Scent Bar LIV - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 13:06   #1801
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ZUsatysfakcjonowałam Red

Cieszę się, trochę się bałam, bo ta opuchlizna, a cienie stare, Nie powiem stres był, ale se myślę, najwyżej wyrzucisz. No widzisz, one man's trash is another man's treasure.

Opuchlizna dzisiaj mi zeszła ot tak więc to faktycznie mogło być po Inglocie - więc go chwilowo nie tykam.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A on nie zapycha?
Jeszcze nie wiem
Ale: nie nadaje się u mnie na brodę, czoło czy nos, podkreśla wtedy pory, skórki. Fajnie wygląda na szczytach kości policzkowych, w kąciku oka i pod brwiami - tam chyba nie powinien zapychać ale się nie znam...

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a spisuja sie cóz...na poacżatku mi sie wydawalo ze robio lekki blur własnie, a teraz mi sie wydaje ze nic nie robią. moze sie juz przyzwyczaiłam . ale na zdjeciach widze ze po prostu wygladam lepiej z meteorami niz bez.
No właśnie, ja też uznałam, że nie widać żadnej różnicy i postanowiłam je sprzedać.
Miałam jeszcze klasyczną jedynkę (tez bez szału) i dwójkę - a dwójka już dawała efekt, bardzo ładny ale nie dla mnie czyli Efekt Zdrowej Wiejskiej Dziochy z Rumieńcem i Muśniętej Słońcem

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 13:08   #1802
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Opuchlizna dzisiaj mi zeszła ot tak więc to faktycznie mogło być po Inglocie - więc go chwilowo nie tykam.

Jeszcze nie wiem
Ale: nie nadaje się u mnie na brodę, czoło czy nos, podkreśla wtedy pory, skórki. Fajnie wygląda na szczytach kości policzkowych, w kąciku oka i pod brwiami - tam chyba nie powinien zapychać ale się nie znam...

No właśnie, ja też uznałam, że nie widać żadnej różnicy i postanowiłam je sprzedać.
Miałam jeszcze klasyczną jedynkę (tez bez szału) i dwójkę - a dwójka już dawała efekt, bardzo ładny ale nie dla mnie czyli Efekt Zdrowej Wiejskiej Dziochy z Rumieńcem i Muśniętej Słońcem
ja tez mialam te rózeowe i bezowe, bezowe mnie widocznie zazółcały, a rozowe widoczne rózowiły, co mi sie niepodobało
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 13:11   #1803
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
i jeszcze ach śpij kochanie śpiewane przez Bodo i w ogóle cały ten film lubię. w ogóle stare kino bardzo lubię

i jeszcze Dziewczęta z Nowolipek w wersji przedwojennej
Stary 2014-10-23, 13:12   #1804
Redhaired Witch
Nindżopesz

Moja muzyczna trauma z dzieciństwa to Belinda Carlise La Luna, hmmm. Nie mogę tego słuchać.

Stary 2014-10-23, 13:29   #1805
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zdążyłam się przekonać, za krótko używałam. Robił cudną taflę, zero drobin. Taki zimowy look Śliska skóra? No ale miałam do niego za duże pory.
A no właśnie...

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:

Jeszcze nie wiem
A no czekamy na opinię...

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Moja muzyczna trauma z dzieciństwa to Belinda Carlise La Luna, hmmm. Nie mogę tego słuchać.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:

nie wiem, ale dreszcze mam i obrzydzenie w musku jak ją słyszę, melodia mi bardzo nie podchodzi
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 13:35   #1806
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ty to nawet traumy masz niszowe
Stary 2014-10-23, 13:37   #1807
Redhaired Witch
Nindżopesz

Jeszcze mam pytanie urodowe - jak są bruzdy nosowe-wargowe i pory na policzkach nad nimi to kiedy się uśmiecham te pory się rozciągają w kreseczki i wygląda to nieładnie jakby mi mi ściągało paszczę promieniście w kierunku nosa. Można coś z tym zrobić? Natłuszczam, staram się mniej uśmiechać bo wtedy widać no ale chyba tylko lifting napnie skórę z drugiej strony i problem zniknie? Ma ktoś takie?

Stary 2014-10-23, 13:39   #1808
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Jeszcze mam pytanie urodowe - jak są bruzdy nosowe-wargowe i pory na policzkach nad nimi to kiedy się uśmiecham te pory się rozciągają w kreseczki i wygląda to nieładnie jakby mi mi ściągało paszczę promieniście w kierunku nosa. Można coś z tym zrobić? Natłuszczam, staram się mniej uśmiechać bo wtedy widać no ale chyba tylko lifting napnie skórę z drugiej strony i problem zniknie? Ma ktoś takie?

przygas swiatło
Stary 2014-10-23, 13:41   #1809
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2. Rany julek ściskam mocno, przeżyj tego chirurga, musi zaradzic. Rany lubią chłód to może wreszcie się szybciej pogoją. Uważaj, nie przegrzewaj się w weekend, ale to wiesz. Na pewno się zregenrujesz. Tak mi się zdaje że ten organizm osłabiony wciąż cierpi. Moim zdaniem to powinnaś mieć L4 i siedzieć na dupie, ale co ja wiem. : Bidnaś, wyobrażam sobie co czujesz, moja Mam to przechodziła, no ale nie musisałą drałować do pracy. Tulam Cię wirtualnie, jeszcze wytrzymaj, jak mawia Betty nawet najdłuższa żmija, kiedyś mija.
no mam nadzieję, że rana stwardniała na tyle, ze da się zaszyć
najbardziej mnie wkurza, ze zamiast spac i się kurować w wyrku, to będę latac do nocy po wawie przy tym mrozie
Mi tez się zdaje, ze to osłabienie organizmu przez chorobę i antybiotyk i teraz byle gówniany wirus rozłoży mnie na łopatki
Kupiłam kolejne jogurty, kiwi, grejpfruta, dużego kubusia, surówkę warzywną i litr miodu, jadłabym tylko owoce, warzywa, miód, czekoladę i kasze mannę, na nic innego nie mam ochoty
Stary 2014-10-23, 13:42   #1810
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Przybijam piątkę z rówieśnikiem kuzynem, też mam traumę, co za koszmar, baąłm się tego dziadostwa. Brrrrrrrrrrr to tak jakby piosenka przed egzekucją.
.

Ale to taka fajna nastrojowa kołysanka jest

Sorry, nie chcialam przypominać

Cytat:

MM: http://madminerals.org/category_199/...Eye-Shadow.htm odcień Immortal, swatche proszę: http://prettymeup.com/2009/05/jw-cos...creme-eye.html (w połowie strony. Na żywo nie jest taki złoto-brązowy, chyba to chłodne taupe? w każdym razie odcień bardzo mi pasuje jeśli chodzi o balans między chłodnym a ciepłym kolorem).
Elfa wklejałam wyżej i aż się zdziwiłam, że oficjalnie taki badziew. Odcień Spotlight. Swatche na necie są tak tragiczne, że aż szkoda wyklejać, wygląda tam jak biało-srebrna paćka, ile one tego walą... Tu jeszcze jako tako: http://4.bp.blogspot.com/-FBOICV2sx0...s1600/pic9.jpg Zapodałam sobie mało i efekt jest bardzo delikutaśny.
Dzięki, na szczęście nie lubie wersji kremowych
Cytat:
fajna ta wersja

ja mam tez swoja mega traume-normalnie do dzis sie boje i mi sie sni po nocach ,chodzi o dzwiek+obraz

https://www.youtube.com/watch?v=oX-qDh5opAM

aaaa! nie moge na to patrzec, zryło mnie to konkretnie na reszte zycia
To też uwielbiałam

Bylam chyba dziwnym dzieckiem

Cytat:

i jeszcze ach śpij kochanie śpiewane przez Bodo i w ogóle cały ten film lubię. w ogóle stare kino bardzo lubię
o i kołysanka dla okruszka

Nie no, meteoryty też robią dobrze bardzo, i widac roznicę na pysku Jakoś tak lekko fotoszopują i zmiękczają rysy.

