Scent Bar LIV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-29, 07:23   #2191
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIV

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

i znowu dziękuję baru za kciuki
jestem po usg, guzki nie urosły, ale biopsję i tak powinnam zrobić
super że nie urosły, mam nadzieję że biopsja to formalność tylko
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
pokaze wam torcik ktory mnie ujął

http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...5c3b94f2e4.jpg
uroczy
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Się nie liczy, jesteś z nim zbyt emocjonalnie związana

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 08:47   #2192
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super że nie urosły, mam nadzieję że biopsja to formalność tylko
tak właśnie myślę

dobry
wyspałam się

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
No ale tekścik jest noremalnie z cyklu - proszenie się o bombkie w aucie - swoją drogą uwielbiamy kolesia i w razie co oddamy mu pośmiertny hołd

To się wczuj w tekścik co didu słucha Zwłaszcza, że adresat nie słynie ani z poczucia humoru ani posiadania dystansu

Kiedyś z chuopinem reaktywowaliśmy nagrania z Tok szok, po latach, bezcenne. Polecam gorąco polecam. Po latach widać i słychać znacznie więcej. Można zejśc na śmiech, płacz, szok i inne takie. Ale ogólnie jets jak mówisz, wkręcanie. Plus ćpanie. Ale to już prywata.
to samo pomyślałam jak pierwszy raz słuchałam

i też kochamy Maleńczuka

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
A w ogóle to nikt chyba w mój misiowato-kotełkowy link nie kliknął, a co mi ues poleciało, to moje
otóż nie, ja wlazłam, ale tylko luknęłam (piękny rudy kłapołuch ) bo wczoraj miałam dość tego typu atrakcji po tym jak się, niechcący , załapałam na zapowiedź ekspresu reporterów o reportażu o targu zwierząt w bodzentynie
swoją drogą chętnie bym tam wparaowała z kałachem

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Się nie liczy, jesteś z nim zbyt emocjonalnie związana

Może "wal się na cyce głupia pipo"?
ad1.

ad2.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
nom fototort to wynalazek szatana, tak samo jak nagrobki z kolorowym drukiem laserowym czy jak sie to nazywa,jak mnie wsadza pod takiecos coobiecuje ze wroce i bede straszyc,

z laserowym to cos przekombinowalam chyba,ale chodzi i o kolorowe jezusy na płycie

a Jezusów kolorowych nie widziałam?, muszę się rozejrzeć pierwszego na grobach

i trzymam kciuki za owocną wizytę u cukiernika , bo przez tel. brzmiał kapitalnie

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
najbardzijenżenująca wymówka ever

Ja się zbieram pomału bo padam najzwyczajniej w świecie i na oczy przestaję widzieć, ale niechętnie dziś bo spanie na rozkładanej sofie amsakreska, ciasno, twardo bleeeee.

We dwójkę koszmar. Zatem najchętniej siedziałąbym do 4 rano ale nie dam rady dziś.
A z drugiej strony wiem, że na tym dziadostwie nie zasnę
no co
a sofy współczuję

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:47   #2193
Maja102
Zakorzenienie

bry
Chciało mi się wczoraj rozgrzewającej zupy owocowej z makaronem, to ugotowałam mrożone truskawki (z małą domieszka malin i porzeczek) w małej ilości wody, posłodziłam łyżeczką cukru i zalałam czerwonym winem. Pyszne i grzaaaało

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Ogonu torb
z pistoletem

Znalazłam tort dla siebie
http://www.tortyzpomyslem.com.pl/201...-danielsa.html
Stary 2014-10-29, 11:12   #2194
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no co
a sofy współczuję
Nie dało się spac, jakbyśmy mieli miejsce to spalibyśmy na materacu na podłodze, no ale ni huhu

Polly - ad podkłądziki, takie cuś mi się wyświetliło. Laska ma gładko pikno cere i mówi że jej ten CC Burzuj robi wystarczająco dobrze. Moja Mam go ma, i dla niej oraz dla mnie to żółty badziew rozmazujący się po twarzy, nam pogarsza look, ale wiesz my mamy problematyczne cery, więc może akurat spasuje Ci tak jak jej. https://www.youtube.com/watch?v=yCXqQ07xYDE

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-10-29 o 11:15
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 11:49   #2195
golden_eye
Wtajemniczenie

macham snad nowego dylematu nietortowego

ale w temacie tortowym tęcza jednorożce ruziowo mi wszystko w jednym
albo żeby gości zmylić zamiast tradycyjnego tortu takie ło
a ten mi się podoba na serio tylko nie w różowościach ofc i nie piętrowy, bo nie zjemy. ale te guziczki po boku som fajne i szczypanki na brzegu.
Stary 2014-10-29, 12:48   #2196
Polly_
grozi wypollizowaniem

snad powrotu z cukierni ,

otoz pan nie stwierdził ze jestem nienormalna ,
a wyłusczzyłam mu te punkty dokladnie

bardzo sie zainteresował moimi inspiracjami ktore przyniosłam wydrukowane

motyle są z cukru , tylko ze to kawał motyla jest jak sie pan wyraził, tak pewnie z 15-20 cm z tego co pokazał rękami, wiec sie nie zdecydowalam, zwłasczza ze tzu sie nie podobały

no i wyobraźce sobie ze po moim objasnieniu czego chce pan mial jesczez kilka pytan zgłebiających mą wizję , wiec nie było to na zasadzie " idź juz wariatko "

no ale jak poczytalam jakie oni tam maja torty to se pomyslalam ze trafił swój na swego
tort z serem plesniowym, z szafranem , imbirem, z kasztanami

normalnie jak niszowe perfumy

i wyonbraźcie sobie ze nie maja w ofercie tortu orzechowego!, a myslalam ze to nie mozliwe zeby jakakolwiek cukiernia nie miala mojego znienawidzonego tortu

no dobra...na razie jestem zachwycona , a pan twierdzi ze rozumie moja koncepcje , moze nie bedzie źle

acha-drogo tam jest kg torta 75-85, no ale cuz, w koncu za nisze sie placi co nie?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
macham snad nowego dylematu nietortowego

ale w temacie tortowym tęcza jednorożce ruziowo mi wszystko w jednym
albo żeby gości zmylić zamiast tradycyjnego tortu takie ło
a ten mi się podoba na serio tylko nie w różowościach ofc i nie piętrowy, bo nie zjemy. ale te guziczki po boku som fajne i szczypanki na brzegu.

a matko, aczkolwiek jest dosc ładnie wykonany i bedac didem pewnie bym umarła z zachwytu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 12:50   #2197
golden_eye
Wtajemniczenie

Polly ja Ci zazdroszczę takiej cukierni tyle Ci powiem niestety nie wybiorę się do krakowa po torta

z torta marzeń, po odjeciu motylków i dolnego piętra zostaje górne z guziczkami szczypankami i goły cyferblat. niech będzie że będzie tam napisa i ło. no chyba że mi coś innego w mieście zaproponują jeszcze mam czas, może znajdę coś nielepionego, ale na razie szukałam plastelinek

e tam didu, on ledwie zarejestruje kościół a torta to chyba na zdjęciu zobaczy za kilka lat, torta jest dla babciów dziadków ciociów i wujków
o ile ktoś przyjedzie poza moimi rodzicami i siostrą

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-10-29 o 13:08
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 12:51   #2198
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

motyle są z cukru , tylko ze to kawał motyla jest jak sie pan wyraził, tak pewnie z 15-20 cm z tego co pokazał rękami, wiec sie nie zdecydowalam, zwłasczza ze tzu sie nie podobały

no i wyobraźce sobie ze po moim objasnieniu czego chce pan mial jesczez kilka pytan zgłebiających mą wizję , wiec nie było to na zasadzie " idź juz wariatko "

no ale jak poczytalam jakie oni tam maja torty to se pomyslalam ze trafił swój na swego

i wyonbraźcie sobie ze nie maja w ofercie tortu orzechowego!, a myslalam ze to nie mozliwe zeby jakakolwiek cukiernia nie miala mojego znienawidzonego tortu

no dobra...na razie jestem zachwycona , a pan twierdzi ze rozumie moja koncepcje , moze nie bedzie źle

acha-drogo tam jest kg torta 75-85, no ale cuz, w koncu za nisze sie placi co nie?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

a matko, aczkolwiek jest dosc ładnie wykonany i bedac didem pewnie bym umarła z zachwytu

No właśnie tak se myślałam, że TAKA cukiernia słynie zpasji zatem ludzie tam ją mają i rozumieją tych, którzy chcą dzieło sztuki. Gdybyś chciała zwykły tort to byś pod ten adres nie trafiła ino kupiła w pierwszej z brzegu cukierni..

Zdraaadzisz smak? Prześlesz kawałek ?
Fotki koniecznie !!!

Ależ będzie cudna bibka

To teraz już mogę powiedzieć śmiało, że jak wkleiłaś te motyle to sobie pomyślałam olaboga co za sprzeczność, chcieć z klasą i chcieć takie motyle Straszne były Teżu cześwo myśli Przybij mu piatala ode mnie

Ja mam taką wizję, że motylki syrenki etc tematy didkowe to bym zamawiała na jakieś okazje kiedy didek już większy i się tym autentycznie będzie jarał. Dla niemowlaka olałabym motyle i wybrała coś dla siebie coś pięknego, bo to głównie dla gości. Oczywiście gdybym mogła i fogle i fogle.

Czas edycji: 2014-10-29 o 12:57
Stary 2014-10-29, 12:52   #2199
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
dobry
wyspałam się

Cytat:

super ze trafiłaś na pana podzielającego Twoją wizję
no to mam nadzieję że efekt końcowy będzie piękny i pyszny (to chyba jednak ważniejsze jeśli chodzi o tort)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 12:58   #2200
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie dało się spac, jakbyśmy mieli miejsce to spalibyśmy na materacu na podłodze, no ale ni huhu

Polly - ad podkłądziki, takie cuś mi się wyświetliło. Laska ma gładko pikno cere i mówi że jej ten CC Burzuj robi wystarczająco dobrze. Moja Mam go ma, i dla niej oraz dla mnie to żółty badziew rozmazujący się po twarzy, nam pogarsza look, ale wiesz my mamy problematyczne cery, więc może akurat spasuje Ci tak jak jej. https://www.youtube.com/watch?v=yCXqQ07xYDE

zapisuje,a własciwie wtrzucam d otorebki wizazowej, widzialam t ow rosie ostatnio,ale nie było testera..argh..

normalnie nie moge sie doczekac jakiejs akcji kolorowkowej w rosie, moze w koncu cos zakupie

btw,własnie odebrałam przesyl
Stary 2014-10-29, 12:59   #2201
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
zapisuje,a własciwie wtrzucam d otorebki wizazowej, widzialam t ow rosie ostatnio,ale nie było testera..argh..

normalnie nie moge sie doczekac jakiejs akcji kolorowkowej w rosie, moze w koncu cos zakupie

btw,własnie odebrałam przesyl
No a Superfarmy nie masz blisko? Tam włąśnie akcja trwa
Stary 2014-10-29, 13:11   #2202
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

No właśnie tak se myślałam, że TAKA cukiernia słynie zpasji zatem ludzie tam ją mają i rozumieją tych, którzy chcą dzieło sztuki. Gdybyś chciała zwykły tort to byś pod ten adres nie trafiła ino kupiła w pierwszej z brzegu cukierni..

Zdraaadzisz smak? Prześlesz kawałek ?
Fotki koniecznie !!!

Ależ będzie cudna bibka

To teraz już mogę powiedzieć śmiało, że jak wkleiłaś te motyle to sobie pomyślałam olaboga co za sprzeczność, chcieć z klasą i chcieć takie motyle Straszne były Teżu cześwo myśli Przybij mu piatala ode mnie

Ja mam taką wizję, że motylki syrenki etc tematy didkowe to bym zamawiała na jakieś okazje kiedy didek już większy i się tym autentycznie będzie jarał. Dla niemowlaka olałabym motyle i wybrała coś dla siebie coś pięknego, bo to głównie dla gości. Oczywiście gdybym mogła i fogle i fogle.

no motyle mi sie podobały dlatego ze są przeźroczyste głównie i na zasadzie zaskoczenia "a cio to? ", np jakby one były małe i uwieszone na jakiejs gałezi na białym torcie juz bez innych ozdob to by mi sie podobało

goscie pewnie tortu nie docenia,a prababcia skomentuje dobrotliwie ( o ile przyjedzie choc watpie):

"no widzicie jakie te torty teraz brzydkie robią, dawniej to były piękne, kolorowe i z rózami "

jak jexdxilismy ze starszą wystrojoną w najlepsze kreacje to tez sie przejmowała :
jejku kasiu takie te ubranka dla dzieci brzydkie teraz robią, moze ci uplete jakis sweterek?

kiedys nazrysowałam jej na dzien babci kosiolek ołówkiem na sepiowym papierze, ale nie chwycił niestety , za to babcia pokazała mi dzieło sztuki ktorym mogę sie zainspirować na przyszłość

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

ach-pan rozwalił mnie tez tekstem
"my dzieci robimy z karmelu"

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
No a Superfarmy nie masz blisko? Tam włąśnie akcja trwa

ej jak to jest z tymi akcjami w superfarnie..na konkretne marki czy jak? bo ostatnio sis mi kupowala cos bo była promocja ale na dove tylko i costam jesczze hmmm, a sp mam daleko ale mam nawiedzona sis ktora lata ciągle na wszelkie promo i wypełnia kosmetykami kolejne wersalki w swoim mieszkaniu
Stary 2014-10-29, 13:28   #2203
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]ach-pan rozwalił mnie tez tekstem
"my dzieci robimy z karmelu"

ej jak to jest z tymi akcjami w superfarnie..na konkretne marki czy jak? bo ostatnio sis mi kupowala cos bo była promocja ale na dove tylko i costam jesczze hmmm, a sp mam daleko ale mam nawiedzona sis ktora lata ciągle na wszelkie promo i wypełnia kosmetykami kolejne wersalki w swoim mieszkaniu
1.

2. Jest różnie, akcji jak mrówków, ale tera je -40% na makijaż do 31 paź. Czyli na wszystkie marki.

Ej no i nas zadręczasz pytaniami a sis pewnie wszystko to wie i na dodatek ma

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:

1. Akcji jest jak mrówków, ale ta teraz konkretna do 31 paź to - 40% na cały makijaż czyli logiczne, że na wszystkie marki.

2. To masz sis, która najprawdopodobniej ma na chcacie wszystko czego potrzebujesz a nas zadręczasz pytaniami Poza tym ejst urodową blogerką czyż nie?

Czas edycji: 2014-10-29 o 13:29
Stary 2014-10-29, 13:52   #2204
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1.

2. Jest różnie, akcji jak mrówków, ale tera je -40% na makijaż do 31 paź. Czyli na wszystkie marki.

Ej no i nas zadręczasz pytaniami a sis pewnie wszystko to wie i na dodatek ma

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

1. Akcji jest jak mrówków, ale ta teraz konkretna do 31 paź to - 40% na cały makijaż czyli logiczne, że na wszystkie marki.

2. To masz sis, która najprawdopodobniej ma na chcacie wszystko czego potrzebujesz a nas zadręczasz pytaniami Poza tym ejst urodową blogerką czyż nie?

haha, nie mysl ze nie podreczylam najpierw sistery, ale ona nie uzywa podkladów , wlasciwie to ona sie specjalizuje w lakierach i cieniach, ew jakies bronzery, no i jesczze w zelach pod prysznic ma ich ok 70 chyba
Stary 2014-10-29, 13:56   #2205
Florens
Zakorzenienie

Polly gratuluję udanej wizyty u cukiernika oby tylko efekt końcowy też zaskoczył Cię pozytywnie

i ja mam dziś dobry dzień
znalazłam fajne dżinsy, we własnej szafie
załatwiłam sterylkę (niestety aborcyjną) dla takiej biednej podsklepowej koty i miejsce na dwudniową rekonwalescencję co prawda będę musiała zapłacić, ale co tam kors może poczekać

ach siłą rozpędu idę coś posprzątać

28.05.2010
Stary 2014-10-29, 14:01   #2206
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Cytat:
goscie pewnie tortu nie docenia,a prababcia skomentuje dobrotliwie ( o ile przyjedzie choc watpie):

"no widzicie jakie te torty teraz brzydkie robią, dawniej to były piękne, kolorowe i z rózami "

jak jexdxilismy ze starszą wystrojoną w najlepsze kreacje to tez sie przejmowała :
jejku kasiu takie te ubranka dla dzieci brzydkie teraz robią, moze ci uplete jakis sweterek?

Jak Nars?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 14:20   #2207
gryx82
BAN stały

Znad kawy i niemania humoru
Cytat:
otóż nie, ja wlazłam, ale tylko luknęłam (piękny rudy kłapołuch ) bo wczoraj miałam dość tego typu atrakcji po tym jak się, niechcący , załapałam na zapowiedź ekspresu reporterów o reportażu o targu zwierząt w bodzentynie
swoją drogą chętnie bym tam wparaowała z kałachem
Rozumiem, ech...
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja poproszę samą ozdobę tylko
Cytat:
snad powrotu z cukierni ...
A jednak nie było tak źle, jak przypuszczałem
Cytat:
załatwiłam sterylkę (niestety aborcyjną) dla takiej biednej podsklepowej koty i miejsce na dwudniową rekonwalescencję co prawda będę musiała zapłacić, ale co tam kors może poczekać

Kochana Flo
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 14:30   #2208
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
haha, nie mysl ze nie podreczylam najpierw sistery, ale ona nie uzywa podkladów , wlasciwie to ona sie specjalizuje w lakierach i cieniach, ew jakies bronzery, no i jesczze w zelach pod prysznic ma ich ok 70 chyba
O to podzielam jej żelową obsesję acz lakierów używam kilka razyw roku. Najlepsze są jednak Inglot, mam już 6 lat i nic a nci się nie spsuł

Cytat:

Jesteś debest
Stary 2014-10-29, 14:42   #2209
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Jak Nars?

wlasnie siedze cicho bo testuje

testuje podklad od rejcz i narsa,

no i wnioskow mam duzo roznych

oto wnioski:

1. mam gebe duzo ciemniejsza od szyji-co z tym zrobic?
posmarowalam sie tym podkladem po polowie twarzy zeby zobaczyc roznice i kolor w stosunku do wyjsciowego i patrzac od frontu obie polowki nie roznia sie kolorem czyli tak jakby odcien pasuje, ale jak patrze bokiem to na lini rzuchwy jest bardzo duza róznica na tej pomalowanej polowce, na drugiej polowce nie ma tego efektu po mi morda jasnieje na lini rzuchwy hmmmm

2. podklad fajnie wyrownał kolor ale podkreslil masakrycznie pory nawet nie wiedzialam ze mam pory na całym ryju , myslalam ze tylko pomiedzy nosem o oczami, a tiu jeden wielko por, w dodatku podkreslil kazdziutenkie załamanie skory i kazda nierownosc, wyszly takie nierownosci o ktorych posiadaniu nie wiedzialam

3. fatalnie sie rozprowadza na nosie-nie wiem czy to tylko ja tak mam ale juz od nastoletnich lat mam problem z tym nosem, czy to filtry czy korektor nic niechce sie na tym nochalu rownomiernie rozłozyc, normalnie jakbym usilowała wykorektorowc szybe..cały czas sie marze, robi placki, okropienstwo-i to kazdy kosmetyk tak robi-jest na to jakas rada?

4.fatalnie wyglada tez skora miedzy brwiami bo mam ja tam taka włochata i pewnie kasdy podklad bedzie tam kiepsko wygladał

5. pomazalam tez pod oczami-niewiem czy tak sierobi, w kazdym razie ładniemi powchodził we wszystkie zmarchy dodajac lat

reasumujac- krycie fajne,dla mnie w sam raz, wykonczenie takie mokrawe,moze dlatego te pory tak wyłązą? kolor -sama niewiem, jasniejszy mi rozjasni facjate,ale bedzie bardziej podobny do szyji...ten jest ok alesie odcina od szyju...

koncowe wrazenie jest takie ze efekt podkladu +nars mi sie podoba z daleko,ale z bliska tak srednio-kolor jest wystarczajacyo dla mnie wyrownany, bez maski, ale skora wyglada starzej

teraz nars
1. pociapalam narsem po polowce z podkladem i
- zmniejszyl widocznosc porów, zmatowił, nie zrobilnic złego

2. pociapalam po olej facjacie-i ewidentnie on cos robi, bo wyglada sie lepiej, ale trudno mi okreslicco konkretnie on robi

3. w słoncu sie błysczzy gdyby ktos sie nad tym zastanwial
4. no i jedno co mnie martwi ze na gołej połówce pomazanej narsem mam uczucie lekkiego sciagania
5. moj pedzel sie nie nadaje do steplowania, bo kłuje, iec narsa nalozylam raczej byle jak

na koniec mam pytania
-jak sie naklada puder ktorego nie widac?
- jak poznac zejuz sie dało odpowidnia ilosc i zesie nie pominelo jakiegos kawałka?
- a wogoletego narsa dawac na cała twarz bez wyjatku?

mam zamiar kupic pedzel i testowac dalej

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-10-29 o 14:46
Stary 2014-10-29, 14:49   #2210
rachell111
Zakorzenienie

Polly mówiłam Ci - podkłady postarzają i podkreślają wszystko. Możliwe że musisz mieć bardziej nawilżające lub silikonowe - ten Flower Perfection. Mnie z kolei zapychają i wysuszają Ale może warto obczaić taki kaszmirowy efekt. Silikony z zasady wypełniają nierówności.

No to jeden masz już odhaczony.

Mnie kiedyś nie właził w pory Bourjois 10 Hours sleep effect ale to byli lata temu. Potem już wszystko właziło, i dlatego uważam, że cera lepiej wygląda bez podkładu, w sesnie jej faktura. A że ma różny koloryt - no cóż natura.

A czemu nie spróbujesz tego Lioele Dollish co polecałą Ailleenn? Nie podkreślał jej porów, widziałaś efekt.

Na nosie skóra jest zazwyczaj najbardziej napięta i wsio się na niej maże

Czas edycji: 2014-10-29 o 14:55
Stary 2014-10-29, 14:54   #2211
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly mówiłam Ci - podkłady postarzają i podkreślają wszystko. Możliwe że musisz mieć bardziej nawilżające lub silikonowe - ten Flower Perfection. Mnie z kolei zapychają i wysuszają Ale może warto obczaić taki kaszmirowy efekt. Silikony z zasady wypełniają nierówności.

No to jeden masz już odhaczony.

Mnie kiedyś nie właził w pory Bourjois 10 Hours sleep effect ale to byli lata temu. Potem już wszystko właziło, i dlatego uważam, że cera lepiej wygląda bez podkładu, w sesnie jej faktura. A że ma różny koloryt - no cóż natura.

A czemu nie spróbujesz tego Lioele Dollish co polecałą Ailleenn? Nie podkreślał jej porów, widziałaś efekt.

lioele ni mam jak stestowac,
co do innych podkladów-to jak to sprawdzic w drogeri czy nie bedzie podkreslal porów,to juz wiekszego placka pomalowanego wymaga hmmm, w dodatkiu w moim rosie nie ma an jednago jasnego testera czegokolwiek, wkurzylam sie ostatnio
Stary 2014-10-29, 14:56   #2212
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
lioele ni mam jak stestowac,
co do innych podkladów-to jak to sprawdzic w drogeri czy nie bedzie podkreslal porów,to juz wiekszego placka pomalowanego wymaga hmmm, w dodatkiu w moim rosie nie ma an jednago jasnego testera czegokolwiek, wkurzylam sie ostatnio
próbki http://allegro.pl/listing/listing.ph...Lioele+Dollish

28.05.2010
Stary 2014-10-29, 15:01   #2213
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
nie inaczej.
Stary 2014-10-29, 15:15   #2214
Betty83
Zakorzenienie

znad kawy i sprzątania

wsiąkałam wczoraj w pinteresta golden

czy cukiernik został poinformowany, iż niebawem go wypollyzuje....?

a poważnie to za tort i imprezę

uszatka odwiedziłam

ło matko
Stary 2014-10-29, 15:21   #2215
Polly_
grozi wypollizowaniem

betty nie znasz jakiegos fortografa z krakowa na chrzest?
Stary 2014-10-29, 15:29   #2216
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
uszatka odwiedziłam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 15:52   #2217
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
O to podzielam jej żelową obsesję acz lakierów używam kilka razyw roku. Najlepsze są jednak Inglot, mam już 6 lat i nic a nci się nie spsuł
ja inglota bordowego kupionego na studniówkę używałam jakieś 10 lat po

Cytat:
betty nie znasz jakiegos fortografa z krakowa na chrzest?
hmm
chyba lokalnie tylko
nam na didskie imprezy to sis exa przylatuje z oxfordu
Stary 2014-10-29, 15:57   #2218
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Cytat:
podklad fajnie wyrownał kolor ale podkreslil masakrycznie pory

fatalnie wyglada tez skora miedzy brwiami bo mam ja tam taka włochata i pewnie kasdy podklad bedzie tam kiepsko wygladał

-jak sie naklada puder ktorego nie widac?
- jak poznac zejuz sie dało odpowidnia ilosc i zesie nie pominelo jakiegos kawałka?
- a wogoletego narsa dawac na cała twarz bez wyjatku?
1. toteż ja wolę mineralne
2. ja tam golę
3. na pałę, miziać całość z nadzieją, że się nie pominęło.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 15:58   #2219
neska951
Zakorzenienie

Joł baru snad schetanych stóp po rajdzie z roznoszeniem CV
Kto zakłada nowe buty na takie coś?
Jutro nadrobię
Stary 2014-10-29, 16:02   #2220
Betty83
Zakorzenienie

aa, radzę uważać z filtrami, minerałami, bb/cc kremami podczas sesji zdjęciowej. większość z nich potwornie odbija światło, efekt trupa i świecenia lepiej sprawdzi się tradycyjny podkład

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości