Więcej, niż zwykły błyszczyk.
Bywam próżna - przyznaję się bez bicia.
Lubię poczuć ten luksus i nie szczędzę ani na pielęgnacji, ani na kolorówce.
O Lip Maximizer słyszałam od dawna, ale dopiero niedawno skusiłam się na zakup swojego egzemplarza. Czy było warto?
Zdecydowanie tak - Dior udowadnia, że nawet pozornie zwykły błyszczyk może być czymś znacznie więcej...
O opakowaniu rozwodzić się nie będę - jest minimalistyczne, ale doskonałe w swej prostocie, dopracowane w każdym calu. Eleganckie i bardzo luksusowe, do tego odporne na torebkowe perturbacje i upadki z dziurawych rąk.
Aplikację ułatwia nam cudownie miękka, profilowana gąbeczka - nabiera dokładnie tyle kosmetyku, ile potrzebujemy.
Konsystencja jest dość gęsta i odżywcza, ale nie lepka - absolutnie!
Otula usta miękką woalką połysku i delikatnego koloru - mój 001 to jaśniutki, mleczny róż, który na ustach jest niemal transparentny.
Właśnie - niemal! Bo jednak coś na tych ustach zostaje, coś, co sprawia, że wyglądają bosko i tworzy nową, lepszą wersję ust.
Lip Maximizer uwydatnia wargi i uwypukla je. Blask jest, a jakże - elegancki, w stylu Diora.
Usta są optycznie większe, uwidocznione i po prostu perfekcyjne - warto wytrzymać początkowe chłodzenie na granicy szczypania!
Wargi są nawilżone (naprawdę!), gładkie, napięte i uwodzicielskie. Do tego możemy cieszyć się tym efektem przez naprawdę długi czas, bowiem ten błyszczyk zdecydowanie należy do tych trwalszych - może i obiadu nie przetrwa, ale śniadanie, kawę i ciacho - tak ;).
Lip Maximizer jest wydajny, przepięknie pachnie (słodko, z nutką mięty), pielęgnuje i tworzy nowy wymiar makijażu. Żaden błyszczyk nie upiększał moich ust tak, jak ten - przysięgam!
I gdyby tylko cena była bardziej przyjazna, to pewnie kupowałabym go nałogowo, a tak - pozostają mi okazje, promocje i te sprawy ;).
Czy polecam? Tak. Bardzo polecam - to coś więcej, niż zwykły błyszczyk.
Om naprawdę działa, wygląda przepięknie, pielęgnuje, długo się utrzymuje i realnie upiększa.
Niby tylko błyszczyk, a jaka ogromna różnica...
Niech nie zraża was cena - Dior i jego efekty zdecydowanie wam to wynagrodzą ♥️
- Trwałość