|
|
#1501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie 2014 cz. IV
Własnie ogladam tv. To jakis horror, pijana kobieta w 27tc urodziła dziecko w szpitalu, gdzie okazało sie, że to tylko część dziecka, a reszta była w domu, gdzie obcięto mu głowę
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
ale ja ostatnio leniwa się zrobiłam
czytam wszystko na bieżąco ale kompletnie nie mam weny żeby cokolwiek odpisać, jakoś nie dociera do mnie, ze za 1,5 miesiąca będę rodzić nie mam natchnienia żeby się pakować ani nic, w ogóle jakiś pechowy dzień bo chciałam kupić wózek żeby znowu zachandlowac i na jednej aukcji przelicytowali mnie o całe 5zł a na drugiej o 2,5 |
|
|
|
#1503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj sobie zrobiłam leniwy dzień, wczoraj się trochę przeforsowałam, poodkurzałam samochód, dom, wymyłam podłogi. A dzisiaj tylko już leżałam na kanapie
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Miała 5 promili i zaczęła rodzić w domu. Jej partner który miał 3 czy ponad 3 promile postanowił odebrać poród nożyczkami...
|
|
#1506 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy to ta zmiana czasu, ale o 17 wróciłam do domu i odruchowo przebralam się w pizamy. Leżę i czytam
![]() Dłonie mi spuchły dziś... ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Strach włączyć tv
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
masakra,
maczuma ja chyba przestane ogladac wiadomosci (kiedys nie oglądałam w ogole tv wiele miesięcy i miałam spokoj) |
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem krótko dla takiej suki kara śmierci i niech mi nikt nie pieprzy o prawach człowieka....
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Rozeznanie
|
co wy piszecie??? obcieli dziecku głowe??????? one zaczelo sie rodzic i odciał mu główke a reszta w ciele kobiety została??? mój boże... za☠☠☠ałabym takie zweirzeta!!!!! mam tylko nadzieje ze te dziecko już wtedy nie żyło i tego nie czuło....
![]() kupiłam ten blistix oby pomógł. Ja zmoim dalej nie gadam a on dalej nie rozumi czemu. Przynajmniej posprzątał, ale to tzreba było sie obrazić żeby posprzatal?eh, ale mu wygarne jutro. weszłam po coś, o coś chciałam spytac i nie pamiętam... i dupa, najwyzej potem znów tu zajrze :P
|
|
|
|
#1512 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ja może zabrzmie nie logicznie ale żałuje ze za chuda jestem
krzyż i kolana to mnie tak bola ze mam ochotę usiąść i płakać... Okazuje się ze to nie jest ani dobre abi fajne przytyc tylko w brzuchu....
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
Jak tak można
Ja się pytam jak tak można...
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys nie oglądałam tv i jakas szczęśliwsza byłam.
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Mnie dziś nieźle kręgosłup boli. Leżę i to ja raz masuje raz mąż aby palce odpoczely.
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
Masakra... dobrze, że lecą u mnie Pingwiny w Madagaskaru o tej porze, żeby mnie nie kusiły wiadomości.
Zadam pytanie za 200 punktów. Kto ma pierwszeństwo: kobieta w ciąży, czy osoba starsza? Bo jutro idę do gina do przychodni na 8,15 i zawsze jest dym... ja się nie kłócę, ale inni się kłócą za mnie.
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
eee dziewczyny co wy gadacie takie horrory....aż weszłam na onet na tvn24 i nic o tym nie ma....
kiedyś była ustawa że ciężarne i kombatanci mają pierwszeństwo ale ją zniesiono. teraz to dobra wola ludzi z kolejki że cię przepuszczą chyba że jest kartka |
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
To ta kobieta o której pisałam, że taka pijana była ?
eeee... chyba bym im du... pourywała i te ich genitalia co se dziecko zrobili i tak załatwili... Popier... się im całkiem w głowach tym ludziom ostatnio, a w naszym kochanym rządzie tylko gadają, że antykoncepcja jest zła itd. Powinna być bezpłatna tak jak w UK to może te debile by z niej korzystali i nie rodziły by się niechciane, bite czy gwałcone przez swoich podopiecznych dzieci, bo by zwyczajnie ich nie było i nie musiały by się męczyć.
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Rozeznanie
|
Odnośnie kolejki kto ma pierwszeństwo, to ja miałam ostatnio sytuacje że byłam z mężem w cerrfur, mieliśmy kilka rzeczy i poszliśmy do kolejki pierwszeństwa dla kobiet w ciąży, przy kasie stała młoda para z dużym wózkiem, kończyli wypakowywanie a kasjerka ich kasowała. Ja dochodzę do kasy a przede mnie wpycha się stara baba, trzymała się dobrze, żadnej laski i udaje że mnie nie widzi. A mój tż się aż zagotował i na cały głos że to ona nie ma pierwszeństwa i co to za kultura. Baba dalej udaje że nic nie widzi,ludzie się na nią patrzyli, no to poszliśmy do kasy obok bo się zwolniła, zostaliśmy szybko obsłużeni a ta baba dalej stała w kolejce, a kasjerka zaczęła wolniej kasować. Niestety starsi ludzie myślą że im wszystko wolno ( oczywiście nie wszyscy, są tacy co znają kulturę) i nie przepuszczą kobiety w ciąży.
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Śliczny ten zestaw 11 elementów z łóżeczkiem i pościelą Zwłaszcza ta pościel mi się podoba i powiem że praktyczny ten ochraniacz na szczebelki, jeśli łóżeczko będzie stało przy ścianie to odgradza dzidziusia od zimnej ściany Przydało by mi się coś takiego bo akurat łóżeczko mam przy ścianie---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Idę spać Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
|
|
|
|
#1522 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Hello
Cytat:
Bo w sumie zewnątrz wyczyszcze tym plyn do tapicerki, ale w srodki mam obite wszystko bawelnianym materialem i nie wiem jak to najlpiej przeprac/przeczyścic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mąż żartuje ze powinnam totka puścić![]() Cytat:
Cytat:
OJ, a ja siebie nie ![]() Cytat:
![]() Co do ust to sama problemow nie mialam, ale wsyztscy w otoczeniu zachwalaniu Tisane w sloiczku A jeszcze jeżeli chodzi o masla i oleje, to ja od paru lat kupuję w E-naturalne (bo akurat moge we wroclawiu odebrac), ale z blogow znam tez ze Biochemia Urody, Zrob sobie krem, Calaya itd też maja takie produkty ![]() Szukam teraz jakichs naklejek na sciane i nic stacjonarnie znaleźc nie mogę, a chciałabym udekorowac jakos kącik dziecka- chyba poszukam czegos online- moze polecicie gdzie można znaleźć? |
||||||
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tisne też polecam! Zupełnie zapomniałam o tym.
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Przypomnialyscie mi ze musze popytac znajomych o kombinezon,bo nie mamy. Ja jeszcze mysle o dostawce do wozka- zeby starsza mogla tez jechac jak sie zmęczy. Poza tym nie wiem co jeszcze mam kupic...
Tez juz si nie moge doczekac
|
|
|
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
dzień doberek dziewczynki
|
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
Helooooł
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
heloł.
Antosia- te daktyle to laska pisała że na szyjke są, ale nie pametam co hehe, zapamietałam tylko co brac i że dobrze robi Musze znow przeczytać to dam znać. To ejst na stronie http://naturalniepocesarce.pl/?cat=2 w historiach porodowych.---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- dziewczyny zajrzyjcie do klubu. |
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy się ze strasznie rozrabiajaca Emilka w 35tc
|
#1530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

nie mam natchnienia żeby się pakować ani nic, 

i dupa, najwyzej potem znów tu zajrze :P

Ja się pytam jak tak można...

bo w moim szpitalu jest tylko zewnatrzoponowe - którego nie chce!! Co myslicie o takim tanim?