Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-29, 19:21   #1441
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
I moje Rossmanowskie Zakupki Załącznik 5826496

Dziewczyny robię test na sobie emolientow ) jak przetestuje te najcześciej kupowane ( polecane) dam znac )
1. Ziaja nabłyszczajacy plyn do kąpieli
2. Oliatum Soft

Te dwa juz testowałem ale rozpisze Wam wszystko jak sprawdze to co mam jeszcze w planie.

Swoją droga to super metoda na nawilzanie skory i zapobieganie rozstępą )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
daj znac ktory lepszy
Co do czapeczek , mam chyba z 4 alenie moge znalesc w malym rozmiarze do szpitala, bo tam chyba musimy je miec te co mam, wydaja sie troszke wieksze na pozniej...
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:25   #1442
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ok super to z kompa do Ciebie napisze jutro, bo nie ogarniam priv z aplikacji dzięki wielkie!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

O, nie wiedziałam że ono w Pl dostępne jest

Ok

meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:27   #1443
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Gratuluję synka

crystal, fajny zestaw skąd dostałaś?

Ja się niestety nie pochwalę, chyba że tym, że z juniorem wszysttko ok, a co do wagi to ja przez ostatnie 3tyg przytyłam 0,5kg. Trochę mało. Poza tym wyszła mi anemia i dostałam jakiś lek z żelazem na receptę. A maluch wizytę i badanie sobie przespał i to ze złączonymi nóżkami
z jakiejs firmy ale nie wiem nawet jakiej Wysylam na wszystkie darmowe prezenty dla maluszkow z roznych stron, z nutrici i innej firmy dostalam dwie polskie plyty z kolysankami, ale to odebrala mama w Polsce, z Hippa dostalam juz paczke chusteczek dla niemowlat, i z francuskich rozne rzeczy tez dostalam, z jednej skarpetki biale byly mile w dotyku, zawsze to cos bedzie wiec korzystam za wizyte
Ja mam nadzieje ze moje bedzie ruchliwe przed badaniem, jak codziennie takie jest to zeby psikusa mamie nie zrobilo u lekarza
Stary 2014-10-29, 19:27   #1444
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
daj znac ktory lepszy

Co do czapeczek , mam chyba z 4 alenie moge znalesc w malym rozmiarze do szpitala, bo tam chyba musimy je miec te co mam, wydaja sie troszke wieksze na pozniej...

Czapeczki do szpitala najlepiej w rozmiarze 36 ( to jest obwód główki) 56 tak jak w ubraniach bedzie o wiele za duza na początek u mnie w szpitalu trzeba miec 3 czapeczki

meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:29   #1445
nouvelle2
Zakorzenienie

Ja takie maleńkie bawelniane czapeczki kupiłam w kappahl. Zwykle białe, po kąpieli będą super

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:30   #1446
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie panikuje.... jeszcze... a mam juz 78 tylko co najwyzej mam ochote sie rozplakac ale jeszcze sie trzymam jakos bo to dopiero poczatek
ja jak się ważyłam ostatnio to pokazało po opiciu się 67.7 :OO
ludzie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:30   #1447
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
uwielbiam oglądac takie piękne zdjecia, wyglądałas pięknie, a Twój maż chyba jest bardzo wysoki?)

dbają o Ciebie ja kurcze nie mam nic, oprócz bodziaków dla małego nic a nic:/ ciagle boję się kupować, a i łóżeczko od siostry mam, no to fakt

u mnie w laboratorium(robię w szpitalu) jak pobiora rano krew to wyniki sa popołudniu, gdybym robiła wprzychodni to na drugi dzień, może coś uda się ugrać przed wizytą?
Dzień dobry w 23 tygodniu dni mi lecą jak szalone, teraz mam chwilę by odpocząć a przy dziecku to juz nawet na wizaż pewnie nie będę miała czasu
tez sie boje kupowac, ale nie umiem nie kupowac.... z drugiej strony.... moja kolezanka mnie ostrzega zeby nic nie kupowac przed porodem a dopiero po.... a ja jej tlumacze, ze skad ja takie pieniadze wezme, i to latanie z maluszkiem po sklepach, kupowanie na szybko bo trzeba miec.... ja nie w formie.... wole powoli sie zaopatrywac szczegolnie ze od nowego roku bedzie trzeba pomyslec nad zakupem tych drozszych rzeczy jak wozek lozeczko, itd Spojrz na to zdiecie, i przelam sie , to juz polowa ciazy za nami....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3458.jpg (52,0 KB, 46 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 19:31   #1448
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Smv super zakupy a ten róż tez mi się podoba, to taka FUKSJA ja mam taką łazienkę

rona1906 super, ze dzieciaczki zdrowe i gratuluję poznania płci

aaakarolina Trzymam kciuki za jutrzejsze połówkowe

niunia_ona co do materacy : ja bym piankowego takiego nie kupowała. biorę pod uwagę kokos-gryka lub lateksowy

nouvelle2 fajowskie buciska

colds wyglądałaś cudnie sukienka marzenie

a ja kupiłam zamiast super kozaków, skrobaczkę do szyb do auta

nic kompletnie nie było! u mnie jest problem z szerokością łydki
i dupa... wszystko wąskie....
jak tam ruchy Twojego maleństwa?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:32   #1449
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja byłam u siostry i moja siostrzenica, która jest w 4 klasie podstawówki ma takie okropne dzieciaki w szkole... normalnie kluby małych modelek, źle wychowanych (to moje zdanie) i wyrafinowanych, aż jestem przerażona. Ostatnio powiedziały mojej siostrzenicy, że ma się inaczej ubierać do szkoły, bo im wstyd przynosi (a chodzi czysto, schludnie ubrana, ma ładne rzeczy, uważam że w dobrym guście), a w poniedziałek miniony jej powiedziały, że jest ofiara losu bo jako jedyna nie ogląda top model i one we wtorek ją z tego przepytają, czy oglądała. Wiecie jak mnie serce boli, jak widzę, jak ona się wewnętrznie szamocze? Ma wsparcie w rodzinie, inaczej jest wychowywana niż te dzieciaki, siostra wpaja jej wiele wartości, a te okropnie mówiąc bachory wciąż jej dokuczają. Dziś przyszła ze szkoły znowu z płaczem, dała koleżance z ławki z okazji urodzin pomadkę ochronną do ust (dodam, że ta koleżanka nie wyprawiała urodzin, moja siostrzenica po prostu pamiętała i chciała dać jej drobiazg), a ta siksa powiedziała: z takim czymś do mnie? byś się wstydziła. I takiego typu dzieciory to 3/4 jej klasy... Normalnie uwierzcie mi, że się popłakałam przed chwilą i nie mogę tego przetrawić...
Istne potwory, coraz bardziej wątpię w "dobre dzieci" a tym bardziej w ich bezinteresownośc mam praktyki z dzieciakami w świetlicy przy domu dziecka i wiecie co? one mnie przerażają tak samo jak ich rodzice lub opiekunowie. Daj im coś, a one ci tym rzucą w twarz i wyśmieją bo to nie jest oryginalne, albo po kimś nosić nie będzie. A dzieciaki które biorą wszystko co im się tylko da? Są wyśmiewane, te które są grzeczne bo teraz chyba grzeczność i poukładane w głowie nie jest modne?

Jakby tak mojemu dokuczały to bym chyba z nimi sobie porozmawiała wrrr...
Stary 2014-10-29, 19:32   #1450
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Jejsiu wy panikujecie że 65 kg a ja się zaczynam bać że niedługo setki dobije
Co do materacyków to i ja najbardziej jestem skora kupić lateksowy, jedyny o którym złych opinii nie znalazłam.

I jeszcze jedno, panikuje przed jutrzejszą wizytą u doktorka i do tego z samego rana o 8
ja to niska 164 aż
więc szału z wysokością nie robię
ale to nic
będzie dobrze ważne by malutka była zdrowa

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:34   #1451
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje synusia

ja zabrałam ze sobą cytrynę, ale ta piguła mi powiedziała, że mi jej nie wciśnie, bo mam wypić czystą glukozę

ehhh, ten temat wagi jest okropny, też go nie lubię i panikuję jak wchodzę na wagę. Ale w końcu chodzi o dzieciątko każda tyje w ciąży... wiem, że niektóre po kilka kg, ale przecież do 14kg to też norma.

tez miałam tak ostatnio i poszłam rano i wyniki były już w południe, więc powinny jutro być gotowe

Dziewczyny, a ja byłam u siostry i moja siostrzenica, która jest w 4 klasie podstawówki ma takie okropne dzieciaki w szkole... normalnie kluby małych modelek, źle wychowanych (to moje zdanie) i wyrafinowanych, aż jestem przerażona. Ostatnio powiedziały mojej siostrzenicy, że ma się inaczej ubierać do szkoły, bo im wstyd przynosi (a chodzi czysto, schludnie ubrana, ma ładne rzeczy, uważam że w dobrym guście), a w poniedziałek miniony jej powiedziały, że jest ofiara losu bo jako jedyna nie ogląda top model i one we wtorek ją z tego przepytają, czy oglądała. Wiecie jak mnie serce boli, jak widzę, jak ona się wewnętrznie szamocze? Ma wsparcie w rodzinie, inaczej jest wychowywana niż te dzieciaki, siostra wpaja jej wiele wartości, a te okropnie mówiąc bachory wciąż jej dokuczają. Dziś przyszła ze szkoły znowu z płaczem, dała koleżance z ławki z okazji urodzin pomadkę ochronną do ust (dodam, że ta koleżanka nie wyprawiała urodzin, moja siostrzenica po prostu pamiętała i chciała dać jej drobiazg), a ta siksa powiedziała: z takim czymś do mnie? byś się wstydziła. I takiego typu dzieciory to 3/4 jej klasy... Normalnie uwierzcie mi, że się popłakałam przed chwilą i nie mogę tego przetrawić...
Matko jedyna, co za dzieciory. .. w ogóle jak można dziecku w 4 klasie pozwolić oglądać top model, przecież tam jest masa erotycznych, żenujących tekstów wolinskiego szczegolnie. I potem dla takich dziewczyn idolka jest dzoana Krupa. ... która akurat tam ma wizerunek wypacykowanej laluni. A to jest państwowa szkoła? Myślałam, że to powszechne oglupienie to zaczyna się dopiero w gimnazjum

Stary 2014-10-29, 19:34   #1452
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Mój brzunio jest juz tez dosc duży. Wszyscy sa nawet zdziwieni ze to dopiero 5-ty mc. Pierwsza wagę w karcie ciazy mam 60 kg ale to w 6 tyg . Wcześniej waga była miedzy 58-9 w zależności od pory i dnia

ja to początkowa waga w ciąży miałam 62.6 :P
żaluję że nie schudłam przed ciążą

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...ia,482863.html smutna historia.....

Wstalam i odebralam darmowy pakiet dla maluszka az musze sie pochwalic ze oprocz mnostwa ilosci reklam znalazlam tam cos ciekawego a jedno mnie rozwalilo, piwo bezalkoholowe drugi taki pakiet moge odebrac po porodzie wiec bardzo milo... Wracam do nadrabiania
ale zakupy cudaśne
brawa
buciki idealne !

