|
|
#1561 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Kam, mi kolano chrupie od hoho i trochę. Poza tym nic się nie dzieje. Cytat:
A w ogóle spać nie mogę
|
||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nii, no to wiem przecie, tylko nie wiem co ta Redzia chciała jeszcze googlować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Odstawiłam dziś dziada po tym jak mnie wczoraj prawie dusiło w nocy Bromberg + katar = ZŁO.Anyway bawię się w Hałsa i zdiagnozowałam sobie nadczynność tarczycy (wszak biorę Euthyrox): obrzęk powiek, problemy ze snem, chwilami tachykardia, gorunc, wypadanie włosów. Niestety nie chudnę z niczego, crap
|
|
|
|
|
#1565 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a jak to jest rozswietlajace to na nos sie nada? bosh..ale mam rozkminke ,a zdjec mam duzo w albuamch, co prawda wieksozsc w sklepach robiona..ale zawsze cos... to moze jesczze polecisz jaki makijaz oczu powinnam robic..bo to co mam to ekhem... ![]() a dzis na jednym videoblogu czy jak to sie tam nazywa padły słowa: starsze kobiety ,takie 30 + (...) cos mnie petalo makijazowo dzis..jaki kryzys mam, a moze to to ze se pomyslalam ze jestem takajędzą ze chłop mnie niedługo rzuci i trza wygladac zeby nastepnego jakiego złapac
|
|
|
#1566 |
|
Nindżopesz
|
Witaj w moim świecie
![]() A co do makijażu oka to ja bym Cię widziała z ewentualnie cielisto-połyskliwym cieniem na całości i czarną kreską ale chyba nie taką chamsko linerową tylko delikatniejszą. |
|
|
|
#1567 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dla ciebie to przynajmniej znany, przyjazny swiat a dla mnie kosmos i opca wroga cywilizacja
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad sinupret mejkapu to ja bym Ci jeszcze zapodała w miarę naturalny błyszczyk, podkreślone rzęsy i rozświetlacz na kości, kawałek czoła i nos - tak na laleczkę. |
|
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrrrr ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Lub przydymiiona dolna krecha jak u Evy Green Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 23:17 |
||
|
|
|
#1571 |
|
Nindżopesz
|
To tylko brzmi tak źle, po prostu kręcę się po łóżku a serce mi pika jak klapa od śmietnika
Do przeżycia ale irytujące ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Ino do tego trzeba opanować cienie od oczami żeby nie wystylizować się na zombie. Ja na przykład tak nie mogę. |
|
|
|
#1572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No to prubuję się dobić do albumu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tylko ma jedną wadę. Cena .... |
||||
|
|
|
#1573 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I czym się różni od błyszczyków po 10 zeta?
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1575 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
ej skad wiesz?
to wy wszystkie tak namietnie ogladacie te makijaze ze po nickach je rozpoznajecie? Cytat:
rozswietlacz to masz na mysli to co robi taki efekt jakby pies jęzorem przelizał po pysku? ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
no to mam taka krechemjak sie rozmaze to jest przydymiona , ale same mowiłyscie ze to jest fatalne ta moja krecha na dole , a z mojego doswiadczenia wiem ze w przydymionej wygladam na zmęczoną i splakaną , po prostu jak makijaz po calonocnej imprezie...
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Taki,
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...maximizer.html Nie ma koloru praktycznie, takie lekko cielisto poświatowe cuś, podkręca naturalny kolor ust, gładki rowny blysk, no i przez ten blysk usta wyglądają na większe i bardziej pełne. Leko mrowi, ale to fajne uczucie. I jest trwaaaly dość, i wlosy sie do niego nie lepią jakoś specjalnie
|
|
|
|
#1578 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
serio beznadziejna? a mnie sie własnie fajna wydała
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Se pooglądaj Lisę Eldridge. Inteligentna kobieta z klasą, faktycznie kojący głos. Oglądam, dla samego słuchania. Spokojnie zrozumiesz ang. Mówi wyjątkowo wyraźnie. I ona, naprawdę wie co robi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 23:36 |
|
|
|
|
#1580 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. właśnie tak ale chodzi mi o subtelne liźnięcie żeby był efekt laleczkowej skóry - wydaje mi się, że masz predysponowany typ urody.
|
|
|
|
|
#1581 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to czekam na wiecej porad makijazowych, najwiekszy problem w makijazu oczu to taki ze ja gornych powiek nie mam wcale
, i mam tendencje do wyglądania źle w wielu kolorach, nawet laska co mnie do ślubu probnie malowala zbladła jak zobaczyłą co mi zrobiła , zmywala mnie do zera zaczynala od nowa
|
|
#1582 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To ja proponuję tusz wydłużający rzęsy skoro cieni się nie da, konkretne kreski na górnej powiece (bo i tak nie będzie bardzo widać) plus na dolnej spróbuj leciutko roztartą (czyli nie malowaną chamsko dobrze zatemperowaną kredką) na długości 2/3, korektor podoczny skoro trzeba, lekkie rozświetlenie tu i ówdzie, niechamski naturalny błyszczyk. Masz git facjatę, nie ma sensu działać postarzającymi kolorami itd. Dobra, ide robić podejście do spania nr 2
|
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego zostawiam powieki jasne i maluję rzęsy i koniec. Próbowałam się nauczyć eyelinera ale nie wygląda dobrze na moim oku (opadająca powieka) i nawet wizażystki przyznały, że ostre linie u mnie nie mają szans. Żadne. Tzn na siłę próbowano, i faktycznie nie jest to u mnie ładne, więc po co się męczyć ![]() AJkbyś chciałą podkreślić górną linię oka, to możesz eyelinerem pod górną linią rzęs malnąć, na tzw lini wodnej. Ja czasem tak robię zamiast malowania rzęs, bo mam przezroczyste więc se muszę domalować żeby jakoś wyglądać, o pięknym wyglądzie już przestałam marzyć ![]() Se wpisz w YT tightlining
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 23:44 |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam kreski na dól , ale ciężko...w necie same na calą powiekę dolną, takie konkretne krechy, albo ja już kiepsko widzę dziś... o, mniej wiecej coś takiego nie do końca, patrz tylko na dol, w kąciuku ciemniej, tak ok 1/3, potem coraz jaśniej, do 2/3 powieki, roztarte lekko, może czarny z jakimś brązem, z grafitem, albo dwa brązy, albo sam grafit... http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=12&ndsp=16 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=16&ndsp=16 Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-10-21 o 23:44 |
|
|
|
|
#1585 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1587 | ||
|
BAN stały
|
W moich notatkach nie ma takiego przypadku niestety... przykro mi... nie istniejesz
No tak, ale to można na całego człowieka przenieść, czyli "zdrowy człowiek nie daje kłopotów" ![]() A jakby to wczoraj było... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj Reeejcz, wybrałaś baaardzo dyskusyjny typ kolorystyczny, naukowcy do teraz się spierają - Eva na pierwszy rzut oka jest klasyczną, chłodną zimą (patrz sesja zdjęciowa do MP Diora), jednak - z natury jest blondynką, więc typ "zima" odpada. Co więcej, na zalinkowanym przez Ciebie zdjęciu wygląda (wg mnie) niezdrowo jakoś, no jakoś mi ten cień do oczu nie pasuje, zbyt ciepła tonacja chyba Na pewno Eva nie jest typem ciepłym, widać po kolorze oczu i cery, więc... chłodne lato, siostrzany typ chłodnej zimy? Albo inaczej Lepiej wygląda tutaj, czy tu? ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Se wypraszam!
|
||
|
|
|
#1588 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co d otypow kolorystycznych gryxie zrobiłam sobie 2 testy onlajnowe na typ urody i w jednym mi wyszło wiosna a w drugim zima/lato ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- tak pacze na te eve green kimkolwiek ona jest..pacze bo mam w sumie podobny uklad mordy i podobne oczy, tylko brwi całkiem inne (ja mam ładniejsze )no i co widze-ze ona ma na wielu fotach czarna kreche na dole na lini wodnej , a jedno co ja pamitam jak enter w pacierzu to ze czarna krecha na lini wody pomniejsza oczy, przy małych ewentualnie mozna robic do 2/3 kreche na dole pod rzesami (albo fcale), a na lini wody kreche białym . a ona ma ewidentnie male oczy i klapniete powieki i dodatkowo bardzo nisko osadzone brwi,ale niemniejjednak mnie sie wydaje ze wyglada całkiem nieźle w tych kreskach,choc nieco archaicznie jakby to powiedziala karos staromodnie, tera krechy na dole som passe raczej prawda?
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krecha to "typ" makijażu, a cień niech se każdy dobierze jaki kce Eva lepiej wygląda w ciemnych włosach ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
Ale metoda prób i błędów nie wszystkim pasuje wszystko, norma. ![]() I oczywiście, że ona wygląda w nich nieźle bo SĄ dopasowane do jej typu urody, ergo pomyślałam, że i u Ciebie się sprawdzą. Nie ma sensu oglądać niewiadomojakich tutoriali, bo to nic nie da, tylko trzeba obejrzeć coś, co przypomina nasz typ urody. Co mi po tym, że ktoś tam pięknie się maluje i to potrafi, skoro nie robi tego na mnie, i nie wiadomo jak ja będę w tym wyglądać. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 00:47 |
||
|
|
|
#1590 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale wlasnie to napisalam-ze krecha na lini wody pomnijsza a pod rzesami powieksza, pod rzesami to nie jest na lini wody. a eva ma na kilku zdjeciach własnie pod rzesami,ale na wielu ma na lini wody (czy wodnej niewiem) czyli w srodku oka
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-22 o 00:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Krople do oczu jakieś? 

brrrrr 

to chodzi mi o tą samą linię, tylko na górze no
Na pewno Eva nie jest typem ciepłym, widać po kolorze oczu i cery, więc... chłodne lato, siostrzany typ chłodnej zimy?