|
|
#2491 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
![]() Druga świetna Trzecia też! Czwarta z tymi kwadracikami odpada jak dla mnie - modelka mnie odstrasza nie wygląda to na niej za dobrzeOstatnia ładna ale to ta z odstającymi kieszeniami - mierzyłaś kiedyś taką? Nie każdy dobrze się w niej czuje. Ona dosyć mocno pogrubia i w zimie czułabym się jakbym sobie zapasy tłuszczu na tyłku zrobiła :P Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-23 o 22:52 |
|
|
|
|
#2492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tym że mi się podoba ta w której występuje ta modeleczka Mam taką sukienkę letnią właśnie z tymi kieszeniami i super się w niej czuję ,generalnie wydaje mi się że dobrze wygląda na "biodrzastych " .Ta pani na zdjęciach też nie należy do szczupluteńkich i wygląda bardzo dobrze A Ty jesteś mniejsza ode mnie więc zapasy tłuszczu to Ci się mogą na mózgu zrobić ![]() edit: a ta pierwsza i druga to nie są te same? Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2014-10-23 o 23:00 |
|
|
|
|
#2493 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym wymiana kurtki/płaszcza oraz zakup butów dotyczą tematu. Dzięki temu inni dowiedzieli się, że Metka sprzedaje kurtki z innym składem niż ma podane na aukcji, a ModoMania wystawia coś czego nie ma, zresztą tak samo jak Metka i inni sprzedający. A także, że wymiany/zwroty są utrudnione. Dla mnie te informacje są istotne i wiem, że zanim coś kupię u nich to się zastanowię. To samo dotyczy Kobylnicy i innych sprzedających. Ale spoko nauczona doświadczeniem nie będę wypowiadała się na temat tego jak przebiegały moje zakupy, czy był problem z wymianą, kolorem, składem, zwrotem pieniędzy. Będę tylko podawała linki. A co do rabatu/bonu allegro to po pierwsze istnieje coś takiego jak wyszukiwarka. Temat był wałkowany przez kilkanaście stron. Wystarczy wpisać i poszukać. A poza tym innych mogą nie interesować zakupy z rabatem, nie ma co robić off topów. Sorki, że się uniosłam, ale już nie mogłam wytrzymać. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja wiadomość była bardzo na temat mojego pytania, dziękuję.. ![]() Ojej, widzę, że ten wątek jest bardzo emocjonalny. Nie będę odnosić się do każdej wiadomości, które i tak mają ten sam cel, wyraźnie dać mi do zrozumienia, że zrobiłam ogromny błąd odzywając się w tej sprawie. Przepraszam najmocniej, to ostatni mój post w tym wątku. Dobrze, będę szukać, faktycznie kogo może obchodzić rabat w tym wątku.. Udanych zakupów, pozdrawiam.
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2014-10-24 o 08:39 |
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie - trzeba wezwać moda albo admina.
Bo ten wątek zaczyna się robić - plotkowym Sorry dziewczyny, ale inne też wrzucają linki i chcą się czegoś dowiedzieć. A tu ciągłe jakieś "pspapsiółkowe" rozmówki.
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorki ,ale przyjęłyśmy do wiadomości to że robimy off top i poprostu przestałyśmy to robić,ale co chwilkę wchodzi ktoś kto musi wrzucić swoje 3 grosze,na temat wydawało się już omówiony i zamknięty.....
W ten sposób nigdy wątek nie będzie wątkiem o allegro, osoby którym przeszkadzało nasze plotkowanie same teraz sieją off top. Nie możemy się już poprostu zamknąć i pisać na temat ??? |
|
|
|
#2497 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Naprawdę zależy Wam na tym żeby kłótnia ciągnęła się dalej ? Bo przepraszam ale tak to wygląda. Ja, że tak powiem wyraziłam skruchę i przestałam słowem odzywać się na ten temat. Dlaczego więc nie potraficie już przestać drążyć i prowokujecie do kłótni? Jeśli chodzi o wymiany ubrań, o pisanie o butach - dziewczyny bądźcie poważne. To wątek MODOWY! Więc co jest nie tak w pisaniu o butach do licha? Już nie róbcie na siłę afery. Mamy sobie tutaj pomagać - a więc robimy to przedstawiając nasze zmagania ze sprzedającymi, przestrzegając jak to wygląda z wymiarami, wyglądem, składem, kontaktem ze sprzedającym. Opisując niezgodność przedmiotów.. Naprawdę chciałybyście czekać 2 tyg. na kurtkę? Naprawdę chciałybyście dostać inny towar niż w opisie? Bo nie rozumiem czego się teraz czepiacie. Czy nie możemy się zachowywać jak dorosłe kobiety? Bo to co się teraz tutaj dzieje to dziecinada. I jeśli tak dalej pójdzie to rzeczywiście każdemu posypią się jakieś blokady czy ostrzeżenia - naprawdę wam to potrzebne? Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-24 o 10:59 |
||||
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka, Weridiana, sherlook - a otóż to
) - nie komentowałam.Ale teraz same dziewczyny non stop wyciągają i prowokują. Dajcie sobie trochę na wstrzymanie. Ja się nie odzywam na off topowe tematy,Weridiana też. (aż do teraz ).Nie ma co wzywać moda bo wątek fajny. Tylko trzeba poszanowania z obu stron a nie z jednej. Tyle ode mnie. EOT. _________________________ ____________________ Zamówiłam płaszcz-mam nadzieję, że będzie w nast. tygodniu ![]() Jak tylko dostanę, dam znać co i jak. Na oku mam : http://allegro.pl/m316-jesien-wloski...726629216.html jasny beż http://allegro.pl/modne-trendy-prost...666608715.html http://allegro.pl/jp-ciepla-melanzow...687630884.html i przez Was ta kiecka mnie korci
|
#2499 |
|
Wtajemniczenie
|
ma któraś z Was tą kurteczke? zastanawiam się nad nią http://allegro.pl/f-a-84k-kurtka-jen...694883830.html
|
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dajcie już spokój z tym czepianiem się. O ciążach już rozmów nie ma, jeśli będą to na pewno na szaro, więc chyba nie będzie nikomu to przeszkadzało. A co do rozmów o wymianach kurtek, itd. to chyba dobrze że takie są? Dzięki temu inne dziewczyny wiedzą na jakich sprzedających uważać/jacy są ok. Gdyby np. nie ostatnia nasza o rozmowa o płaszczach z paskiem i bez paska od Metki, to pewnie dużo osób zamawiałoby jeszcze ten z paskiem bo myślałyby pewnie, że skład ma taki jak ten bez paska. O kolor też nie powinno być pytań, ja nie powinnam ostatnio zdjęć płaszcza wrzucać m.in., no a chyba kilka osób na tym skorzystało? Sama się cieszę jak mogę pooglądać real zdjęcia na kimś i poczytać wrażenia z zakupu/wymiany/reklamacji.
Masija, świetny ten płaszcz jest! Jak znajdę jakąś fajną ciepłą jesienną sukienkę, to dam znać też chciałabym tak maxa za 60 zł. I długości minimum 85 cm. A kolory najlepiej jakiś melanżowy szary, butelkowy zielony, granatowy taką z długim rękawem. Teraz przydałaby mi się taka najlepiej z rękawem 3/4. Wygodniej założyć na nią sweterek.Cleo, ona dopiero niedawno się u nich pojawiła, więc pewnie jeszcze mało osób by miało ją
Edytowane przez iceina Czas edycji: 2014-10-24 o 11:14 |
|
|
|
#2501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.hm.com/pl/product/46887?a...rticle=46887-A a właśnie takiej na jesieńszukałam ja nadal poszukuje ocieplanej kurtki za pupe... mam nadzieje że wkońcu znajde |
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rok temu kupiłam świetną kurtkę za pupę, czarną, z naturalnego puchu i pierza, ma obszerny kołnierz, pod rękawkiem ściągacz, na dole te sznureczki do ściskania, ma porządny materiał taki śliski z wierzchu bardziej i mięsisty ale matowy, jest mi w niej naprawdę cieplutko i o dziwo jest taliowana jakbym spotkała podobną na all to podzielę się linkiem. Może w tym roku w c&a też ją mają.W tym roku dokupiłam sobie tylko ten płaszczyk z all, bo stary już mi się wysłużył
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
hej, czy ktos zamawiał ten naszyjnik "zarowy" od tego sprzedawcy? http://allegro.pl/naszyjnik-kolia-kr...716686811.html
|
|
|
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
Moje drogie, czy któraś z Was kupiła ten sweterek? Podoba mi się, ale sprzedawca ma sporo negatywów i się waham czy sweterek będzie taki jak na zdjęciu
http://allegro.pl/ekskluzywny-sweter...700565110.html |
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz powiedzieć czy bordową kupowałaś na allegro?
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ładna. Czy na dziewczynę o szerszych biodrach będzie dobra?
|
|
#2507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-24 o 12:43 |
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
A szerokie tzn?
![]() ![]() http://allegro.pl/elegancka-sukienka...697064514.html ta moim zdaniem jest śliczna, wzór 1-ale za krótka! ![]() Napisałam do sprzedającego czy będzie miał dłuższą / większą
|
#2509 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o butelkową albo granatową albo szarą ciemną już jej głowy zawracałam chciałabym teraz taką prostą na dole.Cytat:
jeszcze TA u tego sprzedającego jest fajna. Tylko czy nie byłyby za duże na mnie. Muszę pomierzyć swoje sukienki i porównać no i ta bluzeczka też wygląda ładnie
Edytowane przez iceina Czas edycji: 2014-10-24 o 12:48 |
||
|
|
|
#2510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Aha Kupiłam tydzień temu w piątek te bluzki ,drugą i trzecią http://allegro.pl/bluzka-damska-asym...717317836.html a dziś pytam czy zostały wysłane,gościu odpisał że nie bo nie mają na stanie i czekają na dostawę,to po cholere wystawili znowu aukcję z tymi bluzkami skoro ich nie ma? W razie czego przestrzegam.Sugerowałam się tym,że mają prawie same pozytywy,ale jak weszłam w komentarze się okazalo że mają pełno neg i neutrali ale unieważnionych ................. Podałam numer konta i napisali ze kasa została zwrócona ,zobaczymy......... |
||
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak 104cm
|
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam kalosze te "decathlonowe" i są tak ładnie dopasowane do nogi, że z wszystkim fajnie wyglądają - lepiej niż jakiekolwiek kozaki
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-24 o 13:38 |
|
|
|
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
Czy widział ktoś te kalosze stacjonarnie?
|
|
|
|
#2514 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy gdzies jest wątek, gdzie sa wklejane same fotki z zakupów z allegro? Wchodzisz, widzisz rzecz i link i klikasz
![]() O ile czytałam o tej Kobylnicy tyle postów, to chyba widziałam tylko dwa zdjęcia. Wiem, że nie ma co liczyć na rzeczy identyczne jak na fotce, ale może i tak niektóre wyglądają jakoś w miarę :P jest gdzieś oddzielny wątek?
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj nie ma fotek z Kobylnicy, bo my raczej od nich nic nie kupujemy. Pamiętam, że ktoś (nie pamiętam kto) zamówił, kiedyś sukienkę i przyszła cienka szmatka, która strasznie prześwitywała. Może nawet fotka była. Jak ich rzeczy są tanie i nie denerwuje cię długie czekanie na towar i zwrot pieniędzy, jeśli byś chciała oddać towar, to możesz zaryzykować i u nich zamówić. W końcu mają też pozytywy, więc niektórzy ludzie są zadowoleni z zakupów u nich. Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2014-10-24 o 14:26 |
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad tą narzutką - do czarnych rurek i koszuli byłaby chyba ok.. tania jest tylko ciekawe jak z jakością : http://allegro.pl/luzny-kardigan-nar...703762454.html Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-24 o 14:44 |
|
|
|
|
#2517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam stacjonarnie u siebie w domu bo je zamówiłam
Są super Jak masz jakieś pytania odnośnie tych kaloszy to pytaj ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Identyczne.Są włąśnie fajnie dopasowane,dostałąm dziś podkolanówki i fajnie to wygląda ,jeszcze specjalnie założyłąm tą sukienkę letnią ala bombka,z tymi kieszeniami i fajnie pasuje taki fason |
|
|
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzucam zdjęcia bluzek ,ja jestem zadowolona
![]() http://allegro.pl/m295-nowosc-baweln...635529046.html Wiadomo,można je sobie jakoś tam po swojemu ułożyć,na jedno ramię opuścić,na oba ramiona itp Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2014-10-24 o 15:53 |
|
|
|
#2519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, mi to się zawsze wydaje, że blondynkom wszystko pasuje
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

nie wygląda to na niej za dobrze

A Ty jesteś mniejsza ode mnie więc zapasy tłuszczu to Ci się mogą na mózgu zrobić 

) - nie komentowałam.