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:35   #1453
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja jak się ważyłam ostatnio to pokazało po opiciu się 67.7 :OO
ludzie
A to dopiero polowa kg za nami do utycia musze spytac sie lekarza w poniedzialek, czy moja waga prawidlowo wzrasta czy moze powinnam bardziej uwazac, bo slyszalam ze pod koniec ona rosnie jak szalona kiedy to maluch zaczyna intensywnie rosnac
Stary 2014-10-29, 19:36   #1454
niunia_ona
Zakorzenienie

z cycka mi leci kurcze jakaś jakby woda
i wg bardzo mnie swędzą cycki

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:36   #1455
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
tez sie boje kupowac, ale nie umiem nie kupowac.... z drugiej strony.... moja kolezanka mnie ostrzega zeby nic nie kupowac przed porodem a dopiero po.... a ja jej tlumacze, ze skad ja takie pieniadze wezme, i to latanie z maluszkiem po sklepach, kupowanie na szybko bo trzeba miec.... ja nie w formie.... wole powoli sie zaopatrywac szczegolnie ze od nowego roku bedzie trzeba pomyslec nad zakupem tych drozszych rzeczy jak wozek lozeczko, itd Spojrz na to zdiecie, i przelam sie , to juz polowa ciazy za nami....
Fajna kolekcja!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 19:37   #1456
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Czapeczki do szpitala najlepiej w rozmiarze 36 ( to jest obwód główki) 56 tak jak w ubraniach bedzie o wiele za duza na początek u mnie w szpitalu trzeba miec 3 czapeczki

gdzie ja takie u nas znajde chyba zaczne szukac w internecie bo ciezko bedzie znalesc co bylam w sklepie to tylko wieksze byly
Stary 2014-10-29, 19:37   #1457
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
A to dopiero polowa kg za nami do utycia musze spytac sie lekarza w poniedzialek, czy moja waga prawidlowo wzrasta czy moze powinnam bardziej uwazac, bo slyszalam ze pod koniec ona rosnie jak szalona kiedy to maluch zaczyna intensywnie rosnac
weż nie strasz , ja muszę sfolgować z słodyczami noo
bestia ze mnie.
a ja mam taką chęć na słodkie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:37   #1458
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje synusia

ja zabrałam ze sobą cytrynę, ale ta piguła mi powiedziała, że mi jej nie wciśnie, bo mam wypić czystą glukozę

ehhh, ten temat wagi jest okropny, też go nie lubię i panikuję jak wchodzę na wagę. Ale w końcu chodzi o dzieciątko każda tyje w ciąży... wiem, że niektóre po kilka kg, ale przecież do 14kg to też norma.

tez miałam tak ostatnio i poszłam rano i wyniki były już w południe, więc powinny jutro być gotowe

Ciekawe ile nam zejdzie juz po.... a ile zostanie z tego co jedlismy przez 9 miesiecy hihihi
Stary 2014-10-29, 19:39   #1459
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Matko jedyna, co za dzieciory. .. w ogóle jak można dziecku w 4 klasie pozwolić oglądać top model, przecież tam jest masa erotycznych, żenujących tekstów wolinskiego szczegolnie. I potem dla takich dziewczyn idolka jest dzoana Krupa. ... która akurat tam ma wizerunek wypacykowanej laluni. A to jest państwowa szkoła? Myślałam, że to powszechne oglupienie to zaczyna się dopiero w gimnazjum
tak, państwowa. Brak mi słów. Moja siostra wybiera się w poniedziałek do wychowawczyni, żeby omówić ten problem i mam nadzieję, że ta jakoś dyskretnie to dalej załatwi, bo czemu człowiek ma się zgadzać na takie zachowanie i ranienie własnego dziecka...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 19:40   #1460
niunia_ona
Zakorzenienie

jutro idę znowu na łowy do lumpka
jeszcze jednego znalazłam fajnego w moim mieście
więc zawsze o jeden więcej punkt do zwiedzania

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:40   #1461
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje synusia

Wiesz, nie ma innego określenia na takie dzieci jak bachory. Ja też je tak nazywwam i kryć się z tym nie będę. Mnie przeraża to, jak się teraz dzieciaki zachowują. Syn mojej koleżanki ma 5lat i poszedł do przedszkola i tak jest to samo. Wyścig szcurów, kto jest ładniej i drożej ubrany i kto gdzie był na wakacjach/feriach, najlepirj za granicą takie dziwne wychowanie.

crystal, my z lekarzem próbowaliśmy malucha obudzić, ale gdzie tam mam nadzieję, że 19.11 albo 28.11 na połówkowym będzie współpracować. Tak w ogóle to karta ciąży mi gdzieś wsiąkła nigdzie jej nie ma...
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 19:41   #1462
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe ile nam zejdzie juz po.... a ile zostanie z tego co jedlismy przez 9 miesiecy hihihi
ja to nie umiem jeść, sama nie wiem już co robić
muszę jeść by mała miała wszystko , ale najgorsze są te słodycze ;/
a teraz mój tż będzie dwa dni w domku to już widzę jak będziemy jeść

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:43   #1463
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok super to z kompa do Ciebie napisze jutro, bo nie ogarniam priv z aplikacji dzięki wielkie!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

O, nie wiedziałam że ono w Pl dostępne jest
Widzialam w Carrefour, ale pewnie w innych sklepach tez jest.

Edith, niestety wszystko wina rodzicow. Bardzo mi przykro, ze siostrzenica musi to przezywac.

Crystal, a ta podwiazka, to tez dla dziecka?

Edytowane przez jalouse
Czas edycji: 2014-10-29 o 19:44
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 19:44   #1464
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje synusia

Moze i jestem dziwna, ale jakbym tak uslyszala od moich dzieci, albo dzieci mojej siostry, osobiscie bym poszla do tej szkoly i kazala wskazac ktore to sa dzieciaki, i troche im powiedziec na ten temat, i porozmawiac z dyrektorem.... nie wiem czy to by cos pomoglo.... no ale zostawic takie cos to tez zle.... przeciez pozniej dziecko ma klopoty z nauka przez takie durne rzeczy... wychowanie w naszych czasach to porazka.... co sie dzieje ludzie.... U nas w szkole pamietam tez rozne dzieci byly, jedne bogatsze drugie biedniejsze, ale nikt sie nie przechwalal albo nie wytykal palcami za to co ktos ma w domu....

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Widzialam w Carrefour, ale pewnie w innych sklepach tez jest.

Edith, niestety wszystko wina rodzicow. Bardzo mi przykro, ze siostrzenica musi to przezywac.

Cristal, a ta podwiazka, to tez dla dziecka?
hahahahahaha zawstydzilam sie robilam porzadki w szafie, i zapomnialam ja zabrac do rzeczy slubnych na pamiatke jaki wstyd
Stary 2014-10-29, 19:46   #1465
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
tak, państwowa. Brak mi słów. Moja siostra wybiera się w poniedziałek do wychowawczyni, żeby omówić ten problem i mam nadzieję, że ta jakoś dyskretnie to dalej załatwi, bo czemu człowiek ma się zgadzać na takie zachowanie i ranienie własnego dziecka...
Ja bym zrobiła to samo, poruszyła ten temat na rozmowie z panią, a potem drugi raz na zebraniu rodziców, dosadnie i wprost bez owijania w bawełnę. Przecież to są jakieś jaja.....

Stary 2014-10-29, 19:46   #1466
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja to nie umiem jeść, sama nie wiem już co robić
muszę jeść by mała miała wszystko , ale najgorsze są te słodycze ;/
a teraz mój tż będzie dwa dni w domku to już widzę jak będziemy jeść
Ja ostatnio jem nie dla dwoje tylko za dwoje nie wiem co sie ze mna dzieje.... ale potrzebuje jedzenia :/
Stary 2014-10-29, 19:48   #1467
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Moze i jestem dziwna, ale jakbym tak uslyszala od moich dzieci, albo dzieci mojej siostry, osobiscie bym poszla do tej szkoly i kazala wskazac ktore to sa dzieciaki, i troche im powiedziec na ten temat, i porozmawiac z dyrektorem.... nie wiem czy to by cos pomoglo.... no ale zostawic takie cos to tez zle.... przeciez pozniej dziecko ma klopoty z nauka przez takie durne rzeczy... wychowanie w naszych czasach to porazka.... co sie dzieje ludzie.... U nas w szkole pamietam tez rozne dzieci byly, jedne bogatsze drugie biedniejsze, ale nikt sie nie przechwalal albo nie wytykal palcami za to co ktos ma w domu....

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

hahahahahaha zawstydzilam sie robilam porzadki w szafie, i zapomnialam ja zabrac do rzeczy slubnych na pamiatke jaki wstyd
no właśnie siorka idzie do szkoły w poniedziałek. Gdyby mnie tam wpuścili, to pewnie pociągnęłabym za ucho jedną, drugą i trzecią i swoje powiedziała. Ale znając dzisiejsze prawo, pewnie bym miała zaraz rozprawę w sądzie
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 19:48   #1468
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio jem nie dla dwoje tylko za dwoje nie wiem co sie ze mna dzieje.... ale potrzebuje jedzenia :/
to chyba ten trymestr tak na nas dziala

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 19:55   #1469
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Wiesz, nie ma innego określenia na takie dzieci jak bachory. Ja też je tak nazywwam i kryć się z tym nie będę. Mnie przeraża to, jak się teraz dzieciaki zachowują. Syn mojej koleżanki ma 5lat i poszedł do przedszkola i tak jest to samo. Wyścig szcurów, kto jest ładniej i drożej ubrany i kto gdzie był na wakacjach/feriach, najlepirj za granicą takie dziwne wychowanie.

crystal, my z lekarzem próbowaliśmy malucha obudzić, ale gdzie tam mam nadzieję, że 19.11 albo 28.11 na połówkowym będzie współpracować. Tak w ogóle to karta ciąży mi gdzieś wsiąkła nigdzie jej nie ma...
moze sprobuj zjesc duza ilosc slodyczy przed lekarzem? Moje jest bardzo aktywne, wlasnie po nutelli, albo herbacie z toffi czy karmelem....

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Fajna kolekcja!
dziekuje Fajna, ale robiac porzadki zauwazylam ze nie wiele mamy ubran na rozmiar 62.... a wszystko powyzej , to co z przodu to na 62 i 56 a reszta to na wieksze

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
ja to początkowa waga w ciąży miałam 62.6 :P
żaluję że nie schudłam przed ciążą

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

ale zakupy cudaśne
brawa
buciki idealne !

tez zaluje bo mialam w planach 10 kg mniej a wyszlo inaczej hihi , wiec lepiej nie zalujmy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
no właśnie siorka idzie do szkoły w poniedziałek. Gdyby mnie tam wpuścili, to pewnie pociągnęłabym za ucho jedną, drugą i trzecią i swoje powiedziała. Ale znając dzisiejsze prawo, pewnie bym miała zaraz rozprawę w sądzie
To lepiej zebys nie szla, ale na twoim miejscu to samo bym zrobila, wiec mialybysmy nie male problemy....

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
to chyba ten trymestr tak na nas dziala
Oby przeszlo Jak ja slodyczy nie moglam jesc wczesniej, odrzucalo mnie, tak teraz, czuje ze musze zjesc cokolwiek slodkiego w ciagu dnia koszmaaaaaaar
Stary 2014-10-29, 19:58   #1470
ojustyna
Zadomowienie

Dziewuszki trzymajcie jutro kciuki, żeby moje dzieciątko ukazało się w caaaałej okazałości Zmykam spać, bo tylko się dziś nakręcam, już się zdenerwowałam tymi wrednymi dzieciorami ze szkół co to sa wstrętnie wychowane, a pomyśleć że dla naszych dzieci tak będą dokuczać? Ja już się poryczałam na samą myśl, ja bym ich chyba kijem potraktowała, a może lepiej ich rodziców.
Wszystkim dobrej i WYGODNEJ nocy, przespanej w maksymalnym wymiarze godzinowym

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości