Scent Bar LIV - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 00:05   #1711
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Sęk w tym, że nie można, i jak my wiemy, że nie można, bo mamy docinane, to NIE MOŻNA!!!!

Korci mnie, żeby zadać pytanie "ale dlaczeeego?!", ale nie zadam, wierzę na słowo

Kubek dla Polly
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 00:05   #1712
Polly_
grozi wypollizowaniem

a to?
http://allegro.pl/astor-mattitude-hd...708493666.html
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 00:15   #1713
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Korci mnie, żeby zadać pytanie "ale dlaczeeego?!", ale nie zadam, wierzę na słowo

Kubek dla Polly
1. W pierwszym poście na ten temat napisałam.

2. Dlaczego dla Polly tylko, pięęęęęęęęęęęęęęeekny Ja go muuuuusze mieć! Uwielbiam czarne kubki, nie widziałam go ostatnio w Ikei, a przeglądam kubki, to moje zboczenie.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Bez włażenia w linka - absofakinlutnie nie Tragedia.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 00:21   #1714
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. W pierwszym poście na ten temat napisałam
Dobra, umknęło mi, teraz już wiem wszystko
Cytat:
2. Dlaczego dla Polly tylko, pięęęęęęęęęęęęęęeekny
Niech już biedna chociaż kubek ma fajny, skoro z podkładem i dynią jej nie idzie

Ale
Cytat:
Ja go muuuuusze mieć! Uwielbiam czarne kubki, nie widziałam go ostatnio w Ikei, a przeglądam kubki, to moje zboczenie.
Ja uwielbiam szkło, ceramikę i porcelanę I ikeowy design też

Spadam pod prysznic
Stary 2014-10-23, 00:23   #1715
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Kubek dla Polly

fajny,dziekuje

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
1. W pierwszym poście na ten temat napisałam.

2. Dlaczego dla Polly tylko, pięęęęęęęęęęęęęęeekny Ja go muuuuusze mieć! Uwielbiam czarne kubki, nie widziałam go ostatnio w Ikei, a przeglądam kubki, to moje zboczenie.

Bez włażenia w linka - absofakinlutnie nie Tragedia.

okurcze,ale czemuuu?

no sama widziesz...co ja mam kupic?
ta razą to wy mowicie na wszystko ze nieeee
Stary 2014-10-23, 00:34   #1716
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

okurcze,ale czemuuu?

Bo jest wysuszającym koszmarnym mazidłem włażącym w kązdy por, szpecącą piankową substancją, jednym z najgorszych podkłądów ever. Chesz? kupuj

Chyba ten Match Perfection?

Chcesz żeby Ci posłać stary Burżuj Healthy Mix Serum? Tak dla poznania zabawki? Nie boisz się? Bo ja go nie zużyję. Jest już mało, i na bank nie grzeszy świeżością, ale airless opakowanie. Odcień Vanilla 51 chyba. Się przekonasz, mam nadzieję, że ta całą zabawa w podkłądy to nei dla Ciebie.

Pogugluj sobie i daj mi znać. Bo już zrobiłam czystkę i tylko on się ostał, bo go najmniej. Dorzuciłabym Ci gazetowe próbki rimelów i inych maybelinów ale wszystkie są ciemne - jak to w gazetach dają. Zatem no treat

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-23 o 00:41
Stary 2014-10-23, 00:44   #1717
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Bo jest wysuszającym koszmarnym mazidłem włażącym w kązdy por, szpecącą piankową substancją, jednym z najgorszych podkłądów ever. Chesz? kupuj

Chyba ten Match Perfection?

Chcesz żeby Ci posłać stary Burżuj Healthy Mix Serum? Tak dla poznania zabawki? Nie boisz się? Bo ja go nie zużyję. Jest już mało, i na bank nie grzeszy świeżością, ale airless opakowanie. Odcień Vanilla 51 chyba. Się przekonasz, mam nadzieję, że ta całą zabawa w podkłądy to nei dla Ciebie.

Pogugluj sobie i daj mi znać. Bo już zrobiłam czystkę i tylko on się ostał, bo go najmniej. Dorzuciłabym Ci gazetowe próbki rimelów i inych maybelinów ale wszystkie są ciemne - jak to w gazetach dają. Zatem no treat

jak kolor jasny to chce bardzo,zwroce za przesył ofkors,

wogle to sie załamałam w tym temacie podkladów

moze jednak ten Bell kupie w ciemno
Stary 2014-10-23, 00:53   #1718
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
jak kolor jasny to chce bardzo,zwroce za przesył ofkors,

wogle to sie załamałam w tym temacie podkladów

moze jednak ten Bell kupie w ciemno
No nie dziwię Ci się. To jets tak, ze jak czegoś nie znasz, zaczynasz poznawać, to Ci się wydaje, że wow ile tego jest, o masakra, oczopląsik. A potem im bardziej się zgłebiasz tym bardziej docierasz do sedna - że jest jeden wielki szit, nie ma rzeczy dobrych. Jeśli są, to trzeba się przedrzeć przez masę chłamu, etc.

Wśród drogich produktów jest dokładnie to samo. Czemu z tego wielkiego boomu bb, żeby wskazać jeden dobry to jest problem. ? Bo naprawdę mało co jest takie.

Hmmm no teoretycznie jasny, ale chociaż poznasz co to utlenianie

Dobra lete i ja na obmycie, aczkolwiek dziś bezsenności dzień drugi, jednak już nie tak jak wczoraj, zawsze dzień poprzedzający @ mam jakby mi wstrzyknęli litr amfy. Choć nawet nie wiem czy amfa może być w litrach chyba nie

A wiem, co miałam dodać, że rozumiem już po czemu ten podkład Ci. Bo do takiego mejkapu jak zalinczkowałaś wczoraj, to faktoza cera winna być jakoś ujednolicona, za mocny on chyba na gołą, naturalną skórę.
Stary 2014-10-23, 00:53   #1719
gryx82
BAN stały

Cytat:
fajny,dziekuje
Ależ proszę

Tak w ogóle zręcznie pominęłaś moje zapytanie ad sinupret dyni
Stary 2014-10-23, 00:57   #1720
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
a po co masz popełniać nasze błędy
ten maybeline nie jest wart uwagi
ja mam illumi bell uzywkę (ale tylko do testów, bo otwarty już ponad 6 mcy) i mogę zrobić próbkę (jak znajdę pojemnik) z match perfection, ale nie wiem czy opłaca się słać. w pierwszej lepszej drogerii przetestujesz.

chciałam zrobić fot na fb i się załamałam swoim wyglądem
Stary 2014-10-23, 01:02   #1721
gryx82
BAN stały

Cytat:
zawsze dzień poprzedzający @ mam jakby mi wstrzyknęli litr amfy. Choć nawet nie wiem czy amfa może być w litrach chyba nie
Ależ oczywiście - amfetamina w swej formie podstawowej jest cieczą, wszelkie kreski do wąchania to jej sole
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ale dlaczego?
Stary 2014-10-23, 01:14   #1722
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ oczywiście - amfetamina w swej formie podstawowej jest cieczą, wszelkie kreski do wąchania to jej sole
No prosz! nie ma to jak forum eksperckie. W sumie to podejrzewałam, że się ze mnie nabijasz, ale se przypomniałam jak Walt gotował metę - i najsampierw była ciecz! No ale koniec końców liczy się waga

Już nie pamiętam jaki to hormon odpowiada za ten stan, ale jak po 3 AM położyłam się "na siłę" to tylko słyszałam tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk i tak do świtu aż dopadły bóle tablety i mnie ścięło. Nie umiałam się zmęczyć, allegrowiczów załatwiałam noremlanie w sekundę, taki haj!! Dziś już ledwie widzę.

A! I mam patenta na niesubordynowanych, nierozgarniętych i z doophy wyciągniętych allegrowiczów - klientów, bo na sprzedawców nie mam, bo nie ja rządzę. Rozwala ich maksymalna uprzejomość formy i kultura. Po prostu grzecznieją jakby ich Pan Bóg pokarał
Stary 2014-10-23, 01:17   #1723
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dlaczego?

lepiej nie będę uzewnętrzniać swojego żalu
Stary 2014-10-23, 01:26   #1724
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Takie, że mimo 1500 kątów i narożników można se to na "odwal się" nakleić, a później pomalować po bożemu, jak się tylko chce. Ale spoko, rozumiem, eot

A w jaki sposób przebiegał proces pasteryzacji? Bo może do dyni tyndalizacji użyć trzeba

wiemc proces przebiegał w garze z wodą w czasookresie ok 30 minut

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
Ależ proszę

Tak w ogóle zręcznie pominęłaś moje zapytanie ad sinupret dyni

juz sie poprawilam, a co do tyndalizacji to w ten sposób sie konserwuje chyba głównie mieso, np słoiki do chorwacji pod namiot

Cytat:
a po co masz popełniać nasze błędy
ten maybeline nie jest wart uwagi
ja mam illumi bell uzywkę (ale tylko do testów, bo otwarty już ponad 6 mcy) i mogę zrobić próbkę (jak znajdę pojemnik) z match perfection, ale nie wiem czy opłaca się słać. w pierwszej lepszej drogerii przetestujesz.

no ale w sumie jak sie testuje podklad w drogerii? mam se go nałozyc na twarz?
tera mnie to jakos uderzyło..ze kolor na ręce to owszem moge sprawdzic,ale jak sie to na twzry

sprawuje to nie sprawdze

a wasze rady bardzo mi pomogły, tylko wychodzi z nich ze prawi nic nie jest warte uwagi i pewnie tak własnie jest naprawde..

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-23 o 01:28
Stary 2014-10-23, 01:30   #1725
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

tera mnie to jakos uderzyło..ze kolor na ręce to owszem moge sprawdzic,ale jak sie to na twzry

sprawuje to nie sprawdze

a wasze rady bardzo mi pomogły, tylko wychodzi z nich ze prawi nic nie jest warte uwagi i pewnie tak własnie jest naprawde..
1. nakładasz maźnięcie na rzuchwę, poliko, wyłazisz i sobie w jakimś prajwet place (toaleta) rozsmarowujesz. Ale są laski co sobie robią to w drogerii i w sumie czemu nie?

2. No nie inaczej
Stary 2014-10-23, 01:35   #1726
gryx82
BAN stały

Cytat:
No prosz! nie ma to jak forum eksperckie. W sumie to podejrzewałam, że się ze mnie nabijasz, ale se przypomniałam jak Walt gotował metę - i najsampierw była ciecz!
Walt to ktoś z BB (chociaż tyle kojarzę)?
Cytat:
Już nie pamiętam jaki to hormon odpowiada za ten stan, ale jak po 3 AM położyłam się "na siłę" to tylko słyszałam tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk tyk i tak do świtu aż dopadły bóle tablety i mnie ścięło. Nie umiałam się zmęczyć, allegrowiczów załatwiałam noremlanie w sekundę, taki haj!! Dziś już ledwie widzę
Asmakreska, i bóle i bezsenność Ja zasypiam (tfutfutfu!) zanim głowę do poduszki przyłożę
Cytat:
A! I mam patenta na niesubordynowanych, nierozgarniętych i z doophy wyciągniętych allegrowiczów - klientów, bo na sprzedawców nie mam, bo nie ja rządzę. Rozwala ich maksymalna uprzejomość formy i kultura. Po prostu grzecznieją jakby ich Pan Bóg pokarał

Cytat:

lepiej nie będę uzewnętrzniać swojego żalu
Głowa do góry Odpraw żal w siną dal
Cytat:
wiemc proces przebiegał w garze z wodą w czasookresie ok 30 minut
To ja pojęcia nie mam, co poszło nie tak Ona spleśniała, czy co?
Cytat:
juz sie poprawilam, a co do tyndalizacji to w ten sposób sie konserwuje chyba głównie mieso, np słoiki do chorwacji pod namiot
Wieeem, chciałem się pochwalić znajomością mądrych słów
Stary 2014-10-23, 01:43   #1727
rachell111
Zakorzenienie

Laski nowy temat - jak to jest, zagramanicą jest personal shopping for free, czy u nas ktokolwiek widział, ktokolwiek coś wie na ten temat? Bo to brzmi po prostu, jak rozwiązanie wszystkich moich problemów garderobiano-sklepowych.

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

Cytat:

Asmakreska, i bóle i bezsenność Ja zasypiam (tfutfutfu!) zanim głowę do poduszki przyłożę
Nom, ktoś najważniejszy, jaram się tym facetem, choć to chore, bo przypomina mojego ojca Ale tylko troszkę. Dedi nigdy nie gotował Choć, co ja tam wiem

2. Dlatemu, m.in. wołabym mieć syna.
Stary 2014-10-23, 01:53   #1728
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. nakładasz maźnięcie na rzuchwę, poliko, wyłazisz i sobie w jakimś prajwet place (toaleta) rozsmarowujesz. Ale są laski co sobie robią to w drogerii i w sumie czemu nie?

2. No nie inaczej

no ale taka pomazana mam wrócc do chaupy? na jednym poliku co innego na drugim co innego?
i nałozyc te podklady na makijaz w jakim tam przyjde? (choc w moim przypadku to mały problem)

Cytat:

Głowa do góry Odpraw żal w siną dal

To ja pojęcia nie mam, co poszło nie tak Ona spleśniała, czy co?

Wieeem, chciałem się pochwalić znajomością mądrych słów

nie splesniala , wygląda tez normalnie, tylko ma zapach taki kwaskowo-gnilny i w konsystencji sie zrobiła taka jakby jak domowe ptasie mleczko do ktorego sie dało za duzo galaretki

dziwne to...

ale w sumie nie wszystko przeciez sie nadaje do słoikowania, przetwoty sie trzymaja bo są albo słodzone, albo mają naturalne pektyny,albo są kiszone itp..a ta dynia to w sumie nie wiem na jakiej zasadzie ma sie trzymac...

bo dajmy nato ziemniak gotowany zapasteryzowany i tak raczej sie zepsuje (chyba? )

w tej dyni dziwi mnie to ze podczas pasteryzacji wszystkie wieczka mi wklęsły...a potem częśc z nich odklęsła

mam nadzieje ze moje inne przetworki bedą dobre, bo mam juz z 70 słoiczkow jabłka, gruszki, sliwki,brzoskwinie i ta nieszczesna dynia....

---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

co do spania to moj mauz zasypia natychmiast jak postanowi ze spi. neraz jest tak ze gadmy gadamy i na sekunde przestaniemu, ja sie namyslam i chce o cos dopytac, a ten juz spi , ja sie pytam jakon to robi to mowi ze normalnie,ze jakidzie spac to idzie, kladzie sie i śpi
Stary 2014-10-23, 01:56   #1729
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no ale taka pomazana mam wrócc do chaupy? na jednym poliku co innego na drugim co innego?
i nałozyc te podklady na makijaz w jakim tam przyjde? (choc w moim przypadku to mały problem)
No ale przecież chodzisz bez makijażu podobno?

co za problem zetrzeć wilgotną chusteczką, i co za problem wrócić tak do chaupy?

Serio, nic Ci się nie stanie, gwarantuję
Stary 2014-10-23, 01:57   #1730
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

sprawuje to nie sprawdze

cudów nie ma co oczekiwać
po prostu wymienione ze średniej/niższej półki zachowują się poprawnie

ja najpierw na rękę, dla obadania ogólnych właściwości, bo byle czego na paszczę nie położę a właściwie to zaczynam od wyszukania testera najjaśniejszego odcienia i oględzin mazi która z niego wypływa.
jak po teście naręcznym okaże się wystarczająco jasny, to nakładam na paszczę np na linię żuchwy zahaczając o szyję, żeby porównać czy się odznacza. ja muszę paszczę do szyi zrównywać i rozjaśniać zaczerwienienia.
teraz najlepiej iść na kawę, zakupy, wyjść na powietrze i oblukać w świetle dziennym. jak jest parcie na zakup, a podkład wtopił się w skórę, nic nie swędzi, nie czerwienieje, a efekt się podoba, to można kupować.
ja się staram na bieżąco w drogeriach testować chociaż na ręce, co by nie przegapić jakiegoś cudu i w razie potrzeby mieć jakąś listę. ale u mnie bez podkładu ani rusz

jeśli chodzi o wczorajsze zdjęcie, to obawiam się, że w realu wyjdzie panda z podbitym okiem, bo to efekt makijażu sesyjnego i foto szopki
Stary 2014-10-23, 01:57   #1731
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nom, ktoś najważniejszy, jaram się tym facetem, choć to chore, bo przypomina mojego ojca Ale tylko troszkę. Dedi nigdy nie gotował Choć, co ja tam wiem

Cytat:

Cytat:
nie splesniala , wygląda tez normalnie, tylko ma zapach taki kwaskowo-gnilny i w konsystencji sie zrobiła taka jakby jak domowe ptasie mleczko do ktorego sie dało za duzo galaretki
Pojęcia nie mam Znalazłem przepis nawet, też bez żadnych dodatków, a kobieta pisze "Pasteryzowanie dyni bez dodatku cukru lub octu daje możliwość przechowywania jej przez całą zimę"
Stary 2014-10-23, 01:57   #1732
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No ale przecież chodzisz bez makijażu podobno?

co za problem zetrzeć wilgotną chusteczką, i co za problem wrócić tak do chaupy?

Serio, nic Ci się nie stanie, gwarantuję

no z pudrem a bambusa chodze , a niedługo byc moze z narsem ohohoh
Stary 2014-10-23, 01:58   #1733
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
co do spania to moj mauz zasypia natychmiast jak postanowi ze spi. neraz jest tak ze gadmy gadamy i na sekunde przestaniemu, ja sie namyslam i chce o cos dopytac, a ten juz spi , ja sie pytam jakon to robi to mowi ze normalnie,ze jakidzie spac to idzie, kladzie sie i śpi
mój Teżyk.

Ale jak się kładę z nim razem, to ma obowiązek gadać do mnie on, żeby mnie uśpić, bo mnie gadanie usypia i mezianie, więc czasem sięudaje, ale to muszę być na tyle śpiąca żeby się w ogóle położyć o tej samej porze co on. W sumie w tyg tak wychodzi że 1/3 mi się udaje.
Stary 2014-10-23, 01:59   #1734
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Pojęcia nie mam Znalazłem przepis nawet, też bez żadnych dodatków, a kobieta pisze "Pasteryzowanie dyni bez dodatku cukru lub octu daje możliwość przechowywania jej przez całą zimę"

no własnie! ale cos w tym jest bo mojej siostrze tez sie spsuła ta dynia
Stary 2014-10-23, 02:00   #1735
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Laski nowy temat - jak to jest, zagramanicą jest personal shopping for free, czy u nas ktokolwiek widział, ktokolwiek coś wie na ten temat? Bo to brzmi po prostu, jak rozwiązanie wszystkich moich problemów garderobiano-sklepowych.
ale o so chodzi?
Stary 2014-10-23, 02:03   #1736
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no z pudrem a bambusa chodze , a niedługo byc moze z narsem ohohoh
No tak faktycznie bambusowy puder fest makijaż jak raz nie nałożysz to wszyscy uciekną. Serio ić bez Bo wiadomo na pudr nie teścij

Teżyk się mię pyta czy dacie znać jak kupicie autko.

Bo ja to widzę tak, bierecie cyckowego Dida do woza, wiadomo, na pewno lubi ten sport, podjeżdżacie pod alergiczną galerię, Ty wpadasz do rosów, natur i meziasz się, wypadasz, w kajblu na szybciocha blendujesz, i wracasz do auta z małżem i didem, wszyscy żyją, i wszyscy są szczęśliwi, a didos nawet nie zgłodniał

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Cytat:
ale o so chodzi?
No jak i gdzie się z tego korzysta? Korzystałaś? W Polsce?
Stary 2014-10-23, 02:05   #1737
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
jeśli chodzi o wczorajsze zdjęcie, to obawiam się, że w realu wyjdzie panda z podbitym okiem, bo to efekt makijażu sesyjnego i foto szopki

Cytat:
no własnie! ale cos w tym jest bo mojej siostrze tez sie spsuła ta dynia
Może dynia jakaś felerna była? No pojęcia nie mam...

---

Spadam, sija
Stary 2014-10-23, 02:07   #1738
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No tak faktycznie bambusowy puder fest makijaż jak raz nie nałożysz to wszyscy uciekną. Serio ić bez Bo wiadomo na pudr nie teścij

Teżyk się mię pyta czy dacie znać jak kupicie autko.

Bo ja to widzę tak, bierecie cyckowego Dida do woza, wiadomo, na pewno lubi ten sport, podjeżdżacie pod alergiczną galerię, Ty wpadasz do rosów, natur i meziasz się, wypadasz, w kajblu na szybciocha blendujesz, i wracasz do auta z małżem i didem, wszyscy żyją, i wszyscy są szczęśliwi, a didos nawet nie zgłodniał

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

ej juz nie chcialam pisac, ale....wszystko wskazuje na to ze wypollizowało nam auta

ej serio no zamowilismy konkret u goscia ze 2 miechy temu zeby z niemiec przywiozł-gostek sie tym zajmuje jeźdxi co tydzien...jak zamawialismy to mowil ze bez problemu,ze duzo takich autek jest jak chcemy, ale od kiedy zamowilismy mowi ze nie wie co sie stało bo ..nie ma

juz nawet wybralizsmy 2 marki ze albo albo...no i tez nie ma

bo koniec konców wybralismy mazde 5 i miala byc szybko.ale sie okazało ze nie ma...no i gadka szmatka z gosciem i on pyta czy ew,nie reflektujemy za zafire bo pełno jest, no to my po naradzie ze ok (bo to był nasz 2 typ, ja nawet wolalam bo tansza eksploatacja i częsci to akurat kazdy głupi wie nawet ja ze do opla bedzie taniej niz do japonca)....no i jak gosc pojechal w kolejnym tygodniu to sie okazalo ze zafir tez nie ma takichjak chcielismy w sensie rocznik, silnik itd i nie-nie chodziło o to ze wymyslilam kolor ktory nie istnieje

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-23 o 02:11
Stary 2014-10-23, 02:12   #1739
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
ale że stylistka na wyposażeniu sklepu?

wręcz przeciwnie, kupowałam 2 sukienki w TS i poprosiłam sprzedawczynię o dobranie biżu do nich bo była wyprz a mi się spieszyłap (myślałam, że chociaż coś z tej samej kolekcji dorzuci na odczepnego) to mi odmówiła

mam kumpelę, która wygrała warsztaty stylizacji glamour i staż u nich, teraz kończy szkołę projektowania i szyje własne projekty. jak poczuję potrzebę, to się do niej zgłoszę...
Stary 2014-10-23, 02:13   #1740
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Może dynia jakaś felerna była? No pojęcia nie mam...

---

Spadam, sija

no ale mojej sis tez sie spsula..a to nie była ta sama dynia,to była dynia od innego sprzedawcy i nawet dynia z innego miasta oddalonego o ponad 100 km
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości