Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-29, 17:51   #1411
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Smv super zakupy a ten róż tez mi się podoba, to taka FUKSJA ja mam taką łazienkę

rona1906 super, ze dzieciaczki zdrowe i gratuluję poznania płci

aaakarolina Trzymam kciuki za jutrzejsze połówkowe

niunia_ona co do materacy : ja bym piankowego takiego nie kupowała. biorę pod uwagę kokos-gryka lub lateksowy

nouvelle2 fajowskie buciska

colds wyglądałaś cudnie sukienka marzenie

a ja kupiłam zamiast super kozaków, skrobaczkę do szyb do auta

nic kompletnie nie było! u mnie jest problem z szerokością łydki
i dupa... wszystko wąskie....
Moze dobrym rozwiazaniem byly by botki? Ja wlasnie takich bede szukac na ta zime
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 17:54   #1412
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Przy okazji masowego zaopatrywania dziecka w sukienki, patrzę teraz na rajstopki. Ale widocznie wyprodukowanie JEDNOKOLOROWYCH gładkich rajstop, przerosło naszych rodzimych producentów

Przecież jak dziecko ubierze kieckę w kropki, kratkę i koniki pony jednocześnie, a do tego rajstopy w kwiatki i serduszka to epilepsji dostanie

Zostają sieciówki (rajty min. 15 zł para), tylko że tam z reguły rajstopki pakowane są w dwupaki, a ja z dwupakami mam ten problem, że zawsze jedna para mi pasuje, a ta druga już nie

Znalazłam w necie kulę: http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...ce-5o2766?c=10 . Polecam tą zabawkę, ale najlepiej kupić na allegro czy tablicy używaną. Moja kumpela ją ma dla małego i oboje są zachwyceni "Uczy" raczkowania starsze dzieci, bo to jest taka zabawka, która ucieka przed dzieckiem, kulając się w różne strony

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

ja wszystko, nawet lumpkowe, będę prała w temp. 40-60 stopni. Wysoką temperaturą potraktuję je przy prasowaniu

Jedno kolorowe rajtki sa w calzedoni piekne dla dzieci ja w Factory kupiłam po 4,5 zł - bardzo dobre jakościowo .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:12   #1413
ewka5891
Zakorzenienie

Colds cudnie wygladalas

Gratuluje kolejnych chłopaków na wątku

Ja dzisiaj szukałam stroju na halloween dla synka bedzie małym diabełkiem jeszcze dla Tzta musimy cos wykombinowac

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Dla mnie dobre jakościowo rajstopy są z woli, po praniu wyglądają ok

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:13   #1414
Alunia79
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.
Nie wiem kiedy ja was nadrobię 14 stron a mi czasu brak na pewno nie będę cytować bo z telefonu to lipa a nie mam n razie kompa
Wyobraźcie sobie, że zapomniałam o badaniach a jutro rano wizyta. Poleciałam dziś na szybko zrobić.. Mam nadzieję, że rano przed wizytą będę mogła odebrać.. a jak nie, to myślę że zrozumie bo to wszystko przez tą amniopunkcję i leżenie po. Nie miałam jak iść zrobić.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:13   #1415
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

I jeszcze jedno, panikuje przed jutrzejszą wizytą u doktorka i do tego z samego rana o 8

też mam jutro wizytę i czuję się mocno niespokojna ja dopiero na 16.30 niestety...

Co do wagi to przed ciążą 48kg a teraz już dobrze 54kg. No i stanik już 2krotnie zmieniałam z miseczki C na DD.
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:23   #1416
ojustyna
Zadomowienie

Ja jeszcze rano nie mogłam się doczekać na zobaczenie Bubki a teraz płacz i lament i STRAAACH ogólnie od czasu przeczytania tej historii i widok 19-tygodniowego dzidziusia, co któraś wkleiła na forum do tego linka, mam jakieś lęki, że coś się stanie i zaraz to się chyba całkiem rozkleje coś mi nie daje myśleć pozytywnie
Stary 2014-10-29, 18:29   #1417
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Jedno kolorowe rajtki sa w calzedoni piekne dla dzieci ja w Factory kupiłam po 4,5 zł - bardzo dobre jakościowo .

No właśnie na stronie calzedonii nie było całej kolekcji do obejrzenia, ale jak mówisz ze tam są, to przejdę się do sklepu. Z wola znalazłam w sklepie int. Za 12 czy 13 złotych i to chyba póki co najlepsza opcja
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Colds cudnie wygladalas

Gratuluje kolejnych chłopaków na wątku

Ja dzisiaj szukałam stroju na halloween dla synka bedzie małym diabełkiem jeszcze dla Tzta musimy cos wykombinowac

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Dla mnie dobre jakościowo rajstopy są z woli, po praniu wyglądają ok

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:29   #1418
nusiekowa
Wtajemniczenie

Colds cudnieeeee wyglądałaś

Crystal fajna paczka…a piwka to bym się napiła

Ojustyna-spokojnie nie ma co sie stresować-fajnie ,ze idziesz z rana ao nie będziesz czekać I się jeszcze bardziej nakręcać-będzie dobrze!!!

Cytat:

Cytat:

no I fajnie
-skrobaczka ważna rzecz

anetaS13-bedzie dobrze! Będziemy trzymac kciuki! Jutro widze dzień wizyt! Będzie co oblewać J
A ja leże do gory brzuchem...zjedliśmy lasagne I dogorywamy
Stary 2014-10-29, 18:30   #1419
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Ja jeszcze rano nie mogłam się doczekać na zobaczenie Bubki a teraz płacz i lament i STRAAACH ogólnie od czasu przeczytania tej historii i widok 19-tygodniowego dzidziusia, co któraś wkleiła na forum do tego linka, mam jakieś lęki, że coś się stanie i zaraz to się chyba całkiem rozkleje coś mi nie daje myśleć pozytywnie
Spokojnie nerwy nic nie pomogą a tylko możesz sobie zaszkodzi . Na bank wszystko jest dobrze

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:38   #1420
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Ja tez czasami pije takie zupełnie bezalkoholowe a na swoj obiad weselny zamierzam sobie kupić wino bezalkoholowe. A jeszcze wymyśliłam, że na wejście jak gościom wręcza się kieliszki z szampanem, to mi i wszystkim dzieciom kelner wręczy takie prawdziwe kieliszki z piccolo dzieciaki będą miały frajdę, lubią 'być jak dorosli'
Jakie piwo bezalkoholowe pijesz? jedyne, które znalazłam to warka radler 0,0% ale chętnie bym spróbowała czegoś innego

Cytat:
Smv super zakupy a ten róż tez mi się podoba, to taka FUKSJA ja mam taką łazienkę

rona1906 super, ze dzieciaczki zdrowe i gratuluję poznania płci

aaakarolina Trzymam kciuki za jutrzejsze połówkowe

niunia_ona co do materacy : ja bym piankowego takiego nie kupowała. biorę pod uwagę kokos-gryka lub lateksowy

nouvelle2 fajowskie buciska

colds wyglądałaś cudnie sukienka marzenie

nic kompletnie nie było! u mnie jest problem z szerokością łydki
i dupa... wszystko wąskie....
Ja w zeszłym roku znalazłam jedyne pasujące kozaki w Deichmannie, też mam zawsze problem przez szeroką łydkę
[swoją drogą przypomniałaś mi, że miałam pogonić TŻ do zakupu zimowego płynu i skrobaczki właśnie bo obecnie posiadana jest w stanie agonalnym ]

Nie mogę się doczekać długiego weekendu listopadowego w nadziei, że złapię oddech od uczelni z tego powodu nie cytuję wszystkiego ale jak najbardziej gratuluję poznania płci dzieciaczków

Edytowane przez rosiek
Czas edycji: 2014-10-29 o 18:39
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:38   #1421
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie na stronie calzedonii nie było całej kolekcji do obejrzenia, ale jak mówisz ze tam są, to przejdę się do sklepu. Z wola znalazłam w sklepie int. Za 12 czy 13 złotych i to chyba póki co najlepsza opcja

Ja kupiłam szare i czerwone bo jeszcze nie byłam pewna co w brzuszku Zdjęcia poniżej
ImageUploadedByWizaz Forum1414607843.412385.jpgImageUploadedByWizaz Forum1414607877.421753.jpg

Stary 2014-10-29, 18:40   #1422
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
W mojej pralce jak ustawilam program ubranka niemowlece-to tam jest juz temp 95stopni
Ja mam pralke z takim programem w De i tam jest 50. Masakra, 95 st., to strasznie duzo.

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Cały dzień na nogach, właśnie doczytałam Wasze dzisiejsze rozmówki

Wypowiem się na jeden temat- po moim researchu wyszło, że dobrze jest zainwestować w materac lateksowy z pionowymi kanalikami, by przepuszczał powietrze. Najrzadziej uczula, jest elastyczny ale nie odkształca się.

I jestem po badaniu połówkowym. Czekamy na Jaśka! Maż upiera się, że ma świetna intuicję, bo od początku tak czuł A ja najbardziej cieszę się z tego, że synek ślicznie rośnie, wszystkie parametry ma w normie i waży już 400g. Mi też udało się przytyć i to sporo, bo 1,5kg w ciągu 2tyg. Także same cudowne wiadomości

Życzę wszystkim smacznej kolacji, a sama wybieram się robić późny obiad
Gratulacje.

Colds, slicznie wygladalas.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 18:42   #1423
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Któraś chciała zobaczyć moją sukienkę, oto zdjęcia
uwielbiam oglądac takie piękne zdjecia, wyglądałas pięknie, a Twój maż chyba jest bardzo wysoki?)
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...ia,482863.html smutna historia.....

Wstalam i odebralam darmowy pakiet dla maluszka az musze sie pochwalic ze oprocz mnostwa ilosci reklam znalazlam tam cos ciekawego a jedno mnie rozwalilo, piwo bezalkoholowe drugi taki pakiet moge odebrac po porodzie wiec bardzo milo... Wracam do nadrabiania
dbają o Ciebie ja kurcze nie mam nic, oprócz bodziaków dla małego nic a nic:/ ciagle boję się kupować, a i łóżeczko od siostry mam, no to fakt
Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Nie wiem kiedy ja was nadrobię 14 stron a mi czasu brak na pewno nie będę cytować bo z telefonu to lipa a nie mam n razie kompa
Wyobraźcie sobie, że zapomniałam o badaniach a jutro rano wizyta. Poleciałam dziś na szybko zrobić.. Mam nadzieję, że rano przed wizytą będę mogła odebrać.. a jak nie, to myślę że zrozumie bo to wszystko przez tą amniopunkcję i leżenie po. Nie miałam jak iść zrobić.
u mnie w laboratorium(robię w szpitalu) jak pobiora rano krew to wyniki sa popołudniu, gdybym robiła wprzychodni to na drugi dzień, może coś uda się ugrać przed wizytą?
Dzień dobry w 23 tygodniu dni mi lecą jak szalone, teraz mam chwilę by odpocząć a przy dziecku to juz nawet na wizaż pewnie nie będę miała czasu
Stary 2014-10-29, 18:44   #1424
meganka18
Rozeznanie

I moje Rossmanowskie Zakupki ImageUploadedByWizaz Forum1414607977.945724.jpg

Dziewczyny robię test na sobie emolientow ) jak przetestuje te najcześciej kupowane ( polecane) dam znac )
1. Ziaja nabłyszczajacy plyn do kąpieli
2. Oliatum Soft

Te dwa juz testowałem ale rozpisze Wam wszystko jak sprawdze to co mam jeszcze w planie.

Swoją droga to super metoda na nawilzanie skory i zapobieganie rozstępą )

Stary 2014-10-29, 18:48   #1425
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Jakie piwo bezalkoholowe pijesz? jedyne, które znalazłam to warka radler 0,0% ale chętnie bym spróbowała czegoś innego

Ja w zeszłym roku znalazłam jedyne pasujące kozaki w Deichmannie, też mam zawsze problem przez szeroką łydkę
[swoją drogą przypomniałaś mi, że miałam pogonić TŻ do zakupu zimowego płynu i skrobaczki właśnie bo obecnie posiadana jest w stanie agonalnym ]

Nie mogę się doczekać długiego weekendu listopadowego w nadziei, że złapię oddech od uczelni z tego powodu nie cytuję wszystkiego ale jak najbardziej gratuluję poznania płci dzieciaczków
Pije właśnie to, o którym piszesz
Cytat:
Ja kupiłam szare i czerwone bo jeszcze nie byłam pewna co w brzuszku Zdjęcia poniżej
Załącznik 5826487Załącznik 5826488

Super są! Szczególnie te pierwsze, taki niejednolity ten szary. No i ta cena ja bym chciała szare, czarne, granatowe, ciemne bordo i białe. ale w promieniu kilkudziesięciu kilometrów factory nie mam niestety. A będziesz tam jeszcze w przeciągu pół roku, w factory?

Stary 2014-10-29, 18:51   #1426
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:

Super są! Szczególnie te pierwsze, taki niejednolity ten szary. No i ta cena ja bym chciała szare, czarne, granatowe, ciemne bordo i białe. ale w promieniu kilkudziesięciu kilometrów factory nie mam niestety. A będziesz tam jeszcze w przeciągu pół roku, w factory?
Miałam nadzieję, że masz namiary na coś 0% ale niesmakowego

Ja się do Factory wybieram prawie rok, więc możliwe, że w końcu tam dotrę
Stary 2014-10-29, 18:53   #1427
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba jest jeszcze lech 0.0%. albo byl... A w okolicach trójmiasta jest factory? Ktoś coś wie na ten temat? bo tam mam teoretycznie najblizej edit: juz sprawdziłam i niestety nie ma...

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2014-10-29 o 18:56
Stary 2014-10-29, 18:58   #1428
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Chyba jest jeszcze lech 0.0%. albo byl... A w okolicach trójmiasta jest factory? Ktoś coś wie na ten temat? bo tam mam teoretycznie najblizej
Jest Lech Free ale on ma jakiś odsetek alkoholu w sobie, więc z takim już wolę nie ryzykować

Z tego co mi mówią internety Factory to tylko Kraków, Warszawa, Wrocław i Poznań.
Stary 2014-10-29, 19:06   #1429
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Jest Lech Free ale on ma jakiś odsetek alkoholu w sobie, więc z takim już wolę nie ryzykować

Z tego co mi mówią internety Factory to tylko Kraków, Warszawa, Wrocław i Poznań.
A to tego nie wiedziałam, bo ja raczej wole owocowe piwa, wiec Lecha nie szukalam a z tym factory sprawdziłam no i dupa, za daleko mam. A przecież nie pojadę 300 km po rajstopy

Stary 2014-10-29, 19:08   #1430
meganka18
Rozeznanie

Cytat:

Mysle ze będe jeszcze w listopadzie - napisz do mnie na priv to sie dogadamy

Stary 2014-10-29, 19:11   #1431
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeszcze jest piwo Bavaria i ma 0,0%, chyba sa rozne smaki. Nigdy nie pilam, wiec nie wiem, czy dobre.
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:12   #1432
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:

Wypowiem się na jeden temat- po moim researchu wyszło, że dobrze jest zainwestować w materac lateksowy z pionowymi kanalikami, by przepuszczał powietrze. Najrzadziej uczula, jest elastyczny ale nie odkształca się.

I jestem po badaniu połówkowym. Czekamy na Jaśka! Maż upiera się, że ma świetna intuicję, bo od początku tak czuł A ja najbardziej cieszę się z tego, że synek ślicznie rośnie, wszystkie parametry ma w normie i waży już 400g. Mi też udało się przytyć i to sporo, bo 1,5kg w ciągu 2tyg. Także same cudowne wiadomości

Gratuluję synka

crystal, fajny zestaw skąd dostałaś?

Ja się niestety nie pochwalę, chyba że tym, że z juniorem wszysttko ok, a co do wagi to ja przez ostatnie 3tyg przytyłam 0,5kg. Trochę mało. Poza tym wyszła mi anemia i dostałam jakiś lek z żelazem na receptę. A maluch wizytę i badanie sobie przespał i to ze złączonymi nóżkami
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:14   #1433
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
I moje Rossmanowskie Zakupki Załącznik 5826496

Dziewczyny robię test na sobie emolientow ) jak przetestuje te najcześciej kupowane ( polecane) dam znac )
2. Oliatum Soft

Te dwa juz testowałem ale rozpisze Wam wszystko jak sprawdze to co mam jeszcze w planie.

piękne zakupy

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:14   #1434
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Jeszcze jest piwo Bavaria i ma 0,0%, chyba sa rozne smaki. Nigdy nie pilam, wiec nie wiem, czy dobre.
Dziękuję, poszukam
Stary 2014-10-29, 19:15   #1435
niunia_ona
Zakorzenienie

pijemy soczek pomidorowy
u mnie zimno na dworze zaledwie 3 stopnie brrr.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:16   #1436
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze będe jeszcze w listopadzie - napisz do mnie na priv to sie dogadamy

Ok super to z kompa do Ciebie napisze jutro, bo nie ogarniam priv z aplikacji dzięki wielkie!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
O, nie wiedziałam że ono w Pl dostępne jest

Stary 2014-10-29, 19:18   #1437
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Ok super to z kompa do Ciebie napisze jutro, bo nie ogarniam priv z aplikacji dzięki wielkie!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

O, nie wiedziałam że ono w Pl dostępne jest

Ok

Stary 2014-10-29, 19:18   #1438
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
też mam jutro wizytę i czuję się mocno niespokojna ja dopiero na 16.30 niestety...

Co do wagi to przed ciążą 48kg a teraz już dobrze 54kg. No i stanik już 2krotnie zmieniałam z miseczki C na DD.
ale z Ciebie chudzinka
też bym tak chciała :P

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:20   #1439
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
I moje Rossmanowskie Zakupki Załącznik 5826496

2. Oliatum Soft

Oglądałam dzisiaj te rzeczy w rossie, u mnie jeszcze polspiochy z tej serii były milusia jest ta chustka po szyję.

Stary 2014-10-29, 19:20   #1440
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje synusia

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
witam w klubie
EdithS nie wiem czy wiesz ale do glukozy MOZNA dodac troszke soku z świeżo wycisnientej cytryny -w tym roku mam w slwestra
ja zabrałam ze sobą cytrynę, ale ta piguła mi powiedziała, że mi jej nie wciśnie, bo mam wypić czystą glukozę

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja nie panikuje.... jeszcze... a mam juz 78 tylko co najwyzej mam ochote sie rozplakac ale jeszcze sie trzymam jakos bo to dopiero poczatek
ehhh, ten temat wagi jest okropny, też go nie lubię i panikuję jak wchodzę na wagę. Ale w końcu chodzi o dzieciątko każda tyje w ciąży... wiem, że niektóre po kilka kg, ale przecież do 14kg to też norma.

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
tez miałam tak ostatnio i poszłam rano i wyniki były już w południe, więc powinny jutro być gotowe

Dziewczyny, a ja byłam u siostry i moja siostrzenica, która jest w 4 klasie podstawówki ma takie okropne dzieciaki w szkole... normalnie kluby małych modelek, źle wychowanych (to moje zdanie) i wyrafinowanych, aż jestem przerażona. Ostatnio powiedziały mojej siostrzenicy, że ma się inaczej ubierać do szkoły, bo im wstyd przynosi (a chodzi czysto, schludnie ubrana, ma ładne rzeczy, uważam że w dobrym guście), a w poniedziałek miniony jej powiedziały, że jest ofiara losu bo jako jedyna nie ogląda top model i one we wtorek ją z tego przepytają, czy oglądała. Wiecie jak mnie serce boli, jak widzę, jak ona się wewnętrznie szamocze? Ma wsparcie w rodzinie, inaczej jest wychowywana niż te dzieciaki, siostra wpaja jej wiele wartości, a te okropnie mówiąc bachory wciąż jej dokuczają. Dziś przyszła ze szkoły znowu z płaczem, dała koleżance z ławki z okazji urodzin pomadkę ochronną do ust (dodam, że ta koleżanka nie wyprawiała urodzin, moja siostrzenica po prostu pamiętała i chciała dać jej drobiazg), a ta siksa powiedziała: z takim czymś do mnie? byś się wstydziła. I takiego typu dzieciory to 3/4 jej klasy... Normalnie uwierzcie mi, że się popłakałam przed chwilą i nie mogę tego przetrawić...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości