|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
Asia, cykaj nam dużo fotek, jedoznka też
Książka bardzo ma dobre opinie! Może i ja zakupię. Będę miała do czytania z Wróbciem na ławce
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Będą fotki będą A spróbować ciast... Heh nie ma jak... A wysłałabym każdej po kawałeczku Passion meliskę sobie chyba zapodawać muszę ![]() Monitko powiem Ci,że jak przeczytałam część spisu treści gdzie znajdują się te Lekcje życia... Rewelacja! Bardzo mnie ciekawi i w sobotę po ślubie jak pojedziemy po rzeczy Piotrusia to wstąpię do księgarni i kupię!
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
O jakiej książce mówicie?
Nie bądź taka i zaproś nas Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Passionku, Asia wrzuciła linka na poprzedniej stronie.
Jejku, jak moje dziecko wcina owoce. Otwiera dzioba taaaak szeroko i cały się trzęsie przy tym.
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to zobacze jutro w pracy.
IK jasne, jak z wszystkim Monita nic tylko się cieszyć ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Zarezerwowaliśmy hotel
Ik, gdzie Twoja sis była w Hiszpanii? W Santiago?
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, do Leon. Ale to wszystko na północy
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
hellooo
Monita, ależ Wam zazdroszczę tych temperatur! klimat jak marzenie.... Passion, a Ty gdzie się wpraszasz hehheeee Joasiunia, to bukiet masz z głowy, i dobrze spokojnie- wyrobisz się ze wszystkim |
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol pisze do Was bo glukoza juz wypita
I dwie godziny nie moje ![]() Passion zapraszam Zawsze to ruchu wiecej zrobicie I pospiewacie do muzyki Bo moi siostrzency instrumenty stroja i graja codziennie jakies przyspiewki ![]() Majeczka dzis wraca? Czy juz wrocila a mi umknelo? I_K no powiem zaciekawila mnie W Matrasie Jej nie ma. Zadzwonie czy maja w Swiecie Ksiazki to w sobote mibym ja w lapkach ![]() Monitko a czekaj ten hotel to z jakiej okazji? DELL wiem wiem Ale jakis stresik jest
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ksiazke ale jakos sie skupic nie moge
Za 20 minut drugie klucie
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
brrr, kłucie... brrrrrrrrrrr
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mogą kloc
Ja zawsze chciałam krew dodawać. Ale wiecznie cos za niskie wiec nigdy nie oddalam
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, powodzenia tam! Mnie to chyba tylko raz kłuli.... Po wypiciu tego, przed nie przypominam sobie....
DELL, no październik u nas w tym roku jest przecudny! NA wybrzeżach plaże pełne ludzi.... aż żal, że mnie tam nie ma, jak pokazują w TV ![]() Joasia, a ten hotel.... na początku roku, na zasadzie "głupi ma szczęście" wygrałam konkurs z gazetki, która wydaje hiszpańska sieć państwowych hoteli. Ja tej gazetki w ogóle nie śledzę, dostaje ją teść. On powiedział TŻowi o tym konkursie, TŻ rozpracował odpowiedzi na pytania i wysłał mi maila już gotowego, żebym wysłała i z mojej skrzynki zgłoszenie: będą większe szanse. No i kto wygrał? Ha, ha! Dostaliśmy bony na dwie noce ze śniadaniem w wybranym hotelu w kraju. Wybraliśmy taki, na który my pewnie byśmy się sami nigdy nie zdecydowali. O ten, tu jest opis po polsku. Mieliśmy jechać przed porodem, jak już poszłam na zwolnienie, ale że poszłam późno, to i siły już za bardzo nie miałam. Potem rozjazdy w wakacje, a potem TŻ późno kończył w piatki i nie było sensu.... A teraz się nadarzyła okazja, bo będzie miał piątek wolny, więc możemy rano wystartować
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko heh to mialas szczescie
Mnie tylko to czekamie nerwuje. Ale za chwile wchodze pobieraja i asta la vista Czy jak to sie tam.pisze Glodna juz jestem!No i fajnie z tym hotelem A to daleko od Was? W domu oblukam link
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Monita, ależ mieliście farta!
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-10-22 o 09:46 |
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, kawałek, pociągiem 3 godzinki.
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- DELL, no fart niesamowity !
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woooow, ale wypas z P jedziecie? na imprezę już wczoraj ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Monita, tutaj dwa razy pobierają, najpierw cukier na czczo |
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, jedziemy z P. Nie mamy go z kim zostawić. Niech się wprawia w wojażach!
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- A jak Maja po szpitalu?
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
najwyższy czas
![]() Maja wczoraj marudziła, pewnie z neiwyspania, dzisiaj długo pospała ![]() dwa, w sobotę była teściowa, w neidzielę moja mama i cały czas nosiły musi przywyknąć do starych zwyczajówAle mąż mówi, że teraz ok jest ![]() ja w pracy, o 14:01 zaczynam weekend |
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
Monita kurde toż to pałac a nie hotel!!! Bomba! ![]() Passion tez chciałam zapytać jak tam pszczoła ![]() Je wczoraj miałam kiepski dzień. M dostała aż 3 syropy i musiałam jej siłą wlewac, mimo,że słodkie jak ulepki |
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki!! Już kilka razy się zbierałam, żeby do Was napisać, ale ciągle coś mi przeszkadzało
![]() Monitka, pytałaś czy jestem zadowolona z pracy? Bardzo - chociaż praca w domu nie jest taka miła i przyjemna - potrzeba dużo zrozumienia od innych członków rodziny - Takaya, Ty coś o tym wiesz ![]() a moja Zośka spała od 20 do 9!!!!!! ale w dzień jej nie dałam wczoraj spać
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
M żeby przyjęła lek, albo chwilę leżała, mąż zakłada sobie coś na głowę, kręci się wokół właśnej osi i śpiewa uga banga uga banga, uga giga giga banga
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() wow ![]() matko, do 24 cytując klasyka, słodziaczek
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, wczoraj poszła spać o 24 iwstała o 4
do 7 balanga a a potem spała do 10 ![]() wiesz jak to jest, niby każdy wie, że muszę swoje przepracować i starają się pomagać z Zośka - ale też mają coś do zrobienia częęęęssto. |
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Badzia, skad ja to znam - te harce do 24ej
zycze Ci, aby to Zosi przeszło, jak Mojemu Bąblowi Passion, najważniejsze, że Pszczółka w domku u nas zazwyczaj syropki Mały połykał bez problemów przez trzy pierwsze razy. Potem mu tłumaczyliśmy, że jak nie będzie ich chciał to nadal będzie chory, tzn katarek będzie miał nadal i kaszelek... z miną nietęgą pił je po naszych tłumaczeniach ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- wczoraj zamiast teściowej , to moja mama zajmowała sie Grzmotkiem. Chyba ze 2h była z nim na dworzu, potem zabawy w domku, rysowanie .. Mały padł nam o 18ej wstał... o 21ej.... i poszedł spać o 23ej.i tak uważam to za sukces, ze nie wariował do 2ej w nocy po takim przespaniu się ![]() najsmieszniejsze było to, że ja przyzwyczajona, że wracam z pracy to On od razu leci do mnie, a babci każe iść do domu, a wczoraj był z drugą babcią, i tak mu się spodobało, że jak weszłam to nawet nie podszedł i kazał mi sobie iść .... byłam pod wrażeniem! Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-10-22 o 12:34 |
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
u Was też tak paskudnie?
szaro, pada, zimno, spać się chce ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- oooo, fajnie, mama tak sama z siebie?
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
też... niestety.
nie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Będą fotki będą

hehheeee 

musi przywyknąć do starych zwyczajów