Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-28, 13:46   #1111
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Wczoraj ok. 20 w Limanowej (słyszałam w radio) matka urodziła dziecko,nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt,że była tak odurzona amfetaminą,że dziecko również urodziło się na mega haju
W głowie sie nie mieści

Moj krem z dyni pycha, rozgrzewajacy na maxa

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:47   #1112
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
kochana ja po tym odcinku, który masz na myśli nie spałam pół nocy
Chyba jestem jeszcze bardziej wrażliwa, niż przed ciążą, aż mnie Maleństwo skopało
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:48   #1113
martunka88
Rozeznanie

Dziękuję za odpowiedzi, dałyście mi nadzieję, że jeszcze chwilka i poczuję Maleństwo. Na USG najczęściej chowa się głęboko przy kręgosłupie, to może powinnam zacząć szukać ruchów na plecach

nouvelle2 śliczne buty, ogólnie to masz gust bardzo zbliżony do mojego I zazdroszczę szpilek. Ze swoją kolekcją pożegnałam się w 6tyg. gdy się okazało, że mam krwiaka i dla bezpieczeństwa uznałam, że całą ciążę przechodzę w butach na płaskim.
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:48   #1114
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
O tak i do tego dwie sąsiadki siedzące na macierzyńskim, ale one już inaczej prosperują, ja korzystam póki mogę, a co
No korzystaj,korzystaj

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
W głowie sie nie mieści

Nie jadłam jeszcze nigdy kremu z dynii :P
Cos_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:53   #1115
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
W głowie sie nie mieści

Szkoda, że nie można jeszcze w tych czasach wirtualnie przesłać jedzeniabo zjadłabym taki krem, nigdy nie próbowałam, a chce mi się czegoś nowego:P

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
No korzystaj,korzystaj

Nie jadłam jeszcze nigdy kremu z dynii :P
:P a Ty odpoczywaj w wolnym dniu to Twoja pierwsza ciąża?
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:56   #1116
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Gratuluję córeczki

Szkoda, że my się na l4 na opiekę nie załapiemy. Nie jesteśmy po ślubie, więc nie jesteśmy rodziną teraz się zastanawiamy od którego marca będzie najlepiej, żeby TŻ zaplanował urlop.

No to jest nas dwie, bo ja dowiem się albo jutro, albo za miesiąc

Co do słodyczy to każdy robi jak uważa ja sama jestem niemal uzależniona od czekolady i nie chciałabym, żeby moje dziecko miało tak samo. Tym bardziej, że przez pierwszych kilka lat dziecku się krzywda z tego powodu nie stanie, że słodyczy jadło nie będzie. Bo co innego nie danie słodyczy 2-3latkowi, a co innego 7-10latkowi. Dlatego przez pierwsze 3lata słodycze nie dla mojegho malucha, a potem z umiarem.

[B]marcia45[\B], ja w tej ciąży prywatnie chodzę, ale poszłam kilka razy na nfz w poprzedniej. Jeden lekarz to nawet się nie zgodził, by TŻ wszedł ze mną do gabinetu drugi co prawda nic nie powiedział, ale usg robił za parawanem a TŻ miał czekać przy biurku i nic nie zobaczył a tak przy okazji to wstępnie gratuluję córeczki ciekawe czy na połowkowym się to potwierdzi

Połówkowe do 22tc? Ja mam umówione na 23tc, zresztą na zaleceniach z wizyty mam, żeby umówić połówkowe miedzy 19 a 23 tc

[B]78marta87[\B], niezłego masz tego siniaka piguła, któta Ci krew pobierała, to musiała być jakaś ''mistrzyni''... Ja miałam rok temu po poronieniu obie takie ręce, ale akurat nie mam pretensji do pielęgniarek, bo wcześniej miałam pobieraną krew, a potem jeszcze raz bo trzeba było jeszcze określić moją grupę krwi, w razie czego. A to był jeszcze sierpień, ciepło, ja potem chodziłam w krótkim rękawku. Czadersko to musiało wyglądać dla postronnych

[B]luzna25[\B], nie przejmuj się ja też nic nie dostałam. Wszystko kupujemy albo na allegro, albo w lumpeksach. Ew.teściowa coś dokupuje. Nie każdy coś dostaje od rodziny czy przyjaciół

[B]colds[\B], gratuluję córeczki również. Coś tych dziewczynek jest już sporo. Jak się wesele udało?

Nie słyszałam, żeeby pościel dla malucha miała być czarno biała. Ślyszałam, że wręcz przeciwnie, powinna być kolorowa, żeby dziecko się zainteresowało, wpatruwało sięi rozwijało zmysł wzroku. Ale jeśli chodzi o telewizję to się zgadzam. Tak małemu dziecku powinno się zapewnić inną rozrywkę, poświęcać mu czas, a nie sadzać przed telewizorem.

To ja chyba jako jedyna nie oglądam? Chyba jestem trochę uprzedzona do polskich produkcji a teraz i tak ciężko by było, bo nie przewieźliśmy jeszcze satelity z poprzedniego mieszkania, więc jedyne co możemy ooglądać to naszą kolekcję dvd
Chcialabym w poniedzialek, ale zobaczymy co lekarz powie....
Pewnie teraz dowiemy sie na 100 procent czy nic sie nie zmienilo co do plci
ja po poronieniu.... 2 miesiace co tydzien chodzilam do szpitala robic krew... mialam problemy z hormonami, moje rece wygladaly jakbym wstrzykiwala narkotyki

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
nie martw się, jak znam życie, to u mnie była to jednorazowa akcja i mała znowu się obrazi

martunka88 ja właśnie codziennie czuje takie przelewanie, szczególnie wieczorem jak już poleżę w łóżku. Ale dopiero wczoraj na 100% byłam pewna, że to córka. A co do tego przelewania, delikatnego muśnięcia to zwalałam wszystko na pracę jelit

ja mam sukienkę ecru, więc szukałam kremowych butów. A takie lakierowane to spokojnie potem do jeansów czy sukienki włożę

ja miałam już zapisane na liście takie za 429 zł i miałam je w przyszłym tygodniu zamawiać. Ale tutaj u babci, przeszłam się po małych sklepikach w poszukiwaniu kozaków i znalazłam te.... za 180zł także dość sporo zaoszczędziłam, a są oczywiście całe ze skóry

cieszę się, że Wam się podobają mam nadzieję, że z sukienką będą super wyglądały

Ja też oglądam przyjaciółki, ale jestem jeden odcinek do tyłu, więc
One pasuja mi do wiekszosci ubran, do jeansow tez... Ja mialam biala suknie na slub, i stwierdzilam ze jak moje slubne nie beda wygodne to zamienie sobie na te lakierowane, bo pasowalyby.... ale nie musialam ich zmieniac, za to zalozylam je na drugi dzien do krotkiej sukienki ladnie zaoszczedzilas na butach

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
W Gdańsku na śmietniku znaleziono zwłoki noworodka nie ma dnia bez takich historii, czemu tak sie dzieje? Przecież mozna oddać takie malenstwo, zostawić w szpitalu i nie ma żadnego problemu.
Jak tak mozna
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:57   #1117
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Aaale zasuwacie dziewczyny Nie było mnie kilka godzin i już 3 strony do przeczytania

Dziś na 17 mam wizytę u ginekologa, znów zobaczę naszą maleńką Już nie mogę się doczekać, najchętniej bym wyszła, żeby akurat na 17 dojść

Witaj! Gratulacje

Mój też ma świra na punkcie brzuszka i mówi, że straszliwie słodko z nim wyglądam
Co to będzie jak urodzę - trzeba będzie przytyć, żeby słodko wyglądać

I bardzo dobrze - trzeba sobie dogadzać. Ja mam czasem takie dni, że mogłabym się wręcz kąpać w czekoladzie i wszelkim tym, co słodkie . A dziś np. odrzuca mnie od słodkości. Obym na glukozie miała ten słodki dzień

Fu ja też o łososiu nie mogę myśleć. Makrelę jeszcze z dwojga złego bym zjadła, ale łososia bym chyba ...

Uwielbiam krem z dyni! Teraz jest ten super okres, gdzie dynia jest mega tania i ostatnio bardzo dużo używam jej do wszelkiego jedzenia.
Dobrze powiedziane

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Ale mnie wyczułyście właśnie oglądałam premierowy odcinek Przyjaciółek... a wcześniej byłam w tesco
sliczne
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 13:59   #1118
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie można jeszcze w tych czasach wirtualnie przesłać jedzeniabo zjadłabym taki krem, nigdy nie próbowałam, a chce mi się czegoś nowego:P

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

:P a Ty odpoczywaj w wolnym dniu to Twoja pierwsza ciąża?
Odpoczywam jak tylko mogę Tak pierwsza
Stary 2014-10-28, 14:15   #1119
87marta78
Zadomowienie

Wróciłam z zakupów
Mega padnięta, ale za to kupiłam sporo fajnych ciuszków
Jak się wypiorą to Wam pokaże
Miałam tylko dylemat czy juz nastawiac się na Oliwkę i kupować pod nią czy neutralne. Bo koleżanka wczoraj mi opowiadała, że ten lekarz, co robił mi USG ostatnio się pomylił i jej znajomej przez całą ciążę mówił, że dziewczyna, ona pokupowała wszystko bardziej różowe, wózek różowy, a co się okazało- urodziła chłopca...
Więc jak na razie będę chyba szła w te neutralne kolory
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:17   #1120
EdithS
Zadomowienie

Dziewczyny, mam pytanie do tych, które już chowały wózki do bagażnika samochodu. Czy to konieczne, alby bagażnik był duży? Czy w podstawowe auto, nie jakieś typu kombi czy duże zwane rodzinnym swobodnie wejdzie wózek do bagażnika?
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:21   #1121
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie do tych, które już chowały wózki do bagażnika samochodu. Czy to konieczne, alby bagażnik był duży? Czy w podstawowe auto, nie jakieś typu kombi czy duże zwane rodzinnym swobodnie wejdzie wózek do bagażnika?
Ja bez problemu chowalam swój dwu częściowy wozek w sedana. Wiadomo, ze duzo miejsca tam nie zostawało ale wozek sie mieścił

Synek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 14:23   #1122
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów
Mega padnięta, ale za to kupiłam sporo fajnych ciuszków
Jak się wypiorą to Wam pokaże
Miałam tylko dylemat czy juz nastawiac się na Oliwkę i kupować pod nią czy neutralne. Bo koleżanka wczoraj mi opowiadała, że ten lekarz, co robił mi USG ostatnio się pomylił i jej znajomej przez całą ciążę mówił, że dziewczyna, ona pokupowała wszystko bardziej różowe, wózek różowy, a co się okazało- urodziła chłopca...
Więc jak na razie będę chyba szła w te neutralne kolory
Najlepiej iść w neutralne,bo nie wiadomo co się może wydarzyć
Stary 2014-10-28, 14:24   #1123
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Np. Joolz day wchodzi do bagażnika w fiacie panda, a to raczej małe auto http://magicznydomek.blogspot.com/20...joolz.html?m=1

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:28   #1124
Michiru
Zakorzenienie

marta, i co, kupowała nową wyprawkę, czy synka zapakowała w ten różowy wózek? ja się w ogóle trochę dziwię różowym wózkom. Oczywiście nie obrażając nikogo zawsze się zastanawiam czy ktoś chce mieć tylko jedno dziecko, czy ma zamiar kupić nowy jak następny będzie syn.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:28   #1125
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Np. Joolz day wchodzi do bagażnika w fiacie panda, a to raczej małe auto http://magicznydomek.blogspot.com/20...joolz.html?m=1
Cytat:
Ja bez problemu chowalam swój dwu częściowy wozek w sedana. Wiadomo, ze duzo miejsca tam nie zostawało ale wozek sie mieścił
Dziękuję:roza :
Stary 2014-10-28, 14:30   #1126
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
marta, i co, kupowała nową wyprawkę, czy synka zapakowała w ten różowy wózek? ja się w ogóle trochę dziwię różowym wózkom. Oczywiście nie obrażając nikogo zawsze się zastanawiam czy ktoś chce mieć tylko jedno dziecko, czy ma zamiar kupić nowy jak następny będzie syn.
Ja tez nie rozumiem tej mody dziewczynka = róż chłopczyk = niebieski ;/
Stary 2014-10-28, 14:34   #1127
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
to kwestia indywidualna, ale ja też bym osobiście nie kupiła różowego wózka. W weekend jedziemy do siostry TŻ, ona ma 2,5letnią córkę i po niej właśnie czarno różowy wózek, nówka sztuka, kupiony dla ich córki. I się dowiemy, czy nam pożyczą ten wózek na rok, czy chcą sprzedać, bo gdyby chcieli za niego kasę, to wtedy kupimy nowy, właśnie jakiś uniwersalny. Mi się podobają beżowe, brązowe, szare. Ale to każdego sprawa indywidualna i kto w czym gustuje.

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ----------

Cytat:
ja kompletuję raczej ubranka w kolorach różnych, mam zielone, pomarańczowe, żółte, niebieskie, czerwone, beżowe tak żeby były też dla przyszłego dziecka. Ale niektórzy lubią mieć różowe księżniczki. Mi to nie przeszkadza. Ale sama będę ubierać małą w różne kolory
Stary 2014-10-28, 14:42   #1128
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Niebieski i tak jest dość neutralny, pasuje i chłopcu, i dziewczynce. I niby wiem, że to kwestia indywidualna, ale mimo wszystko tak się czasami zastanawiam ale spoko, sama miałam rózowy wózek i nawet niektórzy z pokolenia moich rodziców nie byli świadomi jeszcze jakiś czas temu, że można inaczej

Mandarynki

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-10-28 o 14:54
Stary 2014-10-28, 14:46   #1129
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Udało im się wymienić wózek na inny kolor, a ciuszki musiała kupować.
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 14:59   #1130
ewka5891
Zakorzenienie

Dla mnie niebieski jest kolorem i dla dziewczynki i dla chłopca w różowy wozek chłopaka bym nie włożyła ale w koszulkę jak najbardziej

Synek

Stary 2014-10-28, 15:00   #1131
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Udało im się wymienić wózek na inny kolor, a ciuszki musiała kupować.
Przyda się dla następnego bobasa może będzie akurat dziewczynka.

Ja mam nadzieję, że jak mi lekarz powie co będziemy mieć to że jednak się nie pomyli
Stary 2014-10-28, 15:03   #1132
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Fiat Panda ma strasznie mały bagażnik, od razu mi się przypomniało jak w tamtym roku jechaliśmy z siostrą tż i jej mężem do teściów na rocznice ślubu z mikrofalówką i za cholere nie chciała się zmieścić w bagażnik, my we dwie siedziałyśmy z tyłu ściśnięte a pomiędzy nami ta mikrofala

Cytat:
to kwestia indywidualna, ale ja też bym osobiście nie kupiła różowego wózka. W weekend jedziemy do siostry TŻ, ona ma 2,5letnią córkę i po niej właśnie czarno różowy wózek, nówka sztuka, kupiony dla ich córki. I się dowiemy, czy nam pożyczą ten wózek na rok, czy chcą sprzedać, bo gdyby chcieli za niego kasę, to wtedy kupimy nowy, właśnie jakiś uniwersalny. Mi się podobają beżowe, brązowe, szare. Ale to każdego sprawa indywidualna i kto w czym gustuje.

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ----------

ja kompletuję raczej ubranka w kolorach różnych, mam zielone, pomarańczowe, żółte, niebieskie, czerwone, beżowe tak żeby były też dla przyszłego dziecka. Ale niektórzy lubią mieć różowe księżniczki. Mi to nie przeszkadza. Ale sama będę ubierać małą w różne kolory
Ja też kupuję ubranka w neutralnych kolorach, parę sztuk z akcentem różu będę mieć no wiadomo, ale ubierać córki tylko w róże nie będę

Przepraszam, że tak mało się odzywam, podczytuje, ale dzisiaj ledwo żyję, wczoraj układałam w szafie ciuchy i za bardzo ręce podnosiłam i ciągnie mnie dzisiaj w prawym boku, Mała kopie itd, ale jak się schyle to mam problem z powróceniem do wyjściowej pozycji , nie wiem czy nie przejechać się na IP zobaczyć czy tam wszystko dobrze.. Jak chodzę nie boli, ale przy schylaniu czy wchodzeniu po schodach boli

Gratuluję udanych wizyt i poznania płci
Stary 2014-10-28, 15:04   #1133
smv
Zakorzenienie

Kurcze ale szczerze to jak się wejdzie do działu dziecięcego to dla małych kobietę większość to różowe nie oszukujmy się... Ja wózek będę miała czerwony więc i dla faceta jak i dla kobietki

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Fiat Panda ma strasznie mały bagażnik, od razu mi się przypomniało jak w tamtym roku jechaliśmy z siostrą tż i jej mężem do teściów na rocznice ślubu z mikrofalówką i za cholere nie chciała się zmieścić w bagażnik, my we dwie siedziałyśmy z tyłu ściśnięte a pomiędzy nami ta mikrofala

Ja też kupuję ubranka w neutralnych kolorach, parę sztuk z akcentem różu będę mieć no wiadomo, ale ubierać córki tylko w róże nie będę

Przepraszam, że tak mało się odzywam, podczytuje, ale dzisiaj ledwo żyję, wczoraj układałam w szafie ciuchy i za bardzo ręce podnosiłam i ciągnie mnie dzisiaj w prawym boku, Mała kopie itd, ale jak się schyle to mam problem z powróceniem do wyjściowej pozycji , nie wiem czy nie przejechać się na IP zobaczyć czy tam wszystko dobrze.. Jak chodzę nie boli, ale przy schylaniu czy wchodzeniu po schodach boli

Gratuluję udanych wizyt i poznania płci
A po dupsku chcesz? Nie wolno nam podnosić rąk bo się ponaciagasz cholera! Marsz leżeć!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 15:05   #1134
tout-petit-fille
Zadomowienie

Poszperałam właśnie w internecie i wynalazłam warsztaty "Mamo to ja", które odbędą się jutro w Szczecinie, więc szybciutko się zapisałam

Czy któraś z Was była na ich warsztatach?

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 15:06   #1135
smv
Zakorzenienie

Parę postów wcześniej opisane masz wszystko
Stary 2014-10-28, 15:07   #1136
lesyeux
Zadomowienie

tout-petit-fille trzymam kciuki za wizytę!

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
No i.. Bedziemy miec corke
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
A z tym detektorem to faktycznie nie tak łatwo sama widzę że lekarka przykłada i jeździ po brzuchu i szuka i szuka a ja się boję za każdym razem ze nic nie słyszę... Ja bym nie kupiła póki nic nie boli i nie ma krwawienia to calm down i rilaxxxx
przemyślałam i zrezygnowałam tez pomyślałam o tym, co ja zrobię jak zacznie szfankowac sprzęt!! albo przez mój tłuszczyk nie odnajdę tętna, wtedy to od razu oszaleje
wiem że lejdi-aga kupowała ten detektor jak Ci sie sprawuje?

Cytat:
Jestem w 7 tyg.
Witaj

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
wlasnie sprawdzilam w kalendarz.... i w poniedzialek mam wizyte u ginekologa, niby kontrola, a usg pod koniec listopada, ale TZ poprosi zeby zrobil tego samego dnia, bo juz mowil w pracy, ze musi sie zwolnic wczesniej a bardzo chcialby byc podczas usg, wiec mam nadzieje ze sie uda bo inaczej wyjdzie ze po usg znow mam w kolejnym tygodniu kolejna kontrole
oby USG wykonał dokrotrek bo
Trzymać będę kciukasy za wizytę by i USG zrobili

Ja dopiero co odpoczęłam, odpędziłam schizy i zaczęłam funkcjonować pozytywnie
Gotuję zupkę grzybową tak pięknie pachnie w domu
Stary 2014-10-28, 15:08   #1137
luzna25
Zadomowienie

Byłam z tatą na cmentarzu umyć grób i tak zmarzłam, że szok Znaczy tata mył, a ja siedziałam na ławce i mu kibicowałam Ale przynajmniej trochę się dotleniłam

A potem szłam koło smyka i nie mogłam się powstrzymać Bo mają wyprzedaże za wszystko dałam 55 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0205.jpg (87,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0206.jpg (59,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0207.jpg (62,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0208.jpg (75,5 KB, 12 załadowań)
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 15:12   #1138
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Kurcze ale szczerze to jak się wejdzie do działu dziecięcego to dla małych kobietę większość to różowe nie oszukujmy się... Ja wózek będę miała czerwony więc i dla faceta jak i dla kobietki

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

A po dupsku chcesz? Nie wolno nam podnosić rąk bo się ponaciagasz cholera! Marsz leżeć!
Wiem
Już dzisiaj dostałam opieprz od tŻ a wczoraj wieczorem od mamy.

Ja wózek kupuję szary, czarny bądź granatowy
Stary 2014-10-28, 15:14   #1139
Michiru
Zakorzenienie

smv, przybij piątkę, też mam czerwony wózek

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-10-28 o 15:16
Stary 2014-10-28, 15:21   #1140
colds
Zakorzenienie

Michiru - Wesele sie udalo, jak najbardziej!
Mielismy swietna msze, ksiadz zwracal sie do Nas, imieniami, patrzyl nam prosto w oczy! wszyscy byli pod zachwytem!
fakt, ze pod koniec nocy bylam mega zmeczona, a teraz, juz 3ci dzien odpoczywam.. i biore wiecej lekow na wszelki wypadek.. Doktorek zalecil

Fotograf podeslala mi zdjecia samej Mlodej z pleneru i naszej trojki oraz jedno moje z Melanią. Dla Was moja słodka Myszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10735649_779890538735810_736609224_n.jpg (60,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 967840_779889058735958_248751152_n.jpg (80,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10744845_779889182069279_1998261402_n.jpg (52,6 KB, 32 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości