Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 19:12   #541
mandy27
Raczkowanie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Dobry wieczór
Stary 2014-10-22, 19:16   #542
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

jestem spowrotem obiad zrobiłam (gulasz, kaszę i gotowaną kapustkę kiszoną), 2 prania i muffinki ale je wezmę na 2 śniadanie bo niestety dieta mnie obowiązuje i od 18 już nie jem a mam kryzys żarłoczny

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:39   #543
Franka321
Zadomowienie

Zla jestem. Od razu po powrocie ze sklepu zaczelam sprzatac prac gotowac bo tata tzta jutro wpada i mowie sobie tak szybko zrobie i pojade na saune bo plecy mnie tak bola ze umre bez sauny no i umieram, moj zabral dokumenty od auta z soba do niemiec...
Franka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:42   #544
ksuwka
Zadomowienie

Frania
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:45   #545
aneczka2238
Zakorzenienie

Madzia, ja nigdy nie wożę ze sobą dokumentów Miałam je może z... 5 razy, jeżdżę ponad trzy lata, codziennie. I tylko jeden mandat za ich brak, ale to też przez przypadek - zlapali tż, nie mial dokumentów (tez nie wozi), musiałam mu dowieźć, a nie wzięłam od tego samochodu którym pojechalam
Ja bym spokojnie pojechała

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:29   #546
ksuwka
Zadomowienie

Zmykam spać, bo normalnie na twarz padam .
Dobrej nocki Kochane!
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:30   #547
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Witam u nas dzisiaj brzydko i ponuro
Ja mam za soba kolejna beznadziejna noc
Fajnie zasnelam to po po godzinie obudzilam sie z bolem kosci ogonowej i dlugo nie moglam zasnac puzniej obudzil mnie bol brzucha i od 4 juz nie zasnelam. Jutro lekarx moze mi cos doradzi ...bo brak mi juz sil
Mam nadzieje, że ta noc bedzie spokojniejsza

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Witam się w 18 tygodniu tak w ogóle
:

Cytat:
Napisane przez mandy27 Pokaż wiadomość
Dostałam od lekarza luteine nam brać 3tabletki rano południe wieczór. I więcej się relaks a gdyby czasem nie było poprawy to nam się zgłośic do niego na oddział niby powiedział że plamienie minimalne więc nic strasznego zobaczymy
no to odpoczywaj
mandy a Ty chodzisz do pracy?

Franka ładny ten zegarek, Tż powinien być zadowolony
no i trzymam kciuki aby z tą pracą się odezwali

A zapamietałaś te liczby z totka? Jesli tak to warto wysłać

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
a ja dzis znowu do 16.15

moje jajniki rozpoczeły prace bo dzis je bardzo czuje

niech pracują i ładne pęcherzyki produkują

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
A ja przyszłam z pracy i zabrałam się za prasowanie. Jakoś spanie mi odeszło. Może i dobrze, bo przynajmniej w nocy będę spała.
a mi się spać nie chciało, a wystraczy, że na chwilę się położyłam i zasnęłam

po pracy byłam w szpitalu u tej kumpeli co wam mówiłam wczoraj. Na razie musi tam zostać, jutro albo w piątek będą jej zakładać ten pessar i może coś więcej się dowie.

No i moja kotka wraca do siebie

Dodatkowo w końcu zamontowali mi drzwi do pokoju

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 21:14   #548
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Ja mam Murę 4 plus i oprócz tego ze jest ciężka to ja np sobie nie wyobrazam jechać z tym wózkiem na jakiś wyjazd, albo wakacje jesli ma sie zwykle auto w sedanie. Zajmuje naprawdę dużo miejsca. Ja mam tą dużą gondolę wiec jeszcze gorzej, ale na spacery jest super komfortowa.

Natka mi sie robi taki twardy brzuch i uczucie ciągniecia w dół. Nie wiem czy to skurcze, bo to jest takie ciagłe napięcie dopóki nie odpocznę. Chociaz ja nawet jak juz miałam regularne skurcze to nic nie czułam. Lepiej obserwować sytuacje. Z małą w ciazy musiałam leżeć plackiem jak się przemęczyłam i ciagle miałam bardzo twarda macicę. Dopiero po dłuższym czasie odpuscilo. Dlatego tez fajnie ze sie super czujecie ale nie przesadzajcie z myciem okien, sprzątaniem itd.

Na zaparcia nie wiem, bo ja mam tylko po melisie a tak jest ok. Moze wiecej wody?
Oooo, to tak też czasem miewam, choć może bez uczucia tego ciągnięcia... i fakt faktem pojawia się to tylko jak jestem zmęczona, tak jak np. dzisiaj po całym dniu latania po mieście Więc może faktycznie to jakieś mikro skurcze...

Kochana, tylko ja pytałam o wzdęcia, nie o zaparcia

A co do porodu z partnerem to zgadzam się z Tobą w 100% Wiadomo, każda para decyduje osobno, ale nie wyobrażam sobie sytuacji że mój TŻ mówi, że on nie chce - no kurcze, ja wychodzę z założenia że jak "narobił", to jest w pewnym sensie zobligowany do zobaczenia jak to się kończy Mój TŻ powiedział, że przy pierwszym porodzie na pewno chce być całym, a przy drugim to zależy od tego jak bardzo mu pierwszy przypadnie albo nie do gustu

Tak jak pisałam u mnie cały dzień poza domem, jak wróciłam to jeszcze musiałam wykończyć zlecenie i pognałam pod prysznic bo boję się, że jak się położę to już nie wstanę, taka jestem zmęczona no i brzuch taki jak opisała Ewunia, więc chyba też zmęczony...

Ale pochwalę Wam się, że byłam u tych dwóch kobietek co miały do sprzedania ciuchy ciążowe i tym sposobem za 160zł mam tregginsy czarne, takie dżinsowe, rurki klasyczne dżinsowe, bluzkę taką zwykłą czarną z długim rękawem i sweterek szary w czarne paski, wszystko typowo ciążowe z tej kolekcji H&M mama i w ogóle nie zniszczone Tak więc brzuszek może rosnąć spokojnie Cieszę się jak głupia, bo same te dżinsy w sklepie kosztują 160zł...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:42   #549
Franka321
Zadomowienie

Ja mialam juz raz nieprzyjemnosci. Wzielam auto tzta.dokumenty zawsze wozil w schowku i pewna ze tam sa pojechalam. Kontrola,alkomat i oc ...yyy nie mam dokumentow... sprawdzaja na kogo jest auto i pytanie kim jest dla pani pan M.... mowie ze chlopak... to prosze po niego zadzwonic nie mozemy pani puscic...dzwonie a on nie odbiera... myslalam ze spedze noc na komisariacie.wkoncu odebral
Stary 2014-10-22, 22:25   #550
7koliberek7
Zadomowienie

Mnie dzisiaj dopadla najsilniejsza jak do tej pory zgaga i nic nie pomagalo. Chyba po 3 h meczarni pociagnelo mnie na i troche mi lepiej ale czulam sie jakbym jakims kwasem rzygala
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:50   #551
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość
rozpakowalam :P
Fajny

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Chyba Ania mnie pytała kiedy usg a to jutro o 14 bardzo się boję :-( czy wszystko jest ok bo mój lekarz też powiedzial że może tak być że ciążą się nie rozwija :-( Więc jutro wszystko się okaże ale powiem wam że mojego doktorka nie zamienię na innego tylko jemu ufam he he
Trzymam kciuki

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:56   #552
Franka321
Zadomowienie

Koliberek niedobrze

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Annasar.dzieki
Stary 2014-10-23, 01:37   #553
dorotape1987
Wtajemniczenie

a mnie dopadl nocny glod nosz musialam zwlec cztery litery i zrobic jakas mala kanapeczke i standardowo herbatke kurde na kolacje jem tyle co musze bo wczoraj to samo bylo, uczucie ciezkosci i mdlosci ale na szczescie skonczylo sie bezwypadkowo
koliberek wspolczuje wiem jak to wyglada jak tak gniecie
ja tez jezdze bez dokumentow hihi a auto szwagra no ale to tylkl tsk po wioskach kolo nas bo na dluzsze trasy to staram sie brac
frania bidoczku nastepnym razem zrob sobie jakas wypasiona goraca kapiel z babelkami moze chociaz troszke pomoze
nati za udane zakupki ja tsk wybulilam 150 za spodnie ehhh moze beda na druga ciaze chociaz wczoraj mi przeszlo przez mysl ze chyba jedno bedziemy miec moze przez to ze juz troche zmeczona tym wszystkim jestem i marze o spaniu na brzuchu wieem durne argumenty
malinola wiem jak ciezko wyrobic sobie nawyk nie jedzenia po 18 moze jak na poczatku jest ciezko to rob sobie jakies przekaski z warzyw to jakas papryczka czy ogorek rzodkiewka ja tak robilam i udalo sie nawet teraz w ciazy ciezko mi to zmienic i jem najpozniej o 19
Stary 2014-10-23, 01:55   #554
7koliberek7
Zadomowienie

Znow bezsennanoc na polsiedzaco bo polozyc sie nie ma jak....maly znow wypina sie na boki i jak chce sie polozyc na ktoryms boku to mam wrazenie ze go gniote bo czuje jego opor a na plecach spac nie umiem...Dorotko ja tez tesknie za spaniem na brzuchu.

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-10-23, 04:56   #555
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pochwalę Wam się, że byłam u tych dwóch kobietek co miały do sprzedania ciuchy ciążowe i tym sposobem za 160zł mam tregginsy czarne, takie dżinsowe, rurki klasyczne dżinsowe, bluzkę taką zwykłą czarną z długim rękawem i sweterek szary w czarne paski, wszystko typowo ciążowe z tej kolekcji H&M mama i w ogóle nie zniszczone Tak więc brzuszek może rosnąć spokojnie Cieszę się jak głupia, bo same te dżinsy w sklepie kosztują 160zł...

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj dopadla najsilniejsza jak do tej pory zgaga i nic nie pomagalo. Chyba po 3 h meczarni pociagnelo mnie na i troche mi lepiej ale czulam sie jakbym jakims kwasem rzygala

Śpię na stojąco i siedząco

Jeszcze tylko 2 dni do pracy i weekend

już się nie mogę doczekać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 05:16   #556
mandy27
Raczkowanie

część dziewczyny nie mogę spac denerwuje się O 10 idę na pogrzeb do kuzyna mojego męża którego zabił samochód (kierowca uciekł który to zrobił ) a później szybko do ginekologa i nam stresa nic nie mogę na to poradzić
Stary 2014-10-23, 05:28   #557
malinOla1
Wtajemniczenie

Natalia to ładnie się obkupiłaś za niedużą kaskę
Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
a mnie dopadl nocny glod
malinola wiem jak ciezko wyrobic sobie nawyk nie jedzenia po 18 moze jak na poczatku jest ciezko to rob sobie jakies przekaski z warzyw to jakas papryczka czy ogorek rzodkiewka ja tak robilam i udalo sie nawet teraz w ciazy ciezko mi to zmienic i jem najpozniej o 19
i co dojadała jeszcze?
a no ciężko jest ale się zaparłam bo wiem, że jak raz odpuszczę to potem znów. Chociaż już mi z wagi nie chce lecieć a ja chciałam zrzucić z 4-5kg jeszcze
Cytat:
część dziewczyny nie mogę spac denerwuje się O 10 idę na pogrzeb do kuzyna mojego męża którego zabił samochód (kierowca uciekł który to zrobił ) a później szybko do ginekologa i nam stresa nic nie mogę na to poradzić
będzie dobrze napewno

Mam nadzieję, że wszystkim dzieciątka dały pospać, a reszcie Tż

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 05:34   #558
7koliberek7
Zadomowienie

u mnie 2 tyg temu w czwartek dziewczyna co pracuje w sklepie po sasiedzku 38 lat ma nie ustapila pierwszenstwa rowerzyscie a w dodatku to byl jej jakis daleki wujek i zabila go na miejscu... a w niedziele ta co byla 19 letni chlopak wyprzedzal rowerzyste na 3-go i zderzyl bokiem z autem z przeciwka i odbilo go na tego rowerzyste i tez zginal na miejscu... wg mnie w polsce jest tragicznie z przestrzeganiem przepisow i ludzie nie zdaja sobie sprawy z tego jaka ppredkosc jest niebezpieczna i zawsze wszystkim sie gdzies spieszy... tej znajomej namierzyli ze miala 90 i facet zginal na miejscu...jakby miala tam mniej i tyle ile trzeba (tym bardziej ze dobrze zna to miejsce i ze czesto tam sa wypadki powinna zwolnic) nie byloby takich skutkow a ona nie musialaby faszerowac sie lekami uspokajajacymi i chowac sie przed ludzmi bo jej wstyd i wspolczuje jej ze musi zyc teraz ze swiadomoscia ze zabila czlowieka...a wystarczylo zwolnic

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-10-23, 06:08   #559
dorotape1987
Wtajemniczenie

malinola dlugo walczylam z tym ale wygralam i da sie zrzucilam 10-12 kg i co najlepsze nie wrocilo no moze teraz przez ciaze ale jeszcze nie calosc
koliberek no ale tej babeczce nie grozi wiezienie czy cos??? rozumiem ze nieumyslne ale jednak nie jechala zgodnie z przepisami
ehhh przerabane masz z tym spaniem u mnie nie jest az tak zle maly daje spac tfu tfu ja juz sie przyzywyczailam do lewego boku i spie z poduszka pod brzuchem i jest ok bo jak poduszki brak to kopie raciczkami pewie go cisne gdzies a tak to ok
czekam wlasnie na wiesci od meza bo u mniego juz 9 i wlasnie jest w ambasadzie
Stary 2014-10-23, 06:15   #560
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczór
Ale się opisałaś

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
jestem spowrotem obiad zrobiłam (gulasz, kaszę i gotowaną kapustkę kiszoną), 2 prania i muffinki ale je wezmę na 2 śniadanie bo niestety dieta mnie obowiązuje i od 18 już nie jem a mam kryzys żarłoczny
Pracuś Zjadłabym coś słodkiego. W piątek będę robić rogale marcińskie - zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo mam marcepan i jego ważność się już kończy.

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Madzia, ja nigdy nie wożę ze sobą dokumentów Miałam je może z... 5 razy, jeżdżę ponad trzy lata, codziennie. I tylko jeden mandat za ich brak, ale to też przez przypadek - zlapali tż, nie mial dokumentów (tez nie wozi), musiałam mu dowieźć, a nie wzięłam od tego samochodu którym pojechalam
Ja bym spokojnie pojechała
Że w sensie nie wozisz dokumentów jak gdzieś jedziesz samochodem? O ja cie... stresa bym miała.

Cytat:
za udane zakupy

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość
Ja mialam juz raz nieprzyjemnosci. Wzielam auto tzta.dokumenty zawsze wozil w schowku i pewna ze tam sa pojechalam. Kontrola,alkomat i oc ...yyy nie mam dokumentow... sprawdzaja na kogo jest auto i pytanie kim jest dla pani pan M.... mowie ze chlopak... to prosze po niego zadzwonic nie mozemy pani puscic...dzwonie a on nie odbiera... myslalam ze spedze noc na komisariacie.wkoncu odebral
Ale historia... Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Ale pewnie się wtedy nieźle zestresowałaś.

Cytat:
Mam nadzieję, że już nie plamisz Nie stresuj się, choć pewnie to tak łatwo się tylko mówi.

A ja idę dziś do gina zapytać co z moją drożnością. Ciekawe czy będzie w tym cyklu. Oby...

Kurde, chciałam zacząć jeździć, ale nie mogę się przemóc. Prawo jazdy mam od 5 lat, ale ledwo co jeździłam, wiec praktyka żadna. Dopiero teraz niedawno wzięłam sobie 6 lekcji, i nawet dobrze mi szło. Ale wsiadłam do naszego samochodu i jest mega różnica. Kiepsko mi szło i przestałam jeździć Chyba po zimie muszę znów zacząć...

aneczka - znalazłam te mapy za 89 zł, ale nie wiem ile przesyłka. Tutaj - mall.pl/edukacyjne-zabawki/dumel-discovery-interaktywna-mapa-swiata-60853. Nie podaję linka w formie aktywnej, bo kiedyś tak robiłam i zostałam zablokowana.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 06:19   #561
ANNASAR
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki ;* u mnie z kolei nocka jakod przelrviala z malymi popodkami na siku
Ide malego obudzic ,zawioze do przedszkola, a puzniej szykowanie do ginekologa.

Mandy przykro mi i trzymam kciuki za wizyte

Koliberku my juz chyba tak do konca bedziemy sie meczyc z ta bezennoscia...
smutne to co piszesz o tych wypatkach

Dorotka jeszcze chwilke i maz wyjdzie z Viza

Aneczka powodzenia na wizycie

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 06:21   #562
7koliberek7
Zadomowienie

Cytat:
malinola dlugo walczylam z tym ale wygralam i da sie zrzucilam 10-12 kg i co najlepsze nie wrocilo no moze teraz przez ciaze ale jeszcze nie calosc
koliberek no ale tej babeczce nie grozi wiezienie czy cos??? rozumiem ze nieumyslne ale jednak nie jechala zgodnie z przepisami
ehhh przerabane masz z tym spaniem u mnie nie jest az tak zle maly daje spac tfu tfu ja juz sie przyzywyczailam do lewego boku i spie z poduszka pod brzuchem i jest ok bo jak poduszki brak to kopie raciczkami pewie go cisne gdzies a tak to ok
czekam wlasnie na wiesci od meza bo u mniego juz 9 i wlasnie jest w ambasadzie
no wlasnie nie wiiadomo jak ja potraktuja nie byla pijana wiec maksymalnie podobno grozi jej do 6 lat wiezienia a w najlepszym wypadku dostanie w zawiasach ale prawko jej zabbrali tylko nie wiem czy na 5 czy 10 lat a takie sprawy potrwaja troche...tej babeczki meza szwagier tez zabil w taki sposob czlowieka ale uciekl z miejsca wypadku i to bylo 2 lata temu i sprawy jeszcze trwaja a grozi mu 12 lat i minimum 6 dostanie i prawko ma zabrane dozywotnio

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-10-23, 06:31   #563
Meliska86
Wtajemniczenie

Witajcie

Dotorka powodzenia dla mężusia

Koliberek, Annasar współczuje Wam tego nie spania ale pomyślcie sobie że już ostatnia prosta i tak pewnie się nie wyśpicie przez jakiś czas

Powodzenia dziewczynki na wizytach

To ja trochę ponarzekam z tym sikaniem to ja mam masakrę. Nie dość że ogolenie ja często sikałam i mam słaby pęcherz to teraz jak mi bobas "przygniecie" pęcherz czy nie wiem co on tam robi to mam tak że nie mogę zejść z toalety bo od razu mi się chce i to tak strasznie. Tak jakbym wogole nie trzymała moczu. I czasami siedzę np. godzinkę zanim nie wykapię całej zawartości i później jest spokój na jakiś czas w dzień nawet spoko ale na wieczór mam takie atrakcje. A w nocy to jak jest dobra noc to wstanę raz, a jak jest gorsza tak jak dzisiaj to byłam 5 razy
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 06:37   #564
kocuro88
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

jak tam u Was? u mnie szaro buto i ciemno

Dorotko mąż pewnie zaraz dostanie wize i będziecie mogli odliczać dni kedy przyjedzie do Ciebie

W związku z tymi kontrolami policji przypomniala mi się sytuacja z Meliską jak wiozła zioła Ojca Sroki

Natalia super że zakupy się udały

z tego co piszecie to ja kiedyś nie powinnam miec problemu ze spaniem bo ja praktycznie śpie tylko na plecach

a dzis mężulek zabiera mnie na zakupy
Stary 2014-10-23, 06:42   #565
dorotape1987
Wtajemniczenie

jestem taka szczesliwa wiza wbita od 1go nie od 5go grudnia do 15go stycznia niestety nie na 3 miechy bo zmienily sie zasady ale to nic bedziemy myslec pozniej
Stary 2014-10-23, 06:44   #566
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

jak tam u Was? u mnie szaro buto i ciemno

Dorotko mąż pewnie zaraz dostanie wize i będziecie mogli odliczać dni kedy przyjedzie do Ciebie

W związku z tymi kontrolami policji przypomniala mi się sytuacja z Meliską jak wiozła zioła Ojca Sroki

Natalia super że zakupy się udały

z tego co piszecie to ja kiedyś nie powinnam miec problemu ze spaniem bo ja praktycznie śpie tylko na plecach

a dzis mężulek zabiera mnie na zakupy
hahaha no było akcja sezonu

Nati zapomniałam super że masz tyle ciuszków no i cena też zadawalająca

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
jestem taka szczesliwa wiza wbita od 1go nie od 5go grudnia do 15go stycznia niestety nie na 3 miechy bo zmienily sie zasady ale to nic bedziemy myslec pozniej
impreza

Córcia
Stary 2014-10-23, 06:45   #567
kocuro88
Zakorzenienie

no to Dorotko jeszcze troche i bedziesz miec męza przy sobie

oj tak Melisko to była akcja sezonu
dobrze że Cie nie zamkneli
Stary 2014-10-23, 06:48   #568
dorotape1987
Wtajemniczenie

okj kocurek to bedzie dopiero problem bo na plecach nie wolno w wyzszej ciazy
mandy umknelo mi wspoczuje z powodu smierci ehhh stan sobie gdzies z boku i nie denerwuj sie wizyta co tam jest to jest niemasz wplywu ale napewno cosik niegroznego
meliska ja na poczatku tez latalam po 5razy pozniej mi to przeszlo a teraz staram sie nie pic na noc
Stary 2014-10-23, 06:54   #569
Meliska86
Wtajemniczenie

ja to chyba jestem rekordzistą w kontrolach drogowych
zawsze mnie zatrzymują na kontrolę i co najlepsze puszczają - chyba podejrzanie wyglądam
kiedyś była jakaś łapanka to mi przeszukiwali ultrafioletem cały samochód
Córcia
Stary 2014-10-23, 06:58   #570
kocuro88
Zakorzenienie

Dorotko to nawet nie strasz
ale ja przyjmuje wszystkie dolegliwości oby tylko sie udało..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości