|
|
#1801 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Opuchlizna dzisiaj mi zeszła ot tak więc to faktycznie mogło być po Inglocie - więc go chwilowo nie tykam. Jeszcze nie wiem ![]() Ale: nie nadaje się u mnie na brodę, czoło czy nos, podkreśla wtedy pory, skórki. Fajnie wygląda na szczytach kości policzkowych, w kąciku oka i pod brwiami - tam chyba nie powinien zapychać ale się nie znam... Cytat:
Miałam jeszcze klasyczną jedynkę (tez bez szału) i dwójkę - a dwójka już dawała efekt, bardzo ładny ale nie dla mnie czyli Efekt Zdrowej Wiejskiej Dziochy z Rumieńcem i Muśniętej Słońcem
|
||
|
|
|
#1802 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1803 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
i jeszcze Dziewczęta z Nowolipek w wersji przedwojennej
|
|
#1804 |
|
Nindżopesz
|
Moja muzyczna trauma z dzieciństwa to Belinda Carlise La Luna, hmmm. Nie mogę tego słuchać.
|
|
|
|
#1805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1806 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty to nawet traumy masz niszowe
|
|
|
#1807 |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze mam pytanie urodowe - jak są bruzdy nosowe-wargowe i pory na policzkach nad nimi to kiedy się uśmiecham te pory się rozciągają w kreseczki i wygląda to nieładnie jakby mi mi ściągało paszczę promieniście w kierunku nosa. Można coś z tym zrobić? Natłuszczam, staram się mniej uśmiechać bo wtedy widać no ale chyba tylko lifting napnie skórę z drugiej strony i problem zniknie? Ma ktoś takie?
|
|
|
|
#1808 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przygas swiatło
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej mnie wkurza, ze zamiast spac i się kurować w wyrku, to będę latac do nocy po wawie przy tym mrozie ![]() Mi tez się zdaje, ze to osłabienie organizmu przez chorobę i antybiotyk i teraz byle gówniany wirus rozłoży mnie na łopatki ![]() Kupiłam kolejne jogurty, kiwi, grejpfruta, dużego kubusia, surówkę warzywną i litr miodu, jadłabym tylko owoce, warzywa, miód, czekoladę i kasze mannę, na nic innego nie mam ochoty
|
|
#1810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to taka fajna nastrojowa kołysanka jest Sorry, nie chcialam przypominać Cytat:
![]() Cytat:
Bylam chyba dziwnym dzieckiem ![]() Cytat:
![]() Nie no, meteoryty też robią dobrze bardzo, i widac roznicę na pysku Tylko Nars robi lepszy efekt
|
||||
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
dopra znikam
|
#1812 |
|
Nindżopesz
|
Najchętniej przygarnęłabym własną mroczną chmurkę
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę polecić linex jako probioyk |
|
|
|
|
#1814 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale słodkie jest. Tylko znajomi robią wielkie oczy ( ja się nie słyszę) i myślą czy mi co na głowę nie upadło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i jak tu nie zryć dziecka? Potem na szczęście mnie ojciec sadzał przy radio Trójka, Belindę Carlise lubiłam a zwąłszcza Heaven is a place on earth Cytat:
Ale jak mówię zimno dobre dla ran, więc może się szybciej zagoi.
|
||||
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w poniedziałek mi szwy wylazły i jak do niego pojechałam, to powiedział, że się na razie zszyć nijak nie da, bo z dziąsła jest marmolada i żeby przyjechać w czwartek, to może stwardnieje na tyle, żeby się nić trzymała ![]() Cytat:
no czekolada zdrowa nie jest, ale to raczej wina zimna i parszywego humoru Gorzej, że chude mięsiwa powinnam tez jeśc, a ja nie mam ochoty, tylko jogurt, miód, warzywka i owoce
|
|
#1816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1817 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat z forum Asystentek i sekretarek: "pracuję w formie asystentki"
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Nie dziwne bo te produkty dają energię dodaj tylko chudy ser biały |
|
|
|
|
#1819 |
|
Nindżopesz
|
Czy na sali jest biochemik kosmetyczny?
![]() Nie wiem ile dodać kwasku cytrynowego żeby obniżyć ph toniku z 8 do 5-6, pojemność całości około 25 ml. Szczyptę? Łyżeczkę? Wiadomo, zmierzę to ph ponownie ale nie chcę zużyć wszystkich papierków na zbędne testy. |
|
|
|
#1820 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wybacz red ale ty chyba jestes zbyt zaawansowana jak na ten wątek ![]()
|
|
|
#1821 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu chodzi o zbadanie ogólnych właściwości czy produkt wart nałożenia na paszczę. ja mam bana na basen przez ucho ![]() w dodatku nie wiem czy mam halucynacje, ale wczoraj zauważyłam u siebie talię ![]() Cytat:
![]() 2. nie toleruję ![]() chociaż jak mnie chuop odbiera prosto z busa/pks po dłuższej trasie, to się staram gdzieś w odosobnionym miejscu dyskretnie poprawić urodę ![]() (n.b. rosjanie się zawsze śmieją z naszych salonów urody, bo ich урод to potwór i dziwoląg )na szczęście na lotniskach są toalety przed odprawą i zawsze biegnę się odświeżyć. tylko chuop biedny czeka i wypatruje wśród wychodzących z mojego kursu, a ja z arabami w kolejce stoję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ja z krzywym wielkim nosem zostałam już dawno uświadomiona. o przegrodzie to laryngolodzy wspominają przy badaniu, ale ja tego nie odczuwam. u mnie tą asymetrię najbardziej widać na ustach i mam jedną połowę twarzy widocznie większą od drugiej ![]() wkudwia mnie to strasznie jak się już upozuję do zdjęcia, żeby zminimalizować ten efekt, to się okazuje, że mam 2 miny: -stypa, mord i nie podchodzić ![]() -dzidzia piernik spod lubelskiej wsi ![]() makijaż niestety nie pomógł Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() papierki możesz pociąć na mniejsze a fogle co Ty kręcisz, że Ci takie ph wyszło?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-23 o 14:54 |
||||||
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam się, że nie wiem, jak rana wygląda, od 3 dni nie zaglądam wcale w lusterku, żeby się już nie stresować jak to wygląda i czy prawidłowo sie goi ![]() edit: makaron z twarogiem pychota
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-23 o 15:13 |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno ma wyjść ph 5-6? ja robiłam ok 4 żeby były skuteczne i się dobrze przechowywały
|
|
#1825 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tonik mniej więcej taki: http://zblogowani.pl/wpis/53561/azel...w-roli-glownej tylko zamiast wody hydrolat z zielonej herbaty, bez ekstraktów i alantoiny. EDIT: jusz wiem. Azeliglicyna jest stabilna w zakresie 5-11 więc strzelam w przedział 5-6 ile mi tam wyjdzie. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-10-23 o 15:05 |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a testował ktoś to? wersję z kw. hial, wit b3, pantenolem...
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sensie wody mineralna, przegotowana, demineralizowana, jaka? ![]() doczytałam ![]() "prostowanie" przegrody tudzież udrażnianie to mit psu na budę i niepotrzebne cierpienie. mła miała. nie odczuwa różnicy ani w oddychaniu ani w zniknięciu (co miało nastąpić a nie nastąpiło) wiecznego kataru. lewą dziurkę jak miałam ciężką do oddychania tak mam nadal, i widzę że jest o połowę mniejszy prześwit niż w prawej przynajmniej porównując to co zobaczyć się da. może komuś pomogło, mi nie a nadto uprzedzona zostałam, że o złamanie noska teraz nie muszę się specjalnie jakoś prosić ani starać.
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-23 o 15:10 |
|
|
|
|
#1828 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde ide stad...ja sie usiluje nauczyc risotto wersja podstawowa a wy mi tu z jakas agnielizyną
, jezdem za gupia
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo zawsze trzeba dokładnie przeprowadzić diagnostykę ,bo nie tylko krzywa przegroda powoduje zatkany bądź odczucie niedrożnego nosa. |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
no dopra, a z jakiej okazji wam te przegrody prostowali?
![]() miałyście jakieś skutki uboczne krzywych? i czy to wina krzywej przegrody, że nie mogę spać na plecach bo mam wrażenie, że nie łapię wtedy oddechu? ![]() w sumie mam to od dziecka więc przyzwyczaiłam się do spania na boku i brzuchu
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

ZUsatysfakcjonowałam Red
Nie powiem stres był, ale se myślę, najwyżej wyrzucisz. No widzisz, one man's trash is another man's treasure. 

. ale na zdjeciach widze ze po prostu wygladam lepiej z meteorami niz bez.

Śliska skóra? No ale miałam do niego za duże pory.

Bidnaś, wyobrażam sobie co czujesz, moja Mam to przechodziła, no ale nie musisałą drałować do pracy. Tulam Cię wirtualnie, jeszcze wytrzymaj, jak mawia Betty nawet najdłuższa żmija, kiedyś mija.
też mam traumę, co za koszmar, baąłm się tego dziadostwa. Brrrrrrrrrrr to tak jakby piosenka przed egzekucją. 
Ale słodkie jest. 
chyba żeby gdzieś na przedramieniu mazać, znaleźć takie miejsce gdzie skóra ma kolor paszczy i tam mazać? 

pychota