleść ), plus pojechaliśmy z TŻ wczesnym popołudniem do mojego domu rodzinnego jako do bazy wypadowej na szykowanie się, bo ślub był bardzo niedaleko stąd. Jak dojechaliśmy to okazało się, że mojemu TŻ pomieszały się godziny i nagle miałam pół godziny na przebranie się, włosy i makijaż .

Faceci lubią zakolanówki, noś! Ja nie noszę, bo mam wrażenie że mam nogi jak parówki .

Taak, to ja polecałam.

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości