|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() 2 To może powiedzieć tylko laryngolog po przeprowadzeniu badań . |
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w razie zabiegu, tak bez pytania 'przy okazji' mogą się do przegrody dobrac? ![]() 2. aż tak mi życia nie utrudnia żeby się wysilać. przyczyna mnie ciekawi ![]() a, właśnie, dziewczyny zaszynowane może was zainteresuje http://allegro.pl/wazne-przeczytaj-b...690370948.html
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-23 o 15:40 |
|
|
|
|
#1833 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
do teraz mam przytkaną wiecznie tą lewą dziurkę i cieżko mi się oddycha przez nią. drugi raz nie pójdę pod nóż, chyba że bardzo mi sie będzie nudzić ![]() Cytat:
moja ulubiona pozycja do spania - na plecach może Ci się zapada coś we krtani a nie w nosie i dlatego powietrza nie łapiesz? ja mam takie uczucie jak mam przygiętą głowę do klatki, nawet trochę i już się duszę Cytat:
musi być przyczyna, powód zabiegu, wpisane na kartę zabiegową przed, tak myślę
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1835 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurna z tej almie onlajn nicc nie ma
|
|
#1836 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A nie ma! Narobili mi kiedyś smaku na policzki wołowe, w wyszukiwarce byli, w sklepie niet. A pod Halę Mirowska nie mam czasu podjechać
|
#1837 |
|
Wtajemniczenie
|
ale że np ryżu?
|
#1838 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no dokladnie..wpisuje carnaroli -nie ma orzeszki pioniowe-nie ma anchois -nie ma co jest kurna?
|
|
#1839 |
|
Wtajemniczenie
|
wypollizowali
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba wolę się męczyć niż iść pod nóż.Cytat:
A Tesco sprawdzałaś? |
||
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
E tam ... Nie idziesz pod nóż tylko pod laparoskop ...
Po usunięciu 8 mki byłam bardziej spuchnięta i posiniaczona niż po operacji zatok gdzie było prostowanie przegrody, usunięcie guza z zatoki i przycięcie małżowin |
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nikt mi nei zdiagnozował prawdziwej przyczyny, chrząkania, wiecznego zatkania nosa etc etc. Póki nie wiedzą o co cho, nie będę rydzykować. |
|
|
|
|
#1843 | ||||||
|
BAN stały
|
Szalone, nadrobić się nie da...
![]() Cytat:
![]() Zwariowały, co nie? Cytat:
Z rzeczy strasznych I jeszcze Gandahar, mieliśmy na kasecie vhs (ojciec do domu przyniósł, że niby "bajka"), zryło mi beret podówczas ![]() Cytat:
Ktoś się niemieckim zasugerował (in Form, Faszination für) ![]() Cytat:
--- Polly, ta Twoja dynia z głowy mi wyjść nie chce Już zacząłem myśleć, że zglutowaciała na skutek działania naturalnych pektyn, no ale w jabłkach pektyn jest więcej, a mus nie robi się twardy, hmmm ![]() W ogóle jaki szejm, matka z pieczarkami do domu przyszła, z trawnika przed domem zebrała... ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() Ja tam lubię sobie popatrzeć na malującą się dziewczynę, taka ciekawostka przyrodnicza obserwowana na żywo ![]() Cytat:
W ogóle chodzenie bez koszulki w mieście uważam za niedopuszczalne ![]() --- W związku z tym wybuchem gazu w Katowicach przypomniało mi się od razu, jak u siostry na klatce się gaz ulatniał (czasami dobrze jest wyjść z psem na spacer o północy)
|
||||||
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1845 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a after party nie zapomnę do końca żywota mego, jak również całego zabiegu Cytat:
gandahar doceniłam niedawno jakoś, wpadłszy na tytuł i obejrzawszy ale wesołego diabła nie strawię w żadnym wieku chyba ![]() 2* no myśleu
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1847 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1849 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Uff,zdążyłam na Płock! I mam sklep dla Neski: na drzwiach ma napis Roncato,na wizytówce BNB. Jak jutro dopadnę komputera,prześlę telefon i @, z komórki mi pw nie przejdzie. W każdym razie idąc od strony Centralnego w stronę Śródmieścia,jest to chyba trzeci sklep od lewej jak się wejdzie w LIM Galerię.
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
aleście popisali
kiedy ja to nadrobię?neska te ciśnieniomierze to produkt gazetkowy, ale pojawiają się dość często
|
|
#1851 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki i za dziąsło, i za jak najszybsze naprawienie ogrzewania ![]() Pociąg miejsce publiczne, w miejscu publicznym pewnych rzeczy (w tym makijażu) się nie robi. Kropka Cytat:
Będzie mi się teraz plątać po łbie ![]() No właśnie! |
|||
|
|
|
#1852 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej! przyjaciel wesołego diabła był super i pieczka tam grał (chyba) takiego starego dziada (zresztą gdzie on nie gra starego dziada ad sinupret dyni-to siostrez japka tez sie psuły Leek: to jakas klatwa ani chybi ![]() ![]() Cytat:
pusc sobie na full! nie załuj sobie ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- pupilam te odzywke syosa w spreju i snie wiem jakby jej tu najlepiej uuzyc?
|
|
|
#1853 | |||
|
Mother of Cats
|
Większość filmów przedwojennych
Cytat:
Trzeba by z powrotem opadającą twarz podnieść ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że przynajmniej ładna ta forma ![]() Cytat:
![]() Kupiłam pora-potwora Biała i jasnozielona część ma 79 cm długości. Dopiero dalej zaczynają się liście.
|
|||
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kudlaty durnowaty... ![]() ![]() Przez te dyskusje makijażowe, kupiłam sobie zloto brązowy brązer
|
|
|
|
|
#1856 |
|
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=aileenn;48646113
Kupiłam pora-potwora Biała i jasnozielona część ma 79 cm długości. Dopiero dalej zaczynają się liście.[/QUOTE]
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
poka
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
macałam dziś takie zmurowane rzodkwie białe
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
favorite hoodie edm
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=10&ndsp=14 http://agowepetitki.blogspot.com/201...-minerals.html Od dawna poluje na Raw Sugar, ale chyba już nie do dostania....
|
|
|
|
#1859 | ||||
|
Panaroja
|
w przelocie
![]() Cytat:
Cytat:
2.to na pewno też . Mnie dalej włosy lecą mino cynku i żeńszenia na guowę , chyba niedługo będę łysa to przy okazji rozwiązuje również wszelkie problemy z cerą , makijażem itp , a najlepiej w wersji afgańskiej , z kratką na oczy Cytat:
wprawdzie ja osobiście jestem przeciwna halołoingowi jako obcemu kulturowo importowi , prędzej Dziady bym wolała ale na litość , nie róbmy cyrku z zabawy ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polać tej Pani. Nie rozumiem jaki niby obchody Halloween mają związek z Szatanem? Bo nie mają. To też były obchody Święta Zmarłych. Nikt nie czcił Szatana. Kolejny przykład fanatyzmu KK, jak to próbują urobić młode móżdżki dziecięce, które kupią byle hasełko. Nikt nei próbuje tłumaczyć co i jak, tylko to grzech bo czczenie szatana. No klasyka, klasyka KK. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-23 o 20:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

ale chyba wolę się męczyć niż iść pod nóż.

jak za starych czasów prawie
I jeszcze 

W ogóle chodzenie bez koszulki w mieście uważam za niedopuszczalne
a after party nie zapomnę do końca żywota mego, jak również całego zabiegu 

polać tej Pani.