|
|
#1711 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Korci mnie, żeby zadać pytanie "ale dlaczeeego?!", ale nie zadam, wierzę na słowo ![]() Kubek dla Polly
|
|
|
|
|
#1712 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dlaczego dla Polly tylko, pięęęęęęęęęęęęęęeekny Cytat:
|
||
|
|
|
#1714 | ||
|
BAN stały
|
Dobra, umknęło mi, teraz już wiem wszystko
![]() Cytat:
![]() Ale ![]() Cytat:
Spadam pod prysznic |
||
|
|
|
#1715 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajny,dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
okurcze,ale czemuuu? no sama widziesz...co ja mam kupic? ta razą to wy mowicie na wszystko ze nieeee
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ten Match Perfection? Chcesz żeby Ci posłać stary Burżuj Healthy Mix Serum? Tak dla poznania zabawki? Nie boisz się? Bo ja go nie zużyję. Jest już mało, i na bank nie grzeszy świeżością, ale airless opakowanie. Odcień Vanilla 51 chyba. Się przekonasz, mam nadzieję, że ta całą zabawa w podkłądy to nei dla Ciebie. Pogugluj sobie i daj mi znać. Bo już zrobiłam czystkę i tylko on się ostał, bo go najmniej. Dorzuciłabym Ci gazetowe próbki rimelów i inych maybelinów ale wszystkie są ciemne - jak to w gazetach dają. Zatem no treat
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-23 o 00:41 |
|
|
|
|
#1717 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak kolor jasny to chce bardzo,zwroce za przesył ofkors, wogle to sie załamałam w tym temacie podkladów ![]() moze jednak ten Bell kupie w ciemno
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wśród drogich produktów jest dokładnie to samo. Czemu z tego wielkiego boomu bb, żeby wskazać jeden dobry to jest problem. ? Bo naprawdę mało co jest takie. Hmmm no teoretycznie jasny, ale chociaż poznasz co to utlenianie ![]() Dobra lete i ja na obmycie, aczkolwiek dziś bezsenności dzień drugi, jednak już nie tak jak wczoraj, zawsze dzień poprzedzający @ mam jakby mi wstrzyknęli litr amfy. Choć nawet nie wiem czy amfa może być w litrach chyba nie A wiem, co miałam dodać, że rozumiem już po czemu ten podkład Ci. Bo do takiego mejkapu jak zalinczkowałaś wczoraj, to faktoza cera winna być jakoś ujednolicona, za mocny on chyba na gołą, naturalną skórę. |
|
|
|
|
#1719 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten maybeline nie jest wart uwagi ja mam illumi bell uzywkę (ale tylko do testów, bo otwarty już ponad 6 mcy) i mogę zrobić próbkę (jak znajdę pojemnik) z match perfection, ale nie wiem czy opłaca się słać. w pierwszej lepszej drogerii przetestujesz. chciałam zrobić fot na fb i się załamałam swoim wyglądem
|
|
#1721 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale dlaczego? |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale koniec końców liczy się waga ![]() Już nie pamiętam jaki to hormon odpowiada za ten stan, ale jak po 3 AM położyłam się "na siłę" to tylko słyszałam tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk i tak do świtu aż dopadły bóle tablety i mnie ścięło. Nie umiałam się zmęczyć, allegrowiczów załatwiałam noremlanie w sekundę, taki haj!! Dziś już ledwie widzę. A! I mam patenta na niesubordynowanych, nierozgarniętych i z doophy wyciągniętych allegrowiczów - klientów, bo na sprzedawców nie mam, bo nie ja rządzę. Rozwala ich maksymalna uprzejomość formy i kultura. Po prostu grzecznieją jakby ich Pan Bóg pokarał
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1724 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
juz sie poprawilam, a co do tyndalizacji to w ten sposób sie konserwuje chyba głównie mieso, np słoiki do chorwacji pod namiot ![]() Cytat:
tera mnie to jakos uderzyło..ze kolor na ręce to owszem moge sprawdzic,ale jak sie to na twzry sprawuje to nie sprawdze ![]() a wasze rady bardzo mi pomogły, tylko wychodzi z nich ze prawi nic nie jest warte uwagi i pewnie tak własnie jest naprawde..
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-23 o 01:28 |
|||
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No nie inaczej |
|
|
|
|
#1726 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zasypiam (tfutfutfu!) zanim głowę do poduszki przyłożę ![]() Cytat:
Głowa do góry ![]() To ja pojęcia nie mam, co poszło nie tak Ona spleśniała, czy co? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Laski nowy temat - jak to jest, zagramanicą jest personal shopping for free, czy u nas ktokolwiek widział, ktokolwiek coś wie na ten temat? Bo to brzmi po prostu, jak rozwiązanie wszystkich moich problemów garderobiano-sklepowych.
---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
Ale tylko troszkę. Dedi nigdy nie gotował 2. Dlatemu, m.in. wołabym mieć syna. |
|
|
|
|
#1728 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale taka pomazana mam wrócc do chaupy? na jednym poliku co innego na drugim co innego? ![]() i nałozyc te podklady na makijaz w jakim tam przyjde? (choc w moim przypadku to mały problem) Cytat:
nie splesniala i w konsystencji sie zrobiła taka jakby jak domowe ptasie mleczko do ktorego sie dało za duzo galaretki dziwne to... ale w sumie nie wszystko przeciez sie nadaje do słoikowania, przetwoty sie trzymaja bo są albo słodzone, albo mają naturalne pektyny,albo są kiszone itp..a ta dynia to w sumie nie wiem na jakiej zasadzie ma sie trzymac... bo dajmy nato ziemniak gotowany zapasteryzowany i tak raczej sie zepsuje (chyba? ) w tej dyni dziwi mnie to ze podczas pasteryzacji wszystkie wieczka mi wklęsły...a potem częśc z nich odklęsła ![]() mam nadzieje ze moje inne przetworki bedą dobre, bo mam juz z 70 słoiczkow jabłka, gruszki, sliwki,brzoskwinie i ta nieszczesna dynia.... ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- co do spania to moj mauz zasypia natychmiast jak postanowi ze spi. neraz jest tak ze gadmy gadamy i na sekunde przestaniemu, ja sie namyslam i chce o cos dopytac, a ten juz spi , ja sie pytam jakon to robi to mowi ze normalnie,ze jakidzie spac to idzie, kladzie sie i śpi
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za problem zetrzeć wilgotną chusteczką, i co za problem wrócić tak do chaupy? Serio, nic Ci się nie stanie, gwarantuję |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu wymienione ze średniej/niższej półki zachowują się poprawnie ja najpierw na rękę, dla obadania ogólnych właściwości, bo byle czego na paszczę nie położę a właściwie to zaczynam od wyszukania testera najjaśniejszego odcienia i oględzin mazi która z niego wypływa.jak po teście naręcznym okaże się wystarczająco jasny, to nakładam na paszczę np na linię żuchwy zahaczając o szyję, żeby porównać czy się odznacza. ja muszę paszczę do szyi zrównywać i rozjaśniać zaczerwienienia. teraz najlepiej iść na kawę, zakupy, wyjść na powietrze i oblukać w świetle dziennym. jak jest parcie na zakup, a podkład wtopił się w skórę, nic nie swędzi, nie czerwienieje, a efekt się podoba, to można kupować. ja się staram na bieżąco w drogeriach testować chociaż na ręce, co by nie przegapić jakiegoś cudu i w razie potrzeby mieć jakąś listę. ale u mnie bez podkładu ani rusz ![]() jeśli chodzi o wczorajsze zdjęcie, to obawiam się, że w realu wyjdzie panda z podbitym okiem, bo to efekt makijażu sesyjnego i foto szopki
|
|
#1731 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znalazłem przepis nawet, też bez żadnych dodatków, a kobieta pisze "Pasteryzowanie dyni bez dodatku cukru lub octu daje możliwość przechowywania jej przez całą zimę"
|
|||
|
|
|
#1732 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no z pudrem a bambusa chodze , a niedługo byc moze z narsem ohohoh
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak się kładę z nim razem, to ma obowiązek gadać do mnie on, żeby mnie uśpić, bo mnie gadanie usypia i mezianie, więc czasem sięudaje, ale to muszę być na tyle śpiąca żeby się w ogóle położyć o tej samej porze co on. W sumie w tyg tak wychodzi że 1/3 mi się udaje. |
|
|
|
|
#1734 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie! ale cos w tym jest bo mojej siostrze tez sie spsuła ta dynia
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
No tak faktycznie bambusowy puder fest makijaż jak raz nie nałożysz to wszyscy uciekną. Serio ić bez
Teżyk się mię pyta czy dacie znać jak kupicie autko. ![]() Bo ja to widzę tak, bierecie cyckowego Dida do woza, wiadomo, na pewno lubi ten sport, podjeżdżacie pod alergiczną galerię, Ty wpadasz do rosów, natur i meziasz się, wypadasz, w kajblu na szybciocha blendujesz, i wracasz do auta z małżem i didem, wszyscy żyją, i wszyscy są szczęśliwi, a didos nawet nie zgłodniał ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- No jak i gdzie się z tego korzysta? Korzystałaś? W Polsce? |
|
|
|
#1737 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Spadam, sija |
|||
|
|
|
#1738 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej juz nie chcialam pisac, ale....wszystko wskazuje na to ze wypollizowało nam auta ![]() ej serio no zamowilismy konkret u goscia ze 2 miechy temu zeby z niemiec przywiozł-gostek sie tym zajmuje jeźdxi co tydzien...jak zamawialismy to mowil ze bez problemu,ze duzo takich autek jest jak chcemy, ale od kiedy zamowilismy mowi ze nie wie co sie stało bo ..nie ma juz nawet wybralizsmy 2 marki ze albo albo...no i tez nie ma bo koniec konców wybralismy mazde 5 i miala byc szybko.ale sie okazało ze nie ma...no i gadka szmatka z gosciem i on pyta czy ew,nie reflektujemy za zafire bo pełno jest, no to my po naradzie ze ok (bo to był nasz 2 typ, ja nawet wolalam bo tansza eksploatacja i częsci to akurat kazdy głupi wie nawet ja ze do opla bedzie taniej niz do japonca)....no i jak gosc pojechal w kolejnym tygodniu to sie okazalo ze zafir tez nie ma takichjak chcielismy w sensie rocznik, silnik itd i nie-nie chodziło o to ze wymyslilam kolor ktory nie istnieje
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-23 o 02:11 |
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
ale że stylistka na wyposażeniu sklepu?
wręcz przeciwnie, kupowałam 2 sukienki w TS i poprosiłam sprzedawczynię o dobranie biżu do nich bo była wyprz a mi się spieszyłap (myślałam, że chociaż coś z tej samej kolekcji dorzuci na odczepnego) to mi odmówiła ![]() mam kumpelę, która wygrała warsztaty stylizacji glamour i staż u nich, teraz kończy szkołę projektowania i szyje własne projekty. jak poczuję potrzebę, to się do niej zgłoszę...
|
#1740 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ale mojej sis tez sie spsula..a to nie była ta sama dynia,to była dynia od innego sprzedawcy i nawet dynia z innego miasta oddalonego o ponad 100 km
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Bo może do dyni tyndalizacji użyć trzeba 
Ja zasypiam (tfutfutfu!) zanim głowę do poduszki przyłożę
Ale tylko troszkę.