maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów??
nie 166 30,35%
tak 381 69,65%
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-23, 11:03   #1441
kokuryu
Rozeznanie

Dot.: Dlaczego nie wyrastają mi nowe włosy??

Tak jak pisze gaga, zbyt silny środek mógł przyczynić się do uszkodzenia skóry głowy a tym samym cebulek bądź mieszków włosowych, które stają sie niezdolne do produkcji nowego włosa.
Powinnaś zgłosić się do dermatologa, lekarz zobaczy w jakim stanie jest skóra i przepisze preparat (do zrobienia w aptece), który pobudzi wzrost włosa.
Preparaty te są zwykle tanie, a że dobierane są do indywidualnych przypadków dają bardzo dobre rezultaty.
kokuryu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 14:23   #1442
lara152
Raczkowanie

Dot.: WAX - wątek zbiorczy

NOnono ten WAX to cudny musi byc widze ze wychwala sie go ze ulala

Bd musiala sprobowac....

lara152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 14:32   #1443
truskawkowa_wiosna
Gość

Dot.: Dlaczego nie wyrastają mi nowe włosy??

Dzięki Dziewczyny za rady,chyba rzeczywiście będę musiała wybrać się do dermatologa Używałam rozjaśniacza Joanny,który popalił mi włosy,więc chyba rzeczywiście mógł mi też coś nabałaganić w cebulkach

truskawkowawiosna-------> Używam Seboradinu już ponad 3 tygodnie ale bez żadnych efektów niestety
Mogę wiedzieć od czego pochodzi Twój nick?Ja zaczerpnęłam go z opowiadania bodajże Stephena Kinga
Stary 2007-07-23, 15:40   #1444
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Divine18 Pokaż wiadomość
można likap ok 7zł a ja ostatnio probuje waxa do blond wloskow bo mialam rozjasniane pieknie pachnie
7zł? A nie 2,3zł tak jak wiekszosc dziewczyn pisze?

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Nie wiecie czy w aptekach rownie czesto sprzedawane sa waxy polskie jak i te zagraniczne? I czy duzo roznia sie cena od nich?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 21:41   #1445
Moola_
Raczkowanie

Witam.
Przeczytałam wasze opinie na temat tego WAXa i muszę przyznać, że mam mieszane uczucia.
Nie wiem, czy zaryzywkować i kupić go, czy też nie.
Dodam, że wlosy mam zniszczone po prostownicy, są przesuszone i ogólnie w złym stanie. Zaczęły mi też wypadać. Mam połowe mniej włosów niż miałam wcześniej.
Boję się użyć tego waxa dlatego, żeby nie zaczęły mi wypadać jeszcze bardziej.

Chyba kupię sobie jedną saszetkę i zobaczę.

Co mam zrobić? Co radzicie? Pomoże on moim włosom? Mam zaryzykować?
Słyszałam, ze wax ma bardzo chemiczny skład. Nie wiem co robić..

PEACE!
Moola_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 22:13   #1446
Djapira
Zadomowienie

Dziewczyny nie wiedzialam gdzie to napisac, a nie chce tworzyc nowego watku zeby nie byc skrytykowana
Wiecie moze jak uzyskac polysk na wlosach?? Czy to w ogole mozna jakos uzyskac??

Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 22:14   #1447
Divine18
Zakorzenienie

Cytat:
7zł? A nie 2,3zł tak jak wiekszosc dziewczyn pisze?

a może haha juz nie wiem jak bylam w aptece to babka mi pokazala takie saszety i chyba mowila ze 7 zł ale skoro dziewczyny pisza ze 2,3 zł to pewnie mi sie cos pomyliło ... przepraszam

' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '

Divine18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-24, 07:11   #1448
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moola_ Pokaż wiadomość

Chyba kupię sobie jedną saszetkę i zobaczę.

Co mam zrobić? Co radzicie? Pomoże on moim włosom? Mam zaryzykować?
Słyszałam, ze wax ma bardzo chemiczny skład. Nie wiem co robić..
jak kupisz jedna saszetke to nie zobaczysz zadnych oszlałamianjacych efektów bo wazna jes regularnosc.
Kup sobie male opakowanie, wtedy mozesz cos zauwazyc.
Co do skladu chemicznego, dzis wszedzie jest chemia, w jedzeniu kosmetykach itp wiec mi osobiscie jedna odzywka w tę czy tą nie robi różnicy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 07:19   #1449
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Djapira Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiedzialam gdzie to napisac, a nie chce tworzyc nowego watku zeby nie byc skrytykowana
Wiecie moze jak uzyskac polysk na wlosach?? Czy to w ogole mozna jakos uzyskac??
Podłączam się do zapytania- u mnie połysk jest widoczny gdy wyprostuję włosy na najgrubszych wałkach. normalnie mam lekko kręcone włosy i mało się mienią, ale za to po wyprostowaniu jest cudnie. (prostownicy nie używam-nie wiem po co kupiłam to ustrojstwo).
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 14:03   #1450
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Podłączam się do zapytania- u mnie połysk jest widoczny gdy wyprostuję włosy na najgrubszych wałkach. normalnie mam lekko kręcone włosy i mało się mienią, ale za to po wyprostowaniu jest cudnie. (prostownicy nie używam-nie wiem po co kupiłam to ustrojstwo).
Jak sie prostuje na wałkach? Ja mam polysk tez po wyprosotowaniu ale prostownicą Mozna sprobowac szamponow, odyzwek nadajacych polysk np.elseve taki rozowy (ja osobsice nie uzywalam) ale nie wiem czy to pomoze
sa tez specjalne nablyszczacze ktorymi "psika" juz ulozona fryzurke, mozna tez sprobowac jedwabiu do wlosow ponoc super polysk. Sa tez mikstury np. z octu, cytryny ktorymi płuka sie wlosy ale mozna tez zimna woda plukac na koniec ja tak robie i moje wlosy maja jakis tam niewielki polysk oczywiscie nie taki jak z reklamy ale zawsze to cos Ale tak naprawde mysle ze jesli chce sie miec blyszczace wlosy to trzeba o nie zadbac bo nawet drogi preparat nie da takego efektu na zniszcoznych wlosach jaki mogly dac na zdrowych A pozatym zdrowe wlosy blyszcza "same z siebie"

PS:Jest napewno wiele innnych sposobow tylko trzeba poszukac w wyszukiwarce
Stary 2007-07-25, 00:56   #1451
mysiamysia
Wtajemniczenie

Hmmm mma tego Waxa juz chyba od tygodnia i tak stoi sobie w kaciku...bo bardzo nie lubie wyprobowywac nowych szamponow odzywek czy maseczek ,zeby jeszcze bardziej nie pogorszyc stanu wlosow,bo lapie wtedy dola...a od kiedy jedna z wizażanek napisala tutaj ,że przy pierwszych zastosowaniach Waxa wlosy zaczynają wypadac o wiele bardziej ,bo niby usuwają sie te juz zniszczone to jeszcze bardziej mnie zniechecilo do uzycia Waxa Jak myslicie moze Wax zaszkodzic tak ,ze wlosy zaczna bardziej wypadac przy czesaniu albo myciu?czy raczej zaszkodzic nie moze absolutnie

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 07:29   #1452
ksylwia
Zadomowienie

Mysiamysia - raczej po Waxie wypadać więcej nie będą. Wiem, że to stresujące - 2 lata temu włosy wychodziły mi garściami, zjeździłam dermatologów z połowy Polski - miałam robioną analize pierwiastkową włosa i inne duperele. Na nic się to wszystko zdało, nałykałam się masę specyfików, nawcierałam wszystkiego co było dostępne na rynku, a włosy i tak wypadały. Teraz w porównaniu do kilku lat wstecz mam ich o połowę mnie (na szczęście kiedyś miałam baardzo gęste włosy) więc łysa nie chodzę. Ale i tak gdy patrzę w lustro jestem wściekła. Po Waxie nie zauwazyłam wtedy żadnej różnicy. Wczoraj jednak kupiłam opakowania 400ml za 27 zł i mam zamiar stosować. Zobaczymy czy będą się ślicznie błyszczały. Co do prostowania na wałkach to przy moich lekko kręconych włosach po nawinięciu na wałki mam bardziej gładkie włosy i wtedy zaczynają błyszczeć. Mam różne nabłyszczacze w sprayu, ale chciałam, żeby one same z siebie błyszczały pięknie. W sumie nie są matowe, ale przez to ich puszenie nie widać za bardzo połysku.
Stary 2007-07-25, 08:14   #1453
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

Na początku trochę bardziej wypadają, ale nie jest to widoczne jeśli chodzi o jakieś kolosalne braki w owłosieniu. Ja używam już od miesiąca, raz w tygodniu i mam pięknie błyszczące włosy i o niebo grubsze niż miałam zanim zaczęłam stosować Wax. Dodam, że mam ten oryginalny ale jak mi się skończy to zamierzam wypróbować polskiej wersji. Czy któraś z was go stosowała i ma przetłuszczające się włosy? Czy on nie powoduje szybszego przetłuszczania, bo ten oryginalny wręcz przeciwnie, dla moich włosów jest cudowny. Są dłużej świeże i puszyste, ale skoro ma to przeklęte sls w składzie to chciałam wypróbować Waxa bez sls.
Maja 77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 13:09   #1454
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość
...a od kiedy jedna z wizażanek napisala tutaj ,że przy pierwszych zastosowaniach Waxa wlosy zaczynają wypadac o wiele bardziej ,bo niby usuwają sie te juz zniszczone to jeszcze bardziej mnie zniechecilo do uzycia Waxa Jak myslicie moze Wax zaszkodzic tak ,ze wlosy zaczna bardziej wypadac przy czesaniu albo myciu?czy raczej zaszkodzic nie moze absolutnie
Mysle ze to jest tak zaplanowane ze wypadaja ale znowu jesli maja wypasc zniszczone wlosy to u mnie beda to prawie wszystkie Teraz to i ja zaczynam sie bac Ale sprobuje dzis i zobacze. Jak chcesz to moge zdac relacje z tego ile wlosow wypadlo

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
W sumie nie są matowe, ale przez to ich puszenie nie widać za bardzo połysku.
Musisz je nawilzac Wydaje mi sie ze wlosy pusza sie dlatego ze sa zamalo nawilzone ale to tylko moje wymysly wiec moge sie mylic

Cytat:
Napisane przez Maja 77 Pokaż wiadomość
Na początku trochę bardziej wypadają, ale nie jest to widoczne jeśli chodzi o jakieś kolosalne braki w owłosieniu. Ja używam już od miesiąca, raz w tygodniu i mam pięknie błyszczące włosy i o niebo grubsze niż miałam zanim zaczęłam stosować Wax. Dodam, że mam ten oryginalny ale jak mi się skończy to zamierzam wypróbować polskiej wersji. Czy któraś z was go stosowała i ma przetłuszczające się włosy? Czy on nie powoduje szybszego przetłuszczania, bo ten oryginalny wręcz przeciwnie, dla moich włosów jest cudowny. Są dłużej świeże i puszyste, ale skoro ma to przeklęte sls w składzie to chciałam wypróbować Waxa bez sls.
To juz po 4 uzyciach widac efekty? I juz nie wypadaja po tym miesiacu stosowania? Ten sls ma chyba wlasciwosci oczyszczajace wiec to moze dlatego sa dluzej swieze? Ja wlasnie dzis kupilam ten polski do wlosow suchych i zniszczonych narazie tylko saszetke wiec zobacze czy nie przetluszcza bo mam wlsoy szybko przetluszczajece sie Moge jutro napisac Ale lepiej kupic sobie taka saszetke kosztuje 2-3zł i zobaczyc na swoich wlosach Tylko za tymi saszetkami czasem trzeba sie nabiegac ja szukalam w 6 aptekach i tylko w jednej znalazlam w saszetkach ale i tak tylko ten jeden rodzaj
Stary 2007-07-25, 15:37   #1455
Laity
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje włosy nadają się do mycia praktycznie po jednym dniu, więc mogę się wypowiedzieć Używam polskiego Wax'a do włosów suchych i zniszczonych (pomarańczowego), za każdym razem wcieram go w skórę głowy ile wlezie i włosy nic a nic nie przetłuszczają się mocniej niż przedtem.

Laity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 15:51   #1456
Agatin-K
Zadomowienie

Ja na spółę z mamą używamy raz w tygodniu polskiego Waxa, tego pomarańczowego muszę przyznać, że jest świetny, jeśli chodzi o regenerację to się nie wypowiem, bo mam włosy zdrowe i mocne, ale ten połysk, gładkość i przecudny zapach... mmm... będę go stosować, chociaż teraz chcę wypróbować zagranicznego Waxa, chociażby tak dla porównania. Ale myślę, że wrócę do polskiego
Agatin-K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 15:53   #1457
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysle ze to jest tak zaplanowane ze wypadaja ale znowu jesli maja wypasc zniszczone wlosy to u mnie beda to prawie wszystkie Teraz to i ja zaczynam sie bac Ale sprobuje dzis i zobacze. Jak chcesz to moge zdac relacje z tego ile wlosow wypadlo
czekam

Pcha nas ku lepszemu...

!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

Stary 2007-07-25, 16:18   #1458
tripka
Wtajemniczenie

ja już zuzyłam pół opakowania Waxa,i niestety ani nie pomógł przy wypadaniu,ani przy regeneracji póki co..właściwie to nic nie robi.
Stary 2007-07-25, 22:13   #1459
agiii
Zadomowienie

jezeli komus sie znudził wax albo poprostu juz nie uzywa to zapraszam na moj watem wymiankowy chetnie przyjme waxa i wyprobuje co to warte:P:P
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 07:59   #1460
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

To juz po 4 uzyciach widac efekty? I juz nie wypadaja po tym miesiacu stosowania? Ten sls ma chyba wlasciwosci oczyszczajace wiec to moze dlatego sa dluzej swieze? Ja wlasnie dzis kupilam ten polski do wlosow suchych i zniszczonych narazie tylko saszetke wiec zobacze czy nie przetluszcza bo mam wlsoy szybko przetluszczajece sie Moge jutro napisac Ale lepiej kupic sobie taka saszetke kosztuje 2-3zł i zobaczyc na swoich wlosach Tylko za tymi saszetkami czasem trzeba sie nabiegac ja szukalam w 6 aptekach i tylko w jednej znalazlam w saszetkach ale i tak tylko ten jeden rodzaj[/quote]

Pierwszy efekt (zmniejszone przetłuszczanie się i "oślepiające" błyszczenie) zauważyłam już po 1 użyciu. Ale wzmocniły się niedawno, gdzieś tak po 3 użyciach. Wciąż trochę wypadają ale tylko przy czesaniu, może za mało go nakładam? Na początku wylatywały już przy spłukiwaniu. No właśnie trochę mi się nie chce biegać w poszukiwaniu tych saszetek ale mam zaprzyjaźnioną panią aptekarkę to może mi zamówi jak ją ładnie poproszę. Chciałabym spróbować tego brązowo-zielonego waxa. Któraś z was go poleca czy lepszy jest pomarańczowy? Mam ciemne włosy i nie chcę żeby mi się rozjasniły. Co to to nie!
Stary 2007-07-26, 08:31   #1461
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ

ja to wesze podstep jakis maly dlaczegóż? otóż mamy 2 rodzaje waxa, ktory stosuja dziewczyny:
1. henna treatment wax - przeznaczona dla osob po chemioterapii, w 3odmianach- dla blondynek, brunetek i eko.
2. wax moc natury LBIOTICA - dla wlosow suchych i zniszczonych i dla blondynek (takie znalazlam na allegro, nie wiem czy sa inne rodzaje)
I teraz powstaje problem - czy ten drugi wax jest rownie dobry jak ten stary? Czy moze jest to kolejna seria produktow, jak np szampony do konkretnego koloru wlosow - jak jedna firma wypuscila na rynek, to kolejne tez? Sama uzywam teraz starego WAXa od ponad 2ch lat i uwazam ze to najlepsze co moge robic dla swoich wlosow, poniewaz katowalam je prostownica i to wcale nie najlepsza, wiec powinny byc strasznie popalone, a tymczasem fryzjerki mowia mi, ze mam bardzo ladne wlosy i wcale nie sa zniszczone. Nie uzywam zadnych wiecej specyfikow, dlatego cala "chwale" przypisuje wlasnie waxowi

<zdjecia zapozyczone z allegro>
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19911bec4d739428.jpg (36,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 217451753.jpg (39,8 KB, 37 załadowań)

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 13:32   #1462
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laity Pokaż wiadomość
Moje włosy nadają się do mycia praktycznie po jednym dniu, więc mogę się wypowiedzieć Używam polskiego Wax'a do włosów suchych i zniszczonych (pomarańczowego), za każdym razem wcieram go w skórę głowy ile wlezie i włosy nic a nic nie przetłuszczają się mocniej niż przedtem.
Ja tez mam tego waxa(narazie saszetke) i przetluszczajace sie wlosy i po uzyciu wcale nie sa tluste Zobacze jeszcze czy przetrwaja takie do wieczora Jedyne co mi nie pasuje to to ze troche obciaza wlosy ale coz taki los posiadaczek cienkich wlosow

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość
czekam
Nic nie wypadło a przynajmniej tak mi sie wydaje Ani nie nie było wlosow w wannie ani na reczniku Mozesz smiało sprobowac. A wrazie gdyby Ci cos wypadlo to pojednym razie napewno nie bedzie tego widac

Cytat:
Napisane przez tripka Pokaż wiadomość
ja już zuzyłam pół opakowania Waxa,i niestety ani nie pomógł przy wypadaniu,ani przy regeneracji póki co..właściwie to nic nie robi.
A jakiego masz polskiego czy tego zagranicznego? I do jakich wlosow?

Cytat:
Chciałabym spróbować tego brązowo-zielonego waxa. Któraś z was go poleca czy lepszy jest pomarańczowy? Mam ciemne włosy i nie chcę żeby mi się rozjasniły. Co to to nie!
A o jakich mowisz o polskich czy zagranicznych? Jesli o polskich to
mam to samo pytanie bo nie wiem który kupic... Pomaranczowy czy brazowy? Ma ktos porownanie?
Stary 2007-07-26, 18:40   #1463
mysiamysia
Wtajemniczenie

karla92 - a ile czasu trzymalas Wax i jaki kolor opakowania masz?
Ja mam ten zagraniczny Wax ,wiec moze to po nim wypadają te wlosy z tego co dziewczyny pisaly

Pcha nas ku lepszemu...

!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 18:56   #1464
Laity
Wtajemniczenie

Smile Dot.: WAX - wątek zbiorczy

Cytat:
Chciałabym spróbować tego brązowo-zielonego waxa. Któraś z was go poleca czy lepszy jest pomarańczowy? Mam ciemne włosy i nie chcę żeby mi się rozjasniły. Co to to nie!
Ja też mam ciemne włosy i używam właśnie tego pomarańczowego Gdzieś tu Dziewczyny pisały, że preparat nie ma właściwości rozjaśniających i, że nie wiadomo skąd powstał podział na Wax dla blondynek i brunetek...

Laity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 19:16   #1465
Divine18
Zakorzenienie

no własnie nie wiem skad ten podzial ja uzywam dla blondynek a przedtem uzywalam do ciemnych hehe
a mam pasemka w sumie jasne

' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '

Divine18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 19:42   #1466
agiii
Zadomowienie

a powiedzcie mi jest różnica cenowa tych dwóch- dla blondynek i ciemnych??
zagraniczny czy polski tańszy?
a może każdy z nich ma taką samą cene?
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 08:01   #1467
Maja 77
Zadomowienie

GG do Maja 77

A o jakich mowisz o polskich czy zagranicznych? Jesli o polskich to
mam to samo pytanie bo nie wiem który kupic... Pomaranczowy czy brazowy? Ma ktos porownanie?[/quote]

Ja mam teraz tego zagranicznego - brązowego, ale chcę wypróbować polskiego brązowo-zielonego. Nie chcę ryzykować tego pomarańczowego dla blondynek, żeby nie rozjaśnił mi włosów. Jutro kolejna aplikacja waxa.
Stary 2007-07-27, 08:11   #1468
nusia2605
Rozeznanie

Wax mnie znowu nie zawiódł Wczoraj przy myciu wypadło mi masę włosów chyba ze 300 powód?Stres niestety.No i zaraz po umyciu Wax na głowę i 40min w ręczniku.Dziś jest o wiele lepiej,przy myciu wypadło może 50 No i wiecie co widzę,nowe włoski mi wyrosły huraaa.
nusia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 08:34   #1469
ksylwia
Zadomowienie

Post Dot.: WAX - wątek zbiorczy

Po dłuuugie przerwie powróciłam na Waxa (kupiłam 400 ml brązowy za 27 zł). Właśnie siedze w ręczniku na głowie Mam nadzieję, że mi też włoski po nim będą slicznie odrastać. W ciągu dwóch ostatnich lat wypadła mi prawie połowa włosów - niestety z niewiadomych przyczyn - zostałam przebadana na wszystkie możliwe sposoby, odwiedziłam dziesiątki gabinetów Teraz niby wszystko się unormowało, tzn. włoski chyba nadal wypadają w nadmiarze, ale za to dużo nowych odrasta - nie wiem czy tak po prostu miało być czy zaczął działać suplement diety - Humavit - skrzyp i pokrzywa. Stosuję go od marca i zauważyłam setki młodych włosków przy czole i na karku. Po związaniu włosów wygląda to przekomicznie- jakbym była małą dziewczynką, której włoski zaczynają rosnąć. Przynajmniej są jakieś efekty. Mam nadzieję, że z Waxem i humavitem pomożemy mojej głowie chociaż po cześci wrócić do dawnej formy.
Stary 2007-07-27, 10:23   #1470
truzkawka
Rozeznanie

A ja właśnie dzieki WAM, użytkowniczkom tego forum poszłam dzisiaj kupić Wax'a. Już zaraz zrobie myju, myju, nałoże tą papke sobie i będe czekać na efekty. U mnie problemem są krótkie włosy Ale...
Uff.. dziekuje WAM! Inaczej bym popadła w depresje, nie wiedząc, że jest coś tak cudownego

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości