|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
W ksiazeczce coazy mam tak jak belly best friend wiec taki przyjelam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj się zajęłam sprzątaniem, ale już mnie brzuch boli, więc na dzisiaj starczy
![]() ![]() Moje tez dodane ![]()
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak tarczyca w maju miałam całą usuwaną. Ot taka kolia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#186 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Annasar ale jaja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- mikusha dziekuje Ewus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zanetka powiem Ci ze myslalam o tym pewnie byn sie zgodzila bo go kocham i wiesz ze ciezko odejsc jak sie kocha.ciagle sie czeka na poprawe... ehh skomplikowane to. Dzisiaj ma super podejscie do mnie... ja nie wiem co z nim jest nie tak... ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- mandy oby synek wyzdrowial... i mam nadzieje ze plamienia juz nie powroca ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- sledzia tez bym zjadla ale takiego zwyklego calego...albo matiasa w smietanie z cebulka. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() Mandy moje gratulacje ![]() ![]() super, że kolejne II kreseczki się posypały i mam nadzieję, żę to tylko początek wysypu na nowym wątku ![]() Karolinka ![]() ![]() ![]() u nas w sobotę byli Ci znajomi co tak bałam się jej powiedzieć i muszę powiedzieć, że tak średnio sympatycznie... India wow, super, że pęcherzyki tak ładnie urosły ![]() ![]() ![]() ![]() Agolandia w końcu do nas wróciłaś bo już się tak martwiłyśmy o Ciebie, ale dobrze, że już jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz i wszystko już będzie w porządku u Ciebie ![]() Franeczko kochana Madziu, spóźnione ale szczere życzonka.. wszystkiego co najpiękniejsze i najszczersze, księcia z bajki i prawdziwej miłości i braku jakich kolwiek problemów ![]() a naszyjnik bardzo ładny.. no i kino... mam nadzieję, że idzie wszystko w dobrym kierunku ![]() Żanetko Ty wiesz jak Ci tutaj kibicujemy ![]() ![]() ![]() ![]() Koliberku ale słodki Twój tz ![]() ![]() Aniu Annasar ojeja, ale newsem nas tutaj zaskoczyłaś.. chcesz to jeszcze sprawdzić u jakiegoś ginekologa? ![]() lecę nadrobić klub ![]()
03.05.2015 Córcia ![]() Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Franeczko domyslam się że jest Ci cięzko ale nie może być tak że da Ci prezent zaprosi do kina i już jest ok.
przez ostatnie dni a nawet tygodnie to więcej przepłakałas przez niego - i niech On nie myśli że tymi kilkoma gestami zapomniałas o tych wszystkich przykrościach ![]() Kasiu szkoda że wizyta znajomych średnio sie udała. ![]()
#190 |
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() Zanetko no ja wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Kasia to co obrazili się ?
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Kasia a kiedy ty będziesz focić z nami ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Kurde mogl mi nie kupowac tego prezentu. Teraz musze myslec co mu kupic :P
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- bo on ma 26 pazdziernika ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Myslalam o takich syropach smakowych do kawy ale to i tak musze kupic Sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Karolinka no chyba muszę się do focenia przymierzyć bo w sobotę zaczęłam 13 tydzień, ale zdaje mi się, że ten mój brzuś to rano mały, a potem w miarę upływu dnia czym więcej piję i jem to się powiększa, a rano znowu znika
![]() może przymierzę się do tego w sobotę, albo jutro ![]() a jak w pracy, uczysz już tą nową dziewczynę? pytam tak z ciekawości bo za mnie też ma ktoś przyjść na zastępstwo i nie wiem czemu ale wydaje mi się to takie wkurzające tłumaczyć komuś coś po 10 razy, jak samemu się w tym siedzi ![]() ![]() w ogóle hormony mi buzują... bo w sobotę zrobiłam tz awanturę przy znajomych, że pies strącił szklankę ogonem i jest plama, a on nie zauważył, a ja myłam popołudniu podłogę... masakra... nie wiem co mnie napadło... a wczoraj wieczorem rozryczałam się i zaczęłam łkać bo oglądałam film i skończył się tak smutno, że nawet się nie spodziewałam i łkałam jak dziecko ![]() no dziewczynki wizyta znajomych tak średnio, ja tam w ogóle tematu nie zaczynałam bardziej na początku wizyty pytałam co u nich... ale jak jej tz podszedł do mnie, żeby mnie wycałować i pogratulować to widziałam jej minę.. a ona tylko skomentowała " ja już nie muszę, bo gratulowałam przez telefon"... no i generalnie w trakcie imprezy robiła nam jakieś dzikie komentarze i uwagi takie nie przypiął nie przyłatał... że jak ja wrócę do pracy... że chyba ciężko mi będzie z wózkiem z 2 piętra zejść... w końcu, że nie karminy psa bo tak schudł.. i że wogóle takiego dużego psa to szkoda do bloku bo się męczy... a mamy golden retrievera, który ma być psem rodzinnym, a nie do joggingu i takie różne przytyki... Franeczko hmmmm... to może jakiś perfum?
03.05.2015 Córcia ![]() Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-10-20 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#195 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Aguś
![]() Cytat:
![]() Akurat wczoraj o Tobie myślalam ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety boję się że sytuacja się teraz powtórzy i nie zdążę dojechać ![]() Cytat:
![]() ![]() O jaaaaa, ale leci. Gratulacje ![]() Ja liczę tak jak Ewunia, pełne miesiące od OM, żeby uniknąć zastanawiania się czy wg tego czy tamtego kalendarza liczyć ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do płaczu, to ja nawet na reklamie Ikei potrafiłam płakać na początkach ![]()
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
a mnie cosik polozylo
![]() kordelka sledzik ![]() ![]() ![]() ja licze wedlug om ![]() ![]() jeeejciu dopiero wstalam niewiemvco komu ![]()
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Kasia nie mam jeszcze nowej osoby
![]() ![]() dlatego od środy do 3 listopada będę home office ![]() ![]() a ja nie mam nic przeciwko uczeniu kogoś nowego ![]() ![]() mam nadzieje, że będzie jakaś w miarę kumata ![]() to strasznie nie fajnie z tą koleżanką. Pewnie to zazdrość, ale wydaje mi się że powinna przyhamować ... ![]() ![]() a ja wczoraj płakałam przy serialu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
kordelka gratki
![]() ![]() kasiu wspoczuje takich znajomych ehhhhh nie jestem tego w stanie zrozumiec...
#199 |
Zakorzenienie
|
Kasiu a wczesniej też tak się czepiała różnych rzeczy?
to sa właśnie "znajomi" ja dziś do 16.15 bo musze odrobić te wyjście czwartkowe ![]() a jutro znowu sie spóźnie ![]()
#200 |
Wtajemniczenie
|
licząć od OM to .... ja już od 3 dni jestem w 5 miesiącu
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- a bo Żanetka ty jutro będziesz oglądać co tam wyhodowałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przy Was czas jakby przyspieszył
![]()
#202 |
Zadomowienie
|
Kasia,niefajnie sie zachowala kolezanka...
Perfum mu nie kupie bo ma cala szafke perfum.bizuterii nie nosi... nie wiem... ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- w ogole powiem wam ze jak on mi dal ten lancuszrk z ta zawieszka to zaczal komentowac zr booze jaka apart ma przebitke to tamto. Pytam go dzisiaj ile zaplacil za spodnie i kurtke ktore sobie dIsiaj zamowil... razem 410 zl heh |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
kasica89 - szkoda, że koleżanka nie potrafi się cieszyć z Waszego szczęścia... Ale docinki to mogłaby sobie darować
![]() kocuro88 - jutro idziesz oglądać pęcherzyki? ![]() A mnie jak brzuch kłuł z lewej strony, to teraz przerzucił się na prawą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Iza tak jutro idę do gin sprawdzic czy wszystko ok
czy sa jakieś pęcherzyki ![]() a może to cie kłuje bo coś tam rosnie ![]() ![]()
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz już mam kłująco-pulsujące uczucie w całym dole brzucha ![]() Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2014-10-20 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
a tam Iza marudzisz
![]() ale w środe testujesz ?? ![]()
#208 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
to czekamy do czwartku
![]() ![]()
#210 |
Raczkowanie
|
Aneczka goscie wlasnie pojechali.caly tydzien mialam w dup*e motorek. Teraz moge odpoczywac i czesciej zagladac na forum.
U mnie nowy cykl i nowa nadzieja. Juz trzeci z ziolkami. Za pare dni zacznie sie owulka ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Pod warunkiem ze do niej dojdzie.wiem ze bole ani test owu nie swiadcza ze ona jest ale mam taka nadzieje. Jesli i tym razem sie nie uda to pod koniec listopada zaczniemy badania.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.