Scent Bar LIV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-24, 20:50   #1951
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LIV

snad obżarciasię
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nie na takiego przykazania,ale jest "nie bedziesz miał bogów cudzych przede mną"

dynie ofkors gotowałam, potem ofkors pasteryzowałam. wkladajac ja do uprzednio wymytych wygotowanych 15 nimut goroncych słoików i zakrecjac wygotowanymi gorocymi zakretkami

własnie,
co do satanizmu to chodzi niby o to ze la vey twirdzi ze w te noc jest najwieksze swieto satanistyczne..ale ja nie wiem czemu kosciol sie przejmuje tym co mówi la vey

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

jakos mnie to nie przekonuje jednak, to tak jakby ktos mowił ze stawia sobie tarota ot tak dla zabawy bez zadnych konotacji.
samo przebieranie sie za demony szkielety i inne potwory jest antykatolickie
1.ale we halołina nikt żadnego boga nie czci
2.znaczy spaskudzona wewnętrznie jak nic z natury swojej była .
3.eee , a nie w noc św.Walpurgii przepraszam , kiedy wszystkie wiedźmy lecą na sabacik z szatanem we własnej osobie ?
4.a weź taki katolicki Meksyk gdzie szkielety trupy i potwory na każdym kroku w obrzędach kościelnych , a Śmierć kolędnicza ?a Diabeł co Heroda porywa ?a Turoń ?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Parabel ma rację z tym nawożeniem, legenda Urbana (albo i fakt autentyczny) głosi, że np. przenawożone ogórki lubią się psuć w słoikach A już podobno najpiękniej rosną (nie czytaj, będzie obrzydliwe nieco) na ludzkim oborniku

No ale sorry, to nie ja ustaliłem kościelne prawo, ja tylko mówię, jak jest Sęk w tym, że Wszystkich Świętych i Zaduszki również wywodzą się z praktyk pogańskich, ale zostały przez KK odpoganizowane i przyjęte w poczet praktyk katolickich, w przeciwieństwie do Halloween, opierającego się na wierze w duchy, demony i na ich zstępowaniu tego właśnie dnia na ziemię, co jest z nauką Kościoła niezgodne, o!
1.prawda to , dlatego przestałam ogórki robić na zimę bo wszystkie się psuły , mimo hipersterylności wykonu na takim nawozie można się glistnicy nabawić
2.bo halołing był w kraju protestanckim gdzie sie takimi drobiazgami nie przejmowali
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Look dla Polly: http://wvoodoo.tumblr.com/post/96327666382 fryz na Chińczyka i nindżopszowe zwisy

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Halloween wywodzi się z tradycji pogańskich, ale KK zwalcza bo chce mieć monopol, albowiem KK robi to samo. Czyż nie nakazuje wierzyć w dusze zmarłych, czyż nie po to są zaduszki, tylko inna forma, a KK nie znosi konkurencji jak wiadomo

To jest to samo co teraz, tylko wywodzi się z kiedyś. Było formą oswajania śmierci, a dziś stanowi formę rozrywki. Bez konotacji. To my je sobie te konotacje wbijamy do głowy. Poza tym wcale nie jakieś złe, skoro chodziło o to samo, o dusze zmarłych.
Oni też dziękowali za plony etc. Nie miało to żadnego związku z szatanem. Żadnego.

To nie jest łamanie zasad wiary. W ogóle to przykazanie o cudzych bogach, to brzmi już jak slogan monopolisty, no sami powiedzcie.

Ale w obchodach Halloween nie ma żadnej czci ku żadnym bogom.
Liiiitooooości, nie ejsteśmy w średniowieczu, a tak się zachowujemy. Wszystko się zmienia, świat się zmienia, można brać przykład i sie swietnie bawić ( cóż złego w czerpaniu przykłądów z USA jak sami nie umiemy?) Można dumać 2 listopada nad grobem bliskich. Można wszystko. I to się nie wyklucza właśnie. Skończmy (w sesnie my - naród) zachowywać się jak w Średniowieczu, że wszystko co inne jest be i herezja bo sztan tam siedzi!

Cytat:

A to z kolei z jakiej paki? Przebrać się nie wolno? A jak mnie to wyszczupla ??????/

Przeż czarownice, pająki, i inne Rodziny Adamsów są w bajkach dla dzieci. Jest to fikcją, zabawą. Przebieramy się w dzisiejszych czasach dla zabawy.
no właśnie , dlaczego potępieniu nie ulegają bajki np o Jasiu i Małgosi , też czarownica jest ?

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Skoro nawiązania do śmierci i szkieletów są już be, to znaczy, że KK jednak się zmienia Piję m.in. do barokowych tańców śmierci, które wiszą po kościołach (np. u krakowskich bernardynów), czy praktyk typu wielkopiątkowa procesja z czaszkami Arcybractwa Męki Pańskiej (istniejącego przy krakowskich franciszkanach).
otóż to
Cytat:
powiem wam na koniec co ja osobiscie mysle o halołyn.
otoz mysle ze rzucenie sie polakow na halołym jest bezmyslnym podązaniem za zachodnią modą, a do wprowadzenia tej mody przyczyniły sie czynniki bezposrednio zainteresowane zarobieniem na niej, a my dalismy sie na to nabrac, normalnie poleźli w halołyn jak barany

czekam az lobby hodowców indykow wprowadzi u nas mode na swieto dzięczynienia
to się zgadza jak najbardziej i też tak uważam . Niemniej kultura sie globalizuje i chyba nie mamy wyjścia pozostaje nam dbać o podtrzymywanie i przekazywanie naszych własnych tradycji na równych prawach z obcymi zwyczajami .

Cytat:
W celu komercyjnym wciskamy ja sami sobie, nasi naszym, nie mów że tego nei widzisz. I to jest jeszcze bardziej żałosne imo. Bo zrobił się cyrk. I to nasi naszym go fundują. Więc cyrk na włąsnej tradycji to chyba większy żal i hańba.
i zniesmaczenie .

Cytat:

ja wofgole jestem jakas dziwna chyba bo mnie halołym obrzydza, tak samo jak mc donald na przykład
nie jesteś dzifna mnie też obrzydza , ale jak kto sie za dynię czy nietopsza przebiera nie przeszkadza mi . Grunt żeby nie uznał tego za jedyne słuszne święto traktowane poważnie .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:17   #1952
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Wiecie co, mnie wisi w sumie co KK mysli o halloween. Wkurzyla mnie forma i cel powiedzenia tego 10 latkom! Bo po 1 mozna to bylo zrobic w lagodniejszy sposob, po 2 dla takich dzieci halloween to tylko zabawa.

Zreszta czego ja wymagam od siostry co 5 latkom w przedszkolu mowila, ze maja w sobie szatana, bo sa niegrzeczne.
Ciekawe jak przedstawi grzech cudzolostwa .
i tu właśnie pies jest pogrzebion - że katechetka nie zajmuje się sprawami ważnymi tylko się fasadowych doopereli czepia - dla dziecka jest to tylko przebierana zabawa bez żadnej treści metafizycznej , a nauka powinna być poprowadzona tak , żeby za jakiś czas dziecko samo zrezygnowało na skutek wewnętrznego przekonania a nie zakazów biorą sie do rzeczy od doophy strony - zamiast wbić didom do głów , że innych należy szanować , nie kłamać , nie oszukiwać - na poziomie 10latka tyle wystarczy - żeby sobie to głęboko przyswoiły i wzięły do serca żeby być lepszymi ludźmi - czepiają się dyrdymałów , małych grzeszków które naprawdę w wypadku nieświadomości grzechami nie są i de facto nic złego nie robią , przecież żaden did na litość przed halołingiem nie myśli " przebiorę sie za wiedźmę żeby złamać pierwsze przykazanie bo chcę czcić duchy " grzech to świadome złamanie przykazania i postąpienie wbrew zasadom , gdzie tu jaki grzech
Niestety zbyt często sie spotyka katechetów dla których posiadanie różańca jest ważniejsze od szczerej modlitwy że tak sie przenośnie wyrażę
Cytat:
A ja mam pytanie o tusze do rzęs.
Zajrzałam se na KWC żeby znaleźć jakiś super a tam najlepszy... to mój
No to zajrzałam w googla popaczeć na fotki na innych bo może ja jakaś upośledzona jestem ale na tych zdjęciach to samo co i u mnie na żywo - polepione rzęsy. Tak ma być?
Przykładowa fotka: http://irecommend.ru.q5.r-99.com/sit...9/rscn8678.jpg ja to cholerstwo co rano w poczie czoła rozczesuję przy czym połowa tuszu mi odpada a może to taki standard wymagający zaakceptowania?
A jeśli nie to może ktoś poleci tusz, który nie pogrubia i nie skleja tylko po prostu wydłuża rzęsy zostawiając je niby naturalne. W sumie to myślę o czarnej hennie żeby się nie wkokufiać.
mnie nie skleja a wydłuża mejbilinowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 pogrubiać nie pogrubia , podkręca i wydłuża trochę . Jak zaczyna wysychać , wtedy sie grudkować zaczyna , ale póki nie to jest ok.
Cytat:
Pierwszy?!

Śniło mi się, że mam asymetryczny, nindżopszowy puaszcz, usztywniany we środku styropianem chyba, czarny i strasznie drogi

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Bo plecyyyy
No i postanowiłam sobie że przepłynę pod wodą cały basen, na razie udaje mi się połowę pokonać ale będę trenować!!!!
50 m ? mnie się w najlepszych czasach udawało prawie połówkę 25 przepłynąć , ale hej , gdzie te caszy
a so masz z plecyma ?

Ziiiiiimno

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 21:28   #1953
rachell111
Zakorzenienie

Fakt, zimno ale jechałam sobie dziś autem i tak mnie nasłżo, ach żeby tak było do wiosny. Taką zimę to ja zrozumię pomarzyć można co nie

Wreszcie klikam z pokoju, odsyfione. I miła niespodziewanka, wracam wieczorem a małżyk sam odsyfił.
Ale na ktrótko, gdyż tera małżyk będzie syfił w sypialni, skutkiem czego tymczasowo sypialnia będzie w pokoju, co w efekcie oznacza moją ponowną banicję do kuchni. Na szczęście tylko wieczorami. Of kors sprawa przedpokoju wciąż nierozwiązana bo Teżu nie ma czasu na sklep, dopiero next week. Eeeech zima nas zastanie.

No ale nie marudzę już, miło że mi oszczędził najgorszą rabotę z pyłem. Bo reszta to je pikuś.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-24 o 21:35
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:02   #1954
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

50 m ? mnie się w najlepszych czasach udawało prawie połówkę 25 przepłynąć , ale hej , gdzie te caszy
a so masz z plecyma ?

1 50 m ale tak se pomyślałam że jakbym poszła na 25 m to bym już cały przepłynęła

2 No bolą mnie dziady od zgarbacenia

Rachelo coś pisałaś o remoncie i pęknięciach ścian? Nie pamiętam dokładnie co ale miałam Ci napisać że jeśli to pęknięcie tynku wynikające z pracy jego to żadne maskowania nie pomogą i tak będzie pękać .

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-10-24 o 22:18
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:17   #1955
Betty83
Zakorzenienie

tego potrzebowałam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0277.jpg (162,1 KB, 30 załadowań)
Stary 2014-10-24, 22:23   #1956
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
tego potrzebowałam...
zamawiam wszystko bez nori

snad wkokufa takiego, że zaraz kogoś zabiję

nie, nic się nie stało

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:24   #1957
neska951
Zakorzenienie

:
Cytat:
tego potrzebowałam...
Stary 2014-10-24, 22:30   #1958
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
zamawiam wszystko bez nori

nie, nic się nie stało
pamiętam że glona nie lubisz
fogle to dodałam kiełki i seler naciowy

awokado z biedy i takie sobie...
ale jak wybierałam w sklepie, to mi się przypomniał tekst z jakiegoś fanpejdża typu Podsłuchane w biedrze, jak jedna ekspedientka do drugiej woła, żeby jej podać kod na AWOKADŁO
może dlatego niektóre som nietopre, bo to awokadła som
Stary 2014-10-24, 22:37   #1959
neska951
Zakorzenienie

Znalazłam se pierdzionek

http://www.buckinghamrowe.com/produc...0Paris&idp=552

Co te wspólne perfumy robią z człowiekiem
Stary 2014-10-24, 22:37   #1960
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

ale jak wybierałam w sklepie, to mi się przypomniał tekst z jakiegoś fanpejdża typu Podsłuchane w biedrze, jak jedna ekspedientka do drugiej woła, żeby jej podać kod na AWOKADŁO

a reszty najwyżej wydłubię glona

ojtam ojtam ja często używam: ogórec, pomoidorcy, rzydkiewki, cybula, no i czoch, że o japkach nie wspomnę

28.05.2010
Stary 2014-10-24, 22:39   #1961
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Pierwszy?!

Śniło mi się, że mam asymetryczny, nindżopszowy puaszcz, usztywniany we środku styropianem chyba, czarny i strasznie drogi

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:

awokadło mnie zabiło
didke tez
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-24, 22:40   #1962
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rachelo coś pisałaś o remoncie i pęknięciach ścian? Nie pamiętam dokładnie co ale miałam Ci napisać że jeśli to pęknięcie tynku wynikające z pracy jego to żadne maskowania nie pomogą i tak będzie pękać .
Dzięki ja to wiem, i takoż uważam, choć cegiełki i inne grubsze sprawy zaąłtwiłyby problem (skoro spod tapety niewidoczny) . Ale, to nie jest mój problem, ja z tym problemu nie mam, to Teżyk się rzuca, to jego schiza, ale już nad nim pracuję i powinno być spoczko. Ja się wywiadywałąm czy aby na pewno nic nie ma, że może ktoś coś zna, bo by to przyspieszyło wszystko i ukróciło moje cierpienia związane z czekaniem wskutek wydziwian chuopa.
Cytat:
tego potrzebowałam...
Alez bym chiała tam teraz być.
Cytat:

1. uuups, już nie żałuję Glona kocham, naciówka tylko w soku bardzo marchwiowo-jabłkowym lub w zupie.

2. To pewnie dlatego, że im to awokadło z pieca spadło.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-24 o 22:45
Stary 2014-10-24, 22:42   #1963
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Znalazłam se pierdzionek

wyglada jak jakis pasozyt
Stary 2014-10-24, 22:43   #1964
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam se pierdzionek

iście lobsterowy

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Obcy
Stary 2014-10-24, 22:46   #1965
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam se pierdzionek

trochę przypomina larwę

Cytat:

a reszty najwyżej wydłubię glona

ojtam ojtam ja często używam: ogórec, pomoidorcy, rzydkiewki, cybula, no i czoch, że o japkach nie wspomnę
ale nie krzyczysz przez cały sklep wypełniony ludźmi?

Cytat:
1. uuups, już nie żałuję Glona kocham naciówka tylkow soku bardzo marchwiowo jabłkowym lub w zupie.

1. nie wszystkie są selerowe

2.
Stary 2014-10-24, 22:54   #1966
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

28.05.2010
Stary 2014-10-24, 23:15   #1967
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie
Tylko inny kamień bym dała

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
trochę przypomina larwę

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
iście lobsterowy

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Obcy
A co to lobsterowy jest?
Stary 2014-10-24, 23:31   #1968
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A co to lobsterowy jest?
Jak wiele rzeczy w Barze nic To z angielska przeróbka własna. Lobster= homar.
Stary 2014-10-24, 23:33   #1969
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

ale nie krzyczysz przez cały sklep wypełniony ludźmi?
w sumie nie, tylko w barze , chociaż czasem coś tam mi się wyrwie na zewnątrz

NARS rec I
po mojemu
znaczy podkład, dużo podkładu, na to matowienie narsem (zamiast Dry-flo). Jest b. ok. Dalej bronzer, rozświetlacz, roztarcie, pominęłam meteorki i jest ok. podoba mi się fajna paszcza
Jutro próba z Narsem na wierzchu mejkapu, zamiast meteorków

28.05.2010
Stary 2014-10-25, 00:04   #1970
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
pił ktoś grzany cydr?

a przy barze testowali coś ze słoika, co wyglądało jak rozgotowany makaron kolanka w cienkim rosole, chyba z gruszek to było i nieźle kopało z tego co zaobserwowałam
1. próbowałam zamówić ale nie podgrzewali, phi
2. brzmi strasznie

Cytat:

Cytat:
To pewnie dlatego, że im to awokadło z pieca spadło.

Cytat:
Cytat:
iście lobsterowy
Cytat:
trochę przypomina larwę

Cytat:
NARS rec I
po mojemu
No, ja się wymalowałam standardwo, pominęłam Narsa i łeee, bida z nędzą i pory. Zapodałam cienką warstwę i inna rozmowa Jak to się szybko człowiek przyzwyczaja do lepsiejszego wyglądu.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 09:58   #1971
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
tego potrzebowałam...

Cytat:

NARS rec I
po mojemu
znaczy podkład, dużo podkładu, na to matowienie narsem (zamiast Dry-flo). Jest b. ok. Dalej bronzer, rozświetlacz, roztarcie, pominęłam meteorki i jest ok. podoba mi się fajna paszcza
Jutro próba z Narsem na wierzchu mejkapu, zamiast meteorków

W sumie, to nie wiem czy się cieszyć, że Ci sie podoba, czy nie
Cytat:

No, ja się wymalowałam standardwo, pominęłam Narsa i łeee, bida z nędzą i pory. Zapodałam cienką warstwę i inna rozmowa Jak to się szybko człowiek przyzwyczaja do lepsiejszego wyglądu.

A nie mowilam,że puder cud
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 11:42   #1972
Polly_
grozi wypollizowaniem

ad sinupret narsa-to jak długo on moze isc z zagranicy?
Stary 2014-10-25, 12:27   #1973
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mam w chaupie +11 stopni, kto mnie przebije?
Stary 2014-10-25, 12:39   #1974
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
ad sinupret narsa-to jak długo on moze isc z zagranicy?
Zależy gdzie zamawiany, ale pewnie tydzień w porywach do dwoch?
Ze strony narsa jak kolezanka zamawialą, to przyszło chyba po 5 dniach czy jakoś tak, kurierem pod drzwi chałupy, i dawali nr śledzenia przesylki.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 12:44   #1975
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
No ciągle walczę ze sobą, czy brać takie maleństwo , czy polować na większy....a jak mam porównanie,że za 5,5 g placiłam ok 30 zł, a teraz za 1,7...to mi się trochę wąż w kieszeni odzywa....
rozumiem
ja się nie zastanawiałam bo brałam tylko na spróbowanie przy okazji kupowania podkładu (a że się spodobał to już inna sprawa - co nie znaczy ze szybko to zużywam )
Cytat:
A tak serio to dla mnie jednak najlepsze są silikonowe szczoteczki

Cytat:
Fakt, zimno ale jechałam sobie dziś autem i tak mnie nasłżo, ach żeby tak było do wiosny. Taką zimę to ja zrozumię pomarzyć można co nie
ja bym tak chciała żeby znów zimy nie było
Cytat:
tego potrzebowałam...

Cytat:

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 12:49   #1976
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam se pierdzionek

a mi się chce odlewki Mauboussin edp, to przez to zimno mi się ulepków chce
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Mam w chaupie +11 stopni, kto mnie przebije?
ja mam +12, dlatego na ochotnika przyszłam do roboty

Awokadło dobre
Onegdaj na zlocie Melagu powiedziała, że jej kilkuletnie dziecko wyskoczyło z tekstem, że w kinie je cockporn
Stary 2014-10-25, 13:02   #1977
Redhaired Witch
Nindżopesz

Polly, tam w mailu napisali: Estimated Delivery Date
On or before 24th October
Most items arrive within the estimated delivery time. If you have not received your item in this time, don't worry as delays do occasionally occur. We ask you to wait 14 calendar days for UK, 21 calendar days for Europe and 30 calendar days for rest of world before you contact us to let us know you have not received your item.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 15:56   #1978
gryx82
BAN stały

Cytat:
w Małym Rzymie mają fajny basen, ale lokalizacja słaba
Tak se paczę na ich stronę, pakiet świąteczny mają (24-26 grudnia), pewnie dla tych, którzy nie przepadają za swoją rodziną
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
na takim nawozie można się glistnicy nabawić
Mnie już sama ta "idea" obrzydza
Cytat:
tego potrzebowałam...

Cytat:

Cytat:
A co to lobsterowy jest?
Cytat:
Jak wiele rzeczy w Barze nic

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Onegdaj na zlocie Melagu powiedziała, że jej kilkuletnie dziecko wyskoczyło z tekstem, że w kinie je cockporn

---

Machnę znad talerza po żurku, okruszków po bułce i lekkiego kaca
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 16:08   #1979
Betty83
Zakorzenienie

dokańczam wczorajszy urobek

Cytat:
Tak se paczę na ich stronę, pakiet świąteczny mają (24-26 grudnia), pewnie dla tych, którzy nie przepadają za swoją rodziną
większość tego typu obiektów ma
i w dodatku ludzie z tego korzystają

o zwyczajach i życzeniach gości hotelowych, to książki można pisać
Stary 2014-10-25, 16:17   #1980
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam pytanie o tusze do rzęs.
Zajrzałam se na KWC żeby znaleźć jakiś super a tam najlepszy... to mój
No to zajrzałam w googla popaczeć na fotki na innych bo może ja jakaś upośledzona jestem ale na tych zdjęciach to samo co i u mnie na żywo - polepione rzęsy. Tak ma być?

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

znad dziewiczej, ponownie zaszytej szpary
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości