Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 20:39   #1321
ruskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Sorry, że nie pisałam jakiś czas, ale niestety mój teść zmarł Dziś był pogrzeb i dopiero teraz mam czas żeby usiąść ze spokojem. Nawet nie wiem czy będę was nadrabiała.
Bardzo mi przykro, smutna sprawa.. współczuję

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:41   #1322
aural
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
TŻ mówi "ehe, no już po moim trupie"

Właśnie oglądamy z TŻ cenowo ile co kosztuje, bo koleżanka mnie wczoraj straszyła, ze wanienki i pieluszki tetrowe takie drogie... i nagle zdziwienie, bo te rzeczy są o 2/3 tańsze niż mówiła

no i rozmyślam o kissen fur schwangere i niech mnie ktoś do niej przekona, bo sie nie potrafie do końca zdecydować
kissen fur schwangere - że hę?

a co się tż'owi podoba, bo na razie żadnej racjonalnej propozycji nie wysunął, a nic mu się nie podoba coś czuję, że i ta książka Ci niewiele pomoże
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:42   #1323
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny. Sorry, że nie pisałam jakiś czas, ale niestety mój teść zmarł Dziś był pogrzeb i dopiero teraz mam czas żeby usiąść ze spokojem. Nawet nie wiem czy będę was nadrabiała.
Ojej, przykro mi. Trzymajcie się...

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:42   #1324
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:45   #1325
TienShan
Zakorzenienie

Czarnulka ja bym się z poduszką do spania wstrzymała, w pierwszej ciąży nie bolały mnie biodra na tyle, bym musiała korzystać, dobrze mi się spało bez, czasem tylko kołdrę zwijałam sobie i między nogi wkładałam. Kupiłam za to rogala do karmienia (wiem, że tą dużą też można tak wykorzystać ale rogal jednak mniejszy)

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:56   #1326
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuje Bardzo mi przykro

Aural , hehe znaczy chodzi mi o poduszke dla ciężarnej

http://www.amazon.de/Motherhood-1000...BCr+schwangere

no chyba to ta wasza cebula czy coś...

co do imienia, ja sie poddałam, bede z nim walczyć jak doleci do mnie książka

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Czarnulka ja bym się z poduszką do spania wstrzymała, w pierwszej ciąży nie bolały mnie biodra na tyle, bym musiała korzystać, dobrze mi się spało bez, czasem tylko kołdrę zwijałam sobie i między nogi wkładałam. Kupiłam za to rogala do karmienia (wiem, że tą dużą też można tak wykorzystać ale rogal jednak mniejszy)

znaczy muszę pomyśleć a najlepiej się z tym przespać

Edytowane przez Czarnulka7891
Czas edycji: 2014-10-22 o 20:49
Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:07   #1327
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Czarnulka7891 zazdroszczę apetytu! Ja juz 14 tydzień a dalej na większość rzeczy nie mam ochoty a wręcz mnie aż wzdryga

Jeżeli chodzi o poduchy to mi koleżanka pożyczyła taką dużą ale podłużną poduchę i klin pod brzuch. Sama jestem ciekawa jak to się sprawdzi Wiem tylko że na pewno kupię sobie taką poduchę do karmienia

weron1 bardzo mi przykro

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:13   #1328
scotasia
Wtajemniczenie

Weron współczuję trzymajcie się!
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:16   #1329
ruskaa
Wtajemniczenie

Dodałam do klubu (wyprawka) zdjęcia

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-10-22, 21:47   #1330
brownsugar772
Raczkowanie

hej

Znowu cały dzień mnie nie było a wy tyle zapisałyście, postaram sie nadrobić wszystko jeszcze dziś.
Od rana nie miałam jakoś mocy, nie chciało mi się chcieć ot tak po prostu i większość dnia przespałam, popołudniu byłam u lekarza, sytuacja nadal bez zmian wiec nadal mam leżeć i jeśli pojawi się plamienie albo jakieś silniejsze bóle to prosto na pogotowie ;/ kolejna kontrola za tydzień
brownsugar772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:04   #1331
aural
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brownsugar772 Pokaż wiadomość
hej

Znowu cały dzień mnie nie było a wy tyle zapisałyście, postaram sie nadrobić wszystko jeszcze dziś.
Od rana nie miałam jakoś mocy, nie chciało mi się chcieć ot tak po prostu i większość dnia przespałam, popołudniu byłam u lekarza, sytuacja nadal bez zmian wiec nadal mam leżeć i jeśli pojawi się plamienie albo jakieś silniejsze bóle to prosto na pogotowie ;/ kolejna kontrola za tydzień
Brownsugar ale krwiak się zmniejsza? Trzymam kciuki żeby dziad znikł najlepiej w tydzień i żeby obyło się bez pogotowia
Stary 2014-10-22, 22:18   #1332
Kinga_20
Zakorzenienie

Weron przykro mi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:27   #1333
brownsugar772
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aural Pokaż wiadomość
Brownsugar ale krwiak się zmniejsza? Trzymam kciuki żeby dziad znikł najlepiej w tydzień i żeby obyło się bez pogotowia
No właśnie nic sie nie zmniejsza troche siadłam psychicznie przez to nie ukrywam, bo teraz bez TŻ to zwariuje w domu
Stary 2014-10-22, 22:53   #1334
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nic sie nie zmniejsza troche siadłam psychicznie przez to nie ukrywam, bo teraz bez TŻ to zwariuje w domu
Nie przejmuj się (to źle wpływa na dziecko, które czuje to co Ty) ważne, że z maluszkiem wszystko ok, a krwiak sam zniknie tylko musisz w to wierzyć i myśleć pozytywnie nie ważne co by nie było, ważne by się nie martwić bo wtedy sobie utrudniasz!
Ja tak podchodzę do sprawy i między innymi teraz jestem w ciąży, a nie miałam na nią wielkich szans, GŁOWY DO GÓRY

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-10-22, 23:01   #1335
aural
Raczkowanie

Cytat:
Brownsugar moja droga musisz wziąć się w garść jako i ja się biorę (podjęłam decyzję, że się kurcze nie dam jakiejś goooopiej przezierności ). Teraz uprzesz się gorzej niż osiołek i pokonasz swoim uporem tego dziada o! Wyleżakujesz go aż się podda!

Chłopię mi się pakuje na delegacje no cóż życie... ja z ciekawostek zrobiłam sobie listę rzeczy do spakowania do szpitala i jestem przerażona okazuje się, że u mnie w szpitalu trzeba mieć wszystko swoje nawet kosmetyki dla dziecka, pieluchy, ciuchy, rożek czy podkłady poporodowe dla mamy... a co mnie rozwaliło dokumentnie to również trzeba mieć swoje sztućce i szklankę ciekawe czy talerzyk też mam swój mieć i może jeszcze pieczywko
Stary 2014-10-22, 23:05   #1336
brownsugar772
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się (to źle wpływa na dziecko, które czuje to co Ty) ważne, że z maluszkiem wszystko ok, a krwiak sam zniknie tylko musisz w to wierzyć i myśleć pozytywnie nie ważne co by nie było, ważne by się nie martwić bo wtedy sobie utrudniasz!
Ja tak podchodzę do sprawy i między innymi teraz jestem w ciąży, a nie miałam na nią wielkich szans, GŁOWY DO GÓRY
Dziękuje

Wiem że muszę myśleć pozytywnie i staram się, ale dziś mi jakoś tak wyjątkowo ciężko... Ale tyle zrobiliśmy, żeby nam się udało, żeby te maleństwo się pojawiło, że jeśli bedzie trzeba to i całą ciąże tak będę leżeć oby tylko było zdrowe
Z przyjemnych rzeczy, brzusio tak szybko rośnie, że jak się na niego patrze to od razu się uśmiecham
Stary 2014-10-22, 23:09   #1337
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje

Wiem że muszę myśleć pozytywnie i staram się, ale dziś mi jakoś tak wyjątkowo ciężko... Ale tyle zrobiliśmy, żeby nam się udało, żeby te maleństwo się pojawiło, że jeśli bedzie trzeba to i całą ciąże tak będę leżeć oby tylko było zdrowe
Z przyjemnych rzeczy, brzusio tak szybko rośnie, że jak się na niego patrze to od razu się uśmiecham
Oo i takie podejście mi się podoba musimy być twarde wtedy dzieci nam pomogą i będą się super rozwijać a tak to niepotrzebnie je martwimy będzie dobrze - BO MUSI

aural - no to ładne jaja .... ja muszę wybrać szpital i sprawdzić co zapewniają

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-10-22, 23:11   #1338
brownsugar772
Raczkowanie

Cytat:
Brownsugar moja droga musisz wziąć się w garść jako i ja się biorę (podjęłam decyzję, że się kurcze nie dam jakiejś goooopiej przezierności ). Teraz uprzesz się gorzej niż osiołek i pokonasz swoim uporem tego dziada o! Wyleżakujesz go aż się podda!

Chłopię mi się pakuje na delegacje no cóż życie... ja z ciekawostek zrobiłam sobie listę rzeczy do spakowania do szpitala i jestem przerażona okazuje się, że u mnie w szpitalu trzeba mieć wszystko swoje nawet kosmetyki dla dziecka, pieluchy, ciuchy, rożek czy podkłady poporodowe dla mamy... a co mnie rozwaliło dokumentnie to również trzeba mieć swoje sztućce i szklankę ciekawe czy talerzyk też mam swój mieć i może jeszcze pieczywko
Dzięki masz racje nie mogę się poddawać Ty też nie
Musi być wszystko dobrze
Ja jeszcze nie wybrałam szpitala nie wiem czy nie będę pod koniec ciąży jechała do moich rodziców (ponad 250km od naszego domu) jeśli się okaże, że mój przypłynie jakoś chwile po terminie ;/ wszystko sie okaże po tym kontrakcie ma coś ustalić z szefostwem, dopiero wtedy bede myśleć o wyborze szpitala.
Stary 2014-10-22, 23:21   #1339
ruskaa
Wtajemniczenie

Mi tu któraś z Was (nie pamiętam-kalafior) doradziła Ujastek i chyba ten wybiorę(akurat 9list są dni otwarte ) czytałam i ma super opinie, jest bezpłatny, fachowa obsługa, za poród rodzinny w wygodnej sali nic się nie płaci - nakłaniają do porodów rodzinnych więc idealnie no i jest oddział neonatologiczny chyba w Krk najlepszy szpital

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-10-22, 23:50   #1340
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Kurcze, aż mi się smutno zrobiło
Tymbardziej, że jedziemy na jednym wózku. Przeraża mnie właśnie to ze krwiak się nie zmniejsza nawet dziś zastanawiałam się co będzie jeśli się nie będzie chciał wchłonąć masakra i jak tu pozytywnie myśleć. Dla mnie to tak wgl abstrakcja, nie zupełnie dociera do mnie, że mam krwiaka. Tymbardziej, że ja zawsze zdrowa, bez problemów, nawet rzadko na grypę chorowałam, a tu takie coś

Z nowości, które zauważylismy z TZ, będę miała wystający pępek, bo już w tej chwili jest jakiś dziwny i w połówie zrównał się ze skórą na brzuchu. Szok.

I postanowiłam, że będę już przy każdej wypłacie kupować potrzebne gadżety dla malucha... Oczywiście online... Bo potem wyłożyć naraz tyle pieniędzy to może zabolec. Póki co będę kupować takie rzeczy przy których płeć mi potrzebna nie jest a potem ruszymy z ciuszkami

Stary 2014-10-22, 23:52   #1341
ruskaa
Wtajemniczenie

I postanowiłam, że będę już przy każdej wypłacie kupować potrzebne gadżety dla malucha... Oczywiście online... Bo potem wyłożyć naraz tyle pieniędzy to może zabolec. Póki co będę kupować takie rzeczy przy których płeć mi potrzebna nie jest a potem ruszymy z ciuszkami [/QUOTE]

dokładnie, jestem tego samego zdania, bo jednorazowo wydać kupę kasy to się bardzo odczuję, więc ufff że nakupowałam tych ubranek zawsze to mniej wydatków

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-10-23, 00:02   #1342
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Ja mam jeszcze trochę stracha czy to nie za wcześnie ale jak sobie pomyśle ze mebelki i wózek do najtańszych nie należy to wolę jednak już teraz zacząć Tzn zacznę od tych tańszych rzeczy a droższe na koniec

Ruska a te ciuszki to ty już sama od początku kupowałaś? Pytam bo sporo ich masz i jestem pod wrażeniem

Stary 2014-10-23, 00:03   #1343
brownsugar772
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze, aż mi się smutno zrobiło
Tymbardziej, że jedziemy na jednym wózku. Przeraża mnie właśnie to ze krwiak się nie zmniejsza nawet dziś zastanawiałam się co będzie jeśli się nie będzie chciał wchłonąć masakra i jak tu pozytywnie myśleć. Dla mnie to tak wgl abstrakcja, nie zupełnie dociera do mnie, że mam krwiaka. Tymbardziej, że ja zawsze zdrowa, bez problemów, nawet rzadko na grypę chorowałam, a tu takie coś

Z nowości, które zauważylismy z TZ, będę miała wystający pępek, bo już w tej chwili jest jakiś dziwny i w połówie zrównał się ze skórą na brzuchu. Szok.

I postanowiłam, że będę już przy każdej wypłacie kupować potrzebne gadżety dla malucha... Oczywiście online... Bo potem wyłożyć naraz tyle pieniędzy to może zabolec. Póki co będę kupować takie rzeczy przy których płeć mi potrzebna nie jest a potem ruszymy z ciuszkami
No u mnie jeszcze pępek bez większych zmian chociaż brzuch rośnie w zastraszającym tempie- smaruje się już kilka razy dziennie bo tak mnie cała skóra na brzuchu swędzi, że wariuje
A co do rzeczy dla maleństwa to mam już mega ochotę coś kupić, ale sie powstrzymuję bo poprzednio jak tylko dowiedzieliśmy się o ciązy zaczeliśmy kupować ubranka i jak straciłam ciążę, wróciłam do domu i to wszystko musiałam pochować, to był dodatkowy cios
Stary 2014-10-23, 00:13   #1344
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam jeszcze trochę stracha czy to nie za wcześnie ale jak sobie pomyśle ze mebelki i wózek do najtańszych nie należy to wolę jednak już teraz zacząć Tzn zacznę od tych tańszych rzeczy a droższe na koniec

Ruska a te ciuszki to ty już sama od początku kupowałaś? Pytam bo sporo ich masz i jestem pod wrażeniem
kupowałam przez ponad rok, jak gdzieś byłam i widziałam w okazyjnych cenach to brałam, bo jak to się mówi "przyda się" także kolekcja urosła :P a teraz w II trymestrze już bez obaw można kupować , a już prawie go zaczynamy

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-10-23, 00:36   #1345
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie jeszcze pępek bez większych zmian chociaż brzuch rośnie w zastraszającym tempie- smaruje się już kilka razy dziennie bo tak mnie cała skóra na brzuchu swędzi, że wariuje
A co do rzeczy dla maleństwa to mam już mega ochotę coś kupić, ale sie powstrzymuję bo poprzednio jak tylko dowiedzieliśmy się o ciązy zaczeliśmy kupować ubranka i jak straciłam ciążę, wróciłam do domu i to wszystko musiałam pochować, to był dodatkowy cios
Mnie nie swędzi, ale to może dlatego, że rośnie skokowo wywalilo mnie po szpitalu a teraz znowu spokój... Ale skoro TŻ zauważył, że znowu cycki urosły i z pępkiem coś się dzieje wiec to nie są jednak moje wymysły
Cytat:
kupowałam przez ponad rok, jak gdzieś byłam i widziałam w okazyjnych cenach to brałam, bo jak to się mówi "przyda się" także kolekcja urosła :P a teraz w II trymestrze już bez obaw można kupować , a już prawie go zaczynamy
No to ładny sobie zapas zrobiłaś U mnie z ciuszkami tragedii nie będzie, bo mam większość od kuzynki... Tzn obiecała mi ze jak w pl będziemy to dostanę jednak okaże się później ile z tych ciuszków się przyda, bo u niej są 2 babeczki.... no ale jakieś to odciążenie budżetu będzie
Tylko teraz pozostaje mi pokupowac resztę gadżetów....

II trymestr-pieknie brzmi może w końcu wyluzuje

Nic to lecę spać, dobranoc

Stary 2014-10-23, 04:29   #1346
olimpia2009
Zadomowienie

Nadrobilam!!
Lucky co chcesz od moich kropek...kuzwa na pol zaspana bylam
Aural glowa do gory bedzie dobrze
Weron przykro mi...a tesc byl chory na to stalo sie nagle

pamietacie ten egzamin co pisalam miesiac temu- ZDALAM!!!! teraz jestem CDA 2 (certified dental assistant 2)

dobranoc laski
Stary 2014-10-23, 08:08   #1347
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba jakaś bardzo optymistyczna wersja

Chociaż znam szczesciare, która mając 1,5msc dziecko wysypiala się bo mloda była na mm i przesypiala całe noce
Moje dziecko ma 9 miesiecy i dalej nie przesypia nocy Budzi sie raz czasem 2 na jedzenie

Cytat:
Mi tu któraś z Was (nie pamiętam-kalafior) doradziła Ujastek i chyba ten wybiorę(akurat 9list są dni otwarte ) czytałam i ma super opinie, jest bezpłatny, fachowa obsługa, za poród rodzinny w wygodnej sali nic się nie płaci - nakłaniają do porodów rodzinnych więc idealnie no i jest oddział neonatologiczny chyba w Krk najlepszy szpital
Ujastek..... Pare znajomych tam rodziło i tak szpital dobry ale nietety totalna masówka. To mnie niechęciło choć opieka dla noworodka z oki. ALe matkę wywalą do domu a dziecko zostanie.
Ja rodziłam w Narutowiczu i tam sie wybieram. Sam szpital ma złe opinie ale porodoka i połoznictwo dobre. Mam tam lekarza. I JAk dlugo moje dziecko bylo tam w spzitalu tak długo ja tam byłam. Jak dziecko przewieźli to wtedy mnie wypisali. Kopernik to wiem że jak ma sie swojego lekarza tam to super. Żeromskiego też w maire chwalą i co mnie dziwi Galla że porodówka jest super. Kolezanka tam rodzila i mowiła ze bardzo fajnie may oddział ale bardzo przyjazny. Rydgier różnie słyszlam. Myslenice dla mnie odpadają

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:11   #1348
irenka78
Rozeznanie

weron1 przykro mi bardzo

olimpia wielkie gratulacje

Co Wy jeszcze śpicie? Ja dzisiaj nie mogłam spać, pewnie podświadomie się stresuję, czekam dzisiaj na telefon z wynikiem z testu pappa... brrrr
Jeśli chodzi o wyprawkę u mnie kiepsko, jakieś pół roku temu pozbyłam się wszystkiego po Gabi, porozdawałam , trochę sprzedałam, byliśmy pewni że drugiego dzidziusia mieć nie będziemy a tu taka niespodzianka, widocznie tak miało być.... zostało mi tylko łóżeczko ale muszę je obejrzeć bo jest schowane u teściów i nie wiem w jakim jest stanie. Znając siebie to za zakupy zabiorę się pod koniec ciąży, wcześniej chyba się nie odważę.

miłego dnia bez mdłości itp wszystkim życzę
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:24   #1349
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Niby nie wszystko ale jeśli miałabym zapłacić 250zł i miałby to zrobić normalny lekarz to dziękuję bardzo, nie skorzystam

Twój lekarz to sprawdzał czy byłaś u specjalisty?
Mój gin tylko przezierność, kość nosową, sprawdza czy jest żołądek, serducho i tyle.
U specjalisty... z certyfikatami.. no właśnie.. jeszcze mózg oglądaliśmy, ponoć bardzo ładny, mam nadzieję, że ścisły po mnie ;p Jak byłam w Lux Medzie też tylko kość nosowa i przezierność... trochę mało... ważne jest jaka jest pępowina podobno.

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Aaa i paluszki jeszcze liczyl u raczek
U nas teraz nie liczył, stwierdził, że liczyć nie będziemy, bo skoro są, to najczęściej jest wszystko ok...

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Tylko sobie nie przegapcie terminu tego usg genetycznego, bo po 14 tyg to już nie ma sensu go robić, bo kość nosowa jest już wykształcona u wszystkich dzieci i tych zdrowych i chorych. Ja robię prywatnie u mojego lekarza prowadzącego, ale on ma certyfikat FMF.
Myślę, że ta lekarka nie naciąga pacjentów, bo często bywa tak, że lepiej iść wcześniej i powtórzyć ew. badanie niż iść za późno. A wysyła do innego tak jak wszyscy inny ginekolodzy u mnie w mieście (tylko jeden ma certyfikat).
Zresztą, chyba ważne aby USG robić gdzie indziej i u różnych lekarzy zrobić te trzy podstawowe, gdyby jeden czegoś nie zauważył, zawsze jest szansa, że ktoś inny. I nie chodzi przecież o przerwanie ciąży, tylko szybką pomoc maluszkowi zaraz po urodzeniu w razie potrzeby (oby takiej nie było )

Cytat:

DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE I ZA KCIUKI
pozostaje mi mieć nadzieję, że mimo wszystko obędzie się bez kolejnych stresów czego sobie i wam wszystkim życzę
Kochana, ja również trzymam kciuki aby było wszystko dobrze... nie będę pisała abyś się nie martwiła, bo przecież Ty wiesz, że nie powinnaś, ale to silniejsze jest

Cytat:
Bardzo mi przykro z powodu Waszej straty... to na pewno nie łatwy czas dla Was obojga...

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość

pamietacie ten egzamin co pisalam miesiac temu- ZDALAM!!!! teraz jestem CDA 2 (certified dental assistant 2)

dobranoc laski

Dzień dobry Dziś mamy 12t6d! Ostatni I trymestru... ajajajaj

Powiedziałam w pracy - nawet się ucieszyli chociaż wiadomo, że mogą się cieszyć jako ludzie, ale jako szefowie już nie aż tak, bo z czego? ;p;p

Nie spać! Pracować! Dzieci produkować! ;p;p
Stary 2014-10-23, 08:32   #1350
brownsugar772
Raczkowanie

Dzień dobry

jakoś dziś w nocy spać nie mogłam, budziłam sie kilka razy- a to siku a to jeść a to boczek mi się zmęczył heh a pomyśleć że to dopiero początek

miłego dnia wszystkim życzę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości