![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Witam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Raczkowanie
|
Chyba troszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1775 |
Raczkowanie
|
Myślę że nie powinien mieć nic przeciwko, ja swojaą gin mialam zapytac na ostatniej wizycie, ale jak do niej wchodzę to mam kompletne zaćmienie. Muszę zacząć zapjsywać pytania na kartce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Wtajemniczenie
|
U mnie mąz chodzil ze mną nie wazne jak miałam USG. teraz jedzie ze mna na prenatalne i pewnie też bedzie docipnie. Nawet po porodzie jak był ze mną to nic lekarz nie mówił wchodzi a ja sie nie krępuje bo to mój maż zna mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1778 |
Konto usunięte
|
hej
![]() wpadłam się przywitać, wrócę później koło 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mimi ![]() ![]() Czanulka ty to masz wesoło z tż ![]() ![]() W kwestii zaparć ja tak jak Kinia polecam Lactulosę na wywołanie, a jak jest już sam blok to czopki glicerynowe ![]() ![]() Fotelik wpinany na stelaż wózka to jest fantastyczne rozwiązanie, ale nie na codzienne spacery! jak np. macie dzień załatwiania różnych spraw i jeździ się sporo samochodem, to wtedy jest to bardzo praktyczne, bo zamiast za każdym razem budzić malucha żeby przełożyć go do gondoli, to tylko cyk wpinamy w stelaż i jedziemy na shopping ![]() ![]() ![]() ![]() Usg "genetyczne" w większości przypadków jest już robione przez brzuch, ale... oczywiście mogą być wyjątki ![]() Wybaczcie, ale więcej nie pamiętam... kalafior ![]() My byliśmy na bardzo fajnym weekendzie w uniejowie koło łodzi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Właśnie zjadłam owsiankę i zbieram się bo dużo załatwień papierkowych dzisiaj mam ![]() Poszliśmy wczoraj do lekarza (znaleźliśmy akurat przyjmujące w niedzielę) dzwoniłam do 3 szpitali i nawet nie odebrali :/ bardzo źle się czułam, ból głowy masakryczny, brzuch też i wymioty z krwią, do tego te zaparcia ![]() Pomijam, że niedzielna wizyta prywatnie - 250 zł ![]() Z dzidziusiem wszystko OK ![]() ![]() maluszek już pięknie wygląda, machał/a łapkami ![]() Najważniejsze, że wszystko jest w porządku, a my po naszych przejściach jesteśmy bardzo przewrażliwieni..
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
hej!
nadrobiłam i już nie wiem, co pisałyście ;P mnie niestety też męczą zaparcia ![]() ![]() chyba trochę zmarzłam w sobotę i jakiś katar mnie męczy ![]() mój TŻ jest niemożliwy z imieniem dla dziecka ![]() wczoraj znowu szwagierka mnie wkurzyła. odzywa się oczywiście jak jej coś trzeba... wczoraj podpuściła szwagra, żeby zadzwonił do TŻ - pojechałbyś do Ikei i kupił Młodej stolik i krzesełka ![]() kurde, jakby allegro nie mieli, już specjalnie jadę do Ikei... bo wiadomo, że chodziło o mnie, TŻ nie ma czasu na takie rzeczy... yhhh jestem już zrzędliwa, ale na prawdę nie znoszę tej dziewuchy.. tak mi umiliła okres mojego ślubu i niedawno obrony, że nie mogę na nią patrzeć... pomarudziłam i już idę ;P Dziewczyny, super, ze wizyty udane! ![]()
#1783 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny co do tego bobasa to generujecie sobie kod i wklejacie w podpis tak jak inne suwaczki, które macie ![]() Kończymy dziś z Fasolą 10 tydzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
To ja
![]() Byłam na prenatalnych. Wszystko w porządku, dzieciątko szybko rośnie, duże jest i termin porodu przesunął mi się na 28 kwietnia. No ale zostaję z wami, jeśli można ![]() Poza tym lekarka powiedziała, że jeszcze za wcześnie na płeć, ale tak na 60% wygląda jej dziewczyńsko ![]() Próbowali mnie namówić na te pozostałe testy gen. ale nie chciałam.
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja nie wiem po co ludziom telefony skoro ich nie odbierają ![]() Chciałam do tego nowego gina się dodzwonić i coś nie idzie mi dziś... Dobrze, ze chociaż dziś juz od nocy plamień nie ma... ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1787 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#1788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Rozeznanie
|
dziewczyny niech któraś pomoże, jak wstawić suwaczek w podpis? Który kod jest potrzebny, HTML czy URL? widze teraz że mi się wyświetla ale jak zrobić aby nie było widać adresu tylko np nazwę?
I wyciągnęło do mnie malutką rączkę I siłę mi dało niespotykaną I miłość największą bezinteresowną... Edytowane przez irenka78 Czas edycji: 2014-10-27 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. [URL= www. wizaż. pl ] WIZAŻ [ / URL] = WIZAŻ bez spacji ![]() Hanka super ![]() ![]()
![]() |
#1792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Santilia współczuję szwagierki. Ja mam taką przyszłą, dziewczyna brata mojego tż - ruda małpa ![]() ![]()
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kod musisz skopiować, a w podpisie napisz sobie np. Kruszynka, maluszek- co chcesz, żeby się wyświetlało w podpisie, zaznaczasz ten tekst i u góry w polu edycji jest taka kula ziemska... Klikasz na to i tam wklejasz kod suwaka wcześniej skopiowany i i zapisujesz edycję. I suwak powinien być już ukryty pod tym co sobie w podpisie napisałaś ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Jak tak was czytam to zastanawiam się jakim człowiekiem jest dziewczyna mojego brata... Tyle lat siedzę tutaj, że nawet okazji do poznania jej nie miałam ![]()
![]() |
#1794 |
Rozeznanie
|
dziewczyny dzięki
![]()
#1795 |
BAN stały
|
Czesc dziewczyny.
Aaale mam zaleglosci.Wpadlam tylko na chwile i ide nadrabiac bo sie nie wyrobie nawet do poludnia. Dodam tylko ze wlasnie wrocilam do domu bo bylam podgladnac mojego Skarba. USG robil mi inny lekarz niz wczesniej i tez potwierdzil dziewczynke ![]() Czyli teraz juz na spokojnie moge mowic do Niej Rozalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak powiedzieliśmy, że w 2014 chcemy wziąć ślub - okazało się że ona w ciąży. i kulturalnie zapytaliśmy, czy chcą się pobrać skoro spodziewają się dziecka. to stwierdziła, że ona z brzuchem nie będzie się wciskać w sukienkę (i bez ciąży wyglądała jak wieloryb..) a poza tym żeby na własnym weselu nawet nie wypić? ![]() a jak zaczęliśmy już organizować, to byly pretensje, ze najpierw powiedzieliśmy, ze 28go grudnia, a później przełożyliśmy na 4 styczeń.. jakby to robiło jakąś większą różnicę ![]() ![]() ahhh uwielbiam o niej mówić, rozbawia mnie ten człowiek ![]()
Edytowane przez Santilia Czas edycji: 2014-10-27 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
A ja za godzinę mam wizytę u nowego lekarza
![]()
#1798 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Gaduły!
![]() Czujcie się przelecone na szybko ![]() Dziewczyny wymiotujące, współczuję Wam bardzo! Ja się czuję fantastycznie od samego piczątku, zero rzygów ani upierdliwych mdłości. Energii mam więcej niż normalnie, umysłowo tak samo ![]() W weekend miałam dużo pracy, wzięłam wolne już w czwartek. A w czwartek rano była ta tragedia w Katowicach, codziennie przechodzę 20 m od tej kamienicy do roboty ![]() I chyba podjęłam ostatecznie decyzję o zakupie chusty tkanej do noszenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
To się okaże Czarnulka, jak już ją poznasz, ale może brat ma dobry gust
![]() ![]() Ale za to dziewczyna brata tż to małpiszon taki wredny, chyba najbardziej zakochana w sobie, i do tego trzyma tego brata krótko na smyczy, on bardzo się zmienił i ogólnie jest niefajnie, tż stracił przez to kontakt z bratem i jakoś tak zawsze jest nie halo. tyle szczęścia że my jesteśmy daleko, więc rzadko się widujemy.
#1800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie mój szwagier też denerwuje.. ale nawet mi się pisać nie chce... jedna z najbardziej działających mi na nerwy osób ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- oo. jednak Ci się udało?? KCIUKI!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.