Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 06:17   #1621
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Laski ale ja się dzisiaj wyspałam Ola spała do 5:30 i w nocy miałyśmy tylko 2 pobudki, już nie pamiętam takiej dobrej nocy

Mnie ginka też wysyła do neurologa, ale właśnie tak mi się wydawało, że bez sensu, bo ani rtg nie zrobi ani leków nie można

Bo coraz bardziej mi żyły wychodzą na wierzch i pajączki mi się robią w błyskawicznym tempie. W poprzedniej ciąży mi wyszło tylko trochę na sam koniec,a tu dopiero połowa, a już kiepsko to wygląda
My tez dziś dwie pobudki na cyca i 5,50 wstalismy powiedzieć o 6 tata budzik
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 06:37   #1622
ojustyna
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkie kobietki ja niestety coraz częściej budze się z bólem głowy, dodatkowo coraz częściej zastanawiam się nad rzuceniem swoich dotychczasowych zobowiązań, nie mam już na nie zbytniej ochoty, teraz bym wolała sobie chodzić w poszukiwaniu ubranek dla mojej Bubci i doczekać się nie moge aż się wreszcie wprowadzimy do naszego mieszkanka, mam już serdecznie dosyć tego remontu, przez który widuje męża tylko w łóżku meblowanie i malowanie pokoiku dziecięcego to jest to, co bym chciała teraz robić jak u was poranek? co podpowiecie dobrego na śniadanko? bo dziś wyjątkowo bez smaka na cokolwiek
Stary 2014-10-31, 06:45   #1623
niunia_ona
Zakorzenienie

witam
u mnie tak sobie , czuć czujemy się w miarę ale jakoś spać nie szło i jestem zła;/

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 06:58   #1624
smv
Zakorzenienie

A ja znów spałam jak zabita jestem już po śniadaniu kanapka z nutella i dwie z serem żółtym z szynką
Dziś u mnie brzyyyydko...
O dzidzia szaleć zaczyna ;D
Stary 2014-10-31, 07:01   #1625
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
My tez dziś dwie pobudki na cyca i 5,50 wstalismy powiedzieć o 6 tata budzik
A ty jeszcze karmisz? Nie wiem w sumie, jak to jest przy ciąży, nie szkodzi karmienie dzidzi w brzuchu?

Niunia mogłabyś mnie zmienić na niebiesko na 1 stronie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 07:06   #1626
smv
Zakorzenienie

Dziś mam zamiar zrobić swoje pierwsze pierogi ruskie hiehieeeee ciekawe co wyjdzie.. Lecę do Sklepu po składniki
Stary 2014-10-31, 07:24   #1627
nusiekowa
Wtajemniczenie

Witam sie kochane przy herbatce I drożdzówce

Spało mi sie wyśmienicie do czasu aż TŻ do pracy zaczął wstawać...wydaje mi sie że młody budzi się wraz z alarmem TżTA bo mnie budzi kopniakami

Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia-bardzo mi sie podobało-ludzi było sporo ale babeczka bardzo konkretnie mówiła I mam nadzieje,ze nie zapomne tych informacji do porodu ....

Dziś idziemy na USG 3D-4D -nie moge sie doczekac aż zobacze dziecia
Stary 2014-10-31, 07:25   #1628
smv
Zakorzenienie

O rety wstawisz zdjęcia?
Plis plis!
Stary 2014-10-31, 07:26   #1629
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
udanej wizyty!

Ja może dziś w końcu wezmę sie za kocyk
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 07:26   #1630
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkie kobietki ja niestety coraz częściej budze się z bólem głowy, dodatkowo coraz częściej zastanawiam się nad rzuceniem swoich dotychczasowych zobowiązań, nie mam już na nie zbytniej ochoty, teraz bym wolała sobie chodzić w poszukiwaniu ubranek dla mojej Bubci i doczekać się nie moge aż się wreszcie wprowadzimy do naszego mieszkanka, mam już serdecznie dosyć tego remontu, przez który widuje męża tylko w łóżku meblowanie i malowanie pokoiku dziecięcego to jest to, co bym chciała teraz robić jak u was poranek? co podpowiecie dobrego na śniadanko? bo dziś wyjątkowo bez smaka na cokolwiek
Powiem ci ,ze ja na L4 jestem od 2ch dni I jestem dumna z siebie I strasznie zadowolona! Lepiej sie czuje-nie siedze przy biurku I przede wszytskim nie mam stresów!!!!więc polecam!
Stary 2014-10-31, 07:44   #1631
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Powiem ci ,ze ja na L4 jestem od 2ch dni I jestem dumna z siebie I strasznie zadowolona! Lepiej sie czuje-nie siedze przy biurku I przede wszytskim nie mam stresów!!!!więc polecam!
Zastanawiam się, czy nie przytyje 3 razy więcej siedząc w domu i czy nie popadne w jakąś depresje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 07:57   #1632
gosiaczek221
Raczkowanie

witam się z rana
kilka dni mnie nie było bo pojechałam do Szczecina do dentysty w przyszłym tygodniu znów czeka mnie taka wycieczka na 2 dni no ale jak trzeba to trzeba, po porodzie raczej nie będę miała na to czasu Od dwóch dni śpię jak zabita padam o 22 i budzę się o 9 nareszcie dobrze się czuje
nusiekowa wstawiaj zdjęcia jak tylko wrócisz na pewno będą super

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 07:59   #1633
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

Spało mi sie wyśmienicie do czasu aż TŻ do pracy zaczął wstawać...wydaje mi sie że młody budzi się wraz z alarmem TżTA bo mnie budzi kopniakami

Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia-bardzo mi sie podobało-ludzi było sporo ale babeczka bardzo konkretnie mówiła I mam nadzieje,ze nie zapomne tych informacji do porodu ....

Też mam taką teorię bo od 6.00 przeważnie czuję już jakieś ruchy w brzuszku

Witam się w tym pochmurnym dniu

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:16   #1634
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
TŻ wrócił z pracy i robi w kuchni spaghetti carbonara... no i jak tu nie tyć w ciąży???
Mniam

Wczoraj tŻ na kolacje zrobił jajecznicę , ale ją zaje.biście przesolił.. Popsuł mi się chłop w kuchni

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Mi to już w legginsach zimno szczególnie rano i wieczorem...

Dzidek mnie znów kopie i widać na brzuchu

Cytat:
Leniwy wieczorek przed tv, polecam film 'nietykalni' własnie się zaczął na tvp2
Też oglądałam

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
I ja po wizycie maluch ma 400g około i rozwija się prawidłowo więcej nic mi do szczęścia nie potrzeba ale kupiłam jeszcze body i spodenki w Kappahlu za 20zł

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
W życiu was nie nadrobię Spróbuję jeszcze jutro. Dziś już mam dość i idę lulu. Tak po krótce jestem po wizycie i jest wszystko w porządku. Nie była zbyt wnikliwa bo niedawno miałam tą amnio i prenatalne. Ilość wód prawidłowa szczegółowo jutro opiszę, a jest co bo to była moja pierwsza wizyta na nfz
Dobrze, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem po wizycie, wszystko jest ok Iga pozostaje Igą i ma już 471 g. Usg trwało ok 30 minut, więc Pani doktor obejrzała ją dokładnie z każdej strony.
Teraz mogę już na pewno zacząć zakupowe szaleństwo

dobranoc!

Hej Wam

Jutro w końcu się wyśpię trochę
Właśnie zjadłam śniadanko i Mała już się wierci
Stary 2014-10-31, 08:18   #1635
Lila_17
Rozeznanie

Witajcie kochane wczoraj nic się nie odzywałam, bo cały dzień zleciał mi na wyjeździe do Warszawy pochodziłam trochę z TŻ po złotych tarasach Później tylko Was podczytałam, bym nie miała ogromnych zaległości
Bardzo gratuluje udanych wizyt i poznanych płci Fajnie, że nasza lista jest coraz bardziej kolorowa
Ja męczę się z kaszlem, takim suchym i oprócz herbaty z miodem nic nie stosuję, ale chyba czas to zmienić, tylko nie bardzo wiem co mi wolno... Jak tak kaszle to wiem jak mój Maluszek podskakuje, bo na ostatnim USG jak nie chciało pokazać co mam między nóżkami, właśnie gin kazał mi zakasłać i taaak podskakiwało, więc teraz mi go szkoda, że funduję mu takie podskoki...
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:20   #1636
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Ja dzisiaj obudzilam sie o 5 rano i nuz nie zasnelam pewnie wieczorem szybko padne. Dzięki temu zdążyłam wypić herbatę z Tztem rano

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja sie nie mogę doczekać środy

Dzisiaj mam pare spraw do załatwienia w centrum, oby nie padało

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:23   #1637
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane wczoraj nic się nie odzywałam, bo cały dzień zleciał mi na wyjeździe do Warszawy pochodziłam trochę z TŻ po złotych tarasach Później tylko Was podczytałam, bym nie miała ogromnych zaległości
Bardzo gratuluje udanych wizyt i poznanych płci Fajnie, że nasza lista jest coraz bardziej kolorowa
Ja męczę się z kaszlem, takim suchym i oprócz herbaty z miodem nic nie stosuję, ale chyba czas to zmienić, tylko nie bardzo wiem co mi wolno... Jak tak kaszle to wiem jak mój Maluszek podskakuje, bo na ostatnim USG jak nie chciało pokazać co mam między nóżkami, właśnie gin kazał mi zakasłać i taaak podskakiwało, więc teraz mi go szkoda, że funduję mu takie podskoki...
Mnie taki kaszel męczył miesiąc, więc wiem co to znaczy... Jak pójdziesz do lekarza da ci listę co wolno a czego nie

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:27   #1638
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem po wizycie, wszystko jest ok Iga pozostaje Igą i ma już 471 g. Usg trwało ok 30 minut, więc Pani doktor obejrzała ją dokładnie z każdej strony.
Teraz mogę już na pewno zacząć zakupowe szaleństwo

dobranoc!
super bardzo sie ciesze

Cytat:
A propo imienia trochę TŻ przycisnelam i stwierdziliśmy że podoba się nam imię Oskar A dla dziolchy w razie wu to nie wiemy heh
Powiem, Ci że ja uparcie byłam za Martynka.a teraz myślę tylko nad Zosią ciekawe co jeszcze wymyśle

Cytat:

Wow a to usg prenatalne? czy tak o idziecie podziwiac dzidzie ??? też tak chce
Cytat:
Zastanawiam się, czy nie przytyje 3 razy więcej siedząc w domu i czy nie popadne w jakąś depresje
O kg sie nie martw jestesmy piekne i nawet o kilka kg wiecej a xo do deprechy to ja chyba mam symptomy.... tzn. Zamiast myslec pozytywnie to myśle negatywnie i najgorszy scenariusz w mojej durnej głowie jest, najgorzej jak zostaje samaw domu. I te mysli mam codziennie
Omatko!!!

Aco do ruchów. Poiem Wam, że mi wczesniej tak nie burczało w brzuszku. Najedzona czy nie, to codziennie burczy wierze że to dzidzia chce mnie uspokoic k pewnie mnie kopie a moj tłuszcz to amortyzujejak dr powiedział od dzidzi do skóry brzucha mam 7,5 cm warstwy i pewnie moja kruszynka niema tyle siły by ten mój tłuszcz poruszyc. A wczesniej burczenia nie było. Nnawet tż nasłuchiwał, i stwierdził że to niuncia, a nie jelita wierze w to

Ps. Zapomniałam sie przywitac
Dzisiaj jade do mamy, by nie zwariowac samej w domu. A jutro już tż bedzie w domku

A i dzisiaj zaczynam 21 tydzien w sumie 22,ale ja licze jak moja gin nie dodaje sobie

I jak kasa przyjdzie mi z zus to widziałam mega torebe chce ja nkech wreszcie daja kaseeee
Stary 2014-10-31, 08:32   #1639
smv
Zakorzenienie

A ja w ciąży zrobiłam się sknera nawet TŻ mi to mówi. Nie kupiłam do tej pory biustonosza żadnego bo Mi szkoda kasiory a TŻ każe nawet najdroższy a mi szkoda wolę zbierać dla dzidzi . Fakt jest taki że już wszystkie mam za małe ;(

. W moim słoiczku już mam 1500zl A wy zbieracie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 08:43   #1640
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Nie kupiłam do tej pory biustonosza żadnego bo Mi szkoda kasiory a TŻ każe nawet najdroższy a mi szkoda wolę zbierać dla dzidzi . Fakt jest taki że już wszystkie mam za małe ;(
Akurat na biustonoszu to ty nie oszczędzaj, bo sobie cycuchy zmarnujesz nunu nie można tak !

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-10-31 o 08:44
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:44   #1641
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Bo coraz bardziej mi żyły wychodzą na wierzch i pajączki mi się robią w błyskawicznym tempie. W poprzedniej ciąży mi wyszło tylko trochę na sam koniec,a tu dopiero połowa, a już kiepsko to wygląda
aha, nie wiedziałam, że noszenie pończoch pomaga, ale tu pewnie chodzi o ucisk? No to trzymam kciuki, żeby pajączki przestały wychodzić. Ja mam bardzo dużo na dekolcie i jak mam odkryty dekolt to mi to strasznie przeszkadza może kiedyś pójdę je pozamykać, ale to znowu taki wydatek... a czasem mnie boli dekolt, jakby właśnie żyłki strzelały

Cytat:
Twoje argumenty mnie nie przekonują jeśli czujesz, że powinnaś juz trochę odpocząć, to idź na L4, w końcu jesteśmy już w głębokiej ciąży a w domu można robić wiele rzeczy, naprawdę!

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
na kaszel super jest porost islandzki. Moja koleżanka kupuje w sklepie zielarskim, parzy z 3 razy i jej kaszel zawsze przechodzi! To takie ziółka.

A ja dziś wstałam z bólem głowy, napiętym karkiem i jakoś świerzbi mnie wewnątrz, jakby na przeziębienie... a dziś jedziemy do teściów i tam śpimy, więc lepiej, żeby moja energia wróciła, bo to są gaduły i zagadają mnie na śmierć, muszę wytrzymać co mówicie, mogę jechać w kurtce zimowej, czy to będzie śmieszne? Bo nie chciałabym jutro na cmentarzu marznąć, a w skórzaną nie dopinam się przez bruszek
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:45   #1642
smv
Zakorzenienie

TŻ też to mówi... Ale Cholera 80zl to dla mnie straszna cena w życiu takiej rzeczy w tej cenie nie kupiłam.. No może parę razy w życiu wydałem i potem żałowałam ;/już taka jesten że trzymam jak chomik heh

EdithS ja w zimowce śmigam już od 2tygodni zobaczysz że jutro na cmentarzu każdy w "nówce" będzie. Swoją drogą śmiać mi się zawsze chce jak to ludzie się stroja na cmentarz musi być koniecznie nowa kurtka buty i torebka i te spotkania rodzinne przy grobie... I obfadywanie kto ma lepsze znicze i jak ustawił..

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-10-31 o 08:48
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:47   #1643
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
A ja w ciąży zrobiłam się sknera nawet TŻ mi to mówi. Nie kupiłam do tej pory biustonosza żadnego bo Mi szkoda kasiory a TŻ każe nawet najdroższy a mi szkoda wolę zbierać dla dzidzi . Fakt jest taki że już wszystkie mam za małe ;(

. W moim słoiczku już mam 1500zl A wy zbieracie?
zbieram też, ale ja mam 1000, ale i tak się mega cieszę!!! A tez mam tak jak Ty, że sobie odmawiam i na dziecko wolę wydać. Ale stanik sobie kup, bo nie możesz swoich skarbów męczyć, w końcu mają wykarmić już niedługo, a poza tym jeszcze się nacierpią nasze cycuszki, więc trzeba im fundować komfort
Stary 2014-10-31, 08:50   #1644
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
aha, nie wiedziałam, że noszenie pończoch pomaga, ale tu pewnie chodzi o ucisk? No to trzymam kciuki, żeby pajączki przestały wychodzić. Ja mam bardzo dużo na dekolcie i jak mam odkryty dekolt to mi to strasznie przeszkadza może kiedyś pójdę je pozamykać, ale to znowu taki wydatek... a czasem mnie boli dekolt, jakby właśnie żyłki strzelały

Twoje argumenty mnie nie przekonują jeśli czujesz, że powinnaś juz trochę odpocząć, to idź na L4, w końcu jesteśmy już w głębokiej ciąży a w domu można robić wiele rzeczy, naprawdę!

na kaszel super jest porost islandzki. Moja koleżanka kupuje w sklepie zielarskim, parzy z 3 razy i jej kaszel zawsze przechodzi! To takie ziółka.

A ja dziś wstałam z bólem głowy, napiętym karkiem i jakoś świerzbi mnie wewnątrz, jakby na przeziębienie... a dziś jedziemy do teściów i tam śpimy, więc lepiej, żeby moja energia wróciła, bo to są gaduły i zagadają mnie na śmierć, muszę wytrzymać co mówicie, mogę jechać w kurtce zimowej, czy to będzie śmieszne? Bo nie chciałabym jutro na cmentarzu marznąć, a w skórzaną nie dopinam się przez bruszek
Obowiązkowo, ja już chodzę w zimówce , rano zimno ok -1 wieczorem coś podobnie nie chce się przeziębić, a ledwo w kurtce się zapinam.. Siostra ma mnie jakimś płaszczykiem poratować i w poniedziałek wysłać..
Ja nie wiem w czym będę chodzić w grudniu-styczniu
Stary 2014-10-31, 08:52   #1645
ojustyna
Zadomowienie

Biust się deformuje w za małym staniku! 80 zł a cycuchy na całe życie, co wybierasz? Dla dzidzi jeszcze uzbierasz, najpierw zadbaj o siebie, bo narazie ty jesteś domkiem dla maluszka i musisz o ten 'domek' dbać jak najlepiej Także dziś proponuję iść na zakupy i mieć to już z głowy, później zawsze taki stanik możesz sprzedać np. na allegro
Stary 2014-10-31, 08:53   #1646
rona1906
Raczkowanie

Cytat:

Ja dzis mam zamiar kupic ciazowa kurtke zimowa i jutro bez krepacji w niej pojde na cmentarze nie chce marznac zwlaszcza ze w jesienne kurtki sie nie dopinam. Szkoda mi mojego brzuszka
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 08:58   #1647
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
EdithS ja w zimowce śmigam już od 2tygodni zobaczysz że jutro na cmentarzu każdy w "nówce" będzie. Swoją drogą śmiać mi się zawsze chce jak to ludzie się stroja na cmentarz musi być koniecznie nowa kurtka buty i torebka i te spotkania rodzinne przy grobie... I obfadywanie kto ma lepsze znicze i jak ustawił..
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Obowiązkowo, ja już chodzę w zimówce , rano zimno ok -1 wieczorem coś podobnie nie chce się przeziębić, a ledwo w kurtce się zapinam.. Siostra ma mnie jakimś płaszczykiem poratować i w poniedziałek wysłać..
Ja nie wiem w czym będę chodzić w grudniu-styczniu
aaa,to dzięki, to ja jutro pokażę się na cmentarzu w używanej kurtce, lekko za dużej w pasie, ale mam to gdzieś tak jak piszesz smv ludzie robią taką pokazówę przy grobach, że żal na to patrzeć. I to dorośli ludzie, baby zawsze mają takie make-up-y jeszcze

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Ja dzis mam zamiar kupic ciazowa kurtke zimowa i jutro bez krepacji w niej pojde na cmentarze nie chce marznac zwlaszcza ze w jesienne kurtki sie nie dopinam. Szkoda mi mojego brzuszka
to miłych zakupów to ja już swoją wyciągam i szykuję na jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-31, 08:58   #1648
smv
Zakorzenienie

No musze się wybrac na sklepy bo już TŻ dzwonił z ochrzanem że nie byłam w śklepie jesCze.. ;/
Może na lumpie znjade?

Fajny obrazek na necie jest ale nie mogę go wstawić jak. Każdy. Po każdym poprawia znudzeni zastanawia się od kogo są i wiązanki też... Ja na groby nie lubię chodzić boję się cmentarzy mimo że mam rodzinę pochowana nie chodzę... Rozmawiam z dziadkiem czasami wieczorami.. Oj aż się poryczalan jak pomyślałam o nim ;(

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-10-31 o 09:02
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 09:06   #1649
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
A ty jeszcze karmisz? Nie wiem w sumie, jak to jest przy ciąży, nie szkodzi karmienie dzidzi w brzuchu?

Niunia mogłabyś mnie zmienić na niebiesko na 1 stronie
Karmię ale odstawiamy sie pomału bo w dzien czasrm nie zawola wcale a w nocy roznie, a dzidzi nie szkodzi mozna karmić do końca idwójkę nawet
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 09:23   #1650
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
No musze się wybrac na sklepy bo już TŻ dzwonił z ochrzanem że nie byłam w śklepie jesCze.. ;/
Może na lumpie znjade?

Fajny obrazek na necie jest ale nie mogę go wstawić jak. Każdy. Po każdym poprawia znudzeni zastanawia się od kogo są i wiązanki też... Ja na groby nie lubię chodzić boję się cmentarzy mimo że mam rodzinę pochowana nie chodzę... Rozmawiam z dziadkiem czasami wieczorami.. Oj aż się poryczalan jak pomyślałam o nim ;(
też rozmawiam czasem z moją babcią...brakuje mi jej strasznie. Ale ufam, że jej teraz dobrze i nie cierpi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości