|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Nie polecam. Kiedyś zamówila go jeszcze z katalogu pewna klientka i zwróciła bo nie spełnił jej oczekiwań. Otworzylam z ciekawości i przez przypadek zdarłam ten różowy nadruk czy raczej naklejke w badziewne kwiatuszki. Prawde mówiac zestaw sklada sie z normalnych, metalowych akcesoriów obklejonych różową tandetą która szybko sie zetrze.
|
|
|
|
#3212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4865600]a gdybyscie miały wybrac najlepszy produkt z avonu wg was ?[/quote]
Kuleczki brązujące
|
|
|
|
#3214 |
|
Konto usunięte
|
ja też kulki bym wybrała
|
|
|
|
#3215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4865678]ja też kulki bym wybrała [/quote]może pur blanca? ale jeszce nie jestem w 100% pzekonana że to ona jest naj dla mnie tak mi teraz przyszło do głowy
|
|
#3216 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, co sądzicie na temat biżu ABRIL z katalogu 9 na str 41? Czy może któraś z was ma to cudo? Co o nim sądzicie? Zastanawiam się nad kupnem ,ale boję się, że to może być jakiś bubel
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
|
|
|
#3217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moglam od nowa nakladac inne kosmet do stylizacji. Przynajmniej nie musialam myc codziennie glowy. [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4865600]a gdybyscie miały wybrac najlepszy produkt z avonu wg was ? [/quote]Kulki brazujace i krem koloryzujaco-nawilzajacy czy jakos tak
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Raczkowanie
|
ja mam poytanie, czy skarpetki z planet spa sa juz dostapne?? bo skladam zamowienie jeszcze raz z K9 i wychodzi mi na 45 zł, a czekam na 2 pary skarpetek, to czy będę musiała płaćić za przesyłkę czy te skarpetki mi doliczą do nowej fakturki? I co będzie jak dalej będzie ich brakować, będę musiała zapłacić za paczkę te 10 zł czy wystarczy mi to zamówienie na 45 zł żeby nie płacić?
Narazie z K10 mam zamówienie na serum rozświetlające z planet spa ale mam nadzieję je dostać w promocji więc je sprzedam i mam już 22,90 dla siebie Mam pytanie jeszcze co do kolorów czy błyszczyk UCR Ich Nude jest w kolorze troche podobny do szminki nabłyszczającej Champagne Glow? bo strasznie mi pasuje ten odcień. i tak hurtem jeszcze jedno pytanie ma ktoś może real foto bransoletki Ocean Breeze? bo zastanawiam się czy nie kupić sobie, ale nie jestem do końca przekonana, byłabym wdzięczna za opinie
|
|
|
|
#3220 |
|
Irenosława Pierwsza
|
prosze napiszcie jak nazywa sie naszyjnik pierwszy z lewej (nie kieł
![]() http://www.allegro.pl/item217959287_...avon_bcm_.html |
|
|
|
#3221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naszyjnik Yarra. jest dostępny w dodatkowej ulotce kat. 10 za 24,90.
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 to champagne glow 2 to icy nude
|
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Musisz cos jeszcze domowic do tych 50 zl bo inaczej policza ci 10 za przesylke |
|
|
|
|
#3224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1185199909 |
|
|
|
|
#3225 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2007-07-27 o 13:51 |
||||
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
O ja mam w Avonie kilka hitów. Kosmetyków najlepszych na rynku wg mnie. Są to:
- peeling Clearskin - mleko do kąpieli PS - pojedynczy cień do powiek (baaaardzo trwały) - intensywnie nawilżający krem do stóp A z tych wszystkich taki MEGAHICIOR to jak dla mnie peeling (o prym walczył z mlekiem ).
|
|
|
|
#3227 |
|
Irenosława Pierwsza
|
ika2
dziekuje
|
|
|
|
#3228 |
|
BAN stały
|
Moim numerem jeden jest odżywka AT do włosów zniszczonych
Całą serię bardzo lubię, ale odzywkę to zamawiam co katalog
|
|
|
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź, wkurza mnie troche avon tym że mają coś od początku katalogu w brakach a w nowym K10 dalej dają na promocji a pewnie znowu nie będzie :/
A co z tą bransoletką Ocean Breeze, miał ją ktoś? bo na zdjęciu wygląda troche dziwnie i nie wiem czy zamawiać
|
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
a właśnie ja mam nowy pomysł na zwrócenie uwagi kientek na promocje, pisze po katalogach i zaginam strony, dla każdej przygotowuje katalog wg. jej upodobań, mam nadzieję że to się sprawdzi. Zobaczymy jak będę zbierała zamówienia
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
Ja opracowuję katalog dla jednej klientki. Ona w ogóle nie ma zielonego pojęcia o kosmetykach więc jej zaznaczam opisanymi żółtymi karteczkami co ciekawsze pozycje. Np. krem z wysokim filtrem, krem ze średnim filtrem, ten kolor błyszczyka jest naturalny itp.
Chyba zacznę też opisywać dla drugiej ale jeszcze niespecjalnie znam jej upodobania (ona sama też ich raczej nie zna bo też zaczyna dopiero przygodę z kosmetykami). Trzecia klientka to kupuje w Avonie od lat więc zna się na rzeczy, a teściowej nic nie wklejam bo ona ma baaardzo mało kasy i nie chcę zeby się poczuła naciskana. Ona już się martwi, co będzie jak nic nie zamówi, że mi będzie przykro... chyba w ogóle jej nie będę dawać katalogów. Głupia sytuacja wychodzi... |
|
|
|
#3232 |
|
Rozeznanie
|
Moim number One jest serum na zniszczone końcówki AT, niewiem co ja bym bez niego zrobiła.
W sezonie letnim także dochodzi to tego balsam z beta karotenem do opalania
|
#3233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i teraz już nawet tym całkiem nowym nie przygotowuję, tylko podpytuję co je interesuje.Jak przestaniesz dawać katalog teściowej, to poczuje się jeszcze gorzej, że dlatego to robisz, bo nie ma kasy by zamawiać Pozwól jej się napatrzeć, ale staraj się, aby nie czuła się zobowiązana do zamawiania, może czasem zaproponuj dużą zniżkę |
|
|
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
To jest tak, że ja jej już 100 razy mówiłam, żeby sobie po prostu pooglądała, mój mąż też jej tłumaczył. Ja w ogóle nie podnoszę tematu avonu w rozmowie. A ona swoje: "ojej, a jak nic nie zamówię?" głosem pełnym trwogi. To już ja się w tym momencie czuję jak jakiś wyzyskiwacz.. zupełnie nie wiem jak to rozwiązać. Jak jej daję katalog to co bym nie mówiła to ona się czuje zobowiązana a ja się czuję jakbym ją właśnie zobowiązywała.
Ostatnio na kolejne pytanie "a jak nic nie zamówię?" odpowiedziałam, że będzie kara finansowa Może faktycznie dam jej stałą zniżkę 50%... tylko, że ona strasznie honorowa jest... raczej się nie zgodzi. |
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4865600]a gdybyscie miały wybrac najlepszy produkt z avonu wg was ?
[/quote]hmm... # 1 peeling Clearskin # 2 maseczka peel-off z drzewem herbacianym Naturals (byłby jeszcze Tusz Stylista, ale jest wycofany... mam nadzieje ze wróci a z zapachów: # 1 Surreal Cytat:
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej coś dobrać i mieć nawet za te 10zł niż 10zł zapłacić za zamówienie. |
|
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
moje ulubione produkty to :
1. szminka nabłyszczająca Champagne Glow 2. serum na zniszczone końcówki AT 3. zmiekczający krem do pięt z FW 4. cała seria PS a szczególnie mleko do kąpieli, rozświetlające serum do twarzty i śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką. |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Debeściaki z Avonu na dzień dzisiejszy, bo reszta została wycofana
![]() 1. strong results 2. pełnia rzęs
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
zamów coś co juz nie przychodzi - np. czarny tusz stylista. podniesie ci wartość zamówienia a go nie dostaniesz
|
#3240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak to będzie jeśli to zamówię to wartość zamównia będzie większa, większy opust i nawet jesli tak naprawde na fakturze mam 20 zł do zapłacenia ( bo np. zamówię tylko jeden produkt a reszty nie będzie ) to nie doliczą mi za przesyłkę? Jeszcze się w tym tochę gubie :P ![]() Jakby ktoś mógł napisać numerkich tych produktów które są na 100% wycofane, bo niestety nie mam katalogu K9 ze sobą ![]() z góry dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

ale jeszce nie jestem w 100% pzekonana że to ona jest naj dla mnie 

Moglam od nowa nakladac inne kosmet do stylizacji. Przynajmniej nie musialam myc codziennie glowy.