|
|
#1681 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tej nomenklatury kolorystycznej nie znam niestety ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aaach nie czytacie ze zrozumieniem, po czem tapeta nie może być, ale nevermind. 3. 3. ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Kce mi sie serialu, thrillera Czekam na Zaginioną Dziewczynę, pewnie będzie do bani, ale chce mi się zagwozdek kryminalnych. Fargo serialowe było do bani. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 22:11 |
|
|
|
|
#1683 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W Naturze na pewno
Kurde, będziecie mnie odwiedzać w więzieniu jak zrobię krzywdę siostrze co prowadzi religię? Powiedziała na lekcji, że obchodzenie Halloween to grzech ciężki i czczenie szatana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1684 |
|
Nindżopesz
|
O, obejrzałaś cały? I co, i co? Ja poległam po pierwszym odcinku.
|
|
|
|
#1685 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
).
|
||
|
|
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noremalnie to ja bym nie oglądała sama bo żenua, ale że my z chuopinem mamy mało wspólnych seriali, on ma mało czasu, i może oglądać odcinek dziennie, no to ja nigdy nie wytrzymuję i trzaskam sezon w 3 dni To postanowiliśmy że coś, co ma mało odcinków i jest na podst true story i fogle, to będzie naszym wieczornym rytuałem. Skręcało nas ze złości, jak słabe może być coś takiego, że to chyba jakiś dżołk, ale wytrwamy, może się rozkręci. Może to tak ma być Choć przyznam, aktor grający Lestera dobry No ale litooooooooooości. Że już zaczęliśmy postanowiliśmy wytrwać i zobaczyć jak się ta farsa rozwinie ( na początku liczyliśy na rozwój) oraz do czego zmierza. No nic, zakończenie na miarę hamerykańskiej bajki. Przyznam szczerze, że pierwszy odcinek był najlepszy nic nie straciłaś, a my straciliśmy czas. Teraz muszę się na gwałt pocieszyć ![]() Nie wiem zaiste jak mam to skomentować, ani to czarna komedia, ani to kino familijne. Bez-na-dzie-ja. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
nie podzielę się to poradą z małżem ![]() Gładź, po moim trupie. Ten pył z czyszczenia gładzi, z tego się nie da wyjść, ja tego nie chcę Poza tym tego co wiem, to już tak raz robił , i tak wyjszło. Bo jak pęknięcia tynku to nie ma mocnych ![]() Ja chcę to zrobić BEZPYŁOWO i zrobię to! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 22:44 |
||
|
|
|
#1687 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a co myslicie o tym?
czy to nie podrobki, co o odcieniu (to chyba jakis wypollizowany jest )i fogle o tym podkladzie..podoba mi sie nazwa koloru no dobra widze ze opinie ma powalajace...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-22 o 22:45 |
|
|
|
#1688 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak masz siłę to spróbuj Utopii, też poległam po pilocie ale może niesłusznie. |
|
|
|
|
#1689 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1691 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
a to? najjasniejszy kolor110?
http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...685915642.html co myslicie? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
o..a ja sie zabieram za sciagniecie go? to mowiceic ze nie warto? Cytat:
jaka ja jestem inteligentna ![]() mialo byc to http://allegro.pl/light-ivory-091-ma...727300785.html
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-22 o 23:03 |
||||
|
|
|
#1692 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
O! ![]() Cytat:
![]() Dobra. Nie nalegam ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Po co ściągać, online se obejrz. Totalnie nie warto. |
|
|
|
|
#1694 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ogarniam tychpodkladow..chyba nawet bardziej niz bb kremow :/
a probek na allegru jakos niet
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1696 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wg doktryny kk tak własnie jest, siostra dobrze prawi
|
|
|
#1698 |
|
Nindżopesz
|
Szkoda czasu, ściągnij sobie Breaking Bad jeśli nie widziałaś.
Co do podkładów płynnych to się nie wypowiem konkretnie ale wg mnie niegłupim pomysłem byłoby udanie się do Syfory albo Douglasa, pobajerowanie konsultantek i capnięcie za darmochę kilku próbek. |
|
|
|
#1699 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nic z tego nie wiem...myslalam ze jakbym nie sama robila to by sie nie spsuł... ale nie wiem kurna czemu sie spsuł?! i siostrze tez?! co do faka zrobilam nie tak? ,albo sieciunia klamie i dynia sie nie nadaje do słoikowania... to na pewno dyniowy spisek..spisek wytfurcuf dyni
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
colorstay to ciężki kaliber, nie potrzebujesz na takim to trzeba namalować twarz od nowa, wszystkie cienie i refleksy, bo całkiem plaskata wychodzi. rimmela przetestuj w rossie czy innej naturze, on wszędzie jest. przez was zrobiłam sobie makijaz z kreskami linerem... moze w koncu się naumiem
|
|
#1701 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to niewykonalne narazie , juz widze jak TZ idzie mi malej pilnowac a ja siedze godzine w sephorze buehbueh ![]() , pozatym nie mam odpowiednich ciuchów do syfory ![]()
|
|
|
#1702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa w Sefo to dopiero dostanie oczopląsu. Polly idź do sklepu - pomaziaj sie, a nie pytaj nas, bo co Ci to da, że powiemy że świetny jak se malniesz Rimmelem wyjdziesz z Rossa i się zrobi pomarańczowy? Z Sepho polecam Lancome Teint Miracle - odcień 005, ale drogi (warto kupić gdzieś w sieciuni) ale sama przyznałaś, że na co Ci na sam początek droga tapeta? ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Did polonisty. Jakie to są ciuchy do Sefo? Czy ktoś Cię mocno nie uderzyłw głowę? Bo nie poznaję Cię. |
||
|
|
|
#1703 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki za porade..rozwazalamgo bo jakas blogerka pisze ze jasny jest ten jasny odcien..ale jak jest tak jakpiszez to nie chce uff to teraz juz nic serio nie wiem, moze tego bela w ciemno? do nartury na pewno nie dotre... i nie ze wymyslamale mam malego cyckowego didka,pogoda syfna a natura daleko
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- - - - ????? Bo tak to szósmą stronę idziemy, Ty się męczysz, bo błądzisz po omacku. |
|
|
|
|
#1705 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo tz ma uczulenie na galerie, po 5 min zadzwoni zebym wracala bo mala placze,albo zyga or łotewa no pytam bo macie wiedze co dobre co kicha..juz sie wiele dowiedzialam...tylko teraz za cholere mi sie nie chce złozyc dobry podklad do dobrego jasnego koloru i ludzką cene...bo na podklad sie nie szarpne jak na marsa bo nie mam kompletnie pojecia co z tego wyjdzie ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
-jasny kolor( na prawde jasny, podobno z tym jest prblem) nie ciemniejacy -do cery suchej/normalnej -lekko kryjacy - enter -no i jesczze niedrogi i dostepny w miare,najlepeij na all lub w rosie z ciuchami to zarcik taki był..ale pewnie probek bym nie dostala jak takązebrzacą bide by zobaczyli
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-22 o 23:24 |
||
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trwałość? ważna? Czy nie? te do suchych zazwyczaj się ścierają, ewaporują, brudzą etc Najjaśniejszy jest ten 010 Match Perfection Rimmel. Bier go. Choć powtórzę, mówię to na podst sieciuni i opini znajomych. Sama go nie testowałam nigdy. Jak pisałą Betty prawie wszystkie drogeryjne ciemnieją, oprócz Bourjois, które są obecnie imo za żółte, kiedyś były bielsze. Rimmmel Wake me up, nie ma bladego odcienia, na mur beton. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 23:35 |
|
|
|
|
#1707 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie o tym mysle co zalinowalas...z drugiej strony ja jaka biala nie jestem, normalnie blada nie ekstremalnie, tylko ten rimmel to dla jakiej cery jest?
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy podkłąd ściemnieje na twarzy. Poza kilkoma drogimi wyjątkami. Na pewno nie do tłustej. Stosują go laski z normalną cerą. Raczej bezproblemową. Wiesz to jest tak, Loreal True Match ma super jasny Ivory, faktycznie kość słoniowa. Ale formuła ponoć taka wysuszająca potrafi być, w sensie raczej chwalą go laski z cerą mieszaną/tłustą. Ja się trzymam z daleka drogeryjnych, ale przeglądając sieciunię za różnymi produktami, jak robię risercz, nie mogę nic poradzić, że zapamiętuję Z Douglasowych nie ciemnieje Clarins Comfort w słoiczku - do suchej, ale sama miałam i byłam zadowolona zimą. No i Guerlain Parure de Lumiere, ale tylko odcień 01 Pale Beige robiony na Azję, stacjonarnie niedostępny. No ale to już jak się polubisz z podkładami. Bo to jest zbójecka cena. A i wpsomniany Teint Miracle Lancome 005. Ja mam porządnie przetestowaną tzw górną półkę, i uważam, że masa chłamu tam jest za dużą kasę. Także można się naciąć, nie taka dobra ta półka Mnóstwo słabych produktów. Niestety jest TYLKO jedna droga, żeby się o tym przekonać. Więc jakoś bardzo nie zachęcam, bo nie wszystko złoto O drogerii więcej niż napisałmw cześniej nic nie wiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 23:50 |
|
|
|
|
#1709 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w jaki sposób przebiegał proces pasteryzacji? Bo może do dyni tyndalizacji użyć trzeba ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no luzik wygłupiam się, tzn serio nie można , ale mam luz, głupawę Eeech widzisz co remonty robio z człowiekiem. Ale powaga wezne tego chuopina sposobem, namówię pana w sklepie , żeby mu powiedział, że coś tam coś tam zaklei pęknięcia, kupimy, malniemy wstawimy drzwi, i będę hepi I na kilka latek spokój
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

, tylko nie wiem czy produkuja całkowicie gładnie

Spodziewają się 100letniej staruszki

nie podzielę się to poradą z małżem 

,albo sieciunia klamie i dynia sie nie nadaje do słoikowania...