Scent Bar LIV - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 16:15   #1651
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LIV

A ja przypominam Stazji, że dziś środa więc jest zobowiązana przetestować porównawczo hide a pore

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Grzyb mi wyrósł na balkonie wygląda jak koźlak, może ugotuję małżu zupę? Albo lepiej nietopszowi.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:18   #1652
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ale mam iść i se na nos nałożyć? I to na nos bez podkładu, do tego rano, żeby efekt ocenić wieczorem
No ale w czym problem? Ja jak chcę to idę do perfumerii i testuję. Można zmyć makijaż tam. Można na makijaż, no jak kto woli, pełna wolna amerykanka.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:22   #1653
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
No ale w czym problem? Ja jak chcę to idę do perfumerii i testuję. Można zmyć makijaż tam. Można na makijaż, no jak kto woli, pełna wolna amerykanka.
W tym, że wolę z neta kupić próbkę i potestować parę razy

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:22   #1654
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Grzyb mi wyrósł na balkonie wygląda jak koźlak, może ugotuję małżu zupę? Albo lepiej nietopszowi.
foto koniecznie pliz

kumpeli wyrosły grzyby w donicy z domowym kwiatkiem

snad wciąż kiepskich, acz lepszych niż ostatnie, wyników cholu , chyba trza kontynuować tę dietę

dzięki za kciuki pomogło

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:26   #1655
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
W tym, że wolę z neta kupić próbkę i potestować parę razy
Aha, no to jeżeli są na necie to bier, tylko nie wiem czy on w próbkach występuje. Ja bym się podzieliła chętnie, skoro i tak chcesz zamawiać przez net, ale jest jedno ale, on zaschnie odlany do pojemniczka Nie mam pomysłu na ulokowanie go
Masz pomysł?
To jest korektor, którego z pompki wychodzi za dużo, więc trzeba manewrować, ale dla mnie to nie jest jakiś problem. Chodzi o to, że jego wystarcza jedna fefnasta kropli, pytanie co z resztą, żeby nie wyschła?
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

snad wciąż kiepskich, acz lepszych niż ostatnie, wyników cholu , chyba trza kontynuować tę dietę

dzięki za kciuki pomogło
szyyyyybko bardzo

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-22 o 16:27
Stary 2014-10-22, 16:31   #1656
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Aha, no to jeżeli są na necie to bier, tylko nie wiem czy on w próbkach występuje. Ja bym się podzieliła chętnie, skoro i tak chcesz zamawiać przez net, ale jest jedno ale, on zaschnie odlany do pojemniczka Nie mam pomysłu na ulokowanie go
Masz pomysł?
To jest korektor, którego z pompki wychodzi za dużo, więc trzeba manewrować, ale dla mnie to nie jest jakiś problem. Chodzi o to, że jego wystarcza jedna fefnasta kropli, pytanie co z resztą, żeby nie wyschła?
Nie trzeba, muszę i tak na żywo odcień obadać

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:32   #1657
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja dodałbym do tego jajo sadzone jeszcze

Okraszone Tylko do jakiej zupy tak się jadło? Do barszczu?

Pysznoś
u mię się je osobno prażuchy z kapuśniakiem
Cytat:

Masz żyły nadgarstkowe zielonkawe czy niebieskie może? Bardziej leży Ci złoto, czy srebro?
niebieskie

nie wiem chyba złoto

fięc?
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Tym razem nie dam rady Wad nadrobić... Jak to jest, że mi ciągle czasu brak i jest go coraz mniej na dodatek??? Ściskam wszystkich mocno

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
dla ciebie to przynajmniej znany, przyjazny swiat a dla mnie kosmos i opca wroga cywilizacja

chociaż od jakiegoś czasu przypuszczam dywersję
Cytat:
no dobra ,tylko mi sie chce metamorfozy jak te laski nieumalowane a potem taki łoł ,
jak se walne malego smołkiego to nie bedzie łoł tylko łeeee...

Cytat:
dorzucili mi próbki: maseczki za 145 zeta, kremu na noc za 565 i na dzień za 420. Już sobie wyobrażam jakiego uczulenia dostanę za karę za próżność

Cytat:
wpadłam na pomysł sfotografowania mojej kolorówki ,
bedzie tego z 10 sztuk z czego 70 procent przeterminowane ,

wpadłam tez na pomysł prowadzenia bloga , ale jak znam siebie to nic z tego nie bedzie
na pomysł też wpadłam, aczkolwiek utknęłam w punkcie pt "niepowtarzalna superfantastyczna odkrywcza kojarząca się ze blogiem nazwa"
Cytat:
Przez Was odczuwam potrzebę kupna czegoś
ja też chyba znów mnie kuszą azjatyckie bb chociaż jak pamiętam próbkę honeycośtam to nie zachwyciła a na próbkowanie wszystkich nie mam niążków
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Macham znad próby powolnego powrotu do świata żywych

Cytat:
moze ja se kupie jakis najtanszy podklad po prostu? sprobuje nim pomaziac po całosci i obaczym co bedzie? ,

czy jest jakis dobry tani podklad? moze cos z essence lun inszego rosmaniackiego? w sumie jaki jest sens dla mnie zaczynac od gornej polki jak i tak nie docenie efektu,albo źle dobiore i nic z tegi nie bedzie dobrego...
czy jest nie wię, ale wg kwc dobre opinie mają te:
manhattan
bell nr 1
lirene nr 1
eveline mineralny
max factor nr 1
lirene 2
verona
delia
bell nr 2
max factor nr 2

pudrów prasowanych już nie wklejam same płynne. wyłuskałam z kwc i prasowańce, te tanie oczywiście, mam w torebce wizażowej wrzucone w ogólną przegródkę.
mam i testuję bell nr 1 , veronę, lirene nr 2.

znad deszczu i ciemności.
Stary 2014-10-22, 16:40   #1658
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
czy jest nie wię, ale wg kwc dobre opinie mają te:
manhattan
bell nr 1
lirene nr 1
eveline mineralny
max factor nr 1
lirene 2
verona
delia
bell nr 2
max factor nr 2

pudrów prasowanych już nie wklejam same płynne. wyłuskałam z kwc i prasowańce, te tanie oczywiście, mam w torebce wizażowej wrzucone w ogólną przegródkę.
mam i testuję bell nr 1 , veronę, lirene nr 2.

znad deszczu i ciemności.
a odcienie?
Stary 2014-10-22, 16:41   #1659
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
no i Polly ma nazwę bloga gotową

a ja nadal w czarnej eeeee....
Cytat:
--

lepiej nietopszowi. straty będą mniej bolesne jeśli jusz
Stary 2014-10-22, 16:43   #1660
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Nie ma się z czego cieszyć
no wiem, że nie ma

Cytat:

Mi "tylko" chrupie. Ale zbadane reumatologicznie, usg, no i pono minimalny wyciek czegoś ale taki tyci tyci że mam suplementowac. Czego nie robię
ja się powoli zastanawiam nad skierowaniem jakimś
czym suplementować masz?

Cytat:

Cytat:
Już nawet mam tytuł: Make life harder
.
Cytat:
Cytat:

Cytat:

Cytat:
prażuchy z kapuśniakiem
.
dawno nie jadłam...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:51   #1661
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

czym suplementować masz?
Nie pamiętam już, jakieś naturalne rzeczy. Chyba coś z kolagenem? Omega 3? Wyrzuciłam ulotki, było za drogie, zawierało jakieś oleje. Awokado? Nie było to tak bardzo ogólnodostępne. Nie przypomnę sobie, już próbowałam dla babci sobie przypomnieć ale się nie udało. Tak to jest jak robię czystkę w papierach
Coś na P? Z Pleistocenem mi się kojarzylo

To miało być tak profilaktycznie, na ogólną kondycję stawów, a mnie nie było stać na tak drogi suplement, a i tak nie miał on nijak wpłynąć na moje chrupanie, które w sumie niewiadomo oczywiście czym jest spowodowane, zwłaszcza, że chrupię od dziecka

Olejów przyjmuję niemało - wiesiołek, lniany, pest winogron, czasem inne, także uznałam, że się dobrze olejuję

Czas edycji: 2014-10-22 o 17:03
Stary 2014-10-22, 17:09   #1662
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a odcienie?
o to już nie wiem co dla Polly będzie chyba że pytasz o moje, nie zrozumiałam na początku a teraz przeczytałam jeszcze raz i załapałam

ja mam tak:

bell illumi - 01 light beige
lirene city matt - 203 jasny
korektor w pędzelku essence stay natural - 03 soft nude
verona silk & lift - 32 piaskowy - nietrafiony kolor, za ciemny

------
ach i z mineralnych mam annabelle - kryjący light beige - oraz matujący beige light i natural light próbki

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
dawno nie jadłam...
ja też, chyba namówię mamę żeby popełniła takowe jak przyjadę w końcu w odwiedziny do niej

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-10-22 o 17:07
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 17:42   #1663
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
kumpela bardzo chwali rimmela wake me up
Potwierdzam - też miałam i mi dobrze robił na wygląd
Polly, jeśli to by miało Ci pomóc, to miałam odcień 103. Ale za licho nie powiem, czy mam skórę jasniejszą niż Twoja, ciemniejszą czy taką samą

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 17:44   #1664
rachell111
Zakorzenienie

To tera ja mam pytanie o malowanie - ale ścian

Chodzi o to, że kompletnie sie nie znamy, i pewnie zdamy się na pana z hipermarketu.

Przedpokój, będzie przekuwanie drzwi ble ble ble łomot gruz itp. Ale nie o tym. Ściany są gipsowane i jak były malowane farbą to popękany tynk a na nim popękany gips był widoczny. Tzn popękał of kors po malowaniu, lata temu jak chuopin se sam urządzał.

Jak się wprowadziłam walneliśmy na to tapetę - i jestem zadowolona, popękana struktura ścian zakryta i w sumie moglibyśmy po tym gruzowaniu zrobić tak samo i nie byłoby problema. Jest spoko. ALE. to jes wąski przedpokój z drzwiami wpuszczonymi do pomieszczeń więc ma hmmmm no takie grube wnęki na te drzwi, czyli milion kątów prostych czyli tapeta jest docinana, klejona do kątów i z biegiem czasu po prostu się odkleja, odłazi od tych nazwijmy to futryn. I będzie to samo. Podklejanie nie pomaga.

Pytanie brzmi, czy jest jakiś specyfik wykończeniowy (ala farba, ale łotewa niech się zwie jak chce) który położony na popękane gipsowe ściany "zaklei" to wszystko i tę pęknięcia spod neigo nie wyjdą??????
Ja wiem, że to nie jest forum budowlane, ale spędziliśmy już na YT milion h, i wszędzie tylko farby strukturalne, a my nie chcemy strukury, maziaji, itp. Chcemy gładko. I jasno. Może ktoś robił coś takiego przy remontach?

Chuopin zagaił o żywiczne marmulity itp wykończenia, ale to jest ohyyyyydne i nie wyobrażam sobie tego w domu. Ale może istnieją jakieś żywiczne formuły, inne niż ten neiszczęsny marmulit, które skutecznie zakleją na gładko sciany? Nie mamy ani kasy ani miejsca na cegiełki, kafelki, kamienie ścienne. Zwęzi to przedpokój i jest jednak "zimne" dosyć.

Czas edycji: 2014-10-22 o 17:50
Stary 2014-10-22, 19:02   #1665
gryx82
BAN stały

Znad ogórkowej

Co za pogoda koszmarna... czuję się jak z grobu wyjęty
Cytat:

Cytat:

Cytat:
u mię się je osobno prażuchy z kapuśniakiem
Prażuchy powiadasz? Wg tego przepisu?

Przypomniało mi się jeszcze znane tu i ówdzie (Ves chyba też robi) danie pt. dukane, okraszone ziemniaki wymieszane z gotowanym kapkiszem U nas się tak jada (ale osobno) ziemniaki z bigosem
Cytat:
niebieskie

nie wiem chyba złoto

fięc?
Wychodzi mi zima w środku lata
Cytat:
Nie pamiętam już, jakieś naturalne rzeczy. Chyba coś z kolagenem? Omega 3? Wyrzuciłam ulotki, było za drogie, zawierało jakieś oleje. Awokado?
Doustne czy naskórne? Siostra ma skądś całą kartonową "skrzyneczkę" czegoś na stawy, ino do teraz nie wiemy, skąd, po co i jak to się stosuje Ale z olejem awokado właśnie, takie papierowe, kwadratowe saszetki Z doustnych Parabel coś kiedyś polecała, Forflex jakiś? Forte?

A na pęknięcia ścian jest chyba taka specjalna siatka, którą się później gładzią traktuje
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:34   #1666
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Doustne czy naskórne? Siostra ma skądś całą kartonową "skrzyneczkę" czegoś na stawy, ino do teraz nie wiemy, skąd, po co i jak to się stosuje Ale z olejem awokado właśnie, takie papierowe, kwadratowe saszetki Z doustnych Parabel coś kiedyś polecała, Forflex jakiś? Forte?

A na pęknięcia ścian jest chyba taka specjalna siatka, którą się później gładzią traktuje
Doustne. Nic znanego.

Nie będziemy robić gładzi ponownie - chyba ze po moim trupie. To wtedy prosz bardzo.
Siatki mają moi znajomi i niczego nie gwarantuje. Ech. Pali mi się, muszę to znaleźć bo chcę mieć jaknajszybciej syf z głowy. I pełne drzwi, a nie ma drzwi bez przeróbki przedpokoju. Jak się tym nie zajmę to chuopu zejdzie kolejne 100 lat, a ja nie lubię czekać. Zatem im szybciej znajdę rozwiązanie tym lepiej dla mnie.

Jessssu ja już chcę do swojego pokoiku Póki co od kilku wieczorów siedzę w kuchni przy akompaniamencie zmywary

Czas edycji: 2014-10-22 o 19:36
Stary 2014-10-22, 19:46   #1667
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
No wieeesz?
no może nie tak źle, bo jednak się maluję, a Ty chyba nie
ale mam jakieś tam kosmetyki sprawdzone (niektóre mi co jakiś czas wycofują ofc i wtedy muszę szukać nowych na ich miejsce) no i nie kombinuje i nie szukam i nie testuję nowości bo mnie to stresuje przyzwyczajam sie do rzeczy
Cytat:

Cytat:

dzięki za kciuki pomogło

Cytat:

Cytat:

na pewno warto wybrać się do lekarza, no ale na takie chrupanie to nie za wiele pomaga

Cytat:

Cytat:

Chodzi o to, że kompletnie sie nie znamy, i pewnie zdamy się na pana z hipermarketu.
chętnie bym pomogła ale też sie nie znam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2014-10-22 o 19:47
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:52   #1668
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ale mam jakieś tam kosmetyki sprawdzone (niektóre mi co jakiś czas wycofują ofc i wtedy muszę szukać nowych na ich miejsce) no i nie kombinuje i nie szukam i nie testuję nowości bo mnie to stresuje przyzwyczajam sie do rzeczy
Ja też.

Jedyną zmianą, jakiej mi sie zachciało, to naumieć się kresek, i umówiłam się z makijażystką na to. Niestety potwierdziło się co podejrzewałam, że mimo wielu technik, przy mojej budowie oka nigdy nie będzie to dobry wybór, korzystny look.
Stary 2014-10-22, 19:56   #1669
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie będziemy robić gładzi ponownie - chyba ze po moim trupie. To wtedy prosz bardzo
Racja, syfu po tym pełno w całym domu Co do siatki - u mnie na suficie też się nie sprawdziła, tj. przez chwilę było ok, ale później pęknięcie i tak zaczęło się odznaczać w jakiś magiczny sposób Tak se strzelałem tylko, nie znam się Teraz mam na suficie płyty k-g i jest przyzwoicie
Cytat:
Ja tylko na święta i imprezy typu imieniny, ale delikatnie tak, preferuję natural look
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:56   #1670
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

chętnie bym pomogła ale też sie nie znam
Najlepsze jest to, że ja mam gdzieś te pęknięcia. rybcia mnie to, są to są, trudno, ale chuopin się uparł. To nic, że masa rzeczy jest w tym domu byle jakich, z innej parafii, tanim kosztem etc, tego nie widzi, pękniecie - to jest problem.
I w sumie przez te jego pęknięcia blokuje czasowo postęp

No nic. Chyba w piątek kopsnę się na rozmowę z panem z Castoramy. Tak będzie najszybciej. Wziąć sprawy w swoje ręce.

Czas edycji: 2014-10-22 o 19:57
Stary 2014-10-22, 21:06   #1671
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:07   #1672
Parabelka
Panaroja

machneu szypciorkiem
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
w internetach autopromocyjnych zwykle
Cytat:
Reklamelka urodzinowo
aaaa , nie oglondam

Cytat:

Odstawiłam dziś dziada po tym jak mnie wczoraj prawie dusiło w nocy Bromberg + katar = ZŁO.
Anyway bawię się w Hałsa i zdiagnozowałam sobie nadczynność tarczycy (wszak biorę Euthyrox): obrzęk powiek, problemy ze snem, chwilami tachykardia, gorunc, wypadanie włosów. Niestety nie chudnę z niczego, crap
a s.aczkę masz ? jak nie masz to nie masz nadczynności
a serio - może za dużą dawkę tego eutyroxu dostałaś ?

więcej nie pszelece , nie dam rady

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:23   #1673
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
foto koniecznie pliz
Niestety did go wyrwał

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a s.aczkę masz ? jak nie masz to nie masz nadczynności
a serio - może za dużą dawkę tego eutyroxu dostałaś ?
Łee, żaden ze mnie Hałs. Nie mam wyżej wymienionego
A dostałam mało więc faktycznie nieprawdopodobne: 37,5 na dzień.

Stary 2014-10-22, 21:32   #1674
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Prażuchy powiadasz? Wg tego przepisu?

Przypomniało mi się jeszcze znane tu i ówdzie (Ves chyba też robi) danie pt. dukane, okraszone ziemniaki wymieszane z gotowanym kapkiszem U nas się tak jada (ale osobno) ziemniaki z bigosem
prażuchy moja babcia robiła, i mama chyba też, właśnie w taki sposób, że do ugotowanych i odcedzonych ziemniorów dodawało się mąkę i traktowało tłuczkiem, wciąż na ogniu, na gorąco, i to się zamieniało w taką kleistą przezroczystawą masę z której się na talerz łyżką kładło kluchy opis brzmi tak sobie ale smakuje okej, z okrasą, do gotowanego kapkiszu, kapuśniaku super.

a ziemniaki są jeszcze dobre wymieszane z ugotowaną i posiekaną kapustą włoską

Cytat:
Nie pamiętam już, jakieś naturalne rzeczy. Chyba coś z kolagenem? Omega 3? Wyrzuciłam ulotki, było za drogie, zawierało jakieś oleje. Awokado? Nie było to tak bardzo ogólnodostępne. Nie przypomnę sobie, już próbowałam dla babci sobie przypomnieć ale się nie udało. Tak to jest jak robię czystkę w papierach
Coś na P? Z Pleistocenem mi się kojarzylo

To miało być tak profilaktycznie, na ogólną kondycję stawów, a mnie nie było stać na tak drogi suplement, a i tak nie miał on nijak wpłynąć na moje chrupanie, które w sumie niewiadomo oczywiście czym jest spowodowane, zwłaszcza, że chrupię od dziecka

Olejów przyjmuję niemało - wiesiołek, lniany, pest winogron, czasem inne, także uznałam, że się dobrze olejuję
plejstocen ja się w sumie też się suplementuję, wsiem może więc nie okuleję na ament, już prędzej nerwy mi siądą od tego "chrup!" przy prostowaniu kolanka bo ja nie od dziecka a ostatnio, nie zdążyłam przywyknąć

Cytat:
na pewno warto wybrać się do lekarza, no ale na takie chrupanie to nie za wiele pomaga
acha w sumie od lekarza tylko chciałabym wiedzieć co to jest choćby po to, żeby wiedzieć czy mam np. to rozgrzewać czy wręcz przeciwnie, itp. żeby nie zaszkodzić.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:35   #1675
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Potwierdzam - też miałam i mi dobrze robił na wygląd
Polly, jeśli to by miało Ci pomóc, to miałam odcień 103. Ale za licho nie powiem, czy mam skórę jasniejszą niż Twoja, ciemniejszą czy taką samą

ja tez nie wiem :/

Cytat:

Przedpokój, będzie przekuwanie drzwi ble ble ble łomot gruz itp. Ale nie o tym. Ściany są gipsowane i jak były malowane farbą to popękany tynk a na nim popękany gips był widoczny. Tzn popękał of kors po malowaniu, lata temu jak chuopin se sam urządzał.

Jak się wprowadziłam walneliśmy na to tapetę - i jestem zadowolona, popękana struktura ścian zakryta i w sumie moglibyśmy po tym gruzowaniu zrobić tak samo i nie byłoby problema. Jest spoko. ALE. to jes wąski przedpokój z drzwiami wpuszczonymi do pomieszczeń więc ma hmmmm no takie grube wnęki na te drzwi, czyli milion kątów prostych czyli tapeta jest docinana, klejona do kątów i z biegiem czasu po prostu się odkleja, odłazi od tych nazwijmy to futryn. I będzie to samo. Podklejanie nie pomaga.

Pytanie brzmi, czy jest jakiś specyfik wykończeniowy (ala farba, ale łotewa niech się zwie jak chce) który położony na popękane gipsowe ściany "zaklei" to wszystko i tę pęknięcia spod neigo nie wyjdą??????
Ja wiem, że to nie jest forum budowlane, ale spędziliśmy już na YT milion h, i wszędzie tylko farby strukturalne, a my nie chcemy strukury, maziaji, itp. Chcemy gładko. I jasno. Może ktoś robił coś takiego przy remontach?

Chuopin zagaił o żywiczne marmulity itp wykończenia, ale to jest ohyyyyydne i nie wyobrażam sobie tego w domu. Ale może istnieją jakieś żywiczne formuły, inne niż ten neiszczęsny marmulit, które skutecznie zakleją na gładko sciany? Nie mamy ani kasy ani miejsca na cegiełki, kafelki, kamienie ścienne. Zwęzi to przedpokój i jest jednak "zimne" dosyć.

płyta gk

tynki mozaikowe o ktorych mowisz są jakie są..jest ich w pi..u moze ktorys wam sie zsapodoba (choc wątpie) ale tr=eraz sa we wszystkich kolorach teczy i fogle.

mozna tez we wnetrzu zrobic porzadny tynk zewnętrzny, ale to nie jest łatwe ani szybkie

dodam tylko ze ja we wzystkich pokojach mam pekniecia na ktore nic nie pomogło od lat,ale to są pekniecia na łaczeniu płyt w budownictwie wielkopłytowym, a to wasze pekniecie to z jakiekj przyczyny?

mozecie tez zatapetowac tapetą do malowania oi pomalowac , tylko nie wiem czy produkuja całkowicie gładnie

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-22 o 21:37
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:42   #1676
Katty_p13
Piers do przodu

znad lampki szampana i lodów z Lidla w ramach rocznicy 20-letniego pożycia wspólnego
Stary 2014-10-22, 21:44   #1677
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Cytat:
Nie wiem
no jak nie wiesz , toż to widać , że zombiak

to ja może napisze jak Redzia wygląda naprawdę : śliczna , o porcelanowej cerze , i wielkich szarozielonkawych oczach
Cytat:

lepiej nietopszu

Cytat:

Z doustnych Parabel coś kiedyś polecała, Forflex jakiś? Forte?
a polecała , ale że ma sklerozę ,to pamięta tylko że było w proszku , że ze sklepu dla sportowców i że Murszaf to tesz jadła i sobie chwaliła
Cytat:
Łee, żaden ze mnie Hałs. Nie mam wyżej wymienionego
A dostałam mało więc faktycznie nieprawdopodobne: 37,5 na dzień.
no to zostaje jeszcze przedwczesne klimakterium

na tematy makijażowe sięnie wypowiem , bo kupuję taki podkład , jaki ma najjaśniejszy odcień znaczy od dość dawna maybelline ale nie pamiętam który po poznaję po opakowaniu a kolorówka to jak mi się kolor spodoba a że i tak mi nic nie pomoże żeby urodniejsza być , to filozoficznie uważam że nie ma się co przejmować bo i tak lepiej nie bendzie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:54   #1678
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
znad lampki szampana i lodów z Lidla w ramach rocznicy 20-letniego pożycia wspólnego
wow, gratulacje

nich mi ktos powie czy ten bell ilumi jest w rosmanie??

i jesczze sie poskarze ze mi sie mus dyniowy dla dida w słoikach z☠☠☠..ł
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:58   #1679
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

plejstocen ja się w sumie też się suplementuję, wsiem może więc nie okuleję na ament, już prędzej nerwy mi siądą od tego "chrup!" przy prostowaniu kolanka bo ja nie od dziecka a ostatnio, nie zdążyłam przywyknąć
Byś widziała miny ludzi jak wstaję w sklepie - słynna niższa półka -Stękam łooooo jesssssssuuuuuuuuusss ludzie: WTF Spodziewają się 100letniej staruszki. Eeccch marność, że zacytuję Red.

Cytat:

tynki mozaikowe o ktorych mowisz są jakie są..jest ich w pi..u moze ktorys wam sie zsapodoba (choc wątpie) ale tr=eraz sa we wszystkich kolorach teczy i fogle.

mozna tez we wnetrzu zrobic porzadny tynk zewnętrzny, ale to nie jest łatwe ani szybkie

dodam tylko ze ja we wzystkich pokojach mam pekniecia na ktore nic nie pomogło od lat,ale to są pekniecia na łaczeniu płyt w budownictwie wielkopłytowym, a to wasze pekniecie to z jakiekj przyczyny?

mozecie tez zatapetowac tapetą do malowania oi pomalowac , tylko nie wiem czy produkuja całkowicie gładnie
Thnx, ale g-k nei wchodziw grę bo nie chcemy nic zwężać

no obczaję te tynki - w grę wchodzi jeden kolor - biały, więc zakładam będzie cięzko

Przyczyna - najprawdopodobniej zamozwaniec tynkarz po wódce, ileś tam lat temu. Nie było stać na tynki maszynowe jakie się teraz w domach robi.

Tapeta nie wchodzi w grę - gdyż jest tapeta i działa świetnie na pęknięcia ale że jest wciul kątów prostych to na zgięciach odłazi.

Szczerze mówiąc to ja bym to olała i zostawiła tapetę, tzn ponowiła myk tapetowy. Ale jak mówię Teżyk się rzuca fest. Niby powinnam powiedzieć - się rzuca niech sam szuka i robi, w sumie też szuka i de fecto zrobi, ale to mi zależy bardziej na czasie. Nie lubie 2 miechy szukać kolejne 8 się zastanawiać, a kolejne 4 wykonywać.

Dzięks za zainteresowanko.
Stary 2014-10-22, 22:04   #1680
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
to ja może napisze jak Redzia wygląda naprawdę : śliczna , o porcelanowej cerze , i wielkich szarozielonkawych oczach

no to zostaje jeszcze przedwczesne klimakterium
1. pomyliłaś mnie z kimś
2. o! A na poważnie to zapewne niewyspanie + zmęczenie + sezonowy wypad włosów + po farbowaniu + uczulenie na Inglot + katar + Bromberg. Łojezu, siedem plag egipskich.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości