![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy faceci nie mają za dużych wymagań?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
I Photoshop! Aby zakryć te wszystkie kanty
![]() Po co się wnerwiać? Ja na nich nie zwracam uwagi. Jeśli ktoś chce modlić się do pisemek i projektantów, proszę ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
I jeszcze do autorki posta, jeśli tobie się podoba styl ubierania zagraniczny chłopaków, to masz do tego prawo, ale moja dziewczyna by parsknęła śmiechem jakbym ubrał się tak jak na przedstawionych w tym wątku fotkach, idąc z nią, na spacer, do kina, czy na drinka do clubu!! I wątpię, że za żelazną granicą tak młodzi ludzie się ubierają, może ci starsi 40+ ale na pewno 20 latek nie chodzi pod krawatem hehe porażka...... Jeszcze mam widok jak będąc w Londynie na weekend,do sklepu rano przyszedł młody chłopak w piżamie, rzeczywiście ci twoi zagraniczni mają gust, do tego miał łysą głowę, i kolczyki w obu uszach i nosie, i kupił piwo i coś do jedzenia, zapewne bardzo kulturalny osobnik, i taki zagraniczny ![]() Edytowane przez przyzwoitybramkarz Czas edycji: 2014-10-28 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyna ze zdjęcia jest piękna w swojej prostocie ,makijaż ma minimalny i wygląda bardzo naturalnie. Nie uważam ją za przeciętną panienkę z ulicy bo ja takich kobiet raczej nie widuje . Dzisiaj to mało która wygląda jak `człowiek przeraża mnie ilość makijażu , np w tym wątku który jest u nas na wizażu ,większość z tych oglądanych przeze mnie propozycji dla mnie nie nadaje się na zwykłe dni. Co do modelingu i całego świata show biznesu to mogę powiedzieć że zarówno wieszaki jak i kobiety szczupłe można zobaczyć na wybiegu a także brzydule i czasem tez chodzące piękność-różnie bywa Edytowane przez 54ce3fbc88f185a301100989ca5a9ee48614e14d_61d631024e2fc Czas edycji: 2014-10-28 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Modelki są chude, no takie kanony. No, ale nie wszystkie też są tak chude jak Anja Rubik. Aby tak wyglądać, to wiadomo, że wiele z nich je pewnie za mało, bo przecież nie tak dużo kobiet ma taką sylwetkę z natury. No, ale ok, to było ich jakieś marzenie, teraz to ich praca, mają prawo wyglądać jak chcą. A ja i tak wiem, że to nie jest mój ideał wyglądu i nie dążyłabym do tego. Nie ma co ślepo naśladować tego co pokazują w mediach, ważne, to samemu czuć się dobrze w swoim ciele. Dobrze w swoim ciele może czuć się zarówno modelka, jak i kobieta o pełniejszych kształtach czy ogólnie przeciętna kobieta. Ja w ciele modelki czułabym się na pewno zbyt chudo, ona za to może czuć się ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dlaczego zwyczajnie nie wyjedziecie za granicę szukać męża? Przecież jest masa przystojnych Niemców, Norwegów, Szwedów, Francuzów i tak dalej. Co za problem wyjechać? Sam mieszkałem ładne pare lat za granicą na zachodzie, poznałem wiele ludzi w tym nie jedną Polkę w związku z obcokrajowcem. Ani jednej związek nie przetrwał więcej niż 15 lat. Może zwyczajnie miały pecha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Ja myślę, że zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn można znaleźć spore grono takich, które mają niewspółmierne wymagania. Z drugiej strony ? Kto im zabroni ?
Nie wiem jak jest z mężczyznami bo z nimi się nie spotykam ![]() ![]() Wystarczy wejść na instagram i popatrzeć kto tam wrzuca zdjęcia. Laski po 17-lat, wygną sie trochę, trochę zgrabne, cyk, zdjęcie i pierdyliard lajków, komentarzy, cmoków, jakie to one piękne, a prawda jest taka, że 3/4 z nich do autentycznego piękna daleko. W tak młodym wieku zaczynają w to wierzyć, że są zarąbiste, no bo skoro pod każdym zdjęciem jest 100 ochów i achów no to jak temu nie wierzyć. Nie wiem czy 17-letni chłopacy tak robią, ale podejrzewam, że jednak skala jest mniejsza zdecydowanie. Młode dziewczyny są zdefiniowane przez swój wygląd. Potem spotykasz taką, ma pustkę w głowie, ale mniemanie o sobie takie, że klękajcie narody ![]() ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2014-10-28 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Typowa, na skróty, pogoń "za lepszym życiem". Po co się samej ogarnąć - wygodniej po prostu złapać faceta z bardziej rozwiniętego ekonomicznie kraju
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2014-10-28 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Też widuję takie pary i raczej ma to związek z tym, że ładna kobieta dobrze się czuję z tym mało urodziwym facetem, bo on dba o nią. Często charakter tego mało urodziwego mężczyzny jest tym co sprawia, że kobieta go wybiera na partnera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama miewam z tym różnie. Czułam w swoim życiu miętę zarówno do przystojniaków, jak i do facetów z ewidentną nadwagą i dużym brzuszkiem. Także różnie to bywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
Dlatego szczerze mówiąc trochę śmieszą mnie i mężczyźni, i kobiety, którzy opisując swoje wymagania mówią wyraźnie: blondynka/brunet, rozmiar XS/wysportowany i wysoki, z niebieskimi/ciemnymi oczami i w mini/w garniturze. Tego rodzaju wymagania nie wiążą się według mnie jednoznacznie z byciem atrakcyjnym dla nas, a bardziej chyba z chęcią, żeby ta osoba była dla nas wizytówką. Takie "może tamta bardziej by mi się podobała, ale fajnie mieć blondynkę z dużym biustem". Na szczęście życie weryfikuje takie koncerty życzeń ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez shansa Czas edycji: 2014-10-29 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Śmiać mi się chcę jak czytam twoje wypowiedzi, i powiem ci jedno, nie w Polakach tkwi problem, że są mało przystojni etc, tylko w twoim materializmie, dla ciebie przeciętny Polak jest za biedny a ta garstka zamożnych ma cię gdzieś bo takich jak ty to mogą mieć na pęczki. Wspominasz tylko zachód i zachód, tam sami przystojni, jakby ci nie o kasę chodziło, tylko przeszkadzał ci słowiański typ urody, to byś brała pod uwagę inne narodowości, choćby Czechów, Węgrów, Hiszpanów Portugalczyków, ale co za biedni, w kryzysie? No tak typowa materialistka, która nie ma szans u zamożnego Polaka. Jedz jedz, przynajmniej żaden Polak nie będzie musiał na ciebie tyrać, tylko odradzam Francję, bo francuski są ładne, i żaden Francuz nie zwróci na ciebie uwagę, na dziewczynę z trzeciego Świata......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zależy na kogo trafisz i w jakim środowisku się obracasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to jest generalizować i szykanować wszystkich Polaków, podczas gdy oburzasz się, kiedy ktoś robi to samo o Polkach, czy też o Tobie? ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jesteś dorosła i sama decydujesz. Tylko później nie płacz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Miałem już nic nie pisać w tym temacie, ale jednak muszę to zrobić
![]() Droga greenlemon - powiem Ci szczerze, że twoja decyzja o wyjeździe za granicę niezmiernie mnie cieszy, bo im mniej będzie takich kobiet jak Ty w naszym kraju, tym lepiej. Nie wiem jak reszta facetów, ale ja takich księżniczek jak Ty nie chcę i najchętniej wysłałbym wszystkie kobiety twojego pokroju na zachód. Tam będziesz miała kulturalnego Pana z euro/funtami i niczego Ci nie zabraknie. Z kolei na miejsce takich panienek jak Ty sprowadziłbym kobiety ze wschodu: Ukrainki i Białorusinki. Z racji mojego pochodzenia i mieszkania w mieście studenckim miałem do czynienia z kobietami pochodzącymi z tych państw i zauważyłem, że bardzo często są lepsze w obyciu od niejednej Polki. One po prostu mają inne priorytety w głowie i czuć od nich ciepło, w przeciwieństwie od niejednej Polki, która mogłaby zostać królową mrozu. Także wyjeżdżaj śmiało, jeszcze dorzucę Ci na bilet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jej nie chodzi o wygląd czy kulturę, ona szuka bogatego frajera który będzie ją utrzymywał, może pójdzie gdzieś tam do pracy ale, facet za swoją pensję ma zapewnić resztę jej zachcianek. Uważaj bo znajdziesz, fajni faceci z zachodu mają powodzenie u swoich ładnych rodaczek, a ty możesz zostać dodatkiem do materacu i kura domową u jakiegoś wyznawcy Islamu, lub Pana po 50 tcę, ewentualnie jakiś ten kulturalny młody z zachodu, zabawi się z tobą a potem puści plotkę jakie to Polki są łatwe. Jedź ! Edytowane przez przyzwoitybramkarz Czas edycji: 2014-10-29 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
sissy that walk
|
O mój Boże, nie rób jaj. Podpisujesz się na ślepo pod wszystkim co kiedykolwiek zrobił albo powiedział Twój dziadek? Paranoja. Rozumiem i wspieram pamięć, ale kutwa, nie stygmatyzowanie.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2014-10-29 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na razie widzę Ciebie tak: -szowinizm jest zły bo wrzuca wszystkie kobiety do jednego wora -ale nazywanie wszystkich Polaków szowinistami, a Ukrainek i Białorusinek potomkami oprawców pokazuje tylko jak duża z Ciebie hipokrytka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Może i mają, powinnyśmy brać z nich przykład i też mieć duże wymagania.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chcesz pracować w NIEMCZECH DLA VOLKSWAGENA? Jeżeli praca wnukom oprawców hitlerowskich ci nie przeszkadza, to krzyż na drogę. Dlaczego nie jesteś z tym Holendrem? Nie była to miłość, zabawił się i cię zostawił? Jak to było... Edytowane przez przyzwoitybramkarz Czas edycji: 2014-10-29 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalizowanie, generalizowaniem. Ale nie wiem czy zdanie odnoszace sie do Panow zdjemujacych plaszcze czy ustepujacych miejsca jest do konca hm.... miarodajne i oddajace to jacy faceci sa w Polsce ![]() Dla mnie zastanawiajace jest w tym wszystkim to, ze na tyle facetow na ile ja ich poznaalam w ostatnim czasie wiekszosc z nich okazala sie burakami. CHodzi mi o przedzial wiekowy 26 - 31. Nie twierdze, ze nie ma fajnych facetow - sa , ale w "pewnym wieku" dajmy na to 25 + sa pozajmowani. Paradoksalnie sensowni faceci sa tez w wieku 23-24 lat. I piszac tutaj o fajnym facecie nie mam na mysli bogatego, mlodego, przystojnego , mega odpicowanego Polaka. Tylko normalnego chlopaka, bez odchylow , rozbuchanego ego i bog wie jakiego mniemania o sobie. Natomiast co do facetow zza granicy to niestety, ale moje stanowisko jest blizsze temu, ktore reprezentuje greenlemon. Na wyjazdach z granice poznalam sporo facetow. Z kilokma utrzymuje staly kontakt - nie wiem z czego to wynika,ale Ci faceci maja wiecej w sobie takiego luzu, sa bardziej otwarci, maja fajna energie,sa obyci , czesto podrozuja, maja pasje zainteresowania , sa bezproblemowi i zachowuja sie normalnie. Wiec cos w tym jest i tyle.
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No ale z takimi ludźmi nie utrzymuję kontaktów prywatnych. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
BAN stały
|
Cytat:
I tu się z tobą zgadzam a z greelemon nie. Ona napisała, że wszyscy Polacy są nieprzystojni i niekulturalni, a to nie prawda, ty wymieniłaś inne cechy, otwartość luz, obycie pozytywna energia, bezproblemowe podejście do życia, a wiesz skąd to się bierze? Z łatwym dostępem do pracy, w przypadku jej braku dobrą opieką socjalną, zasiłki, finansowa pomoc wsparcia, oni nie mają takich problemów jak Polacy cieszą się życiem bo wiedzą, że nie zostaną na lodzie, mają pieniądze na pasje, podróże i stąd ich obycie, rozwijanie swoich zainteresowań, uśmiech i pozytywne nastawienie do życia, ciepła energia. Tylko to nie dotyczy tylko w Polsce płci męskiej, Polki również często są przygnębione, zmartwione, zatroskane, zawiedzione brakiem pracy, to są negatywne cechy dla obojgu płci w Polsce, taki mam system i on nas przygnębia, że duża część społeczeństwa nie potrafi cieszyć się życiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Naprawdę chciałbym ci bardzo pomóc, i chyba zorganizuję zbiórkę pieniędzy na twój wyjazd. bardzo ci współczuję, że musisz żyć w takim społeczeństwie, gdy wychodzisz na ulicę i co druga spotkana osoba(płeć męska) to brzydki cham, to musi być straszne. Pomóżmy GREENLEMON niech się dziewczyna nie męczy dłużej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.