Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-24, 13:25   #451
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
w tym ich dużym sklepie na rubinkowie, tak?
W tym outlecie na dole. Ale pytaj o dobre gatunkowo.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 13:27   #452
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
W tym outlecie na dole. Ale pytaj o dobre gatunkowo.
tak zrobię dzięki za namiar

a ja zaraz zawijam się do Bydgoszczy na te warsztaty z mamo to ja

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 13:36   #453
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
wow ! super kocia ekipa
ja oprócz tego włochacza, o imieniu PUSZEk, mam jeszcze 4 małe kocięta + ich mama łącznie 6 sztuk dodatkowa pies owczarek niemiecki który Kocha swoich kocich przyjacieli, razem śpią, jedzą sobie z misek, bawią się
najlepiej jak im wychodzę z jedzonkiem lecą jak dzieci z podwórka, każdy z innej strony muszę uważać normalnie pod nogi :P tyle ich jest
Małe też takie puchate? Też bym, chciała taki zwierzyniec ale u mnie nie ma możliwości.. w centrum miasta mieć psa to dla niego udręka a jeszcze na 2 piętrze... wychodzić z nim rano brrrr.

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
czytam o tostach a przed oczami stoi wielgachnyy gofer ze wszystkimi możliwymi dodatkami, owoce polewy bita śmietana omomom
Mniami ja też chcę..
Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Rany dziewczyny, ale lecicie w tym wątku
Po wczorajszym pobraniu krwi wyszedł mi siniak taki ogromny, że patrzeć nie mogę :/ bleeee
Dzisiaj malutka od rana wariuje Kręci się jak szalona
Lubię to uczucie
Co do glukozy, to mi lekarka pewnie da skierowanie w poniedziałek jak będę na wizycie. I właśnie nie wiem, czy musze ją kupić w aptece... hmm muszę spytać. Jedynie pani, która pobiera krew powiedziała mi, że jak przyjdę na glukozę, żebym wzięła ze sobą cytrynę, to dodamy sok do niej i lepiej jest wypić.I tak zrobię
Ja jeszcze nie dostałam skierowania na krzywą... w przyszłym tyg. mam wizytę i pewnie też dostanę...
a co do kupna glukozy to wszystko zależy od "pobieralni" w której robisz wyniki. (hehehe sorki za określenie, ale mój kalafior ciążowy sprawia że słów mi brakuje)
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 13:40   #454
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
tak zrobię dzięki za namiar

a ja zaraz zawijam się do Bydgoszczy na te warsztaty z mamo to ja
Zdaj relacje jak wrócisz.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-10-24, 13:50   #455
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
A dlaczego nie mozesz przytyc za duzo? Z tymi ruchami malenstwa mam tak jak ty, one sa takie przycmione, czy jak to mozna nazwac, czasami uda mi sie doslownie wyczuc takie pukniecie z dwa trzy razy a po chwili pupcie malenstwa i w tym czasie to miejsce robi sie twardsze niz caly moj brzuch niestety nie mam takiego detektora, bo moj TZ stwierdzil ze bede sie martwic bardziej jesli nie wyczuje serduszka w ktoryms momencie.... [COLOR="Silver"]
Bo dosc duzo waze a wiem,ze jak sie za duzo wazy porod jest na prawde ciezki....

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość

Dziewczyny slyszalyscie o tej kobiecie w ciazy z 5 promilami alkoholu?

tak...najwieksza głupota jaka jest mozliwa. Szkoda dziecka z winy głupiej matki.
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 13:54   #456
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje siedzi caly czas w okolicach pecherza chyba sie do niego tuli
poczulam dwa pukniecie jak przylozylam reke , jakie to piekne Ile powinnam czuc takich ruchow w ciagu jednego dnia? Chyba to bez znaczenia w 20 tyg ciazy co nie? Wyczytalam tylko ze po 26 czy 28 powinno sie czuc ok 10 w jednym dniu.
Nie umiem robic kapusty na cieplo taka kucharka ze mnie zdolna hihihi
dopiero po 30 tc się liczy ruchy. Teraz są za małe żeby wszystkie czuć i jeszcze nie wszystkie kobiety w ogóle czują, więc jak niby miałyby to liczyć?
Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Moj skonczy 5 lat w kwietniu I tez jest taki duzy Lubie na niego patrzec rano jak spi, jest taki slodziutki do schrupania a jak wstaje to madralisnki, ze hej!
Uwielbiam jak na powitanie mowi do mnie: Dzien dobry moja myszko

Glukoze kupisz w aptece

Dziewczyny piszecie o tym jedzeniu ciagle a mi tak niedobrze... wczoraj musielismy obrzadzic pol swini...cos okropnego. W zyciu nie widzialam tyle miesa na raz. Tesciowa robila galarete, pasztet, kaszanke, gulasz i jeszcze dzisiaj chce bigos robic... wszystko do sloikow. Zapachy trafiaja az na sam koniec do mu do naszego pokoju i mnie az trzesie. Marcel dzisiaj w kuchni siedzial z zatkanym nosem
Cudownie jest patrzeć na śpiące słodko bliskie osoby Mniami ale bym zjadła takich domowych wędlinek... :ślina:

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Słyszałam i od razu jestem Wkurzają mnie takie sytuacje! A najbardziej mnie wkurza, że pary starają się latami o dzidziusia bez efektów a taka idiotka bez problemu zachodzi w ciąże i jest taka nieodpowiedzialna
A najbardziej mi smutno jak słyszę, że taki niewinny maluszek umiera, bo ma głupią mamę!!
Wolę nie słuchać takich rzeczy... Ostatnio się dowiedziałam o znajomej, że jest w ciąży z 3 dzieckiem z 3 facetem, z którym już nie jest bo ją naparzał, ale jest już z następnym a ona też niezbyt fajnie się prowadzi... Jak zapytałam jej na fb w którym jest tc powiedziała że 22 płci nie zna bo nie ma czasu iść do lekarza, nie interesują ją rzeczy dla malucha, bo powiedziałam jej że mam łóżeczko z materacem do sprzedania za 100zł to powiedziała że nie ma kasy
Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
marcia45 beda dwujajowe :-D lekarz juz sprawdzal nie raz ;-)

dziewczyny, bylam dzis u dentysty i okazalo sie ze prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanalowe... pani stomatolog powiedziala, ze to nie jest refundowane i musze liczyc sie z kosztem rzedu conajmniej 700 zl. :-( Jestem zalamana... :-(
teraz czekam na mame i pochodzimy razem po centrum handlowym, jutro moj tata ma imieninowa imprezke, wiec czeka mnie dzis pieczenie i sprzatanie. Urwanie glowy jednym slowem
.
Szukaj innego dentysty, można to zrobić taniej. Ale w ciąży nie chcą tego robić bo trzeba podać znieczulenie które zawiera adrenalinę a nam nie wolno... jestem z tym na bieżąco, bo u dentysty jestem co miesiąc...

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Dziewczyny pamiętacie link który wklejałam do pieluszek?? a może nie wklejałam?? hmm sama nie wiem już... w każdym bądź razie jak wklejałam, to polecam, już je wyprałam i są świetne!! polecam.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 14:02   #457
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Wolę nie słuchać takich rzeczy... Ostatnio się dowiedziałam o znajomej, że jest w ciąży z 3 dzieckiem z 3 facetem, z którym już nie jest bo ją naparzał, ale jest już z następnym a ona też niezbyt fajnie się prowadzi... Jak zapytałam jej na fb w którym jest tc powiedziała że 22 płci nie zna bo nie ma czasu iść do lekarza, nie interesują ją rzeczy dla malucha, bo powiedziałam jej że mam łóżeczko z materacem do sprzedania za 100zł to powiedziała że nie ma kasy
Ciekawe jak ona sobie to wyobraża?! Przecież i tak będzie jej potrzebne łóżeczko prędzej czy później... A tak w ogóle to skoro nie jest zainteresowana dzieciątkiem, które ma w brzuchu to czemu się nie zabezpiecza? a w ogóle to chyba taka bardziej "rozrywkowa" znajoma

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

A tak z innej beczki to oglądałam dzisiaj "Dzień dobry TVN" i było o rozstępach I jakiś tam specjalista się wypowiadał, że co by nie robiły kobiety w ciąży to i tak będą miały rozstępy. Powiedział, że żaden krem nie jest w stanie uchronić je przed rozstępami
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 14:08   #458
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A tak z innej beczki to oglądałam dzisiaj "Dzień dobry TVN" i było o rozstępach I jakiś tam specjalista się wypowiadał, że co by nie robiły kobiety w ciąży to i tak będą miały rozstępy. Powiedział, że żaden krem nie jest w stanie uchronić je przed rozstępami
też tak myślę, że kto jest podatny, to niestety od rozstępów nie ucieknie ja już mam z okresu dorastania i używałam różnych kremów i jedyne co mogę powiedzieć, to na czas stosowania kremów rozstępy robią się mniejsze, ale jak się zrobi przerwę, to wracają do swojej postaci. Więc wniosek jeden: zaakceptować siebie, jeśli już wyjdą
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 14:10   #459
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
dopiero po 30 tc się liczy ruchy. Teraz są za małe żeby wszystkie czuć i jeszcze nie wszystkie kobiety w ogóle czują, więc jak niby miałyby to liczyć?

Cudownie jest patrzeć na śpiące słodko bliskie osoby Mniami ale bym zjadła takich domowych wędlinek... :ślina:

Szukaj innego dentysty, można to zrobić taniej. Ale w ciąży nie chcą tego robić bo trzeba podać znieczulenie które zawiera adrenalinę a nam nie wolno... jestem z tym na bieżąco, bo u dentysty jestem co miesiąc...

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Dziewczyny pamiętacie link który wklejałam do pieluszek?? a może nie wklejałam?? hmm sama nie wiem już... w każdym bądź razie jak wklejałam, to polecam, już je wyprałam i są świetne!! polecam.
Nie wiem wszystkiego, dlatego pytam.....
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 14:14   #460
smv
Zakorzenienie

Najgorzej mają kobiety i tak bo potem na plażę wyjść z takimi krechami.. Okropnie ;(

To ja mam inną znajoma z bardzo porządnego domu jest ode mnie starsza o 5 lat czyli ma 32/33lata i 5dzieci i każde z innym. To dopiero tragedia. Młoda dziewczyna wygląda jak widmo wychudzona zniszczone zęby doszczętnie aż czarne i rok w rok ma dziecko nowe... Pierwsze w wieku 17/18 lat a potem rozwód (myślała że jak bogatego chłopaka złapała to Pana Boga za nogi zlapala) a później to z różnymi typami... Nawet z chloakiem który kiedyś do mnie uderzał i wmowila mu ze to jego dziecko i uwierzył a podobieństwa brak ale nie wnikam.. Różni są ludzie,, różne sytuacje ale jedno przyznać trzeba że sprawiedliwości nie ma... Gumy najtańsze nie wiem ile kosztuje w kiosku 3zl?ale nie lepiej piwko flacha i dawaj... Szkoda słów
Stary 2014-10-24, 14:26   #461
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Właśnie czytałam o tej pijanej matce. Masakra! Do czego ludzie są zdolni
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-10-24, 14:42   #462
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem wszystkiego, dlatego pytam.....
no pewnie, jak każda z nas, więc pytaj i pytaj
a poza tym nie ma głupich pytań, mogą być jedynie głupie odpowiedzi - tak mawiała kiedyś moja nauczycielka od geografii. Nigdy nie pomyślałam, że będę ją kiedyś cytować

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Najgorzej mają kobiety i tak bo potem na plażę wyjść z takimi krechami.. Okropnie ;(
żebyś wiedziała..mi wychodzą rozstępy z pośladków i widać ich końce za majtami od stroju kąpielowego. Przez kilka lat kupowałam strój z dołem takim spodenkowym, bo się wstydziłam. Ale TŻ mnie oduczył i zakazał takich majt po latach musiałam się przekonać do seksi majteczek, żeby pokazać kawałek mojej pupy. Ale i tak wiem, że jeszcze nie czuję się w 100% pewnie
Stary 2014-10-24, 14:49   #463
jalouse
Wtajemniczenie

Mam znajoma, ktora pila w ciazy i do porodu jechala pijana. Niestety dzieciaczek urodzil sie z FAS. Ona normalnie chodzila do baru i jej barman sprzedawal, powinien byc zakaz sprzedazy alkoholu kobietom w ciazy w takich sytuacjach. Juz nie mowiac jakim trzeba byc czlowiekiem, zeby sprzedac ciezarnej piecdziesiatke wodki. Troche inaczej jest w sklepie, bo nie widomo, czy kupuje sie na wlasy uzytek.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 15:11   #464
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
Bo dosc duzo waze a wiem,ze jak sie za duzo wazy porod jest na prawde ciezki....

tak...najwieksza głupota jaka jest mozliwa. Szkoda dziecka z winy głupiej matki.
rozumiem tez malo nie waze, ale mam nadzieje ze nasze porody beda szybkie i bezbolesne
Stary 2014-10-24, 15:13   #465
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość

to widzę muszę pilnować wagi by za wiele nie przytyć chcę mieć w miarę poród.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 15:14   #466
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
no pewnie, jak każda z nas, więc pytaj i pytaj
a poza tym nie ma głupich pytań, mogą być jedynie głupie odpowiedzi - tak mawiała kiedyś moja nauczycielka od geografii. Nigdy nie pomyślałam, że będę ją kiedyś cytować

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

żebyś wiedziała..mi wychodzą rozstępy z pośladków i widać ich końce za majtami od stroju kąpielowego. Przez kilka lat kupowałam strój z dołem takim spodenkowym, bo się wstydziłam. Ale TŻ mnie oduczył i zakazał takich majt po latach musiałam się przekonać do seksi majteczek, żeby pokazać kawałek mojej pupy. Ale i tak wiem, że jeszcze nie czuję się w 100% pewnie
dziekuje boje sie tych rozstepow TZ mowi zebym nie mowila hop moze ich nie bede miec, ale nastawiam sie ze beda za to ja walcze z cellulitem.... Nawet przy malej wadze i zdrowym odzywianiu go mialam, a teraz odkad jestem w ciazy, nie moge sobie z nim poradzic w zaden sposob.
Stary 2014-10-24, 15:16   #467
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
tak sie ciesze ze jest te 20 dzis
Super zakupki a maluszkowe zakupki pasuja do poscieli hihi super ze znalazlas kurtke mnie TZ chce wyslac w weekend po kurtke, ale stwierdzilam ze nie mam swetra albo czegos na dluzszy rekaw a moich mi szkoda bo sie zrobia takie rozciagniete pozniej i butow bo mam na obcasie tylko a teraz musze myslec nad niskimi kurtke chyba kupie na ostatnia chwile mam plaszcz jeszcze narazie sie dopinam to nie umre z zimna
20 tydzień już?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-24, 15:20   #468
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje boje sie tych rozstepow TZ mowi zebym nie mowila hop moze ich nie bede miec, ale nastawiam sie ze beda za to ja walcze z cellulitem.... Nawet przy malej wadze i zdrowym odzywianiu go mialam, a teraz odkad jestem w ciazy, nie moge sobie z nim poradzic w zaden sposob.
ja mam czasami problem z cellulitem, pomaga mi bieganie długodystansowe i masaż biczami na basenie. Ale wiesz co, byłam w tym roku nad morzem po kilku dobrych latach i miałam okazję zerknąć na inne kobiety i co druga, albo prawie każda ma cellulit, jedna mniejszy, jedna większy, i wcale brzydko nie wyglądały
Stary 2014-10-24, 15:40   #469
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
20 tydzień już?
dzis sie zaczyna

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
ja mam czasami problem z cellulitem, pomaga mi bieganie długodystansowe i masaż biczami na basenie. Ale wiesz co, byłam w tym roku nad morzem po kilku dobrych latach i miałam okazję zerknąć na inne kobiety i co druga, albo prawie każda ma cellulit, jedna mniejszy, jedna większy, i wcale brzydko nie wyglądały
Ja mam teraz caly czas, odkad mam kilka kg na plusie Mi pomagala dieta wczesniej i zdrowe odzywianie i chodzilam na silownie wiec zniknal calkiem a teraz to tragedia nigdy sie nie przygladalam komus ale jak patrze na siebie teraz to wstydze sie wyjsc w stroju kapielowym na basen
zazwyczaj jak ktos cos tam ma, czy duzo kg, czy rozstepy to mi to nie przeszkadza ale jak widze cos u siebie to schowalabym sie do szafy :/ :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 15:41   #470
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
dzis sie zaczyna
U mnie dzis sie zaczyna 19. Stuknijmy sie szklanka soku z tej okazji

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 15:42   #471
emilia1987
Raczkowanie

Witam sie z Wami w nowym watku
Rzadko teraz tu zaglądam, poniewaz po przeprowadzce do własnego mieszkania jeszcze nie podlączylismy sobie internetu. Wiec jak tylko jestem u mamy to mam duzo do nadrobienia w czytaniu, tak jak teraz

U mnie juz 19 tydz ciązy, czuje ruchy maluszka od jakiegosc czasu. Wczesniej nie byłam pewna czy to aby napewno to , teraz juz wiem

We wtorek mam wizyte z usg i mam nadzieje ze dowiem sie czy chłopiec czy dziewczynka.

Uciekam czytac co naskrobałyscie

Tydzień 40/ 40
emilia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 15:43   #472
meganka18
Rozeznanie

Witam Was Kochane ale juz duzo dzis napisaliście !! Piekne te filmiki az sie łezka w oku kręci ...
Ja byłam dzis w Ikea patrzyłam na łóżeczka przewijaki i powiem Wam Żr na żywo gorzej wyglądają a lozeczko ktore mi sie podobało ( to z zielonymi szufladami ) jest za drogie jak na materiału z jakiego jest wykonane 599 zł będe wiec szukać dalej jakiegoś ślicznego białego łóżeczka)
Kupiłam 2 ręczniki dla dzidziusia i pieluszki muślinowe
Fotki w załączniku
ImageUploadedByWizaz Forum1414161738.330934.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414161747.541471.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414161757.373394.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414161764.869285.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 15:44   #473
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość

U mnie juz 19 tydz ciązy, czuje ruchy maluszka od jakiegosc czasu. Wczesniej nie byłam pewna czy to aby napewno to , teraz juz wiem

We wtorek mam wizyte z usg i mam nadzieje ze dowiem sie czy chłopiec czy dziewczynka.

widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika, tydzień ciąży ten sam i ja również mam wizytę we wtorek

Trzymam kciuki

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 15:45   #474
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
U mnie dzis sie zaczyna 19. Stuknijmy sie szklanka soku z tej okazji
no to po soczku
Stary 2014-10-24, 15:46   #475
EdithS
Zadomowienie

u mnie leci 22, szok
Stary 2014-10-24, 15:47   #476
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
Witam sie z Wami w nowym watku
Rzadko teraz tu zaglądam, poniewaz po przeprowadzce do własnego mieszkania jeszcze nie podlączylismy sobie internetu. Wiec jak tylko jestem u mamy to mam duzo do nadrobienia w czytaniu, tak jak teraz

3mam kciuki za wizyte za 19 tydzien To tak jak ja, nie bylam pewna, ale teraz juz wiem ze to maluszek

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
u mnie leci 22, szok
szybko leci ten czas
Stary 2014-10-24, 15:48   #477
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
dzis sie zaczyna

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Ja mam teraz caly czas, odkad mam kilka kg na plusie Mi pomagala dieta wczesniej i zdrowe odzywianie i chodzilam na silownie wiec zniknal calkiem a teraz to tragedia nigdy sie nie przygladalam komus ale jak patrze na siebie teraz to wstydze sie wyjsc w stroju kapielowym na basen
zazwyczaj jak ktos cos tam ma, czy duzo kg, czy rozstepy to mi to nie przeszkadza ale jak widze cos u siebie to schowalabym sie do szafy :/ :/
żadnego chowania się do szafy! Teraz jesteś mamuśką i wolno Ci mieć cellulit i nam wszystkim też! A po porodzie razem go będziemy gubić i niejeden kg też
Stary 2014-10-24, 15:53   #478
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane ale juz duzo dzis napisaliście !! Piekne te filmiki az sie łezka w oku kręci ...
Ja byłam dzis w Ikea patrzyłam na łóżeczka przewijaki i powiem Wam Żr na żywo gorzej wyglądają a lozeczko ktore mi sie podobało ( to z zielonymi szufladami ) jest za drogie jak na materiału z jakiego jest wykonane 599 zł będe wiec szukać dalej jakiegoś ślicznego białego łóżeczka)
Kupiłam 2 ręczniki dla dzidziusia i pieluszki muślinowe
Fotki w załączniku
Załącznik 5822285Załącznik 5822286Załącznik 5822287Załącznik 5822288

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Piekne rzeczy a te reczniki dotykalam , sa super wg mnie.... i kto wie czy ich nie kupie, jak juz mi lekarz powie ze na 100 procent chlopczyk

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
żadnego chowania się do szafy! Teraz jesteś mamuśką i wolno Ci mieć cellulit i nam wszystkim też! A po porodzie razem go będziemy gubić i niejeden kg też
Tak sie wstydze ze bym je naprawde schowala do tej szafy , zwlaszcza przed TZ Po porodzie zakladamy nowy klub odchudzajacych sie mamusiek, ktore chca wrocic do dawnej figury
Stary 2014-10-24, 15:56   #479
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
dzis sie zaczyna

to ładnie połowa za Tobą

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-24, 15:58   #480
crystal25
Zakorzenienie

ale mi szkoda mojego TZ Mial nadzieje urywac sie z pracy w tym tygodniu, a tu zostaje dluzej kazdego dnia niz normalnie, :/ :/
Robie nalesniki z przepisu geslerowej ciekawe czy sie nie opluje

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
to ładnie połowa za Tobą
dzis taka szczesliwa jestem teraz modle sie zeby przetrwac druga polowe tak spokojnie co mnie martwi najbardziej teraz, to ze mozna urodzic zbyt wczesnie, za duzo sie ostatnio naczytalam.... ale niedlugo do doktorka w nowym miesiacu, przywitac sie z malenstwem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości