![]() |
#751 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Cytat:
Niezamaco ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
.
|
zanim napisałaś o zalajkowaniu stronki to już to zrobilam
![]()
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
Że też mam tak daleko do Wrocławia...
![]() Ale może kiedyś... wproszę się na kawę ![]()
![]() |
#754 |
.
|
mogę zapewnić nocleg, zapraszam ;0
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- p.s. jeśli nie masz alergii na sierść ;p
![]() |
#755 |
Konto usunięte
|
Wlaśnie się zważyłam... 69
![]() ![]() Dobrze, że przynajmniej nie tyję... ![]() No nic, nie mam czasu teraz rozpaczać. Lecę na zajęcia, nadrobię gorzkie żale wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, byłam w niedzielę na rodzinnym obiedzie i trochę się załatwiłam cytrynówką. Wszystko było ok jak siedziałam i piłam, ale potem jak wstałam to ładnie mi się w głowie zakręciło ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś waga pokazała 97,4 ![]() ![]() Farmakopeaa ja z Poznania ale mąż często we Wrocławiu w delegacji i czasami go odwiedzam- taki jednodniowy wypad ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#758 | |||
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja od rana zwarta i gotowa do działania!
![]() Już po południu, ale od rana to zjadłam śniadanie, zrobiłam oscypki, wstawiłam pranie, wywiesiłam je, zjadłam II śniadanie i poszłam zwozić resztę drewna, nad którym tata się od rana męczył ![]() ![]() Ja tam wiecie, że z wagą żyję w niezgodzie, bo mi humor psuje ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() Alergii nie mam żadnej z tego, co mi wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Ciesz się, że nie "rośniesz" ![]() Ty jesteś wysoka i nie masz nadwagi to chudnąć szybko Ci nie potrzeba! ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() Chyba koniecznie muszę tam pojechać ![]() Też mam teraz nie za ciekawy czas w życiu, ale cóż... bywa różnie, oby było tylko lepiej! ![]() A cytrynówka - jak pyszna to wchodzi jak soczek ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- ![]() Nim się obejrzysz, będziesz już 10 kg lżejsza! ![]() Oby tak dalej i do przodu! ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Dziewczyny! Wracamy do pisania jadłospisów! Nawołuję i zaczynam od siebie ![]() śniadanie: owsianka z suszonymi śliwkami II śniadanie: jogurt naturalny + otręby owsiane + jabłko i marchewka + kilka orzechów włoskich obiad: 2 jajka + ziemniaki + buraczki podwieczorek: serek wiejski + papryka + kromka razowca kolacja: brokuł gotowany + ser feta + sos czosnkowy na jogurcie naturalnym Aaa no i dzisiaj siłownia! ![]() Czekam na Wasze jedzonka! I lecę zajrzeć i poczytać, co słychać w naszym klubie! Przypominam: zdjęcia! ![]()
![]() |
![]() |
#759 |
Konto usunięte
|
Ranyboskie! Ale jestem zmordowana... Dopiero zajęcia skończyłam. I to jeszcze takie ciężkie laboratoria, cały czas na nogach w tych oparach i w ogóle. No normalnie zwłoki ze mnie zostały
![]() Rozkminilam, czemu waga mi stoi- woda. Mam zawsze problem z wodą. Tzn całe życie na niedoborze, co rusz odwodnienia... No i tak zrobiłam rachunek sumienia i mi wyszło że owszem- jem "pięknie" (jak to madziulka ujęła ![]() Muszę się wsiąść w garść. Plan na jutro- kupuję dużą butlę mineralki na zajęcia i wypijam całą przed powrotem do domu. A w domu jeszcze dwa razy tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pić trzeba i sama to wywnioskowałaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#761 |
Rozeznanie
|
Ja z wodą też mam problem- wypijam 2filiżanki kawy i do dwóch kubków zielonej herbaty. Kurcze a tak ładnie waga spadała na początku, ale się wtedy zawzięłam i pilnowałam i piłam około 3l dziennie.
Właśnie moja kolacyjka dochodzi w piekarniku: papryka faszerowana risotto z pieczarkami ![]()
![]() |
#762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Później picie samo wejdzie w nawyk ![]() Ale pyszności masz ![]() Ja to jednak dzisiaj zgrzeszyłam ![]() ![]() Moje siostry były w Wadowicach i specjalnie dla mnie przywiozły i stwierdziłam, że przykro by im było (w sumie to już nawet odmówiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#763 |
.
|
ja się zmuszałam do picia, a teraz czuję pragnienie cały czas, więc jak głupek biegam non stop do wc
![]()
![]() |
#764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do mojej wagi to chyba wszystko jest pod spodem, ale podam jeszcze raz. Tak więc 93 kg, a chciałabym te 60 przy wzroście 170 cm ![]() Zaczynam ćwiczyć w domu, basen, zdrowe odżywianie i mam nadzieję, że jakoś dotrę do celu. Z bieganiem muszę poczekać... pewnie zniszczyłabym sobie stawy, a z drugiej strony jestem osobą, która choroby łapie od tak, więc w aktualną pogodę, aż się boję :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
Aliee witamy w naszym gronie i zapraszamy do czynnej rozmowy
![]() Staramy się pisać codziennie zdrowe jadłospisy no i grzeszki i mniej więcej co ćwiczyłyśmy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
Eeee no
![]() Smutna jestem... Nikogo nie ma, nie było ![]() Sama z sobą nie będę pisać... Dziewczyny tracę motywację! ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
Madziulek
![]() ![]() Dziś na śniadanie tradycyjnie już owsianka tym razem z jabłkiem i cynamonem. 2śniad: ser biały chudy z rzodkiewką i jajkiem gotowanym(taka breja wymieszane wszystko ze wszystkim) z jogurtem i łyżeczką oleju lnianego- posmarowałam tą pastą dwie kanapki razowca. Obiad: ryba z piekarnika (muszę się przyznać kupiłam gotowca ![]() Podwieczorek: jogurt nat. z otrębami i zmiksowanymi truskawkami- jak będę nienasycona to została mi papryka czerwona do schrupania. Kolacja ![]() ![]()
![]() |
#768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() skazana_na_bluesa, agnik88, stokrotenka18, Farmakopea, Vault101 (buźka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: śniadanie: owsianka z jagodami goji na mleku II śniadanie: jogurt naturalny + jabłko + otręby owsiane + kilka migdałów obiad: pęczak z kawałkiem wędzonej piersi z kurczaka + sałatka z pomidorów, cebuli i oliwy z oliwek podwieczorek: serek wiejski + czerwona papryka + kromka razowca kolacja: sałatka (sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula, papryka) z 2 jajkami + pestki z dyni
![]() |
![]() |
#769 |
.
|
sęk w tym, że raczej nie mam własnych zdjęć, bo to zawsze ja latam z aparatem
![]()
![]() |
#770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszukaj dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#771 |
.
|
łatwiej byłoby znaleźć zdjęcie, gdyby nie to, że 4 miechy temu padł mi dysk w lapku, a dysk zewnętrzny prawdopodobnie wywaliłam do kosza
![]()
![]() |
#772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to sobie na szybciocha strzel słit focie ![]()
![]() |
![]() |
#773 |
Konto usunięte
|
Jestem! Znowu na uczelni od rana do wieczora, nie służy to zdrowemu odżywianiu
![]() Śniadanie: Kromka razowca z serem i pomidorkiem, jajko na miękko. II śniadanie: Jogurt naturalny i trzy owsiane ciasteczka z rodzynkami ![]() Obiad: Makaron szpinakowy z suszonymi pomidorami, pesto z bazylii, nerkowcem, orzechami pinii i pestkami dyni. A teraz dodam, że piję piwo zła ![]() ![]() ![]() Aha, madziul, duperko, ja to w tygodniu tylko wieczorami będę pisać bo codziennie mam zajęcia do 18 ![]() ![]() Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-10-21 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() O co poszło? ![]() ![]() Jak jesteś zła i to o coś konkretnego to nawet rozgrzeszenie od nas dostaniesz ![]() Aaa i ja się nie focham, tylko czasami mi przykro, że sama sobie odpisuje, a myślałam, że będziemy razem się motywować, bo moja siła zaparcia wymiera ![]()
![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
Ale ja dodalam zdjecia juz dawno
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Brzuszek Twój to ja widziałam
![]() ...ale tak w całości też by było fajnie ![]()
![]() |
#777 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oooj, gdybyś go słyszała... ![]() ![]() Właśnie toczę bohaterską walkę sama ze sobą- współlokatorka wcina przed moim nosem orzeszki ziemne w tych takich skorupkach paprykowych. ![]() Przeżywam naprawdę ciężkie chwile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Rozeznanie
|
Melduję się na wieczornej audiencji
![]() ja podobnie jak skazana jestem operatorem aparatu i swoich zdjęć praktycznie nie mam- najnormalniej w świecie źle wychodzę i nie lubię być fotografowana ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#779 |
.
|
ja się wczoraj na tyle podłamałam, że musiałam się napić wódy ;P smakowa, bo smakowa, ale zawsze to alkohol. niestety, raz kiedyś mi się zdarza w ten sposób odreagowywać problemy.
![]() |
#780 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To kiedy na jakieś pijaństwo się umawiamy? ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i takie podejście mi się podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() Mmm jak to dobrze, że ja tylko lubię tą skorupkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.