Jesienne odchudzanie :) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-19, 15:29   #751
201609102148
Konto usunięte

Dot.: Jesienne odchudzanie :)

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
ja byłam tylko w złym mięsie :P ale muszę się tam kiedyś wybrać. dzięki za namiary

Niezamaco podlajkuj sobie ich stronę na fejsie, będziesz z wyprzedzeniem wiedzieć, co danego dnia podają- żeby nie było, że idziesz specjalnie, a tam akurat dzień kalafiora, którego nie lubisz Jakby zrobili dzień brukselki, to ja wybijam do burgerowni naprzeciwko
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 16:01   #752
skazana_na_bluesa
.

zanim napisałaś o zalajkowaniu stronki to już to zrobilam

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 18:12   #753
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Że też mam tak daleko do Wrocławia...

Ale może kiedyś... wproszę się na kawę

1992MaDziuLeK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 23:11   #754
skazana_na_bluesa
.

mogę zapewnić nocleg, zapraszam ;0

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

p.s. jeśli nie masz alergii na sierść ;p

Stary 2014-10-20, 07:08   #755
201609102148
Konto usunięte

Wlaśnie się zważyłam... 69 No kurde, zablokowałam się na tej wadze

Dobrze, że przynajmniej nie tyję...

No nic, nie mam czasu teraz rozpaczać. Lecę na zajęcia, nadrobię gorzkie żale wieczorem
Stary 2014-10-20, 07:57   #756
Vault101
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Będzie że reklamuję Machina Organika, naprzeciwko Pasażu Niepolda. Ceny są takie sobie (zwłaszcza na studencką kieszeń), ale jest przyjaźnie, nigdy nie ma tłumów i podają dobre piwo/koktajle ze świeżych owoców

No i zawsze to coś nowego, wegańska (tak, tak, wegańska) kuchnia jest dla mnie inspirująca mocno. A zastępowanie nabiału "mlekiem" z migdałów jest przepyszne.

Tylko to też nie dla każdego, typowy mięsożerca nie da rady posiłkowi z samych warzyw i owoców na milion sposobów. Mój TŻ co prawda lubi to miejsce (mimo miłości do wołowiny), ale on jest niespełnionym kucharzem i generalnie uwielbia nowe smaki
Dzięki za polecenie, chętnie się wybiorę bo ja też z Wrocławia
Dziewczyny, byłam w niedzielę na rodzinnym obiedzie i trochę się załatwiłam cytrynówką. Wszystko było ok jak siedziałam i piłam, ale potem jak wstałam to ładnie mi się w głowie zakręciło Jezu, stara a taka głupia! Także nie wiem jak dziś będzie z dietą, ogólnie ostatnio mi nie idzie Mam życiowe rozkminy, ale napiszę w klubie

Vault101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 11:27   #757
88agnik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aliee Pokaż wiadomość
Hej Ja również zamierzam zrzucić "trochę" kilogramów, a dążenie do tego z innymi wspierającymi się osobami jest zawsze lepsze niż samotna walka

I już na samym początku chciałabym Wam wszystkim polecić pewną herbatę, którą poleciła mi starsza i bardzo przyjazna pani aptekarka. Nazywa się Figura Detox i w porównaniu do innych dziwnych i zdrowych herbat - jest pyszna! Nawet mój TŻ czasem podkrada łyk bądź dwa
Witam nową koleżankę. Napisz coś więcej o sobie- ile obecnie ważysz, jaki masz plan działania, bo samą herbatką cudów nie zdziałasz. My tutaj chudniemy zdrowo a w sumie to uczymy się zdrowego odżywiania jeśli chodzi o herbatki to ja polecam zieloną- tańsza

Dziś waga pokazała 97,4 nadal duuuużo za dużo
Farmakopeaa ja z Poznania ale mąż często we Wrocławiu w delegacji i czasami go odwiedzam- taki jednodniowy wypad niezapowiedziany oczywiście jak tak zachęcasz to się pewnie wybiorę- uwielbiam warzywa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-20, 11:56   #758
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Melduję się i ja od rana zwarta i gotowa do działania!

Już po południu, ale od rana to zjadłam śniadanie, zrobiłam oscypki, wstawiłam pranie, wywiesiłam je, zjadłam II śniadanie i poszłam zwozić resztę drewna, nad którym tata się od rana męczył Same rozumiecie... nie miałam czasu zaglądnąć

Ja tam wiecie, że z wagą żyję w niezgodzie, bo mi humor psuje

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
mogę zapewnić nocleg, zapraszam ;0

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

p.s. jeśli nie masz alergii na sierść ;p
Uważaj, bo skorzystam

Alergii nie mam żadnej z tego, co mi wiadomo

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Wlaśnie się zważyłam... 69 No kurde, zablokowałam się na tej wadze

Dobrze, że przynajmniej nie tyję...

No nic, nie mam czasu teraz rozpaczać. Lecę na zajęcia, nadrobię gorzkie żale wieczorem
Powoli!
Ciesz się, że nie "rośniesz"

Ty jesteś wysoka i nie masz nadwagi to chudnąć szybko Ci nie potrzeba!

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Vault101 Pokaż wiadomość
Dzięki za polecenie, chętnie się wybiorę bo ja też z Wrocławia
Dziewczyny, byłam w niedzielę na rodzinnym obiedzie i trochę się załatwiłam cytrynówką. Wszystko było ok jak siedziałam i piłam, ale potem jak wstałam to ładnie mi się w głowie zakręciło Jezu, stara a taka głupia! Także nie wiem jak dziś będzie z dietą, ogólnie ostatnio mi nie idzie Mam życiowe rozkminy, ale napiszę w klubie
No nie, ahh te Wrocławianki
Chyba koniecznie muszę tam pojechać

Też mam teraz nie za ciekawy czas w życiu, ale cóż... bywa różnie, oby było tylko lepiej!

A cytrynówka - jak pyszna to wchodzi jak soczek

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez 88agnik Pokaż wiadomość
Dziś waga pokazała 97,4 nadal duuuużo za dużo
za spadek!
Nim się obejrzysz, będziesz już 10 kg lżejsza!
Oby tak dalej i do przodu!

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Dziewczyny! Wracamy do pisania jadłospisów! Nawołuję i zaczynam od siebie

śniadanie: owsianka z suszonymi śliwkami
II śniadanie: jogurt naturalny + otręby owsiane + jabłko i marchewka + kilka orzechów włoskich
obiad: 2 jajka + ziemniaki + buraczki
podwieczorek: serek wiejski + papryka + kromka razowca
kolacja: brokuł gotowany + ser feta + sos czosnkowy na jogurcie naturalnym

Aaa no i dzisiaj siłownia!

Czekam na Wasze jedzonka! I lecę zajrzeć i poczytać, co słychać w naszym klubie!

Przypominam: zdjęcia!

Stary 2014-10-20, 16:37   #759
201609102148
Konto usunięte

Ranyboskie! Ale jestem zmordowana... Dopiero zajęcia skończyłam. I to jeszcze takie ciężkie laboratoria, cały czas na nogach w tych oparach i w ogóle. No normalnie zwłoki ze mnie zostały

Rozkminilam, czemu waga mi stoi- woda. Mam zawsze problem z wodą. Tzn całe życie na niedoborze, co rusz odwodnienia... No i tak zrobiłam rachunek sumienia i mi wyszło że owszem- jem "pięknie" (jak to madziulka ujęła), ale piję fatalnie. Niby tylko wodę i ewentualnie jakieś ziółka (bratka, pokrzywę, zieloną herbatę albo melisę) ale dużo, dużo za mało.

Muszę się wsiąść w garść. Plan na jutro- kupuję dużą butlę mineralki na zajęcia i wypijam całą przed powrotem do domu. A w domu jeszcze dwa razy tyle
Stary 2014-10-20, 17:33   #760
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Ranyboskie! Ale jestem zmordowana... Dopiero zajęcia skończyłam. I to jeszcze takie ciężkie laboratoria, cały czas na nogach w tych oparach i w ogóle. No normalnie zwłoki ze mnie zostały

Rozkminilam, czemu waga mi stoi- woda. Mam zawsze problem z wodą. Tzn całe życie na niedoborze, co rusz odwodnienia... No i tak zrobiłam rachunek sumienia i mi wyszło że owszem- jem "pięknie" (jak to madziulka ujęła), ale piję fatalnie. Niby tylko wodę i ewentualnie jakieś ziółka (bratka, pokrzywę, zieloną herbatę albo melisę) ale dużo, dużo za mało.

Muszę się wsiąść w garść. Plan na jutro- kupuję dużą butlę mineralki na zajęcia i wypijam całą przed powrotem do domu. A w domu jeszcze dwa razy tyle
Ja też jestem padnięta, ale po 2 godzinach spędzonych na siłowni Ale jeszcze nie jest najgorzej, a to zasługa wczorajszego węglowodanowego jedzenia chyba

Pić trzeba i sama to wywnioskowałaś Ja już się nauczyłam, że jak wstanę pół godziny przed śniadaniem to zanim zrobię owsiankę to ze 4 kubki wody wypiję a przez dzień to ho ho ho

Stary 2014-10-20, 18:17   #761
88agnik
Rozeznanie

Ja z wodą też mam problem- wypijam 2filiżanki kawy i do dwóch kubków zielonej herbaty. Kurcze a tak ładnie waga spadała na początku, ale się wtedy zawzięłam i pilnowałam i piłam około 3l dziennie.
Właśnie moja kolacyjka dochodzi w piekarniku: papryka faszerowana risotto z pieczarkami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-20, 19:07   #762
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z wodą też mam problem- wypijam 2filiżanki kawy i do dwóch kubków zielonej herbaty. Kurcze a tak ładnie waga spadała na początku, ale się wtedy zawzięłam i pilnowałam i piłam około 3l dziennie.
Właśnie moja kolacyjka dochodzi w piekarniku: papryka faszerowana risotto z pieczarkami
Do wody na początku trzeba się po prostu zmusić... brutalne, ale prawdziwe
Później picie samo wejdzie w nawyk

Ale pyszności masz

Ja to jednak dzisiaj zgrzeszyłam kremówką papieską
Moje siostry były w Wadowicach i specjalnie dla mnie przywiozły i stwierdziłam, że przykro by im było (w sumie to już nawet odmówiłam ), więc wolałam zjeść dzisiaj - po siłowni, niż zostawić na jutro...

Stary 2014-10-20, 20:19   #763
skazana_na_bluesa
.

ja się zmuszałam do picia, a teraz czuję pragnienie cały czas, więc jak głupek biegam non stop do wc

Stary 2014-10-20, 20:30   #764
Aliee
Raczkowanie

GG do Aliee Send a message via Skype™ to Aliee

Cytat:
Witam nową koleżankę. Napisz coś więcej o sobie- ile obecnie ważysz, jaki masz plan działania, bo samą herbatką cudów nie zdziałasz. My tutaj chudniemy zdrowo a w sumie to uczymy się zdrowego odżywiania jeśli chodzi o herbatki to ja polecam zieloną- tańsza
Zaczynając tak trochę o mnie... kiedyś byłam okropnie chudą dziewczyną (może właściwie dziewczynką), ważyłam połowę z tego co powinnam. Lekarze przerażeni robili co mogli, a więc po kilku lekach, których już kompletnie nie pamiętam - zaczęłam tyć. Był to sukces, tylko, że teraz przez długi czas nie mogłam tego zrzucić :P Ale biorę się porządnie za siebie

Co do mojej wagi to chyba wszystko jest pod spodem, ale podam jeszcze raz. Tak więc 93 kg, a chciałabym te 60 przy wzroście 170 cm

Zaczynam ćwiczyć w domu, basen, zdrowe odżywianie i mam nadzieję, że jakoś dotrę do celu. Z bieganiem muszę poczekać... pewnie zniszczyłabym sobie stawy, a z drugiej strony jestem osobą, która choroby łapie od tak, więc w aktualną pogodę, aż się boję :P
Aliee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 20:35   #765
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Aliee witamy w naszym gronie i zapraszamy do czynnej rozmowy

Staramy się pisać codziennie zdrowe jadłospisy no i grzeszki i mniej więcej co ćwiczyłyśmy

Stary 2014-10-21, 08:36   #766
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Eeee no

Smutna jestem... Nikogo nie ma, nie było

Sama z sobą nie będę pisać... Dziewczyny tracę motywację!

Miłego dnia

Stary 2014-10-21, 10:20   #767
88agnik
Rozeznanie

Madziulek ja zawsze jestem w okolicach 11-12 i wieczorkiem po 19 bo tak kładę małego spać a latorośl wymaga, zebym była z nim w pokoju no to korzystam z przymusowego wolnego czasu i zaglądam do Was a tak w ciągu dnia za dużo na głowie.
Dziś na śniadanie tradycyjnie już owsianka tym razem z jabłkiem i cynamonem.
2śniad: ser biały chudy z rzodkiewką i jajkiem gotowanym(taka breja wymieszane wszystko ze wszystkim) z jogurtem i łyżeczką oleju lnianego- posmarowałam tą pastą dwie kanapki razowca.
Obiad: ryba z piekarnika (muszę się przyznać kupiłam gotowca) z ryżem brązowym i ogórkami kwaszonymi
Podwieczorek: jogurt nat. z otrębami i zmiksowanymi truskawkami- jak będę nienasycona to została mi papryka czerwona do schrupania.
Kolacja myślałam, że znajdę u Was inspirację, a dokładniej, że podkradnę Wasz pomysł... a tu puściutko że hoho no nic poszperam w Waszych poprzednich jadłospisach
Stary 2014-10-21, 11:29   #768
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziulek ja zawsze jestem w okolicach 11-12 i wieczorkiem po 19 bo tak kładę małego spać a latorośl wymaga, zebym była z nim w pokoju no to korzystam z przymusowego wolnego czasu i zaglądam do Was a tak w ciągu dnia za dużo na głowie.
Oj, no ja wiem, że każdy ma zajęcia i obowiązki Też cały czas nie jestem na kompie, ale staram się zaglądnąć, coś napisać, a tutaj cisza... Niektóre dziewczyny już dawno się nie odzywały

skazana_na_bluesa, agnik88, stokrotenka18, Farmakopea, Vault101 (buźka ) pochwalcie się zdjęciami czekam codziennie Bardzo miło się z Wami gada, ale wiecie... ciekawość W sumie to tylko ja i Katalonkaaa dodałyśmy się w całej okazałości, a przecież nasz klub liczy więcej pięknych kobiet!!!

Moje dzisiejsze menu:
śniadanie: owsianka z jagodami goji na mleku
II śniadanie: jogurt naturalny + jabłko + otręby owsiane + kilka migdałów
obiad: pęczak z kawałkiem wędzonej piersi z kurczaka + sałatka z pomidorów, cebuli i oliwy z oliwek
podwieczorek: serek wiejski + czerwona papryka + kromka razowca
kolacja: sałatka (sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula, papryka) z 2 jajkami + pestki z dyni

Stary 2014-10-21, 14:55   #769
skazana_na_bluesa
.

sęk w tym, że raczej nie mam własnych zdjęć, bo to zawsze ja latam z aparatem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 16:01   #770
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
sęk w tym, że raczej nie mam własnych zdjęć, bo to zawsze ja latam z aparatem
Jakieś na pewno byś znalazła

Poszukaj dobrze dla mnie

Stary 2014-10-21, 17:02   #771
skazana_na_bluesa
.

łatwiej byłoby znaleźć zdjęcie, gdyby nie to, że 4 miechy temu padł mi dysk w lapku, a dysk zewnętrzny prawdopodobnie wywaliłam do kosza

Stary 2014-10-21, 17:03   #772
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
łatwiej byłoby znaleźć zdjęcie, gdyby nie to, że 4 miechy temu padł mi dysk w lapku, a dysk zewnętrzny prawdopodobnie wywaliłam do kosza

No to sobie na szybciocha strzel słit focie

Stary 2014-10-21, 17:15   #773
201609102148
Konto usunięte

Jestem! Znowu na uczelni od rana do wieczora, nie służy to zdrowemu odżywianiu

Śniadanie: Kromka razowca z serem i pomidorkiem, jajko na miękko.

II śniadanie: Jogurt naturalny i trzy owsiane ciasteczka z rodzynkami

Obiad: Makaron szpinakowy z suszonymi pomidorami, pesto z bazylii, nerkowcem, orzechami pinii i pestkami dyni.

A teraz dodam, że piję piwo zła miałam strasznie nieprzyjemną kłótnię na zajęciach ze znajomym z grupy... Wróciłam zdenerwowana i zarządziłam ze współlokatorką, że obalamy browarka dla relaksu Ale normalnie jestem zła jak nie wiem na siebie, że dałam się idiocie wyprowadzić z równowagi

Aha, madziul, duperko, ja to w tygodniu tylko wieczorami będę pisać bo codziennie mam zajęcia do 18 także nie fochaj się

Edytowane przez 201609102148
Czas edycji: 2014-10-21 o 17:19

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 17:28   #774
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem! Znowu na uczelni od rana do wieczora, nie służy to zdrowemu odżywianiu

Śniadanie: Kromka razowca z serem i pomidorkiem, jajko na miękko.

II śniadanie: Jogurt naturalny i trzy owsiane ciasteczka z rodzynkami

Obiad: Makaron szpinakowy z suszonymi pomidorami, pesto z bazylii, nerkowcem, orzechami pinii i pestkami dyni.

A teraz dodam, że piję piwo zła miałam strasznie nieprzyjemną kłótnię na zajęciach ze znajomym z grupy... Wróciłam zdenerwowana i zarządziłam ze współlokatorką, że obalamy browarka dla relaksu Ale normalnie jestem zła jak nie wiem na siebie, że dałam się idiocie wyprowadzić z równowagi

Aha, madziul, duperko, ja to w tygodniu tylko wieczorami będę pisać bo codziennie mam zajęcia do 18 także nie fochaj się
Ale przecież Ty całkiem ładnie jesz i co najważniesze JESZ, a nie głodujesz

O co poszło? To piwko to takie konieczne?
Jak jesteś zła i to o coś konkretnego to nawet rozgrzeszenie od nas dostaniesz

Aaa i ja się nie focham, tylko czasami mi przykro, że sama sobie odpisuje, a myślałam, że będziemy razem się motywować, bo moja siła zaparcia wymiera

Stary 2014-10-21, 17:51   #775
Vault101
Raczkowanie

Ale ja dodalam zdjecia juz dawno

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Vault101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 18:00   #776
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vault101 Pokaż wiadomość
Ale ja dodalam zdjecia juz dawno
Brzuszek Twój to ja widziałam

...ale tak w całości też by było fajnie

Stary 2014-10-21, 18:50   #777
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 1992MaDziuLeK Pokaż wiadomość
Ale przecież Ty całkiem ładnie jesz i co najważniesze JESZ, a nie głodujesz

O co poszło? To piwko to takie konieczne?
Jak jesteś zła i to o coś konkretnego to nawet rozgrzeszenie od nas dostaniesz

Aaa i ja się nie focham, tylko czasami mi przykro, że sama sobie odpisuje, a myślałam, że będziemy razem się motywować, bo moja siła zaparcia wymiera

Oooj, gdybyś go słyszała... Wierz mi- to piwo to nagroda za to, że mu w dziób nie dałam. A byłam naprawdę blisko. Mogę się wyspowiadać w klubie, jestem pewna, że mnie rozgrzeszycie

Właśnie toczę bohaterską walkę sama ze sobą- współlokatorka wcina przed moim nosem orzeszki ziemne w tych takich skorupkach paprykowych.

Przeżywam naprawdę ciężkie chwile

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 19:09   #778
88agnik
Rozeznanie

Melduję się na wieczornej audiencji
ja podobnie jak skazana jestem operatorem aparatu i swoich zdjęć praktycznie nie mam- najnormalniej w świecie źle wychodzę i nie lubię być fotografowana ale dla Was zrobię wyjątek, przeszperam gdzieś mam zdjęcie z moimi dzieciakami z tego roku.

Cytat:
Właśnie toczę bohaterską walkę sama ze sobą- współlokatorka wcina przed moim nosem orzeszki ziemne w tych takich skorupkach paprykowych.

Trzymam za Ciebie kciuki, nie daj się orzeszkom!!!
Stary 2014-10-21, 19:24   #779
skazana_na_bluesa
.

ja się wczoraj na tyle podłamałam, że musiałam się napić wódy ;P smakowa, bo smakowa, ale zawsze to alkohol. niestety, raz kiedyś mi się zdarza w ten sposób odreagowywać problemy.

Stary 2014-10-21, 19:43   #780
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Cytat:
ja się wczoraj na tyle podłamałam, że musiałam się napić wódy ;P smakowa, bo smakowa, ale zawsze to alkohol. niestety, raz kiedyś mi się zdarza w ten sposób odreagowywać problemy.

To kiedy na jakieś pijaństwo się umawiamy?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Melduję się na wieczornej audiencji
ja podobnie jak skazana jestem operatorem aparatu i swoich zdjęć praktycznie nie mam- najnormalniej w świecie źle wychodzę i nie lubię być fotografowana ale dla Was zrobię wyjątek, przeszperam gdzieś mam zdjęcie z moimi dzieciakami z tego roku.
Też nie lubię zdjęć , a dokładniej siebie na zdjęciach

No i takie podejście mi się podoba Jak się chce to się może

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Oooj, gdybyś go słyszała... Wierz mi- to piwo to nagroda za to, że mu w dziób nie dałam. A byłam naprawdę blisko. Mogę się wyspowiadać w klubie, jestem pewna, że mnie rozgrzeszycie

He he łączę się w Tobą w cierpieniu, ale za te nerwy to Ci nawet orzeszki rozgrzeszę osobiście

Mmm jak to dobrze, że ja tylko lubię tą skorupkę obgryzam i odkładam haha

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości