|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
Uważaj jak chcesz, mieszkasz "pół Polski" dalej więc nie wiesz ![]() Ja uważam temat za zakończony bo to wątek ślubny a nie o pracy. |
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Dokladnie. Skonczmy to...
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jakąś wiedzę na temat ekonomii czy przedsiębiorczości, co prawda bardzo podstawową, ale pierwszy raz spotykam się ze stwierdzeniem, że w jakimś regionie się nie da i tyle. zaciekawiło mnie to po prostu. stwierdzenie, że jestem z innej części Polski, więc nic nie wiem o uwarunkowaniach w Waszych stronach... hmmm pozostawię bez komentarza. nie mówimy o odległych krajach z drugiego końca świata, tylko wciąż o Polsce ja pochodzę z bardzo małego miasteczka o najwyższym bezrobociu w województwie, o małym procencie ludzi z wyższym wykształceniem, ale to nie determinuje w zasadzie niczego. wciąż znajdują się ludzie, którzy potrafią zarobić i po 50 tysięcy na miesiąc. z mojej strony koniec tematu.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-10-25 o 17:03 |
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Faktycznie za dużo tu o pieniądzach, a o to można się najszybciej pokłócić...
|
|
#4295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() TysiaBB1989
Le_Lena Sensuall Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! |
|
|
|
|
#4296 |
|
Rozeznanie
|
Jestem mężatkąąąąą !!!!!!!!!!
Już niedługo relacja i foty. Ślub był magiczny, wesele za☠☠☠ist* !!! Suknia boska, wszystko piękne i idealne. Goście cudowni ! |
|
|
|
#4297 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
opowiadaj jak było ![]() hmm panna izabela nie wiem co to są te twoje strony,w lokalizacji masz Warszawę ![]() Ja sama mieszkam w małym miasteczku i komu się chce pracować, ten robotę ma i to nie za najniższą krajową. Ale znam ludzi, którzy mają zawsze miliard wymówek jeśli chodzi o robotę i tacy faktycznie sobie nie dają rady.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-10-25 o 22:50 |
|
|
|
|
#4298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na relacje Cytat:
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
dziś mamy plener filmowy
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Suuper! Pochwal sie potem efektem
![]() Ostatnio tz dzwonil znow o film i kamerzysta wyszedl ze szpitala i powiedzial "montuje sie". Takzemoze do Bozego Narodzenia dostaniemy.
|
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też zimno
ale my się ubieramy w normalne ciuchy, a nie w ślubne więc będę miała futerko, czapkę i szalik taka stylówa będzie idealnie pasować do ujęć z wesela w sierpniu no ale co zrobić
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Say, taka stylówa też bedzie super
![]() A u nas 10 miesiecy do ślubu, a mi sie nic nie chce slubnego robić ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Dobra, zabrałam się za szukanie zaproszeń ja wybrałam te no fajne są, ale jak dla mnie za skromne dobijcie mnie
|
|
|
|
#4304 |
|
Winter is coming
|
twoje zdecydowanie lepsze
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tam nie urzekła |
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
A ja trochę nie rozumiem tego narzekania na region. Jak ktoś wie, że tam gdzie teraz mieszka nie ma perspektyw to po co kurczowo trzymać się tego miejsca.
Byłam wczoraj na panieńskim, to już ostatni w tym roku
|
|
|
|
#4307 |
|
Zadomowienie
|
Kochane sobotnie PMki, wszystkiego najlepszego!!! Must, czekam na relację! Dziewczyny, podzielicie się pomysłami na sesję w taką pogodę? |
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak było?
![]() Cytat:
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
Must
gratulacje opowiadaj ![]() Ja mam już płytke i foto jednak nie dane mi było objeżeć, natomiast w domu oglądali i mówili że kamera powinna być do samego rana bo tak się goście bawili z czego jestem dumna
|
#4310 |
|
Konto usunięte
|
Gratki Must!
![]() Co do plenerów w taką pogodę - to ja widzę albo coś w jakimś wnętrzu (u nas odpada, bo ani pół zamku nie mamy w całym regionie , a np.skansen mi osobiście zupełnie się nie podoba) albo na zewnątrz, ale z rekwizytami (płaszcz, futerko, cokolwiek co nie pozwoli zamarznąć). Tak naprawdę to na śniegu byłoby chyba prościej, więcej możliwości stylizowania się.Jeszcze przychodzi mi do głowy sesja przy ognisku, o zachodzie słońca
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajnie
pogoda akurat na wczorajsze popołudnie się poprawiła co prawda było chłodno, ale wyszło słoneczko. nasze propozycje miejsc bardzo spodobały się kamerzystom. spacerowaliśmy po kilku uliczkach starówki, karmiliśmy kaczki nad rzeką, piliśmy kawkę w kawiarni i tańczyliśmy na środku ulicy fajnie wyszło, byliśmy wszyscy zadowoleni.
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas dzis równe 10 miesięcy do ślubu Tż się zgodził na te zaproszenia co mi sie podobają, więc juz spersonalizowałam liste gości, wybrałam tekst zaproszeń, wiersz i tylko czekam na wyplate zeby przelew zrobić |
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te 10 miesięcy zleci mega szybko, zobaczysz! i super, że tż zdecydował się na twój typ zaproszeń, o wiele bardziej mi się spodobał twój wybór niż jego
|
|
#4314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pewnie to niewiele pomogło
|
|
#4315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Dziewczyny,skoro mowa o dzieciach to i może ja się wypowiem. Wraz z mężem planujemy mieć gromadkę dzieciaczków,wiem ,że w tych czasach to dość dziwne i trójka to już maksimum,my chcemy mieć ok 5. Jesteśmy młodzi ,więc z decyzją o dziecku chcemy jeszcze poczekać z rok ,może dwa lata.Gdyby ślub był kilka lat później na pewno zaraz po ślubie byłoby planowanie dzidzi,ale gdyby teraz zdarzyła się wpadka na pewno byłabym przeszczęśliwa będąc w ciąży. Wychowałam się w dużej rodzinie,mam 4 rodzeństwa ,mąż ma 6 rodzeństwa i wiemy jak super jest mieć tak liczną rodzinę.Mimo tego,że utrzymywaliśmy się tylko z pensji taty ,nie mieliśmy często pieniędzy na jedzenie ,bardzo dużo pomagała nam ciocia,mamy siostra.Mama też ma dużo rodzeństwa i zawsze jest kogo odwiedzać ![]() Święta w tak licznej rodzinie są magiczne i zawsze czekam na jakiekolwiek święto bądź niedzielę,by spędzić czas raz z rodzinką. Mimo tego iż panuje teraz bieda,u nas też krucho z kasą,planujemy mieć kilkoro dzieci ,by one też cieszyły się sobą i tym ,że wszystko robi się lepiej gdy jest więcej ludzi.Nie będziemy uczyć pociech ,żeby ubierali się jak najmodniej,markowo i mieli wszystko co najlepsze,bo uważamy to za karanie dziecka.Mając 5-6 tys miesięcznie,pewnie byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie,dla innych jednak to bardzo mało.Uważam,że jeśli ktoś chce czekać na dziecko do wtedy,kiedy będzie milionerem,nie jest na nie w ogóle gotowy i lepiej ,żeby cieszył się pieniędzmi niż dziećmi.Wiem,że zaraz zostanę zjechana za to,że jak można mieć dziecko mając najniższą krajową,ależ owszem można,wystarczy odmówić sobie luksusu i cieszyć się wspólnymi chwilami.W przyszłości będziecie tylko dziękować za to,gdy będzie miał wam kto pomóc lub chociaż porozmawiać. |
|
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
-------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------
Dziewczyny,skoro mowa o dzieciach to i może ja się wypowiem. Wraz z mężem planujemy mieć gromadkę dzieciaczków,wiem ,że w tych czasach to dość dziwne i trójka to już maksimum,my chcemy mieć ok 5. Jesteśmy młodzi ,więc z decyzją o dziecku chcemy jeszcze poczekać z rok ,może dwa lata.Gdyby ślub był kilka lat później na pewno zaraz po ślubie byłoby planowanie dzidzi,ale gdyby teraz zdarzyła się wpadka na pewno byłabym przeszczęśliwa będąc w ciąży. Wychowałam się w dużej rodzinie,mam 4 rodzeństwa ,mąż ma 6 rodzeństwa i wiemy jak super jest mieć tak liczną rodzinę.Mimo tego,że utrzymywaliśmy się tylko z pensji taty ,nie mieliśmy często pieniędzy na jedzenie ,bardzo dużo pomagała nam ciocia,mamy siostra.Mama też ma dużo rodzeństwa i zawsze jest kogo odwiedzać ![]() Święta w tak licznej rodzinie są magiczne i zawsze czekam na jakiekolwiek święto bądź niedzielę,by spędzić czas raz z rodzinką. Mimo tego iż panuje teraz bieda,u nas też krucho z kasą,planujemy mieć kilkoro dzieci ,by one też cieszyły się sobą i tym ,że wszystko robi się lepiej gdy jest więcej ludzi.Nie będziemy uczyć pociech ,żeby ubierali się jak najmodniej,markowo i mieli wszystko co najlepsze,bo uważamy to za karanie dziecka.Mając 5-6 tys miesięcznie,pewnie byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie,dla innych jednak to bardzo mało.Uważam,że jeśli ktoś chce czekać na dziecko do wtedy,kiedy będzie milionerem,nie jest na nie w ogóle gotowy i lepiej ,żeby cieszył się pieniędzmi niż dziećmi.Wiem,że zaraz zostanę zjechana za to,że jak można mieć dziecko mając najniższą krajową,ależ owszem można,wystarczy odmówić sobie luksusu i cieszyć się wspólnymi chwilami.W przyszłości będziecie tylko dziękować za to,gdy będzie miał wam kto pomóc lub chociaż porozmawiać.[/QUOTE] Pieknie to napisalas
|
#4317 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Jeszcze czekam aż Bóg da na dzieci I jakiego luksusu ? Nie wiedziałam że nowe buty i torebka albo wakacje w Polsce, czy nawet tydzień w Grecji to luksus
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-10-27 o 17:52 |
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te ktore wybral Tż moglibyscie spokojnie wykonać sami U nas decyzja zapadła kupiliśmy dzis wycieczke do egiptu jutro wylot i wielkie pakowanie dziś lecimy w czwórkę wiec mamy frajde
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
pysia1987 - Super, że TŻ zgodził się na te zaproszenia, które Ty wybrałaś
Pochwal się później efektem I tak jak już Ci pisałam, te 10 miesięcy minie jak biczem strzelił. Cytat:
|
|
|
|
|
#4320 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale w sumie dobra taktyka - 5tka dzieci, to może chociaż jedno Ci będzie pomagać |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

takich przykładów może być mnóstwo, ktoś może założyć własną działalność, wpasować się w lukę na rynku i zacząć zarabiać "kokosy" 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czekam na relacje 

no fajne są, ale jak dla mnie za skromne 

pewnie to niewiele pomogło
Jeszcze czekam aż Bóg da na dzieci