Tylko Nars robi lepszy efekt
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 13:45   #1811
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

i jeszcze Dziewczęta z Nowolipek w wersji przedwojennej

Cytat:

dopra znikam
Stary 2014-10-23, 13:48   #1812
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Cytat:
przygas swiatło
Najchętniej przygarnęłabym własną mroczną chmurkę

Stary 2014-10-23, 13:52   #1813
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
najbardziej mnie wkurza, ze zamiast spac i się kurować w wyrku, to będę latac do nocy po wawie przy tym mrozie
Mi tez się zdaje, ze to osłabienie organizmu przez chorobę i antybiotyk i teraz byle gówniany wirus rozłoży mnie na łopatki
Kupiłam kolejne jogurty, kiwi, grejpfruta, dużego kubusia, surówkę warzywną i litr miodu, jadłabym tylko owoce, warzywa, miód, czekoladę i kasze mannę, na nic innego nie mam ochoty
Ale jak to oni chirurg dopiero teraz zaszyje ranę po zabiegu?
Mogę polecić linex jako probioyk
Stary 2014-10-23, 13:59   #1814
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
pozatym -wiecie jak sie czesto zwracam do małej? per didu włąsnie , no masakra co ten fisash robi z ludźmi
Mój Teżyk używa włącznie tego określenia Ale słodkie jest.
Tylko znajomi robią wielkie oczy ( ja się nie słyszę) i myślą czy mi co na głowę nie upadło
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

no szału nie robiło, ale ja mimo to jakoś tak obejrzałam w jeden weekend, jestem mało wybredna chyba
no i oglądałam to w takim momencie życia ze chciałam oglądać cokolwiek byle cos oglądać i nie zajmować się myśleniem
Tak, w takiej sytuacji ważne nawet, żeby się rozwlekał w nieskończoność

Cytat:
fajna ta wersja

ja mam tez swoja mega traume-normalnie do dzis sie boje i mi sie sni po nocach ,chodzi o dzwiek+obraz

https://www.youtube.com/watch?v=oX-qDh5opAM

aaaa! nie moge na to patrzec, zryło mnie to konkretnie na reszte zycia
Wiedziałam! Wiedziałam!!!!! Jak dobrze, że miałam wyłączony dźwięk

No i jak tu nie zryć dziecka?

Potem na szczęście mnie ojciec sadzał przy radio Trójka, Belindę Carlise lubiłam
a zwąłszcza Heaven is a place on earth

Cytat:
No nie dziwne, organizm domaga się zdrowych rzeczy.
Ale jak mówię zimno dobre dla ran, więc może się szybciej zagoi.

Cytat:

Najchętniej przygarnęłabym własną mroczną chmurkę
A ja abażur nocnej lampki, tylko takie światło mi służy. Widzicie to?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 14:18   #1815
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak to oni chirurg dopiero teraz zaszyje ranę po zabiegu?
Mogę polecić linex jako probioyk
no dent-chirurg, do którego jeżdżę
bo w poniedziałek mi szwy wylazły i jak do niego pojechałam, to powiedział, że się na razie zszyć nijak nie da, bo z dziąsła jest marmolada i żeby przyjechać w czwartek, to może stwardnieje na tyle, żeby się nić trzymała
Cytat:
No nie dziwne, organizm domaga się zdrowych rzeczy.
Ale jak mówię zimno dobre dla ran, więc może się szybciej zagoi.

no czekolada zdrowa nie jest, ale to raczej wina zimna i parszywego humoru Gorzej, że chude mięsiwa powinnam tez jeśc, a ja nie mam ochoty, tylko jogurt, miód, warzywka i owoce
Stary 2014-10-23, 14:26   #1816
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja fascynacja do Chin, rewolucji i Mao trwa już grubo ponad rok.
cytatka z lubimyczytać.
Stary 2014-10-23, 14:28   #1817
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat z forum Asystentek i sekretarek: "pracuję w formie asystentki"
Stary 2014-10-23, 14:29   #1818
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
no dent-chirurg, do którego jeżdżę
bo w poniedziałek mi szwy wylazły i jak do niego pojechałam, to powiedział, że się na razie zszyć nijak nie da, bo z dziąsła jest marmolada i żeby przyjechać w czwartek, to może stwardnieje na tyle, żeby się nić trzymała

no czekolada zdrowa nie jest, ale to raczej wina zimna i parszywego humoru Gorzej, że chude mięsiwa powinnam tez jeśc, a ja nie mam ochoty, tylko jogurt, miód, warzywka i owoce
1 Ale czy to ma sens? Zszywać po tak długim czasie? On się pewnie lepiej zna
2 Nie dziwne bo te produkty dają energię dodaj tylko chudy ser biały
Stary 2014-10-23, 14:33   #1819
Redhaired Witch
Nindżopesz

Czy na sali jest biochemik kosmetyczny?
Nie wiem ile dodać kwasku cytrynowego żeby obniżyć ph toniku z 8 do 5-6, pojemność całości około 25 ml. Szczyptę? Łyżeczkę? Wiadomo, zmierzę to ph ponownie ale nie chcę zużyć wszystkich papierków na zbędne testy.

Stary 2014-10-23, 14:37   #1820
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie wiem ile dodać kwasku cytrynowego żeby obniżyć ph toniku z 8 do 5-6, pojemność całości około 25 ml. Szczyptę? Łyżeczkę? Wiadomo, zmierzę to ph ponownie ale nie chcę zużyć wszystkich papierków na zbędne testy.

wybacz red ale ty chyba jestes zbyt zaawansowana jak na ten wątek
Stary 2014-10-23, 14:41   #1821
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
ja na rękę nie nakładam, mam o wiele ciemniejszą niż twarz, dłonie fogle mam opalone a buzię nie bardzo. więc dobieranie koloru po ręce jest jeszcze bardziej nietrafione u mnie chyba żeby gdzieś na przedramieniu mazać, znaleźć takie miejsce gdzie skóra ma kolor paszczy i tam mazać?
ja mam niemal białą skórę po wewnętrznej stronie
ale tu chodzi o zbadanie ogólnych właściwości czy produkt wart nałożenia na paszczę.

Cytat:
2 Brrrr zimno ...A ja muszę chodzić na basen
ja mam bana na basen przez ucho
w dodatku nie wiem czy mam halucynacje, ale wczoraj zauważyłam u siebie talię

Cytat:
Zimno

W temacie makijażowym: diabli mnie podkusili, żeby się rano umalować posiadanym nie wiem od kiedy i skąd podkładem Rimmel Stay Matte 001. Jakoś będę musiała przetrwać z guma arabską na twarzy przez cały dzień....

A, i co sądzicie o malowaniu się w pociągu? Bo ja tępię bezlitośnie
1. miałam go

2. nie toleruję
chociaż jak mnie chuop odbiera prosto z busa/pks po dłuższej trasie, to się staram gdzieś w odosobnionym miejscu dyskretnie poprawić urodę
(n.b. rosjanie się zawsze śmieją z naszych salonów urody, bo ich урод to potwór i dziwoląg )
na szczęście na lotniskach są toalety przed odprawą i zawsze biegnę się odświeżyć. tylko chuop biedny czeka i wypatruje wśród wychodzących z mojego kursu, a ja z arabami w kolejce stoję

Cytat:
W Biedrze maja teraz taką rozgrzewającą, w dwóch wersjach - imbirowa z czymś (kardamon?) i pomarańczowa z cynamonem. Ta druga z kapką miodu jest
imbir to chyba może zaszkodzić w krzepnięciu i gojeniu się rany

Cytat:
co do dyni to pierdyliard ludzi w sieciuni jednak robi w ten sposob dynie i im wychodzi

nie wiem o co dokladnie chodzi,ale jesli twierdzisz ze masz krzywy noc i pytasz czy to wina przegrody to odpowiem ze moze to byc powiazane.
Wiem to stąd iz w rodzinie TZa to chyba dziedziczne TZ i jego brat maja lekko krzywe nosy i stwierdzone krzywe przegrody, moja starsza didka tez ma lekko krzywy i młodsza niestety tez-juz to widac...pewnie tez beda miec problemy z przegrodą.
nie wiem natomiast czy to nos jest krzywy z powodu krzywej przegrody czy tez przegroda jest krzywa z powodu znajdowania sie w krzywym nosie?

co do asymetri twarzy to cie pociesze ze ja dopiero po 15stu latach sie zorientowałam ze moj TZ ma krzywy nos , wiec tego typu problem chyba nie jest tak oczywisty i widoczny dla ludzkosci

co do tego czy nos sie prostuje po operacji przegrody to nie wiem...ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne niestety...
1. wierzysz we wszystko ludziom z sieciuni?

2. ja z krzywym wielkim nosem zostałam już dawno uświadomiona. o przegrodzie to laryngolodzy wspominają przy badaniu, ale ja tego nie odczuwam.
u mnie tą asymetrię najbardziej widać na ustach i mam jedną połowę twarzy widocznie większą od drugiej
wkudwia mnie to strasznie
jak się już upozuję do zdjęcia, żeby zminimalizować ten efekt, to się okazuje, że mam 2 miny:
-stypa, mord i nie podchodzić
-dzidzia piernik spod lubelskiej wsi

makijaż niestety nie pomógł

Cytat:
1 Nos nie prostuje się po operacji przegrody nosa... Tzn u mnie się nie wyprostował a na dodatek trochę zgarbaciał booooo tak chrząstki się zrosły.A i jeszcze kwestia tego że nie miałam tylko prostowania przegrody. Zresztą termin prostowanie przegrody jest uproszczeniem...Każdy przypadek jest inny ale i ja uproszczę żeby wytłumaczyć zazwyczaj "prostowanie " przegrody nie jest "prostowaniem" a raczej "udrażnianiem"Nie łamie się nosa i nie prostuje się przegrody pod linijkę żeby prosta była zazwyczaj usuwa się przyczynę niedrożności "wycinając " część przegrody w której w wyniku krzywienia następuje niedrożność uffff
uch... no to raczej nie poprawi mi piękna ogólnego, a może jeszcze garba nowego dołożyć

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
na mazidłach poszukaj proporcji, ja obniżałam ph kwasem mlekowym, ale już nie pamiętam
papierki możesz pociąć na mniejsze

a fogle co Ty kręcisz, że Ci takie ph wyszło?

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-10-23 o 14:54
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 14:51   #1822
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1 Ale czy to ma sens? Zszywać po tak długim czasie? On się pewnie lepiej zna
2 Nie dziwne bo te produkty dają energię dodaj tylko chudy ser biały
1. powiedział, że to zależy, jak się będą brzegi rany zachowywać: jak się będa obkurczać i zamykać do środka, to tak zostawi, a jak się będą rozłazić na boki, to zaszyje, żebym z otwartą dziurą do połowy żuchwy nie popierdzielała.
Przyznam się, że nie wiem, jak rana wygląda, od 3 dni nie zaglądam wcale w lusterku, żeby się już nie stresować jak to wygląda i czy prawidłowo sie goi

edit: makaron z twarogiem pychota

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-10-23 o 15:13
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 14:53   #1823
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
wybacz red ale ty chyba jestes zbyt zaawansowana jak na ten wątek

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
na mazidłach poszukaj proporcji, ja obniżałam ph kwasem mlekowym, ale już nie pamiętam
papierki możesz pociąć na mniejsze
Tnę, tnę. Trochę się boję, że będę ciągle przeginać w którąś stronę aż tonik skończy jako mieszanka sody oczyszczonej z kwaskiem

Stary 2014-10-23, 14:57   #1824
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Tnę, tnę. Trochę się boję, że będę ciągle przeginać w którąś stronę aż tonik skończy jako mieszanka sody oczyszczonej z kwaskiem
no to raczej szczyptę, ale jak już sypałaś sodę, to może lepiej od nowa zrobić...

na pewno ma wyjść ph 5-6?
ja robiłam ok 4 żeby były skuteczne i się dobrze przechowywały
Stary 2014-10-23, 14:59   #1825
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
no to raczej szczyptę, ale jak już sypałaś sodę, to może lepiej od nowa zrobić...

na pewno ma wyjść ph 5-6?
ja robiłam ok 4 żeby były skuteczne i się dobrze przechowywały
Sody jeszcze nie, póki co nie mam kwasku więc czekam z dosypaniem czegokolwiek. No nie wiem, mówisz, że lepiej 4? Się nie znam, myślałam, że najlepsze jest 5,5.
Tonik mniej więcej taki: http://zblogowani.pl/wpis/53561/azel...w-roli-glownej tylko zamiast wody hydrolat z zielonej herbaty, bez ekstraktów i alantoiny.
EDIT: jusz wiem. Azeliglicyna jest stabilna w zakresie 5-11 więc strzelam w przedział 5-6 ile mi tam wyjdzie.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-10-23 o 15:05
Stary 2014-10-23, 15:04   #1826
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Sody jeszcze nie, póki co nie mam kwasku więc czekam z dosypaniem czegokolwiek. No nie wiem, mówisz, że lepiej 4? Się nie znam, myślałam, że najlepsze jest 5,5.
Tonik mniej więcej taki: http://zblogowani.pl/wpis/53561/azel...w-roli-glownej tylko zamiast wody hydrolat z zielonej herbaty, bez ekstraktów i alantoiny.
nie no jak piszą, że stabilne w ph >5 to lepiej nie robić niższego

a testował ktoś to?
wersję z kw. hial, wit b3, pantenolem...
Stary 2014-10-23, 15:07   #1827
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Redzia a na czym robisz ten tonik? w sensie wody mineralna, przegotowana, demineralizowana, jaka?
doczytałam

"prostowanie" przegrody tudzież udrażnianie to mit psu na budę i niepotrzebne cierpienie. mła miała. nie odczuwa różnicy ani w oddychaniu ani w zniknięciu (co miało nastąpić a nie nastąpiło) wiecznego kataru. lewą dziurkę jak miałam ciężką do oddychania tak mam nadal, i widzę że jest o połowę mniejszy prześwit niż w prawej przynajmniej porównując to co zobaczyć się da.
może komuś pomogło, mi nie a nadto uprzedzona zostałam, że o złamanie noska teraz nie muszę się specjalnie jakoś prosić ani starać.

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-10-23 o 15:10
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 15:16   #1828
Polly_
grozi wypollizowaniem

kurde ide stad...ja sie usiluje nauczyc risotto wersja podstawowa a wy mi tu z jakas agnielizyną , jezdem za gupia
Stary 2014-10-23, 15:18   #1829
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
"prostowanie" przegrody tudzież udrażnianie to mit psu na budę i niepotrzebne cierpienie. mła miała. nie odczuwa różnicy ani w oddychaniu ani w zniknięciu (co miało nastąpić a nie nastąpiło) wiecznego kataru. lewą dziurkę jak miałam ciężką do oddychania tak mam nadal, i widzę że jest o połowę mniejszy prześwit niż w prawej przynajmniej porównując to co zobaczyć się da.
może komuś pomogło, mi nie a nadto uprzedzona zostałam, że o złamanie noska teraz nie muszę się specjalnie jakoś prosić ani starać.
Zabrzmi to dziwnie ale po zabiegu długi czas miałam zatkany nos w związku z ogromnymi przelotami(czyli udrożnieniem) jaki mi zrobili... Czasem jest tak że za drożny nos też się nie sprawdza bo wysusza śluzówki i człowiek ma "wrażenie" niedrożnego nosa ,pomimo tego że nos jest drożny.
Dodatkowo zawsze trzeba dokładnie przeprowadzić diagnostykę ,bo nie tylko krzywa przegroda powoduje zatkany bądź odczucie niedrożnego nosa.
Stary 2014-10-23, 15:24   #1830
Betty83
Zakorzenienie

no dopra, a z jakiej okazji wam te przegrody prostowali?
miałyście jakieś skutki uboczne krzywych?

i czy to wina krzywej przegrody, że nie mogę spać na plecach bo mam wrażenie, że nie łapię wtedy oddechu?
w sumie mam to od dziecka więc przyzwyczaiłam się do spania na boku i brzuchu

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości