Scent Bar LIV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 02:15   #1741
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIV

A może ona wcale popsuta nie jest, ino taka jej uroda bez dodatków smakowych?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 02:20   #1742
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A może ona wcale popsuta nie jest, ino taka jej uroda bez dodatków smakowych?

oj nie sądze t omial byc mus z dyni a nie twarda smierdząca galareta z dyni

ej a moze ci podesłąc próbkę?

---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ----------

ja mysle ze jak micielina przyjdzie to rozwikla dyniową zagadkę
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 02:24   #1743
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ej juz nie chcialam pisac, ale....wszystko wskazuje na to ze wypollizowało nam auta

ej serio no zamowilismy konkret u goscia ze 2 miechy temu zeby z niemiec przywiozł-gostek sie tym zajmuje jeźdxi co tydzien...jak zamawialismy to mowil ze bez problemu,ze duzo takich autek jest jak chcemy, ale od kiedy zamowilismy mowi ze nie wie co sie stało bo ..nie ma

juz nawet wybralizsmy 2 marki ze albo albo...no i tez nie ma

bo koniec konców wybralismy mazde 5 i miala byc szybko.ale sie okazało ze nie ma...no i gadka szmatka z gosciem i on pyta czy ew,nie reflektujemy za zafire bo pełno jest, no to my po naradzie ze ok (bo to był nasz 2 typ, ja nawet wolalam bo tansza eksploatacja i częsci to akurat kazdy głupi wie nawet ja ze do opla bedzie taniej niz do japonca)....no i jak gosc pojechal w kolejnym tygodniu to sie okazalo ze zafir tez nie ma takichjak chcielismy w sensie rocznik, silnik itd i nie-nie chodziło o to ze wymyslilam kolor ktory nie istnieje
Kurcze bo nie ma Prawdę powiedział, za dobre roczniki, silniki etc i nikt nie sprzedaje.

Zafira jest za☠☠☠ista, ostatnio się napalałam na parkingu jak rodzinka wsiadała.
Rozumiemy Was, mimo iż wciąż cenowo, to nie nasz obecny target, ale no na bieżąco się orientujemy.Mamy autkowe zboczonko lekkie. I nigdy nie przestajemy.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ale że stylistka na wyposażeniu sklepu?

wręcz przeciwnie, kupowałam 2 sukienki w TS i poprosiłam sprzedawczynię o dobranie biżu do nich bo była wyprz a mi się spieszyłap (myślałam, że chociaż coś z tej samej kolekcji dorzuci na odczepnego) to mi odmówiła

mam kumpelę, która wygrała warsztaty stylizacji glamour i staż u nich, teraz kończy szkołę projektowania i szyje własne projekty. jak poczuję potrzebę, to się do niej zgłoszę...
No normalnie osobista asystentka, osobne zakupy prajwet, osobna sekcja, korytarz, pomieszczenie wszystko. Nie znam szczegółów, ale z tego co czytam tak to wygląda, byłaś za wodą, myślałam że trafiłaś na coś takiego w Top Shop.

Ja to chcę!!!!

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:
ja mysle ze jak micielina przyjdzie to rozwikla dyniową zagadkę
No ale nie musi, bo już sama udzieliłaś odpowiedzi - jak nie ma substancji konserwujących - kwas/ cukier to chyba się nie mogło zakonserwować? To tak na logikę biorę, bo w życiu nic nie konserwowałam. Ale sama pisałaś, tak sautre to chyba nie ma opcji

Uwaga uwaga - chyba już jestem zmęczona, senna to za dużo powiedziane, ale zmęczenie jest, ciągnie mnie w stronę kolacji, wsysnę brukselkę i spadam, jak coś to dobrej

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-23 o 02:26
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 02:28   #1744
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

No normalnie osobista asystentka, osobne zakupy prajwet, osobna sekcja, korytarz, pomieszczenie wszystko. Nie znam szczegółów, ale z tego co czytam tak to wygląda, byłaś za wodą, myślałam że trafiłaś na coś takiego w Top Shop.

Ja to chcę!!!!
nie, ja o lokalnym top secret
spytam tz, jak to wygląda
ale to on jest zawsze na zakupy porywany w roli doradcy
nawet goka oglądał z własnej niepszymuszonej...

a kumpela w kraku mieszka więc jakby się terminy zgrały, to można coś zorganizować

zaraz szału dostanę z tą swoją asymetrią
czy to może być wina krzywej przegrody w wielkim nosie?
skoro zajmuje strategiczne i znaczne miejsce na paszczy to może po naprostowaniu coś się poprawi w całości?

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-10-23 o 02:33
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 02:31   #1745
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nie, ja o lokalnym top secret
spytam tz, jak to wygląda
ale to on jest zawsze na zakupy porywany w roli doradcy
nawet goka oglądał z własnej niepszymuszonej...

a kumpela w kraku mieszka więc jakby się terminy zgrały, to można coś zorganizować
Pono to się trzeba umówić na takie personal shopping w tym sklepie.
Trochę wody upłynie i wejdzie i do nas. Na razie jestw Londku. W sumie niedaleko

Leteeeeeeeeeeeeee brukselka i spać.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 02:36   #1746
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Pono to się trzeba umówić na takie personal shopping w tym sklepie.
Trochę wody upłynie i wejdzie i do nas. Na razie jestw Londku. W sumie niedaleko

Leteeeeeeeeeeeeee brukselka i spać.
tam jest wszystko
a jak tam nie ma, to w moskwie na pewno będzie

pewnie działa jak makijaże w seforze, raz lepiej raz gorzej...
Stary 2014-10-23, 03:02   #1747
gryx82
BAN stały

Cytat:
oj nie sądze t omial byc mus z dyni a nie twarda smierdząca galareta z dyni
No tak, to tak jakby różnica
Cytat:
ej a moze ci podesłąc próbkę?

Już widzę, jak ja hyżo wstanę punkt 7.

gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 06:36   #1748
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Thumbs down Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
no wg doktryny kk tak własnie jest, siostra dobrze prawi
Ale nie 10 latkom na lekcji Po co im ta wiedza, wiekszosc z nich sie przebiera i teraz sie dowiaduja, ze szatana kochaja

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:54   #1749
neska951
Zakorzenienie

Joł baru
Czuję się prześladowana przez śmierdziuchów tamwajowych...

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ja nie mam cieni i wyglądam w takiej kresce, jak by mi ktos przywalił...do tego tzreba mieć odpowiedni całokształt twarzowy
I oczny całokształt...

Ile naprodukowane. ...
Zróbcie mi jakiś sróttt

W naturze krem AA + 40 w promocji jest za 12. 99

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-10-23 o 08:58
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 09:42   #1750
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
machneu szypciorkiem
przeczytałam, że machniesz szczypiorkiem
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
znad lampki szampana i lodów z Lidla w ramach rocznicy 20-letniego pożycia wspólnego

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

to ja może napisze jak Redzia wygląda naprawdę : śliczna , o porcelanowej cerze , i wielkich szarozielonkawych oczach

i chuda jak patyk
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. pomyliłaś mnie z kimś
2. o! A na poważnie to zapewne niewyspanie + zmęczenie + sezonowy wypad włosów + po farbowaniu + uczulenie na Inglot + katar + Bromberg. Łojezu, siedem plag egipskich.

Cytat:
miałam, faktycznie bardzo jasny, ale na ryju robi się różowy, nic nie kryje i jeszcze strasznie wysusza, niby mam tłusty nos, a po 2 dniach z tym podkładem skóra mi z niego złaziła płatami przez tydzień
Cytat:
1. nakładasz maźnięcie na rzuchwę, poliko, wyłazisz i sobie w jakimś prajwet place (toaleta) rozsmarowujesz. Ale są laski co sobie robią to w drogerii i w sumie czemu nie?
ja mam swój inny sposób: ide do sklepu i maziam na ręku krechę z aktualnie używanego podkładu o którym wiem idealnie o ile jest za ciemny/jasny/dopasowany, potem obok robię krechy wszystkich innych jasnych podkładów i wychodzę. A po kilku godzinach oglądam, który jak się trzyma albo ściera, jak ściemniały i jak się ma ich kolor do tego podkładu, co teraz używam

znad nawrotu/kolejnej choroby
Ale obstawiam jakiegoś wirusa, a nie suchy zębodół, bo w nocy miałam gorączkę i dreszcze, kapanie z nosa i czuje straszną słabość w kończynach
A dzisiaj zamiast wygrzac się w wyrku, to będę po mrozie latać wieczorem po Warszawie do chirurga, mam nadzieję, że dzisiaj chociaż uda się zafastrygować tę dziurę w dziąśle

Mówiłam już radosną wieść, że u siebie w domu mam zepsutą jakąs pompkę od grzejników i zanim przyjdzie facet do naprawy w poniedziałek albo we wtorek (a miał być już 2 tygodnie temu!), to mam się farelką dogrzewać? Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce Dobrze, ze weekend wolny, chyba przez 2 dni nie wyjde spod kołdry
Kill me, now

Nienawidzę zimy!!!!!!!!!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-10-23 o 09:44
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 09:48   #1751
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znad nawrotu/kolejnej choroby
Ale obstawiam jakiegoś wirusa, a nie suchy zębodół, bo w nocy miałam gorączkę i dreszcze, kapanie z nosa i czuje straszną słabość w kończynach
A dzisiaj zamiast wygrzac się w wyrku, to będę po mrozie latać wieczorem po Warszawie do chirurga, mam nadzieję, że dzisiaj chociaż uda się zafastrygować tę dziurę w dziąśle

Mówiłam już radosną wieść, że u siebie w domu mam zepsutą jakąs pompkę od grzejników i zanim przyjdzie facet do naprawy w poniedziałek albo we wtorek (a miał być już 2 tygodnie temu!), to mam się farelką dogrzewać? Na dworze mróz w nocy, a ja chora i przy farelce Dobrze, ze weekend wolny, chyba przez 2 dni nie wyjde spod kołdry
Kill me, now

Nienawidzę zimy!!!!!!!!!
1 Ajjj jakieś powikłania po dłutttowaniu?Oby to nie od zęba..

2 Brrrr zimno ...A ja muszę chodzić na basen
Stary 2014-10-23, 09:48   #1752
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Prażuchy powiadasz? Wg tego przepisu?

nie przeanalizowałeś mego typu kororystycznego niebieskie żyły pasi złoto
Cytat:
Najlepsze jest to, że ja mam gdzieś te pęknięcia. rybcia mnie to, są to są, trudno, ale chuopin się uparł. To nic, że masa rzeczy jest w tym domu byle jakich, z innej parafii, tanim kosztem etc, tego nie widzi, pękniecie - to jest problem.
I w sumie przez te jego pęknięcia blokuje czasowo postęp

No nic. Chyba w piątek kopsnę się na rozmowę z panem z Castoramy. Tak będzie najszybciej. Wziąć sprawy w swoje ręce.
pęknięcia wyjdą spod wszystkiego niestety sory za dobicie. trzebaby od nowa srobić tynkowanie gładziowanie etc. bo jak doczytałam nic na wierzch maskującego nie chcecie kłaść. inaczej się nie da, wyjdą spod farby każdej. szpachlowanie i zacieranie samego pęknięcia też nic nie daje.
przerabiałam u rodziców
Cytat:

Kce mi sie serialu, thrillera
Czekam na Zaginioną Dziewczynę, pewnie będzie do bani, ale chce mi się zagwozdek kryminalnych.

Fargo serialowe było do bani.
a oglądałaś "Ray Donovan" ? nie thriller ale sęsacja, mi sie spodobało, 2 sezony są, czeci się będzie kręcić.
Cytat:
Napisane przez winter76;48635415
Kurde, [B
będziecie mnie odwiedzać w więzieniu[/B] jak zrobię krzywdę siostrze co prowadzi religię? Powiedziała na lekcji, że obchodzenie Halloween to grzech ciężki i czczenie szatana Skąd taki debilizm w KK

Cytat:
uff to teraz juz nic serio nie wiem, moze tego bela w ciemno?
do nartury na pewno nie dotre...
i nie ze wymyslamale mam malego cyckowego didka,pogoda syfna a natura daleko
ja z belów byłam i jestem zadowolona. nie majątek, kup, przetestuj. w rossie chyba dostawili szafy z belem ostatnio, bo u mnie kiedyś nie było, teraz jest. w naturze też. w innych drogeriach też. w jakimś no-name sklepiku o dziwo też
to nie jest tak, że wszystko syf. każdy ma inną cerę, to co pasi mi może ale nie musi Tobie. to co mi nie pasi również może ale nie musi nie pasowac Tobie. trzeba sprawdzić po prostu.
Cytat:
no ale taka pomazana mam wrócc do chaupy? na jednym poliku co innego na drugim co innego?
i nałozyc te podklady na makijaz w jakim tam przyjde? (choc w moim przypadku to mały problem)

nie splesniala , wygląda tez normalnie, tylko ma zapach taki kwaskowo-gnilny i w konsystencji sie zrobiła taka jakby jak domowe ptasie mleczko do ktorego sie dało za duzo galaretki

w tej dyni dziwi mnie to ze podczas pasteryzacji wszystkie wieczka mi wklęsły...a potem częśc z nich odklęsła
1* do domu nie musisz wytrzesz się chusteczką nawilżaną jak już sprawdzisz co pasuje a co nie.
na goło skóre. możesz w tym celu w tym miejscu zmyć wcześniej nałożony makijaż pomaziać się, poczekać, sprawdzić co pasi, zmyć i do domu
Cytat:

ja najpierw na rękę, dla obadania ogólnych właściwości, bo byle czego na paszczę nie położę a właściwie to zaczynam od wyszukania testera najjaśniejszego odcienia i oględzin mazi która z niego wypływa.
jak po teście naręcznym okaże się wystarczająco jasny, to nakładam na paszczę np na linię żuchwy zahaczając o szyję, żeby porównać czy się odznacza. ja muszę paszczę do szyi zrównywać i rozjaśniać zaczerwienienia.
teraz najlepiej iść na kawę, zakupy, wyjść na powietrze i oblukać w świetle dziennym. jak jest parcie na zakup, a podkład wtopił się w skórę, nic nie swędzi, nie czerwienieje, a efekt się podoba, to można kupować.
ja się staram na bieżąco w drogeriach testować chociaż na ręce, co by nie przegapić jakiegoś cudu i w razie potrzeby mieć jakąś listę. ale u mnie bez podkładu ani rusz

jeśli chodzi o wczorajsze zdjęcie, to obawiam się, że w realu wyjdzie panda z podbitym okiem, bo to efekt makijażu sesyjnego i foto szopki
ja na rękę nie nakładam, mam o wiele ciemniejszą niż twarz, dłonie fogle mam opalone a buzię nie bardzo. więc dobieranie koloru po ręce jest jeszcze bardziej nietrafione u mnie chyba żeby gdzieś na przedramieniu mazać, znaleźć takie miejsce gdzie skóra ma kolor paszczy i tam mazać?

snad deszczu i dida nietopsza
Stary 2014-10-23, 09:56   #1753
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Zimno

W temacie makijażowym: diabli mnie podkusili, żeby się rano umalować posiadanym nie wiem od kiedy i skąd podkładem Rimmel Stay Matte 001. Jakoś będę musiała przetrwać z guma arabską na twarzy przez cały dzień....

A, i co sądzicie o malowaniu się w pociągu? Bo ja tępię bezlitośnie
Stary 2014-10-23, 10:05   #1754
neska951
Zakorzenienie

Margot zerknęłaś może na nazwę sklepu z torebałkimi?
może nr pawilonu?

I mam pyanie do Was a szczególnie do Parabelki
polecicie jakiś dobry ciśnieniomierz?
Stary 2014-10-23, 10:13   #1755
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 Ajjj jakieś powikłania po dłutttowaniu?Oby to nie od zęba..

2 Brrrr zimno ...A ja muszę chodzić na basen
ano zimno
Powikłań od zęba też się boję, ale dziąsło nic nie boli i biorę antybiot drugi tydzień, a wodnisty katar i dziwne słabowanie kończyn wskazują na jakiegoś wirusa

Tym bardziej, że moja współpracownica tez się ostatnio skarży sie na zimno i bóle w plecach, może znów coś przywklekła, niedawno szefa półpaścem zaraziła, ciekawe, co tym razem
Stary 2014-10-23, 10:15   #1756
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Zimno

W temacie makijażowym: diabli mnie podkusili, żeby się rano umalować posiadanym nie wiem od kiedy i skąd podkładem Rimmel Stay Matte 001. Jakoś będę musiała przetrwać z guma arabską na twarzy przez cały dzień....

malowałam się i w busie, gdyż ponieważ bo oszczędzałam w ten sposób 40 minut mojego porannego snu ale to był podkład, cielisty cień i jak udało mi się nie trafić w oko - tusz. z reguły kończyło się na podkładzie i cieniu
bardziej rozkłada mnie malowanie się w aucie, jak baba za kierownicą siedzi. to mi podnosi ciśnienie naprawdę albo totalnie tępe strzały prowadzące jedną ręką bo drugą muszą telefonik trzymać i napier.alać głupoty od samego rana
Cytat:

I mam pyanie do Was a szczególnie do Parabelki
polecicie jakiś dobry ciśnieniomierz?
ja nie Par, ale kupilim nietopszom ciśnieniomierz lidlowy, sam się pompuje, ma pamięć pomiarów i inne bajery, dobry jest nie pamiętam za ile ale chyba się cena nie zmieniła, są co jakiś czas.
Stary 2014-10-23, 10:23   #1757
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot zerknęłaś może na nazwę sklepu z torebałkimi?
może nr pawilonu?
Przyznaję siędo sklerozy
A może nawet nie tyle, tylko zmienili mi godzinę odjazdu pociągu na wcześniejszą i zaczęłam wracać ze Śródmieścia, toteż tamtędy nie chodzę.....

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
malowałam się i w busie, gdyż ponieważ bo oszczędzałam w ten sposób 40 minut mojego porannego snu ale to był podkład, cielisty cień i jak udało mi się nie trafić w oko - tusz. z reguły kończyło się na podkładzie i cieniu
bardziej rozkłada mnie malowanie się w aucie, jak baba za kierownicą siedzi. to mi podnosi ciśnienie naprawdę albo totalnie tępe strzały prowadzące jedną ręką bo drugą muszą telefonik trzymać i napier.alać głupoty od samego rana
Nie jestem kierowcą, wiec być może plotę od rzeczy, ale jeśli baba stoi w korku przez 20 minut, to co komu przeszkadza, ze się w tym czasie umaluje we własnym samochodzie?

Co do malowania się w komunikacji miejskiej... pozostawię bez komentarza, bo to co mi się ciśnie pod klawiaturę nie jest zbyt cenzuralne.

Cytat:
ja nie Par, ale kupilim nietopszom ciśnieniomierz lidlowy, sam się pompuje, ma pamięć pomiarów i inne bajery, dobry jest nie pamiętam za ile ale chyba się cena nie zmieniła, są co jakiś czas.

Ciśnieniomierz kupowałam w Rossie, firma ma nazwę na literę O - Omicron?Omega? Jakoś tak... też ma funkcję zapamiętywania pomiarów, puls mierzy i pokazuje jakieś wskazania pracy serca, o ile dobrze pamiętam.
Stary 2014-10-23, 10:28   #1758
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
ano zimno
Powikłań od zęba też się boję, ale dziąsło nic nie boli i biorę antybiot drugi tydzień, a wodnisty katar i dziwne słabowanie kończyn wskazują na jakiegoś wirusa

Tym bardziej, że moja współpracownica tez się ostatnio skarży sie na zimno i bóle w plecach, może znów coś przywklekła, niedawno szefa półpaścem zaraziła, ciekawe, co tym razem
1 2 tydz antybiotyk to też nie brzmi ciekawie... Ja na zimno jak zwykle polecam herbatę z przyprawami
Stary 2014-10-23, 10:30   #1759
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

W Biedrze maja teraz taką rozgrzewającą, w dwóch wersjach - imbirowa z czymś (kardamon?) i pomarańczowa z cynamonem. Ta druga z kapką miodu jest
Stary 2014-10-23, 10:34   #1760
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznaję siędo sklerozy
A może nawet nie tyle, tylko zmienili mi godzinę odjazdu pociągu na wcześniejszą i zaczęłam wracać ze Śródmieścia, toteż tamtędy nie chodzę.....

Nie jestem kierowcą, wiec być może plotę od rzeczy, ale jeśli baba stoi w korku przez 20 minut, to co komu przeszkadza, ze się w tym czasie umaluje we własnym samochodzie?

Co do malowania się w komunikacji miejskiej... pozostawię bez komentarza, bo to co mi się ciśnie pod klawiaturę nie jest zbyt cenzuralne.

Ciśnieniomierz kupowałam w Rossie, firma ma nazwę na literę O - Omicron?Omega? Jakoś tak... też ma funkcję zapamiętywania pomiarów, puls mierzy i pokazuje jakieś wskazania pracy serca, o ile dobrze pamiętam.
1 Wiem dlatego będę przypominać
2 Ja jestem przeciwna malowaniu się w samochodzie jak i rozmawianiu przez komurkę. Chyba że balująca wyłączyłaby silnik
3 W komunikacji miejskiej jak najbardziej poza maźnięciem ust pomadką nawilżającą iiii jak mi się ostatnio zdarzyło tusz mi się dostał do oka i zaczęło płakać nie było wyjścia musiałam w autobusie się wycierać...
4 Muszę obadać Dzięki

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-10-23 o 10:41
Stary 2014-10-23, 10:39   #1761
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Kurcze bo nie ma Prawdę powiedział, za dobre roczniki, silniki etc i nikt nie sprzedaje.

Zafira jest za☠☠☠ista, ostatnio się napalałam na parkingu jak rodzinka wsiadała.
Rozumiemy Was, mimo iż wciąż cenowo, to nie nasz obecny target, ale no na bieżąco się orientujemy.Mamy autkowe zboczonko lekkie. I nigdy nie przestajemy.

Ja to chcę!!!!

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

No ale nie musi, bo już sama udzieliłaś odpowiedzi - jak nie ma substancji konserwujących - kwas/ cukier to chyba się nie mogło zakonserwować? To tak na logikę biorę, bo w życiu nic nie konserwowałam. Ale sama pisałaś, tak sautre to chyba nie ma opcji

Uwaga uwaga - chyba już jestem zmęczona, senna to za dużo powiedziane, ale zmęczenie jest, ciągnie mnie w stronę kolacji, wsysnę brukselkę i spadam, jak coś to dobrej

co do auta to niewiem co zrobimy..chyba poczekamy do wiosny moze sie cos ruszy..
ale z tym autem to było dokladnie tak jak zwykle, wybieralam,wydziwialam, nie moglam sie zdecydowac, robilam TZu wode z mozgu ( za mały! co po nam taki wielki!japoski za drogi! ale za to jaki fajny! bierz opla! albo nie bo ma tył jak dla emerytów! , bierz mazde! albo nie, bo co bedzie jak sie zespuje...nom..)
a jak powiedzialam enter niech sie dzieje co chce, kupujemu...to ni ma :cooL:

co do dyni to pierdyliard ludzi w sieciuni jednak robi w ten sposob dynie i im wychodzi

Cytat:

zaraz szału dostanę z tą swoją asymetrią
czy to może być wina krzywej przegrody w wielkim nosie?
skoro zajmuje strategiczne i znaczne miejsce na paszczy to może po naprostowaniu coś się poprawi w całości?
nie wiem o co dokladnie chodzi,ale jesli twierdzisz ze masz krzywy noc i pytasz czy to wina przegrody to odpowiem ze moze to byc powiazane.
Wiem to stąd iz w rodzinie TZa to chyba dziedziczne TZ i jego brat maja lekko krzywe nosy i stwierdzone krzywe przegrody, moja starsza didka tez ma lekko krzywy i młodsza niestety tez-juz to widac...pewnie tez beda miec problemy z przegrodą.
nie wiem natomiast czy to nos jest krzywy z powodu krzywej przegrody czy tez przegroda jest krzywa z powodu znajdowania sie w krzywym nosie?

co do asymetri twarzy to cie pociesze ze ja dopiero po 15stu latach sie zorientowałam ze moj TZ ma krzywy nos , wiec tego typu problem chyba nie jest tak oczywisty i widoczny dla ludzkosci

co do tego czy nos sie prostuje po operacji przegrody to nie wiem...ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne niestety...

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ale nie 10 latkom na lekcji Po co im ta wiedza, wiekszosc z nich sie przebiera i teraz sie dowiaduja, ze szatana kochaja
no jak po co? po to zeby tego nie robiły, bo robiąc to grzeszą.
przeciez 10 latek to dziecko po komunijne jest i sie uczyło 10ciu przykazan "nie bedziesz miał bogów cudzych przede mną"

nie mozna wszystkiego sprowadzac do zabawy i bagatelizowac jesli ofkors uwaza sie ktos za katolika. niesttey jest to grzech tak samo jak wywoływanie duchów, wrózenie czy stawianie tarota

pozatym abstrahyjac juz od doktryn, ja uwazam ze mozesz i masz prawo wytłumaczyc to dziecku po swojemu, mowiac wprost ze siostra uwaza tak bo takie jest zdanie koscioła ale ty masz na to inny pogląd. Niech sie młody człowiek uczy ze są rózne poglądy i nie ma jedynych słusznych.

Cytat:
Joł baru
Czuję się prześladowana przez śmierdziuchów tamwajowych...

I oczny całokształt...

Ile naprodukowane. ...
Zróbcie mi jakiś sróttt

W naturze krem AA + 40 w promocji jest za 12. 99

ja napyłam w superpharm za 10 , bo sa dni jakiestam i rozne marki po -50 sa (tzn siostra mi nabyła)
Stary 2014-10-23, 10:41   #1762
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie spotkałam się. A czemu tępisz?

Cytat:
ja na rękę nie nakładam, mam o wiele ciemniejszą niż twarz, dłonie fogle mam opalone a buzię nie bardzo. więc dobieranie koloru po ręce jest jeszcze bardziej nietrafione u mnie
Ja na odwrót: ręce białe a twarz o dwa tony ciemniejsza, phi.

Cytat:
ja mam swój inny sposób: ide do sklepu i maziam na ręku krechę z aktualnie używanego podkładu o którym wiem idealnie o ile jest za ciemny/jasny/dopasowany, potem obok robię krechy wszystkich innych jasnych podkładów i wychodzę. A po kilku godzinach oglądam, który jak się trzyma albo ściera, jak ściemniały i jak się ma ich kolor do tego podkładu, co teraz używam
Ja to muszę jednak przetestować konkretnie na twarzy bom paszczowo wymagająca. Totez płynnych już nie kupuję bo nie wiadomo jak to teścić żeby było wiarygodnie.

Cytat:
A potem im bardziej się zgłebiasz tym bardziej docierasz do sedna - że jest jeden wielki szit, nie ma rzeczy dobrych. Jeśli są, to trzeba się przedrzeć przez masę chłamu, etc.
Otóż to, ale jak ktoś ma cerę wymagającą jedynie drobnego wyrównania kolorytu, bez syfów, nieświecącą i niepodatną zapychanie to dla niego pewnie każdy podkład to cud o ile nie wysusza :/

Cytat:
na takim to trzeba namalować twarz od nowa, wszystkie cienie i refleksy, bo całkiem plaskata wychodzi.

Cytat:
-jasny kolor( na prawde jasny, podobno z tym jest prblem) nie ciemniejacy
-do cery suchej/normalnej
-lekko kryjacy
- enter
-no i jesczze niedrogi i dostepny w miare,najlepeij na all lub w rosie
A czytałaś wątek wizażowy o jasnych polecanych podkładach?

Idę stestować cienie od Rejcz, właśnie doszły, kolory na palcu super

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 10:44   #1763
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
W Biedrze maja teraz taką rozgrzewającą, w dwóch wersjach - imbirowa z czymś (kardamon?) i pomarańczowa z cynamonem. Ta druga z kapką miodu jest
Ja robię sama , do czarnej wrzucam do kubka cynamon, liść laurowy,
ziele angielskie,kardamon, goździki, imbir,gałkę muszkat i zalewam wrzątkiem
Stary 2014-10-23, 10:44   #1764
golden_eye
Wtajemniczenie

nie rosumię czemu tak Was drażni malowanie się publiczne przecież siedzi taka dziewczyna i nie ma co robić, to sie umaluje chociaż
kierowca to kierowca, nawet jak stoi w korku to powinien miec oczy dookoła głowy i myśleć co robi albo czego nie robi, a nie zajmować się pierdołami. zresztą pomijając korki, bo ja w korkach nie stałam, ale widziałam laski malujące się na światłach wstrzymywały ruch, robiły dziwne rzeczy z prowadzonymi autami ogólnie zagrożenie dla ruchu. i to nie jest "tylko tusz".
i nadal nie widzę różnicy między malowaniem się w swoim aucie a w publicznym pociągu czy busie, pomijając powyższe

ale nie chcę wojny wywoływać
się malowałam tak w sumie kilka razy tylko ale nadal nie rosumię
Stary 2014-10-23, 10:52   #1765
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

akurat mam identyczne zdanie,
w stojacym włąsnym aucie niech se kazdy robi co chce,
ale malowanie sie publicznie w autobusie to dla mnie zachowanie delikatnie mowiac nieeleganckie , po prostu są rzeczy ktore sie robi tylko w domu lub w kajblu a nie publicznie
Stary 2014-10-23, 10:56   #1766
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

co do tego czy nos sie prostuje po operacji przegrody to nie wiem...ale wydaje mi sie to mało prawdopodobne niestety...

ja napyłam w superpharm za 10 , bo sa dni jakiestam i rozne marki po -50 sa (tzn siostra mi nabyła)
1 Nos nie prostuje się po operacji przegrody nosa... Tzn u mnie się nie wyprostował a na dodatek trochę zgarbaciał booooo tak chrząstki się zrosły.A i jeszcze kwestia tego że nie miałam tylko prostowania przegrody. Zresztą termin prostowanie przegrody jest uproszczeniem...Każdy przypadek jest inny ale i ja uproszczę żeby wytłumaczyć zazwyczaj "prostowanie " przegrody nie jest "prostowaniem" a raczej "udrażnianiem"Nie łamie się nosa i nie prostuje się przegrody pod linijkę żeby prosta była zazwyczaj usuwa się przyczynę niedrożności "wycinając " część przegrody w której w wyniku krzywienia następuje niedrożność uffff
2 O to jeszcze lepiej . A może będziemy informować się o promocjach w bardziej widoczny sposób? Nie wiem może na końcu posta na gfrubo i czerwono?
Stary 2014-10-23, 10:58   #1767
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
nie rosumię czemu tak Was drażni malowanie się publiczne przecież siedzi taka dziewczyna i nie ma co robić, to sie umaluje chociaż
kierowca to kierowca, nawet jak stoi w korku to powinien miec oczy dookoła głowy i myśleć co robi albo czego nie robi, a nie zajmować się pierdołami. zresztą pomijając korki, bo ja w korkach nie stałam, ale widziałam laski malujące się na światłach wstrzymywały ruch, robiły dziwne rzeczy z prowadzonymi autami ogólnie zagrożenie dla ruchu. i to nie jest "tylko tusz".
i nadal nie widzę różnicy między malowaniem się w swoim aucie a w publicznym pociągu czy busie, pomijając powyższe

ale nie chcę wojny wywoływać
się malowałam tak w sumie kilka razy tylko ale nadal nie rosumię

w sumie napisalam powyzej ale moge rozwinąć.
uwazam ze to jak dochodzimy do odpowiedzniego poziomu higieny i urody powinno byc ukryte przed oczami innych.malowanie to taka sama czynnosc kosmetyczna jak czyszczenie pazurów (czesto starsi panowie uskuteczniaja w autousie) czyszczenie uszu, pilowanie pazurów, czesanie sie, dłubanie w nosie...i zadna z nich nie powinna byc wykonywana publicznie.
tak samo mozna by pytac co komu przeszkadza dłubanie w nosie

jesczze pol biedy jesli laska stara sie dyskretnie malnąc szybko tuszem, to tak samo jak sobie ktos ukradkiem dłubnie w nosie bo go uwiera ale robienie takich rzeczy "bez krępacji" jest w złym guscie,a dlaczego-dlatego ze inni moze nie maja ochoty tego ogladac po prostu, robienie mkijarzuto jednak czesc ludzkiej intymnosci, a ja sobie nie zycze zadnej intymnosci w komunikacji miejskiej, ktora jest ciasną wspolną przestrzenia z ktorej nie ma ucieczki wiec tym bardziej kazdy powinien starac sie zachowac wyjatkowo neutralnie dla innych.

rozwijajac dalej głosne gadanie przez komorke tez jest okropne, niedopusczzalne wrecz i nie chodzi o zadzwonienie z prostym waznym komunikatem do kogos,tylko o imtymne, godzinne plotki...

tak samo ,choc nie- jednak bardziej obrzydliwe jest wsiadanie starszych panów do zatłoczonego tramwaju bez koszulki

czy sciaganie obuwia gdziekolwiek..to juz jakas plaga jest...ja sie w koncu kiedys pozygam..nie wiem co ludziom do łba strzeka zeby sciagac buty w kinie ,teatrze, restauracji czy w pracy i nie...nie interesuje mnie ze im niekomfortowo, ich sprawa, jak sciagna buty to niekomfortowo bedzie wiekszej ilosci osobb

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-23 o 11:07
Stary 2014-10-23, 11:00   #1768
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Dobrze, to ja wytłumaczę bez cytowania.

Zostałam wychowana w przekonaniu, że pewne zabiegi higieniczno-upiększające, takie jak: czesanie, mycie i nitkowanie zębów, obcinanie, piłowanie i malowanie paznokci, nakładanie makijażu wykonuje się w zaciszu własnych czterech kątów. Dla mnie są to czynności intymne i nie życzyłabym sobie narażać kogoś na widoki podobnych czynności a wykonywanie podobnych zabiegów w środkach komunikacji miejskiej jest dla mnie przejawem absolutnego buractwa i całkowitego braku kultury. A podobne zachowania spotykam na każdym kroku i nie, nie w wydaniu "rozwydrzonej młodzieży" ale pań 40+.

Przepraszam, jeśli kogoś urażę swoją opinią, ale mnie drażni, ze ludzie w takich miejscach zachowują się, jakby byli sami. Święty Jan Eremita na pustyni

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

O, Polly_, widzę, ze nie jestem sama
Stary 2014-10-23, 11:06   #1769
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Red Hide a pore może być. Znaczy- faktycznie delikatnie ukrywa pory, lekko zakrywa zaczerwienienia i inne takie tamy, nie podkreśla zmarch, ale...jest totalnie matowe i robi plaską twarz. Nie ożywia i odzmęcza tak jak puder Cud. Trzeba by dawać to na podklad( pod podklad chyba bez sensu, nie wiem bo mam samo na paszczy), a na to jeszcze coś ,żeby pysk byl trojwymiarowy. Czyli nie ma co się szarpać i kupować

Maju
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 11:17   #1770
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
akurat mam identyczne zdanie,
w stojacym włąsnym aucie niech se kazdy robi co chce,
ale malowanie sie publicznie w autobusie to dla mnie zachowanie delikatnie mowiac nieeleganckie , po prostu są rzeczy ktore sie robi tylko w domu lub w kajblu a nie publicznie
No aleeeeeee malując się w aucie przy włączonym silniku tam gdzie otaczają Cię inne pojazdy z uruchomionymi silnikami to nie jest zbyt bezpieczne...
A malowanie się w autobusie jest bezpiecznie acz niekulturalne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości