Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 20:51   #1141
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
za to dostałam miły prezencik, cieszę się bo to co chciałam, czyli Tż słucha co mówię do niego na zakupach haha

Czekoladka pod wieczór polecę do zary jak się wyśpię przy okazji chyba kupię parkę bo dodatkową kasę dostałam od sis

ja też puchową z zary będę chodziła 3 zimę

ojj to życzę szczęścia w takim razie
Kochanaaaaaa WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
Spełnienia wszytskich marzen, duzo radosci i słońca i tak bez konca!!

Co dostałas od tz?
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No nie mów, że znów chora byłaś ale Cię męczy...
Noo i nadał łażę jak ciele.. Nie wiem co ze mną jest nie tak..
Podejrzewam o to zatoki i juz się umowiłam do laryngologa bo na serio mam dosyc tych nieustannych infekcji

Cytat:
Jaka krowa nawet tak nie mów no i gdzie to zdjęcie? Nie zdążyłam

Nieźle Ty to jesteś szalona ale już z TŻ-tem okej?
[COLOR="Silver"]
Nie masz czego żałować, naprawdę

Co Ty żremy się strasznie, ja jestem taka podła i okrutna że czasami aż mi go szkoda, bo on się nawet bronić nie potrafi a to mnie jeszcze bardziej denerwuje Poza tym ja już tez nie mam siły się starać i w ogóle.. Nie jest juz tak fajnie miedzy nami jak kiedyś było..

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cześć.Nadrobiłam wątek i postaram się częściej bywać.
Czekoladko Mosleya stosowałam jakoś w połowie września bo waga wzrosła o prawie 4 kg.także tego... Ta sprawa o której pisał am w klubie,to tak dała mi po psychice,że teraz dopiero wiem,że dobrze zrobił am i jakoś się pozbierałam.Pomogło wsparcie mamy i UWaGA teściowej-jednak ma serce,a już wątpiłam za do z TŻ.tem żarliśmy się na zabój,okropna byłam,jutro wraca to muszę mu to jakoś wynagrodzić
HEROINE śnieg jest? Miłego wypoczynku
MIgoTenko speszal for ju foto ombre,ale wszyscy oglądający proszę wziąć poprawkę na zdjęcie robione po drzemce
Ten mosley mnie troche kusi, bo lubię się przegłodzić

Domysłam się że było Ci bardzo cięzko, wkoncu nie codziennie człowiek staje przed takimi trudnymi decyzjami. Fajnie że mogłas liczyć na wsparcie rodziny, przy okazji stosunki z tesciową się poprawiły także przynajmniej jakieś miłe doświadczenie.
Co do zarcia się z Tz to jakbym o sobie czytała. Ja to nawet nie znałam się od tak złej strony, czasami przerażam samą siebie poprostu

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
CZEKOLADKA sa u mnie w zarze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziekuję że sprawdziłas Byłam w swojej Zarze w tamtym tyg i nie było, a strasznie chciałam je kupic! Babka mowiła zebym pytała w innych Zarach, ale w Lublinie mamy tylko jedną. Przejadę się w sobotę mam nadzieje ze może je dorwę, a jak nie to będę Cię prosić o przysługę
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-23, 21:20   #1142
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Czekoladka a dostałam torebkę z zary (kiedys chodziliśmy po sklepach i mówię ale śliczna torebka i ją mam hehe) płytę m.urlik i malibu które właśnie spożywam

oczywiście jak nie będzie u Ciebie to pisz
a i dzisiaj parkę dorwałam więc się cieszę

ehh prawie dwie godz pogadałam z mamuśką, sis w pracy więc siedzę i piję malibu jutro i sobota na 14 do pracy ale za to niedziela wolne więc z Tż ją miło spędzimy

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-23, 22:00   #1143
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladka a dostałam torebkę z zary (kiedys chodziliśmy po sklepach i mówię ale śliczna torebka i ją mam hehe) płytę m.urlik i malibu które właśnie spożywam

oczywiście jak nie będzie u Ciebie to pisz
a i dzisiaj parkę dorwałam więc się cieszę

ehh prawie dwie godz pogadałam z mamuśką, sis w pracy więc siedzę i piję malibu jutro i sobota na 14 do pracy ale za to niedziela wolne więc z Tż ją miło spędzimy
wooow to postarał się mężulek

zakupy to rewelacja na poprawę humoru ja dzisiaj zeszłam cała Plaze po pracy w poszukiwaniu butów i nic mi się nie podoba

Ja mam pyszną wodzitsu ale czeka na swój czas Narazie jestem chora ale za tydzien tez mam urodziny to ja bankowo opróżnię

witaj w gronie skorpionic
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-24, 09:36   #1144
migotenka
Zadomowienie

hej ja przed chwilą się obudziłam więc trochę pospałam
teraz piję herbatkę z miodem i zaraz lecę pod prysznic

Czekladka a wiesz że ja zawsze myślałam że jestem wagą jakoś rok temu patrzę na neta waga a tam w wiki że do 22 hahaha bo cały czas jak czytałam w czasopismach to waga była do 23 a skorpion od 24 nawet na onecie tak jest lol

o to za tydzień będziesz balować Kochana

mężulek się postarał , cieszę się że dostałam to co sobie upatrzę czy coś kiedyś pobąknę a nie że do stanę srebrne kolczyki gdzie noszę złoto , bo i takie przypadki słyszałam

co do butów to niby wybór ogromny ale zawsze ciężko znaleźć.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, można do Was dołączyć?
hej jasne opowiedz coś o sobie

Stary 2014-10-24, 10:22   #1145
zooska
Zakorzenienie

Hej laseczki Przeczytałam was od deski do deski, ale już nie będę odpisywać

Migotenka Kooochana, toż to urodzinki!!! Sto lat, sto lat!!! Wszystkiego co najlepsze

Czekoladka Top model?! Do top model to bym w życiu nie poszła, nie ściemniaj mi tu

LikeAW Jak fajnie że wróciłaś ! A co do teściowej, to chyba dobrze

Margot Ja właście lubie ten tak jakby piasek Zawsze biorę pasty z drobinkami dlatego Ale nie polecam w ogóle pasty Va.deme.cum, straszna jest :/

A u mnie...po staremu - uczelnia w przerwie od pracy, a praca w przerwie od uczelni. A w przerwie od wszystkiego party hard i nauka. Waga obecna to 58,5 kg pod wieczór, więc na czczo pewnie mniej.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-24, 10:51   #1146
migotenka
Zadomowienie

Zosia dziękuję
Ty chudzinko jedz więcej

A Laseczki jeżeli planujecie kupić sobie coś do makijażu to w ross od 10.11 będzie promocja -50 na kolorówkę
ja muszę sobie kupić czekladkę bourjois no i róż też jest fajny i jak chcecie kupić to radzę w pierwsze dni promocji bo później już nie dostajemy i są tak zwane czystki

Stary 2014-10-24, 11:32   #1147
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia dziękuję
Ty chudzinko jedz więcej

A Laseczki jeżeli planujecie kupić sobie coś do makijażu to w ross od 10.11 będzie promocja -50 na kolorówkę
ja muszę sobie kupić czekladkę bourjois no i róż też jest fajny i jak chcecie kupić to radzę w pierwsze dni promocji bo później już nie dostajemy i są tak zwane czystki
Oooo jakie fajne rady mamy Łowca promocji ^^

Ja jem dużo, co widać zresztą xD Wczoraj przyznam się bez bicia, że po 21 wciągnęłam sama pakę czipsów 150g ech...@ idzie :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 18:17   #1148
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia dziękuję
Ty chudzinko jedz więcej

Dzieki za info czaje się na jakiś róż i tusz
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Oooo jakie fajne rady mamy Łowca promocji ^^

Ja jem dużo, co widać zresztą xD Wczoraj przyznam się bez bicia, że po 21 wciągnęłam sama pakę czipsów 150g ech...@ idzie :/
mniam mniam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-25, 13:32   #1149
zooska
Zakorzenienie

I znowu cisza tutaj...

Stary 2014-10-25, 14:23   #1150
czbasia
Zakorzenienie

Ja jestem, ale nie mam sie czym chwalic. Niby bardzo nie ggrzesze a waga ani drgnie, musze chyba obciac kcal..
Hero zdjecia boskie ale Ty szczypiorek., no i nozki jakie szczuplutkie.
Migote.ka
i na ta promo czekalam,..juz stracilam nadzieje ze w tym roku bedzie -no i jest good news;-)
Zooska czeko imprezki na weekendzie sie szykuja czy moze leczycie sie po piatkowych wojazach
Monia haaaaloooooo.. jak zdrowko?
no i nie panietam co mialam jeszcze napisac

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Musze kupuc tusz...ost na zeszlorocnej promo kupilam loreal efekt skrzydel motyla czy cos takiego i nawet nawet ale moze zmienie, tylko na co?. Co polecacie..potrzebuje wydluzenia i pogrubienia;-) p
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-25, 14:46   #1151
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ja jestem, ale nie mam sie czym chwalic. Niby bardzo nie ggrzesze a waga ani drgnie, musze chyba obciac kcal..
Hero zdjecia boskie ale Ty szczypiorek., no i nozki jakie szczuplutkie.
Migote.ka
i na ta promo czekalam,..juz stracilam nadzieje ze w tym roku bedzie -no i jest good news;-)
Zooska czeko imprezki na weekendzie sie szykuja czy moze leczycie sie po piatkowych wojazach
Monia haaaaloooooo.. jak zdrowko?
no i nie panietam co mialam jeszcze napisac

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Musze kupuc tusz...ost na zeszlorocnej promo kupilam loreal efekt skrzydel motyla czy cos takiego i nawet nawet ale moze zmienie, tylko na co?. Co polecacie..potrzebuje wydluzenia i pogrubienia;-) p
Właśnie też szukam tuszu, długo używałam z max factora false lash effect i z niższej półki lovely curling pump up oba fajne. Jeszcze róż potrzebuje chyba się skuszę na jakiś z bourjois.

Ja już albo dopiero po pracy, byłam jeszcze z psem na spacerze. Teraz robie obiad i siadam do pazurków zrobie sobie żele, bo mam nowe kolorki hybryd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-25, 15:51   #1152
alexis77
Zadomowienie

hejka Nareszcie dotarłam na forum

Zacznę od tego że siedzę , podczytuję Was i podgryzam nowośc- czekolade biała karmelową z wafelkami, nowośc , ale nie to jedyny mój grzech Waga- masakra juz pewnie ponad 62 będzie , jak ja sie zaniedbałam

Monia współczuję choróbska, nie dośc że po operacji masz komplikacje to jeszcze grypa i angina, ale to pewnie dlatego że po operacji masz osłabiony organizm i dlatego Cie wszystko łapie , a jak teraz się czujesz, jak zdrówko?

Heroine
ale z Ciebie przykładna żonka, taka dobra jesteś dla męża , ale też nie jestem najgorsza kanapki też robię Super zdj, zazdroszczę wypadu w góry i pogody , też chcieliśmy jechać ale na taką pogodę to chyba bez sensu jak jest 0 stopni i takie zimno

Migotenka świetną masz figurę na zdj , szkoda że buźka wycięta wsyztskiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń

Czbasia świetne zdjęcia, śliczna ta Twoja niuńka sama czasami bym chciała mieć takie szczęście już ale nie wiem jak ja tego dokonam Urocze to zdj na którym Monisia jest z tatą No i oczywiście Ty też bardzo ładnie wyglądasz

Zosia ale z Ciebie jest chudzinka no i super zdj z wesela, zdążyłam obejrzeć jak jeszcze były

Hej Milenka , czekam na zdj z brzuszkiem jak się czujesz? :ropza: to będziecie mieli prezent pod choinkę To juz niedługo , pewnie sie już doczekac nie możesz
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-25, 16:53   #1153
zooska
Zakorzenienie

Czbasia Właśnie wsuwam jajecznice robiąc podkład pod dzisiaj Pewnie że się szykują sobotnie imprezki

Alexis Dziękować

Stary 2014-10-26, 11:03   #1154
zooska
Zakorzenienie

A tak w ogóle, to miałam napisac wczoraj już Alexis D.upę spinaj i się ogarniaj z jedzeniem Bo jak nie... !!!!!!!

Stary 2014-10-26, 18:30   #1155
zooska
Zakorzenienie

Tralalala....sama ze sobą popiszę Drogi pamiętniczku, dzisiaj byłam na długaśnym spacerze i jadłam nawet ładnie, należy mi się wieczorne piwko

Na jutro planuję:
owsianka
buła z serem żółtym i pomidorem, kefir
ryż z cebulą i papryką
ciapa z jabłek z waflami ryżowymi
wieśniak z ogórkiem

wsio

Stary 2014-10-26, 19:14   #1156
migotenka
Zadomowienie

hej dziewczyny co tutaj tak cicho?

Zosia i ja dzisiaj byłam na długim spacerze a teraz siedzę i grzeszę karmelową z orzeszkami i colą.....
ale ładny jadłospis tylko mam nadzieję ze porcje większe

jejku ja dzisiaj spałam jak zabita obudziłam się o 11 więc spałam ponad 11h oczywiście Tż razem ze mną haha
a na obiadek robiłam lasagne jednak ładnie zjadłam malutki kawałek jeszcze na jutro została

Alexis dziękuję
pisz z nami częściej

dziewczyny ja Wam z tuszami nie pomogę bo nie maluję się często i zawsze dostaję od sis jak jej nie pasuje a ja wymagań nie mam hehe teraz dała mi z n7 i całkiem spoko, mam jeszcze z max factor 2000calorie. sis znowu używa z loreala collagen i sobie chwali a wcześniej z loreala volume million lashes i też zadowolona

Stary 2014-10-26, 20:16   #1157
migotenka
Zadomowienie

właśnie oglądałam zdjęcia z wakacji i nie wiem czy Wam pokazywałam mojego supermana

słodziak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140727_124725.jpg (25,7 KB, 24 załadowań)

Stary 2014-10-27, 07:52   #1158
zooska
Zakorzenienie

Migotenka Nie podałam porcji, tylko co będę jeść, więc nie przejmuj się że brzmi to tak, a nie inaczej Właśnie jestem po misce owsianki, szykuję bułę na uczelnię i będzie git

A Superman na szóstkę z koroną Uroczy maluch <3

Stary 2014-10-27, 08:50   #1159
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Migotenka Nie podałam porcji, tylko co będę jeść, więc nie przejmuj się że brzmi to tak, a nie inaczej Właśnie jestem po misce owsianki, szykuję bułę na uczelnię i będzie git

A Superman na szóstkę z koroną Uroczy maluch <3
wiem wiem że nie pisałaś jakie porcje tak tylko napisałam
to miłego dnia na uczelni

ja dzisiaj mam wolne ale wieczorem planuję siłownię, mam nadzieję , że w końcu sie wybiorę...

Stary 2014-10-27, 08:59   #1160
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Nareszcie w domu wróciliśmy wczoraj przed 23 pogoda była paskudna... okropna mgła, zerowa widoczność myślałam, że się pos.ram... ehh, ja to panikara jestem

Idę się ogarnąć i zmykam do sklepu nadrobię Was później

Migotenka, nooo jaki superman!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-27, 09:05   #1161
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Heloł

Nareszcie w domu wróciliśmy wczoraj przed 23 pogoda była paskudna... okropna mgła, zerowa widoczność myślałam, że się pos.ram... ehh, ja to panikara jestem

Migotenka, nooo jaki superman!
hej
jak tam odpoczęłaś?
ojj pogody współczuję, sama się boję chociaż ostatnio jak kierowałam połowę drogi to nic a nic się nie bałam hehe

Stary 2014-10-27, 12:42   #1162
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł

Ważne że spokojnie wróciliście To odpoczywaj i do zobaczenia na forum wieczorkiem

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Powiem wam że zapomniałam że nie mam papryki i zrobiłam sam ryż z cebulą...ale o dziwo wyszedł mega ! Normalnie ugotowałam ryż, lekko al dente, na patelni podsmażyłam całą cebulę, dodałam czosnku i curry, dodałam ten ryż i podlałam bulionem. Podusiłam z 5 minut i gotowe, smaczne, fajne wyszło na pewno będę robić częściej dodając oczywiście więcej warzyw ale miałam tylko ogórka, a to jednak na patelnię tak nie bardzo ^^

Stary 2014-10-27, 16:24   #1163
migotenka
Zadomowienie

Zosia o niby nic a jakie może być pyszne to ja uwielbiam jak mi ryż zostanie to usmażyć go z jajkiem mniamm heh

jejku dziewczyny baty by mi się przydały bo dzisiaj się obżeram cały dzień 3 oscypki z żurawiną 5 kostek czekolady i 3 ciastka pieguski ehhh

a i nie wiem czy którąś zainteresuje a w hebe jest promocja na TT 28zł sama chyba sis kupię

Stary 2014-10-27, 19:35   #1164
Margot85
Wtajemniczenie

Witam
Zupełnie nie mogę się do regularnego pisania zmotywować ale czytam regularnie
Waga w końcu drgnęła -62,5 kg więc może do 1 listopada 62kg zobaczę
U mnie nic ciekawego...pewnie i dlatego nic ciekawego do powiedzenia nie mam

bialaczekoladka wczytuje się namiętnie glutenu też na 100% nie odstawię ale podchodzę bardziej świadomie do tego co jem a największa rewolucja to dla mnie odstawienie tabletek antykoncepcyjnych (wcześniej obiegowe opinie o "bezpłodności i dzieciach potworkach" mnie nie przekonały przez wiele lat) więc jeszcze raz dzięki za polecenie lektury tego bloga
Szkoda, że na fotkę się nie załapałam podoba mi się jak załatwiłaś sprawę z weselem, chciałbym być taka odważna czasami trzeba Tż pokazać kto tu rządzi

migonetka dzięki za cynk o promo też już listę tworzę potrzeb
Stary 2014-10-27, 20:32   #1165
migotenka
Zadomowienie

melduję 50min filmik 1000 calorie

muszę znowu odstawić słodycze w tygodniu... ale jestem przed okresem i mam na wszystko ochotę ehh

byłam w hebe i kupiłam sis i sobie TT

Margot a cóż to za blog czytasz?
super że waga spada niedługo 5 zobaczysz

Stary 2014-10-27, 21:03   #1166
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Witam
Zupełnie nie mogę się do regularnego pisania zmotywować ale czytam regularnie
Waga w końcu drgnęła -62,5 kg więc może do 1 listopada 62kg zobaczę
U mnie nic ciekawego...pewnie i dlatego nic ciekawego do powiedzenia nie mam

bialaczekoladka wczytuje się namiętnie glutenu też na 100% nie odstawię ale podchodzę bardziej świadomie do tego co jem a największa rewolucja to dla mnie odstawienie tabletek antykoncepcyjnych (wcześniej obiegowe opinie o "bezpłodności i dzieciach potworkach" mnie nie przekonały przez wiele lat) więc jeszcze raz dzięki za polecenie lektury tego bloga
Szkoda, że na fotkę się nie załapałam podoba mi się jak załatwiłaś sprawę z weselem, chciałbym być taka odważna czasami trzeba Tż pokazać kto tu rządzi

migonetka dzięki za cynk o promo też już listę tworzę potrzeb
I jak tam odczuwasz jakieś skutki odstawienia tabsów ? Też biore parę lat, ale póki co nie zamierzam rezygnować.
Cytat:

muszę znowu odstawić słodycze w tygodniu... ale jestem przed okresem i mam na wszystko ochotę ehh

O to niezła promka na TT, ja już swoją mam troche i dalej się spisuje
Cytat:
Ważne że spokojnie wróciliście To odpoczywaj i do zobaczenia na forum wieczorkiem

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Powiem wam że zapomniałam że nie mam papryki i zrobiłam sam ryż z cebulą...ale o dziwo wyszedł mega ! Normalnie ugotowałam ryż, lekko al dente, na patelni podsmażyłam całą cebulę, dodałam czosnku i curry, dodałam ten ryż i podlałam bulionem. Podusiłam z 5 minut i gotowe, smaczne, fajne wyszło na pewno będę robić częściej dodając oczywiście więcej warzyw ale miałam tylko ogórka, a to jednak na patelnię tak nie bardzo ^^
Szybki obiad a ja się zastanawiam co jutro upichcic.
Stary 2014-10-27, 21:43   #1167
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

migotenka
Okres to trudny przeciwnik ale trzymam kciuki za słodyczową kampanię
Mam swój TT już ponad rok i tylko niego używam a nadal nie jest zniszczony na tyle by go wymienić (a mam już w zapasie pomarańczową wersje).
Bialaczekoladka poleciła mi "Tłuste życie" , od kilku miesięcy studiuje, szczególnie ciekawe są linki do artykułów naukowych, więc pewnie jeszcze kilka miesięcy będę studiować bo medyczne słownictwo to dla mnie trudna sprawa eh
Szczerze to i 60kg mnie ucieszy, byleby już nie tyć obniżam standardy

Cocktail na tabletkach od 2 roku studio byłam więc w sumie 9 lat kiedy to minęło i nie miałam fizycznych (w sensie odczuwalnych na co dzień) dolegliwości więc i teraz nie czuje różnicy żadnej Dopiero 2 miesiące w sumie nieco ponad nie biorę. Choć mam wrażenie, że włosów mi więcej wypada, ale w sumie zwykle jesienią więcej wypada

U mnie dziś królowała pszenica Rano kanapki z mięskiem "z teściowej" (takie domowe mielone w słoiku) plus 2 pomidory. Potem kalarepka 2 jabłka a na obiado-kolacje spaghetti. Hm brzmi źle ale mięsa dużo więc najedzona jestem Bo na kolacje typowa nie miałam już miejsca w żołądku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 07:21   #1168
migotenka
Zadomowienie

Margot i życzę Ci tego abyś 60 jak najszybciej zobaczyła
no ja tak 3 dni przed okresem to bym wszystko pożerała a jak tylko przyjdzie to umieram więc odechciewa mi się jedzonka

ja mam dopiero miesiąc TT ale super jest, nie wyrywa tak włosów tzn wypadają ale przynajmniej szczotka się do tego nie przyczynia, a teraz kupiłam zwykła bo nie chce mi się co chwile wyciągać z torebki i pamiętać zeby ją schować

tak w ogóle to dzień dobry
właśnie wcinam śniadanko chleb żytni z awokado papryczką chilli i papryka czerwoną
dzisiaj do pracy na 17 bo mamy inwentaryzacje ehh ciekawe do której nam to zejdzie....

Stary 2014-10-28, 07:43   #1169
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Szybki obiad a ja się zastanawiam co jutro upichcic.
Dzisiaj gotuję makaron z brokułami Wrzucam brokuły i makaron do jednego garnka mniej brudzenia jest^^ W miseczce rozrabiam bulion z jogurtem naturalnym z przyprawami, makaron i brokuły na patelnię, zalewam tym jogurtem i wsio

Stary 2014-10-28, 07:51   #1170
migotenka
Zadomowienie

Zosia ja proszę abyś pisała tutaj codziennie swoje jadłospisy
mi się coś ostatnio mięso przejadło, ciekawe czy mi się uda zmniejszyć, odstawić całkiem nie odstawię ale jak naczytałam sie o kurczaku to przynajmniej zmniejszę jego spożywanie
dlatego jutro zrobię sobie makaron z warzywami i jogurtem a Tż tylko mięsko do tego usmażę

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości