|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Macham znad próby powolnego powrotu do świata żywych
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1623 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Już nawet mam tytuł: Make life harder ![]() Cytat:
![]() Macham znad maseczki, spod kremów i korektorów. Recka Maca Mineralize dla Polly: pod oczy fajny, lekki, niezbyt tapetujący, nie włazi w zmarchy, nie zabija nawilżenia. Po przypudrowaniu tych okolic Pudrem Cud niestety zmarchy wyłażo na światło dzienne. Na nos do bani, podkreśla skórki (akurat mam po katarze), na całą twarz średni bo niezbyt kryjący. Chyba nie wart 85 zeta ale z pewnością lepszy niż Hean za 10 zł O dziwo nie testowałam niczego pomiędzy.Krem za 420 zł i maseczka za 145 pozostawiły mnie z uczuciem ściągnięcia paszczy (ha, może to taki lifting), nie wypiękniałam w oczach. |
||
|
|
|
#1624 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przetestowałam na sobie Nuit de tubereuse
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1626 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wnetrza i design to tez sztuka ,wiec sie łapio ![]() Cytat:
|
|
|
#1627 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#1628 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
poproszę o info o dobrym korektorze na naczynka
Bo kończy mi się Lily lolo.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1629 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurcze tak mi sie wydaje własnie ze to dosc częste ze po przypodrowaniu korektora zaczyna to źle wyglądac... ,moze ja se kupie jakis najtanszy podklad po prostu? sprobuje nim pomaziac po całosci i obaczym co bedzie? ,czy jest jakis dobry tani podklad? moze cos z essence lun inszego rosmaniackiego? w sumie jaki jest sens dla mnie zaczynac od gornej polki jak i tak nie docenie efektu,albo źle dobiore i nic z tegi nie bedzie dobrego...
|
|
|
#1630 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() większość wygląda po prostu źle, odcina się kolorem, nierównomiernie ściera zbierając w brzydkie plamy, robią placki wysuszonej skóry, zapychają koncertowo i włażą w zmarszczki... ![]() do suchej skóry wyglądają jak masło i spływają, matujące suszą okrutnie nie mówię, że wszystkie, ale większość i tak wyląduje w koszu jak nie musisz ujednolicać na całej twarzy, to lepiej odpuścić, albo poszukać czegoś porządnego na okazje. burżuje są jasne i nie szkodzą. bell illumi dla mnie jest za ciemny i zapychał, ale przetestuj, bo wiele osób jest zadowolona
|
|
#1632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sam sedes 1. ha ha ha ![]() 2. Ano wiem, wiem, tylko z Twoim podejściem post z meblem zasługujacym na niego powstałby po 10 latach. To dopiero test na wytrwałość czytelnika Nie no śmieję się, wiem przeż że pisanie to jedno, a kupowanie to drugie Cytat:
Cytat:
2. Hmmm no to musisz trafić na przyjemny. Bell, którego używa Maja jest godny polecenia, ale Ty wybierając podkład, MUSISZ określić typ cery. Sucha mieszana etc. Wyżej Betty świetnie ujeła wszystko, zgadzam się i podpisuję pod tym. Z mojej strony lekki, naturalny był kiedyś Affinitone z wit E z Maybelline. Ale ostatni raz korzystałąm chyba na studiach? Także wiesz, reformulacje etc ale obczaj, ja nawet nie wiem co jest teraz w drogeriach bo nie mogę używać. Może Rimmel Match Perfection jeszcze, ale najbledszy odcień, nei wiem czy jest w Polsce. Polly - moim zdaniem, na ujednolicenie kolorytu a jednocześnie zachowanie normalnej struktury cery, elegancki wygląd no mejkap, najlepszy patent ma Red z minerałami. Też ich wciąż używam, mimo że pudrzastej formy nie lubię, ale te najmniej kryjące formuły są spoko. Ale tutaj też zabawa w firmę, formułę i odcień. Niemniej efekt najabrdziej ludzki, nic nie ciemnieje, nie oksyduje, etc. Oczywiście przy suchej cerze na krem. Ja zresztą, też na krem nakłądam, no nie od razu, bo mnie ta pudrowość, suchość wkurza. W zimową aurę rezygnuję z pudrów całkowicie jednak. ale to już zalezy od preferencji. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 14:36 |
|||
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowia i mocy
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- A macie w rossach jeszcze szafy burżuja? bo u mnie znikła, a coś mi się obiło, że jeszcze w tym roku będzie -40%
|
#1634 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zresztą właśnie nos i okolice muszę korektorować.
|
|
|
|
#1635 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bell royal mat jest ok, ale najjasniejszy odcień tylko na lato na opaleniznę. Zimą mieszma go z mega jasnym (blado-żółtawym, nie robi różowego ani pomarańczowego ryja) maybelline affinimat light porcelain (bo sam affinimat wysusza strasznie, a affinitone ma ciemniejsze kolory) Rimmel match perfection lekki, ale wysuszał okropnie, użyłam 2 razy i przez tydzień leczyłam suche skórki na moim zwykle tłustawym nosie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-22 o 14:46 |
|
|
|
|
#1637 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jedyny problem to naczynka na nochalu plus świecenie się co kończy się tym, że mam pijacki nos
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety taki już istnieje ![]() Ja sie w tematach makijażowych chyba jeszcze mniej odnajduję niż Gryx
|
|
|
|
|
#1639 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mnie sie z kolei najszybciej ściera podkład z brody i resztę twarzy mam normalną a z brody złazi i jest czerwona. Nos też, ale jakby mniej.... A pod oczami zaczynam mieć sińce i może jeszcze nie worki, ale widać, ze skóra się popsuła pomógłby z tydzień snu, ale skąd go mam wziąć?
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już wydałam na tanie korektory, które lądowały w koszu dużo więcej suma sumarum, żałuję że wcześniej nie miałąm dostępu do MAC. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 15:07 |
||
|
|
|
#1641 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tego rimmela na codzień od miesiecy używam i nigdy mnie nie wysuszył, a poza strefą T jestem sucha i wrażliwa. burżuje testowałam dokładnie przed zakupem wszystkie i też trafiłam idealnie (nie HM - za słabo kryje) illumi mi strasznie stan cery pogorszył, resztę dolnej półki odrzucam od razu po kolorze, one już w drogerii przy niby korzystnych lampach wyglądają ohydnie na skórze ![]() ---- rety 51,5 kg ![]() a ja miałam dietę jakąś zarzucić w najbliżym czasie ![]() mam pytanie do użytkowniczek e-fujarek - działa? używacie dalej? kto wrócił do analogów?
|
|
#1643 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a czy na podkladach jestnapisane do jakiej cery są? ja mam na polikach suchą a w strefie T normalną w strone lekko tłustej
|
|
|
#1644 | |||||
|
BAN stały
|
A co, nie widać po moich postach?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No właśnie ![]() Więc może www.niemadlamnienic.pl? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przejrzyj kwc i testuj kumpela bardzo chwali rimmela wake me up na Wi jest wąt z polecanymi podkładami dla bladolicych i od tego bym zaczęła
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
To idź do salonu MAC i zapoluj. Ja się tam wymyziałam, poteściłam cały dzień i kliknełam online na promo w Dugu.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 15:56 |
|
|
|
#1647 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Albo www.wypollyzowana.pl |
|
|
|
|
#1648 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I to na nos bez podkładu, do tego rano, żeby efekt ocenić wieczorem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

łeb mi pęka tak, ze mało nie
a zmyć się ta ch.olera nijak nie daje.....

Do it!

,
,

pomógłby z tydzień snu, ale skąd go mam wziąć?