Podkłady

Bell Illumi - Corrector Lightening Skin Perfection Trwały fluid rozświetlająco - korygujący

Bell Illumi Corrector Lightening Skin Perfection Podkład 04 Carmel 30g

Nasi użytkownicy zostawili 448 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Dagerek
    10 marca 2025 o 0:14
    Lekki, sprawca się przy suchej, dojrzałej skót
    Podkład lata temu w najjaśniejszym odcieniu kupiłam córce na występ taneczny. Wtedy zaintrygował mnie jego efekt. Kupiłam kolor Beige. Pomimo lata i opalonej buzi nie xgyeal.sie kolorystycznie z moją skórą. Kolor Natural jest natomiast idealny. Używam go pod codzienny makijaż. Mam skórę dojrzalą, suchą, naczynkową. Dla mnie cudny. Szybkim się nakłada, wyrównuje i rozświetla. Skora robi się nawilżona i jednolitą. Świetnie rozprowadza się na kremach jak i na olejkach. Za grosze z efektem wow.
    • Nawilżenie
    • Wyrównanie kolorytu
    • Nie roluje się w zmlarszczkach
    Wady:
    • Mógłby być trwalszy
  • 9 marca 2025 o 22:46
    Podkład do którego wracam regularnie
    Podkład odkryłam kilka lat temu podczas zakupów w sklepie biedronka. Bardzo często możemy dostać go na promocji 1+1 gratis gdzie cena wynosi ok 10 zł. Często wracam do niego gdy jestem na zakupach i widzę na niego promocję. Produkt nie odbiega jakością od podkładów dużo droższych. Jest mocno kryjący, wytrzymuje na twarzy ok 12 godzin. Nie ściera się a gdy już zdarzy mi się go dotknąć chusteczka to schodzi bardzo równomiernie. Minustem może być mała gama kolorystyczna. Jasne odcienie niestety delikatnie ciemnieją przy kontakcie ze skórą. Opakowanie wygodne, jednak przy końcówce trzeba je rozcinać ponieważ podkładu nie można już wydobyć. Polecam spróbować każdemu ;)
    Zalety:
    • Mocno kryjący ,
    • Długo trzyma się na twarzy,
    • Ściera się bardzo równomiernie.
    Wady:
    • Opakowanie. Trzeba rozcinac ponieważ dużo produktu zostaję a nie można go wydobyć.
    • Produkt delikatnie ciemnieje na twarzy
  • 25 lutego 2025 o 10:04
    Jest naprawdę fajny
    Podkład przetestowałam tak naprawdę całkiem przypadkiem. Początkowo kupiła go sobie moja mam, jednak z racji że nie trafiła w swój kolor oddała mi. Kolor okazał się idealny a mam numerek 2. Jego odcień wpada mocno w beż, bez różowych podtonow ani żółtych czyli dla mnie idealnie. Używałam go raczej na co dzień. Jego krycie nie jest mocne, jednak z racji że nie mam niedoskonałości na twarzy to nie przeszkadzało mi to bardzo. Dawał wykończenie świetliste przez co makijaż wyglądał bardzo naturalnie. Jeśli chodzi o trwałość nie jest ona powalająca. Kilka godzin wygląda super na twarzy, postem zaczyna lekko się ściera. Nie jest zastygający to więc napewno polubią go skóry przesuszone. O tym że jest to produkt tak tani i jest z sklepu spożywczego dowiedziałam się po długim jego czasie stosowania i byłam naprawdę zdziwiona. Był lepszy niż niejeden podkład który kupiłam w drogerii i w dużo większej cenie. Podsumowując lubię go czasem używać, kiedy potrzebuje lekkiego wyrównania koloru na twarzy i wiem że nie potrzebuje trwałości na cały dzień.
    Zalety:
    • Tani
    • Wydajny
    • Nie pachnie
    Wady:
    • Trochę słaba trwałość
  • 24 lutego 2025 o 8:19
    Bardzo delikatny, rozświetlający podkład na co dzień
    Mam cerę suchą, szukałam podkładu z wykończeniem lekko rozświetlającym i ten podkład świetnie się sprawdza. Ma bardzo delikatne krycie, ujednolica skórę, delikatnie wyrównuje koloryt, niestety nie przykrywa przebarwień, krost czy innych problemów skórnych. Gdy potrzebowałam mocnego krycia to często łączyłam ten podkład z innym mocno kryjącym lub używałam korektora i twarz wyglądała również ładnie. Ten produkt daje efekt takiej zdrowiej cery, rozświetlonej, twarz wygląda bardzo ładnie. Utrzymuje się także okej. Jeśli szukacie lekkiego podkładu to polecam!
    Zalety:
    • Lekki
    • Trwały
    • Ujednolica skórę
    • Delikatnie wyrównuje koloryt
    • Efekt zdrowiej, rozświetlonej skóry
    crayola
    17 lutego 2025 o 9:17
    Dobry dla niewymagających
    Bardzo fajny, tani podkład dla niewymagających cer. Podkład jest dość rzadki, ładnie i łatwo się rozprowadza nie zostawiając smug. Nie możemy liczyć na krycie, daje raczej minimalne wyrównanie kolorytu i zostawia ładny, naturalny blask. Bez przypudrowania lubi się ścierać, ale utrwalony zostaje z nami przez cały dzień. "Krycie" da się stopniować, ale nie uzyskamy tutaj średniego krycia, raczej lekkie, więc przy wymagających cerach potrzebny będzie korektor. Lubię używać go latem, kiedy moja skóra jest świeża i wypoczęta. Ładnie odbija światło i rozświetla cerę. Mała gama kolorystyczna.
    Zalety:
    • lekki, z lekkim kryciem, bardzo naturalny
    • świetliste wykończenie
    • przypomina lekki BB cream
    Wady:
    • nieprzypudrowany lubi się wycierać
    • małą gama kolorystyczna
    • trudno dostępny stacjonarnie