![]() |
#2311 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Serio??? Na NFZ są tylko 3 usg?!?! Nawet nie wiedziałam, myślałam, że normalnie co wizytę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Madzia, ma rację. 3 tylko he. Więc, może dziś uznał potrzebe nie robienia usg. Ale i tak jestem zadowolona z mojego gin, bo pilnuje mi tych moich infekcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Rozeznanie
|
Przeklęte jak nie teraz to następnym razem i tak jest dobrze
![]() Ja się coraz bardziej zastanawiam nad poniedziałkiem i połówkowym usg...bo ostatnio jak byłam na pomiarowym to ten lekarz, który robił usg był strasznie nieprzyjemny, czułam się jak za przeproszeniem krowa, a nie kobieta (choć i krowa chyba nie chciałaby być przez niego badana), a dodatkowo jak badał mnie wziernikiem to jak wyszłam z gabinetu to czułam się jakby mnie zgwałcił:/ na dodatek weszliśmy razem - ja, tz i Mały bo tez chciał zobaczyć (i myślałam, ze zbada mnie już przez brzuch), na co on - nie zastanawiając się nawet nad tym, że dziecko w gabinecie kazał się tylko rozebrać (sama poprosiłam tz żeby zabrał Małego na korytarz i żeby poczekali). Podczas badania jak już coś się odezwał to raczej burczał...Tamto badanie trzeba było powtórzyć, ale to już poszłam prywatnie...I zastanawiam się czy w poniedziałek też on będzie:/ Jak na kogoś kto uczestniczy w takich pięknych chwilach to taki typowy burak:/ i zupełnie nie na miejscu...Myślałam, żeby pójść prywatnie nawet na 3d, ale nie mam za bardzo teraz kasy na dodatkowe wydatki, tz właśnie zostawił samochód u mechaników i będą wymieniać rozrząd i opony i coś tam jeszcze...a kasa teraz potrzebna na inne sprawy...Ale jak pomyśle, że mam do niego iść to mi się odechciewa tego usg:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dzisiaj z tchibo przesyłka jest za darmo :P
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Fotki kurtki, dałam 60 zł jak coś
#2317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
O, a teraz Szymon
![]()
#2319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2320 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Rozeznanie
|
No i ja nie mam ochoty, ale tak jak mówię, nie ma za bardzo kasy, żeby szaleć na usg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Fajna
![]() ![]() A tak masz jeszcze luz na brzuchu ? Ile w niej pochodzisz ? Bo brzuszka nie widać ![]() Szymcio ![]() ![]() A przy czole to rączka ? W końcu sam dał Ci zdjęcie czy musiałaś go poprosić ?
#2323 |
Wtajemniczenie
|
Jaki slodki
![]() no ba! ![]()
#2324 |
Rozeznanie
|
Przeklęte... słodki Maluszek...aż się chce przytulić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Węgielek ręce opadają na to co piszesz. A powiem Ci, że ja jak byłam ostatnio u gina i wsadził mi ten wziernik tak na chama to też czułam sie normalnie jak po gwałcie
Madzia mam nadzieję, że do końca w niej pochodzę, mam jeszcze trochę luzu w niej. 60 zł to nie pieniądze, na pewno nie kupiłabym takiej z h&m co są za 300 prawie Hihi nosek to raczej Tż jest, mam nadzieje, ze nie urośnie tak jak mój ![]() Chyba to ręka jest, nie wiem ![]() A o fotkę to musiałam się dopomnieć
#2326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Madzia a zapomniałam jeszcze, pytałam gina co to jest to twardnienie brzucha to wiesz co mi mądrala powiedział?
Do Tż najpierw, ze powinien mi neta zablokować, a do mnie, że on nie wie, bo jeszcze nie był w ciąży ![]() dziękuję dziewczyny w imieniu syna ![]()
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha na moim zdjęciu mojej Małej też tak nosek widać, i mi mój tż gadał że ma go po mnie ![]() Moja też ma coś koło nosa na zdjeciu i ja nie wiem co to ![]() Ahh Ci lekarze... jeszcze z łaską zdjęcie dają... to ja nie wiem za co im się płaci :/ A ile Młody już waży ? ![]()
![]() |
#2329 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Madzia no jak zapytałam o fotkę to zrobił taką dziwną minę, jakby się zastanawiał
No i od razu zapytałam, żeby mi powiedział ile waży i w końcu mi nie powiedział. Powiedział, że go zagadałam o tych twardnieniach i przepływach, że zapomniał. Ale z usg wymiary wyprzedzają o 1 dzień wiek małego, wiec wszystko ok A tak chciałam wiedzieć ile waży ![]()
#2331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Weź mu następnym razem kartke z pytaniami wręcz, niech sam odpisze i mu powiedz że pytania na kartce bo nie chcesz go zagadywać :/ co za burak jeden :/
![]() |
#2332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Staniczek zamowiony ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2333 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj na wizycie pytałam mojego lekarza o twardnienie brzucha. Powiedział, że jeśli zdarza się raz dziennie to jest ok. Gdyby częściej to mam przyjść...
Mi z reguły zdarza się po długim chodzeniu. A z tego co się orientuję, to na twardnienie brzucha trzeba brać jakieś tabletki, sąsiadka brała prawie do samego porodu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od lekarza, oczywiście syropy i do kontroli!!! Ręce opadają, muszę iść prywatnie a nie tylko gadać.
Kurtka się znalazła, zostawiłam ją w przedszkolu tyle dobrego ![]() I dzwonili do mnie z pracy, od 5 miesięcy mam wypisywane źle zwolnienie a oni dopiero dzisiaj mi o tym mówią. Jak się nie wkurzać. Kupiłam Zuzi fajną bluzkę ![]() ![]()
#2335 |
Zakorzenienie
|
staniK SUPER ale moich piersi nie utrzyma i reszty nie przysłoni przed moim wzrokiem i meza... ciaza mnie w kompleksy wrzuca ze szok
#2336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawaj młodej witaminki, soczki naturalne, warzywka na parze, inhaluj ją, syropek tez możesz sama zrobić. Do tego może mleko z miodem i czosnkiem - taki stary sposób. Dorzuc coś do kąpieli. wymoczyć stopy wgorącej wodzie a potem szybko skarpety i pod kołdrę... no nie wiem co Ci poradzić..
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Asia ja jak zapytałam mojego o twardnienie to też mi zaczął nawijać, że jak parę razy dziennie to bla bla bla. A ja mówię, że to to ja wiem, ale niech mi wyjaśni co to jest. I dupa
Madzia taaaak, chyba następnym razem tak chyba zrobię ![]() Mama Zuzi hehe dobrze, że kurtka się znalazła ![]() A z tym zwolnieniem, to wypłacali Ci normalnie pensję czy od 5 miesięcy nie dostałaś? Duszona ale zdrowy soczek, mniam mniam ![]() Ja mam ochotę na pomarańcze, ale czekam aż Tż poodkurza ![]()
#2339 |
Wtajemniczenie
|
Marchewka tak ja wszystko rozumiem ale antybiotyku na kaszel czy katar się nie daje, (niektórzy lekarze przepisują wiem ja bym nigdy nie podała) gardło ładne, temp brak a brzydki kaszel od 2 miesięcy więc tu nie są potrzebne kolejne syropy tylko badania.
Inhalujemy, herbatki z miodem i cytrynką też już pić ich nie chce. Syrop z cebuli podawałam w końcu nawet jej zasmakował + kilka syropów z apteki od lekarzy efekt taki że po 2 miesiącach dorobiliśmy się kataru ![]()
#2340 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zachodź w głowę kochana co to dokładnie jest tylko jak cos się dzieje to kładź się i odpoczywaj. Mi brzuch trwardniał to był taki duży i napiety jak przy duzych wzdęciach ale gazów nie było. Pomagał odpoczynek. Teraz jak wiele nie robię to mam spokój ale wystarczy, ze podłogę zmyję to zaraz czuję, xe coś jest nie tak... No i mi jak tak stwardnieje to nie mogę ziewnąć bo czuję jakby mi przy wdechu miał wybuchnąć,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.