|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Sunset, dopiero teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia - są fantastyczne, piękne!
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
gość z innego miasta
![]() rzeczywiście bardzo ładne te obrączki, takie inne, ale mają to coś!
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny po ile sprzedajecie suknie ślubną? jeśli dałam za swoją 2800 to ile mogę chcieć za nią ?
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież dosłownie 1-2 strony temu była cała dyskusja o cenach, serio tak ciężko poczytać trochę wątek?
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie zaglądam tu tak często już..
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, ale Twoje podejście jest tak olewcze, że się odechciewa odpowiadać na Twoje pytanie
![]() Nie masz co robić, tylko szukać, czy nie było tematu? Przeglądniecie ostatniej strony to nie jest nadludzki wysiłek. A jeszcze z tekstem, że nie zaglądasz tu często, tym bardziej zrażasz ludzi do siebie. Już kiedyś to zauważyłam, że wpadasz tu, rzucasz pytaniem i czekasz na gotową odpowiedź, po czym znikasz znowu. No wybacz, ale ten wątek to nie zabawa w pytanie-odpowiedź, trochę wysiłku by Ci nie zaszkodziło, bo zwyczajnie jest to brak kultury wpadać i oczekiwać na odpowiedź, bo księżna nie będzie tematu przeglądać. |
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee... Sory, ale jak masz pisać takie komentarze i psuć atmosfere na wątku to po co w ogóle pisać? Dotka ma rację.
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane!
![]() Zaglądałam do Was, ale nie było chwili na napisanie czegoś... Gratuluję naszym Żonkom z wczoraj i tym z zeszłych tygodni! Życzę Wam wszystkiego dobrego! Cudownego życia z mężami Anesthesia Tak jak Ty wyprałam swoją suknie. W pralce i to kilka razy bo po plenerach była brudna. Nic się z nią nie stało. Sprzedałam swoją suknię koleżance za 500zł, buty zostawiłam. Kurcze od ślubu minęło 5 miesięcy a ja dalej nie wiem co się stało z moim welonem!? Nikt nic nie wie na sali go nie było, pytałam po rodzinie-nikt nie ma. Szkoda... ![]() monidot gratuluję odbioru dowodu ![]() ewelinka16169 Przepięknie wyglądaliście! Ta wstawka fuksjowa i powtórzenie kolory w bukiecie i oprawie kościoła- super ![]() kroooliczek89 Zdrówka my też byliśmy w górach w podróży poślubnej ![]() trzymam kciuki za decyzje o kredycie. Pisałam Wam jakiś czas temu o tym, że koleżanka szykuje na szybko wesele i ślub. Już po wszystkim. Czy wesele i ślub się udały? Ślub bardzo mi się podobał, PM wyglądała pięknie- suknia ecru asymetryczna ze złotymi wstawkami i koronką. Bukiet- kremowo-różowy z samych róż. Oprawa muzyczna bardzo fajna- śpiewała dziewczyna. Co do wesela... widok zdenerwowanej i płaczącej PM nie jest pięknym widokiem. Kilka osób z rodziny Pana Młodego nie było na ślubie w urzędzie a na wesele przyszli. Nie spóźnili się, nie mieli problemów z dojazdem tylko... "Co ludzie we wsi powiedzą, że oni na ślubie w urzędzie byli!".. straszne po prostu... Pocieszałam ją, że to tylko kilka osób i żeby się nie przejmowała bo reszta przyszła specjalnie dla nich nie wstydzili się tylko cieszą się ich szczęściem. Zespół średni, po każdej piosence jakaś cisza:/ jak wszyscy jedli też cisza... nawet żadnego podkładu muzycznego nie puścili. Jedzenie smaczne, towarzystwo także w porządku. Lecę doczytać to co mnie ominęło
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
a ja widzę, że chyba nie macie urozmaiconego swojego życia i go szukacie, że tu przesiadujecie i wyłapujecie takie rzeczy, ślubna gorączka chyba już za nami..
skoro nie chcecie odpowiedzieć to nie, nie wnoście sami takiej atmosfery
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę kultury, a nie 'macie mi powiedziec, bo ja szukac nie bede'. Atmosfera na wątku jest bardzo fajna, zepsułaś ją tylko Ty. |
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, szkoda nerwów
już było ileś sytuacji, że Karolinusia wyskakiwała znienacka z pytaniem i oczekiwaniem odpowiedzi, nie dając nic od siebie przecież pisanie tu w innych kwestiach to jedynie poszukiwanie "urozmaiconego życia" , którego się nie posiada na co dzień
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Say, ja wiem, wiem, masz rację
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
HAHA dzięki dziewczyny za ostrzeżenie, miło mi dawno nie dostałam
na forach takie coś nazywa się trolowaniem, siedzeniem i wyłapywaniem afery, nie mając swojego życia osobistego trzeba gdzieś je znaleźć i być ważnym jeśli komuś pytanie nie odpowiada to nie odpisuje na nie, jeszcze bym coś napisała, ale obrazisz się i poskarżysz administratorowi hah
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dla wyjaśnienia, to nie ja zgłosiłam
![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Domar Co do fotoksiążki - to tak - będziemy robić fotoalbum na 60 stronach (większość reportażu), fotoksiążka z reportażu na ok. 20 rozkładówkach. Plener być może osobno, bo to tylko 26 zdjęć
![]() kroliczek Piękne zdjęcia. A co do sukienki - dobra cena, Twój model jest bardzo zgrabny - trudno o takie w większym rozmiarze. sunset Przepiękne zdjęcia, bardzo podoba mi się Twoja stylizacja ![]() mojakaren A w czym dla fotografa jest problematyczne umówienie się na plener? Co do Twojej sukienki - jak dla mnie jest świetna, model ponadczasowy pysia Świetne obrączki, bardzo nietypowe - takich jeszcze nie widziałam u nikogo. Różowe i białe złoto? namisek1990 Żartujesz, że ludzie mają takie podejście co do ślubów w urzędzie? Cytat:
A żeby nie było, że mój komentarz nic nie wnosi, zajrzyj sobie tutaj.
|
|
#4158 |
|
Wtajemniczenie
|
cornflower_girl
Niestety nie żartuje. PM było strasznie przykro. W dodatku Ci ludzie siedzieli do końca a życzenia złożyli w mało odpowiednim momencie- podczas podawania jednego z posiłków...
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja koleżanka miała ślub w tamtym roku i czekali dużo dłużej, stąd moje pytanie. Jeśli gość tak szybko uwinął się z reportażem, to można mu tylko przyklasnąć. Profesjonalista! |
|
|
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
czytam Was cały czas ale czasami nie mam po prostu o czym pisać.
Ślub już tą sobotę dekoracja już prawie cała zrobiona dzisiaj przesłałam do druku usadzenie gości oraz resztę pierdułek jadę dzisiaj na ostatnią przymiarkę i mam nadzieję, że ją dzisiaj odbiorę. Tylko czy ja o czymś nie zapomniałam
|
|
|
|
#4161 |
|
Konto usunięte
|
Hej wszystkim! Mnie zaraz cos trafi, bo przez d*pianą pogodę nie możemy zrobić pleneru
Nie ma słońca.
|
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
my już dostaliśmy zdjęcia i film Wklejam zdjęcia,później skasuję. a co do sprzedaży sukni to obawiam się że teraz będzie ciężko ja sprzedać,dopiero na wiosnę coś się ruszy
jesteśmy razem 04,12,2004 oświadczyny 14,02,2005 ślub 13,09,2014 Edytowane przez moskit30 Czas edycji: 2014-10-22 o 10:06 |
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, ja dodam też swoje ale na chwilę
![]()
Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2014-11-04 o 09:22 |
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, piękne macie zdjęcia
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
moskit, madziara - ślicznie wyglądałyście
|
#4167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie cytować, to tu skomentuję
też uważam, że są piękne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też teraz średnio mam co pisać. Szukam dalej pracy i mieszkania i martwię się, że nie będziemy mieć dziecka
|
|
#4169 |
|
Zadomowienie
|
moskit i madziara świetne zdjęcia, ja sie nie mogę doczekać juz swoich
![]() Co do sukni to też planuje sprzedać, ale najpierw oddam ja do czyszczenia bo wstyd oferować taka brudna
|
|
|
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
Czwartek 11.09.2014
O 6 rano pojechaliśmy z mamą i TŻtem na giełdę kwiatową po kwiatki do dekoracji domu na trzaskanie i sam dzień ślubu. Kupiliśmy 3 paczki pistacjowych goździków . Potem powrót do domu , szybkie śniadanie i na paznokcie. Pazurki robiłam żelowe z tego wzglądu ,że nosze takie już od roku i nie wyobrażałam sobie żeby na ten dzień zrobić inne. W załączniku foto. Po pazurkach maratonu upiększającego część ostatnia – włosy(rzęsy robiłam w środę) zazwyczaj kolor odświeżam sama w domu ale przed ślubem postanowiłam oddać się w ręce profesjonalistki. Poszłam do fryzjera u którego zawsze się czeszę i obcinam ale farbowałam się pierwszy raz…niestety włosy wyszły jak dla mnie troszkę za jasna ale przynajmniej kolory był ładny, jednolity co jest trudne jeśli naturalnie ma się brązowe włosy i farbuje się na blond. Po powrocie do domu zabrałam się za robienie tablicy usadzenia gości i pudełka na koperty.Tym oto sposobem minął mi cały czwartek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

na sali go nie było, pytałam po rodzinie-nikt nie ma. Szkoda...
my też byliśmy w górach w podróży poślubnej

Nie ma słońca.
też uważam, że są piękne