|
|
#2191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#2192 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry wyspałam się ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
i też kochamy Maleńczuka ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
, załapałam na zapowiedź ekspresu reporterów o reportażu o targu zwierząt w bodzentynie ![]() swoją drogą chętnie bym tam wparaowała z kałachem ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
ad2. ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
a Jezusów kolorowych nie widziałam?, muszę się rozejrzeć pierwszego na grobach i trzymam kciuki za owocną wizytę u cukiernika , bo przez tel. brzmiał kapitalnie---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
no co a sofy współczuję
|
|
|
#2193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciało mi się wczoraj rozgrzewającej zupy owocowej z makaronem, to ugotowałam mrożone truskawki (z małą domieszka malin i porzeczek) w małej ilości wody, posłodziłam łyżeczką cukru i zalałam czerwonym winem. Pyszne i grzaaaało ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Znalazłam tort dla siebie ![]() http://www.tortyzpomyslem.com.pl/201...-danielsa.html
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dało się spac, jakbyśmy mieli miejsce to spalibyśmy na materacu na podłodze, no ale ni huhu
![]() Polly - ad podkłądziki, takie cuś mi się wyświetliło. Laska ma gładko pikno cere i mówi że jej ten CC Burzuj robi wystarczająco dobrze. Moja Mam go ma, i dla niej oraz dla mnie to żółty badziew rozmazujący się po twarzy, nam pogarsza look, ale wiesz my mamy problematyczne cery, więc może akurat spasuje Ci tak jak jej. https://www.youtube.com/watch?v=yCXqQ07xYDE Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 11:15 |
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
macham snad nowego dylematu nietortowego
ale w temacie tortowym tęcza jednorożce ruziowo mi wszystko w jednym albo żeby gości zmylić zamiast tradycyjnego tortu takie ło a ten mi się podoba na serio tylko nie w różowościach ofc i nie piętrowy, bo nie zjemy. ale te guziczki po boku som fajne i szczypanki na brzegu.
|
#2196 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
snad powrotu z cukierni
,otoz pan nie stwierdził ze jestem nienormalna a wyłusczzyłam mu te punkty dokladnie ![]() bardzo sie zainteresował moimi inspiracjami ktore przyniosłam wydrukowane ![]() motyle są z cukru ![]() no i wyobraźce sobie ze po moim objasnieniu czego chce pan mial jesczez kilka pytan zgłebiających mą wizję , wiec nie było to na zasadzie " idź juz wariatko "no ale jak poczytalam jakie oni tam maja torty to se pomyslalam ze trafił swój na swego tort z serem plesniowym, z szafranem , imbirem, z kasztanami normalnie jak niszowe perfumy i wyonbraźcie sobie ze nie maja w ofercie tortu orzechowego!, a myslalam ze to nie mozliwe zeby jakakolwiek cukiernia nie miala mojego znienawidzonego tortu ![]() no dobra...na razie jestem zachwycona , a pan twierdzi ze rozumie moja koncepcje , moze nie bedzie źleacha-drogo tam jest kg torta 75-85, no ale cuz, w koncu za nisze sie placi co nie? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
a matko , aczkolwiek jest dosc ładnie wykonany i bedac didem pewnie bym umarła z zachwytu
|
|
|
#2197 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly ja Ci zazdroszczę takiej cukierni tyle Ci powiem
niestety nie wybiorę się do krakowa po torta ![]() z torta marzeń, po odjeciu motylków i dolnego piętra zostaje górne z guziczkami szczypankami i goły cyferblat. niech będzie że będzie tam napisa i ło. no chyba że mi coś innego w mieście zaproponują jeszcze mam czas, może znajdę coś nielepionego, ale na razie szukałam plastelinek e tam didu, on ledwie zarejestruje kościół a torta to chyba na zdjęciu zobaczy za kilka lat, torta jest dla babciów dziadków ciociów i wujków o ile ktoś przyjedzie poza moimi rodzicami i siostrą
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-29 o 13:08 |
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie tak se myślałam, że TAKA cukiernia słynie zpasji zatem ludzie tam ją mają i rozumieją tych, którzy chcą dzieło sztuki. Gdybyś chciała zwykły tort to byś pod ten adres nie trafiła ino kupiła w pierwszej z brzegu cukierni.. Zdraaadzisz smak? Prześlesz kawałek ? ![]() ![]() Fotki koniecznie !!! Ależ będzie cudna bibka ![]() To teraz już mogę powiedzieć śmiało, że jak wkleiłaś te motyle to sobie pomyślałam olaboga co za sprzeczność, chcieć z klasą i chcieć takie motyle Straszne były Teżu cześwo myśli Przybij mu piatala ode mnie ![]() Ja mam taką wizję, że motylki syrenki etc tematy didkowe to bym zamawiała na jakieś okazje kiedy didek już większy i się tym autentycznie będzie jarał. Dla niemowlaka olałabym motyle i wybrała coś dla siebie coś pięknego, bo to głównie dla gości. Oczywiście gdybym mogła i fogle i fogle. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 12:57 |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mam nadzieję że efekt końcowy będzie piękny i pyszny (to chyba jednak ważniejsze jeśli chodzi o tort)
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapisuje,a własciwie wtrzucam d otorebki wizazowej, widzialam t ow rosie ostatnio,ale nie było testera..argh.. normalnie nie moge sie doczekac jakiejs akcji kolorowkowej w rosie, moze w koncu cos zakupie ![]() btw,własnie odebrałam przesyl
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no motyle mi sie podobały dlatego ze są przeźroczyste głównie i na zasadzie zaskoczenia "a cio to? ", np jakby one były małe i uwieszone na jakiejs gałezi na białym torcie juz bez innych ozdob to by mi sie podobało goscie pewnie tortu nie docenia,a prababcia skomentuje dobrotliwie ( o ile przyjedzie choc watpie): "no widzicie jakie te torty teraz brzydkie robią, dawniej to były piękne, kolorowe i z rózami "jak jexdxilismy ze starszą wystrojoną w najlepsze kreacje to tez sie przejmowała : jejku kasiu takie te ubranka dla dzieci brzydkie teraz robią, moze ci uplete jakis sweterek? kiedys nazrysowałam jej na dzien babci kosiolek ołówkiem na sepiowym papierze, ale nie chwycił niestety , za to babcia pokazała mi dzieło sztuki ktorym mogę sie zainspirować na przyszłość ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- ach-pan rozwalił mnie tez tekstem "my dzieci robimy z karmelu" ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ej jak to jest z tymi akcjami w superfarnie..na konkretne marki czy jak? bo ostatnio sis mi kupowala cos bo była promocja ale na dove tylko i costam jesczze hmmm, a sp mam daleko ale mam nawiedzona sis ktora lata ciągle na wszelkie promo i wypełnia kosmetykami kolejne wersalki w swoim mieszkaniu
|
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Jest różnie, akcji jak mrówków, ale tera je -40% na makijaż do 31 paź. Czyli na wszystkie marki. Ej no i nas zadręczasz pytaniami a sis pewnie wszystko to wie i na dodatek ma ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
2. To masz sis, która najprawdopodobniej ma na chcacie wszystko czego potrzebujesz a nas zadręczasz pytaniami Poza tym ejst urodową blogerką czyż nie?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 13:29 |
||
|
|
|
#2204 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha, nie mysl ze nie podreczylam najpierw sistery, ale ona nie uzywa podkladów , wlasciwie to ona sie specjalizuje w lakierach i cieniach, ew jakies bronzery, no i jesczze w zelach pod prysznic ma ich ok 70 chyba
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Polly gratuluję udanej wizyty u cukiernika
oby tylko efekt końcowy też zaskoczył Cię pozytywnie ![]() i ja mam dziś dobry dzień znalazłam fajne dżinsy, we własnej szafie załatwiłam sterylkę (niestety aborcyjną) dla takiej biednej podsklepowej koty i miejsce na dwudniową rekonwalescencję kors może poczekać ![]() ach siłą rozpędu idę coś posprzątać
|
|
#2206 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Jak Nars?
|
||
|
|
|
#2207 | |||
|
BAN stały
|
Znad kawy i niemania humoru
Cytat:
Cytat:
![]() A jednak nie było tak źle, jak przypuszczałem Cytat:
|
|||
|
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2209 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wlasnie siedze cicho bo testuje ![]() testuje podklad od rejcz no i wnioskow mam duzo roznych ![]() oto wnioski: 1. mam gebe duzo ciemniejsza od szyji-co z tym zrobic? posmarowalam sie tym podkladem po polowie twarzy zeby zobaczyc roznice i kolor w stosunku do wyjsciowego i patrzac od frontu obie polowki nie roznia sie kolorem czyli tak jakby odcien pasuje, ale jak patrze bokiem to na lini rzuchwy jest bardzo duza róznica na tej pomalowanej polowce, na drugiej polowce nie ma tego efektu po mi morda jasnieje na lini rzuchwy hmmmm 2. podklad fajnie wyrownał kolor ale podkreslil masakrycznie pory nawet nie wiedzialam ze mam pory na całym ryju , myslalam ze tylko pomiedzy nosem o oczami, a tiu jeden wielko por, w dodatku podkreslil kazdziutenkie załamanie skory i kazda nierownosc, wyszly takie nierownosci o ktorych posiadaniu nie wiedzialam ![]() 3. fatalnie sie rozprowadza na nosie-nie wiem czy to tylko ja tak mam ale juz od nastoletnich lat mam problem z tym nosem, czy to filtry czy korektor nic niechce sie na tym nochalu rownomiernie rozłozyc, normalnie jakbym usilowała wykorektorowc szybe..cały czas sie marze, robi placki, okropienstwo-i to kazdy kosmetyk tak robi-jest na to jakas rada? 4.fatalnie wyglada tez skora miedzy brwiami bo mam ja tam taka włochata i pewnie kasdy podklad bedzie tam kiepsko wygladał5. pomazalam tez pod oczami-niewiem czy tak sierobi, w kazdym razie ładniemi powchodził we wszystkie zmarchy dodajac lat reasumujac- krycie fajne,dla mnie w sam raz, wykonczenie takie mokrawe,moze dlatego te pory tak wyłązą? kolor -sama niewiem, jasniejszy mi rozjasni facjate,ale bedzie bardziej podobny do szyji...ten jest ok alesie odcina od szyju... koncowe wrazenie jest takie ze efekt podkladu +nars mi sie podoba z daleko,ale z bliska tak srednio-kolor jest wystarczajacyo dla mnie wyrownany, bez maski, ale skora wyglada starzej ![]() teraz nars 1. pociapalam narsem po polowce z podkladem i - zmniejszyl widocznosc porów, zmatowił, nie zrobilnic złego 2. pociapalam po olej facjacie-i ewidentnie on cos robi, bo wyglada sie lepiej, ale trudno mi okreslicco konkretnie on robi 3. w słoncu sie błysczzy gdyby ktos sie nad tym zastanwial 4. no i jedno co mnie martwi ze na gołej połówce pomazanej narsem mam uczucie lekkiego sciagania ![]() 5. moj pedzel sie nie nadaje do steplowania, bo kłuje, iec narsa nalozylam raczej byle jak na koniec mam pytania -jak sie naklada puder ktorego nie widac? - jak poznac zejuz sie dało odpowidnia ilosc i zesie nie pominelo jakiegos kawałka? - a wogoletego narsa dawac na cała twarz bez wyjatku? mam zamiar kupic pedzel i testowac dalej
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-29 o 14:46 |
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Polly mówiłam Ci - podkłady postarzają i podkreślają wszystko.
Ale może warto obczaić taki kaszmirowy efekt. Silikony z zasady wypełniają nierówności. No to jeden masz już odhaczony. Mnie kiedyś nie właził w pory Bourjois 10 Hours sleep effect ale to byli lata temu. Potem już wszystko właziło, i dlatego uważam, że cera lepiej wygląda bez podkładu, w sesnie jej faktura. A że ma różny koloryt - no cóż natura. A czemu nie spróbujesz tego Lioele Dollish co polecałą Ailleenn? Nie podkreślał jej porów, widziałaś efekt. Na nosie skóra jest zazwyczaj najbardziej napięta i wsio się na niej maże
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 14:55 |
|
|
|
#2211 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lioele ni mam jak stestowac ,co do innych podkladów-to jak to sprawdzic w drogeri czy nie bedzie podkreslal porów,to juz wiekszego placka pomalowanego wymaga hmmm, w dodatkiu w moim rosie nie ma an jednago jasnego testera czegokolwiek, wkurzylam sie ostatnio
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...Lioele+Dollish
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
wsiąkałam wczoraj w pinteresta golden czy cukiernik został poinformowany, iż niebawem go wypollyzuje....? ![]() a poważnie to za tort i imprezę uszatka odwiedziłam ło matko
|
#2215 |
|
grozi wypollizowaniem
|
betty nie znasz jakiegos fortografa z krakowa na chrzest?
|
|
#2216 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm ![]() chyba lokalnie tylko nam na didskie imprezy to sis exa przylatuje z oxfordu
|
|
#2218 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ja tam golę 3. na pałę, miziać całość z nadzieją, że się nie pominęło. |
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad schetanych stóp po rajdzie z roznoszeniem CV
Kto zakłada nowe buty na takie coś? Jutro nadrobię
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
aa, radzę uważać z filtrami, minerałami, bb/cc kremami podczas sesji zdjęciowej. większość z nich potwornie odbija światło, efekt trupa i świecenia
lepiej sprawdzi się tradycyjny podkład
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

i w razie co oddamy mu pośmiertny hołd 
Zwłaszcza, że adresat nie słynie ani z poczucia humoru ani posiadania dystansu
, załapałam na zapowiedź ekspresu reporterów o reportażu o targu zwierząt w bodzentynie

zostaje górne z guziczkami szczypankami i goły cyferblat. niech będzie że będzie tam napisa i ło. no chyba że mi coś innego w mieście zaproponują

Straszne były 

Ale może warto obczaić taki kaszmirowy efekt. Silikony z zasady wypełniają nierówności.